Sziasztok!
Lola: nekünk belefért az uzsi (nem uzsi dobozba, hanem simán). Meg tolltartó, könyvek, füzetek (első félévig boxban voltak ezek, de aztán kivettem, mert nehéz volt tőle a táska. Bár szebbek is voltak addig a könyvek). Na, olyan lesz Hannah Montanas, mint spongyabobos. Nekem tetszik a formája. Azért Emesét már harmadikban, negyedikben nehezen tudom elképzelni a sima herlitzes fajtával. Remélem hoznak, jövő hétre ígérte a csaj. Azt mondta nekünk, hogy mindig szerdán hoznak árut, és csütörtökön nézzük meg. Hannah Montanas ígért jövő hétre. Jó lenne, mert a régit már eladtuk! Ma adtam postára!
Emese kicsit megsiratta....
Szívtelen dolognak tartottam magamban, hogy eladtam, de a másik énem meg úgy volt vele, hogy a 8 év alatt a három gyereknek lesz legalább 10-12 táskája. Azokat is rakjam el?? Már most is alig férnek el a szobában.
Nekem tetszett a spongyás, de igazad van abban, hogy elég nagy Somának, viszont a formája miatt egész alsóban hordható. Dilemma, tudom!
Ági: nekem 5,5 hósan ült már Emese, mindig kitámasztottuk, de rájöttem már Dórinál, hogy ez mekkora baromság. Lehet, hogy Emesének azért áll furán a háta. Nem ferde, hanem olyan érdekes. Bencénél már hagytam mindent a maga ütemében haladni. Azt mondta nekünk a dokinéni, hogy majd ha egyedül felül, akkor ülhet. Előtte ültetni felesleges, max. pár percekre (öltözés ilyesmi).
Jópofa a hinta, ő már nagyobb, tud benne ülni biztonsággal.
Anyud: no comment!
Miért nem akar az unokáival fürcsizni? Ilyen élményekre nincs szüksége???
Azóta mindkettőnek volt széklete, sűrűbb, de még mindig nyálkás, Bencének meg fehér darabok voltak benne, mint mikor anyatejes kaki volt. Dokinőt hívtam, azt mondta, azért küldjek be székletmintát, mindkettőnek, mert most elég sok csúnya vírus járvány van/volt (szalmonella, rota, calici). Szuper.Holnap elvisszük, de leghamarabb jövő hét kedd, szerda felé lesz eredmény, azt is úgy, hogy odatelefonálok az ÁNTSZ-be Győrbe. Ha szalmonella, nem gondolom, hogy kajától, mert nem egyformát esznek. Dokinő szerint szalmonella is lehet strandon. Szuper. A lényeg, hogy azért jobban vannak, de mondta, hogy azért jó lenne tudni, hogy mi volt náluk.
Egy szál pelenkában vannak a kicsik, én is egy szál bugyiban
, nagylányom meg itt ül melegítőben, zokniban, pólóban. Dinka!
Na megyek, teregetek, aztán ha hagynak, lehet vasalok, vagy megvárom a délutáni alvást. Bár Dórikám nem tűnik álmosnak...
Sziasztok
Szilvia