Új privát üzeneted érkezett!

De Pl Danim ilyenkor még nem is ült fel magától. Ő mászás után ült fel. Gerim meg kúszás után már ül(dögél).

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

J.Ági! Esetleg vigyétek fel Biust is az Ikeába mikor mentek megvenni és próbálja ki ott ezt a hintát. Sz.tem nagyon jó, az egyensúlyérzéket is fejleszti. Ha van helyetek, megéri megvenni, később még sokáig jó lesz és Antónak is persze!
Látom Te is Tescos pelust használsz, mi is!

Ági01: kicsi-pici Levid jól beleszületett a kánikulába! Bár Ő amúgy is a 37 fokhoz van szokva, de azért gondolom leizzad mire kiszopizza az adagját, mi?? Képeket nagyon várjuk még mindig!

Angika: kitartás ebben a kánikulában pakolni. Ha fekszik az ember is izzad, hát még ha pakolsz... azért óvatosan, vigyáz a kiskukisra nagyon! Ráérsz szép lassan! :)

Szilvianyu: szegény Dórika, a száj amúgy is extra érzékeny, tele ideg és érvégződésekkel, azért is vérzett annyira. Amúgy ilyen balesetnél (vagy súlyosabbnál) ha mentőt hívsz és esetleg mondod, hogy 2 picivel vagy, csak segítene a másik személyzet a mentőben, nem? Vagy naív vagyok. ÉN is rettegek az ilyen helyzetektől fulladás óta, tudod.
Sulizsák: megnéztem ma (csütörtök van) a Kodály téri nagy papírboltban....
Te ugyanabban az üzletben voltunk??? Nekem azt mondta a csaj (bár elég fiatalka volt, nem sok tapasztalattal... :? ) hogy már nem kapnak suliig többet, még alig viszik ezt is. Háát mondtam Neki, persze mert még mindenki nyaral, majd aug-ban!
Szóval volt vagy 30 féle táska, ebből szóba jött 3-4 darab. A hátizsákos szerintem túl hosszú Somának, nem egy magas gyerek, segge alá érni. Megjegyzem A Ben10-es meg szörnyú Power rangeres (ezekért nem is rajong igazán) 15, ill. 14 ezer forint, de a foggantyúja tök szar, vékony, nincs megerősítve. Ilyet tuti nem veszek, sz.tem a széles jól a táskához odafogatott kell hogy legyen!
Garancia nincs rá!!! mit csinálok ha elszakad (jó attól még hordható, csak a felnőtt nem bírja megfogni) de úgyse vásárolok ott, mert nem jó a Ticket-es utalvány, csak a Sodexhos, nekünk meg nem olyan. Megyek még a Papírsárkányba!
Ja és voltak tök klassz formájúak, egész jó mintával, de NEM ergonómikus! Szóval ami jó az egyiken az nincs meg a másikon. A hátizsákok mind ergonómikusak voltak. Ja volt egy klassz Spongyabobos (ez bizti tetszene Neki) hátizsák 14-ért, de a fentiek miatt nem veszek olyat! Még jó hogy megnéztem Soma nélkül, mert így őt oda nem is viszem, hogy válasszon! :o

Gabi: remélem azért nem lesz olyan hosszantartó kánikula mint tavalyelőtt! Igen tegnap esti szellő tök jó volt. Hajnalban is élveztem! :lol:

lola77

Ja és Szilvi, a Herlitzes rendes isk.táskák egész jók voltak (asszem 9900-ért) de abba belefér még az uzsi is???? 1 rekeszes csak belül! Kívül van kétoldalt italtartó (azt tudom hogy fontos!) meg elől egy vékonyabb külön tépőzáras zseb, abba inkább pénz, iratok férnek, szenyó nem!!!!
Erre azt mondta a csaj, még nem hoztak vissza 1 táskát sem, h ogy nem fér bele az uzsi!!! :shock: :x No comment!

lola77

Sziasztok!

Lola: nekünk belefért az uzsi (nem uzsi dobozba, hanem simán). Meg tolltartó, könyvek, füzetek (első félévig boxban voltak ezek, de aztán kivettem, mert nehéz volt tőle a táska. Bár szebbek is voltak addig a könyvek). Na, olyan lesz Hannah Montanas, mint spongyabobos. Nekem tetszik a formája. Azért Emesét már harmadikban, negyedikben nehezen tudom elképzelni a sima herlitzes fajtával. Remélem hoznak, jövő hétre ígérte a csaj. Azt mondta nekünk, hogy mindig szerdán hoznak árut, és csütörtökön nézzük meg. Hannah Montanas ígért jövő hétre. Jó lenne, mert a régit már eladtuk! Ma adtam postára! :( Emese kicsit megsiratta.... :( Szívtelen dolognak tartottam magamban, hogy eladtam, de a másik énem meg úgy volt vele, hogy a 8 év alatt a három gyereknek lesz legalább 10-12 táskája. Azokat is rakjam el?? Már most is alig férnek el a szobában.
Nekem tetszett a spongyás, de igazad van abban, hogy elég nagy Somának, viszont a formája miatt egész alsóban hordható. Dilemma, tudom!

Ági:
nekem 5,5 hósan ült már Emese, mindig kitámasztottuk, de rájöttem már Dórinál, hogy ez mekkora baromság. Lehet, hogy Emesének azért áll furán a háta. Nem ferde, hanem olyan érdekes. Bencénél már hagytam mindent a maga ütemében haladni. Azt mondta nekünk a dokinéni, hogy majd ha egyedül felül, akkor ülhet. Előtte ültetni felesleges, max. pár percekre (öltözés ilyesmi).
Jópofa a hinta, ő már nagyobb, tud benne ülni biztonsággal.
Anyud: no comment! :evil: Miért nem akar az unokáival fürcsizni? Ilyen élményekre nincs szüksége???

Azóta mindkettőnek volt széklete, sűrűbb, de még mindig nyálkás, Bencének meg fehér darabok voltak benne, mint mikor anyatejes kaki volt. Dokinőt hívtam, azt mondta, azért küldjek be székletmintát, mindkettőnek, mert most elég sok csúnya vírus járvány van/volt (szalmonella, rota, calici). Szuper.Holnap elvisszük, de leghamarabb jövő hét kedd, szerda felé lesz eredmény, azt is úgy, hogy odatelefonálok az ÁNTSZ-be Győrbe. Ha szalmonella, nem gondolom, hogy kajától, mert nem egyformát esznek. Dokinő szerint szalmonella is lehet strandon. Szuper. A lényeg, hogy azért jobban vannak, de mondta, hogy azért jó lenne tudni, hogy mi volt náluk.

Egy szál pelenkában vannak a kicsik, én is egy szál bugyiban :oops: , nagylányom meg itt ül melegítőben, zokniban, pólóban. Dinka! :lol:

Na megyek, teregetek, aztán ha hagynak, lehet vasalok, vagy megvárom a délutáni alvást. Bár Dórikám nem tűnik álmosnak... :shock:

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szerintem Lola mindenképp ergonómikust vegyél. Azt fontos az első pár évben. Még nem elég erős a hátuk, gerincük a sok könyvhöz.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi: gondold el, nekem 2007-ben is kánikulában kellett szülnöm, 2008-ban is végig éltem nagy hassal (bár most sem kicsi, baba nélkül :lol: ). Konkrétan 2007.július 19.-e volt az év legmelegebb napja, aznap, mikor Dórika született. 41 fok volt aznap!!!!! Rekord hőség. Emlékszem, a műtőben légkondi mellett szakadt rólunk a víz, egyfolytában törölgették a fejem, meg a dokiékét is. Iszonyat volt. Fincsi volt utána a saját izzadtságomban feküdni 12 órán keresztül! :evil: :wink:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gratula Antika fogaihoz! Pont ennyi van Bencusnak is, csak neki 10,5 hósan jött az első! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB anyu!

Igen emlékszem! Folyamatosan mondták a TV-ben, hogy melegrekord, meg dupla annyi gyerek születik. Én meg itthon reménykedtem, hogy hátha én is "sorra kerülök végre".

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Rászántam magam a rizsfelfújt sütésre. Férjem ma nem rendelt magának vacsit, így gondoltam megcsinálom, meg hátha Dani is enne belőle.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szisztok!
Nem volt időm visszaolvasni a kisregényt, amit írtatok amíg nem voltam, csak bele-bele olvasgattam :oops:
Apa tegnap reggel elment :roll: Teljesen kivagyok. Próbáltam felkészíteni magam lelkileg, de nem lehet. Nagyon sokat bőgök, szegény Áron meg csak néz, hogy mi van :cry:
Eddig mindig együtt fürödtünk Áronnal, és Apa vette ki. Tegnap este is felállt szegénykém, kapaszkodott a kis kezeivel és kiabált "Appa" és felhúzott szemöldökkel várt....aztán megint szólt, appa és rám nézett...na akkor (is) elbőgtem magam. Még csak egy nap telt el, el semtudom képzelni hogy fogom bírni....de nagy baromság volt belemenni...de Gábor annyira akarta....Nna mindegy, majd lesz valahogy :?

Áginak gratulálok a babához :D

Szilvi,
szegény gyerekek! Marha szar lehet Neked is...szegény Dórika pici szája, gondolom, hogy megijedtél.

Lola,
nem találtam sehol, hol dolgozol? És hogyhogy? Noé?

Bocsi a többiektől, de most csak ennyi.

Szép napot Nektek4
Szilvia

KépKép
szilvia1981

Szilvianyu igen Nekem is tetszik a formája amúgy, csak ugye Soma nem egy magas gyerkőc... meg a füle-mondom! meglátjuk máshol milyen lesz...(mennyiért adtad el, hanem titok...)
Igen 3-4-be már nem valók ezek a klasszikus táskáksz.tem se.

Kaki. remélem nem ilyen durva lesz, mint amiket írtál(Calicim volt Nekem is, a Rota elég gáz lenne csaknem...)
én is most teregettem...

Gabi: nincs elég meleg, fűtsél csak még a sütővel!! :wink:

lola77

Sziasztok!

Szilvi:
hát... nagyon sokszor voltatok eszembe. Minden tiszteletem a Tied, hogy belementél ebbe az egészbe, Gábor miatt. Gábor nagyon akarta, látszott rajta és végül is, egy élete van neki is, ha fontos neki a karrier, hát legyen. Én (most már utólag mondom), biztos nem hagytam volna, hogy elmenjen. Nem lett volna bátorságom végig csinálni. Még egy gyerekkel sem. Hiába szilárd egy kapcsolat, féltettem volna. De Ti nagyon erősek vagytok, és biztos vagyok benne, hogy Gábor azon lesz, hogy minél előbb ki tudjatok Ti is menni. Csak ennek már itt nem nagyon lesz vége. Ha egyszer belekezdtetek és összejön (bejönnek a számítások), nehéz lesz utána újra ide visszaszokni. Sógornőm is kiment 1-2 évre, hogy spóroljon kicsit, és kint van már vagy 6-7 éve! Nem is nagyon akar már itt lenni. Lenne is meg nem is. Múltkor is azt mondja, Szilvi, hazajövök, és itt dolgozzak havi max. 120-ért? És igaza van. Ott megszokott egy életszínvonalat, és itt sosem lesz az. Én mindezek ellenére sem mennék, eléggé érzelmes típus vagyok, és sok minden köt ide. De szívből kívánom, hogy megtalálja Gábor a számításait, mert akkor boldog lesz és a családi életetek is nyugodt, kiegyensúlyozott lesz tőle. Bár az is lehet, hogy rájön, hogy ott sem fenékig tejfel minden és előbb hazajön. Feléd húz a szívem, így azt mondom, minden úgy legyen, ahogy Te szeretnéd! :wink: :)
Szegény Áronkám.... Magam elé képzelem a fürdős jelenetet...

Lola:
úgy vagyok vele, bármelyik is a gázabb vírusokból, már nem lesz akkora gond, mert már nem az elején vagyunk, kifelé mennek belőle és nincs akkora gáz (szóval nem hánynak sugárban, nincsenek kiszáradva). De most már én is szeretném, ha kiderülne, mi volt ez.
Aszisztens elég gáz mostanában. Oda telefonálok a receptekért, és mindig lefelejt mostanában valamit. Ma pl. a tartályokhoz csak egy papírt írt, Bencének, Dórit nem. Vagy azt is megírta, de nem adta oda Csilla barátnőmnek (ő ment érte). Kész vagyok. Nem elég bajom van, még lesz egy futásom reggel...

Bence elaludt, Dórika nem tűnik álmosnak. Emese átment Csilla barátnőmékhez játszani, így neki állok vasalni. Apa csak este jön! :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szerintem a füle nem annyira lényeg Évi. Mi nem nagyon fogdostuk ott. A suliban lehet felakasztani, de lehet a földre tenni. Emese mindig a földre tette.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Szilvia1981!
Gondoltam rátok tegnap többször is.hidd el erős leszel.Az most természetes hogy sokat sírsz utána.Net van a szálláson?Ugy tudtok napi kapcsolatban lenni.
"Gábor nagyon akarta" :arrow: Bizonyára neki is nagyon fájt itthagyni titeket.De benne van a férfi megy vadászni ösztön.Ha kell messzire is ment értetek.

Emeseanyu!
Jaj csak nem lesz rota vagy hasonló szörnyűség.
Fogytak is a lurkók.?
Emese :arrow: hihi,melegitőben,biztos szaunázik.
Tegnap én is bugyogóban voltam,jól bezártam az ajtót.Azért a tejeskannáim felkötöttem,mert azok képesek szabad életet élni. :D

JÁgi!
Szegény Bianka,Isti is tele van sebbel,lila foltokkal.
Gratula az ujjabb fogacskához,Antika jó kis vasgyúró!
Anyud:nekem is ilyen sajna.Bár most egy fokkal jobb.Eljön szombaton a strandra velünk.Hihetetlen.tesómék babájának még csak nem is örül.Istit is semlegesen fogadta.Mikor született épp délutános volt,úgy kellett daruval behozni a kórházba.Sajnos nem mindenki nagymama akinek unokája van.
Az utcánkban van egy házaspár akiknél nem lett unoka.A néni igyis mindig sütött,apróságokat készitett.Odadta az utcabeli gyerekeknek.

Tényleg asszonykák,Ti miket főztök ilyen bazi melegben?

Betti

Kép
berna23

Jelentem fűtést kikapcsoltam. Rizsfelfújtam kész! Még felporszívóztam.
Megyek gyerekeket etetni.

Még jövök majd!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jaj Betti!

Te olyan vicces csajszi vagy. Írásodon vagy három helyen felröhögtem!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

"Gabi asszonka" (Betti után szabadon) nem saját maga főz hétköznap. Ma karfiol főzeléket "főztem", meg sertéspöri galuskával, férjuram tojásos lecsóval töltött rántott szeletet evett. Tegnap zöldborsó főzi volt. Máglya rakás is lesz majd meg Kecskeméti rakott pali. Gombapaprikás, par. káposzta...stb. Ezek jöv héten "várhatóak" mifelénk!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

V.Erika!

Ugrálóvárat is árulnak!
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/egye ... -15379370/

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Megzabálom Danit!

Éppen most az összes játékán, amin van valami figura, megeteti. Az előbb az egyik mozdonyvezetőnek még inni is adott.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi!
Milyen kis gondos a Dani.
Gergővel nem szokta eljátzsani?(etetni,itatni?)

Én most lettem kész a finom túrós sütivel(ez a neve),remélem fincsike is lett.

Emeseanyu!
Igazad van a külföldi meloval kapcsolatosan.
jesszus szegény Dórika.Puszi neki.

Én is táskadilemmában vagyok.Bölcsistáska. :lol:

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti:
tényleg nem semmi szöveged van! Bírlak nagyon! :)

V.Erika:
nekem is ez jutott eszembe. A teszveszen, ami van ugráló vár, ott személyes átvételt írnak, Budapest. Tehát meg tudjátok előtte nézni és a pénzt ott átadni, posta is megspórolva. Írtad, hogy amúgy is mennétek Budaörsre. Azt írja pl. az "eladokveszek" felhasználónál, hogy a X., XVIII., XIX. kerületben lehet átvenni, előzetes egyeztetés alapján (szerintem több van neki). 4490 forintos. Nála elég olcsó, valaki ugyanezt 8000 ért adja. Regisztrálva vagy a teszveszen? Ha nem, én szívesen lebonyolítom Neked, mármint megbeszélem Vele a találkozás időpontját, ha döntöttetek.

Na megyek, Bence most alszik el (kiságyban, egyedül, ügyesen :)), Apa elment meki kajáért meg Emesémért, Dórika itt csatangol, de őt is viszem aludni. Délután semmi nem lett a vasalásból, mert nem aludtak. :evil:

Főzés:
gyorsat, egyszerűt. Tegnap rizs volt sült csirkecombbal. Maradt rizs, ma ahhoz rántott sajtot csináltam. Holnap valami levest is kell már, a kicsiknek csinálok.

Na sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok Csajok!

De arik vagytok, hogy így istápoltok az ugrivárral kapcsolatban! Ez a link Gabi, amit megadtál nagyon jó, mert rajta van a pasi ímélcíme, meg száma, így könnyebb felvennem vele a kapcsolatot. Szerintem ugyanaz a figura, aki a teszveszen is hirdet, nagyban nyomja a pali. :lol: Hogy honnan szedett össze ennyi ugrabugrát... Lehet, hogy ez az év biznisze :?: :lol:
Na, ha meglesz eljöttök hozzánk megugráltatni a manókat!

Joósági: nagyon klafa az az Ikejás hinta, szerintem szeretni fogják a gyerekek. Nagyon édesek a képen!

Gabi, Szilvi: igen, bennem is élénken él 2007. legmelegebb hete. 40 hetes terhes voltam, csak a ventillátorral összebújva bírtam megmaradni. :lol:

Lola: Mi is Herlitzes isitáskát vettünk Tominak elsőben, és való igaz a füle már csak félárbócon lóg (az anyja nem bírja megvarrni, mert szívből utál minden tűt és cérnát :lol: :oops: ) de a táska még negyedikre is marad, olyan jó minőségű.
Ja, a tornacipőről: sulykolni fogják belétek, hogy kínai vékonytalpú, de mi sose vettünk azt, hanem rendeset, csak vigyázz, hogy teremcipő legyen (világos talpú), mert különben szólnak érte.

Szilvianyu: Remélem a tenyésztésen nem találnak semmit, és mire megjön az eredmény, már el is felejtitek a betegséget!

Szilvi81: Jaj, szegény most nagyon nehéz lehet Nektek mindannyiótoknak! Szerintem Gábor is szenved, mint a kutya idegenben nélkületek. Az első napok, hetek kemények lesznek, de bíztasson az a tudat, hogy apa intézi Nektek a helyet, hogy hamar mehessetek hozzá! Kitartást kívánok!

Berna: én is túrós sütit csináltam ma! Szigorúan sütés nélkülit! :lol: Már el is fogyott.... :D

V.erika
v.erika

Szilvia1981!
Én is gondoltam pont tegnap Rád, hogy már bizti elment a Párod, most az első napok a legnezehebbek...
Figyi sok jót nem tudok mondani, csak kitartást kívánni. Az tuti hogy az első hét a legrosszabb, de utána max. megszokod kicsit, belerázódsz, de bizti nagyon nehéz lesz....Gyere sűrűn írdd ki magadból nyugodtan, nem unjuk meg!
Édddes kicsi Áron, én is elbőgtem volna magam a helyedben a fürdőkádasdinál. Most is könnybe lábad a szemem és kirázott a hideg! Tényleg mondja már, hogy Apa??? Ügyeske, bár ez most Neked még inkább nehezíti az "Apahiányt"...
Telón vagy neten beszéltetek már? Rendben odaért amúgy Gáborod?
Ja egy másik vélemény: én, ha a férjem ilyen ajánlatot kapott volna, még bíztattam is volna, hogy menjen, annak ellenére, hogy nehéz. De itthon meg anyagilag nehéz.... :( Nekem nagyon sok ismerősöm ment ki pár évre, aztán visszajött. Letudta a kölcsönöket, tett félre vésztartalékot és persze hogy utána itthon kevesebbet keresett, de nem volt annyi kiadás. Én hiszek abban, hogy vissza lehet állni a kevesebb fizetésre, hisz a gyerekeivel tud lenni cserébe!
(Szilvianyu: sógornőd ugye gyerektelen, akkor más a helyzet-ne felejtsd el!)
Itt a babaneten is sok családos tölt kinnt éveket, de aztán visszajönnek a szülőkhöz, többi rokonhoz!

V.erika: én nem tudtam tanácsota adni ugrálóvár ügyben (nem vagyok tesz-veszes...) de azért mehetünk majd próbálni??? :wink:

Betti: én is jót röhögtem a tejeskannáidon! :D
ANyukád lehet azért nem örül az unokáknak, mertúgy érzi, megöregítik...?(Anyósom annó ezt mondta! :evil: )
Nálunk ma tökfőzi lesz virslivel, én hideget eszem, mert úúúútálom.

Folyt. köv. mert Noé felébredt...

lola77

Na még folytatom:

Betti: bölcsistáskán is nevettem! Az is fontos-igazad van!

V.erika: a Herlitzesnek is szétjön a fogganytúja? Pedig az olyan merev és duplán le van fogatva olyan fém bigyóval!!!??? Tominak hátizsákos van, vagy iskolatáska forma?
Igen tudom a kínai cipőről hogy ketté törik a talpa, olyat nem veszünk!

Gabi: jókat "főzől". Dani etetése aranyos!

Szilvia1981: csak helyettesítek melóban, e héten 4-szer (ma nem mentem) jövő héten is 4-szer, nem egész nap csak 6 órában...
és igaza van V.erikának, hogy így még inkább látom, milyen jó dolgunk van itthon! :wink: Ja nyomdában dolgozom fennt a Népháznál, régi Erőműnél...-könyvelek.

lola77

Sziasztok!

Lola: persze, tudom én, hogy sógornőmnek nincs gyereke, ezért annyira nem motiválja, hogy hazajöjjön. De ha egy egész család megy ki (mint pl. lenne Szilviéknél), mi motiválná őket, hogy hazajöjjenek? Ott biztos látnák, hogy sokkal jobb körülményeket tudnak teremteni a gyerekeknek a jövőre, meg nyelvtanulás, világot látni stb. Max. az lenne motiváció, ha pár egyik tagja nem szeret kint lenni és meg tudnak egyezni, hogy pár évig kint lesznek, aztán uzsgyi haza! :)
Nehéz kérdés, az biztos....

V.Erika: hát én is remélem, bár azt mondta dokinéni, hogy nem valószínű, hogy most már kapnak gyógyszert, max. ha még sokáig van hasmenésük, én biztos kérni fogok. Elsején üdülni készülünk!! Szeretném, ha addigra tünetmentesek lennének!

Nálunk ma nem tudom mi lesz az ebéd, szerintem paprikás krumpli. Apánk imádja, de mindenki szereti.

Tegnap még volt hasmenéses kaki mindkettőnél, de azért kevesebb. Most reggel viszi Apa a mintákat. Hétfőn odatelefonálok Győrbe (már rutinos vagyok), hogy tudnak e valamit mondani.

Na sziasztok

Szilvia

UI: Igen, Szilvi, gyere amikor tudsz, kibeszéled magadból, meg eltereled a gondolataidat. Ha meg van a számom még, akkor bármikor hívhatsz is, szívesen beszélgetek Veled, amikor el vagy keseredve (meg ha nem, akkor is). :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Gerit megint kidobta az ágy, már negyed 8-kor.

Lola!

Én sem tudtam, hogy hol dolgozol. Már kérdezni akartam, de így is választ kaptam.

Szilvia1981!

Én nem írok neked okosakat! Egyrészt, mert nem voltam még huzamosabb ideig ilyen helyzetben, de pár nap is nagyon elszomorító volt (akkor még gyerek nélkül), másrészt meg már előttem nagyon okosakat írtak. Az biztos, hogy nem könnyű.
És Lolával egyetértve, én is lehet biztattam volna (bár 2 gyerek mellett meggondolandó).
Tudtatok már beszélni valamilyen formában? Már kérdeztem sokszor, hogy van-e nethozzáférése valahol, de nem válaszoltál. Mert akkor valamivel könnyebb, mert ott tudtok esetleg "képes telefonon" is beszélni.

Na elküldöm, mert Gergőmnek valami "nagy" baja van.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Betti!

Dani hál istennek, csak itatni akarja Gergőt. Ez rendszerint nem tetszik neki, mert Dani nem a legkíméletesebb módon teszi ezt. Etetni nem eteti, max ha kap kis tálkába valamit, beviszi a szobába és leteszi Gergő elé. Gergő persze, mivel kis beles a drágám, azonnal rá is kúszik, de mindig észreveszem és közbelépek.
Tegnap így mézes puszedli morzsákat evett a földről, mert Dani elszórta.

Tök jó, hogy minden téren készen álltok a bölikezdéshez. És igenis fontos lehet a bölitáska. Biztos majd segít is vinni. Kíváncsi vagyok hogy fogadja majd, hogy mindennap járni fog.

Házzal hogy álltok?

VErika!

Örülök, hogy tudtam segíteni és remélem sikerrel jártok és nagy bódottságot szereztek vele Tamarának. Invitálást köszönjük. Megyünk majd és leteszteljük!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szilvianyu:
kérdeztem már, de bizti elkerülte a figyelmedet: milyen új ülést vettetek Bencének?Most nézegetem 1000-el én is....

Megyek, mindjárt jön Anyósom...

Ja Betti: még az jutott eszembe, hogy lehet hogy csak nem tudja kimutatni Anyukád hogy örül, az nem lehet?
Én ha látom Anyun, hogy v.mi ilyesmi van, hogy örülni kéne, de látom hogy furi, mindig megkérdem, hogy: Mi van Anyukám, nem is örülsz??? és a válaszból tudom, ismerem annyira, meg akkor már nem akar mást mondani úgyse, mint az igazság.... Nálatok ez nem működne, hogy rákérdezel pl. örül-e az újabb unokának????

J.Ági: egyébként tök igaza van Szilvianyunak, hogy az élmények... Mama és unoka közt elmaradnak! Igazából nem a gyerek veszít ezzel (ő nem tudja miről marad le) hanem a nagyszülő, nem???? Ő nem látja a boldogságos arcukat pacsálás meg mindenféle élmény közben!!!! (meg persze a saját gyereke-vagyis Te! jársz rosszul) :(

lola77

Kedves Mindenki!

A Babanet nevében szeretettel várunk Titeket a 2009. július 25-i Találkozón, a Millenáris parkban.

Kérdésekkel bombázzatok nyugodtan, kajaügyileg is egyezkedhetünk ebben a topikban.

Gyertek, gyertek!

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Lola:
hogyhogy jön Anyósod??
Bocsi ülés kérdést, nem emlékeztem ár. Kaptunk egy nem régi ülést ismerősöméktől, nekik már nem kell, előírásoknak megfelel, BREVI. Teljesen jó állapotban van. Dönthető ülés. Nem is kell visszaadni, de én majd visszaadom, ha már nem használjuk.
A www.babyoutlet.hu oldalt nézd meg, sok akció szokott lenni, mi tavaly itt vettük Dórikáét (Nania). Brendonból ide viszik az el nem adott termékeket.

Amúgy ma vitt Apa kaki mintát köjálba. Hétfőn szerintem lesz eredmény telefonon. Kíváncsi vagyok. Most találkoztam egy ismerősömmel, négy hónapos korától a kislánynak járnak heti rendszerességgel babaúszni, soha nem volt semmi problémájuk. Mondta, hogy most szerdán voltak ők is kint a strandon és tegnap már hasmenése volt a kislánynak, most éjjel meg hányt is. Szerintem ez már nem lehet véletlen. Kapásból tudok vagy 5-6 esetet már az elmúlt hetekben. Mi biztos nem megyünk többet, az szent. Évek óta járunk fürdeni, de még sosem volt sehol problémánk. Inkább kimegyünk a Fényesre. De tervezem, hogy nem hagyom ezt szó nélkül, főleg, ha a kezemben lesz a széklet eredmény!!!

Na megyek, Emese vasalós gyöngyözik, szólt, hogy meg kell vasalnom, kész van. Meg nekiállok az ebédnek.

Ja, volt Emesének egy jópofa beszólása ma. Jobban mondva kettő.

Az első: mondja, hogy ő ikreket szeretne majd szülni. Mondom neki, hogy Emese, az nagyon kemény dió, nehéz ám. Erre mondja, anya, miért lenne nehéz? Olyan butának nézel, hogy nem tudnám megjegyezni a nevüket???? :lol: Pedig gyakorló kisbabás a tesók miatt....

A másik:
van ez a szimpátia szavazás a sparban, hogy lehet szavazni, melyik eladó szerinted udvarias. Mondja nekem, hogy a szőke Annára szavazzunk. Mondom jó, én is szeretem őt. Kérdezem tőle, Te miért kedveled? Azt mondja, azért mert egyszer kikísért a spar wc-jébe és múltkor is jól számolt, nem volt galiba belőle! :lol:
Édes szívem, gyerekszáj....

Na tényleg lépek!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kedves Mindenki!

A Babanet nevében szeretettel várunk Titeket a 2009. július 25-i Találkozón, a Millenáris parkban.

Kérdésekkel bombázzatok nyugodtan, kajaügyileg is egyezkedhetünk ebben a topikban.

Gyertek, gyertek!

Dia
dia
Budapest

Köszi Dia a meghívást, DUPLÁZTÁL! :lol:

Lola: nézd még meg esetleg a www.topgal.hu oldalt. Barátnőm is innen rendelt most sulitáskát, nagyon jópofák. Hátizsák jellegűek, de kisebbek, mint ami a Kodály tériben van. Nem disney, meg efféle minták, de jók. Ergonomikusak. Kaptak hozzá egy csomó ajándékot (kulcstartó, könyv box, esővédő stb.).

Ebéd már majdnem kész, kicsik alszanak. Addig felmosok. SZAKAD rólam a víz!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Példák:

http://www.topgal.hu/hatizsakok/iskola/ ... /C---Grey/

http://www.topgal.hu/hatizsakok/iskola/ ... R---Khaki/

http://www.topgal.hu/hatizsakok/iskola/ ... /Z---Blue/

http://www.topgal.hu/hatizsakok/iskola/ ... /D---Blue/ Na szerintem ez csúcsszuper (ilyesmit vettek ők lányosban, nem akkora, mint a kodály tériek. Nagyon szuper szerintem! És most akciós!!! Díjnyertes.)

http://www.topgal.hu/hatizsakok/iskola/ ... /Z---Blue/

Mindegyik ergonomikus, van italtartó (vagy hálós, vagy cipzáros), nem nagy méret, mindegyiknek van talpa és megerősített füle.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

http://www.topgal.hu/hatizsakok/iskola/ ... E---Green/

http://www.topgal.hu/hatizsakok/iskola/ ... R---Khaki/

http://www.topgal.hu/hatizsakok/iskola/ ... /Q---Blue/

http://www.topgal.hu/hatizsakok/CHI-561/C---Grey/ EZ IS SZUPER SZERINTEM!

Remélem, segítettem. Azt ugyan nem tudom, hogy iskolakezdésit elfogadnak e, de szerintem érdemes átgondolni. Jó minőség, jó ár stb.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szaisztok!

Tegnap végre sikerült kicsit strandolnunk, igaz 6-kor mentünk ki.Vicces volt, mert a legtöbben akkor már hazafelé mentek.Bár jó lehúzós volt, mert ugyanúgy meg kellett venni a 3 órás jegyet, nem adtak kedvezményt..Szóval csak kb.1,5 órát tudtunk kintlenni, de a gyerekek nagyon élvezték..
Hú, nagyon meleg van ma is.Délelőtt átmentem gyerkőcökkel a Tescoba, mert este megyünk sóginőmékkel vacsizni, mert lediplomázott és azt ünnepeljük és vettem neki ajándékcsomagot. De tök jól jártam, mert találtam Antikának még olyan úszónacit, amiben gumibugyi van belül, nem kell hozzá pelus (550-ért!), meg egy békás sapi vettem neki, ami a nyakát is védi.

Csajok!Igaz már nincs túl sok ruha kirakva, de jövő héten még lejjebb akciózzák őket, majd szólok, ha megtudom, hpogy melyik nap..Én már rakattam el a múltkor Biusnak jövő nyári ruhákat, így is már csak 7-900 Ft lenne, de ha még lejjebb megy, akkor várok vele..Lassan őszre kellee nekik vásárolnom, mert Biusnak pl. minden hosszú nacija rövd...

Kép Kép
joosneagi

JÁgi!

Köszi az infót! Tök jó, hogy tegnap összejött egy kis strandolás! Férjeddel mentetek ki, vagy volt más segítő?

Lola, EDB anyu!

Micsoda táskák vannak már. Én csak kapkodom a fejemet. Nálunk még ugye nem aktuális, de azért meg meg nézegettem, amit belinkeltetek.

Na megjött a Bilibo is, amit szerda este rendeltem. Ezt kapja a tatai déditől szülijére. Még én is kipróbáltam, már amennyire a "piciny" popóm engedte. Nekem tetszik. Remélem Daninak is fog.

Délelőtt elmentünk a Schenk-be ajándék ügyben körbe nézni. Annyival okosabbak lettünk, hogy ilyen beleülős autókba beleült, kományozgatta, szóval érdekelné. Ki sem tudta onnan szedni a férjem. Na de megvolt a sírást csitító "termék". Hát mi más mint Mikis cuccok. Kapott egy nagyobb és kisebb mikis formájú lapos tányért, meg egy műzlis, vagy leveses tálka szerűt. Nagy volt a boldogság. Oda sem akarta adni az eladónak, hogy az árát lenézze.

VEri!
Néztem ugrivárat, de itt nem volt.

Aztán felmentünk az Omega plázába. Hát halljátok, ott már szinte semmi sincs. Mint egy kísértetház. A legfelső szintre pl nem is működött a mozgólépcső. Gondolom spór. okból. Az ottani játékboltok is elköltöztek, azt viszont hogy hova, elfelejtették kiírni.

A trambulinról letettem, pedig jó lenne (találtam olyat is ami kapaszkodós, tehát gyerekeknek való), de már így is kerülgetjük a játékokat.
Férjemnek mutattam ezt is:
http://bobo-car.com/
Mert nekem ez is szimpi lenne.
Hát majdcsak eldöntjük, hogy mi legyen!
A beltérre használható "bogár" szimpi volt neki is.
Gerinek is megnéztem az új körforgót. Talán ebben is dűlőre jutok magammal.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

JÁGI!

Nekünk is mindkettőjüknek gumi bugyis belsejű van, de én adok alá nekik pelust!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Végre sikerült lekicsinyítenem pár képet a nyaralásról.
Most csak a képeket rakom, majd jövők! Csak kihasználjuk Apa szabiját! Sajna hétfőn már dolgozik!

Képek:
Megérkeztünk és már strandolunk is:
Kép
Zsóci hintázik a szállásunknál:
Kép
Otthonunk bejárata:
Kép
Balatoni naplemente:
Kép
Csajok hintáznak:
Kép
Így is tudnak sétálni és szeretik is egymást:
Kép
Kép
Balatoni hattyúk: Mindig éhesek és rengetegen vannak:
Kép
Családom a balatonba:
Kép
Dórika:
Kép
Kép
Így hagytuk ott a Balatont! Hideg volt és fújt a szél! De így is nagyon szép:
Kép

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Moncsi!

Nagyon jók a képek! Jó lehetett a nyaralás!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: na, akkor legalább egy kis meglepi azért már meg van Daninak! Nekem nagyon tetszik az autó, amit beírtál. Főleg a kinti, annyira jópofa. Szerintem ilyet majd valamikor beruházunk, csak félek, vita lenne rajta! :evil:

Ági: na, végre akkor egy kis strand! Bízzunk benne, hogy Ti nem kaptatok el semmi bacit. Igen, nagyon klafa cuccok vannak a Tescoban, az őszik is nagyon jók. Vettem is már melegítőt a kicsiknek, meg egy hosszú nadrágot Bencének. Már 86-92-es ruhákat hord, Dórika 92-98. De mindkettőnél inkább a nagyobb méret van már.

Moncsi:
nagyon jók a képek, na, akkor jól sikerült kiböngészned a szállást! Dórimnak is ugyanilyen barbies fürdőruhája van, mint Zsocidnak. Nem volt egyszer sem probléma, hogy nem volt nálatok babakocsi??

Na megyek, ma már lemerészkedem velük, nem lázasak, nem nyügősek. Eddig Dórika egyszer kakilt ma, Bence kétszer. Hát hasmenéseset, de már ez is jó (mármint, hogy csak ennyi). Alig várom a hétfői eredményt...
Gyorsan hajat mosok, aztán leviszem őket, itt van egy jó, árnyékos játszó.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Siasztok!

Köszi csajok a bíztatást!

Gabi,
ne haragudj, nem láttam hogy kérdezted a netet :oops: vak vagyok...hát vitt ki laptopot Gábor, de még nincs internet. Elvileg lesz a házban ahol laknak, úgyhogy akkor már könnyebb lesza kommunikáció...most még nagyon drága a telefon... :evil:
Szilvi,
hát nekünk is a pénz volt a fő motivációs tényező....hitelünk van, ki kell perkázni, aztán lehetne csak továbblépni nagyobb lakásba, házba. De ha úgy alakul...akkor ott mindenképp könnyebb "jobban" élni. Nem csoda, hogy sógornőd kintragadt...
Köszi, megvan a számod :D Jó lenne babatalikat rendezni, arra mennénk állandóan ha kell, ha nem :wink:

Lola,
mediapress? Én is nyomdában dolgoztam.....már mondtam azt hiszem...nekem is kéne valami amivel elfoglalom magam...Te kérdezted a szállást?NNa mindegy...egy családi házban laknak ketten, nem nagy, de külön szobájuk van, nappali, fürdő, konyha, és egy kert grillezővel. A fizetésükből vonják le...szeptemberben megyünk ki egy hétre, majd meglátom.

V.Erika,
köszi! Tényleg nehéz....de majd csak lesz valahogy....ugrálóvárat mi is megnéznénk 8)

Betti,
túrós sütit én is csináltam valamelyik nap, mielőtt Apa kiment....a szülinapját ünnepeltük. Ma van :roll: Főzéssel úgy vagyok, hogy magamnak nem állok neki....Áronnak üvegeset nyomok..én meg alig eszek valamit...egy kis virsli, szendvicss...anyuéknál eszem főtt kaját. Tele a mélyhűtő husival, hallal, majd nekiállok....

Néztem ezt a babanetes talit pesten...jó lenne elmenni. Vasárnap megyünk a Balatonra, anyóspajtással és apóspajtással, na és persze Áronnal. Jött egy lehetőség, kérdezték megyünk-e. Hát persze...addig sem vagyunk itthon....Pici drágámnak vasárnap lesz a szülinapa...és az Apuja nem is lehet itthon :roll: így a szülinapi buli is el lesz halasztva :?

Sziasztok,

ja, lesz a közeljövőben valamiféle tali?

KépKép
szilvia1981

Szilvia 1981!

Remélem mihamarabb rendeződik odakint a nethozzáférés.
Tök jó, hogy mehettek a Balcsira. Menjetek csak! Nagyon jó lesz! Az idő is elméletileg.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Pár kép erejéig jöttem netre!

Kép
Kép
Kép

ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Hát az imént olvastam, hogy holnap hatalmas vihar várható, és már csak 20-25 fokok. Én nem bánom. Balaton úgy is szép! :wink:

Szilvi:
tudom, hogy az anyagiak motiválnak, tök érthető is. Reméljük minél gyorsabban telik az idő. És miért nem mentek már most ki? Mármint úgy gondolom, arra fél évre én biztos kimennék, amíg tuti kint van. Addig úgy sem kell még dolgoznod, meg Áronnak sem közösségbe járni. Addig esetleg Neked is kiformálódna valami, vagy pedig lehet, hogy arra juttok, elég volt ez a fél év, és jönnétek haza. Nem jó ötlet?
És beszéltél azóta vele? Ő hogy viseli? Iwiwen írtam faliújságra Neki, de bizti nem olvassa. Isten éltesse Gábort sokáig!!! Hát igen, nehéz lesz, hogy nem lesz itt az első szülinapján Áronnak, de ne aggódjatok, itt lesz még vagy 60-on! :wink:

Babatali: elvileg a héten is lett volna, de ez az idő egy talira nagyon meleg. Mi ma is csak 6 felé megyünk le játszóra, akkor meg sokaknak már késő (picibaba miatt).
Jövő héten állítólag enyhül az idő, és akkor lehet.
De ha erre felé jársz, szólj ide, ha épp alkalmas nekünk, szívesen lemegyünk a csónira is, mini talira!! Szerintem Éviék is szívesen jönnének.

Na megyek, most aludt be Bence, még csak most megyek hajat mosni. Hatra lent akarok lenni a játszón. Úgy néz ki, javulnak. Dóri ma még mindig csak egyszer kakilt, az fósos volt, Bence kettőt, azok is fosósak voltak. De már ez is valami!!

Na léptem!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Óóóóóóóóóóóóóóó Ági, ez a gyerek tökéletes! De aranyos! Majdnem elsírtam most magam, még bennem él élénken, hogy kis Bendőkém is most született (kiskukackám). Apa nagyon büszkén fogizza!!

:P

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jééé, ma kéne születnie a vonalzó szerint Levikének! :wink:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ági!

Tündéri baba ez a Levi és milyen büszkén fogja Apukája! Jaj annyira jó érzés életet adni egy bébinek. Nagyon jól sikerült az első közös fotójuk!

Vágyam kerekedett megint egyre....
Na de jól el is hessegettem a gondolatot. Van nekem már két szépséges fiacskám.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

Mi is itthon.

Ági,
Gyönyörű Levi baba!
Látszik hogy nagy baba!

Moncsi,
Örülök hogy jól telt a nyaralás.
Jók a képek, látszik hogy szeretik egymást a lányok és jól elvannak!

Szilvi (EDB)
Lassan gyógyultok.
Mikor elmentünk már szarul voltatok.
Jobbulást most már tényleg.

Gyerekek jól elvoltak most nélkülünk 6 napig.
Jártak délelőtt oviba, akkor ment értük anyósom és itthon voltak.
Azért nagyon örültek mikor tegnap este megjöttünk.

Szombaton mentünk le Szlovéniába, hétfőn pedig átmentünk a Garda tó északi részére. Kedden a Dolomitokat jártunk, szerda kicsit pihi a tónál meg a környék felfedezése.
Ez kb. 2000 km
Csütörtök majdnem 1000 km hazaút autópályán...
Ott is nagyon meleg volt. 2000 méter felett is 20 fok volt, egyébként 33.

Íme néhány kép ízelítőül.

Szlovéniai szállás
Kép

Mangart hágó tetején
Kép

Bled
Kép

Úton (ez már Olaszo.)
Kép

Garda tó (szállás)
Kép

Dolomitok
Kép
Kép

Garda (egy étterem teraszán vagyok)
Kép

Most csak gyorsan írtam, majd éjjel olvasgatok...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok,

Ági,
nagyon - nagyon szép a Levi baba! A Balázson látszik hogy nagyon büszke! :) :) Remélem jól vagytok!

EDBAnyu,
akkor lassan javulgattok, ez már jóóóó.. Kivi vagyok a kakimintára, hogy mit találnak, de olyan bosszantó hogy 1 hétbe telik mire megtudod..

Szilvi1981,
elhiszem, hogy szomorú vagy. Sajnálom, hogy így alakult, de nemsokára újból taliztok! Balcsira menjél, tényleg változatosság. Az Áron fürdős "apa hívására" nekem is elszorult a szívem.. :( :(
Talizni mi is tudunk, itt a kresz-parkban is akár, mi is itt lakunk a közelében! HA gondolod bandázhatunk. ÉS EGYÉL!! Amúgy is olyan vékony vagy! Jesszusom tényleg Áron 1 éves lesz! Most született!!!!! :)

Lola,
húú ez a táskaválasztás, nem egyszerű látom. Már előre parázok pedig még 3 év :) És milyen melóban? Jó hogy már a Noé nagyobb ,és hogy ilyen munkahelyed van, hogy visszahívnak.

Cirmike,
megint gyönyörű helyen voltatok! :) Irigy-irigy Jó sokat mentetek!

Moncsi,
jók a nyaralásos képek, nagyon szép kis család vagytok! :)
A lányok ahogy kézenfogva mennek, az isteni :)
Hol is voltatok pontosan?

JÁgi,
ma voltam bent melóban, a Kriszinek szép kis pocakja van már! :) :) Köszi a Tescos tippet, majd elmegyünk mi is!

A sérómról teszek fel képet, majd lefényképezem :)
A héten már itthon volt a Máté, egy kicsit sajnáltam hogy nem tudtunk napközben lemenni, csak délelőtt egy kicsit. Késő délután is csak keveset, mert a Lili reklamál ha nincs időben ágyban... :( De tegnap Apa elvitte a fürdőbe, így jó volt neki. A hévégén akartunk a Balcsira menni 4 napra, de ilyen időben nem megyünk :( Lehet jövő hét elején, mert Apa szabizik, mert megy a Forma 1-re 4 napra a hétvégén, és facérok leszünk :(.

na lassan jönnek már haza fociról, mi már itthon vagyunk 1/2 9 óta.
Hoznak egy kis Mekit :)

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

ja igen, a múltkor annyira kapkodva írtam, hogy el is felejtettem megköszönni, hogy felköszöntöttétek a Lilit névnapja alkalmából!!!
Bocsánat és köszönöm még1x.
Egy új forgót kap(na) ha találnék jót :)

Amúgy ügyi a kiscsaj, hétfőtől már az oldalára forog, szerintem 1 hét múlva már sikerül a hasára is!!

Kép

Kép
zsanka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?