Sziasztok!
Nem sokat tudtam jönni, és szombaton már indulunk a Balcsira, most egy darabig nem leszek net-közelben, de a jövő hét utáni héten Budapestre is megyünk, pár napig, jó lenne akkor találkozni, akinek jó, majd írok onnan, ha ott vagyunk, hogy melyik nap lenne jó!
Mariann!
Én is sajnálom apukádat, az azért jó jel, h. megismert titeket!
Berni!
Napszúrástól én is félek, mi tegnap voltunk egész nap strandon, szerencsére nem lett semmi, én végig sapkát adtam rájuk, meg vizeztem is afejüket! Na meg 50-es faktorú naptej!
Pat!
Örülök, hogy megoldódott a lakásprobléma!
Réka!
Máté nagyon ügyes a vízben (is)!
Szintus!
Jó az új vonalzód! Sajnálom, h. Fruzsi is beteg!
Gabuska!
Megnyugtat, h. nem csak én vagyok elhavazva, de ilyenkor 2 gyereket kell elszórakoztatni, programokat kitalálni nekik, mert ovi hiányában azért nagyon tudnak unatkozni, nem? Viola már barátnőzik, hol ő megy, hol hozzánk jönnek, de rettenetesen igényli a hasonló korúak társaságát!
Vince sokat fejlődött agyilag az elmúlt egy hónapban, szavakat még nem nagyon mond, de pl. az "anyát" teljesen tisztán ejti. A bökkenő csak az, hogy mindenkinek ezt mondja!
Megtanult pá-pá-t inteni, és szinte mindent megért. Kedden eldobtam a cumiját, kicsit kereste, de azóta nincs, a nélkül is szépen elalszik, szopizni még szopizik, de lassan erről is leszoktatom majd, nagyfiú már!
Csak inná meg atejet, van valami ötletetek, adtam már langyosan, kakaónak, de sehogy nem issza, pedig mi nagy tejivók vagyunk, meg hát neki is kéne!
Megyek, lefekszem, másfél hét múlva jövök, és remélem tudunk találkozni akkor, vigyázzatok magatokra, és a gyerkőcökre, sok puszi: Évi