Új privát üzeneted érkezett!

Budabo nem kiabálom el de úgy néz ki, hogy elaludt végre... :D Akkor a keresztlányod is Sims függő? :D Én is lépek.. megyek zuhanyozni meg aludni! Jó éjszakát! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye: reggelig? Á dehogy. Alex éjszakai alvása 9-10 óra 2 részletben. Elalvás után 5-6 óra egyhuzamban, majd gyors szopi után 3-4 óra. Ő még nem aludta át az éjszakát, de engem ez nem zavar.
kreiszi
 
 


Sziasztok!

Nilabali, örülök, hogy Bazsa jól van! :)

Millye, egy időbe én is nagy Sims függő voltam! :oops: :D
zsu83
 
 

 
 

front ideért.....hideg van nagyon, orkánszél süvít, tegnapi kertiparti a házban lett befejezve, akkora vihar lett, törtek a fák :(
Vinci viszont igen elemében van, imádja a hidegfrontot, nemhiába téli gyerek :):) Tegnap délután csak vigyorgott, és édesen alukált :) Amúgy Apacuka koncert volt a bulin, ahova meghívást kaptunk, végig táncizta Vinci is :):) folymatosan járt a lába :):):)

nah lépek macskát kell ma locsolnom, azt hittem kitekerem a nyakukat....megin kijuggatták a medencét, és olyan nehéz megtalálni a lyukat :(:( Hülye szomszéd méghülyébb macskái :evil:

nah meg apa is csak szuyál a vinnyogi vinci melett, úgyhogy megszabadítom...ennyit a vasárnapi nyugis reggelről :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


millye: szeret vele játszani, bár szerintem inkább mostanába az msm-t nyomja esténként. Hogy aludtatok? Füge éjjel felsírt 4.30-kor persze átrohantam, aztán 5-kor is és nem mentem át, de két felnyekkenés után aludt tovább. Leszokhatna erről :oops: mert én mindig ugrok neki, közben nem is kéne mert alszik békésen.

zsu: nekem is meg van, de nekem nem volt türelmem vele játszani :oops:

Kép
budabo
 
 


Kreiszi szerintem ez is nagyon jó, hogy csak enni kel fel és alszik tovább :D A fiam is felkelt fél ötkor és előbb kelt fel (negyed kilenckor) :D de addigra már elöntött a tej :shock: :D Olyan szuper, hogy lehűlt a levegő :D

Zsu83 hogy mik ki nem derülnek :shock: :D be kell vallanom, hogy annó én is játszottam a sims-el, de a régebbi verzió nem volt olyan jó mint a legújabb :D

Lkverus azt hittem rosszul olvasok, hogy macskát kell locsolnod... :shock: na nekünk is elegünk van a szomszéd macskáiból... de a kutyánk már egyet a másvilágra segített... én sem vagyok egy macskapárti de akkor sajnáltam szegényt... :roll:

Budabo köszönjük jól aludtunk a fiam fél ötkor kelt, de csak enni és nemrég kelt fel... most játszik :D Füge biztos rosszat álmodott és azért sírt fel. Képzeld megint veled álmodtam... :shock: segítettem neked notebookot venni mert a sógorodnak kellett... szerintem nincs is sógorod... :shock: :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Bogi, Bencus is felsírt 2-kor átmentem a rácson feküdt oldalt, visszaraktam, és alukált is tovább!

Millye, nekem a Sims 2 van meg, meg egy csomó kiegészítő lemez hozzá! A Sims 3 gondolom milyen jó lehet, mert nekem a 2 is nagyon bejött! :D
zsu83
 
 


Zsu83 a sims 3 még jobb de erősebb gép kell hozzá mint a 2 -höz :shock: Bencus mikor kelt fel? Vagy még alszik? :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye, az igen, akkor vannak rendszerkövetelmények! :shock: A laptopunkat kb. egy éve vettük, akkor a legjobbnak számított, nem tudom vajon menne-e rajta! :roll:
Bencus 7-kor kelt, most küzdöttem le egy kis alvásra! Mióta megindult a négykézláb hintázás, azóta állandóan azt gyakorolná, még akkor is, amikor nagyon álmos, majd összeesik a fáradtságtól, de még csinálná! :?
zsu83
 
 


Zsu83 attól is függ, hogy mennyi memória van benne meg, hogy milyen a videokártya... Bencus ilyen ügyes már? Kérünk róla képet! :D nekem napok óta izmozik a fiam... folyamatosan emelgeti a fejét háton fekve... próbál felülni... a lábát is feszíti hozzá... először nem tudtam hova tenni ezt a mutatványt, de Bogi is mondta, hogy Füge is feszíti a lábát... :D tegnap egy picit ülve pancsizott és nagyon élvezte

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Ez egy reggeli kép, ráragadt a rágóka :D
Kép
zsu83
 
 


Millye, nagyon beindult a kisfiam, ha így folytatja nemsokára mászik! :D Vannak róla képek, a másik gépen, de hozok! :)
Bencus is feszíti a lábát, akkor ez annak a jele, hogy már ülni is akar! ? :shock:
zsu83
 
 


Zsu83 szerintem igen... arra következtetek mert a fejét is sokáig emeli :shock: de édes Bencus! Olyan nagyfiú már! Milyen színű lett a szeme? Na akkor lesz vége a jó időnek ha megindulnak... :D nem lesz semmi biztonságban :D lehűlt a lakás? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Kék még mindig a szeme, bár a fénykép nem adják úgy vissza! :? Mi is egy új gépet akarunk nézni, mert ez már nagyon gagyi! :?
Én már azon gondolkodtam, hogy mit hogy fogok elbarikádozni előle! :D Nagyon jó levegő lett, most is nyitva a nappali!
Pálmafád hogy van? :roll:
zsu83
 
 


millye: örülök hogy jól aludtatok, Füge sokszor csinálja ezt az álmában felsírást...én meg reflexből ugrok.

zsu: mi később ébredtünk, és nálunk is ez szokott lenni, hogy füge elmászik az ágyban

mai menü: anyum főz :lol: :lol: én egy kuglóffal járulok az ebédhez.

Kép
budabo
 
 


Bogi, milyen kuglófot csinálsz? :)
zsu83
 
 


Zsu83 a közösben láttam egy képet Bencusról és tisztára úgy tűnt mintha barna szeme lenne :shock: Lehet a fényviszonyok miatt is lehet... :? Szerintem szép szeme van! Kék szem szőke haj... húúúú lesz még vele bajod... meg a lányoknak is :lol: Pálmámon nem látszik semmi... remélem megmarad! :roll:

Budabo hiába az anyai ösztönök... mi mindig ugrunk... lesz valami a kuglóf mellé? Mármint csinálsz hozzá sodót? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


zsu,millye: csokidarabos kuglóf, anyukám mondta tegnap hogy vmi házi jellegűt enne, gondoltam meglepem. Nem csinálok mellé semmit, lekvár vagy ki mit akar. Nincs már időm sem, mert még sül, mi lassan ebédelünk és megyünk kerti bulizni. Jó kis idő van, legalább nem kell fürdőrucira vetkőznöm. :lol:

Kép
budabo
 
 


Millye, köszönöm a dícséretet Bencus nevébe is, átadom neki! :D
Egyenlőre még az én kis szerelmem, nem is tudom, hogy mi lesz, ha jönnek a lányok! :roll: :wink: :lol:

Bogi, az fini! :) Jó bulizást Nektek, érezzétek jól Magatokat! :lol:
zsu83
 
 


Sziasztok hétvégi törzsvendégek!

Sikerült apának jól lekapnia fiunk egy szem fogacskáját. Az újabb becézése a gyereknek Süsü, az egyfogú :D

Kép

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Sziasztok, nem tudok visszaolvasni sajnos, remélem, mindenki jól van, babák-mamák-papák egyaránt!
Nem tudom, minden apróság jól fogadta-e a tozzátáplálást, de úgy tűnik, az én kisfiam még nem áll rá készen: volt két nap, a nagy hőségben hiába ittam egy csomót, az üres cicim szívogatta szegény, szóval gondoltam, akkor próbálkozzunk megint. A tejpépet egész jól fogadta múltkor, na bezzeg most nem. Kb. ha két kiskanálnyit sikerült beletuszkolnom. Ok, gondoltam, próbálkozzunk gyümölccsel: milupa fruttapura: 0 kanál ment le. Aztán megkapta a szokásos homeos bogyókat és kevertem neki egy dl tápot, de továbbra sem érti, mit akarok én ezzel, lökiki a szájából a cumit. Ezek után 10 perc múlva kihányt mindent, leginkább viz volt a pocakjában (amiben a bogyókat feloldom, pár kiskanál). Aztán füri, előtte újabb öklendezés. Cicizés, böfi, minden tejecske a padlón, több részletben. Annyira sajnáltam szegény, majdnem bőgtem, hogy hogy lehetek ilyen hülye, minek kínzom szegényt! Aztán pár perc alatt elaludt ringatva, sokszor felsírt álmában, én persze egyből pattantam, nehogy megint hányjon és megforduljon és megfulladjon (rémképek ezerrel). Ez 8 körül volt, éjfélkor felkelt enni, és utána alvási rekordot döntött, fél 9ig aludt egy nyikkanás nélkül és másnap reggel kutya baja sem volt. Most pár hétig tuti nem próbálkozom nála kajával, csak tejem legyen elég! Annyira hektikus, egyszer le kell fejnem, másnap meg koppra elég csak, pedig evésre-ivásra nagyon odafigyelek. Az éjszakák általában 2x kelősek, evés 5-10 perc és alvás tovább, bár időnként előfordul, hogy közben felébred és egy óra, míg visszalszik. Én sokkal kipihentebb vagyok mindenesetre, hogy nem egy szobában alszunk.
Zétivera, kérdezted a féltékenységet: Fruzsi általában szeretgeti őt, bár egyszer megharapta Csongi lábát, pedig tudta, hogy látom. Inkább úgy fejezi ki a féltékenységét, hogy direkt nem fogad szót, vagy mondja, hogy Anya ne etesd a Csongit, most nem sír, most Apának adjad, stb., tehát hogy vele foglalkozzam...Ez akkor gáz, ha etetnék vagy altatnék, mindig a legrosszabb pillanatban robban be a szobába, ugrál,énekel jó hangosan, hiába a könyörgés, a szép szó, a fenyegetőzés, semmi nem használ. Pedig nagyon sokat foglalkozom vele, extrán is, ha a kicsivel játszom, őt is puszilgatom, de hát ez van, ő így tudja kezelni a szitut. Amikor megkérem, hogy szórakoztassa az öccsét, annyira édesek, a pici annyira figyel rá :)
A másik, amira reflektálnék, azt még olvastam, amit Julcsi írt, hogy a gyerekek megérzik a szülők között a feszültséget: sajnos saját tapasztalat, hogy maximálisan így van: karácsony után volt egy hullámvölgyünk Apával, nem veszekedős, pláne nem Mukika előtt, de szerintem nem véletlen, hogy akkor jött ki rajta szeparációs szorongás. Hiperérzékeny szenzoraik vannak, mindent megéreznek. A megoldás pedig tényleg az, hogy relax, Apával sorokat rendezni. Tudom, ez nem megy gombnyomásra és sokszor nagyon nehéz, nem is kell (nem is szabad) magunkat megerőszakolni, de törekedni kell a harmóniára, mind a magunk, mind a gyerekeink érdekében.
Hú de nagy okosságokat írtam :)
Vidámabb téma: van új kiskutyánk, Ropi kutyan ugyanis sajnos nem lett meg: Belfegor, alias Belfi, Fruzsi meg Delfi-nek hívja (a delfinek miatt). Nem kimondott Rex felügyelő, de jó kennelből származik, reméljük, nem lesz beteg a könyöke.
Képeket majd dobok fel valamikor, most Csongi mocorog, kellemesebb hetet, mint az elmúlt volt (maradjon olyan az idő, mint amilyen ma!!!!).

Kép
Kép
abencze
 
 


Kép Már 2 fogas vigyor és lábujjevészet Kép Belfi/Delfi
abencze
 
 


Budabo az bizti nagyon fini lesz... :D nálunk most volt az Algidás autó és vettem Carte d'Or jégkrémeket... most 4 doboz 2400,-Ft :D jó pihenést és érezzétek jól magatokat! :D

Zsu83 biztos nem lesz egyszerű... de nem hiszem, hogy rossz anyós leszel :D

Crocus jééé tényleg ott lapul Attila szájában a pici fogacska nagyon aranyos! :D nekünk még csak duzzad az ínye :shock: de fogacska még nincs... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Abencze nagyon helyes a kisfiad! Sokat szenvedett mire kibújt a fogacskája? :roll: A kutyus is nagyon aranyos! Mennyi idős? Rendeződött már a tejcid? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


crocus,de jó van már foga??? és apa ilyen ügyesen lefotózta?!!! :lol: :lol:

abencze,milyen egyforma gyönyörű szeműek a gyerkőcök!!!!SZépek!!!

Tegnap képzeljétek voltam Erikkel és Botival egy hajórendezvényen, amolyan szülinapi, hajókáztunk is meg buliztunk is. VOlt hangzavar rendesen, de a legfontosabb,h mikor ??? na persze,h du 3-5 között, amikor is a legnagyobb vihar volt Pest és környékén....szerencsésen megúsztuk,nem kellett úszni a Dunában sem......visszafordult a hajó menet közben és kikötöttünk. De hazafelé itt nálunk mekkora fákat csavart ki a szélvihar gyökerestül csak feküdt a fa kidőlve, rémisztő volt!
Erikem is sims-zik, még az 1,most kapta meg a sógornőmtől, mert ő már nem is játszik vele, így elfelejtette a 3-at.... :lol: :lol: :lol:

Bolond egy idő van. CSak úgy fúj a szél.

Kzvetlen szomszédaink épp ma költöztek ki végre már, nem sikerült megvenniük a házat, de már itt laktak okt óta. Újra árulja az öcsém, remélem valami normális gyerekes család költözik majd ide.( iker-társasház)

Kép
kaandi
 
 


Megjöttünk az Aldiból! Sétálni nem mentünk, nagyon fúj felénk a szél! :?

Nagyon édi Attila kicsi fogacskája! :lol:

Nagyon édes Csongor is! :lol: Aranyos az új kiskutya is! :D

Millye, Bencus ínye is már másfél hónapja duzzadt! :?

Kaandi, nem semmi idő volt tegnap, még jó hogy megúsztátok!
zsu83
 
 


Kaandi a mi fűzfánkat is megtépázta a szél... :? igaz csak a kisebb ágakat.... :D ennyivel megúsztuk... szerencse, hogy megúsztátok a hajókirándulást... :shock: hogy van a nagyfiad? :roll:

Zsu83 nálunk nem volt olyan vészes a szél... igaz nem is mentünk sehova... :D majd csak kibújnak a fogacskák :D

Micsoda pangás van ma :shock: :D

Andrea17 nagyon eltűntél... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Apa küzd Bencussal, nem akar aludni! Én már feladtam! :?
zsu83
 
 


zsu: köszi, megvolt, itthon vagyunk....Fura volt Füge nélkül, 1 óránként hívtam Ágit, hogy mi van itthon. Képzeld egész nap elvolt, de pont az esti altatásra értünk haza és addigra már sirdogált, meglátott és mivel kezet mentem mosni nem őt kaptam el egyből elkezdett hangosabban sírni és ahogy átvettem és ölelgettem megnyugodott, végig ott álltam most a kiságya mellett amíg a szeme nyitva volt. Szóval kellenek ezek az órák, de hiányzik is manócska.

crocus: király kép!!! gratula

abencze: király két fogas kép! és a kutya is édes

millye: jégkrém........szeretem. Volt medence a buli helyén, persze nem volt túl jó idő, de barátok gyerekei vízfüggőek és ki se jöttek a vízből. 3 éves kislány úszni sem tud, de karuszóval ugrál a 130-as vízbe és nevet, kacag hangosan. Ha az anyja kiparancsolja, vacog, a szája tök lila de egyből üvölt hogy pancsizni akar. Szóval apával ismét megbeszéltük hogy ha visszakapja a pénzét lesz medi. Fügémmel és a két keresztel nagyon jól ki tudnánk használni. Ja a járókás csajt egész nap hívtam és nem vette fel, idegen számról is hívtam és akkor sem.

kaandi: még jó hogy a gyerekek nem ijedtek meg a vihartól.

Kép
budabo
 
 


Hahó, szép estét!

Estére én is bejelentkezem. Tegnap nagymamám, babauszi, vidékre le Anyósékhoz, ma vissza. Marci nagyon jól bírta a strapát, ma pedig teljesen kibontakozott, amikor az egész család körbeugrálta anyóséknál. Vigyorgott, sikítozott, gügyögött, meg kellett zabálni!(Mondjuk anyósom elfelejthetné végre, hogy kisgyerekhez csak kiabálva és gügyögve lehet beszélni. A Férjem állandóan rászól, és mégis... :evil: De nagoyn szeretik Marcit, és ez a lényeg!)
Hazaértünk, Manócska olyan boldog volt, hogy végre itthon lehet! Folyamatosan hangosan nevetett. Nagyon érdekes, hogy a tojáshéj még a popóján van, és mégis megismeri, hogy itthon van és ugye mindenhol jó, de legjobb itthon! :)

Reakciók:

Kreiszi, még régebben akartam kérdezni, hogy Alexapu miért nem akar Tesót?

Abencze: Jaj, mindig úgy örülök, ha tudsz jönni!
Sajnálom a kutyust, emlékszem, hogy kerestétek... :( Kétfogú gyönyörűséges, ahogyan a Tesója is. :wink:
Apával túl a mélyponton?

Bogi: Boldog hófordulót Fügcsivel!!! :D
Sajnálom a a dolgot a nővel, még jó, hogy én nem rendeltem tőle... :?

Zsu:
Bencus olyan nagoyn szép... És szerencsés, hogy a száját tőled örökölte.... :wink: Ja, és a égykézlábazáshoz is gratula!

Millye: Közösbe a születési dátumos táblázatot nem tudod elküldeni? Úgy szeretném, ha egy fordulót sem felejtenék el...

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ja, és egy személyes dolog, ha valaki van elég nyílt, kérem ossza meg velem a saját tapsztalatait...
Szóval, van még valaki, akiből a szexi feleség mintha eltűnt volna???? :oops: :( És nem is hiányzik... Nyugtassatok meg légyszi, hogy mindez jobb lesz idővel.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi! belőlem eltűnt!!!!!! :(:( hiányzik....apának....másnak nem tom:):):) minden estere olyan vagyok mint egy tank ahogy fel alá rohangászok a lakásban, és estére mint meg eldőlök, mint egy zsák, mintha lemerült volna az aksi. Szóval semmi szexi.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Sziasztok!
Tegnap írtam, h a vihar miatt felébredt Alex a du-i alvásból és 7 előtt elaludt. Eredmény: ébredés enni 22:30, 3:30 innentől csendben eljátszogatott 5-ig akkor ismét kaja és játék 6-ig, ekkor jelezte, h nem tud elaludni a hátán (én mindig a hasára tettem, de egyből fordult a hátára) hasra fordítottam kettőt simiztem a hátán és aludt majdnem 9-ig. Annyira édes volt, h csendben eljátszott, mert közben tudtam mindig aludni, apja meg 1x sem ébredt fel. Viszont ma először sikerült neki a teljes fordulás hátról hasra is reggel a játszin és egész nap ezt gyakorolta. Na meg persze a berregést, nyálköpködést :lol: . Mostantól pedig nem fog a babakocsiban egyedül maradni, mert majdnem kimászott a mózesből :shock: . Nem akart elaludni és tolta az égnek a fenekét, úgy nézett ki, mint Zsu vonalzóján a kisfiú. Biztos meg akart fordulni, csak nem volt helye.
Akit érdekel: http://www.mommo.hu/media/fordulas_hatrol_hasra
Én nem játszottam a Sims-szel soha, viszont imádtam a vidámpark építő játékokat (roller coaster tycoon 1,2,3) és a Max Payne-t (igaz ez mászkálós lövöldözős :oops: , de nagyon jó feszültségoldó)
Millye: igen, sztem is jó ha csak enni kel fel, remélem azért a mai éjszakát csak a vihar miatti kavar alakította így
Zsu: nagyon jó a rágókás kép! Apának sikerült az altatás?
Julcsi: Alexapu nagyon régóta szeretett volna gyereket. Most nagyon boldog és imádja a fiát és azt mondta, h annyira Alex a minden, h még nem tudja elképzelni, h másik gyerek is van. (kicsit sok a hogy, sorry). Édes lehetett Marci, ahogy örült az otthonának, igaz ezt te már máskor is írtad, én még nem vettem észre a fiamnál. Szexi feleség: nos mi is az? De sztem visszajön előbb-utóbb. Az, h nem hiányzik, meg nem csoda, hisz elég fáradt vagy te is, meg fizikailag lestrapált (nehogy félre értsd, nem a kinézeted), meg elégedetlen az alakoddal és sztem ezek is gátolják, h az érzés visszatérjen. Jaj, elég össze-vissza fogalmazok, rem átment amire igazából gondolok. (én is vhogy így érzek)
Crocus, Abencze: aranyosak a fiúk! A kutyus is!

Mai menü Anyuéknál: húsleves, rántott csirkeszárny és mell, sült tarja, rántott tök, sült krumpli, párolt lilakáposzta, rántott sajt, kókuszgolyó
Tegnap sütöttem muffint életemben először, na olyan lapos lett mint a krumplifánk, mert félig töltöttem csak a formát, de ízre finom volt.

Na megyek, úgy látszik szódiarrhoea-m van, lelövöm magam. jó éjt!
kreiszi
 
 


Sziasztok.. vagy jó éjt? :lol:
Én még dolgozgatom kicsit, kb fél órát, aztán megyek aludni, hogy legyen tejcsi.

Édesek a képek, és a fogacskák.. olyan furi, hogy már itt tartunk, jönnek a fogak.. nemsokára menni fognak és beszélni.. hú, de rohan az idő, pedig én annyira élvezem, hogy olyan kis puszilgatni, ölelgetnivaló apróság Zéti.

Képzeljétek, tegnap főztem életemben először brassóit, és nagyon fini lett!!!! Valahogy ez mindig kimaradt a menüből, de ezután többször fogok csinálni. Meg marhahúslevit főztem, Száva ilyenkor 3 napig csak azt eszik, annyira szereti.

Julcsi.. hmmm.... mikor pocakos voltam, azt gondoltam, hogy de jó lesz majd pocak nélkül összebújni apával... Most meg, kerülöm a dolgot, mint ördög a tömjénfüstöt.
Azt olvastam valahol, hogy a szoptatás miatt olyan hormonok termelődnek, amik csökkentik a nemi vágyat.. hááát, én sokat szoptatok :lol: :lol: mert nálam aztán totál nullára csökkent a vágy. Apa persze ennek nem örül, mindig reklamál.... :oops:
De azért én hiszek benne (meg tapasztalat is, hiszen második gyerkőc), hogy vissza fog ez térni, csak most még minden idegszálunk a babára koncentrál.

na, lelövöm magam, mert sosem fekszem le.....

Képeket hozom majd, de nem volt időm letölteni a gépre, bocsesz...

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Kreiszi, mi itten jól lelőttük magunkat.... :lol: :lol:

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


julcsi: ügyesek voltatok. Nagyon sajnálom hogy ajánlottam itt a nőt :oops: :oops: sorry. Tegnap egész nap hívtam és nem vette fel, utána meg ki sem csörgött, egyszerűen bontotta a vonalat, biztos hívászűrőre tett. Nyugi szerintem nálam ahogy a kilók fognak lemenni úgy fog visszajönni az érzés.

kreiszi: ügyes Alexbaba! Nektek is kicsi lesz a habtapi :lol:

Kép
budabo
 
 


Jó reggelt!

Julcsi: Örülök, hogy Marci jól viselkedett, Attila is szereti, ha sokan nyüzsögnek körülötte :) Apát meg nyugtasd meg, hogy a szexi démon még visszatér, csak éppen a szoptatás idejére szabadságolta magát :wink: Amúgy a libidó nálam sem túl magas, viszont, ha apa strapálja magát egy kicsit (simogatás stb. :oops: ), akkor azért belejövök én is (ide egy kuncogós, kezét a szája elé tevő szmájli kellene).

Lehet, hogy nekünk is lesz estére habtapi, már ha apa nem felejtet el pénzt vinni magával. Múltkor nem volt nála csak 200 forint, így csak veknit tudott hozni a péktől, nem pedig valami magvas finomságot :x

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Sziasztok!

Bogi, örülök, hogy jól éreztétek Magatokat! :D Legalább Te is feltöltődtél egy kicsit! :wink:

Julcsi, örülök, hogy ilyen jól telt a hétvégétek! :D Bizony, a babák tudják már hogy hol az otthonuk, Bencus is mindig megörül, ha hazajövünk, és újra a megszokott környezet veszi körül! :)
Köszi a dícséretet, még jó hogy a száját tőlem örökölte, de amúgy tiszta Apja! :D
Szexi feleség, az meg mi!? :shock: :D Nyugodj meg nem vagy egyedül a szituval! :wink:

Kreiszi, nagyon ügyes Alex! :D
Apa elaltatta fél 10-re! :) Nagyon nehezen alszik el mostanába Bencus, mert állandóan mászni akar! :?

Andus, várjuk a sok-sok képet! :wink:
zsu83
 
 


Jó reggelt :)

Én már a munka frontján :)
Csak gyors bekukk, látom hétvégén dögvész volt itt :) (a hétvégét mindig át tudom olvasni :lol: )

Verus ha olvasl még akkor remélem, elnéztek felénk. Lányok felteszem a számom a közösbe, mert Zsu-ék is erre járta a múltkor és csak egy telefonba keült volna és máris összehozhattunk volna egy minitalit. Ha bárki erre jár és idecsörög előtte h itthon vok-e szívesen látok mindenkit (pl aki M3 vonalán megy valamerre, vagy a 3as út is erre jár).

Zsu - nekünk egy csomó egyforma játékunk van (vagyis Marcusnak meg Bencusnak :)) Most látom a rágókát :) Természetesen nekünk is van ilyen :) Bencus egyébként nagyon édi, jól kiterült :) És igen, annak a jele :) hamarosan felül, ha félig is de meglesz pár napon belül.

Julcsi - csatlakozom az antiszexinő táborhoz :cry: fájó szívvel ugyan... nagyon reménykedem valami hamarosan érkező bizsergésben!!!

Bogi - sajnálom azt a bunkó nőcis dolgot!!! Micsoda emberek vannak. Most már ne aggódj a járókán, Te szépen lemostad, Füge meg nagyon fogja élvezni, ő nem érzi h használt, csak azt veszi le belőle, h neki jó h van :) Asszem megrendeljük a babacsodáról a keresztelőruht Marcinak (nem a csokornyakkendőset! :P )

abencze - Csongi nagyon tünemény, ezt a széles mosolyt :)

Az én gyerecském mikor hazaérünk, csak csendben nyugtázza. Addig üvölt a kocsiban általában (utálja az ülést, nemtom miért, talán mert beizzad a háta... pedig már pelust is tettem neki oda). Szal beérünk és tök csend van és szépen tekintget körbe és tudja h mostmár minden oké lesz :) Imádom! (bár tetszene az örömében sikongatós is :) egyszer asszem Stelly írta h Adri sikongatott örömében mikor rokonlátogatásról hazaértek :))

Lányok!!!! Help valaki! Tanácsot kérek szépen. Minnyá itt a keresztelő. A keresztszülők tesóm és a sógorom. Nagyon szeretjük a párom bátyját és sógornőmet is, de az első babának tesómék lesznek. Ez ilyen ezer éves megbeszélés tesómmal, meg hát egyébként is őt szerettem volna az első gyereknek. De egy icipicit rossz érzésem van a párom bátyjáékkal kapcsolatban. Félek, h kicsit neheztelnek majd ezért, illetve kimondva nem lett h nem ők lesznek Marcinak, hanem csak az hogy tesómék lesznek a keresztszülők. Szerintetek kellene erről beszélnem velük? Pl. hogy: remélem, nincs hari abból, h az elsőnek nem ők... néha úgy érzem h magyarázkodnom kell emiatt, néha meg h nem és nem tudom eldönteni mi lenne a jobb. A sógornőm nem egy érzelgős típus és ha most kicsit neheztel is akkor is tudom h később minden rendben lesz és nem fog haragudni hosszútávon, mert attól sokkal jobb szívű. Nagy dilemma ez, mert nagyon jóba vagyunk velük is (hál'istennek). És nem szeretném h ez elromoljon!!! Ráadásul imádják Marcit, mert ugye ki nem imádja őt :?: :lol:
Aki tud tanácsot adni megköszönném.

Remélem, senkinél nem történt gond a vihar miatt. Olyan jól lehűlt végre a levegő, de hallottátok h a hét közepén már megint 40 fok várható? :shock:

KépKép
hugic
 
 


ja és egy kép... napról napra feljebb ül :)
(mobilos kép ezért nem túl jó a minősége):

Kép

KépKép
hugic
 
 


Zsu83 akkor nem csak a te fiad bagoly... :shock: :D Nálunk 10 órakor aludt el a fiatalember :? :D és nyolc órakor kukorékolt... :? :roll: Én még aludtam volna egy órácskát... :roll:

Budabo örülök, hogy jól sikerült a kiruccanásotok! Néha kell ez is... :D én még nem voltam nélküle csak a boltban... de szórakozni még nem :? mondjuk nem szívesen hagyom ott sehol egyenlőre... túlságosan kötődök hozzá... :D majd később... Sejtettem, hogy a csaj nem lesz már elérhető :evil: gondolom tart a felelősségre vonástól... :roll:

Julcsi-79 örülök, hogy jól telt a hétvégétek és hogy Marci is jól érezte magát! :D Átküldöm a táblázatot.

Kreiszi nem semmi éjszakátok volt :shock: még szerencse, hogy csendben eljátszott Alex :D

Andus70 brassóit a férjem tudja jól megcsinálni.... múltkor csináltam én is , de a lányom azt mondta, hogy finom finom, de apa jobban csinálja... úgyhogy feladtam... :D

Hugic jó sokat dolgozol :shock: nekem most nem küldött a főnök munkát úgyhogy Happy vagyok :lol: Nálunk fordítva van a dolog az autózással... a fiam imád kocsikázni... ha éppen nyűgösebb elég ha bele tesszük az autós hordozóba mert akkor már tudja hogy elmegyünk valahova :D Én mindenképpen megbeszélném a párod bátyjával a dolgokat... szerintem jobb vele tisztázni minthogy harag legyen belőle... :roll: De ügyes Marci! Lassan teljesen fel ül! :shock: :D Nekem is van egy hasonló képem a fiamról, de nem merem feltenni mert megköveznek érte a lányok hogy korai még.... pedig nem erőltetett ülés :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye - nekem ilyen eszembe sem jutott, mert sosem erőltetném, majd ha eljön az ideje :) de teljesen egymaga csinálta és nem volt kint a teraszon a fényképezőgép, így a párom lekapta mobillal

KépKép
hugic
 
 


Hugic hát ez az, hogy látszik, hogy nem erőlteted és Marcika egyedül ül... :D és szerintem ez olyan mint a forgás, hogy van amelyik baba hamarabb forog van amelyik később meg a fel állás és a járás is babafüggő... Marcika nagyon erős :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Hugic, mindjárt le is mentem a számodat, mert szeretnénk menni Gödöllőre is valamikor, és akkor talizhatunk! :)
Úgy látszik nagyon egyforma az ízlésünk a játékok terén! :wink: Nagyon szereti Bencus ezt a rágókát, jól megtudja markolni! :D
Azta, Marci milyen ügyes! :shock: :D
Most olvastam hogy jön a kánikula megint, pedig Bogiék felé el akartunk kirándulni! :roll:

Millye, Bencus csak 7-ig aludt! :? Most leküzdöttem egy kis alvásra! :roll:
Rakd fel nyugodtan a képet, szerintem senki sem fog megkövezni, mert nincs miért! :wink:
zsu83
 
 


Ronda fejemet ne nézzétek :D
Kép


Szorult helyzetbe:
Kép


Lebukott:
Kép
zsu83
 
 


Zsu: de jó, hogy nem híg a kakija Bencusnak a tejes dolgoktól! :) Gyanítom, hogy nálunk sem laktózallergiáról van szó, hanem inkább a rota volt a ludas. Na mindegy, idővel úgyis kiderül.

Hanna egy hónapja kapta az oltásokat és most a héten még meg kéne kapnia a következő adagot, mert 3 hétig nem leszünk itthon. Ma hívjuk fel a gyerekorvost. Én már előre rettegek... Múltkor annyira belázasodott szegénykém. 39 fokos láza volt 1 napig. :( Nagyon félek, hogy most is ez lesz. :cry:

Millye: minitalira én is gondoltam, nagyon jó lenne, csak sajna most Pestre szerintem nem megyünk. Főként Veszprémben leszünk és a Balatonon, most ott nyaral a párom családja is. De ha esetleg úgy alakul, hogy mégis megyünk Pestre és belefér az időbe egy minitali, akkor mindeképpen fogok szólni, hátha valakinek jó lesz az időpont!
Mindig annyira kevés az idő és én annyi mindenkivel szeretnék találkozni... :(

Nagyon tündériek a babás képek!!! :lol:

Váltottam Nickoval egy pár levelet az iwiwen. Jól vannak, de sajnos elég sok idejét leköti Mandarin, ezért nem nagyon tud jönni. De nagyon hiányzunk neki és puszil mindenkit!

Panna
pandusika
 
 


Zsu - elmentettem, a fényképeknél keresd az albumom címében mellett, és várlak Titeket, csak előtte beszéljünk majd :) Tök jó lenne! Hogy Bencusnak mekkora szemei vannak :shock: nagyon cép :)

KépKép
hugic
 
 


Zsu83 a fiam is elaludt :D mondjuk ő 11 óra körül szokott aludni.. bár 1 órával korábban kelt :roll: Tegnap a fiam egy olyat fordult a kádban hogy én is rácsodálkoztam :shock: szerencsére sikerült levideóznom :D majd feltöltöm... :D Nagyon helyesek vagytok a képen! A közös kép nagyon jó lett rólatok! Bencus is jó húsban van! Azok a szép nagy szemecskéi! :D

Pandusika előre küldöm Hannának a gyógypuszikat! Remélem nem lázasodik be! :roll: Ha esetleg mégis pesten jársz akkor jelentkezz és összehozunk egy minitalit! :D

Hugic én is szívesen meglátogatnálak benneteket! :D Majd egyeztetünk időpontot. Mennyivel előtte kell szólni, ha megyünk? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye - a telózás csak azért kell, h tuti itthon legyek. Ahová én járok manapság az csak rokonlátogatás, ettől eltekintve annyira Aszód közelében járkálok, h bárhonnan haza tudok érni fél - max. 1 óra alatt :)

KépKép
hugic
 
 


(na meg azért, mert nem akarom, h csak ásványvíz legyen itthon... hanem akkor már valami sütike, meg üccsi is :))

KépKép
hugic
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?