Új privát üzeneted érkezett!

Letti!
Én is örülök, hogy jól vagy. Nekem is olyan görcseim voltak, hogy azt hittem bele pusztulok. Te kaptál vmi gyógyszert? Nekem nem adtam sem ergam cseppet, sem semmi méh összehúzót. Most már nekem is jobb. Te mennyire véreztél utána? (bocs lányok, hogy ilyet kérdezek). Én furcsáltam, hogy ép csak egy picit véreztem. Másik nap meg már nem volt semmi. Ma is egy picit a wc-papiron lehet látni.

Én mikor szültem, nekem semmi elképzelésem nem volt, hogy mit is szeretnék. Bár a másodiknál gondolkodtam, hogy jól lenne vízben szülni. De nálunk itt semmire nincs lehetőség. Fel az asztalra, aztán várjunk. Nekem szerencsém volt, az elsőnél éjjel 2-kor feküdtem fel a szülő ágyra, s fél 5 után 5 perccel már meg is lett. ( 2,5 óra alatt). A másodiknál éjfél volt hogy felfeküdtem, s 0.20-kor már meg is lett. NA ő kimondottan gyors volt. De a fájások is erősebbek voltak. Epidurálist egyiknél sem kértem.

Vicky!

A tesóm most jár a János kórházba, mert úgy néz ki, hogy lombik lesz nekik, a férjének lassúak a spermái, ezért csak lombik lehet.
Ő ott kér egy igazolást, s ezzel az igazolással a házi orvos egy napos táppénzre veszi, amit elfogadnak neki igazolásként.

Amúgy tegnap kicsit szarul voltam. Tegnapi napra voltam kiírva hármaskával, pont anyu szülinapi ajándéka lett volna.
Most már próbálok én is előre nézni, nem vissza, mi lett volna ha...
Remélem január, februárban már én is újra érezhetem, hogy vki beköltözött a pocimba.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Szevasz!

Veled mi van, jól vagy?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Barbi: májusban voltam a János szülészetén , teljesen rendben van! 2 ágyas szobák, rooming , folyosón van a fürdő, a szobában van pelenkázó asztal , kézmosó.

Marya : én sem kaptam semmi méh összehúzót...épp akartam kérdezni Roncit, hogy ez most már divat? Hát sajna én nem csak pöttyöztem, belőlem rendesen ömlik .... de inkább akkor amikor jönnek a görcsök...gondolom ahogy húzódik össze a méhem. A hasam tök furi mert már tiszta lapos, pedig volt már rendesen pocakom...olyan , hogy a lábujjamat már nem láttam...
Ne keseregj kedves, ennek biztosan így kellett lenni..bár nem hiszem el ,hogy nem játszott közre valami környezeti hatás ugyanis 4 nap alatt 9 baba ( amiről tudok )kicsit brutális szerintem....és egyik sem vérzéses...Nem tudom Te ,hogy vagy vele de én iszonyatosan sokat aludtam és elég gyenge vagyok még most is...
Judit ( Szevasz) elutazott külföldre, amikor hazaér akkor megy műtétre...
letti73

Hbarbi: én is ábrándozom, azért a természet nem szúrhatott ki velünk annyira! Hisz az állatok is maguk szülnek (ok, nagyobb is a szülési halandóság), de szerintem tök sok dolog van a világban, amit az emberek túlbonyolítanak, mert azt hiszik értik a működési mechanizmusát. Majd februárban nyilatkozom.

Ez a félig magamban simogatom kicsit perverz, nem? A mozdulat olyan mintha maszturbálnék. És utána minden simogatásnál ez jut eszembe?

Juci: én is meditálok (hát nem sűrűn, hetente egyszer tán), néha úgy érzem, hogy a Hüvelyk Panna is csatlakozik, néha meg nem. Azért traktálom a fejét, én se bántalak – te se bántsál :D.

Letti: ez jól esett, mert vártam a pro és kontra érveket. Ezt a dúla dolgot nem értettem eddig. Mi a szerepe? Minek akar bejönni? Beszélni akar hozzám? Hát egy rossz szó és úgy vágom szájon (erre tuti lesz energiám, főleg ha nyűgös leszek)… ja és nem is fizetek érte.  Ezt a doki dolgot sem értem. Ő csak akkor jön, ha műteni kell, nem? Tehát csak akkor van szerepe – az én olvasatomban – ha baj van. Egyébként meg a szülésznő van melletted. Mellesleg nálunk Pécsen, két verzió van: Klinika: most nyerte el a bababarát kórház nevet, de eddig aki onnan jött ki ott a két főből (értsd anya, gyermek) egy tuti, hogy fertőzéssel jött el. Megyei kórház: erről meg semmi hír, tehát inkább ezt. :D
zarja

Sziasztok!

Ugyan nekem már van egy lányom, de fogalmam sincs róla, mi az a vajúdás, szülés. Én is szeretném természetes módon, minden beavatkozás nélkül átélni, ahogy átélte édesanyám, nagymamám és a felmenőim. Aztán majd utólag nyilatkozom... :roll: Remélem, végre megadatik 9 hónap, a nagy pocak és a szülés élménye is. Lenkei könyvét én is olvastam, én mindenből szeretem leszűrni a számomra hasznos infókat. Magunkra akarok majd koncentrálni, s bízom abban, hogy ha átélem, a testem irányít majd. Bori mellett megtanultam bízni a megérzéseimben, ez az az anyai ösztön, ami kell, hogy vezéreljen bennünket, ha eljön az idő! Persze, ha hagyják. Még nem beszéltem erről a dokimmal, korai lenne, de úgy tudom, nem ellenzi a császár utáni természetes szülés lehetőségét.
Dúla: jó lenne, ha valaki ott lehetne velem, aki még segíteni is tud, de pénzem nincsen rá. Csak abban bízhatok, jó szülésznőt kapok. Férjem nem tudni, bejönne-e, nálunk az a nagy gond, hogy nincs kire hagyni Borit. Csak akkor tudna ott lenni velem, ha délelőtt lenne az idő, amikor Bori oviban van... De ezek még annyira messze vannak, hogy nem is foglalkozom velük, majd megoldjuk akkor, ha idejük lesz! Csak az irányt kell tudnom addig... :)
ktc

Na most lehet lenézni, de epidurállal szültem.
Van egy barátnőm, aki erre közölte, hogy ő nem kér fájdalomcsillapítót, mert "természetesen szeretne szülni".
Akkor gondoltam róla először, hogy szívesen dugnék ipari cukorrépát a seggébe! :lol: :lol:
Nálam úgy zajlott a dolog, hogy 14-én jóslófájásokkal mentem be a kórházba 1 héttel a kiírás előtt. Hazaküldtek.
4 napra rá vasárnap délelőtt CTG+vizsgálat. 1 ujjnyira nyitva.
Délután rendszeres fájásaim lettek. Még hajat mostam, pakolásztam, majd elindultunk, mert ügyeletes volt a dokim meg a szülésznőm is.
Hosszúhétvége volt, vasárnap délután totál beállt az autópálya. Mire beértünk, majd besz@rtam a fájdalomtól. Elromlott a lift, 30perc alatt értünk fel asszam a 3.-ra. Közben minden fájásnál azt hittem, kiesik a gyerek. Már nem is volt szünet a fájások között. Doki megvizsgál: bő 1ujjnyi. :evil:
Akkor megkérdezte, hogy akarok-e szülni, mert így eltarthat napokig. Hát akartam. Akkor burok repesztés (nem szépítem, kurvára fájt) beöntés - alapból székrekedéses vagyok, semmit nem használt, max annyit, hogy fájások közepette még kakilni sem mertem, mert azt hittem kiesik a WC-be a gyerek. :oops: :lol:
Irány a szülőszoba, bekötötték az oxyt. A "fájásmérő" kiakadt, olyan brutál erősek voltak. Na akkor hívtuk az anesztest. Megszúrt 3 perc alatt. Utána nem fájt SEMMI. Mindent éreztem, csak nem fájt. Éreztem a fájásokat, jókat dumáltunk a szülésznőmmel. Kb fél óra után benézett a lábam közé, majd rohant a dokiért, mert félig kint volt a feje. Akkor nyomtam egyet, leszedték a zsinórt a nyakáról, majd még egyet és kint volt a gyerek. A mellettem levő szobában bő 3 ujjnyival jött be a csaj velem egyszerre. Végigordította az egészet és egy teljes órával később szült, mint én. Összestoppoltak és a saját lábamon mentem át a csecsemőosztályra.
Az epidurál lerövidíti a tágulási szakaszt. A kitolást nehezítheti ugyan, mert lehet, hogy túl sok és nem érez semmit az anya. De ugye ennek szabályozni lehet a mennyiségét a spinállal ellentétben. Az egy szuri, amitől deréktól lefele lebénulsz. Általában császárosok kapják. Az bejut a spinális térbe. Utána nem szabad mozogni, mert iszonyú fejfájást, hányingert okozhat.

Szóval szerintem ha én a "természetes" szülést választottam volna, még most is tágulhatnék azt hiszem. Kimerültem volna én is, meg a baba is. Ehelyett másnap reggel 4-kor már törökülésben ültem az ágyon és vártam, hogy hozzák a babámat. Onnantól végig 24h-ban velem volt.

Ja és külön szobám volt, mert a MÁV-ban apuka csak az üvegen keresztül szemlélhette volna a gyereket. Így meg akkor jött és ment, amikor akart. Volt, hogy este 23h-kor. Akkor fürödtem, ettem amikor akartam. Egyáltalán nem unatkoztam.

És most is epidurálra készülök. Megkérdeztem a nagyanyámat is, aki minden mesterséges cucc ellen van, hogy ha választhatna, hogy fájjon, vagy ne, mit választana. És ő is a nem mellett döntött. Nem mellesleg aki azt hiszi, hogy "mi" nem éreztük a szülés fájdalmát, azt szívesen küldeném melegebb éghajlatra! :twisted: :lol:
Vendég

Hát én ezekkel a fájdalomcsillapítási módszerekkel nem nagyon vagyok tisztába, ugye mert még nem szültem, és nem mondom, hogy egyáltalán nem fogok kérni érzéstelenítőt... persze most úgy gondolom, hogy nem szeretnék, de ha rohadtul fáj, persze én sem vagyok sem a magam, sem a gyerek ellensége. Én egyébként is nagyon fejfájós vagyok, úgyhogy az a spinés izét, tuti nem kérném... na mindegy, egyenlőre ezek csak "vágyak", aztán, hogy mi lesz, majd a helyzet adja magát... :D
Amúgy én egyébként is elég nagyon fájós mensis vagyok, úgyhogy valahol "hozzá vagyok szokva" ezekhez a fájdalmakhoz... persze az biztosan más lesz. Eddig a legrosszabb, az átjárhatósági volt, de az sem volt nagyon gáz, mondta a doki, hogy a tapasztaltak szerint, ilyen egy erősebb szülési fájdalom... úgyhogy ha igaza van, akkor kibírom... asszem. Na jó most nagy a szám, de majd kiderül... :D
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Lucababám, véletlenül sem nézlek le! Ezért írtam, hogy nem tudom, milyen a vajúdás, nem tudhatom, hogy fog haladni a dolog, nem tudhatom, mennyire fogom érezni a fájdalmat, mennyire merülök ki stb. Az epidurál lehetőségét fenntartanám magamnak is, s mivel az ÁEK a kórházam, a történeted után bízhatok benne, hogy jól is csinálják! :wink: Most is ott szeretnél szülni? Menjünk együtt! 8) Spinálisban már volt részem... :?
ktc

Katica!

El tudom képzelni, hogy milyen rossz lehet egy császár (pláne a Te eseted) amikor elveszik Tőled a szülés élményét.
Én az olyan nőktől hányok, mint Sarah Jessica Parker, aki 40 fölött jön rá, hogy ő még gyereket akar, de megszülni? Á nem! Mi lesz a karrierjével meg az alakjával?! Majd megszüli a béranya! Na fúj!

Már a II-es női a kórházam, mert ott van a dokim. De jó volt a MÁV-ban szülni. Anesztesből a pasit kell kérni, nem a csajt. Ennyit tudok kb. Dokik közül csak TZS-t nem ajánlom. Az egy tapló. Szülésznőből pedig a Czipper Julit ajánlom. Illetve valami (talán) Kun Irén-t nem annyira.

Barbi!

Két műtétem volt (nem nőgyógyászati). Az egyik annyira fájt, hogy meg akartam halni. Két napra rá meg vacsizni mentünk a férjemmel. Szóval asszem én is hamar összeszedem magam. Csak nem tudom, hol a határ és mikor hagyom el magam... :oops:
Vendég

Nekem petefészekciszta műtétem volt (úgy feküdtem a kés alá, hogy az is ki kell venni, de szerencsére megmaradhatott), és úgy vágtak, mint császárnál, csak a méhem nem lett átvágva, csak az izom stb... Ez most volt júniusban 3 éve. Szóval nem most, de ha egy mód van rá, nem vágatnám meg magam mégegyszer. Nem volt egy felemelő élmény az egyszer biztos...

Barbi

KépKép
hbarbi80

EDA: én nem ellenzem, aki szeretne, az kérhet. A sógornőm szülésznő, tőle is sokat hallottam, hogy nem csak amiatt ajánlják, hogy ne fájjon annyira a vajúdás, hanem annak is, aki nagyon nehezen tágul. Mert ellazítja az izmokat és felgyorsítja a folyamatot.
Természetesen ezek után az első szülés előtt folyamatosan hangoztattam, hogy én EDA-val szülök majd, mert az milyen tök jó, stb. Bár a szurkáláshoz semmi kedvem nem volt, mert egyszer már volt gerincvízvételem, nem volt valami kellemes, utána meg főleg nem, mert elfelejtették mondani, hogy 24 órát fekve kell tölteni. A csapolás után két órával én már sétáltam. Nem kellett volna... A következő hetet végighánytam, migrénes rohamaim voltak, ezek meg is maradtak bő egy évig.
De ennek ellenére szerettem volna EDA-t.
De mégsem lett belőle semmi, mert amikor először bent voltam a kórházban és megvizsgáltak, akkor még nem is vajúdtam, zárt is voltam, csak a magzatvíz folyt el. Akkor ugye még nem adtak, mert asszem csak két ujjnyinál adják be, sem előtte, sem utána nem, csak ezek határán max.
Amikor másodszor bementünk, akkor még eldadogtam valamit az eda-ról, de már csak vigyorogtak, hogy teljesen ki vagyok tágulva, most már nincs értelme. Én akkor el sem akartam hinni. Rohadtul fájt, de nem gondoltam, hogy mégis "csak" ennyi volt (az időre értem a csak-ot, nem a fájások erősségére).
Én ebből indulok ki. Ha ismét ilyen durva lesz a vajúdás és tegyük fel három óra után ennek ellenére azt jelentik be, hogy a felénél vagyok és nem azt, hogy jön a gyerek, akkor kérek EDA-t. De ha nem muszáj, akkor nem kérek.

Pocak: ti készítetek pocakfotókat?
Nekem ma esett le, hogy eddig nem csináltunk, pedig szándékomban áll ismét készíteni egy sorozatot, olyat, mint az első pocakomról. Akkor az elsőt a 6. héten csináltuk. Most ez jól el lett felejtve, de Ferinek eszébe jutott, úgyhogy a parkban ma elkészült egy egész alakos fotó. Mondjuk épp olyan felső van rajtam, hogy nem látszik a hasam, de még nem is nagyon van minek látszania, szóval sokat nem veszítettünk. De legalább olyan ruhában vagyok, hogy ehhez majd viszonyíthatom nem csak a hasam, hanem a combom növekedését is.
Íme hát a Pocak 2. sorozat első képe:

Kép

a képen látható arcról jut eszembe: a ti fejetek nem gyűrött?
Az enyém eléggé megtört, kifejezetten szarul nézek ki, olyan, mintha el lenne változva. Kristóffal ilyen nem volt. Erre még rátesz az, hogy pattanásaim is vannak. Kristóffal a hátamon voltak (legalább nem látszott), most az teljesen tiszta, viszont van pár az arcomon és a nyakamon. :roll:
Vendég

Bea!

Először is ha többet nem tárgyalok Veled, akkor megpukkadtam az irigységtől! :roll: :lol: :lol:

Másodszor: népi hagyomány szerint a gyűrött arc kislányt, a kisimult kisfiút jelent! Én hetek óta nem megyek emberek közé! Most már jár nekem az a punis! :lol: :lol:
Vendég

ronci: Én is epidurális érzéstelenítésben gondolkozom. A nyugodt szülés nálam abban merül ki, hogy a gyerekem nyugiban legyen a lehetőségekhez mérten. Az jó, hogy van egy egészségügyis kismamink, te azért a szülés terén kicsit tárgyilagosabb tudsz lenni. Te legalább már láttál közelrő ilyet. Sajnálom, hogy nem vagy jól és hogy már holnap megint mehetsz dolgozni. Nekem egyre több az energiám, engem az aggaszt egy kicsit, hogy miért érzem magam ilyen jól. Persze sokat pisilek és ma a hasam is már fájdogált, sokat mászkáltam meg álltam.

Folyt. köv, csak megyünk megnézzük, hogy mi van a vihar után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.07.18 18:42-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Én is kislányra pályázok! Kellően gyűrött az arcom. És most is inkább a sósat kívánom, nem az édeset, ez így volt Borival is. Ezen kívül semmi sem olyan - szerencsére...? És most a kínai naptár is lányt jósol, előzőleg nem jött be... Majd kiderül.

Teszek nektek egy képet, pár napja készült. 8. hét 6. nap

Kép

És hogy lássátok Borit is:

Kép

:D
ktc

Ananácska!!! Akkor lányod lesz..azt mondják, hogy a gyűrött arc lányt jelent.. :lol: :lol: Pattanás, nekem is lett az arcomon mint egy tininek...
EDA: Én eleve úgy indulok hogyha lesz rá lehetőségem akkor kérem. Mármint a tágulással kapcsolatban lesz-e lehetőségem.
Én nem vágyok a "természetes "szülésre..nem akarok többet szenvedni, mint amennyit muszály..mert miért??? Azért, hogy elmondjam utánna, hogy fájt nagyon, azért nekem nem éri meg.. Fájni fog az így is eleget, addig is.. dehát mindenki más.. nem vagyok egy gyógyszer mániás, sőt, de ezzel kapcsolatosan nagyon sok infót begyüjtöttem már, mert mindent pontosan akartam tudni..Ugyhogy én határozottan tudom, hogy a 36.héttől iszok málnalevél teát, meg csinálja a párom a gátmasszázst biztos ami biztos..és a szülésnél is bent lesz a párom. Régen Ő is mentőzött, közben csinálta a suliját, ugyhogy akár Ő is evezethetné, de inkább Ő markolgassa a kezemet/vagy inkább én az övét :lol: /
Letti!!!!! Örülök, hogy jól vagy!!! Mikor kezditek a következő projectet? Vagyis mikor mentek vizsgálatokra? Egyetértek ezzel a nagyon gyanús tömeges babaelhalással.. Itt akiről én tudtam a környezetemben, hogy babás, most tegnapelőtt állapították meg nála 10hetesen, hogy meghalt a baba vetélés nélkül.. ugyhogy van para nálam is, de nem lesz semmi baj..!!!!!
Ma egésznapra kitartott a rosszúllétem, még mostsem vagyok a toppon. vagy a hidegfrontot nem bírtam ennyire, vagy a tegnapi rosszúllét mentes napot böjtöltem ma, vagy egyszerűen már ezt a forróságot nem bírom! Jövőhét csütörtökre meg 40fokot mondtak!!! :shock: :shock: :shock:
nmarya! Örülök, hogy úgy érzed, hogy jobban vagy, bár az az igazság, hogy Én még nem ezt érzem az írásaidból! Ami természetes is és szorítok is nagyon, hogy minél hamarabb a régi önmagad legyél! Biztos rossz volt tegnap gondolni a hármaska angyalkádra!!! :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronci 2009.07.18 18:26-kor.

Kép
Kép
ronci

Jó sokáig írtam, közben hárman is írtatok..lassú vagyok.. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

ktc!!! azta mekkorra pocak! az enyém is nagy, de talán még ennyire nem. A tied már tiszta látványos!
Azt mondjátok, hogy a sós kívánás is lányt jelöl??? Nem mintha bármit is kivánnék, de az édeset kifejezetten nem!!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

nmarya: Amikor meddőségi kezelésekre jártunk, akkor én is mindig táppénzen voltam, az én háziorvosom mindig kiírt. Már nem emlékszem, hogy mire írtad, de a terhességi kivizsgálásokat fizetnie kell a munkáltatónak távolléti díjjal. Ezért kell majd orvosi igazolások után járkálnom.

ronci: Én is mennék már ultrahangra, de 28-ig még olyan sokat kell várni. :( Remélem a babám jól van és nem esek bele ebbe a rossz szériába.

Az én arcom egész szép, akkor ez most fiúra utal?
vicky79
Budapest III. kerület

Nekem mostanában sokan azzal "bókolnak", hogy milyen szarul nézek ki...
Mindig arra fogom, hogy csak nem vagyok kisminkelve, és összekötöm a hajam (itthonra nem fésülködöm, mert nagyon macerás a göndör hajat fésülni) Mondjuk tény, hogy a smink sokat dob rajtam, de valóban más... olyan nyúzott az arcom, pedig 2 hete csak pihenek, úgyhogy ez nem lenne indokolt... de ha a kiscsaj így megnyúz... hát van ez így... majd legközelebb megszépülök... :D

Barbi

KépKép
hbarbi80

Viki!

Szimplán lehet, hogy szép voltál eddig is! :lol: :lol:

Ronci!

Pontosan azt tettem, amit Te szeretnél. 36. héttől málnalevél tea meg homeopátia. Nem tudom, hogy ez segített-e, vagy a tény, hogy csak 23 voltam, de pikk-pakk helyrejött az alsófertályam. :lol:
És az EDA-val is így vagyok! Lehet olyan gyorsan szülsz majd, hogy tényleg apa vezeti le, csak nem a szülőszobán, hanem a kocsi hátsó ülésén :roll: :D
Én mindig csak az édeset kívántam, szóval lehet, hogy ez tényleg SEMMIT nem jelent!
Vendég

Huh, Ktc! Tényleg nagy a pocakod ahhoz képest, hogy mennyire az elején vagyunk még. Az én babócám most annyi idős kb, mint a tied volt, amikor a fotód készült. Ehhez képest az enyém sehol sincs. Sőt, szerintem a 12. hét után, ha elmúlik a puffadásom, akkor még ennyi sem lesz, mint amennyi most van. Én kb a középidős uh-ra fogok ekkora pocakkal menni, mint amilyen most lehet neked. :lol:
Összehasonlítás miatt most csináltam egy igazi pocak (az én esetemben inkább teletömött hasfal :lol: ) fotót is.
Kép
Kép
Vagyis kettőt egyik rosszabb minőségű, mint a másik. Bocsi, nem tudtam jobban produkálni egyedül.

Lucababám: ne irigyelj, lesz ez még rosszabb is! :lol: Vagyis az a kérdés, hogy a testalkatom irigyled? Mert most elbizonytalanodtam. Ha jól emlékszem, akkor te is hasonló vastagságú lehetsz, ugye? Legalábbis említetted a méretedet és az olyasmi volt, mint az enyém.
Vendég

Hát, most összehasonlítottam egy oldalon ktc pociját és az én hasamat. Vicces így egymás alatt. Ami neki van, az nekem még nincs. Pedig azt mondta mindenki, hogy 2. babánál nagyobb a pocak és hamarabb látszik. Lehet, hogy a magasságom miatt elvész bennem??? :roll:

Ha a gyűrött arc lányt jelent, akkor nekem tényleg nagyon-lányom lesz. Mindenesetre erről a szólás-mondásról Ferimnek nem szólok egy kukkot sem, ne élje bele magát idő előtt. Így is mindig Szofizik, majd utólag hozzáteszi, hogy "...vagy Erik persze".
Vendég

Bea! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
168cm 58kg
Nálam az 52-54 az ideális. Nem mondom, hogy kövérnek számítok. 27-es farmert hordtam eddig meg 34-36os ruhákat. De! Én szerencsétlen alkat vagyok, combra meg seggre hízok. Hasam az mindig lapos. Most viszont a megnőtt fenék és sonka mellé jön a "lenyeltem egy féldisznót" pocak. Így már igencsak más az összkép! :evil: De most pont lesz@rom az alakom. Igyekszem nem zabálni, de inkább bébi után akarok topon lenni. Már egyszer ment, szóval most is remélem!
Vendég

Tök jó, hogy már ennyire tuti neveitek vannak. Lucát tudtuk, amikor megismerkedtünk. Lány nevet nem néztünk mást. Fiú névnél meg annyira nem egyezik az ízlésünk, hogy nem is tudom, mi esz, ha megkukacosodik a bébi. :oops:
Jókat mulatunk azon, hogy majd Balogh Orbán Viktor lesz. Meg ilyenek. De semmi kompromisszum.
Lánynév nekem megvan, de még ízlelgetek többet is.
Csak fura, hogy már ott a pocakban a poronty és nincs neve.
Jó, a nővérem azért lett Bernadett, mert a kórházban anyu mellett szült egy csaj, akinek Brigitta lett a lánya. Anyunak is ez volt a választása, de nem akarta, hogy kér Brigitta legyen az osztályon :oops: .
Én szülés előtt egy hétig Dorottyának készültem, a húgom meg az utolsó nap lett Judit helyett Klára. Anyám elég vicces kedvű kismama lehetett! :lol: :lol:
Vendég

Oh, Annácska, gyönyörű vagy! És ilyen test mellett a kutya nem törődik a gyűrött fejeddel. Mellesleg nem látom a gyűrtséget rajta.

Lucababám! A követ az vesse rád, aki már megjárta az összes utat. Senki nem ítélhet el és meg, amíg nem próbált ki mindent. A hozzászólásokat tekintve, az egyik legtapasztaltabb vagy a topicban. És igenis jó meghallgatni a pro és kontrát (de mintha ilyet már írtam volna). Tehát kődobálás nincs, legfeljebb egy bocsánatkérő ölelés, ha megbántottalak véletlenül.
zarja

Ha már feljöttek a nevek: a párom vezetékneve Frankó. Persze az első fiúnevünk a Frankó Néró volt! Persze csak viccből, de jól hangzik. Szóval nem tudom, hogy milyen nevet választunk majd mellé, mert ez a név már elg karakteres.

Has: szerintem látatlanban nekem van az egyik legnagyobb hasam. Már 6 hetesen 6 hónaposnak néztek. És ez most is így van, majd megpróbálom lefotózni. Nekem sajnos még elkélt volna egy kis fogyás a baba előtt. A 156 cm-hez 72,5 kilóval mérlegelt a védőnő, de nem jegyezte meg, hogy vigyázzak vele.

Jó nagy vihar volt itt tegnap, az egyik nyárfát kettétörte és rádöntötte az alatta parkoló kocsikra. Nem irigylem a tulajokat. Az ucta végén meg letépett az egyik fagally egy elektromos kábelt.
vicky79
Budapest III. kerület

Zarja!

Nem vagyok sértődős!
Pláne ok nélkül! :lol:
A stílus csak azért volt, mert sokan tényleg úgy érzik, hogy én nem is szültem. De hát egészségükre!

Inkább én éreztem magam szarul, hogy úgy lehúztam az elképzelésed, mikor mindenkinek joga lenne úgy szülni, ahogy akar! Nem?
De tök jó, hogy itt jófej csajok vannak, akik nem reagálják túl a dolgokat!
(egy másik fórumon már az első oldalakon vérre menő vita alakult ki, hogy kinek nehezebb, annak, aki dolgozik, vagy annak, aki otthon van a tesőkkal :oops: )

Viki!

Én ismerek Frankó Fannit. Az elég jó név. Meg Frankó Esztit is! Frankó Néró :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Csajszik :D

Gratula a pocakokhoz igen helyesek :D

Roncikám, már említettem szerintem jövő tavasszal kezdünk neki a vizsgálatoknak, elég zűrös most az életünk, Babácska is véletlenül pottyant volna az életünkbe , de örültünk volna nagyon , mert ugye mindent meg lehet oldani csak akarni kell :) de így , hogy ez történt meg kell teremteni a nyugodt körülményeket és utána....
Kérdezni szerettem volna már tegnap is Tőled , Nmarya és én sem kaptunk méh összehúzót ....már nem adnak?? Nem mintha hiányolnám, mert olyan eszméletlen görcseim vannak ,hogy 2 no-spa + 2 pharamax + 1 algopyrin után is négykézláb görnyedtem a puffra hajolva , akkor mondtam a páromnak adok még magamnak fél órát és irány vissza a kórház mert én nem emlékeztem ennyire erős görcsökre 2 évvel ezelőttről...konkrétan mintha szülnék :( ez normális???
letti73

Szia Letti,
nekem is 2 éve volt missed ab-m, de nekem nem fájt nagyon "fizikailag", és méhösszehúzót sem kaptam, bár lehet, hogy azért mert még "csak" a 8. hétben voltam.
Szerintem ezt is orvosa válogatja, de lehet, hogy terhességi kortól függ... nem tudom.
Ha ennyire erős görcseid vannak, akkor jobban jársz, ha visszamész a kórházba, nehogy véletlenül nagyobb baj legyen. Gondolom csak nem hagytak bent semmit, de azért szerintem nem árt egy ultrahang a biztonság kedvéért. Szerintem...
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Letti!
Sajnálom, hogy ennyire kutyául vagy! Ez nem ér! :(

Csajszik!
Találtam egy helyet, ahol akár talizhatnánk is... :lol: :lol:
(nem kevés hátsó szándékkal a fagyi-zabálást illetően)

http://wcs.oisz.hu/44904/szoja-alapu-fa ... i-kft.html
Vendég

Letti, húsvétkor nekem sem voltak ennyire erős görcseim, igaz, az is korai, 6-7. heti m.ab. volt. Még mindig görcsölsz?

Nevek: hagyományos, szép magyar vezetéknévhez (Székely) mi most Emőkét és Elődöt választottunk. A Borbála is gyönyörűen hangzik vele! :D :wink: Én mindig Katinak készültem, a bátyám állítólag sokáig Töhötöm volt (nem tudom, viccből-e), végül apunk után Laci lett.

Nem tudom, azért látszik-e ennyire a pocakom, mert a lánykori alakommal indultam, méretekben 156 cm, 49 kg. Anyukám megjegyezte, hogy szerinte ikreket várok, de közöltem vele, hogy a 7. heti UH-n egyedül volt a bébi. Borival nagyon kicsi pocakom volt, igaz, abban egy nagyon-nagyon pici baba lakott... Megmutassam? Itt már a 7. hónap végén jártam, hetet nem tudok mondani, mert nekem nagyon gyakran módosították.

Kép

Most szeretném, ha ennél nagyobb lenne. És ha stimmelnének a hetek is....

Annácska, a gyűröttséget én sem látom rajtad (igaz, a fotó ahhoz távoli), nagyon csini kismami vagy!
ktc

Lucababám, én benne vagyok a taliban!!!!!!!!!!!!! Tetszik a hely is!
ktc

lucababám: Nagyon jól hangzik ez a fagyizó. Még én ennyi féle fagyit életemben nem láttam egy helyen. Tőlem jöhet, csak nekem sajnos az időponttal lehet gond a meló miatt. Meg haza is utazunk az ősökhöz a hétvégén.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm szépen lányok a dícséretet, de Zarja, azért ezt a gyönyörű jelzőt én túlzásnak tartom társadalom nevében, mert úgy általánosságban engem max a férjem és a szüleim tartanak gyönyörűnek. :lol:
A gyűrött arc meg tényleg csak a távoli fotó miatt nem látszik, meg amiatt, hogy kicsinyítenem kellett a méretkorlátozás miatt.

Lányok!
Van három terhes "tünetem", ami messziről sem annyira pozitív.
1. a legjobban az aggaszt, hogy nincs libidóm. Megszűnt. Nagyon zavar, sajnálom a férjemet, mert ő már kezd féltékenykedni. Nemtom miért, de ha két napig nincs szex, akkor már attól fél, hogy megcsalom. Hát ja, hiszen az egész világ a pici babás terhes anyukákra bukik, az utca végéig állnak sorban a hódolók. :P :lol:
De hiába magyarázom, most már ezzel is álmodott tegnap... :roll:
Kristóffal ilyen gond nem volt, akkor majd széttéptem őt minden nap végén.
2. ismét kijött a karomon az ekcéma! Ez már Kristóffal is volt, de akkor csak a második félidőben jelentkezett és a 30. hétre jutottunk el az "TEJÓÉG!!! NEKED HOGY NÉZ KI A KAROD???" felkiáltású mondatokhoz. Most ugye hamarabb is jött és pár nap alatt a körömnyi érintett területből jó két ujjbegynyi lett.
3. Iszonyatosan viszketek! Ez is volt az első terhességemnél. A munkatársam csak bolhásnak hívott. Minden másodpercben viszketett valami, volt, hogy csak egy kézzel dolgoztam, mert a másikkal állandóan vakaródzni kellett. Aztán egyik napról a másikra elmúlt, de már nem emlékszem, hogy mikor.
Mind a három tünetet szívből gyűlölöm. OK, ennyit bőven megér a baba, még sokkal többet is, de akkor sem rajongok a szex-undorért, az ekcémáért és a vakaródzásért.
Már azon gondolkodom, hogy hátvakaró kefét fogok lerakni a wc mellé, mert a sok pisilés miatt úgyis lényeges időt töltök ott el a nap folyamán. :lol:

Irigyellek benneteket a találkozó miatt! Én is mennék szívesen, bár a fagyiért nem rajongok, de rátok kíváncsi lennék. De hátha lesz szeptemberben is, akkor megyünk mi is haza és kétszer három napig leszünk Pesten anyóséknál.
Vendég

Lucababám: jól emlékeztem én, hogy egyezik a méretünk!
Én is ilyeneket hordok, az itteni számozás szerinti 8-10-est.
Bár tegnap vettem egy 12-es miniszoknyát. Valami hiba volt a rendszerben, véletlenül leárazták. Az összesen 10 fontos vonalkód volt, de véletlenül megtört a napfény az egyiken, ami 3 fontra volt kirakva más vonalkóddal. Szerintem szórakozott volt az egyik alkalmazott... 12-es volt, gyorsan robogtam vele próbálni. Csak abban nyilvánul meg a nagyság, hogy lecsúszik a csípőmre teljesen, ami külön jó, mert pocak alatt még később is elfér majd, nem fog nyomni (ha nem hízik sokat a fenekem).
Feri meg is jegyezte, hogy ez aztán igazán kismamás ruhadarab. :lol:

A múltkor még írtam arról, hogy valamit nem értek a jelenlegi terhesgondozásommal, mégpedig azt, hogy miért a kórházba hívtak be az első konzultációra és attól paráztam, hogy nehogy akkor legyen uh is, mert oda Feri nem tudna jönni.
Utánajártam és kiderült, hogy változott a rendszer. Tényleg csak konzultáció lesz, tényleg ott kezdődik a terhesgondozás, valszeg vért is vesznek és időpontot kérnek későbbi uh-ra, ami szintén a kórházban lesz ugye, majd az integrált tesztre is oda kell visszamennem és a 20. heti uh-ra, mindig lesz konzultáció is. A körzeti midwife-hoz pedig csak ezek után kell majd járnom.
Vendég

Bea!
Ha tudod előre, mikor jöttök szeptemberben, majd szólj és addigra is szervezünk egy talit. Én legalábbis ráérek! :lol:
Amúgy Te a torna azon részét, ami az trimeszterre vonatkozik abba akarod hagyni a 12. héten. Nekem a 2. rész már halál botyinak tűnik és nekem már csak 1,5 hetem van, pedig épp kezdek belejönni! :lol:
Vendég

Sziasztok,

sajnos az én libidóm is iszonyatosan alacsony, ami rám sem jellemző... sőt... a párom ugyan türelmes, de tudom, hogy nem esik neki jól, hogy nem foglalkozom vele ilyen téren... viszont rengeteg simit kap... imádja, amikor vakargatom a hátát... hát most sajna ezzel kell beérni, mást most nem tudok neki nyújtani... amúgy is el vagyok tiltva a házasélettől a vérzés miatt... :(

Bea, tényleg, ha tudod előre, hogy mikor jöttök haza szólj, és megszervezzük azt a talit.
Amúgy én is ekcémás vagyok, de egyenlőre még nem jött ki rajtam nagyon. Remélem nem is fog, mert az a krém, ami szokott hatni, az szteroidos, és azzal nem szívesen kenegetném magam. Így marad a minden fürdés utáni teljes testápolózás.

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Libidó? Hát az mi? :wink: Nem is igazán van, meg férjemet zavarja a tudat, hogy babát várok. Engem majd akkor kezd zavarni házasélet közben, ha már érzem a mocorgását. Annak idején is így volt, meg akkor nekünk is volt egy bő hónapos tiltásunk. Így mi most böjtölünk... A férjem viszont sajnálom, nálunk is a simi, ölelés és a hátvakarás maradt.
ktc

Libidó!

HMMM. Nekünk van TV-nk, meg gyerekünk is. Szóval mi nem is szoktunk... :lol: :lol:
Na jó, nem. De az elején én is úgy éreztem, hogy ha soha többet nem lenne szex, simán túlélném. Bezzeg az elmúlt héten! :oops: Ha már csókolóznak egy filmben, én rántanám magamra apát :roll: :oops: . Nálunk viszont ő nem akarja a baba miatt. Emlékszem legutóbb is minden praktikát be kellett vessek. Egyszer meg is kérdeztem, hogy már nem kíván? Erre azt válaszolta, hogy "hát Anya, néztél már tükörbe?" :evil:
Bezzeg ahogy kijött a gyerek, alig bírta kivárni a 6 hetet, amíg folyt a vér az összes lukamon. Ocsmány voltam. Folyó mellek (szex csak melltartóban, tejfelfogó betéttel :lol: ) lógott a hasam, alul meg úgy éreztem, hogy olyan, mint egy csirkemell, vagy bármi hús, ami nem belőlem van. Az bezzeg kellett volna!

Szteroidos krém:
Hülye kérdés, de bejut egyáltalán a véráramba? Én allergiás vagyok kb az összes tisztítószerre. Csak biot használok, Ecovert többnyire. Viszont néha így is kikészül a kezem és kb húsig lejön a bőr róla. Ritka ocsmány! Na arra Locoidot használok, mert csak az hat. Az kortizolt tartalmaz, most elolvastam, csak a szokásos szöveg, hogy kérdezze meg az orvosát terhesség alatt.
Szóval ha durva az eset, én nem hagynám ki!

Viszketés:
Nem lehet a száraz bőr miatt?
Vendég

Hát ez a hányós, émelygős időszak nekünk sem kedvezett a romantika terén, régi jó kezdeményező énem erősen visszahúzódóvá és passzívvá vált. Ki is akadtam rajta. De állítólag a második trimesztere jó lesz :lol: No émelység, pici poci, nagy kalandok :lol: A harmadikban gondolom nehezebb. Ott már nem igen lehet féltretenni a gondolatot, hogy a gyerkőc közvetlen közelből figyeli a huncutságokat :D

Ma reggel két órával a tervezett ébredési időpont előtt arra keltem, hogy szomjas vagyok és SAVANYÚT akarok. Kinéztem a hűtőbe. Találtam káposztasalátát, jól leittam róla az ecetes levet. Nem volt elég, kutattam tovább. Kezembe akadt egy üveg ruszli. Komolyan elgondolkodtam, normális vagyok-e, hogy hajnalok hajnalán, hagymás-heringes-sós ecetre vágyom, de mivel a válasz igen volt, hát erről is leittam a levet. Ez sem bizonyult elégnek, így a hűtő mélyén fekvő koviubiból is partra vetett halat csináltam, a leve a pocimban landolt. Na most persze fáj rendesen :?

Ekcémával szerencsére nincs dolgom, viszont pont tegnap néztem, hogy az amúgy is száraz bőrömre ráférne az ápolás. Fehéren hámlik kezem, lábam.

Fagyizást támogatom, mindegy mikor. Aug. 3-ig itthon vagyunk, tudok alkalmazkodni a többiekhez. Bea, mikor jöttök ősszel? Esetleg már most megbeszélhetnék az akkorit, és mindenki tudna tervezni vele.

Kb. egy hete tök beállt a hátam. Szerintem csak szimplán a munkával járó stressztől csomósodik. Hétvégén megpróbáltam eljutni masszázsra, de lepattintottak, mondván a 12. hétig tilos. Végül a neten találtam egy csajt, aki kifejezetten olyan kismamamasszázst csinál, amit az első trimeszterben is lehet, ráadásul dúla, ma megyek hozzá, majd kifaggatom, mit is csinál pontosan egy dúla a szülés alatt.

Szép napot mindenkinek! :)
juci-77

Jó reggelt!

Úgy tűnik a szervezetem a 2. trimesztert próbálgatja. Álomkórból kezd átcsapni álmatlanságba.
Említettem az a tesztet, ami kimutatja, fiú-vagy lány-e az utód. Na kinyomoztam, hogy van egy lány, aki forgalmazza M.o.-on. Pechemre pont Budaörsön lakik, szóval kisebb vagyont kiadva hazahoztam a szerzeményt.
Reggeli pisiből kell csinálni, én meg majd meghaltam, hogy már túl legyek rajta.
Este a kezdődő álmatlanság miatt 0:50-kor mentem aludni, Luca hajnali 2-kor úgy döntött, hogy átköltözik hozzánk. Onnantól nem nagyon bírtam visszaaludni. 5:30kor kimentem és megcsináltam a tesztet. Eszerint 80% esélyünk van a KISLÁNYRA!
(Vagy szimplán rossz a teszt, mert úgy működik, hogy ha fiú, zöld lesz, ha lány, akkor marad az eredeti szín :evil: )
Azóta viszont pörög az agyam, nem tudok aludni! :lol:
Apát elküldtem reggel az APEH-ba. Most hívott szegény a város másik végéből, hogy hétfőn csak 13h-től van ügyfélfogadás :oops:

Hátfájás:
Nem hinném, hogy munkahelyi stressz. Nekem nem túl stresszes a melóm és mégis olyan csomók vannak bennem, mint az előző terhességnél. Én is próbálom rávenni a masszőrt, hogy valami kíméletes módszert alkalmazzon rajtam.

Juci!
Azt hittem elmúlt a reggeli hányingerem, de ahogy elolvastam a hideg ruszlilé-ivásodat... :lol: :lol: :lol:
Bár in is kívánok számomra extrém dolgokat. Pl soha nem szerettem a rántott sajtot, most meg egyfolytában nyelem. Ki érti ezt??
De kb a terhesség eleje óta semmi savanyút nem tudok megenni!
Vendég

Hát Nóri, utólag én is felülvizsgáltam az álláspontomat :oops: Talán mégse kellett volna :twisted: Nem bírok elindulni munkába, mert hányok, hányok, hányok :twisted:

Na, így járnak a falánkok :lol:
juci-77

Sziasztok!
Hat Juci, en is felhuzott szemoldokkel olvastam, hogy miket ittal ossze. A kaposzta es koviubi le meg rendben van, de a ruszlinal kiakadt a merom. Mondjuk ehhez az is hozza tartozik, hogy en semmilyen formaban nem vagyok hajlando megenni vizbol kiszedett allatokat, sem halat, sem rakot, sem egyebet, de meg kacsat sem, mert az is gyakrabban lat vizet, mint mondjuk a tyuk, vagy a diszno...
Erdekes, marhat sem eszem, pedig az nem epp tartozik a vizipillango kategoriaba. Mindegy.
De ha neked jol esett, akkor egeszsegedre!
En regen a tejjel voltam igy, azt vamoltam allandoan hajnalban. Eleve ugy aludtam el, hogy ittam egy nagy pohar tejet. De alig vartam, hogy ebredjek es folytathassam. Most ilyen meg nincs, bar gyakrabban eszek edesseget. Probalok odafigyelni arra, hogy ne sokat, max egy harapast, tehat hogy erezzem az izt es ennyi.

Hazautazas: szeptember legelejen megyunk. Elvileg aug 31-en indulunk, kocsival megyunk, igy elsejere erunk haza. A 24 oras autozas utan gyanitom, hogy a 2-a az alvasrol fog szolni. 3-4-en meg valszeg Pesten vagyunk, lesz dolgunk boven, megyunk 4D-re is, de ettol fuggetlenul szerintem tudunk talalkozni, azutan 6-7 napig az en szuleimnel leszunk es ismet pesten 3 napig, majd indulunk vissza. Egyenlore csak ennyit tudok. Helyileg szerintem nekem mindegy, hogy hol, mert gondolom Feri majd ugyis eldob engem, vagy bennunket, ha jon Kristof is.

Nori: en azt tervezem, hogy a 2. trimeszterben mindket tornat csinalni fogom. Most is vannak napok, amikor mindket trimesztert megcsinalom, mert nem eroltet meg az elso, a masodik kimelobb is, nem hiszem, hogy ebbol baj lehet. Elvileg egyebkent a 2. trimeszterben az elsobol a guggolasos es a kitoreses reszt nem szabad csinalni, azt Reka is mondja (a sok hulyeseg mellett), hogy a talajon vegezheto tiz percet lehet a 2-ban is ismetelni, ha igeny van ra.
Erdekes a teszt, amit megcsinaltal! Eloszor en is elgondolkodtam rajta, amikor lattam, hogy nem is olyan draga ebay-en, ugyhogy elkezdtem forumokon kutakodni utana. Tok megorultem, mert eleinte minden hozzaszolas arrol szolt, hogy sikerult. Azutan meg egy oldalon keresztul szinte mindenki azt mondta, hogy hazudott a teszt. Olvasgattam meg tovabb is, a vegen nekem kb egy 50%-os arany jott le, tehat vagy igaz volt, vagy nem... Ugyhogy nem mertem megrendelni, mert felek, hogy csalodnank.
Abban bizom, hogy szeptemberben 4D-n esetleg mar latszani fog a neme, ha nem, akkor itt a 20. heten megmondjak, mar az sem lesz olyan messze, ha nem mutatja magat, akkor majd elgondolkodom ezen a teszten, vagy inkabb bejelentkezek itt egy fizetos uh-ra, mert azert szeretnem tudni.
Vendég

Mar majdnem bejelentettem, hogy megvan az elso plusz kilom. De szerencsere nem, legalabbis a merleget rakhattam le rosszul, vagy nemtom, mert elsore 64-et mutattom, majd rapattantam meg haromszor es akkor szepen visszatertunk a 63 egesz 1-2 tizedhez. Valamelyik nap 67 korul kezdett el jatszani, gondolkodni, az en fejem pedig vorosodni, aztan a sarkamhoz neztem es lattam, hogy Kristof baba tamaszkodik a merlegen rajtam kivul. :lol:
Vendég

Bea,
63 kiló??? a kép alapján max 50-et mondtam volna... milyen magas vagy???
Én 168 centi és 54 kiló vagyok, ugyan a végtagjaim elég vékonykák, de viszonylag bögyös tipus vagyok... de Te vékonyabbnak tűnsz...
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Igen, nem lep meg a meglepettseged. Huh, ez milyen jol hangzott. :lol:
Altalaban mindenki megdobben azon, hogy hany kilo vagyok. 178 cm magas vagyok, bar tavaly a vedono 179-et mert, de egy centi mindegy.
En azert nezek ki vekonyabbnak, mert most elegge kiizmosodtam, az izom meg ugye keves helyet foglal, viszont joval nehezebb, mint a sima husi.
Ezert van az is, hogy Kristoffal 65 kg-mal estem teherbe, akkor is vekonynak szamitottam, de akkor nem tornaztam, igy masabb volt az eloszlas. Most csak 2 kg-mal vagyok kevesebb suly szerint, ami ugye szinte semmi, de megsem tudom egy akkori nadragomat sem hordani, mert ami akkor szuk csipogatya volt, az most begombolt sliccel is leesik allo helyzetben. Egyedul az akkori pattanasig feszulos farmeromat tudom hordani, ami meg most egy laza kellemesen bo farmer.
Vendég

Sziasztok!
Újra munkában - és újra köztetek. :)
Rosszul tűröm a meleget, és félek a hét második felétől, de majdcsak lesz valahogy... :)
Puszi mindenkinek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csajok!

A Lidl-ben lehet kapni kék dobozos őszibarack befőttet. Hmmm. Na az valami isteni! Vettem ma egy kartonnal, mert az Lucával is rendszeres kajám volt! :lol:

Bea!
Jé, egy ember akire jók a Mangoban meg a Zaraban kapható nadrágok hosszban...
Én tényleg nem értem, miért nem lehet több hosszban gyártani a cuccokat. Bár Te pont azt írtad, hogy Angliában nem tudsz vásárolni, pedig el voltam kápráztatva, hogy van petit méret mindenhol. Nekem nem kell, de el tudom képzelni, milyen szar lehet egy 152cm-es lánynak, mert mondjuk az elvileg térdig érő ruha a vádliig ér neki.
Na gondolom Neked detto, csak bokavillantósak a nacik.
Azért tényleg jó átlagosnak lenni.
A férjem 186cm és 100kg körül mozog nem kövér, izmos, meg nagy (nem kigyúrt!). Neki a legtöbb helyen XXL kell. Van ahol az is kicsi. Pasiknak vannak 6XL-es boltok, de a magas lányok tényleg hol vásárolnak? :roll:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Remélem emlékeztek még rám...

Megjöttünk a vidéki kiruccanásból, azaz a nagy hír bejelentéseken túl vagyunk. Mindenki örült, úgyhogy megnyugodtam.

Ma megyek délután dokibácsihoz az ultrahangos leletemmel, remélem elküld végre a többi vizsgálatra is.

Rengeteg minden történt itt egy hét alatt, nem is bírtam követni, és mire visszaolvasnám az egészet, addigra megint ugyanennyit írnátok :lol:

Nekem is kezdenek múlni a rosszullétek, és kezdek emiatt aggódni, mert attól legalább éreztem, hogy van valaki a pocakomban. Mivel még akadnak azért tünetek, így nyugtatgatom magam.

Hogy némelyikőtöknek milyen nagy a pocija! Nekem is kerekedik, de olyan minimálisan, hogy azt még csak én veszem észre, de én már ettől is olyan kövérnek érzem magam, mint egy disznó :lol: Mondjuk nem vagyok amúgy sem az a csontsovány típus, kövér sem. 176 cm, meg kb. 65 kg vagy több néha, ha sokat eszek :lol:

Kép
zsizell

Libidó: Hát a libidóm nekem is a béka feneke alatt van, de azért apát szoktam kényeztetni, nehogy elfelejtse mi a jó neki. Egyébként meg a Rém rendes családban mondta Al Bundy: Olyan terhes nővel szeretkezni, mint totálkáros autóba benzint töltögetni.

Evés: Nálam most az az érdekes dolog áll fenn, hogy a régen imádott édességek olyan szinten meghajtanak, hogy a görcsökbe majd bele halok. Alig kapok olyankor levegőt. Alapvetően mostanában szorulásom volt. A hétvégén az általam csinált sütire még nem gyanakodtam, de ma ettem egy balaton szeletet és úgy ment tőle a hasam, mint a víz. Nincs mese, a gyerek nem olyan édesszájú. Mint az anyja.

Lucababám: Nekem a Lidl-s meggybefőtt jött be nagyon. Az elején rögtön megvettem két üveggel, elég hamar el is fogyott. Ha legközelebb megyünk, akkor megint veszek. Levágni mindig egyszerűbb a ruhákból, mint hozzátoldani. Egyébként én sem tudok semmi olyan nadrágot megvenni, aminek a szárán van a minta, mert gyakorlatilag levágom az egészet. Kb. 10 cm-eket szoktam levágni a gatyákból.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?