jó reggelt!
verus:Vinci,hogy imád fürcsizni!én még meg sem próbáltam Bazsit medibe tenni,apa nagyon félti!de,majd jövő héten anyós szabin van és nála megfürcsiztetem a drágámat!
rajtad felbuzdulva tegnap elmentem a barinőmmel csavizni,voltunka mekibe fagyizni és után a tóparton sörözni,1-re értem haza,de annyira jó volt kimozdulni.éjjel bicózni a tóparton,pedig szuper!
zsu:Bazsi is elég nyűgi volt tegnap a melegtől,állandóan vizes a haja!
remélem,jól kidumcsiztátok magatokat a barinővel!
zümis:de jó,hogy Zsó jobban van!Bazsi is Beba HA start aktívot eszik,de nincs oda érte...én megkóstoltam és tényleg keserű!a dokim mégsem í másik márkát,mert szerinte ez a legjobb.....
ma megpróbálok Bazsinak Milupa tejbedarapépet adni,hátha az ízlik neki,mert tápból nagyon keveset eszik.kaptam a Milupától mintacsomagot és kipróbáljuk ma!
bogi:olvasni is szörnyű volt,hogy milyen utat tettek meg tegnap!én is kidöglök,mire feltolom Bazsit apához a műhelybe,végig emelkedő és vannak durva részek,ráadásul a város másik végén,kb.40 perc még odaérünk....de szoktam csalni,mert felfelé félútig buszozni is szoktuk,hazafelé pedig sokkal kellemesebb a séta!
ladmon:mekkora helyet tesz ki a habtapi?
millye:voltál fagyiért?apa maj'd megszakadt a röhögéstől amikor megnézte a Don Corleonédat....!
verus,zümi:Bazsi is beállt a kukacfogdosós táborba!nem is tudom,hogy ki írta múltkor nagyon találóan,hogy a fia igen hamar megtalálta az agyát...
hülye szokások:Bazsi állandóan a hasát és combját ütögeti,néha már nekem fáj,mennyire odavág.
tegnap este kisfiam bevacsorázott 200milit-nagyon ritka,ha ennyit eszik-majd amikor felvettem böfizni,kihányta a felét legalább,aztán teli képpel vigyorgott nekem.nem látszik betegnek,jókedvű mint mindig,és simán elaludt este,azét adtam neki inni teát és ivott is szépen,majd elalukált és nyomta reggelig!szerintetek miért hányta ki a kajcsit?ma már evett reggel,de minden okés azóta!
délután kertimulatságba megyünk,Bazsit itthon hagyjuk és ebben a forróságban nem cibálom sehová.anyós jön vigyázni rá!holnap anyóséknál eszem-iszom és tollasozás!
mindenkinek szép napot!én még reménykedem,hogy ideér a beígért hidegfront....