Új privát üzeneted érkezett!

bibar,akkor elég korán,mondjuk hallottam már más ismerősömtől is,hogy 1 éves kortól,az enyémek 15hónapos kortól aludtak egyet.de mai napig Alex minden délben min.3órát alszik.

mó73

Elan, augusztus 10-15 között Hajdúszoboszlóra megyünk, külföldre nem tellett, itt viszont csináltak tengerpartot :wink:

jucicuki

sziasztok csajszikák!!

Igéret szép szó......És itt vagyok!!!

Elan!!!

Hát nagyon szégyellem magam de a darabos kaja még mindig nem az erősségünk!! :oops: :oops: Ha nem akarom hogy még 3 orakor is ebédeljünk akkor bizony még mindig turmixolok. :oops: Na jo nem mindent mondjuk a tökfözeléket nem de a borsofőzit igen mert különben a borsoszemeken elrágodunk két napig. Egyébként egy-két napja vettem észre hogy most kezd rágni. eddig felnyomta a szájpadlására és gyakorlatilag elszopogatta a kaját.A kolbászt imádja és a kolbászos szendvics falatkákat érdekes nem kell turmixolni :lol: :lol: :lol: .Tegnap rakott karfiol volt és az is izlett neki.bár én a rizstől félek mert egyszer majdnem megfulladt tőle.! :shock:
Azota ovatos vagyok vele. De most jönnek az örlő fogai és lehet hogy azért kezdett jobban rágni.Lassan kezdünk belejönni.

Ja és a Bence is tápszeres baba .Tudjátok nekem egyáltalán nem volt tejem: Bebát eszik még ma is. reggel és este. Reggel nem sokat este 220 lecsusszan. Nem volt még bajunk a kakival. A kezdetek ota beba ha eszünk. És 10 hetes kora ota gyakorlatilag miota nem kell keltenem azota végigalussza az éjszakát. most kb negyed tiz körül alszik el és reggel 8 körül ébred. Délután egyszer alszik kb fél 2-től fél 4-ig. van hogy 4-ig. Délután vagy én vagy a nagyfiam szokta elaltatni ami abool áll hogy összebujnak a nagy ágyon és örült marhaságokat mesél neki :lol: :lol: :lol: mindenféle traktorokrol meg markolokrol meg targoncákrol. ezek hárman barátok :lol: :lol: :lol: Ugyanis nálunk ez a menő!! Teljesen extázisba esünk egy egy traktor láttán!! Főleg ha még markolókanál is van rajta !!Az csúcs!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugy berreg ha meglátja hogy a hasa aljáig folyik a nyála!! :lol: :lol: :lol:

Bibar!!

Hajrá fagyisok!!
Lukinak is van fagyibabája?? Nem mentetek el az Efotra Bajára?, Mi 40 km-re lakunk Bajátol.Voltunk a halfőzőn rengetegen voltak és a Bencusnak nagyon bejött!! Ja kérem ahol enni lehet... :lol: :lol: :lol:
Oli is jo kis poci-moci :lol: :lol:
Na de nem is férfi a férfi egy kis pocak nélkül! 8) 8)

Jezsoerika!!

Atyaég hogy milyen nagy a kiskrapek már !! Naggyon édes kis egyévesí!! :lol: :lol: :lol:

Mó!!

Te hogy kerültál a BMC-be?? Nem olvastam a történetedet vagy nem emlékszem rá!!

Puszi mindenkinek holnap jövök!! :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

Kép
fiona66

Sziasztok lányok!

Mó! Te most komolyan nem veszed észre, vagy csak nem akarod észrevenni, hogy senki nem ír neked? Azt gondolom nem vagy túl népszerű ebben a topicban! Lehet, hogy kéne keresni egy másikat, pl nagycsaládos/sokgyerekes/milyen az élet 6 gyerekkel...stb..
Persze ez csak egy jótanács! De Én a helyedben megfogadnám!

gabicsibe! Ugye, hogy tiszta anyja? :D Az a baj, hogy ezt sokan nem látják :D Milyen szép nagyfiú lett Boti! Autóba való lefoglaláshoz nekem is jól jönne az ötlet! Sajna még a gyerekülésben sem akar megülni, nem hogy elfoglalni magát..

elan! Köszönjük a dicséretet, majd most írok magunkról is a végén :) Gabi helyes kispasi!

benszi! Nagyon édik a gyerkőceid! Még mindig le a kalappal előtted, mint ikres anyuka előtt!
Dórinak fésülöd a haját? Mert Norcsimnak is pont ekkora kb a sérója, de sikítva fut a fésű elől, nem tudom megfésülni sose!
Viszont a coffit szereti:) Átdobnád nekem is a privit?

nika! Köszönöm! Atti nagyon ügyi! Milyen édin ül a kiságyban! Nem engeditek még le? Innen már hamar megy a felállás!

agnese! Köszönjük! A Te lurkóid is nagyon tündérek, igazi csibészek, és nagyon hasonlítanak egymásra (még jó)!

vikkata! Sajna ez van, ez volt az akkori véleményem :) Te figy! Nemrég adtam a progi szurikat, aztán lassan már oviba megy Lőrinc!! Nagyon tündéri! És a frizuja!!!

vicuska! Gyönyörűűűű Rami! Már régen akartam írni, hogy ugyanilyen Trekkonk volt (már a 2. kocsink volt), de imádtam. Mondjuk már eladtuk, lecseréltük egy kisebb Vervére, de szupi kocsi. Mi is együtt alszunk hármasban! Ugyan csak Norcsinak kényelmes az éjszakája, mi élével fekszünk, de minden reggeli agyonvertek éjjel érzés után kárpótol, hogy szuszog-horkol-bújik-beszélget- pukizik-felnevet-nyüszizik itt mellettünk az éjszakák folyamán. És reggel szigorúan mondja: Ébretttőő! :D

süni! Zéti tündéri! Olyan jó neked, hogy ilyen pici a babód! Annyira gyorsan telik az idő :( Én meg nem tudom rábeszélni apát még 1 babóra :( Fagyink meg nem maradt :(

vszandra! Köszi neked is a dicsér! Tényleg csak a látszat :) Legalább 10 kisördög bújt el benne :) Mietta is tündéri kiscsajszi! Látom ő sem megy a szomszédba egy kis zsiványkodásért :) Jah, és persze gratula az elinduláshoz, és utólag is boldog szülinapot!!! Fantasztikus tortája volt! Honnan rendeltétek?

Luki! Köszönjük, Falatka is csodaszép!!!! Annyira szép Angelina Jolis (sztem nem így kell írni) szája van! És mellé azok a gyönyörű nagy szemek! Tuti nagykorában vmi neves sminkcég reklámarca lesz! Olyan édik Olival a képen. Mintha épp vmi családi ügyet tárgyalnának :)

jucicuki! Megyünk majd, köszönjük a meghívást! Ebben a dög melegben állandóan a telken vagyunk, ott van medence, de ha egy kicsit hűvösebb lesz, szavadon foglak :) Csajok még mindig tündérek, és nagyon ügyik! A kedvencem a segítesz felmászni kép :)

gombahöly! Gratula a kistesóhoz! Kicsit lemaradtam, pedig lassan szülsz már :) Olyan szép a cuppanós puszis képetek!!!

tubikriszta! Mi most küzdöttünk 1 hónapja ilyen szorulással! És annyira hirtelen jött ez az egész. Ráadásul korház lett a vége, kézzel kellet kiszedni Norcsimból a kakit :( :( :( Ha érdekel leírom!!!

bibar! Oli igazi szívtipró! Olyan jó érzés ránézni, látszik, hogy kicsattan az egészségtől. Norcsi is most kapta a 18 hós szurit, estére lett egy kis hőemelkedés, de reggelre kutya baja nem volt. Én úgy örülök, hogy most sokáig nem kap oltást, mindig attól rettegtem, hogy valami komoly bajt okoz nála az oltás (pl lebénul, meg ilyen ökörségek). A bcg-t 2x kapta, egy sem eredt meg :(

jerika! Marcellnak utólag is boldog szülinapot!

fiona! Aztaaaa mekkora már Bence is! Látom nem fél a kutyától :) Hogy bírod a férjed nélkül? Van azért valami segítséged? Nagyobbjaid besegítenek? Bár most tuti vakációznak!

Ha valaki kimaradt, ezer bocsánat, de már nagyon késő van, így siettem!

Holnap írok rólunk is, meg teszek képet is, de most muszáj feküdnöm, mert leesik a fejem!

Sziasztok!!!

Kép
timy28

hát pedig van aki ír nekem,úgyhogy a tanácsaidat ne osztogasd.miért ne írhatnék én is?azért mert egyszer más véleménnyel voltam?ráadásul nem is én kezdtem akkor a "vitát".meg azt már amúgy is lezártuk.tavaly witch meg kriszta is írta,hogy mivel én tapasztalt vagyok sok tanácsot adhatok.

mó73

fiona,a traktorért és markolóért Alexom is majd megőrül kb.1éves kora óta.úgyhogy már kész gyűjteménye van belőlük,nálunk is mennő egyébként Bp-től 10km-re lakunk.jó lehetett a halfőzőn.nagyon jók a képek! :)

mó73

Akkor nyiss egy "Mó tanácsai" topikot, és akit érdekel megnézi!

Kép
nika28

Timy!

Köszi!:)
Már lejjebb lett rakva, ezután már csak a heverő magasság van, nincs több lehetőség. :(
De valamit ki kell találni, mert ez így nagyon nem jó....

Ti merre laktok itt Fehérváron?

Várom a képeket az Angyalkádról! :)

Kép
nika28

Fiona
nem voltunk az efoton.
topiktali máskor baján legyen,mi is ott voltunk és Rebéék is :lol: :lol:
Lukinak 3 fagyikája van :wink:

Timy
azta de szókimondó vagy,ez tetszik,és egyetértek :lol: :lol: :lol: képet kérünk!!

Nika
a topiknyitási ötleteden akkorát rötyögtem :lol: :lol: :lol: :lol: ez tényleg jó ötlet :D

képzeljétek az utcánkba nyilik egy zenebölcsi,készségfejlesztő játszóház,ugy örülök,eddig mindig kocsiba kellett ülnöm ha mentünk :wink: :wink: szombaton ingyenes megnyitó ünnepség lesz egész nap,pónilovaglás,zenekar,arcfestés stb,remélem jó lesz :wink:

bibar

Kedves Mindenki!

A Babanet nevében szeretettel várunk Titeket a 2009. július 25-i Találkozón, a Millenáris parkban.

Kérdésekkel bombázzatok nyugodtan, kajaügyileg is egyezkedhetünk ebben a topikban.

Gyertek, gyertek!

Dia
dia
Budapest

Mó!

Én nem akarok senkit bántani, de nem gondolom hogy ez így van, szívesen veszem a tanácsokat tapasztaltabbaktól, de nem kategorikus véleményként. én bárkit meghallgatok, de ha lehet én döltöm el a végén, kire hallgatok. Ha én vkinek tanácsot adtam vha, mindig odaírtam hogy nekünk ez jött be, vagy hogy szerintem. Mindenkinek megvan a maga stílusa, de lehet hgoy kicsit erőszakosan fogalmazol... Nem? Nem véletlen nem szóltam eddig bele, elég békés ember vagyok, de most már jónak láttam ezt leírni...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Bibar!

Örülök, hogy meg tudtalak nevettetni! ;)

Kép
nika28

Sziasztok!

Mó! Szerinted tényleg van, aki őszintén neked ír?????????

Timy! Ez igen!! Annyira velős és lényegre törő volt! :lol: Na hallod, tessék hozni fotókat arról a kis fürtös csajsziról! Milyen szép! Olyan nőcis! :shock:

Nika! ez akkora poén volt! :lol:

Elan! Gyanús is volt, hogy az van a dobozon, hogy végy 90 ml tiszta páleszt és tégy hozzá 3 kanál tápszerport! :lol:

Jucicuki! Na ezek a csajok kész akrobaták, :D Köszi az invitálást megbeszélem azurammal, aztán értekezünk róla. Ti jártok még klubozni? Működik nyáron is, sokan vannak? Úgy elmennénk valahova Lőrincemmel. Oda a Lánykoleszba nem szoktatok járni Ringatóra?

Fiona! Örülök, hogy Te is visszajöttél! Mennyire aranyos ez a nagyfiú!!! Hol vettétek azt a Mickey egeres rucit??? :shock:

Gomba! Nagyon szép helyen fogtok élni, amúgy is rigy- birigy vagyok minden családi házasra, de a Ti leendő otthonotok hhúúúdeeee csodaszép! :D

Gabicsibe! na, elültetted a bogarat a múltkor a fülembe, hogy levágtátok a Boti haját, hát holnap leszamilesz :oops: , levágom a fiam haját sünisre. Hú, de azért pánikhangulatom van!!!!!!! :lol:

Benszi! nem ám eltűnsz és kérek privit énisénis! :lol:

Süni! kérünk picibaba fotókat még- még!

Vicuska! látom, munkába állsz szeptembertől! Mit dolgozol? Már ha publikus.. Lőrinc is megy jövő ősszel bölcsibe, már ha lesz hova munkába állnom.. :shock:

Szandra! Gratula a menéshez, Lőrinc is megyeget, de csak tényleg "megyeget".. :lol:

Luki- Bibar páros! :lol: Gyertek ezzel a Falat lánnyal, Oli úrfival még- még! És nagyon édesek vagytok. Komolyan! Nagyon szerencsések vagytok, hogy barátra leltek egymásban a gyerkőcök és Ti is!! :D

Kriszta! Hőmérőzős módszert nem próbáltátok?

Jerika! Tényleg jó az a kormány! Mit csinál?

Share! Te is bekukkanthatnál néha!!!! :wink:

Na visszaolvastam, asszem- remélem nem maradt ki senki... Lőrinc egyedül alszik! :wink: Elmentünk fürödni Agárdra és miután haza értünk kidőlt.. Annyira édes volt. Úgy elfáradt! És mivel még nem fürdött így sose, teljesen lenyűgözte.. :D
Kép
torolve_20130114141731

Gyertek lányok ;-)

Vikkata!

Nem járunk, egyszer voltam, de a Gabi tartotta egyedül, már semmilyen "igazi" szakember nem jön el, ő énekelgetett és bevallom, úgy gondoltam, hogy ennyire én is tudok, és azért nem hurcolom át a lányokat a városon. Egyébként azt hiszem szeptemberig most nincs egyébként sem...

jucicuki

már,hogy lezárult a téma,akkor miért ne írhatnék ide én is?még mindig haragszik rám mindenki?nincs bocsánat?én is csak egy anya vagyok,és nagyon érzékeny,deha nem akartok továbbra se ,akkor írjatok és fogom tudni.és neharagudjatok.

mó73

Mó!

Ez olyan tipikus! Amikor ég a ház, akkor jön a :"még mindig haragszik rám mindenki?nincs bocsánat?én is csak egy anya vagyok,és nagyon érzékeny,deha nem akartok továbbra se ,akkor írjatok és fogom tudni.és neharagudjatok" duma!

Ha elindítottam ezt a lavinát akkor legyen. Bennem emberedre találtál:)
Igen, jól látod, nem akarlak (mások nevében nem írok:) továbbra sem, ahogy eddig sem.
Hogy őszinte legyek sose akartalak, de hát jöttél mint a Katrina, ha tetszik, ha nem.
Nekem nem osztogattál tanácsokat, 1, hogy nem is jártam ide mostanság, 2 pedig sose kértem tanácsot tőled, tehát nekem nem a tanácsaiddal van bajom.
Mondjuk itt jegyezném meg, hogy azt írtad, tapasztalt anya vagy, mert van 6 gyereked. Hidd el nem attól tapasztalt valaki, és nem ettől jó anya!
De íme néhány példa a teljesség igénye nélkül:

- szia elan,ne csodálkozz,hogy kétszer alszik még a kicsid,hiszen az 15 hónapos korig úgy a normális!

Akkor az Én lányom nem normális??? 10 hónapos kora óta naponta 1x alszik napközben.

- egyébként a kisfiad januárba született,ha jól tudom,tehát 4 hónapos körül van,akkor még nem tudhat mászni,az még korai.az 7-8hónapos kortól jellemző,nekem mind akkor kezdte,és igen fontos tényleg.

Norcsim 6 hónapos mászott, vagy hazudok, mert akkor még nem mászhatott?

-witch,az tök jó,az én gyerekeim is mind így voltak,a tápszer csak kijött belőlük,meg az nem is olyan jó,ezért én is korán elkezdtem adni nekik a vegyesebb étrendet.és elmondhatom,hogy mind a 6 gyerekem egészséges és szép.

- Nekem sajnos egyik gyerekemnél sem volt tejem,ezért mind tápszeres volt,de ,hogy ne legyenek csak tápszeresek ,2-3 hetes kortól jöttek először a gyümölcsök,elöször mindig csak 2-3 kiskanál,pl:meggylé,őszibarack és banán volt az elsők közt.aztán 2hónapos kortól lassan kezdtük először sárgarépa krumplival,és sorba a többi.husit azt csak 3-4 hónapos kortól,sajtot 5-6 hó-tól,és utána már jöhetett minden.de a tápszer maradt kb.15 hónapos korukig,tej csak utána!ez volt a mi étrendünk!és van 6 egészséges gyerekem.csak azt hozzá kell tenni,hogy pl:1996 -ban még ezt normálisnak tartották,ma már nem!de nekem bevált,ezért nem foglalkoztam ,hogy mit mond az egy gyerekes védőnőnk.

Ezt a 2 szösszenetet ha nem baj, már nem is kommentálnám:) És be is fejezem a keresgélést, csak gondoltam szemléltetem a jobbnál-jobb tanácsaidat!!!!

Szóval....nekem azzal van bajom, hogy amióta Te itt vagy, azóta akik addig ide jártak, és akikre tényleg kíváncsi lennék, szívesen olvasnám a mindennapjaikat, nézegetném a képeiket, na ők nem jönnek miattad!
Igazából, ha már itt tartunk azt sem tudom, hogy te hogyan keveredtél ide??? 6 gyereked van, gondolom akkor nem lombik babák. Lehet, hogy a BMC közelében se jártál? Nem tudom...
Látom csatlakozni kívánsz a Dunaharaszti anyukákhoz, ez egy jó döntés! És azt is látom, hogy kismillió topicba írogatsz, így ez az egy biztosan nem fog hiányozni!
Részemről téma lezárva, kategorikusan kijelenthetem, hogy NEM akarlak többé itt ebben a topicban olvasni! Megértésed köszönöm :)

nika! Sarló utca :)

bibar! Csak telt csak telt az a bizonyos pohár, és most kicsordult! Általában nyugodt természet vagyok, de ha elér valaki egy szintet, na akkor skizo módjára kifordulok magamból :) Jah, és szeretnélek végre benneteket olvasni:) Ez volt az uccsó csepp...

vikkata! Milyen volt a víz? Apa ma szeretett volna elmenni Agárdra, de lebeszéltem, így elmentek 4 körül kettesben a csajával a telkünkre medencézni :)

Nah, most megint elrohanok, kiteregetek, meg gyors porszívózok, de még ma jönnek a képek :)

Kép
timy28

Mó!
Tudod mi a baj? És ezt most tényleg minden kötözködés nélkül írom!
Szerintem fogalmad sincs, hogy hogy kell használni egy fórumot. Szerintem már réges régen nem azért az egy rossz szólásodért kapod az ívet!!! Csak itt mindenki nehezen kínkeservesen hozta össze a babát és akkor nap mint nap azt kell olvasnunk, hogy Te már csak tudod, mivel 6 gyereket felneveltél... Én esküszöm Neked, hogy örülök és szerencsés vagy, hogy 6 szép gyereket hoztál a világra, de talán Neked is meg kéne keresned a Neked való Topikot. Úgy ahogy írták: nagycsaládos... stb. Mikor én terhes lettem, nem tudom emlékszel-e rá, mekkora cirkusz volt, hogy a bmc-be járunk Topikba írogattam tovább. Pedig ott volt minden ismerősöm. De felfogtam!!!! Nem oda tartoztam...
Ez az én véleményem. Engem nem érdekel, hogy ide írogatsz vagy máshová, csak figyelj oda miket írsz.
Remélem nem fogalmaztam bunkón, mert nem megbántani akarlak!!!!

Kép
kira76

Nah, jöjjenek a képek, de most aztán kaptok ám :D :D

Remélem nem gond, ha kicsit sok leszek :D :D

Kép

Kép
Itt csak a ruha a lényeg, egyedül válogatta össze ezt a kollekciót :D

Kép
Tudományosfantasztikus :D

Hazaért a medencézős banda, később jövök a többi képpel :D

Kép
timy28

timy! hát elég szomorú ,hogy te indítassz lavinát.ennyi erővel én se akarlak téged olvasni.de nem tudom,hogy bukkantál most föl pont te.hát hidd el,hogy a tapasztalat igen is számít.senki nem úgy születik,hogy mindent tud,hanem előbb-utóbb lesznek tapasztalatai.ez az életben fontos dolog.pl:nálunk régen a védőnő kb.20 éves lány volt és megmondta,hogy nincs tapasztalata még a gyerekekhez kapcsolódóan,de majd idővel lesz."gyakorlás a tudás anyja".te szövegmegértéssel küzdessz?mert én azt írtam,hogy 15hónapos korig normális valami,ezt általánosságban értettem,és az nem jelenti azt,hogy a 10 hónapos GYEREKRE IS AZ VONATKOZIK,TERMÉSZETESEN ELŐBB IS lehet amiről szó volt én csak megnyugtatásként írtam, ami az általánosság.AZ meg igaz hogy nem jellemző egy 4 hónapos átlagos gyereknél,hogy mászik.A 6 hónapos mászhat de legtöbbször az is még kúszás.de én egy szóval se írtam,hogy a te babád nem mászhatott 6hónaposan.NE izgulj szoktam máshova is írni. KIRA,megértelek,de miért ne írhatnék ide?Én tudom ,hogy nehezen jöttek össze a babák,de én annak örülök,hogy összejött mindenkinek ,és ha valamit írok soha nem rossz indulatból volt,ha egy picit is segíthetek az nekem öröm.1 éve olvaslak titeket és írok és örömmel látom,hogy fejlődnek a kicsik,és örülök ennek.de szerintem,ha össze is fogtatok ellenem ,láthatjátok,hogy timy igen durván írt.

mó73

Bocsi, DE itt [b]Timinek mindig van és volt és lesz is helye, mert Ő ide tartozik![/b]

Engem frankón nem érdekelnek a tanácsaid, és bocsi, ki az a 6 gyerekes anyuka, aki virul annak, hogy a gyerekei mind elkapták a bárányhimlőt és a kicsi is biztos el fogja, mert ovis lesz. Ha még nem kapta el, és ITT megtudtad, hogy van ellene védőoltás, akkor nem kéne utána olvasni???

A másik meg, ha én nem csigapattogtatói lakos vagyok és nincs 3 fülem, akkor baromira nem fogok a csigapattogtatói 3 fülű anyukák babásainak társaságba bepofátlankodni, mert semmi közöm se az életükhöz, se a gondjaikhoz, se semmit se tudok róluk, ami arra feljogosítana, hogy akár 1 napja, de nem 1 éve !!!olvassam a hozzászólásaikat!!!

Ja és még annyi! Hogy TE felfogtad, hogy itt lehet, hogy 6 nőt és anyát fogsz találni, akiknek összesen lesz életük során 6 gyerekük?????? És el tudod képzelni, hogy mit érez odaát a BMC-be járóknál akármelyik nő és feleség, ha elolvassa a hülye hozzászólásaid, hogy neki még nincs babája és ott az örök bizonytalanság, hogy ugyan valaha lehet neki.. Hogy Te itt azzal kezded az össze mondatod, hogy neked aztán akkora a tapasztalatod, mert van 6 gyereked. Kit kérdezte????? Itt mi mind olyan meddő nők vagyunk, akiket az szerencse ért, hogy rengeteg hosszadalmas és fájdalmas kezelés után szülővé válhattunk hála az orvosoknak és mindnenkinek, aki a BMC-ben értünk dolgozott.

DE, ha már ennyien akarjuk, hogy elmenj innen, akkor nem akarnál tényleg? Nálam abszolút mértékben kicsapdosod a biztosítékot. :evil: Mind azzal, hogy ha van 6 gyereked, hogy a fenébe tudsz itt ennyi időt tölteni, de komolyan. Én a fiam mellett is alig jutok fel, az meg hogy írjak is, hát külön szerencse.

Én nem vagyok Rád kíváncsi, viszont kíváncsi vagyok mindazokra, akik MIATTAD mentek el. Ja és még annyi: Timi nem durva, csak őszinte!
torolve_20130114141731

nem irt durván,az igazat irta,szerintem itt a zöme igy gondolja,nem fogtunk össze ellened,de iszonyú fárasztó vagy :cry: :cry: szóval ahogy aranyosan felajánlottad,hogy ha nem akarjuk hogy irj ,akkor nem fogsz,akkor tedd is ezt meg!tényleg annyi topik van,és hidd el én évek óta irogatok ide de ilyen még nem volt,hogy valaki ennyi embernek ne legyen szimpi.

Timy
nagyon szép a gyermeked :lol: :lol:

Vikkata
de aranyos vagy :wink: :wink: és tényleg szerencsések vagyunk,mert igaz barátra találtunk egymásba :oops: :oops: hétvégén randizunk,majd dobok képet róla :wink:

bibar

Mó!
Dehogy fogunk össze ellened! Csak most pattant ki a balhé!
És mint írtam Neked: "Engem nem érdekel, hogy ide írogatsz vagy máshová, csak figyelj oda miket írsz." Úgyhogy tőőőőlem... Azt olvasom el ami engem érdekel!
Timy!
Giga szép az a rózsaszínű gyerekszoba! Nagyon tetszik. Minden kiscsaj álma! Persze a szoba tulaj is cuki nagyon!!!!!!!! :)
Kérdeznék Tőled és minden anyucitól akinek ennyi idős a gyerkőce. Intézzük a jövő évi nyaralást. Már most le kellett foglalni a szobát. Ugye nem csinálok baromságot, hogy másfél évesen nyaralni viszem??? Alsópáhokra megyünk és az gyerekeknek van kitalálva! Bobóország! :) Élvezni fogja????

Kép
kira76

hát mindenki úgy ossza be az idejét,ahogy akarja,napi 2-3szor netezni nem túl sok idő.én nem kezdem mindig azzal,hogy nagy a tapasztalatom,de mi a gond azzal,hogy én is olvassalak és írhassak ide?nem kéne veszekednünk szerintem.

mó73

szóval nem írhatom,hogy nagy a tapasztalatom és azt sem,hogy 6 gyerekem van.erről van szó?ha igen,legyen.

mó73

kira,nem emlékszem pontosan ,de tavaly nem te írtad,hogy a 11.kerben laktál?és te is a Petőfibe jártál?

mó73

nem kéne ide írnod szerintem.
torolve_20130114141731

kira,hát mi nem hagytuk ki a nyaralást,legelőször 4hónapos babával,de szerintem egy másfél éves már nagyon tudja élvezni,főleg,ha víz közelbe mentek.jó korán lekell foglalni a szobát,ilyen forgalmas hely?szerintem ne hagyjátok ki.

mó73

Úristen te tényleg nem érted mi a helyzet????akkor itt komoly problémák vannak.....nem érzed megalázónak a helyzetet egy kicsit??mert ez már szerintem nagyon durva,hogy azt irod ne veszekedjünk,nem veszekszünk,csak leirtuk a véleményünket

Timy
még a ruciról akartam irni,nagyon csini amit összeválogatott :lol: :lol:

Kira
szerintem mindenképp menjetek,nagyon jó hely,azt halottam :wink: mi Olivérrel most 1 hetet bevállaltunk,az utcsó 2 nap már uncsizott,na de nem alsópáhokon voltunk,azt tuti élvezni fogja :wink: :wink: nem csinálsz baromságot,elég nagy lesz már a manód :wink: :wink:

bibar

Juci!

Döbbenet, hogy a lányok milyen akrobatikusak :)

Elan!

A bilizés még nem mindennapos, ahhoz még kicsi, de 9-10 hónapos kora körül el szeretném kezdeni, már be is szereztünk egy csudi szép fotelos piros bilit :)

Fiona!

Végre itt, már hiányoztál, Bencus igazán nagy fiú már, kész férfi :)
Édes lehet ahogy berreg :)

Vikkata!

Lőrinc csoda szép, az unokahúgom volt ilyen csupaszem hajasbaba :) Mindig ő jut eszembe...

Timy!

Édes a lánykád, és csudi szép a szobája, nagyon csajos :)

Ha valaki kimaradt ezer bocs, dolgozok, és már nagyon fáradt vagyok :roll:

Tudtok valamit Motékról, ők is nagyon eltüntek... Brigi? többiek?
Tessék visszajönni és sok sok képet hozni :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szia Olivér Anyu! Itt Olivér Anyu ír! :lol: :lol: :lol: :lol: De tényleg! Tök vicces, hogy Neked is januárba született Olivéred és Nekem is. Csak nekem 8.-án. Lefoglaltuk a szobát már, de még le lehet mondani. Még annyi könnyebbség lesz, hogy nővéremék oda járnak 3 éve és nagyjából tudjuk mire számíthatunk és nem utolsó sorban ott lesznek Ők is az ikrekkel akik 6 évesek lesznek. Két kis bébisintér. :lol: Majd Ők vezetgetik Olivért.
Te különben becézed a fiadat??? Ha igen, hogy??
Timy!
Írtad Mónak, azt a Dunaharasztis anyukák dolgot. Kik laknak Dunaharasztiba???
Vikkata!
Jaja! Nem vagyok egy megharagudós típus. Jól mondta Nika! :lol: Főleg nem egy kérdésért!!!!

Kép
kira76

Hűűűű csajok!!!

Itt az ajtón ki, ablakon be tipikus esete forog fenn!! :shock: :D

Kép
nika28

Kira, ne rágódj ezen, biztosan nagyon fogja élvezni! Mi ugyan még nem jártunk ott, de sok jót hallottunk róla és a környéken is elég sokfelé lehet kirándulni szerintem, ha már unja a Manód Bobót ;-)

jucicuki

nika,vicces :D

mó73

Örülök, hogy tetszik, végül is Neked szántam!!!!!

Kép
nika28

szijjjasztok!!!

Vikkata!!!

Hát ez az!!Megfogtad a kérdést a lényegnél!!Hogy lehet 6!!! Gyerek mellett ennyit netezni??? Akárhányszor feljöttem a babanetre A BMC topik utolsó hozzászólója mindig Mó volt, ezért már meg sem nyitottam a topicot!!
De tényleg én is örülök ha este fél 10 tájban kicsit idejutok. Ezekszerint nem tudjuk jol beosztani az időnket!! :roll: :roll:
Szerinted ne kérjünk tanácsot?? Esetleg egy tapasztaltabtól?? Hmm?? :lol: :lol: :lol:
Mikor raksz már fotót a kisördögödről?? Csak nem tömöritened kell??? :lol: :lol:
Na de tényleg rakj egy jo kis pancsizós képet.Gyönyörűek a szemei a huncutnak.

Timy!!!!

Hűha hűha hűha!! Ez ám az igazi hercegnőbirodalom!!
Gyönyörű a kis copfosod!! Pár év és Nárai Tamás labdába sem rughat :lol: :lol: :lol:
Jo a szerkó :wink: Valóban nem fél a kutyátol inkább forditva!!szegény ráncosom néha már bujkál előle!De olyan mafla szegény, mindig megelőlegezi a bizalmat a Bencének jokedvű kocogással megy oda hozzá az meg egyből a fülét vagy a farkát kapja el.A kutya némán tűr egy darabig aztán feladja

Nika!!

Most szigorú leszek és lényegretörő!! Fotót a kisördögről :lol: :lol: :lol:

Bibar!!

Tök jo lesz nektek azzal a játszóházzal.Itt Kalocsán semmi nincs egy ilyen korú gyereknek. Esküszöm még egy normális játszótér sincs!
Ma kezdődött a folklór fesztivál délután megnéztük a felvonulást. Bencusnak nagyon bejönnek az ilyen hangos zajos megmozdulások :lol: :lol: :lol: .

Mondjátok meg hogy tanitsuk meg a bencét motorozni??Két motorja is van de nem hajlandó menni velük már minden módon mutattuk neki.Csak ráül és bürrög. Ennyi.Ja meg huzza a gázt :lol: :lol:
Hogy vagytok ebben a melegben az ivással?? Mit adtok inni a gyerkőcöknek??a Bence nem szereti a vizet.Én most is teát adok neki. Meg sok dinnyét szokott enni. Imádja!
Na jol van elmegyek lefeküdni mert vagy nem jol osztom be az időmet vagy valami van a levegőben de én jol elfáradtam ma is :lol: :lol:
Puszika!!

Kép
Kép Kép

Kép
fiona66

Mó!

Talán egy csöppet előbb kerültem ide, ráadásul én a BMC-be jártam, veled ellentétben, ezért vagyok itt. Úgy gondolom, hogy a többi topiclakóval sikerült megtalálnom a közös hangot, ami neked nem jött össze!
De tudod mit? Én lennék a legboldogabb, ha nem olvasnál, mert akkor az azt jelenti, hogy már nem jársz ide :)

Annyira szajkózod ezt a tapasztalat kérdést :) Ha ettől neked könnyebb a lelked, hát legyen! Qrva tapasztalt ANYA vagy a 6 gyermekeddel, és a világ legjobb tanácsait osztogatod. Ne is ruha üzletet nyiss, hanem tanácsadó irodát! Válság ide vagy oda, neked biztosan menne a bolt :)

Szövegmegértéssel (ahogy Te fogalmaztad) sztem kettőnk közül nem én küzdök, de ezt is rádhagyom, ha ettől neked jobb lesz :)

Legyen elég ez az 1 év, mindent a csúcson kell abbahagyni!!!

Na! Részemről téma lezárva, ha akarod megérted, ha akarod nem! Én nem pocsékolom a drága időm egy érthetetlen nőre :)

vikkata! Eskü én is azon gondolkoztam délután, hogy mit qrhattam ennyire el, hogy csak akkor van időm főzni, porszívózni, vasalni, stb... ha Apa Norcsizik addig. Hogy a fenébe lehet ezt 6 gyerek mellett megoldani? Szar anya vagyok, na! :D Egyébként, ha a BMC-be járunk topicba törte volna ránk az ajtót, már rég kitessékeltem volna. Ott, és akkor még ennyit sem viseltem volna el :)

bibar! Köszönjük:) Sztem is csodaszép (még jó, hisz az enyém:) Na és a ruha...ugye milyen izgalmas színösszeállítás? :D A kukásmellény csak hab a tortán. De látnád mikor levetkőzik meztelenre, kivesz a fiókomból egy tangát, magára rángatja, mellé pedig felveszi az Apja 46-os papucsát. Aztán megfogja a kulcsot, bedugja a zárba, és mondja: Sziasztok! Kérdezzük: Hova mész? Erre Ő: Postára :D

kira! Apa érdeme a szoba, Ő csinált mindent :)
Mi tavaly is voltunk nyaralni, mikor Norcsi 8 hónapos volt, és idén is mentünk volna, de végül nem úgy jött össze :(
Én bátran nekiindulnék, pedig nem egy egyszerű eset Nor.
Ráadásul az ismerőseim közül sokan jártak már ott, és mindenki ódákat zengett! Biztos, hogy élvezni fogja Atti! :)
Jah, amúgy én nem tudom kik laknak Dunaharasztiban, csak láttam, hogy írt Mó egy topicba, aminek ez volt a címe: Dunaharaszti anyukák (ha jól emlékszem), ezért írtam, hogy ott biztosan jó helyen lesz :)

witch! Kösziii:) Jamina babáról rég láttam képet! Tehetnél fel!

nika! Ajtón ki, ablakon be :) Jó hasonlat!!!

fiona! Éééédes lehet a fiad, ahogy üldözi a mamlasz kutyut! Nor is ilyen! Csak az a baj, hogy ő az idegen kutyákkal is ezt szeretné tenni :)
Motorozni Norcsi is nehézkesen tanult meg, neki a láb technikával volt gondja, akkorát lökött magán, és mellé hátradőlt, hogy mindig a szívbaj kerülgetett, mikor esik hátra.
De végül rájött kb 2 hónapja, hogy hogy is megy ez! Ugyan már tud motorozni, de a tolókaros triciklit jobban kedveli. Meg mostanában játék babakocsival indulunk sétálni:)
Inni Nor még mindig Hipp granulátum teát iszik.
Ráadásul ki fogtok nevetni (kérnem kellene tanácsot????), de Nor még ebben a 226 fokban is langyosan iszik csak!
Ha már szobahős a tea, akkor max 1-2 korty. Ha langyos, sőt inkább meleg, akkor megiszik egy üveggel egyhúzásra (260 ml).
Kb 3 üveg teát iszik napközben, de volt amikor csak 1-et, volt mikor 5-öt! Vizet Norcsi sem issza meg. Gyümölcsleveket szereti, de ezekből nem tud sokat inni, mert jóllakik vele :) :) És ez komoly!

Na most akkor kicsit rólunk is:

Norcsi reggelire (270 ml) és vacsira (340 ml) még mindig tápszert eszik! Van, hogy kakaóként, van, hogy vaníliásan.
Ebből nem enged, én pedig nem erőltetek mást. Megkérdeztem a gyerekorvosunkat (100%-is megbízok benne), hogy adjam-e a tejet.
Azt mondta amíg megissza a tápit, addig nem kell erőltetni a tejet. Hát nem erőltetem :)
Ebédre végre elértük, hogy már azt eszi, amit mi. Sokáig csak pépesen akart megenni mindent :)
Nem egy jó evő (sőt nagyon is rossz evő), de sose volt az, így nem is idegeskedem ezen!
11 kiló, nem egy nehézsúlyú bombázó :)
23,5 -ös lába van, remélem nem jutunk el az apja 46-os méretéhez :D
Rengeteget beszél, mindent elismétel, csip-csip-csókát, hinta palintát, zsipp-zsuppot, stb egyedül elénekli, és mellé mutogatja.
Sajna néha elég kellemetlen szitukba is kever minket a papagájkodásával, de ez legyen a legnagyobb bajunk :)
Okos, értelmes, mindent megért, szóval megalkották nekünk a tökéleteset BMC-be :) ITT IS LEÍRNÁM, HOGY ÖRÖKKÉ HÁLÁSAK LESZÜNK A TÜNDÉRÜNKÉRT!!!!
Mindemellett egy igazi kis főnök!
Szinte félnek tőle a 2-3 éves gyerekek. Mindenkit irányít, megmondja ki mit csináljon, a szomszéd kislány aki 2 éves, menekül, ha meglátja Nort, mert Őt is mindig pesztrálni szeretné :)))
Egész nap pörög ezerrel, lelőni sem lehet.
Szoktunk poénkodni Apával, hogy tuti belecsöppent véletlenül egy csöpp kávé a pipettába, amikor készült :D
Alvásigénye nem sok, de nem fáradt, így azt gondolom beéri ennyivel.
Reggel 8-kor kel, nagy könyörgés árán fél 2 körül alszik 1-1,5 órát, és utána este 11 körül alszik, de ezt sem magától. Ha rajta múlna, és mi hagynánk, sztem hajnalig ébren lenne :)
Ahogy írtam is már, köztünk alszik, és imádom így. Persze nagyon kényelmetlen, de mindig arra gondolok, hogy 10 év, és már úgyse akar odabújni :( Gyorsan repül az idő sajna!
Imád fürödni, hajat mosni úúútál.
Mindenféle erőltetés nélkül magától bilizik, vagy a wc-be pisil szűkítővel. Persze még pelusozunk, mert azért nem mindig sikerül eljutni a biliig!
Ha bepisil szól, ha bekakil azt mondja: Sikerült :)
Ennek története van, ami elég hosszú lenne (leírom, ha érdekel vkit), az említett korházas szorulás után mikor először kakilt itthon másnap, akkor örültem, és mondtam neki, hogy jajj de jó, sikerült.
Azóta mindig mondja :)
Egyébként sztem barátságos kiscsaj, és imádja a rokonságot.
Odabújik hozzám, mondja: Anya szeretlek! Mondom neki: Anya is nagyon Szeret. Erre Ő: Apát is szeretem. Én: Apa is nagyon szeret. Erre Ő: Mindenkit szeretek :)
Megmutatja, hogy hol a szíve, és dobol, hogy hogy dobog. Elmondja, hogy Anyának is van szíve, és megszakad!....egyszer mondtam neki, hogy megszakadna a szívem, ha valami baja esne...megjegyezte :)
A játékok nem nagyon kötik le sajna :(
Viszont ha kint vagyunk a levegőn, akkor semmi gond vele. Apa épp mesélte, hogy kint voltak ma pancsizni, de semmi gond nem volt, nem kellet rászólni, mintha nem is a mi Norcsink lett volna :D
Jah, de babázni azt szeret! Mert akkor Ő a főnök:) Eteti, bekrémezi a nunit, pelenkázza, altatja, sétáltatja, betakargatja :) Anya típus :D
Tömören sztem ennyi :) Már megint éjfél múlt 20 percel!

Rakok még képet, és megyek, hagyok érvényesülni másokat is, mert ma velem van tele ez a topic :D

Kép
timy28

Kép
Megvizsgálja, hogy éhes-e a baba....

Kép
Igen éhes, előveszi az üveget...

Kép
Útközben rájön Nor, hogy van ennek az etetésnek kényelmesebb módja is...

Kép
timy28

Kép
"Óvatosan" behelyezi a babát a hordozóba

Kép
Visszalép az üvegért

Kép
Nincs menekvés,megtömi!

Kép
És kész!

Kép
timy28

Kép
Sudocrem reklám :)

Kép
Huncutka overálban :)

Kép
Életem!

Kép
Fontos ember :)

Kép
Hisztis :)

Kép
Ilyen erős!

Kép
timy28

Kép
Ilyen álmos! :D

Kép
Mindeneim!

Kép
Szerelem első látásra :D

Kép
A kicsi és a nagy :D

Kép
Szeretiiiii

Kép
timy28

Timy!

Ígérem lesznek képek, de 20.a ÁFA és hajtok ezerrel, manóm most is anyuékkal van a dédiknél, hiányzik :cry:
Iszonyat cuki a lánykád, milyen ügyes azzal a babával, nagyon szakszerű :lol:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok :D

Bár csak az életem árán :D sikerült bejutnom a babanetre,olyan lassú nálunk most,de SIKERÜLT(by Norcsi :wink: )

Mo

Neked látom tényleg nem esik le a tantusz:shock: Pedig mindannyian jobban járnánk,Te is, hidd el :roll: bár én eddig se nagyon olvastam amit írsz,nagy változás ezután sem lesz,bocsi :?

Timy

jó hogy itt vagy végre és elhalmoztál minket a csodaszép lánykáddal.Méghogy azt mondják nem hasonlít Rád????Érdekes,én már láttalak élőben,sztem tiszta anyja!
Hihetetlen mennyi mindent tud és ért,nagyon nagylányos,mi még kanyarban sem vagyunk hozzátok képest :lol:

Bibarkám

de várom a holnapot,azért remélem ma is összejön :D puszi
szereti :P

Fiona

jó nagyot nőtt Bence már megint :D Te is jól eltűntél :D

Kira

sztem mindenképpen menjetek,szuper lesz!árjuk majd a képeket :D

Juci

tüneményesek a csajok mint mindig :D irigylem a szép kis hajukat,mi még várjuk hogy nőjön,csatboltot már nyithatnék azért..... :lol: egyenlőre csak nézegetjük :wink:

Kata

gyönyörű a hajasbabád!!!!Tiszta szívű lány vagy-most ez jutott eszembe :oops:

Nika

király vagy :lol:

Kép
lukrécia

Timy!

Csodaszép ez a lány! :)
És milyen gondoskodó! A saját kezűleg válogatott szerkó se semmi. :)
Mi a város másik felén lakunk.....Kelemen Béla u.

Fiona!

Parancs! Értettem!!! :D
Le kell kicsinyítenem.....de ígérem teszek fel. :)
Olyan nagyot nőtt Bence.....a második kép nagyon tetszik. :)

felkelt Ati...majd még jövök.

Kép
nika28

Sziasztok!

Mó, a gond igazából az, hogy ez a fórum meddőségi centrumos lányok topicja. Mi több évig küzdöttünk a gyerekekért, sorban állások, szuri hegyek, sikertelen próbálkozásokkal,,idegtépő várakozásokkal. Neked a természet megadta a sok gyermeket, ezért nem is nagyon értem hogyan is kerültél ide. Azaz tudom, de valahogy nem vagy ide való. Ezért ne sértődj meg, ez van, de nem igazán tudhatod min mentünk át.
Furi, hogy akinek 6 gyereke van, miért ide ír..
Na, mindegy..

Timy, gyönyörű a kislányod!! Végre írtál magatokról!
Fiona, na végre! Bence szuper jó fej!!

Hú, olvasok még..

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Visszatértem!

Lukrécia!

Köszi! ;)

Rólunk:
Atinak jön alul 2 foga. Csak suttyomban láttam, mert az Istenért nem mutatná meg. Ha nagy nehezen sikerül kinyitnom a száját, akkor odateszi a nyelvét, hogy ne lássam. :)
Megkezdtük a hozzátáplálást, és nagyon bejön Neki. 2 napja már nincs szopi sem délben, csak főzelék. Nem kis adagokat puszil be.... :shock:

y KIONKJHJ ezt Ő küldi Nektek. :)

és a képek:

Kép kicsit korán van még.......
Kép anya még maradnék kicsit

Kép
nika28

Sziasztok!

Gondoltam megnézem mi újság itt a topikban,látom éppen jókor...
Én csak azt tudom,hogy régen ez egy nagyon szuper topik volt,nagyon jó kis társasággal.Soha nem voltak viták,nézet eltérések lehet,de mindig meg tudtuk beszélni egymással.

Mó tényleg nem tudom én sem,hogy keveredtél ebbe a topikba,de ha máshol úgyis megértőbbek,hát menj inkább oda...

Minden baba csodaszép,ha olvasni nincs is időm a képeket mindig megnézem.

Mi jól vagyunk,Csajok kezdik az ovit szeptemberben,bölcsis "ballagás"már megvolt.Nagyon édesek,iszonyat milyen dumájuk van.Időm sajnos továbbra is nagyon kevés,ezért esélytelen,hogy a topikot követni tudjam,de azért időnként majd felbukkanok :D .

Taliról már teljesen lemondtunk,pedig olyan jó lenne ha összejönne ismét a kis csapat?

Teszek én is képet a csajokról :wink: !

Kép Lilla
Kép Petra

Mindenkinek millió puszi!

Lippa

lippa

Lippa
hurrrá :wink: :wink: de jó hogy irtál :wink: :wink: gyönyörűek a csajok még mindig :wink: kistesó projektel mi van??már nem mentek vissza?

Nika
de édes Ati :wink: jaj annó én úgy vártam már a hozzátápit,olyan izgi volt :wink: :wink: fogért nem irigyellek,megviseli egyébként?

Vicuska
na olvassál csak :wink: :wink: esetleg egy képet Ramiról kaphatunk??

Lukikám
holnap megy a csapat,süssél finomat :lol: :lol:

Timy
nagyon édes és szép Norcsi :lol: :lol: és ilyen ügyi már??igy beszél?Olivér csak egy szavas dolgokat mond még.
Olivér is utál hajat mosni :x viszont fürdeni sem szeret :oops: jó pörgös a kiscsajszi :lol: :lol: nem alszik valami sokat :oops: :oops: este Olivér 9 kor fekszik,én meg 9 óra 10 perckor :lol: :lol:

Fiona
az én fiam sem szeret motorozni,néha próbálom,de még nem érdekli,majd később talán :wink: én a vizre szoktattam Olivért,kezdetektől azt kapott és néha kuriózumként egy kis 100%os ananászlevet,azt imádja,de zömében vizet kap.ebben a melegben nagyon sokat iszik,főleg amióta pohárból tud inni,tetszik neki hogy egyedűl iszik és dicsérem :lol: :lol: jók a képek :wink:

Benszikém
mi van már nem is hivsz?? :cry: :cry:

megvolt a játszóház megnyitó,nagyon szép hely,és magánovi és bölcsiként is funkcionál,no meg szülinapi bulit is jó áron lehet tartani ott,már ki is találtam hogy az Olivéré ott lesz :lol: :lol: persze a vihar hazazavart minket :cry: délelött meg a fóti gyermekvárosban voltunk,szép parkja van tóval,de a szivem összeszorult mikor belestem egy házba ahol sok kicsi ágy volt és sok kicsi gyerek,és tudtam hogy ők ott laknak szülők nélkül,hát mit mondjak,olyan rossz érzés volt :oops: :oops: képeket majd dobok :wink:

bibar

Luki, annyiféle hajba valónk van, hogy csuda, de sajnos a csajok nem tűrik. Szóval a haj még nem elég hozzá, hogy frizurát lehessen készíteni :wink:

Lippa, de szépek a csajok!

Nika, Atid is tud nézni :lol: nagyon helyes!

Timy, nagyon jók a képek!

jucicuki

Bibarkám

tönkretette a vihar a trambulint,mi lesz most a kis ugráló csapattal???? :cry: odavagyok.... :cry:

Juci

jaj mindenki ezt mondja hogy így jár,akkor nekem kell elhordani a csini csatokat majd?? :roll: :cry:

Lippa

MESESZÉPEK!!!!Olyan jó hogy jöttél!!!!

Vicuska

tényleg dobhatnál képet a kis mediterrán szépségről! :D

Nika

szuper ha már az elején ilyen jó étvággyal eszi a hozzátápit,én annyit kűzködtem....szerencse :D Tüneményes a kicsi!

Olyan jó lenne Zsókuciról tudni vmit....na meg Napcsiról,Mammról,Ballagyó,Málna....sorolhatnám...

Jó éjt mindenkinek :D

Kép
lukrécia

Sziasztok! Mivel sötétben gépelek így csak egy képet hoztam.. Holnap majd próbálok írni is!

Szóval Nika telefonos segítségével elkészült az új sérónk.. :lol: (Ezer hála és köszönet az instrukciókért itt is :D ) Kép

Puszi Mindenkinek!
torolve_20130114141731

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?