Új privát üzeneted érkezett!

Andabella én is gondolkodom, de lehet, hogy csak álom marad a következő baba... :(

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Hú Hugic, jó kis bosszúság! A jó öreg bürokrácia...
Ööö, drasztikus lépésen mit értesz? A sírni hagyást elég drasztikusnak érzem és már próbáltam, de ez a mazsola kitartóbb nálam. Nemhiába, mégiscsak tüdőérlelőt kapott 34 hetesen :wink: Az a gyanúm hogy neked van valami ötleted, kíváncsi vagyok :)

Hú Zsuzsi micsoda nap!

Bogi úgy látom van rá sansz hogy meggondolod ezt a melóba visszaállás-dolgot :wink: Nem könnyű döntés, húz a szíved Fügihez :)

Tyű, Marci nem semmi...szerintem ez simán van egy fél ülés :D

Millye Andrisnak aztán van alvókája! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zetibebi na igen alvókája az van... de nem merem leírni, hogy még mindig fürdik... na ez a másik gyenge pontja... :D Remélem nem éjfélkor fogunk elaludni. :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

 
 

strandolás a mamáéknál:
Kép
nyaralok
Kép
lábáztatás a Balatonban
Kép
kreiszi
 
 


Sziasztok!
Nagyjából átolvastam amit írtatok, hááát nem kevés :D .
Sajnálom, h kimaradtam a talikból :( .
Ti sem fáztok mostanában?
A nyaralás jól telt, 1 nap szakadt az eső, de akkor a beltéri mediben áztunk, Alexet csak pár percre vittem be a jacuzziba, amikor még nem volt benne senki és még nem működött. A Balcsiban nem fürdött, mert hideg volt neki, amikor a kép kedvéért belelógattam a lábát sírni kezdett, viszont anyuék medencéjében elpancsolgat, pedig sztem nincs 30 fokos a víz, de csak késő du. szoktunk, nem merem a hülye UV sugárzás miatt napközben bevinni.
Egyébként a hotel nagyon jó volt, kaja finom, bababarát hely tudom ajánlani.
Zsuzsi: szegény Lénácska, jó, h nem ütötte meg magát. Alex tegnap nem aludt napközben, 7-kor kelt 11 körüln sikerült végre lebírkózni, kb. 1 órát aludt, este 9-kor szépen elaludt magától.
kreiszi
 
 


No beugrok én is - Tomi meccset néz a haverjával, Adri meg beájult.
Voltunk ma Elifnél, és találkoztunk Kaandival is élőben :D nagyon édesek voltak a fiúk, Efe úgy tud kacagni, hogy mindenkinek muszáj vele nevetni körülötte, Boti pedig olyan erős, hogy ha azt mondanák, hét hónapos, azt is elhinném! :) Úgy tud üldögélni, hogy a kis kezével se kell támasztania magát :) Adri meg két hiszti között bemutatta a mászótudományát a fiúknak :D
Sajnálom lányok, hogy Adri ilyen Hiszti-Kriszti volt ma, meg azt is, hogy ilyen béna voltam a közlekedéssel, és így kicsit rohanósra sikeredett az egész. De végül hazaértem épp mikor Tomi indulni akart, úgyhogy el tudtam vinni meccset nézni :) (ja, hazafele ugyanis sikerült nem eltévedni :wink:)
Elif, a süti nagyon fincsi volt, köszönjük szépen :D férjednek meg üzenem, hogy nagyon ügyesen megcsináltad nélküle is :wink:
Képeket még mindig nem hoztam, mert ismét a kisgépről írok (a nagy Q hangos, és ugye Adri már alszik), de ígérem, lesznek, tényleg, Adri pancsis is, meg Efés-Botis is, meg újszobás is, meg mászós is, meg kacagós videó is. Győzzetek majd lelőni :lol:

Zümis, nagyon sajnálom, hogy kislányod ilyen rég beteg, remélem, mostmár tényleg meggyógyul!!!

Andus, hozz légyszi képeket Zétiről!

Julcsi, ne legyél irigymirigy, hanem inkább gyere majd valamikor megint hozzánk :) (most hogy a kocsi alattam volt, úgy választottam, hogy minél messzebb menjek :D)
amúgy mekkora egy idióta állat vagyok, most esik le, hogy simán befértetek volna ma a kocsiba..... és ha lett volna velem valaki, aki okos, talán kicsit kevesebbet kavargok Vecsésen... (előadtam az IGAZI hülye női sofőrt, pedig GPS-el mentem :oops: gáááááz)

Ladmon, már csak apró betűkkel merem írni, de Tomi még mindig hiteget ám azzal, hogy egyszer elvisz Kmétre, csak a majd jövő hétent már felváltotta a majd jövő hónapban... :roll: (baszics, miért nem lehet fontosabb ügyfélnek lenni Szegeden.............)

Bogi, szombaton mikor mész? Mi szombat délelőtt megyünk elvileg, ha nagyjából hasonló időpontban megyünk, megbeszélhetnénk egy röptalit. Hát elég fura szerintem is a nő, legalábbis egyelőre még azt se mondta meg, hogy pontosan hova kell mennünk, nem is értem egészen :? de én abban maradtam vele, hogy megnézzük a cuccokat, ott beszélünk árról, aztán meglátjuk, mi kell, mi nem.

Hugic, áááá mindent értek 8) akkor ezért "hiányoztak" nekem ezek a sorok az igénylésről.

Üldögélés: Adri is próbálkozik négykézlábról kibillenni ülésbe, de egyelőre általában bazi nagy buccanás az eredmény... még egy ok, amiért nem mehetek tőle egy méternél messzebb, mikor játszik...
Hugic, most látom a képet, na ugyanez a mozdulat van nálunk is :D
Szóval én az ölemben már hagyom őt ücsörögni, szépen tartja magát, meg különben is vinnyog, ha nem.

Andabella, mi is mindenképp szeretnénk kistesót, és csak utána vissza a melóba. Csak kicsit frusztrál, hogy határidőre kell "előállítani" a csemetét, ha még normális zsét akarok utána kapni, és ugye nekünk Adri is két év alatt jött össze, ami ebben az esetben már nem fér bele... szóval már gondolkodom rajta, hogy nem kéne decemberig várni a próbálkozás elkezdésével, de most meg még nem szeretnék teherbe esni, korainak találom, szeretném még minden erőmet Adrira fordítani. Nemtom, mi legyen :?

Alex ééédesen pancsizik :D

Ja, a hőség: tegnap este már 28 fok volt Adri szobájában :( egész éjjel nyitott ablak eredménye reggelre: 27 fok :( most mikor letettem, már 29 volt, ismét nyitva az ablak, de remélem, ezúttal sikerül egy foknál többet hűteni :roll: szegénykém pedig nagyon ügyes, így is aludt fél hétig.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


na ez van, ha nem jövök gyakran, meg nincs semmi dolgom: fosom a szót :lol:

Még annyit, hogy Zsuzsi, örülök, hogy Léna nem ütötte meg magát, és jól van :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Édes vagy Stelly, főleg, hogy szerinted okos vagyok... :wink: De ma, otlás után úgysem indultam volna neki. Mondjuk szerencsére Marcit nem viselte meg annyira, egy kis napközbeni nyüszitől eltekintve.... :wink:
Azért majd képeket!!!!

És Alexről is, méééééég! Ez a búvárruha bejön, erről van még? :lol:

Huhh, Zsuzsi, ezt még elolvasni is sok volt. Szegény kis Bogárka, biztos sokneki, hogy egyszerre jön a foga és elkezd itten Ő is forogni-pörögni. Lehet, hogy már kedden is ez bántotta kicsit...
Jobb napot holnapra, és Tőletek is közös kéééépeket!

Oh, ne mondd ezt Millye, még egy ilyen gyönyörű Gyerkőcöt érdemes bevállalni, mint Andriska! :D

Hugic: Bürokratikus mizériát nagyon sajnálom, de Mancurka egy tünemény! :) Ritkán látunk Róla képet, és mindig annyit változik. Olyan komoly, nagyfiús a képeken, bár ez attól is lehet, hogy olyan egyenesen ül, hogy ihaj! :shock: Ő is próbál kúszni?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Azért gondoltam én Stelly, hogy sokáig nem bírod nélkülünk... :lol: Szerencsére! :D

No én is eldugulok és mindenkinek jó, nyugodalmas éjszakát kívánok! (Mondtam már, hogy mostanság csak egyszer kelünk? :D Csak el ne kiabáljam... :roll: )

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Zétibébi - sajna nincs :( nem azért írtam. Tudom, h már sok mindent megpróbáltál, na meg neked nem is az első gyerkőc, csak egész egyszerűen képtelen vok felfogni, h Te ezt hogy bírod? Pedig annyira boldog lennék, ha tudnék neked segíteni, vagy egy tippet adni. Mindenesetre továbbra is elismerésem.
A síraással kapcsolatban egyébként: ismimék hagyták sírni a gyerkőcöt, 4 óra volt a csúcs, annyira kifáradt h utána elaludt. Másnap kicsit kevesebb volt mint 4 óra, és így tovább. Sokan ugyan nem értenek egyet a sírni hagyással és nekem is a szívem szakadna meg, nem is tudom h kibírnám-e ennyi ideig, 5 perc után kész tudok lenni annyira, h ölbekapom, ölelgetem, szeretgetem. De bizonyára van egy pont amin már nem lehet hagyni h a gyerek "irányítson" (ott jött a második baba és az esti altatási procedúra több órás volt, és erről kellett leszoktatni, a kicsi érkezése miatt).

Zsuzsi - ez igen. Akkor mégsem Marci a csúcstartó ma a összvissz 30 perc alvással :?
Lehet, Millye magához láncolta azt az álommanót? Millye pls küldd ide is el egy kicsit, na meg persze elsősorban Zétiékhez :)

Kreiszi- szuper h jól éreztétek magatokat. Engem érdekelne h hol voltatok, mert van még egy adag üdülési csekk, amit el kellene használni. Ha priviben megírod árakkal együtt azt megköszönném!

Lányok gőzöm sincs, h Marcinak ennyire melege van, h nem bír aludni, csak sír, vagy éhes? Valahogy úgy érzem, h nem eszik eleget este (kieszi mindkét cicimet). Sajna nem tudom megmérni, mert az esti fürdi után mikor a bodyt adom rá már mindig sír (pedig addig semmi baja, és tudja h utána cici jön). Szal így nem lehet megmérni, és így gőzöm sincs h mennyit eszik, csak érzésre keveslem.
Most a párom legyezi egy kicsit és hason fekszik nyugton a kanapén. Mégiscsak a meleg lesz a ludas? De mi van ha nem kap eleget enni?
Na most mondja a párom h elaludt.... nemtom, de annyira f.s.k h nem kap eleget enni. Lehet holnap leviszem méretni, csak a védőnőm szabin van a másikat meg nem kedvelem annyira :?

KépKép
hugic
 
 


Andabella: Mesi nagyon aranyos. Én szeretnék még babát, de Alexapu egyenlőre el sem tudja képzelni a tesót, viszont a korom miatt nem húzhatom a dolgot sokáig. Na, majd meglátjuk.
Múlt héten intéztem a gyedet, az igénylő papírt kellett kitöltenem, le kellett adni a születési anyakönyvit, a magánnyugdíjas papír nem kellett és csak aláírtam a fizetésnélküli kérelmet, amit ott gépelt az üi (a mh-em kifizető)
Zvera: nagyon édesek az ördögeid!
Zümis: szegény Zsó, doki :twisted:
Marcibogyesznek gyógysimi!
Millye: képzeld én is kértem tápszer receptet a nyaralásra, de szerencsére nem kellett, sőt, csukott szemmel öntöttem ki minden nap 40-60 ml tejet, ami az éjszakai és reggeli szopi alatt csepegett le a másik ciciből
kreiszi
 
 


Alex de ügyi sellőfiú :D

Hugic az a négy óra sírás az húúú :shock: én tíz percet bírok aztán megyek simizni...Oli öt perc alatt úgy felpörgeti magát hogy tizes skálán tizenkettest üvölt. De megértem az ismidet, muszáj volt valamit tenniük.
Nálunk mostmár biztos vagyok benne hogy nem Olival van a baj hanem velem, egyrészt marha következetlen vagyok, másrészt a bezártság, ingerszegénység nagyon is érezteti a hatását. Mindig van valami ami miatt nem tudunk kimozdulni, most épp a hőségriadó...
De szegénykém főleg a következetlenségem miatt szív, szerintem. Most olvastam a Stelly-féle könyvrészletet a nemalvásról és ott azt írják két hétig próbáljunk egy módszert legalább, én max két napig próbálkoztam. Igyekszek, igyekszek, mostmár ez a hátsimis-ohne szopis dolgot egész jól betartom. És azért "bírom" még mert érzem hogy az én hibám és mazochista vagyok!!! (ha már témánál vagyunk :D ) Egyébként már nem bírom, mostmár előfordul hogy türelmetlen vagyok Zvel. :oops:

Pandus gyakrabban szokott jönni, nem?

Na jóccakát, Oli már másfél óránál jár, jeee ahogy Ladmon mondaná :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Hugic: írtam pü-t.
Andus: szoktam gondolni rád, múltkor este felmentem skype-ra is csak miattad :D , de talán pont akkor léptél ki, (amúgy oda nem szoktam feljutni, nincs á időm). Jöhetnek a képek!
kreiszi
 
 


Julcsi: közösre teszek még képeket. Ez szörf ruha :D .
kreiszi
 
 


Na, Kreiszi, szerencséd, h az utolsó mondatodat apró betűvel írtad!
alex nagyon édes a pancsiban. Jó a vonalzódon!

Zümis, de örülök, hogy tetszenek az ölbéli játékok, nagyon ügyes mami vagy, hogy csupán a papír után ilyen jól megy, mi lett volna, ha még személyesen is tudtuk volna együtt csinálni!

Millye, tényleg délutánra leláncoltad a manót! De szerencsére már itt van, Lénu alszik, mint a tej!

Stelly, sajnálom, hogy Adriangyalka nyűgösködött a talin, én tudom(és biztos Kreiszi is), hogy ez milyen kellemetlen a többiek előtt!

Szundiba el!
...Ja, Andabella, én is szeretnék egy csepp kis babócát :wink:

Magdi, méresd meg Mancúrkát, hogy megnyugodj, 5 percet kibírsz a védőnénivel.De szerintem eleget eszik, mégha te úgy is érzed, hogy nem. mindenesetre kínáld meg gyakran cicivel, hátha kér, akár félóránként is. Nyugi, nem lesz baja ennek szépséges mosolymanócskának!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Hugic, sztem ha nem eszik eleget este, akkor éjjel felkel arra, hogy éhes. Remélem. Ugyanis nálunk is az van este, hogy úgy érzem, hogy tök üresek a cicik, és 40-50 ml-nél több tuti nem jön ki a kettőből összesen.
De azzal vígasztalom magam, hogy úgyis felkel, ha éhes.. meg gondolom azért napközben eszik eleget, mert nem sír a kajáért.....
Ahogy Marcikádat elnézem, neki is vannak bőven tartalékai... :lol:
És ez bizony már félig ülés, hihetetlenül ügyes fiú! Mi még a térdelésnél sem tartunk, de ez az én hibám, mert nagyon keveset van Zéti letéve. 15 percnél többet nincs a járókában, mert unja és nyüszög, akkor meg ugye felveszem.... így meg nem lehet gyakorolni, erősödni.

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Kreiszi, igen, láttam, aranyos vagy, jólesett, csak sajnos nem voltam a gépnél, és mire odaültem, már te nem voltál, és azóta sem láttalak.
Én reggel belövöm a gépet, és éccaka kikapcsolom, napközben 5-6 alkalommal 5 percekre lehuppanok elé, és ennyi... pedig anny idolgom lenne rajta.

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Zsuzsi: miért van szerencsém, h apró betűkkel írtam? Jó utat nektek holnapra és jó röptalit Ladmonnal!
Na jó, közben rájöttem. Gondolhatod, h fájt érte a szívem, ezért is csuktam be a szemem, de sajna onnan nem tudtam volna épségben hazahozni, ha lefagyasztom, na meg strilizálni az eszközeimet...na mindegy erre nem is akarok gondolni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kreiszi 2009.07.16 22:48-kor.
kreiszi
 
 


hugic: helyesek a képek, jól áll Marcinak a nyaklánc. Meló, nálam
biztos hogy megéri anyagilag visszamenni. Ténleg majdnem ültök.

millye: nálunk szegénykém sírdogálva alszik 32 fok van a szobájában, de most megy a légkondi. Barátok most mentek el. Pizza nem nagy szám előre gyártottból volt. Andris alszik?

andabella
: én biztos nem második gyerköcön pár éven belü.

stelly: mi is szombat,Békás,Mc parkoló, de még időt nem tudok, mert kozmetikus után megyek.
és most rohannom kell mert apa áll mögöttem és bököd :evil:

Kép
budabo
 
 


Zétibébi - egy valami mégis eszembe jutott. Asszem Millye tette fel a közösbe az álomba ringató prakitikákat. Ugyan nekem nagyon nem szimpi ez a nőci aki írta, de azért átböngészhetnéd, ha gondolod.... hátha találsz benne vmi újat....

Jó Éjt!

KépKép
hugic
 
 


kreiszi: tegnap este kimaradt: nagyon helyes Alex pancsolós képe!!!! és tankini felvéve? én most kitaláltam hogy vannak tök jó sok színű nagyon lenge ingruhák a fürdőruha fölé és én olyat szeretnék.

zsu:?????

millye: mikor aludtatok el?

Meleg: mi levonulunk a kertbe 4 után fürdeni, Fgüe egy órát pancsizik, után meztelenül nyomja a pléden, nem is jövünk fel csak 8körül. Nagyon jól el van. Tegnap nehezen aludt el, mert iszonyat idő volt nála, amikor elmentek barátok akkor belőttük a légkondit, addig lenn ültünk a kertben. Feljöttem Fügét megnézni és elkezdtem suttogni a bébiőrbe...hehe, a többiek lenn felugrottak úgy megijedtek. :lol: :lol:

Kép
budabo
 
 


jó reggelt!

nálunk éjszaka sima volt4ezért gondolom,hogy kicsikémet a foga bántja!rajtatok felbuzdulva ő is kap borostyánláncot!a zsibbasztóval én még várnék....hátha nem is lesz rá szükség!
tegnap elvittem Bazsaládét játszótérre és hintázott a bébiüléses hintában,annyira tetszett neki,sikongatva nevetett!


hugic:köszönöm a kedves szavakat,sokat jelentenek!remélem egyszer végleg túljutok a szoptatás dolgon,egyre ritkábban kap el a bánat,nem is tudom mi lelt tegnap...
Mancurkád is hihetetlenül ügyes,ez már simán félig ülés!rohan az idő,most születtek a drágáink és már milyen ügyes nagy babák!
a hasplasztika valamikor ősszel lesz csak,már előre félek,de várom is!

zsuzsi.sajnálom a tegnapi napot,épp elég lehetett ebben a nagy melegben!gondolom már úton vagytok,de azért jó utat!
de jó,hogy Lénának nem esett baja!

millye:Bazsi is hasonló alvókával rendelkezik,néha már azon gondolkodom,hogy ez nem egészen normális!de,amikor ébren van,akkor nagyon jókedvű és mozgékony,tényleg csak akkor teszem le,amikor látom,hogy már álmos és fáradt!
ma is dolgozol?

bogi:Szegény Fügelány!nagyon meleg lehet nála..így nehéz lehet aludni!

julcsi:Marcibogyesz kiheverte az oltást?

stelly:nagyon várjuk a képeket és videókat!

elif:jól sikerült a tali?hozz képeket,sokat!

kriszi.öülök,hogy jól sikerült a nyaralás!Alex imádnivaló a szörfruciban!

andabella:kistesó?ez igen,nem sok lenne a korkülömbség közöttük!mi is így szerettük volna,de ugye a dokik ezt elintézték nekünk......

kaandi:nagyfiad jól van?

andus:még mindig nem hoztál képet!

zetibebi:változatlanul nem is tudok mit mondani neked,csak annyit,hogy leborulok előtted!igazán csodálatraméltó a türelmed...én már megbolondultam volna!

mai menü:gombás-pulykamelles-sjatos-tejfölös sült tészta,leves nuku-nem jut ezsembe semmi!

megyek,mert Bazsalikomot ganajozni kell!

Kép
nilabali
 
 


Kép Jótestvérek

Kép
Kép
abencze
 
 


Sziasztok lányok!

Itt vagyok én is... a napokban nem nagyon tudtam jönni, mert apa itthon volt. Túl sok volt a túlórája, ezért szabadnapot kapott. Most kivételesen a vásárláson kívül nem csináltunk semmi különöset. Nálunk is tombol a nyár, bár kevésbé mint otthon, úgyhogy ha ma 4-kor sikerül hazajönnie, akkor mi is megyünk strandolni. :lol:

Hanna annyira rákapott a forgolódásra, hogy 5 percenként ugrálnom kell hozzá, mert még nem mindig sikerül neki vissza. A lábait már kezdi maga alá húzni, de azért a kúszástól még szerintem messze vagyunk. Apa mondogatja neki, hogy kússzon, de én meg erre azt mondtam, hogy örüljünk, hogy végre megfordult. :) A másik, amire nagyon rákapott az az éneklés. Már reggel 6 óta dalolászik nekem és egész jól váltogatja a le-lé-lö-me-mö hangokat. :)

Igyekszem visszaolvasni, egyelőre még csak ezt az oldalt sikerült. Zetivera, köszi, hogy hiányoltál! :)

Panna
pandusika
 
 


hello csajok! én még kómásan kávét szlopálok....tegnap lánybúcsúban voltam:) első kimenőm!!!!!!!!!!!!!!!!!ááááááááááááááállat jó volt! Először a zöld teknős Barlangjában kezdtünk(teaház a nyugatinál) Szuper kis hely volt, menjetek el, ha egy jó nyugis, érdekes helyet akartok látni, és fincsiket inni!!!!!!!!!
Medveölő sátrában csücsültünk, földön, és mindenhonnan indiánfejek, meg fakasok kukkoltak.... szeparált kis helyek vannak ebben a taeházban, áll. Kozsóé...
Utána mentünk kajálni, mer csak egy órára volt helybérlésünk, és a tutijó kis kajikra már nem futotta ott a teaházban belőle:( a körúton pizzáztunk, úgy, hogy simán leültünk egy ivós hely székeire, a pincérek oda se mertek jönni, mi meg később jöttünk rá, hogy az nem a pizzás kiülőkéje....miután megettük feláltubnk, és leléptünk, és mentünk kocsmát keresni.......találtunk egy jót, elkezdtük a pezsgőzést...aztán bacardi....aztán nekem le kelett lépni, mer az utsó vonatom 0.42kor ment, és még el kellett érnem, különben csak 5kor lett volna köv. :)
Jó kis buli volt, már régen voltam ilyenben. Ja az öcsém házasodik nemsoká, egy hét múlva:)

Vinci apával ment aludni, szó nélkül, és reggel tök örült nekem:)

Hugic! nem semmi a hivatal! Jó hogy nekem a melóhely intézi...
Marci nagyon ügyi, tegnap Vinci is így csücsült:) tök sokáig, de nem magátol ült fel, hanem apa segedelmével. Tegnap Vinci sem bírt elaludni egész délelőt, csak sírt...tuti a meleg....
Egész délután medencéztünk tegnap.....iszonyat meleg van.

Látom hajtotok lassan tesóra...Apa is nálunk az utsóra...hát én nem akarom elkapkodni, télleg utsó lenne!!!!!!!!!!!íSzóval ráérünk még....de már tervben van:)
na, Vinci szétverte az asztalt itt előttem, megyek lerakom valahová, már majd kiugrik a kezemből...jó lenne ha aluda, olyan vagyok, mint a mosott rongy.
teaház:
http://www.zoldteknosbarlangja.hu/

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


mai menü: mákosguba, zöldségleves

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


"Látom hajtotok lassan tesóra..."

??? már hogy mi? ilyet írtam volna? mi sajna nem.... mi előbb egy melóhelyre hajtunk, de mielőbb :) aztán én még vissza dolgozni, mert most c.r tgyást kaptam és 2 gyerkőc mellett nem fogok tudni dolgozni, most is elég nehézkesen megy... :(

Marcit visszaaltattam. Mosógépszerelő itt, de hát bizti felébred erre a zajra :( most imádkozom veszettül, h hát ha mégse :)

KépKép
hugic
 
 


Lkverus - éljen a tyúkmuri :) de tudod, aki éjjel legény... :lol:

Pandusika - örülök a forgásnak, mosmá legalább neked se lesz nyugtod :lol:

Abencze - hát ez a kép annyira cééép :) és veled mi van egyébként? Jó lenne ha lenne időd 1-2 sorban leírni :)

Nila - milyen az a bébiüléses hinta? -Nagyon édi lehetett Bazsalikom, gondolom, nem volt nálad gép :wink:

Julcsi - próbál bizony! Sőőőőt ma reggel az ágyban odamászott hozzám. Még nem kifinomultak a mozdulatok, de asszem ráérzett, mert ahogy elért hozzám, kicsit hátráltam (miután jól megölelgettem :)) és megint elindult felém nevetve! :lol: Imádom az én kis Erősjánosom.

Képzeljétek, a melóhelyemen, már megint cserélt valamit a Tcom, h jobb legyen a net, olyan jól megcsinálták, h tegnap este óta nincs net egyáltalán, és így nem tudtam és most sem tudok dolgozni.

Ebéd tegnapról van borsófözi, rántott és töltött cukkini. A hétvégit kellene kitalálni és már repülnék is bevásárolni :)

Na szép napot mindenkinek :)

KépKép
hugic
 
 


Kreiszi na végre, hogy jelentkeztél! Már azt hittem lent maradtatok... :shock: :D Alexről nagyon jók a képek! :D lányom hiányolt a Margitszigeti talin! Mondtam, hogy nyaralsz :roll: Nagyon örülök, hogy volt elég tejed! De azért jó, hogy vittél receptet mert ugye Murphy...

Julcsi-79 na majd meglátjuk ezt a babaprojektet... egy kislány még jó lenne... de a lányom kézzel lábbal tiltakozik ellene... :roll: Remélem nem lázasodott be Marci! :roll:

Hugic akkor le sem merem írni, hogy most is alszik a fiam már 1 órája... igaz most kivételesen fél nyolckor kelt :D

Gerendai Zsuzsi bocsi a leláncolt álommanó miatt, de olyan jól esett egy kicsit a lányommal is beszélni... na meg a munkámat is meg tudtam csinálni... :D

Budabo szerencsére a fiam este 10 órakor elaludt... pedig tartottam tőle, hogy a sok alvás miatt nem fog aludni.... mázli, hogy nálunk a földszinten nincs meleg. Remélem Füge azért tudott aludni. :roll:

Nilabali szerencsére egyenlőre ma nincs munka mert tegnap sikerült befejeznem... remélem ma nem küld a főnököm... :roll: nem is tudtam, hogy bazsi is ilyen jó alvó... :D

Abencze milyen helyesek a gyermekeid! Mindkettő kék szemű csodaszépek! :D

Pandusika Hannának már nincs hasmenése? Nálatok is ilyen meleg van? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


nilababa: a cici téma nekem is fáj még néha, de túl kell magunkat tenni. Ment a légkondi egy kicsit most is, Füge a rotiyszékben kaja közben bealudt. :lol: Kaja jó! Kistesó, meg akkor egy kicsit később lesz. Már kérdezte más is és lehet hogy válaszoltál is :oops: mi van a perrel?

abencze: nagyon szépek a gyerekek!!! és nagyon hasonlítanak.

panna: szia!!!!!!! de jó neked strandolás!! Hanna is fürdik?

ikverus: király estéd volt! És egy ilyen este milyen sokat tud segíteni az emberen! én nem voltam mondjuk meg nem is leszek apa nélkül szerintem..Ja és a pöttyös ruciba mész az esküvőre?

Kép
budabo
 
 


millye: jól aludt Füge, 23-ig felsírdogált, dehát a 32 fok :shock: aztán reggelig szunya. Délelött meg felmentem vele sógórnőhöz, jó hüvi lakás, csajok ökörködtek, tök jól elvolt.

hugic: lánc és a szunyogriasztó bevált? illetve a lánc hülye kérdés..azt mégnem tudhatjuk.

Kép
budabo
 
 


millye:Bazsi alszik délelőtt másfél2 órát aztán délután 3 vagy még többet és este fél9-től alszik általában7-ig fél8-ig.vannak napok amikor még a délelőtt és a délutáni alvás közt is van egy fél órás pihi nála,sőt amikor 6után kiviszem sétálni,valamikor akkor is elbubukál egy fél órára.persze vannak olyan napok is,amikor csak 3x fél órára fussa neki,de alapvetően jól alszik!

hugic:persze hogy nem volt nálam gép,mindig elfelejtem magammal vinni!a bébiüléses hinta,az olyan gumiból készült és magasak az oldalai és a baba nem tud kiherebócálni belőle4nem hiszem,hogy érthető voltam,majd ma lefényképezem,úgy egyszerűbb lesz!

nem láttunk még képeket a tegnapi taliról!

most húzok vasalni,még nincs dög meleg a a lakásban,aztán jön a fodrászom és levágatom a hajam,szerintem tök rövidre.....szörnyen hullik!

Kép
nilabali
 
 


verus:tényleg,szuper lehetett a csaj buli!én is vágyom már,tlán jövő héten el is jutok!

bogi:valamelyik nap írtam, per meglesz,ügyvédnő szabin,de utána nekiálluk!

abencze:húú,micsoda kékszemű gyerekek!téged is régen láttunk!

panna:Hanna nemsokára rájön,hogy hogyan tud visszafordulni aztán akkor lesz egy kis nyugtod,de utána hamarosan az lesz,hogy kicsi lesz neki a hely és ahogy ladmon írta tegnap,akkor meg megy majd a szőnyegnyalogatás...
strandügyben én nagyon paraanyu vagyok,de a párom még inkább paraapu,mert mindig lebeszél a strandolásról,pedig tutira szuper élmény a babáknak!

Kép
nilabali
 
 


Budabo végül is akkor jól aludt Füge! :D légkondival is ilyen meleg van nálatok? :shock: ma már hűvösebbet mondanak délutántól.... reméljük.... :roll:

Nilabali milyen jó dolgod van... házhoz megy a fodrászod... :D nem vettél rá homeos bogyót? Vasalni ilyen melegben? :shock: vasalj inkább este vagy délután amikor jön a hűvös... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Hugic: örülök, hogy tesódék jól érezték magukat kinn. :) És Erős Jánosom nekem is van, csak nem gyerkőcöm, hanem a nagybátyám :P :D. Nagyon cukimókus a fiacskád!

Alex édes a pancsik közben! És abencze manói is tüneményesek, értük is összetörik majd jónéhány leány és fiúszív. :)

Úgy tűnik cseréltünk Stellyékkel és az én "ágybaleteszem ésalszik" gyerekecském átváltott ringatós babába. Igaz kb. 1 perc kell neki, de nappal ragaszkodik hozzá hogy hozzám bújva alhasson el. Ami édi és sokszor könnyeket csal a szemembe, csak éppen nem ehhez voltam szokva. Ő születése óta nem csipázta annyira a ringatgatást, bezzeg most 40 fokban ez a menő. És úgy szakad a víz rólunk ilyenkor...

A tali nagyon jó volt, igaz teát nem sikerült inni, annak is örültem, hogy legalább néha inni és a sütit megenni hagyták a manók az anyukat. Nagyon elszaladt az idő, az MC-be már le sem tudtunk menni...
Hát máskor hosszabb időt kell szánni az ilyesmire, na meg Stelly is könnyebben idetalál majd szegény. :)
Adri nem csipázta az anyósjelölteket, de a fiainkat annál inkább :D, tudja mi a dörgés. Picit végre én is megfoghattam, de hamar vissza kellett menni anyuhoz.
És Efére tényleg rájött a kacagóroham, nyomta vagy 5-10 percig a hahotázást. :lol: (Jó házigazda csinálja a hangulatot :wink: )

Andi, Stelly: köszönjük, hogy eljöttetek! :) És képzeljétek apóca hazajött és bevágta a fél tepsi sütit, merthogy tényleg jól sikerült szerinte is. :D Ritkán csinálok török sütit, úgyhogy nagyon örült, zokszó nélkül rendelt pizzát, nem zavarta hogy mást nem főztem. :lol: És nem is kellett az összes szirupot beszívnia... hát ezt nekem senki nem mondta :roll: . Én csak vártam vártam... közben már rég kész volt...

Mindjárt teszek képeket.

Kép
Kép
elif
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
elif
 
 


nilababa: bocsánat nem láttam,,hogy írtad :oops:

millye: alégkondival az a baj, hogy ebben a nagyon melegben, megy két órát, tök jól lehűl a lakás, lekapcsolod és 5 perc múlva ugyanaz mint előtte volt. Ha pár fokkal hüvősebb lesz jobb lesz. Andris is gondolom élvezi kinn a pancsit!

Kép
budabo
 
 


millye.vettem bogyeszt,de még nem veszek észre változást,remélem majd igen!
bizony-bizony házhoz jön a fodrász és hogy szívbajt kapatok még a kozmetikus is,sőt a legjobb barinőm manikűr-pedikűr szakmamunkás :lol: -így hívja magát,ő is ide szokott jönni,a kozmetikus pedig szintén brancsbeli,egyik haverunk barátnője és ha csak a szemöldököt csinálja akkor nem kell elmennem hozzá és még egy kis masszír és pakolás is belefér.......

elif:Bazsa elaludna ringatás nélkül is,de az kell az én lelkemnek és nálunk sem tart tövább 2percnél....de muszáj őt néha dédelgetnem,ha már a szoptatás nem jött össze!

azt hiszem felébredt a drágaságom.....jövök képeket nézegetni majd!

Kép
nilabali
 
 


elif: :lol: :lol: ezt a nagy számost hol vetted? és mennyiért ha szabad kérdezni?

Kép
budabo
 
 


nilababa: nagyonnagyon irigy vagyok :oops: házhoz jön a szépségszalon :shock: Én holnap megyek kozmihoz de már várom, jól fog esni..a szadi részen kívül.

Kép
budabo
 
 


Bogi: Számost? :? Betűs habitapira gondolsz? Azt anyum vette Tescoban, hmmm nem akarok butaságot mondani, 3-4000-ért. De ma úgyis le akarok menni Tescoba, megnézem pontosan mennyi.

Kép
Kép
elif
 
 


elif: hát ennyire kikészít a meleg...persze hogy a betűsre gondolok. Nézd meg légyszi, meghogy mennyi van benne.

Kép
budabo
 
 


bogi:kár,hogy egy egész házhoz jövő szépségszalon sem segít rajtam! :roll:

elif:arik a képek!anyucikat nem fényképezted?

Kép
nilabali
 
 


millye: a két Andrisos kép nagyon jó! :wink: Ja és a férjed és Kaandi hatására Laci most mégis gondolkozik a medi építésen jövőre. :lol:

Kép
budabo
 
 


nilababa: naaaaaaa hogy mondhatsz ilyet :twisted: Tök jó képet raktál fel mostanábam, a névnapos köszöntős.

Kép
budabo
 
 


hugic! a tesódologgal mindenkire gondoltam, nem kifejezettem rád!!!!:):) bocsi :)

ja, és elfeledtem írni! Alex nagyon édipancsibaba! Látszik rajta is, hogy vizbolond :)

Talitok szuper lehetett, édik a bébik!

Budabo!még nem tom, hogy pöttyüs ruci lesz e rajatam...igen nehezen megy össze a cipzár még... már csak egy hét..ha eddig nem volt változás, szerintem eztán se lesz :( legfeljebb valami mamirucit veszek kölcsön a nagymamától :):)

HAbtapit
én is akarok!!!!!Volt a nagyoknak, de nagyon koszos lett már, apa utálta, kidobta :evil: nekünk 2 adag is volt, és állatmintás, imádták kirakni, Andris már jobban tudta mint én, mi hová való, meg 2 perc alatt képes volt vele végezni :):) apró részek is voltak benne, mint őpl szem, de sose ették meg, rágcsálták, de szirntem a legapróbb sem volt akkora, hogy lenyelni tudták volna, elrágni meg nem tudták, azért ahoz erős anyag!!!!!

Abencze! Nagyon szépek ezek agyerkek!!!!!!!!!

Vasalni nekem is kéne.....mint mindig!
Ó nem is írtam! volt névnapom 9-én, mer én ilyenkor tartom, és apa meglepett, egy új vasalódeszkával...nagyon szuper, epermintás, és van tartópolca, meg tök széles, meg király a vasalótartója, és tök jó rajta vasalni, és nem nyekereg!!!!!! :):)
Virág nem volt hozzá :(:(:( az mindig lemarad valahogy, apából kivszett a romantika :(
és nemsoká lesz házassági évforduló is...a 8.! Iszonyat öregek vagyunk már.... Nem tom eszébe jut e.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Verus akkor boldog névnapot utólag! Tényleg, ilyenkor is van...

Habtapi nekünk is van, állatos, de Zéti szétszedi, egy percig nem marad egyben, összeragasztottam pillanatragasztóval és szétjött egy idő után, apa azt mondja nem nagyon tud ragasztót ami megfogná...úgyhogy én polifoam-szőnyeg-párti vagyok.

Hát csajok, Oli csak kétszer ébredt fel éjel! Viszont a második ébredésekor volt egy fél órás nagykoncert. De aludt vagy hatig! Zéti is csinált nagykoncertet, vagy egy órát üvöltött az ölemben, a hasa fájt. Szegénynek mindig van valami baja mostanában...na úgyhogy aludtam vagy hat órát három részben, egész jó :) Tényleg :roll:

Jaj olyan mehetnékem van, de nem tudom merre, meg a tömeg két gyerekkel...valamit ki fogok találni.

Hugic az álomba ringatót is olvastam. Hát, nem reménykedek hogy alakul a dolog, de hátha mégis. Két ébredés az már tiszta menyország. :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Abencze nagyon szépeségesek a tesók! Hogy álltok a féltkenységel? Zéti mostáanában állandóan tejet kér. (szerencsére megelégszik a tehéntejjel :D )

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


ikverus: biztos csini leszel akármiben mész. Csináljatok majd képet!!!

zetibebi: két kelés éjjel azért már jobb nem? Inkább pacsáljatok ilyen melegben.

Kép
budabo
 
 


Juhéjj-juhéjj-jippijé!! Végre én is találkoztam valakivel!! Éljen éljen soká!
:D
Na mondjuk extra minitali volt, mert Zsuzsiék busza ment (vagy nem ment...), de végre már valaki eljutott erre a térfélle is!

Lénát megtaperolhattam, felemeltem és én szomorúan, de Zsuzsi boldogan tapasztalhatta, hogy Léna bizony nehéz!! (Hihi, már Eszteremhez képest persze!!) :D

Örültem, hogy itt voltak nagyon!

De ez a csaj nem semmi! Tőlünk még két és fél órás útra vállakozott! Apám, én meg még Pestre is parázok babástól elmenni...
Képet majd rakok fel én is.

Habtapi most akciós a Tescoban- katalógus szerint 16 db-os 1240. Na hiszem, ha látom, de Laci startra készen ül a munkahelyén, ha kicsöngettek, rohanunk a Tescoba!

Kreiszi: Alex cuki, a szálló neve engem is érdekel. (Üdülési csekket elfogadnak?) Amúgy mi volt nálunk a tegnapi ebéd??? Naná, hogy a tejszínes csirkéd!!! Kösziii!!! :D

ladmon
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?