Mó!
Talán egy csöppet előbb kerültem ide, ráadásul én a BMC-be jártam, veled ellentétben, ezért vagyok itt. Úgy gondolom, hogy a többi topiclakóval sikerült megtalálnom a közös hangot, ami neked nem jött össze!
De tudod mit? Én lennék a legboldogabb, ha nem olvasnál, mert akkor az azt jelenti, hogy már nem jársz ide
Annyira szajkózod ezt a tapasztalat kérdést
Ha ettől neked könnyebb a lelked, hát legyen! Qrva tapasztalt ANYA vagy a 6 gyermekeddel, és a világ legjobb tanácsait osztogatod. Ne is ruha üzletet nyiss, hanem tanácsadó irodát! Válság ide vagy oda, neked biztosan menne a bolt
Szövegmegértéssel (ahogy Te fogalmaztad) sztem kettőnk közül nem én küzdök, de ezt is rádhagyom, ha ettől neked jobb lesz
Legyen elég ez az 1 év, mindent a csúcson kell abbahagyni!!!
Na! Részemről téma lezárva, ha akarod megérted, ha akarod nem! Én nem pocsékolom a drága időm egy érthetetlen nőre
vikkata! Eskü én is azon gondolkoztam délután, hogy mit qrhattam ennyire el, hogy csak akkor van időm főzni, porszívózni, vasalni, stb... ha Apa Norcsizik addig. Hogy a fenébe lehet ezt 6 gyerek mellett megoldani? Szar anya vagyok, na!
Egyébként, ha a BMC-be járunk topicba törte volna ránk az ajtót, már rég kitessékeltem volna. Ott, és akkor még ennyit sem viseltem volna el
bibar! Köszönjük:) Sztem is csodaszép (még jó, hisz az enyém:) Na és a ruha...ugye milyen izgalmas színösszeállítás?
A kukásmellény csak hab a tortán. De látnád mikor levetkőzik meztelenre, kivesz a fiókomból egy tangát, magára rángatja, mellé pedig felveszi az Apja 46-os papucsát. Aztán megfogja a kulcsot, bedugja a zárba, és mondja: Sziasztok! Kérdezzük: Hova mész? Erre Ő: Postára
kira! Apa érdeme a szoba, Ő csinált mindent
Mi tavaly is voltunk nyaralni, mikor Norcsi 8 hónapos volt, és idén is mentünk volna, de végül nem úgy jött össze
Én bátran nekiindulnék, pedig nem egy egyszerű eset Nor.
Ráadásul az ismerőseim közül sokan jártak már ott, és mindenki ódákat zengett! Biztos, hogy élvezni fogja Atti!
Jah, amúgy én nem tudom kik laknak Dunaharasztiban, csak láttam, hogy írt Mó egy topicba, aminek ez volt a címe: Dunaharaszti anyukák (ha jól emlékszem), ezért írtam, hogy ott biztosan jó helyen lesz
witch! Kösziii:) Jamina babáról rég láttam képet! Tehetnél fel!
nika! Ajtón ki, ablakon be
Jó hasonlat!!!
fiona! Éééédes lehet a fiad, ahogy üldözi a mamlasz kutyut! Nor is ilyen! Csak az a baj, hogy ő az idegen kutyákkal is ezt szeretné tenni
Motorozni Norcsi is nehézkesen tanult meg, neki a láb technikával volt gondja, akkorát lökött magán, és mellé hátradőlt, hogy mindig a szívbaj kerülgetett, mikor esik hátra.
De végül rájött kb 2 hónapja, hogy hogy is megy ez! Ugyan már tud motorozni, de a tolókaros triciklit jobban kedveli. Meg mostanában játék babakocsival indulunk sétálni:)
Inni Nor még mindig Hipp granulátum teát iszik.
Ráadásul ki fogtok nevetni (kérnem kellene tanácsot????), de Nor még ebben a 226 fokban is langyosan iszik csak!
Ha már szobahős a tea, akkor max 1-2 korty. Ha langyos, sőt inkább meleg, akkor megiszik egy üveggel egyhúzásra (260 ml).
Kb 3 üveg teát iszik napközben, de volt amikor csak 1-et, volt mikor 5-öt! Vizet Norcsi sem issza meg. Gyümölcsleveket szereti, de ezekből nem tud sokat inni, mert jóllakik vele
És ez komoly!
Na most akkor kicsit rólunk is:
Norcsi reggelire (270 ml) és vacsira (340 ml) még mindig tápszert eszik! Van, hogy kakaóként, van, hogy vaníliásan.
Ebből nem enged, én pedig nem erőltetek mást. Megkérdeztem a gyerekorvosunkat (100%-is megbízok benne), hogy adjam-e a tejet.
Azt mondta amíg megissza a tápit, addig nem kell erőltetni a tejet. Hát nem erőltetem
Ebédre végre elértük, hogy már azt eszi, amit mi. Sokáig csak pépesen akart megenni mindent
Nem egy jó evő (sőt nagyon is rossz evő), de sose volt az, így nem is idegeskedem ezen!
11 kiló, nem egy nehézsúlyú bombázó
23,5 -ös lába van, remélem nem jutunk el az apja 46-os méretéhez
Rengeteget beszél, mindent elismétel, csip-csip-csókát, hinta palintát, zsipp-zsuppot, stb egyedül elénekli, és mellé mutogatja.
Sajna néha elég kellemetlen szitukba is kever minket a papagájkodásával, de ez legyen a legnagyobb bajunk
Okos, értelmes, mindent megért, szóval megalkották nekünk a tökéleteset BMC-be
ITT IS LEÍRNÁM, HOGY ÖRÖKKÉ HÁLÁSAK LESZÜNK A TÜNDÉRÜNKÉRT!!!!
Mindemellett egy igazi kis főnök!
Szinte félnek tőle a 2-3 éves gyerekek. Mindenkit irányít, megmondja ki mit csináljon, a szomszéd kislány aki 2 éves, menekül, ha meglátja Nort, mert Őt is mindig pesztrálni szeretné
))
Egész nap pörög ezerrel, lelőni sem lehet.
Szoktunk poénkodni Apával, hogy tuti belecsöppent véletlenül egy csöpp kávé a pipettába, amikor készült
Alvásigénye nem sok, de nem fáradt, így azt gondolom beéri ennyivel.
Reggel 8-kor kel, nagy könyörgés árán fél 2 körül alszik 1-1,5 órát, és utána este 11 körül alszik, de ezt sem magától. Ha rajta múlna, és mi hagynánk, sztem hajnalig ébren lenne
Ahogy írtam is már, köztünk alszik, és imádom így. Persze nagyon kényelmetlen, de mindig arra gondolok, hogy 10 év, és már úgyse akar odabújni
Gyorsan repül az idő sajna!
Imád fürödni, hajat mosni úúútál.
Mindenféle erőltetés nélkül magától bilizik, vagy a wc-be pisil szűkítővel. Persze még pelusozunk, mert azért nem mindig sikerül eljutni a biliig!
Ha bepisil szól, ha bekakil azt mondja: Sikerült
Ennek története van, ami elég hosszú lenne (leírom, ha érdekel vkit), az említett korházas szorulás után mikor először kakilt itthon másnap, akkor örültem, és mondtam neki, hogy jajj de jó, sikerült.
Azóta mindig mondja
Egyébként sztem barátságos kiscsaj, és imádja a rokonságot.
Odabújik hozzám, mondja: Anya szeretlek! Mondom neki: Anya is nagyon Szeret. Erre Ő: Apát is szeretem. Én: Apa is nagyon szeret. Erre Ő: Mindenkit szeretek
Megmutatja, hogy hol a szíve, és dobol, hogy hogy dobog. Elmondja, hogy Anyának is van szíve, és megszakad!....egyszer mondtam neki, hogy megszakadna a szívem, ha valami baja esne...megjegyezte
A játékok nem nagyon kötik le sajna
Viszont ha kint vagyunk a levegőn, akkor semmi gond vele. Apa épp mesélte, hogy kint voltak ma pancsizni, de semmi gond nem volt, nem kellet rászólni, mintha nem is a mi Norcsink lett volna
Jah, de babázni azt szeret! Mert akkor Ő a főnök:) Eteti, bekrémezi a nunit, pelenkázza, altatja, sétáltatja, betakargatja
Anya típus
Tömören sztem ennyi
Már megint éjfél múlt 20 percel!
Rakok még képet, és megyek, hagyok érvényesülni másokat is, mert ma velem van tele ez a topic