Na Hello Mindenki!
Barbi örülök, hogy nincs haematoma.
Én a helyedben nem mennék Balcsira. Nem azért, mert azt gondolom, hogy bármi baja lehetne Babácskának, hanem, mert ha ne adj Isten mégis történik valami, soha nem fogod tudni, hogy máshogy történtek-e volna a dolgok, ha maradsz. És belepusztulnál ebbe. Nem?
Én is megdöglöttem 40fokban a strandon egy hétig Cipruson, de nem mentem bele a medencébe, bár még soha semmi fertőzésem nem volt előtte.
Zarja!
Nem akarlak megbántani, de ugye Te még nem szültél
.
Nekem eleve meglepő, hogy vannak, akik első gyereknél arra készülnek, hogy ne legyen gátmetszés. Én arra készültem, hogy remélem nem repedek köldökig belül, és a magam 2 öltésével nagyon jól megúsztam.
Szóval ha még tényleg nem szültél, elmondom, hogy fáj. Nem kicsit. Nagyon. Én is először örültem, hogy van kád, meg labda, meg bordásfal. Aztán ott helyben örültem, hogy van egy ágy, ahol lefekhetek a beöntés után, ami nem egy leányálom. A hátam közepére nem kívántam volna Vivaldit, POZÍCIÓVÁLTÁST?. Félhomály az lesz, de csak addig, amíg ki nem jön a gyerek. Mi levetettük az őssejtet, addig a hasamon pihizet Luca.
Addig vették el, amíg az Apgart megcsinálták, de azt nem hagynám ki, mert az életfunkcióit vizsgálják.
Kórháza válogatja, de az ÁEK-ben nem fürdetik a gyereket. Máz marad, amíg átmentek a csecsemőosztályra. De addigra már dolt szopi is és össze is stoppoltak.
Nem beszélve arról, hogy iszonyú gyorsan peregnek a percek/órák. Nekem összesen 5 óra volt a kórházba érkezéstől, de ott mindennek megvolt az ideje. És nem is tudom, mikor akartam volna meditációs zenét, vagy bármit.
Pedig terhesség alatt végig jógáztam. Az összes király légzéstechnikát kívülről vágtam. Megmondjam, hányat használtam?? Zérót. De mozgásnak jó volt.
Szerintem Lenkei csak jó messziről látott olyat, aki szült már gyereket.
Egyébként ő a szcientológiai egyház tagja (nekem nincs vele bajom) aminek ugye Tom Cruise is. És hát hogy tele vannak az újságok az ő "néma" szülésükkel és az egyéb hókusz-pókusszal.
Az alap ötleted nem rossz, de szerintem megvalósíthatatlan! De azért sok sikert hozzá! Remélem összejön. Bár sokan pont ezért vállalják az otthon szülést, mert ilyen vágyaik vannak!