Új privát üzeneted érkezett!

millye,ladmon: pár napja csinálja, de nem sír hozzá, csak úgy markolássza. Na majd elválik.
Kincsem felkelt, tisztába tettem és mire lecuccoltam vele rottyantott :lol:

Kép
budabo
 
 


Tápszerből Hunor Milupa Milumil HA1-et kap
Az elsőszülött Humánát, a másodszülött Bepát evett. Márkahű vagyok mi? :D

Kép
kangu
 
 


Budabo: A fülcimpa mögött a koponyán 1 ujjal óvatosan-maszírozgatva nyomd meg először az egyik oldalon,utána a másikon . Ha fájdalmat tapasztalsz nála, akkor gond van. :?

Kép
kangu
 
 

 
 

Budabo :lol: na igen Murphy... naná hogy akkor trottyant be amikor nem kéne... :D Jó pacsálást!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


kangu: köszi, megnézem, remélem hgoy csak a fülünk megismerése résznél tart.

millye: na és most hova rottyantott...hát a fürdővízbe :lol: alkot ma csajos!

Kép
budabo
 
 


Budabo :D :D :D ez jóóóóóóó... illetve nem jó... most öntheted ki a mediből az összes vizet :shock: :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok Lányok!

Látom többen hiányoltatok, jólesik ám! :D Itt volt egy kedves régi barinőm, itt aludt nálunk, ezért tűntem el!
Bencus nagyon nehezen bírja a hőséget, 28 fok van bent! :?
zsu83
 
 


most délután:
Kép

Mi Humana1 tápizunk, előtte Beba ha start aktív volt, de nem jött be....
A nagyok nutrilont ettek, meg később Humana-t. :)

Budabo! szerintem csak ismerkedik a fülével....el se hiszitek, de az én törpim ha lekerül a pelenka, egyből a fütyköst szorongatja, és nagyokat vigyorog :oops:
alkotás elkerülése végett én úszópelusozok, aztán kiszárítom, és megin felhasználom, ha nincs benne baleset :):)
nem kapok egyszerűen kisméretű fürdőgatyát, pedik akarok...az egyszerűbb lenne, meg olcsóbb, és a kakkancs bennmarad abban is :) Na meg az úszógumi így nem vág be neki, ezér adok rá pelust....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


millye: végülis pont akkor akartam már kiszedni a medijéből. A viz meg nem olyan sok neki. Na elmentünk bolt nézőbe. Végig hegynek fel 45 fokos emelkedő. Végén egyenes. Füge annyira nem élvezte a terepet, 1000 szúnyog. Aztán nem találtuk meg a boltot és egy akkora kört írtunk le - szintén 45 fokos emelkedő köveken - hogy csorgott a víz rólam és szétmartak a szúnyogok. Meglett a bolt, naná hogy ott volt ahol először visszafordultunk hogy itt aztán nincs. Fenn a hegyen már nyaralók vannak és az erdő. Na nem ez lesz a törzshelyünk, de ha egy tejföl kell akkor fel lehet menni. Kenguruval egyszerűbb lesz. Napi torna letudva. :wink:

ikverus: hehe ez tetszik..fütyi szorongatás :lol: :lol:

kangu: megvizsgáltam, csak nézett rám nagy szemekkel, tehát nem fáj neki, csak ismerkedünk. :lol:

Kép
budabo
 
 


ikverus: tök szép tiszta a víz, miért mondtad hogy koszos? Nagyon édes Vince!

Kép
budabo
 
 


Ikverus, nagyon jó a medis kép! :D
Nekünk is Humana tápszerünk van, végszükség esetére!

Bogi, Bencus is tépkedi a fülét régóta, először én is nagyon beparáztam, hogy fáj a fülecskéje, még a gyerekorvossal is megvizsgáltattam!
zsu83
 
 


zus:király, akkor megint vmi hülyeséget fedeztem fel.

Kép
budabo
 
 


Nem tápszerre gondoltam, hanem üveges kajára. :D

Oli most kb 6400 g körül van.

Kép


Kép
gjéti
 
 


Sziasztok!
Úgy néz ki a dolog megoldódni látszik...Zsó szerda óta tünet mentes hála a bélfertőtlenítőnek!!de azért hétfőn átlátogatok Biára a dr nénihez....

Lverus Muki is pont ma markolászta a fütyköst,zacsít kicsit meg is lepődött :shock: .

Holnap anyóséknál leszünk....................

Még mindig szúnyogokat csapkodok ....hiába a riasztó +a spray szerintem csak hízlalom vele őket :twisted:

Eszméletlen gyerekem van....ma sárgabarackot ettem és egy hirtelen mozdulattal kikapta a kezemből és olyan lendülettel tolta be a szájába és iszonyatos erővel elkezdte szívni ,hogy a meglepetségtől nem is tudtam hirtelen mit csináljak :shock: De hagytam...olyan édi volt....Most akkor Ő eldöntötte ,hogy elkezdtük a hozzátáplálást? Semmi baja nem lett.... :roll:

húúúú ennyi az időő nana mentem alukálni.....pápá

Kép
zümis
 
 


Sziasztok!

Bogi, mindig kitalálnak valami új szórakozást maguknak a babák! :lol:

Zümis, nagyon örülök, hogy Zsó jobban van, ez szuper! :lol:
zsu83
 
 


jó reggelt!

verus:Vinci,hogy imád fürcsizni!én még meg sem próbáltam Bazsit medibe tenni,apa nagyon félti!de,majd jövő héten anyós szabin van és nála megfürcsiztetem a drágámat!
rajtad felbuzdulva tegnap elmentem a barinőmmel csavizni,voltunka mekibe fagyizni és után a tóparton sörözni,1-re értem haza,de annyira jó volt kimozdulni.éjjel bicózni a tóparton,pedig szuper!

zsu:Bazsi is elég nyűgi volt tegnap a melegtől,állandóan vizes a haja!
remélem,jól kidumcsiztátok magatokat a barinővel!

zümis:de jó,hogy Zsó jobban van!Bazsi is Beba HA start aktívot eszik,de nincs oda érte...én megkóstoltam és tényleg keserű!a dokim mégsem í másik márkát,mert szerinte ez a legjobb.....
ma megpróbálok Bazsinak Milupa tejbedarapépet adni,hátha az ízlik neki,mert tápból nagyon keveset eszik.kaptam a Milupától mintacsomagot és kipróbáljuk ma!

bogi:olvasni is szörnyű volt,hogy milyen utat tettek meg tegnap!én is kidöglök,mire feltolom Bazsit apához a műhelybe,végig emelkedő és vannak durva részek,ráadásul a város másik végén,kb.40 perc még odaérünk....de szoktam csalni,mert felfelé félútig buszozni is szoktuk,hazafelé pedig sokkal kellemesebb a séta!

ladmon:mekkora helyet tesz ki a habtapi?

millye:voltál fagyiért?apa maj'd megszakadt a röhögéstől amikor megnézte a Don Corleonédat....!
:lol: :lol: :lol: :lol:

verus,zümi:Bazsi is beállt a kukacfogdosós táborba!nem is tudom,hogy ki írta múltkor nagyon találóan,hogy a fia igen hamar megtalálta az agyát... :roll:

hülye szokások:Bazsi állandóan a hasát és combját ütögeti,néha már nekem fáj,mennyire odavág.

tegnap este kisfiam bevacsorázott 200milit-nagyon ritka,ha ennyit eszik-majd amikor felvettem böfizni,kihányta a felét legalább,aztán teli képpel vigyorgott nekem.nem látszik betegnek,jókedvű mint mindig,és simán elaludt este,azét adtam neki inni teát és ivott is szépen,majd elalukált és nyomta reggelig!szerintetek miért hányta ki a kajcsit?ma már evett reggel,de minden okés azóta!

délután kertimulatságba megyünk,Bazsit itthon hagyjuk és ebben a forróságban nem cibálom sehová.anyós jön vigyázni rá!holnap anyóséknál eszem-iszom és tollasozás!

mindenkinek szép napot!én még reménykedem,hogy ideér a beígért hidegfront....

Kép
nilabali
 
 


Tegnap Hannababa elképesztő hisztit csapott. Kisebb nagyobb megszakításokkal egész nap sírt, zokogott, nyafogott. Mondjuk lehet, hogy az én hibám. Megetettem reggel 6-kor, aztán 10-kor. Mindkét alkalommal 200 ml-ert evett, de a második után nyafizott, hogy ez kevés volt. Nem adtam neki, nyűgös lett és vagy 3 órán keresztül sírt. De én nem gondoltam volna, hogy azért mert éhes. Aztán 1-kor megint megetettem és utána megnyugodott. Aztán kapott sütőtököt és még kétszer tápszert. Elképesztő étvágya van. Minden alkalommal megeszi a 200 ml-ert és még enne, de egyelőre nem akarok többet adni neki. Bébiételből meg keveset eszik még.
És a tegnapi strandolásból persze nem lett semmi, mert persze, hogy szar idő volt... :evil:

Hugic: hát tényleg nincs nyugtom, amióta forog... :D

Millye: a hasmenés szerencsére teljesen elmúlt, szerintem a Protexin nagyon sokat segített. Általában itt is elég meleg van, 30 fok körül, de elképesztően párás és fülledt az idő. Nincs olyan nap, hogy ne lenne felhős és esne az eső. Emiatt a természet csodaszép, de strandra menni nem nagyon lehet... :( De az igazat megvallva én nagyon nehezen viselem a meleget, nem nagyon bírom, ezért nem is bánom, hogy ilyen az idő. Most pl. Hanna szobájában csak 23 fok van.
Nahát, ezek a fotók! Elképesztően aranyos. :-)


Bogi: hát strandon nem voltunk, úgyhogy Hanna sem fürdött, de egyelőre még nem is szeretnénk bevinni. Majd talán a télen már visszük uszodába és jövőre fürödhet a Balatonba is.

Nilabali: szőnyegnyalogatás már most is van, lassan már neki is kicsi a hely. Strandolással kapcsolatban mi is parázunk, pedig annyira szeret fürdeni, mindig megy a pacsálás ezerrel, biztos nagyon élvezné ő is. :roll:

Verus: boldog névnapot utólag is!

Erről jut eszembe, hogy nekem meg jövő héten lesz. :) De az igazat megvallva mi nem ünnepeljük meg a névnapot, úgyhogy én ezzel nem is szoktam foglalkozni. De elég szép ajándék lesz 5 nap Zürich és 2 nap Salzburg. :D

Mai menü: tegnapról maradt sült csirke és krumpli. De hogy holnap mi legyen.... :? Apa kelkáposzta főzeléket szeretne, de én azt nagyon nem szeretem... :? Azért lehet, hogy csinálok neki holnap. Ma ügyel, úgyhogy nem kell főznöm.

Panna
pandusika
 
 


Zsu83 már azt hittem csaviztok! :D Gondolom , hogy Bencus viseli a meleget... de állítólag lehűlés jön... nem tudom mert szerintem kint még mindig meleg van... :?

Lkverus nagyon szuper a pancsolós kép! :D

Budabo remélem az éjszakátok jól telt! :roll: Hozzátok nem érkezett meg a hűvösebb idő? :roll:

Zümis jó anyósozást :D te kijössz vele? :roll:

Nilabali nem mentem el fagyiért mert a lányom elment oroszkrém kockáért és azzal beteltem :D Örülök, hogy tetszett Don Corleoné a férjednek is :lol: szerintem Bazsi csak azért hányt mert túl sokat evett :roll:

Pandusika nem lehet, hogy a foga miatt nyűglődött? :roll: Nem is tudtam, hogy nálatok ilyen a klíma hogy majdnem minden nap esik az eső :shock: Mikor mentek Zürich-be? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Nilabali: én írtam, h megtalálta az agyát, amikor fürcsi közben Alex megmarkolta a kispuskát :D . Biztos azért hányt, mert sok volt neki és tehermentesített.
Panna: örülök, h rendeződött Hanna kakija. Azért boldog névnapot előre is neked és jó kirándulást! Nálunk buli hegyek Anna napkor, anyukám, anyósom, sógornőm, nagymamám is Anna és a már nem élő nagymamám is az volt és ilyenkor van búcsú is, mert a templomunk védőszentje is Anna
Verus: édik a pancsolós gyerekek!
Bogi: hogy vagytok? Ha nem tapasztalsz egyéb tüneteket, mint pl. étvágytalanság, nyűgi, láz akkor csak ismerkedik a fülével Fügi, Alex szopi közben folyton ki akarja szedni a jobb szemét :?
Millye: Alexapunak is nagyon bejött a doncorleonés kép :D
kreiszi
 
 


Millye: hát sajna az eső elég gyakori errefelé, ezért igazából nincs és nem is volt eddig nyár hangulatom. Meg elég gyakran szürke az ég... Majd ha hazamegyünk, talán rámtör a nyár hangulat....
25-én, jövő hét szombaton megyünk Züricbe, aztán hazafele 2 napra "megállunk" Salzburgba és egy kicsit megnézzük a környéket is. Állítólag gyönyörű mind a kettő, már nagyon várom. Aztán 2 hét otthon és a Balatonon, remélem jó idő lesz akkor is és tudunk majd fürdeni. Az otthoni barátnők már szerveznek egy bulit is, ha megyek haza, úgyhogy lesz kimenőm is. :lol: Hát már ránkfér a kikapcsolódás.
Én is arra gondoltam először, hogy a foga miatt nyűgös, de megnyugodott miután evett és igazából a nyomát sem látom, hogy jönne neki. Az is lehet, hogy az idő miatt, mert most hidegfront van itt is.

Panna
pandusika
 
 


Kreiszi: köszönöm! :lol: Igazából otthon mi is megünnepeljük, az én nagymamám és nagynéném is szintén Anna. Ők is szoktak szervezni Anna napi családi összejövetelt, bár eddig még nem hallottam, hogy idén is lesz. Anyuék is mindig megünnepelik és meg szoktak köszönteni, de a párom itt nőtt fel Németországban és itt egyáltalán nem szokás. Ő konkrétan azt sem tudja, hogy neki mikor van. 8) Engem sem izgat túlságosan, úgyhogy ezt elfogadtam és nem szoktuk ilyenkor megköszönteni egymást. De sajna ez azzal jár, hogy máséról is megfeledkezem. :oops: Múltkor pl. 3 nappal később jutott eszembe, hogy apunak, meg az öcsémnek névnapja volt. :oops:

Én azt szeretném, hogy a második babánkat, ha kislány lesz Mannának hívják. :lol: Apa ezen teljesen kivan és hevesen tiltakozik, hogy nem, pedig olyan jó lenne. Én Anna, elsőszülött Hanna és egy Manna. :D De nem akarja. Azért próbálom puhítani. A harmadikat már le sem írom... :oops: (őt Zsannának szeretném hívni)... :D

Panna
pandusika
 
 


Jé, a vonalzó szerint Hanna már 6 hónapos... :roll:

Panna
pandusika
 
 


Nilabali, örülök, hogy kitudtál ruccani egy kicsit! :)
Bencus haja is tiszta víz! Az előbb nagy nehezen elaltattam, erre elkezdtek fúrni! :twisted: Most úgy tűnik abbahagyták, Apa visszaaltatta!
Szerintem is azért hányt Bazsi, mert túlette magát! Nyugi, ha azóta nem volt semmi tünet, akkor minden ok! :wink:

Panna, jó étvágya van Hannácskának! :)
És most melyik tápszert eszi Hanna a simát vagy a szójást?
Nagyon örülök, hogy elmúlt a hasmenés!

Millye, Don Corleone nagyon bejön! :D Most nézegettem csak vissza!
Már várom a frontot, de egyenlőre nálunk is nagyon meleg van! :?
zsu83
 
 


Sziasztok!

Julcsi, kérdezted a fényképet. A megoldás, hogy van sorozatfelvétel beállító gomb a fényképezőn. Így biztosabb, hogy elkapjuk a megfelelő pillanatot. :) Most majd valamikor megpróbálom lefotózni az egy szem fogacskánkat is 8)

Ladmon: Akkor megdolgoztál a receptemért :wink: Remélem ízlik majd. Megvettétek a betűs habtapit? Mert nekünk is nagyon tetszik az Elifé. Jó nagynak tűnik :)

Ma is ez a dögmeleg :twisted: :twisted: :twisted: Alig várom, hogy megérkezzen a hidegfront, remélem azért nem jégesővel jön :!:

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Crocus, Attilának is van egy foga!? :shock: Hú, erről lemaradtam! :oops:

Jöjjön már a hidegfront! sírvakönyörgőszmájli
Nem mentünk ma sehova, várjuk a hüvit, hogy jól átszellőztessem a lakást! Holnap meg sétálunk egyet a friss levegőn!
zsu83
 
 


Kreiszi :D aztaaaa mennyi Anna van a családotokban :D de te nem Anna vagy ugye? :roll:

Pandusika jó kis programok! :D ha jöttök magyarba akkor csak balcsin lesztek? :D hozzánk is ideért a szél és szerintem lassan vihar lesz... :roll:

Zsu83 nálunk most van itt a vihar előszele... dörög az ég de még nem esik az eső de a hőmérséklet visszaesett... :D

Crocus Attilának már kibújt a fogacskája? De szuper! Nálunk még egy sincs :? Kérünk róla fotót! Jártuk még babuszira? :D Lassan hozzátok is odaér a vihar! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


nilababa: remélem jó időtök van a bulihoz, itt kezd kitörni a vihar. Füge is szokott csapkodni! Na akkor te is tudzs jó kis sétát magatoknak kitatálni. Hogy ízlett Bazsának a pép?

panna: jó étvágyatok van! Főzelék nem jön be Hannának?

millye: 6-kor felsírt Füge mert nem bírt tovább mászni az ágyban, de addig aludt.

kreiszi: más nincs, csak tépkedi a fülét, lehet hogy kár paráznom,csak ismerkedik vele. Nem is mindig csinálja.

zsu: ide ide ért a lehűlés, de a lakásban maradt a 30fok, ennyi nem elég nekünk sajna :oops:

stelly: mégy egyszer ne haragudj!! És nagoyn csini vagy!!

Kép
budabo
 
 


Millye, Bogi, nálunk is volt nagy vihar! A ház előtt az egyik fát félig kitörte a szél! :shock: Most megy a szellőztetés ezerrel! :) Kint már hüvi van, de bent! :?
zsu83
 
 


Zsu: továbbra is szójatápszert kap, egyelőre nem akarunk visszatérni a régire. Majd idővel próbálgatunk tejes dolgokat, kíváncsi vagyok, hogy tényleg laktózérzékeny-e. Tényleg Bencus már teljesen rendbejött???

Lányok, itt elképesztően sz...r idő van. Egész nap esik és 21-2 foknál nincs több. Elmentem vásárolni Hannával és kabátot kellett felvennem, annyira lehűlt. Hát azért az sem olyan jó, ha nyáron is állandóan őszi idő van. :? Remélem amikor utazunk, akkor nem lesz ennyire esős.

Millye: hát nagyobb részben Veszprémben leszünk, ott laknak anyukámék. Pestre most szerintem nem megyünk, vagy ha igen, akkor is csak röviden 1-2 napra. Veszprémhez meg elég közel van a Balaton, úgyhogy remélem lesz sok alkalmunk strandra menni.

Bogi: főzeléket még nem próbáltam. A hasmenés miatt most elég hosszú idő kimaradt és most szinte a hozzátáplálásnak csak az elején tartunk. Örülök, ha egy negyed üveggel megeszi. Vagy gyümölcsöt vagy zöldséget kap, de lassan szeretnék majd kombinált dolgokat is adni neki. Te milyen főzit szoktál neki adni és azt hogy szoktad elkészíteni neki?

Panna
pandusika
 
 


Millye!
Nagyon jó a kép Andrisról!!
Ami mondtam a talin az még mindig áll!!!!!!3kor a vihar előtt értünk haza...De nem indult zökkenő mentessen a napom...falhoz csaptam a kocsi elejét :oops: 8) Míivel be volt ígérve,hogy megyünk muszáj voltam menni aminek a párom örült....le kellett küzdenem egyedül az ijedséget és a félelmet mivel Ő ott várt minket nem volt más aki vezessen....

Zsónak ma már jó az étvágya....szegény olyan gebe lett....

Crocus gratula az első fogacskához:wink:

Vihar,eső továbbküldve :roll: már csak csörög dörög....

Kép
zümis
 
 


vihar ide ért, állat volt, Fügét nem zavarta, most már csak dörög kicsit. Most légkondival vasalás..

panna: krumplival kezdtem, megfőztem, saját fözővizével vagy tápszerrel összeturmixol. Utána jött bele cukkini, répa, alma,paradicsom. Van üveges krumpli-sütőtök. Nálunk az édesebb jön be, sütötökös,almás,paradicsomos. Szerintem főziből is megtudna enni már egy akkora adaggal hogy nem kéne tápszer, de két kaját nem akarok még kiváltani, vagyis majd még nemt udom :oops: Azt az időt sem bírnám ami nálatok van. Remélem ténleg a kirándulásra jó időtök lesz.

zümis: na végre hogy ti is már rendben vagytok.

Ja nem is mondtam hogy a csaj aki hirdetett egy jó nagy átverő volt, minden cucca használt volt. Elhoztuk ajárókát ugyan, de miután jól lemostam szívem szerint vittem volna vissza. Azt állította hogy új és a kertben nappali fényben már lehet látni hogy használt. Nagyon tudnék vele üvölteni, de laci lebeszélt, hogy ő nem viszi vissza, mert méretre meg tök jó nagy...stb. Szegény Stelly is oda jött hiába. Szegény Fügémnek akartam ma ajándékot venni és a nőnél ugye nem vettem, mert minden használt volt, és karcos és bementünk játékboltba és ott sem találtam a fogamra valót :oops: pedig pont MA akartam és apa is hisztizett hogy meleg van és unja. :cry: Na így jártam mára. Ja és az erdős sütésből holnap kerti medencés buli lesz. Áááááá én fürdőrucit vegyek fel :shock: :shock:

Millye: mi újság felétek? vihartól nem ijedt meg Andris?

Kép
budabo
 
 


Panna, igen minden ok Bencussal! (kopp-kopp)
És képzeld elkezdtem enni tejes dolgokat, és nem híg a kakija tőle, pedig eddig az volt!

Zümis, nagyon örülök, hogy Zsónak már az étvágya is jó! :D

Bogi, hú, irulok-pirulok, most esett le! :oops:
FÜGÉNEK NAGYON-NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT! :D
Gondolom a hófordulóra akartál venni ajándékot Fügének? :wink:
Én is mindig veszek valamit Bencusnak! 5 hósra kapta a tanulókutyát! :D
Nagyon dühítő, hogy így átvert a csajszi! :twisted:
zsu83
 
 


zsu: ne irulj, nem akartam célozgatni, de igen akartam most vmi hófordulós ajándékot és dühit hogy az a hp így felültetett, mert elterveztem ksi manóm mennyi szuper dolgot kap. És utána elment a kedvem a játékboltban is hogy nemtalálok most semmi szimpit. Mindegy, majd legközelebb.

Kép
budabo
 
 


Legközelebb biztos találsz valami szuper ajándékot Fügének! :wink:
zsu83
 
 


Budabo nagyon jól lehűlt a levegő :D sajnálom, hogy nálatok nem annyira :? remélem estére azért visszahűl nálatok is :roll: A fiam egyszer ijedt meg amikor nagyon nagyot dörrent az ég és ugye az ablak is nyitva volt... de utána nem zavartatta magát. :D Boldog hófordulót Fügének! Sajnálom, hogy a nő átvert... elég szomorú, hogy ilyet meg mernek tenni... én biztos a fejéhez vágnám!

Zsu83 én olyan jó kereszthuzatot csináltam, hogy az emeleten leesett a pálma.... :shock: :? úgyhogy porszívózhattam... remélem nem öltem meg a növényt... :(

Pandusika hátha összejönne valamelyikünkkel egy minitali... vagy rohanásban lesztek? :roll: Most itt is lehűlt a levegő volt nagy zuhi de amilyen gyorsan jött olyan gyorsan el is ment... :?

Zümis ok! Köszi! :D Úúúúúúúú Összetörted a kocsit? nagyon megtörted? Sajnálom... :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


vihar 2-kor ideért,így elmaradt a kertimulatság,de nem bántam,aludtam egyet!Bazsi ma reggel7-től 2-ig nem aludt és tiszta nyüszi volt és sírógörcsöt kapott amikor ideért a vihar szele,de aztán elaludt és aludt fél 6-ig!hányásnak nyoma sincs és szerintem is sok volt csak a kaja!

bogi:a pép sem nagyon jött be Bazsikának 3-4 kanállal evet belőle,aztán nem volt hajlandó kinyitni a száját többet!remélem,majd megszokja a kanalat meg az ízeket,nm adom fel,minden nap próbálkozunk!

millye:oroszkrémkocka az egyik kedvenc sütim4most küldtem el apát valami édességért!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali örülök, hogy BAzsa nem hányt ma... szerintem csak degeszre ette magát... :D Sajnálom, hogy a kerti parti elmaradt... :? és milyen édességet kértél apától? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


budabo
Boldog hófordulót Fügcsinek!!!
Sajnálom,hogy ilyen hp -t fogtál ki!gusztustalan,hogy vannak emberek akik mindenáron képesek megszabadulni a dolgaiktól! :twisted: De ez jel volt mert a hófordulós ajándék valahol csak Fügére vár!

Mi is azért jöttünk haza "hamar" mert féltem a vihar miatt mert itthon mindent nyitva hagytam. :oops:

millye!Nekem nagyon nagy!!Mert az első.... :oops: Nagyon kérleltem Liut ,hogy ne haragudjon rám szeretem a vörös dögömet!!Remélem nem haragszik rám....(így hívom a kocsinkat)A lökhárító bal oldalon van egy 20 forintos lyuk:oops: alatta fölötte kb 10 cm karc és a ködlámpa mellett felszakadt kb 3-4cm-re :oops: :oops:
én állítom ,ohgy megcsúsztam a fűvőn...a párom meg azt mondja ,hogy láttam,hogy baj lesz és nem a fékre léptem.... :roll:
Nem mentegetőzni akarok de nem egyszerű kiállni a garázsból...egy menetben nem lehet.... :?
naaa de már nem tudom vissza csinálni .....

Kép
zümis
 
 


ne is emlegessétek az édességet...bánatomban betudnék nyomni egy egész fekete erdő tortát :oops: :oops:

Kép
zümis
 
 


Zümis mi nők melletted vagyunk... és én elhiszem, hogy megcsúsztál :D sajnálom a kocsit... a férjem Etyeken fog dolgozni pár hétig... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye,zümis: köszi. Nagyon bosszant a nő, és igazából visszavinném neki ésvissza kérném a pénzt, de laci nem akarja. Stellynek is már üzentem a lakásból hogy nagyon gáz a csaj.
zümis sajnálom a kocsit.

nilababa: legalább alukáltál,m ajd bepótoljátok. Mi még nem próbáltuk a tejpépet. Szerintem is Bazsa csak túl ette magát.

Kép
budabo
 
 


millye!De jóóóó!!akkor jöhetnél hozzám még a párod dolgozik mi pletyizünk?!

Kép
zümis
 
 


Budabo igazad van... de ha LAci nem akar patáriát akkor le kell nyelned a békát... ez van... az ilyen lenyúlós embereket annyira tudom utálni... :? gondolom , hogy felidegesítetted magad... de lépj egyet és sajnos ez volt a tanulópénz... nézd a jó ldalát, hogy Fügének van egy jó járókája... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!
Hozzánk is beköszöntött a hidegfront. Négy óra körül orkán erejű szél kezdett fújni, majd ömlött az eső miközben dörgött és villámlott. Szegény Alex kb. 10 perccel előtte aludt el és felriadt, végül hét óra körül beájult a cicin, így most kimaradt az esti fürdés, de amúgy pont a vihar előtt kapott „hűtőpancsizást”. Fránya szél, letépett egy csomó rózsafejet a bokorról :twisted:
Millye: nekem nagyon tetszik az Anna név, de sajna én nem kaptam meg. Amúgy Edit vagyok.
Bogi: de szenya ez az átverős csaj :twisted: , akkor ezért írtad Stellynek a bocsit. Boldog hófordulót Fügének!
Zümis: örülök, h Zsó jobban van. Nagyon összetört az autó? Gyerekek is veled voltak? Nem ijedtek meg?
Panna: :lol: a 4. lányod Panna, 5. azért ne legyen Kanna, mint név nem valami szép
kreiszi
 
 


Zümis: közben látom már írtad.
Bogi: végül mennyiért adta a járókát?
kreiszi
 
 


millye: hát Lacus fáradt hozzá. Megnéztem az emailokat és határozottan kértem mindig hogy új legyen amit veszek. A lakásban nem lehetett látni a járókán semmit, de amikor otthon a kertben megnéztem akkor látszott már hogy használt, nincs rossz állapotban de használt! akkor mondta volna ez. Ezért dűhit nagyonnagyonnagyon. Andris hogy van?és a nagy és Szandra?
Ma megint tök érzelgős voltam, csak fogtam Fügét és sirdogálva mondtam neki hgoy mennyire szeretem..stb. Most is nagoyn nehezen aludt el, és kivettem az ágyból hogy megölelhessem. :oops:

Kép
budabo
 
 


Zümis jó ötlet! Majd egyeztetünk... :D

Kreiszi és most reggelig alszik Alex? :shock: jó kis alvókája van! :D Értem... már azt hittem te is Anna vagy... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


kreiszi:igen ezért írtam Stellynek. 13500 Ft,így lehet hogy jól át lettem verve. Mondjuk a nagy méretű félbe csukhatos, tehát árban az új sokkal drágább, de akkor is átvert a csaj, hiszen újnak adta el a használtat és ha ott észre vezsem akkor nem hozom el ennyiért. :evil: :evil: :evil: hülyehülyehülye vagoyk. Itt is esik 5 percenként.

Kép
budabo
 
 


Budabo nagyon sajnálom... valóban ha időben észreveszed akkor tudtál volna még alkudozni... a fiam jól van... de nem alszik még... :shock: azt hittem az idő elnyomja...nos nem így van :? Szandra jól van épp most a sims3-ba van belebolondulva... :D most azzal játszik :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: füge is nehezen aludt el. Apa éjszakás, hajnalban jön, szerintem én is lépek ágyikóba, úgyis kelek ha jön. A simset keresztem is szereti.

Kép
budabo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?