No beugrok én is - Tomi meccset néz a haverjával, Adri meg beájult.
Voltunk ma Elifnél, és találkoztunk Kaandival is élőben
nagyon édesek voltak a fiúk, Efe úgy tud kacagni, hogy mindenkinek muszáj vele nevetni körülötte, Boti pedig olyan erős, hogy ha azt mondanák, hét hónapos, azt is elhinném!
Úgy tud üldögélni, hogy a kis kezével se kell támasztania magát
Adri meg két hiszti között bemutatta a mászótudományát a fiúknak
Sajnálom lányok, hogy Adri ilyen Hiszti-Kriszti volt ma, meg azt is, hogy ilyen béna voltam a közlekedéssel, és így kicsit rohanósra sikeredett az egész. De végül hazaértem épp mikor Tomi indulni akart, úgyhogy el tudtam vinni meccset nézni
(ja, hazafele ugyanis sikerült nem eltévedni
)
Elif, a süti nagyon fincsi volt, köszönjük szépen
férjednek meg üzenem, hogy nagyon ügyesen megcsináltad nélküle is
Képeket még mindig nem hoztam, mert ismét a kisgépről írok (a nagy Q hangos, és ugye Adri már alszik), de ígérem, lesznek, tényleg, Adri pancsis is, meg Efés-Botis is, meg újszobás is, meg mászós is, meg kacagós videó is. Győzzetek majd lelőni
Zümis, nagyon sajnálom, hogy kislányod ilyen rég beteg, remélem, mostmár tényleg meggyógyul!!!
Andus, hozz légyszi képeket Zétiről!
Julcsi, ne legyél irigymirigy, hanem inkább gyere majd valamikor megint hozzánk
(most hogy a kocsi alattam volt, úgy választottam, hogy minél messzebb menjek
)
amúgy mekkora egy idióta állat vagyok, most esik le, hogy simán befértetek volna ma a kocsiba..... és ha lett volna velem valaki, aki okos, talán kicsit kevesebbet kavargok Vecsésen... (előadtam az IGAZI hülye női sofőrt, pedig GPS-el mentem
gáááááz)
Ladmon,
már csak apró betűkkel merem írni, de Tomi még mindig hiteget ám azzal, hogy egyszer elvisz Kmétre, csak a majd jövő hétent már felváltotta a majd jövő hónapban... (baszics, miért nem lehet fontosabb ügyfélnek lenni Szegeden.............)
Bogi, szombaton mikor mész? Mi szombat délelőtt megyünk elvileg, ha nagyjából hasonló időpontban megyünk, megbeszélhetnénk egy röptalit. Hát elég fura szerintem is a nő, legalábbis egyelőre még azt se mondta meg, hogy pontosan hova kell mennünk, nem is értem egészen
de én abban maradtam vele, hogy megnézzük a cuccokat, ott beszélünk árról, aztán meglátjuk, mi kell, mi nem.
Hugic, áááá mindent értek
akkor ezért "hiányoztak" nekem ezek a sorok az igénylésről.
Üldögélés: Adri is próbálkozik négykézlábról kibillenni ülésbe, de egyelőre általában bazi nagy buccanás az eredmény... még egy ok, amiért nem mehetek tőle egy méternél messzebb, mikor játszik...
Hugic, most látom a képet, na ugyanez a mozdulat van nálunk is
Szóval én az ölemben már hagyom őt ücsörögni, szépen tartja magát, meg különben is vinnyog, ha nem.
Andabella, mi is mindenképp szeretnénk kistesót, és csak utána vissza a melóba. Csak kicsit frusztrál, hogy határidőre kell "előállítani" a csemetét, ha még normális zsét akarok utána kapni, és ugye nekünk Adri is két év alatt jött össze, ami ebben az esetben már nem fér bele... szóval már gondolkodom rajta, hogy nem kéne decemberig várni a próbálkozás elkezdésével, de most meg még nem szeretnék teherbe esni, korainak találom, szeretném még minden erőmet Adrira fordítani. Nemtom, mi legyen
Alex ééédesen pancsizik
Ja, a hőség: tegnap este már 28 fok volt Adri szobájában
egész éjjel nyitott ablak eredménye reggelre: 27 fok
most mikor letettem, már 29 volt, ismét nyitva az ablak, de remélem, ezúttal sikerül egy foknál többet hűteni
szegénykém pedig nagyon ügyes, így is aludt fél hétig.