Új privát üzeneted érkezett!

Fürdetés: Én minden este megfürdettem a manókat, ráadásul nem is korán, hhanem 8-9 óra felé! Nekünk ez bevállt, mert utána szopizás, és aludtak 2-ig, aztán 5-ig! De elég hamar átálltunk az 5-ig alvásra!
Mondjuk nem órákig fürdettem, csak röviden! De jót szundíztak így utána!

kovisziszka

Uh, de szar éjszakám volt!
Kibírhatatlan ez a forróság, áll a levegő és úgy érzem magam, mintha egy szaunában ülnék!
Amúgy sem érzem magam túl jól, bujkál bennem valami? (Vagy valaki :lol: ?)

Van valakinek TEFAL légpárásítója? Gondoltam rakok egyet a gyerekszobába, éjjelre kicsit lehűteni a levegőt... Vélemények?????
Vendég

Sissi,
nagyon édesek a tesók!!! Azért gyere, ha tudsz, és tegyél sok-sok képet.

Mimiékről tudtok? Mikor jöhetnek haza?

Na rám tegnap este rámjött valami, annyira ment szét a medencém, hogy minden lépésnél csuklottam össze. Belül a combomnál, ahol a lábom találkozik a medencémmel. Nagyon rossz érzés volt. Ma reggel még volt egy kicsit ilyen, de mostanra elmúlt.

Tündi,
itt is esett reggel, villámlott, dörgött, de most süt a nap.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziszka,én is bízok benne,hogy elmúlik az én ziziségem is,rettenet hogy hogy elfelejtek dolgokat.
Lehet jó ötlet az a késői fürdetés,mi 7kor fürdettük Lucát,de 3óránként kelt éjszaka is,és még most is felkel éjszaka,pedig már kéősbb fekszik...

Cscsi,én is majd meg főttem...most egy kicist lehült gyorsan szellőztetek is,hátha lenne egy kis hüsi idebent,de egyenlőre nincs.

Lina,nálunk még nem süt a nap,még be van borulva,nem bánnám ha ma ilyen idő maradna.

Kép
Kép
tundi24

sziasztok!

Tegnap nem udtam már jönni Irdab a képek is lemaradtak...szétfeszültem olyan rosszul voltam d.u.-n. :?
Ma már kicsit jobb de ez a meleg... :twisted: Tündi nállunk egy deka eső nem esett.

Sissi: jajj nagyon szépek vagytok ám...A két tesó gyönyörűűűűű :P :P :P

Vendégek:nem akkarom,hogy jöjjenek előszőr én úgy gondolom,hogy anyának és a babának össze kell szokniuk :shock: minden téren..szopi,nyügösség..stb..én eggyálltalán nem örültem neki ha jött valakicsak késöbb...és most is ez lesz és kész :!:
Elég nagy a baráti körünk, nézet eltérések is lettek volna ,igy mindenki késöbb jött...,

Csönnnnettek..

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Tündi,
ahogy elnézem az idokep.hu-t, mindjárt sütni fog nálatok is a nap :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sissi :lol: :lol: :lol: de édik a tesók!! jó, hogy otthon lehettek már!!!

Ágota :lol: :lol: :lol: HOgy bírjátok a meleget Villő királylánnyal???

hazahozós cucc: két szett: ujjatlan body, melegebb hosszú ujjú rugi, sapi, kistakaró, kesztyű... másik: hosszú ujjú body, ujjatlan rugi (napozó inkább), a többi ua. Lehet varizni is, időtől függően. Inkább előkészítettem, minthogy papi kínlódjon vele. A kocsiban meg elfér...
köszi a tippeket a légkondival kapcs. az a baj, hogy nálunk legalább egy órás az út haza.

Tündi :lol: :lol: Pont ugyanez a dilemmám, azzal a különbséggel, hogy nekünk 70km-re lesz a lagzi. De pont szept .19. Én arra gondoltam, hogy a templomi részére elmegyünk, de a lagzira már nem maradunk ott. mondjuk 240 km-t megtenni csak ezért?? én biztos nem. De ha szállás el van intézve, akkor bármikor visszavonulhattok, hogy bb nyűgi, nem?

Linácska :lol: Valamelyik nap pont uezt éreztem. Elmentünk uszizni a közeli tóhoz (nagyon bátor vagyok), tök jó volt, de utána úgy kimozdult odalent a medencecsont v. mi, hogy majd besz@rtam, úgy mentem terpeszben :wink: De aztán egy kis pihi után rendbejött...

Ma nemtom mit főzzek. Elnézek a zöldésgeshez, hátha ihletet kapok. Aztán irány a medence (kicsi, de hideg) és egy kis lubic, olyan klassz, hogy a vízben nem érzem a súlyt! Kijönni annál kellemetlenebb!

:wink: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

itt is nagyon meleg van.Tegnap le is kellett vennem tróla rugit,mivrel neki is melege volt.Eső itt kb 5 körül esett de megint forrósag van.
most volt itt após, megcsodalta Atit.
most alszanak a fiuk.
nálunk 7kor van fürdés mármint Atinak utána szopi és alvás.
Vendég

Nekem azt mondta a vedono, hogy amig a korhazan vagyok a gyerekorvos ki tudja irni ferjecskemet tappenzre. :roll: Mondjuk logikus is, mert nincsen amugy aki vigyazzon ra. :roll:

nyakdugo:
Nalam fokozatosan ment el anno. Nem nagyon lehet elteveszteni, olyan zseles allagu...

Sissi:
Nagyon edesek a tesok egyutt. :) Orulok, hogy hazajohettetek vegre!

En is knlodtam ejjel a melegtol. Egesz ejjel izzadtam. Sajnos a ventillatort nem birtam bekapsolva hagyni, az tul eros volt, feltem, hogy meg ne fazunk Timivel tole.

furdetes:
En is hallottam pl. Ausztriaban is a heti 1 furdest mondjak. En azert naponta furdettem Timit es ebben a melegben biztos Robi babat is surun fogjuk. Szerintem ezek a gyogyszertari furdetok nagyon jok, soha nem tapasztaltam, hogy szaradna a bore. Viszont nekem megnugtato, hogy amikor meg naponta sokszor bekakil, esetleg meg at is kell oltoztetni annyira, akkor lemosom rola, nem csak torloendozom. Nem kell hosszu ideig furdetni a babat csak jol atmosni. :) Eleinte ugyis bombol a furdesnel, nem is nagy elvezet, aztan ha mar megszokta, akkor meg szerintem kulon jo neki ha minden nap van egy fix pont az eleteben. :roll:

fertotlenites:
En kb 2 honapig mindent fertotlenitettem, aztan mar csak a tejci tarolos dolgokat fertotlenitettem, ha nagyon koszos lett a cumi valamiert, akkor azt is, de csak ritkan. Amugy csak meleg vizzel eloblitettem.
A mosogatogepemen van extra cumisuveg moso program, de sosem hasznaltam. :roll: Mondjuk nagyon nem is hasznaltam cumisuveget csak az elso hetekben, amig nem jol szopizott. Aztan mar csak csoros poharat hasznaltunk/unk.

baratodildi

Sziasztok!

Mimi,
Regi baba egyszerűen gyönyörűűűű! :)

Sissi,
de jó, hogy Atika már otthon van! :) Olyan mütyüri Márk ölében, és nagggggyon aranyos (Márk is!)! :)

Valaki kérdezte: egy hétig voltunk a Balcsin, Vonyarcvashegyen (tök jó nagy árnyékos strandja van). A családommal voltunk, így jó volt, mert volt sok bébiszitter, ennyi gyerekhez el is kél. :)

Ma kimosom a babaruhákat délután (legalábbis ez a terv...)! :)

Tegnap semmit sem csináltam, elképesztő ez az időjárás, teljesen lenyom, alig kapok levegőt, szédülök, stb. Éjjel nyitva volt az ablak, mert anélkül nem kapok levegőt, erre a szomszéd kutyája teljesen megőrült, még az elmenő autókat is megugatta, és istentelen hangosan ugat. :? A gyerekek is felébredtek, jó vacak éjszaka volt.

Apa táppénzen: én úgy tudtam eddig, hogy amíg az anyuka kórházban van, és van otthon másik gyerek, akire vigyázni kell, akkor apa arra az időre kiíratható (de rögtön kell szólni).

Fürdetés: nálunk két naponta van (oké, homokozás után extra zuhanyzás jár). Bercit kb. 4 naponta fürdettük az elején, ugyanis nagyon utálta (ahogy a többiek is újszülöttként), aztán amikor megszerette (úgy két hósan), akkor ő is kétnaponta a nagyokkal fürdött.

Nyákdugó: zselés állagú, színe változatos lehet, fehéres-sárgától rózsaszínesen át a zöldesbarnáig. Több részletben is távozhat, és nem feltétlenül mutatja, mikor indul a szülés, nekem Csabinál aznap ment el, amikor szültem, Bercinél négy héttel! a szülés előtt.

Még akartam írni, de agyam szita, fogalmam sincs, mihez akartam hozzászólni. Így megyek inkább pakolászni, a tegnapi lógós nap után össze kell kapni a lakást...

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Ádibaba, én úgy tudom, hogy 5 napot apa is kivehet új baba érkezésekor, ún. apanapot. Ez olyasmi, mintha táppénzen lenne - érdeklődj utána :!: :!: :!:

"8.8.2. "Apanap"

Gyermeke születése esetén az apát (apa alatt a szülői felügyeleti jogot gyakorló vér szerinti vagy örökbe fogadó apát kell érteni) öt munkanap munkaidő-kedvezmény illeti meg, amelyet legkésőbb a születést követő második hónap végéig kérésének megfelelő időpontban köteles a munkáltató kiadni. A munkaidő-kedvezmény tartamára távolléti díj jár. (Az öt munkanap abban az esetben is megilleti az apát, ha gyermeke halva születik vagy meghal.)"

Forrás: http://cegvezetok-klubja.cegnet.hu/2004/5/8-a-pihenoido

Nálunk is kib... meleg van! :( Nincs is kedvem írni, de azért figyelem az eseményeket itt, a fórumon! Szóval Ti azért csak írjatok sokat, hogy tudjak olvasgatni!! :wink:

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok !

Megvolt az első NST-m, minden rendben volt, de azért kellett noszogatni az én Kristóf babámat, mert ő épp csicsikálni akart volna ! :lol:
Szülésznőm mesélte, hogy tegnap itt a kórházban 10 baba született, volt is nagy sírás ! :D

Köszönöm a sok köszöntést a házassági évfordulónkra, jól sikerült ! :D

Ildi
Azért jó lenne, ha pont az eljegyzésetek napján szülnél ! :lol:

Tündi
Én nem merek tanácsot adni a lagzival kapcsolatban, mert még nem volt gyerekem. De szerintem majd te fogod ezt a legjobban érezni, hogy képesek vagytok-e rá....még ráérsz addig eldönteni !
Mikor nyaralni voltunk Horvátországban pár hete, ott volt egy házaspár, aki a 3 hónapos kisfiát utaztatták végig...de nem volt semmi gond, jól elvolt a baba !

Nikó
Még bepótolhatjátok a házassági évforduló megünneplését ! :lol:

Piroska
Én nem engedném, hogy a férjem fesse be a hajamat, pedig ő is precíz ember ! :lol: :D

Noki
Nem is mesélted, hogy volt "keksz" ! :D :wink:

Bikmakk
Nekem is úgy dagad a lábam....cipővel nem is próbálkozom, csak papucsokba járok !

Sissi
De jó, hogy jelentkeztél, örülök, hogy jól vagytok ! Nagyon édesek a tesók ! :D

Orew
Nekem még 2 hetem van a munkából....és a légkondi miatt most komolyan jobb itt lenni, mint otthon !

Cscsi
Én nem veszek párásítót, mert sajnos így is 60-70 a páratartalom a lakásunkban ! :?

Madaran
Köszi a hazahozós tippet !

Kandi
Hogy vagy ?? jelentkezz, ha van erőd !!!

Kép
Kép
rilla_

Látom ez az idő mindenkit kikészít! Ez még a nem pocakosoknak is sok! Sajna a kinyílt méhszáj miatt már nem fürödhetek, madaran irigy-irigy!
De azt hiszem mindjárt lezuhanyzok és a hajam is megmosom! Így tegnap is elviselhetőbb volt!
Nem tudom mi van velem, tökre nem találom a helye, csak mászkálok, mint egy hülye!
Kihúztam a nagy hűtőt, a kicsibe zsúffoltam mindent. Remélem nem jön most rám a szülés, nem akarok apával kib@szni! :lol:

Ebéd: maradt tegnapról, majd este főzők, amikor nincs már ilyen nagy meleg! Bár az étvágyam se valami fergeteges napok óta! Tegnap rengeteg gyümit megettem, hogy legalább valami menjen be, mert egy tányér leves és egy tányér császármorzsa ment csak le! De az is gyerek adag! :lol:

nyákdugó: nyálkás(tényleg olyan takonyszerű) ált rózsaszín, de lehet más színű is ! Van akinek nappokkal a szülés előtt megy el, nekem a magzatburokrepedés után, valakinek meg szüléskor! E

Egy kis enyhűlést akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kovisziszka

Postás bácsika jött 8)

Tegnap kétszer is megnéztem ,hogy eltettem a sűtőből a rakott kelt :lol: Ma még maradt belőlle ma nem főzizek de holnap muszáj :? azt gondoltam,hogy gulyásleves lesz marhafartőből de második szerintem lemarad vagy csak valami gogri szilvalekvárral és kész...
Csajok Ti mit fogtok főzni?

Tündi én mennék is meg nem is :roll: majd akkor eldöntöd még van időd.

Ádibaba nem tudok erre mit irni nállunk apa vállalkozó igy esély sem lehet rá, meg nekem a gyes lejár 9-én(aug)Apa akkor nem adhat számlát és akkor az nem jó nekünk...

Nyágdugó:hajnal 3 körül mennt el egybe..a magzatvizkor és reggel 10-kor megszültem..a színét a csajok tök jól leirták :lol: én azért annyira nem figyeltem meg :D

Orew úgy látszik ebben a kerületben idióta :twisted: védőnőcik vannak.Beteg szegénynek az agya :twisted:

Csilla nállunk párásítani nem kell na az van dögivel...néha a klimát be kell kapcsolni olyan funkcióra,hogy párátlanítson...szerintem a sok virágtól.

Jimbone lassan a finisbe érsz :lol:

Madaran meddig vagy a medencébe?Én kb.10 perc de tökre parázok tölle :?

Lina a kutyi ,hogy van?

Fürdetés:apa reszortja :P naponta-2 naponta fürdette 7 körül.
gondolom most is az lesz :lol: Ezt a feledatott már lestoppizta :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok

reggel 3/4 6 ota most értem haza :shock: itt is őrült meleg van alig birom
meg volt a vérvétel utána sikerült a injekció javaslatomat is elintézni na meg a nőgyogyinál is voltam kértem h csináljon uh-t is
de most csak itt voltam a körzeti szakrendelőben a méretek
BDP 89 mm
AC 242 mm
FL 63 mm
és a suly szerinten nagyon kicsi :cry: 1866 gr :cry:
méhszáj zárt viszont öszehuzodások vannak azt mondta h a melegtől.
Ja és megkérdezte h fotot kérek-e a babárol és mondtam h igen csinált 2 db az egyiken nincs is baba csak a sziv véráram meg a szivverésről valami és közölte 4 e ft :shock:
Szerintetek mit csináljak h hizak vagy h a baba sulya gyarapodjon már megint fogytam 2 kg pedig eszek rendesen naponta 5-6 alkalommal.

Sissi nagyon aranyosak vagytok a kis Ati egyszerüen lenyügöző.

Margit
Vendég

Margit,nekünk kedden BPD 88mm Fl:60mm volt,és így a gép2200g-ra becsülte.Neked a doki saccolta a súlyát vagy a gép mérte meg.egyébként sztem ezek a "súly" dolgok miatt nem kell aggódni,mert félre lehet ám becsülni.
És attól,hogy te hízol,nem biztos,hogy a baba is hízni fog.

Bim-bam,én ma rizsfelfújtat csináltam,ép azzal tömöm a fejecskémet,jó kis édes meggydzsemmel :)

Lina,itt is kezd kisütni a napocska.brühühühü....

Rilla,3 hónaposan simán elvinném,de igazad van,majd az idő eldönti :)

Zsizsa,nem mesélnél egy kicsit,hogy nálatok miylen volt amikor hazamentél a gyerkőccel,mert ahogy nézem nem sok köztük a korkülönbség,és be vok egy kicsit tojva hogy majd milyen is lesz :wink:

Madaran,igen lenne szállásunk ott ahol a buli lesz vagy nagyon a közelében...tehát bármikor felmehetünk...
Tegnap du én is medencéztem Lucával,olyan jól esett..na meg ő is élvezte,hogy spriccelte rám ezerrel a vizet :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Sissi: nagyon hasonlítanak a lurkók egymásra, aranyosak mind a ketten!

Mimi: nagyon szép babátok van!
Kandi: őszinte részvétem!

Tündi: szerintem - bár nekem sincs még gyerekem - az egy hónapos babának nem való még egy ilyen túra!!

Fürdetés: gyerekorvos ismerősömtől én is hallottam, hogy elég a babákat két naponta fürdetni. Nem tudom még, hogy nálunk hogy lesz, majd meglátjuk.

Fertőtlenítés: én elsőre kifőzöm a motyókat, aztán többet lehet, hogy nem... Kivéve, ha már nagyon piszkosak, de mitől lennének azok? Én sima mosogatásra voksolnék inkább...

Vendégek: és a nagyszülők mehetnek látogatni nálatok? Vagy ők is csak pár hét után? Én is jobb szeretném, ha az első legalább két hétben csak hármasban lehetnénk, de félek, hogy ebből nagy-nagy sértődés lesz...

Főzés: én a héten minden nap este főztem eddig, de lényegében teljesen mindegy... Nálunk még este 10-kor is 27 fok volt, úgyhogy így is majd elolvadtam a konyhában. Gyorsan megvacsiztunk, fürödtünk, aztán jól bekapcsoltuk a légkondit. Egész éjjel ment, végre aludtunk egy rendeset :oops:

Kedden este én is találkoztam a szülésznőnkkel. Kedves meg, aranyos, csak az nem tetszett benne, hogy mindenáron rá akart beszélni, hogy ne a kórházba járjak nst-re, hanem privát helyre. Alkalmanként 5000Ft és ráadásul Diósdon van :evil: Megmondtam neki, hogy ezt felejtse el... Hogy a túróba jutnék ki 36+akármennyi idősen terhesen Diósdra???? Apát azért nem rángathatom kedvem szerint, neki is van munkahelye, ahová muszáj bejárnia. Ráadásul semmi olyan, hogy lehetne menni korán reggel, hogy legalább ne késsen sokat, 9-től lehet menni. Kicsit felhúztam magam ezen, neki meg nem tetszett a dolog, de nem érdekel. Nem szeretem, ha le akarnak húzni pénzzel, ráadásul úgy, hogy cserébe még nekem kényelmetlen a helyzet. Úgy is fog kapni pénzt a szülés után, elégedjen meg azzal. Ti hogy látjátok??

Voltam én is ma vérvétel+vizeletvizsgálaton, két hét múlva lesz az utolsó uh és kezdődik az nst.

Azt nem tudom írtam-e, hogy időközben Marci meggondolta magát és visszafordult. A hatodik hónap vége óta szépen lent volt a buksija és most hétfőn a dokinál derült ki, hogy visszapörgött. A szülésznő közölte, hogy ha így maradt, akkor ne reménykedjek, császározni fognak. Jó ez a hozzáállás, komolyan...

Végigolvastam a győri, császáros nő esetét itt a hírek között, inkább ne tettem volna. Az a baj, hogy ilyenkor sosem merek senki mellett kiállni, mert soha nem fogjuk megtudni, hogy mi volt a pontos háttér. Lehet, hogy már korábban is voltak a nőnél komplikációk, de lehet, hogy az orvosok szúrták el ennyire. Ki tudja? Mindenesetre borzasztó, amin átmentek...

Ó és végre egy jó hír: tegnap este összerakták a fiúk a babaszoba egy részét, így már el tudom pakolni a babaholmikat, el tudok kezdeni mosni :lol: (Hogy ennek is hogy tud örülni az ember, hogy moshat :lol: :lol: )

Bea

Kép

Kép
dbea

Tündi
a gép dobta de 2 suly volt 1866 gr és 2264 gr de azt mondta h mindig a kisebb a mérvado.

Margit
Vendég

Margit,
ne aggódj a súlyon. Még pontosan 7 heted van hátra, azalatt kb. másfél kilót hízik a baba. Na most bumm, csak 3300-as babád születik :lol:

Dbea,
Hát én is jobban örülnék, ha előbb mi magunk összeszokhatnánk, de a sértődés nálunk is garantált lenne. Mármint anyóséknál az tuti. És ha jönnek, tuti egész napra jönnek, és alig akarnak majd elmenni. És mindezt majd segítés címszó alatt, pedig az lenne a legnagyobb segítség, ha négyesben lehetnénk.
A kórházban szerencsére kórterembe nem lehet bejönni, szóval folyosón ücsörögni nem túl kellemes, onnan hamar hazament mindenki. De tényleg, én hogy nem kívántam a látogatókat a hátam közepére sem, még bent voltam... :oops:

Főzés: én a mai napot megoldottam egy összecsukós melegszendviccsel. Apa eszik a munkahelyén, Lili az oviban, úgyhogy ennyi. Este főzök majd gyümilevest, azt kívánom most.

Bim-bam,
köszi, jól van a kutyus. Talán végre nincs hasmenése, pedig tegnap megkapta a féreghajtóját is. Kezd kinyílni a csipája, kis szökős kutya lett belőle, mindig kijön a helyéről. Persze igaza van, sokkal jobb a fűben, mint a betonon, csak hát még nem mehet össze a nagy kutyával, csak majd hétvége fele. Lili kicsit fél tőle, mert ugye ugrál, harapdál, és tegnap még egy végzetes bűnt is elkövetett: levette Lili papucsát :lol: Na volt nagy ordítás. Kb. negyed óra volt, mire elmagyaráztuk, hogy még kicsi, csak játszik..., kérdeztük, vigyük-e vissza, na azt azért már nem akarta. Aztán végül csak megsímogatta, meg adott neki vacsorát. Ma ráadtam a pórázt, de a hámja még legkisebbre összehúzva is nagy rá. Hát játéknak jó volt, de nem tudta, mire való.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

miért nem tudok feltenni képet?
Lekicsinyitem meg minden és azt irja ki,hogy nem megfelelő a fáj tipus .. :twisted: :twisted:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Akinek még nem köszöntem meg a köszöntést annak köszönöm szépen!

Valaki írt a léghűtésről a baba szobájában, a férjem is nézett valami hiper-szuper hűtő-fűtő berendezést mert egy barátházaspárnak is van és jókat számoltak be róla. Állítólag jégkockát kell tenni a gépbe és annak a hidegét fújja ki. Többet nem tudok róla, bevallom annyira nem is érdekelt, mondtam apának hogy jó ha lesz rá pénzed vegyél :wink:

Sisssi: Ati baba nagyon szép! Olyan jó már nektek, kicsit írigy vagyok :oops: De hamarosan majd megérkezik a mi kis porontyunk is :lol:

Ma voltam CTG-n és még mindig minden oké :!:
Viszont a Streptococcus eredmény rossz lett, azt mondták hogy írassak a dokimmal rá gyógyszert.
Szerintetek ezt minél hamarabb kéne vagy ráér két hét múlva hétfőn amikorra időpontom van :?: :?: :?:
Vendég

Kép

nem tudom,hogy mi van csak akkor sikerül ha másolatba mentem le...na ez ez eggyik ruci ami apának is bejönn...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Na egy kicsit eldöltem, pihenni akartam, de ez a meleg... sehogy nem jó!
Most hívott a párom, hogy mi lenne, ha holnap este leruccannánk Felsőtárkányba, és szombaton jönnénk haza! Amerikai autós találkozó lesz!Nagyon szeretnék menni, de nem merem bevállalni, kb kétóra az út! És ráadásul most dupla koncertje lenne az egyik kedvenc együttesemnek! :twisted: :(

margit: ne aggodj a súly maitt, nekem a 34. hetin 2124 g-ot mondtak,
bpd:82 mm
hc: 303,8 mm
Ac: 285,7 mm
fl: 65,6 mm

De sok helyről azt hallom, hogy erre a uh-s súlyra nem szabad adni!
Nekem azt mondta az uh-s nőci, hogy örüljek, mert nem nagy, de formás, kis buksija van, könnyű lesz megszülni!
A lányom 2830 g-mal született és nem volt pici, a fiam 3300-zal! Hát most kíváncsi vagyok, hogy Dominika menni lesz!? De szerintem ő sem lesz nagy! Lényeg, hogy minden rendben legyen!

dbea: még visszafordulhat! Állítólag vannak praktikák, amikkel rá lehet venni, hogy fejjel lefele jobb neki! Bár én ezeket nem ismerem, nem volt rá szükség! De a védőnőd biztos tud valami okosat erről!

kovisziszka

piroska: minnél hamarabb kérj valamit, ált-ban 7-10 napig kell szedni, még belefér időbe, és úgy tudom, ha nem kezelik, akkor szülés közben a baba is megfertőződik és antibiotikumot kell neki adni! Akkor inkább most szedd be, ő neki ne kelljen! Nekem csak baci volt, strepto nem, de emiatt szedtem csak be, mert egyébként sosem veszek be semmilyen gyógyszert! Pont tegnap vettem be az utcsót! :wink:

bim-bam: én is valami ilyesmit szeretnék hazahozósnak! Hol vetted? Nagyon kis csini rucika!

kovisziszka

Piroska,
most menj antibiotikumot iratni, két hét múlva már lehet, hogy rég babázol. Viszont ha nem szeded, akkor a babát szúrkálják születése után.

Én is most hívtam a dokim, majdnem elfeleljtettem, hogy csütörtök van, és ma kell. Szerencsére negatív.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Margit:

Szerintem se aggódj a súly miatt. biztos rendben van minden.
Hízás, én folyton ezzel kűzdök de nem nagyon megy. Próbálj fogadra valót enni, husiféléket. Bár ebbe a melegbe..... :(

sissi:

Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok. Nagy szépek a gyerkőcök.

Rilla:

Végül is igen,még belehet pótólni.

Benner:

Kb 3l-es volt az edény. Még azt nem írtam meg a cumisüveg fület, meg a rá való műanyag dolgokat a csepegtető tálcára tettem. A cumikat egy tálcára amire raktam egy kimosott textil pelust és arra raktam mindent. A cumikat az aventos gyári tokba raktam vissza miután elmostam. A cumikkal kezdtem majd cumisüveg és a végén a mellszívó, ez volt a sorrend.

Eddig imádtam a meleget de most nagyon úátlom. Bokám dagad, nem vészesen mondjuk. Most is vizes ruházom,.
A kezeteken nektek nem dagadnak az ujjaitok ? Nekem igen és fáj ha behajlítom őket.
Hajnal 2.ig nem aludtunk olyan meleg volt, ablakot nem lehetett nyitni mert elleptek minket a szúnyogok. Nem hazudok 30 szunyit csapott agyon apa 2-ig.
nikó

Na igen azt nem is írtam hogy ugye a vizelet eredményem sem lett jó és arra írt fel a doki antibiotikumot. Csak a kérdés hogy ez az antibiotikum jó-e arra is. Azt írja hogy mindenféle baktériumot elpusztít ami ott lenn van, ezért kialakulhat gombásodás is amire úgyszintén írt a doki tablettát.
Na most ezek után mit tegyek :?: :?: :?:
Vendég

Egyébként leghamarabb hétfőn vagy szerdán tudok menni a dokihoz mert akkor rendel, sajnos a telefonszámát nem adta meg hogy esetleg megtudnám kérdezni tőle :roll:
Vendég

Na végre..majdnem megtanult repülni...a sz.gép :roll:

Bea én nem mennék külön el nst.re...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Szilvi tegnap és tegnapelőtt összekészítettem 2 lehetséges verziót de apa mindegyiket leszavazta igy elmenntem ebbe a dög melegbe :twisted: a Brendonba ,ott vettem.töllünk max.10 perc.
vettem még hozzá rövid újjast is. :P

Piroska szerintem igaza van Linának mert lehet,hogy 2 hét múlva már babázól :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

hűha a kiscsaj brutális dolgokat csinál! Olyan nagyon kinyomja magát, hogy majd kiugrik a szemem! :roll:

niko: én kezeim is dagadnak, főleg most hogy ilyen meleg van! De elvileg jön egy kis enyhűlés! Legalábbis remélem!

kovisziszka

piroska: A háziorvosod is tud segíteni! nem biztos, hogy ugyanaz a gyógyszer jó! És a házidoki is felírhat! Hívd fel, biztosan segít!

kovisziszka

piroska:
Szerintem is menjel el gyogyszerert minel elobb...

baratodildi

adibaba:
Hat az altatassal en sem tudom mi lesz, de ugy vagyok vele, hogy en is szenvedek vele sokszor 1-2 orat is, ha nagyon faradt, akkor meg ugyis elalszik majd barkivel. Mindenesetre biztos nem lesz Timinek sem zokkenomentes az a nehany nap nelkulem.
A vedonom ugy fogalmazott, hogy ne izguljak az normalis ha a korhazban azert sirok majd, hogy mi van Timivel es nem tudok olyan felhotlenul csak a kisfiunkra koncentralni, mint annak idejen Timire... Hat meglatjuk. Mindenesetre mar probalom neki mondogatni, hogy mi lesz... Nem tudom mit fog fel belole. .roll:

baratodildi

Piroska, szerintem is kezdd minél előbb: 20 napod van hátra a vonalzód szerint, ez azt jelenti, hogy bármelyik pillanatban jöhet a baba...
Egyébként érdekes, mert itt meg nem adnak tablettát akkor sem, ha pozitív, mondván, hogy jójó kiirtják, de mi van, ha a szülésig visszajön? Ezért itt felírják, ha pozitív, és szülés közben adnak infúzióban antibiotikumot, de azt is csak akkor, ha elhúzódik a szülés, mert szerintük akkor esélyes, hogy megfertőződik a baba....
Szóval ahány ház....

Párásító: szerintem az nem hűti a levegőt, csak a már amúgy is meglévő meleget még elviselhetetlenebbé teszi... :? Itt HD-ben nagyon nagy a páratartalom általában, ezért már a 30 fok is elég durvának számít.

Orew: "betegek". Hát igen, ez egy rossz szokás. Az orvos számára az "ügyfél", "kuncsaft", "vendég" (szakmája válogatja) az "beteg". Munka közben ugye azt mondja, hogy eddig n beteget vizsgáltam, és vár kint vagy x beteg... Pedig nem biztos, hogy mind beteg is effektíve... Mondjuk egy védőnő esetében furcsább a dolog, mert ő meg pont hogy általában nem betegeket lát. De hát ez az egészségügy.... :)

Köszi a nyákdugós válaszokat. Ezek szerint semmi jelentősége, nem jósol meg semmit...

Dagadás: na nekem teganp du. úgy bedagadtak a lábaim, hogy 2 kilóval vagyok most nehezebb, mint tegnapelőtt.. :shock: Ha felpolcolom, és egymáson keresztbe teszem, akkor még a lábszáram mentén is nyomot hagy a felső lábam az alsón.... Az ujjaim is dagadtak, a gyűrűt már vagy 3 hete nem tudom levenni, és most már nekem is fáj kicsit, ha behajlítom a kezem.. És ez így lesz még 4 hétig???

Vendégek: emlékszem, amikor a tesóméknam megszülettek a gyerekeik, nekem mennyire rosszul esett volna, ha nem engedték volna, hogy hamar - amint lehet - megnézzem.... Viszont szerintem az védhető, ha az ember azt mondja, hogy 20 perc és nem több az első hetekben... Főleg, hogy sok rokon van, akik nem mind egyszerre jönnek, szóval sokszor 20 perc. Ezt mindenki megértheti. De hogy egyáltalán meg se nézhesse... Ez nekem nagyon rosszul esett volna

Mi itt ugye mesze lakunk, és aki idejön, az itt is alszik meg minden.... Szóval mi azt mondjuk az anyukámnak, hogy 2 hétig szeretnénk papás-mamást játszani, összeszokni, úgyhogy csak utána jöjjön. Akkor viszont 3 hétre jön. De én ennek nagyon örülök, én kértem, mert szeretném, ha itt lenne és segítene, amikor a férjem már visszamegy dolgozni.
Anyósommal kicsit még megoldatlan a dolog, mert azt mondja, ő nem bírja ki, hogy másfél hónapig ne lássa (tehát hogy megvárja, míg anyum elmegy) - viszont én meg szerettem volna először az anyukámmal babázni.... :oops: Szóval lehet, hogy ő meg iderepül 1-2 napra azalatt, míg anyu itt van, és megszáll valahol máshol csak azért, hogy megnézhesse a babát... Hát, ha ő ezt bevállalja, nem tiltom meg neki... Aztán majd jön októberben egy hétre rendesen is hozzánk.

Hazahozós ruha: én egy hosszú ujjú bodyt és egy ujjatlan rugit készítettem ki. Meg egy fehér zoknit. Ez utóbbit akkor kapja meg, ha olyan meleg van, hogy a rugi nem lesz rajta. De mivel gyalog 10 perc a kórház, annyira nem izgatom magam a témán. Szerintem mi babakocsival fogjuk hazatolni.

Kép
bikmakk

Cumi: tegnap a szülésfelkészítőn azt mondták, hogy az első 3-4 hétre ne vegyünk a DM-ben cumit, semmilyen ott kapható márkát (pl. Nuk, Avent, Mam), merthogy azok formázva vannak, és az nem olyan, mint a mellbimbó, és nem annyira jó a babának.
Hanem a gyógyszertárban vegyünk ú.n. "Kirschsauger"-t. A "Kirsch" cseresznyét jelent- szerintem ez a sima, hengeresen szimmetrikus cumi. Azt mondták, hogy 3-4 hét után már vehetünk extrásat is.
Csakhogy.
Én sokszor hallottam olyat, hogy ha egy baba egyfajta cumihoz hozzászokott, akkor már csak az a jó neki, mást nem fogad el. Na és ezek a formázott alakúak gondolom a fogfejlődés miatt olyanok, amilyenek, szóval idővel biztos, hogy olyan kéne, és nem az "egyszerű".
Anyukák: nektek van ilyesmi tapasztalatotok, hogy ha egyszer hozzászokott valamihez, akkor nem lehet cumimárkát váltani?

Kép
bikmakk

Bikmakk,
mi nagy cumisok vagyunk Lilinek még mindig van (de a télapónak most már tuti odaadjuk :lol: ). Nekünk mondták az első napokban, hogy akartuk-nem akartuk, de mindenképpen cumizzon a gyerek, alváskor mindenképp, mert úgy tuti vesz levegőt (gégefejlődési rendellenességgel született). Az Avent szerintem mellbimbó alakú, de azt nem tudta a szájában tartani, mindig valami kiskendővel kitámasztottuk. Vannak azok a fajták, amik olyanok, mintha félbe lennének vágva és felfele állnak. Na elvileg ez is olyan alak, mint mikor a nyelvével felnyomja a szájpadlására a mellbimbót. Ilyen a Nuk, meg a Babynova. Nekünk az utóbbi volt. Azt már jobban bent tartotta. A Nuk-nak én nagyon kicsinek találtam a fejét, de lehet, hogy újszülöttkorban meg pont jó, hogy az orrát meg az állát nem sérti.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

cumi: mindkettő lurkóm már a kórházban cumizott, de hál 'istennek egy évesen már nem kellett nekik! De nálunk csak egy féle jött be, hamár úgy láttam cserélni kell, ugyanolyat vettem, mert mást nem akart a lányom elfogadni! A fiamnál már vettem ugyanolyan fejűt, de más márkájut!
úgy tudom most a kórházban nem örülnek, ha cumit viszel be, de nem tudom, hogy most viszek-e be! Lehet, hogy ha igényli itthon adom neki, vagy apa hoz be, ha esetleg szükséges!
De tényleg ragaszkodnak a megszokotthoz!

kovisziszka

Elértük a 35. hetet :lol: :lol: :lol: :lol:

Tündi
Megfontolandó az utazás :?

Bener
De jó, hogy megmaradt apa munkája!
Drukk holnapra!
Fagyira én most nem vágyom...forró csoki inkább lecsusszan :oops: :lol: :wink:

Látogatás
Itt nem tartják üvegbúra alatt az újszülötteket. Teljesen megszokott dolog, hogy akár a szülés utáni órákban is már mennek látogatni. És a babát is kézbevehetik.

Sissi
Végre otthon!
Beszámolót kérünk ám!
Nagyon aranyosak a tesók!

Sterilizálás
Itt se olyan nagy szokás...

Cscsi
A párás levegőt melegebbnek érzi az ember...

Itigram
Nálunk UH-nál a mérhető adatokkal foglalkoznak...

Főzés
Anyós ma megint hozott vagy 10 kiló friss marhahúst :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Főzök, fagyasztok... :wink:

Dbea
Szülésznő :evil:

Piroska
Engem a babaszoba fűtése érdekel most :lol: :wink:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kata.milyen nagy lett a pocid.Kicsit irigy vagyok miatta.Én is úgy akartam ekkora pocit.

Piroska.remélem beszéltél vmilyen dokival. Hidd el én még szivesen lennék 2 in 1ben.

Kata.milyen beszámolót szeretnél?Kérdezz!! Válaszolok.

Atinak chicco cumit ajánlottak,neki nem nagyon kell.32
S2zerintem nagyon nyugodt baba.Legalábbis nm nagyon éehet a hangját hallani.
Nemsokára megyünk pancsizni vele.
Apanak holnap be kell mennie dolgozni, délelőtt együtt leszek a 2 fiúval.Kiváncsi vagyok mi lesz.Főleg,hogy még nem mehetünk ki.
De délután jön anyum.
Vendég

Sissi
Hogy érzed magad? Hogy élted meg az elmúlt hónapot? Milyen baba Ati? Mit szól a kistesóhoz Márk? Hogy telnek a napjaitok?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Sissai: annyira örülök, hogy otthon vagytok Atival. Nagyon gyönyörűségesek a fiaid. :wink:

Én elég jól viselem ezt a hőséget, csak annyira elfáradtam ma mert ablakot pucoltam délután, a gyerekszobákban mert lassan kész vannak. Majd rakok fel képet ha megleszünk velük.

Bea: én is külön Nst-re fogok járni neked ki a szülésznőd? De az enyém mondta, hogy az elsőt csináljuk együtt a többit meg rámbízza. De nagyon úgy néz ki, hogy nem is lesz rá esélyem, hogy eljussak a másodikra. :wink:

Remélem mindenki jól van.
Szép estét
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Csak gyorsan hátha valakinek jól jön ebben a melegben.

Én textíl pelenkát szoktam bevizezni, és azt rakom a hasamra amíg el nem alszom. Bár este is alig bírtam.

Ádival mikor terhes voltam akkor lepedőt tettem a mélyhűtőbe és azzal takaróztam be. Így tudtam magam mindig lehűteni.

Sissi: Ati nagyon aranyos. Szerintem tisztára úgy néz ki mint Márk. Egyébként Ati milyen baba? Eszik alszik? Vagy azért sokat kell dajkálnotok?

Kép

Kép
ádibaba

Most zuhanyoztam le,de még így is dögrovás melegem van :?

Cumi:nekünk Aventos volt és most is az van.Nem is próbálkoztam más fajtával.Zsombinak is ilyet veszek.Nálunk a kórházba nem lehet bevinni.Luca akkor kapta meg,amikor véresre szopizta a cicimet,és hát csak cumizott rajta és nem evett,ezért kapta meg a játszócumit.

Piroska,tudtál vmit intézni doki ügyileg?

Margit,én még most is azt mondom,hogy ne aggódj a baba súlyán!!!

Jimbone,úgy legyen ahogy szeretnéd!:)

Kata,nagyon szép kerek a pocid :) Jól megnőtt :) :wink: Mi fincsiít csinálsz annyi marhahúsból?

Beus,nem vagy semmi,én nemhogy ablakpucolásra képtelen vagyok,de sok másra is :wink:

Ádibaba,lehet hogy ki kéne próbálni amit mondasz.

Sissi,biztosan nem lesz gond holnap de.Márk hogy fogadta Atit?

Dbea,én sokallom az nst-ékért a pénzt...én nem hiszem,hogy mennék magána...és milyen doki írja ott alá?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Lányok!

Megérkeztünk az UH-ról!!!A doki bácsi mindent rendben talált a kis Manónál is, meg Anyánál is! :D De nekünk nem mondta még, hogy nts-re kell mennünk!Sőt még a következő alkalommal se!!Két hét múlva!!Érdekes, de hát Ő tudja!!
A kis Leányzó kb. 2800-2850 gramm!!!És még úgy néz ki, hogy még egy darabig maradunk egyben!Persze ha Anya is jól viselkedik, és nem talpal reggeltől estig!!!A kis Csajszi nagyon kis aktív volt!!Képzeljétek Dorinának 7 cm-es combcsontja van, ami igen kis hosszúkásnak számít!!Amikor mondtam Apának, már azon kezdett gondolkodni, hogy majd hogyan fogja elhesegetni a Pasikat, ha ilyen hosszú kis combocskái lesznek!!! :lol:
De nagyon büszke volt ám a kicsi Lányára!

Sissi:Nagyon gyönyörű a kis Atkó!!Nagyon bájos kis Baba!!!És a kis tesó is!

Időjárás:Hát Lányok!!Nálunk ezer fok van még mindig!!Alig lehet levegőt kapni!!Remélem, hogy a szombati lehűlés egy kicsivel javít a helyzeten!

Látogatók:Ezzel én is úgy vagyok, hogy talán jobb ha első pár hónapban még nagyon van forgalom a baba körül!!A szűk család még belefér!!Utána már nagyon én sem bánom!!!Persze érzéssel!!!Bár Anyósom már a fél utcát beszervezte, hogy majd jön!!Hiába mondtam neki, hogy eleinte nem igazán szeretnék nagy forgalmat, olyan, mintha a falnak beszéltem volna!!Azt hiszem muszáj leszek egy kicsit határozottabban fellépni!!!

Ádibaba:Én is csak azt tudom mondani amit Linácska!!GYED alatt nem tudsz elmenni táppénzre!!!Ha csak meg nem szünteted a GYED-t!!!Apa!Viszont magával eltud menni!!!

Fürdetés:Ezt a nem kell rendszeresen fürdetni dolgot én is hallottam!!!Bár a védőnő nekem azt mondta, hogy szerinte ez hülyeség!!!Pláne ebben a nagy melegben!!!Szóval nyugodtan fürdethetem naponta a kis Manót!!!Azt hiszem én megfogadom a tanácsát!De látom, hogy többen is írtátok a napi fürdetést!

Itiram:Ne aggódj a kis Babóca súlyáért!A 31. vagy 32.héten mi is 1500 grammok voltunk a kis Leánykámmal!!Most meg?!? :lol:

Bim-bam:Nagyon édesek a babarucik!!!Kis dögösek! :lol: Megértem, hogy Apának is bejön a kis szerkó! :lol:

Nikó:Köszike a segítséged a fertőtlenítéssel kapcsolatban!!A hétvégén ez lesz a harci feladatom!!! :D
Az én ujjam is elkezdett dagadni!!A négy gyűrűből már csak egy van rajtam, amit még letudok húzgálni, ha kencézem magam!!!Az eljegyzési gyűrű!! :D Mondjuk nekem fájni nem fáj, csak olyan, mintha fel lenne fújva a kezem!!!

Lányok!Hasznosak voltak a szülés megindulása infók is!Én köszönöm szépen!Én se nagyon tudtam, hogy most mire is lehet számítani majd, ha eljön az idő!!!De így már egy kicsit jobb!!!

Cummi:Lányok!Azt honnan tudom, hogy egy cummi most nyugtató vagy játszó cummi, ha nincs ráírva a papírjára semmi?!?

Earhart:Azt a!!!Micsoda nagy pocakod van!!!Nagyon aranyosak vagytok!!!
Beírsz nekem egy két adatot a tábládba, ha szépen megkérlek!!A szülés várható időpontja: 2009 augusztus 6. A következő UH időpontja: július 28. Köszike!Előre is!
Mi hazafelé nem bírtuk ki, hogy ne együnk és kaptunk Apától egy jégkrémet!!!Hihetetlenül jól esett ebben a nagy melegben!!De a kis Manónak is tetszett ám, mert utána úgy dorombolt, mint a kis angyal! :D

Kép
bener

Bener,
a cumi az cumi. Ki hogy hívja. Ami a cumisüveg tetején van, az az etetőcumi, amit meg csak a szájába dugsz az síma "játszócumi". Olyan, hogy nyugtató cumi, na ezt még nem hallottam. Lehet, hogy valaki így hívja.
Nst-re nálunk betöltött 36. hét után kell menni, szerintem kérdezz rá.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sissi: Ahogy visszaolvastam láttam, hogy írtad, hogy Ati nyugodt baba. Remélem így is marad. Holnapra sok erőt kívánok. De biztos jól meglesztek hármasban is.

Lányok: Köszi az infókat az apa betegállomány miatt. Egyébként mi is úgy gondoljuk, hogy a háziorvos majd kiírja a férjem valami derékfájásra.

hmbori: az apanap vagyis az 5 nap amit írtál az minden apukának jár. Vagyis a cégének kötelessége megadni a gyerek születési anyakönyvi kivonatának bemutatása után. Sőt még a gyerek után járó 2 napot is igénybe veheti.

Ez valami más lehet, de ezek szerint elég nagy utána járás. Majd bejátszik egy kis derékfájást :lol:

Bener: a Várkonyi nem fog küldeni NST-re. Mi se jártunk Ádival.

Kép

Kép
ádibaba

Bener:nekem nago furcsa,hogy nem küldd a dokid nst-re.Én tegnap mentm volna az elsőre.
márknál pedig a 36. héttől jártam.

Az elmúlt 1 hónapot nem kivánom senkinek.Igaz inkább az elős 2 hét volt megterhelő.Amikor indultunk be a kórházba még reménykedtem,hogy nem a mviz folyik.Sajna kiderült,hogy az.Még jó,hogy apa itthon volt a bnőm párja vitt be.Szegény Márk akkor kelt fel még örült is,hogy megyünk vhova.Miután én bementem a vizsgálóba nemis láthattam Márkot.Szombaton hozták be először. Iszonyú volt emiatt is sokat sirtam.
Keddtől csütörtök estig a vajudóban voltam.Egyfolytában ctg-n és kaptam a mg-t infuzioban.Görcsölni egyáltalán nem görcsöltem és Ati is sokat mozgott.Csak wc-ni állhattam fel.Minden nap csináltak uh-ot ill. labort.
Kaptam tüdőérlelőt(ill. Ati) ez miután megszületett nagyon jól jött.
Szerdn fogadtam egy dokit(mivel én a Péterfyben szültem volna) nagyon szimpatikus és majd hozzá fogok járni később is.
Ő már szerdán mondta,hogy vszinüleg 1-2 nap múlva császár.
Szerda éjféltől nem ehettem semmit csüt-ön a szokásos vizsgálatok voltak.Lejött a pic főorvosa elmondta,hogy mekkora esélye van Atinak.Milyen betegségek lehetnek stb.
Mjad kb 12 felé jött 2 doki megvizsgáltak és azt mondták választhatok vagy marad max 1-2 hetet persze végig kh és a szokásos vizsgáatok és ha bármi van irány a szülőszoba.Vagy meginditják a szülést.A doki még azt is mondta,hogy lehet,hogy simán megszülöm( Ati medencevégű fekvésben volt nem nagyon mertem volna vállalni).Én az elős variációt választottam,apát hazaküldstem ebédeltem.Majd jött egy másik doki aki közölte,hogy konziliumot hivtak össze ahol a császárt javasolják.Ha nem megyek bele aláirattak volna egy papairt,hogy saját felelősségre maradunk 2in1ben.
Na onnantól 8ig végig bőgtem a napot.Iszonyatosan féltem ill. féltettem Atit.
A császár szerintem borzasztó volt kb 8szoirra sikerüét jól megszurniuk a műtét alatt is eléggé éreztem a dolgokat.
Atit csak egy picit a fejemhez tették majd vitték is el.APA láthatta inkább ill. Ő beszélt a dokival.
Éjszakára Őrző majd délben már besétáltam hozzá.
A felkelés ngayon fájt a császár után,de napról napra jobb lett. 3 óránként mehettem hozzá.Inkubátorban volt 3 napig kapott oxigén támogatást és kb 1 hétig infuzióban antib-t.A tejet szondán keresztül kapta.
A legrosszabb az volt amikor 1-2 kedves rokon beszólt nekem ill. adták a tanácsokat.
A gyerekágyas osztályon olyanokkal voltam ált. együtt akiknek ott volt a babája végig.Ez főleg éjszka volt kemény.
Amikor átvitték a Péterfybe én ugye anyuékhoz mentem és onnan jártam be. Anyuék hűtője már dugig van a lefejt tejeimmel. :D
Bocs ha kicsit hosszú votlam.

Márk eddig nagyon aranyos a tesóval nézi amikor tisztába teszem ott van velem a fürdetésnél is.Puszilgatja simizi és egyfolytában fogni szerené.Olyankor ráteszem a szopipárnára Atit és ülök mellettük.
Ati eszik és alszik níugodt baba.Sirni si ritkán sir.A fürdést is szereti inkább akkor van sirás ha kiveszem a vizből.
Éjszakák elég jók olyankor nem ébresztem fel és max 2szer kel fel.
Ezt simán ki lehet birni.
Már várom,hogy kivihessem.
Vendég

Sissi,
húú, amit a császárról írtál elég rosszul hangzik. Amúgy fáj az a gerincérzéstelenítés??? Én kértem az orvosomat, hogy bármi miatt esetleg császár lenne, én aludni szeretnék. Én tuti nem birom ki, hogy ébren legyek, amikor felvágják a hasam. Csak az ismerős csecsemős mondta, hogy mi van, ha valami elhúzódik, a baba meg bealszik, mit csinál ő vele??? Szóval szugerálom a természetes verziót. Kitartást a mai napra!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?