Na akkor visszajöttem (még el kellett szaladni a parókiára is a keresztelőt megbeszélni, de megint elkerültök egymást a plébánossal
hogy lesz ebből keresztelő?
)
A panaszáradatomért elnézést. Elég nehéz napjaim vannak mostanában
Millye - most nekem is azt mondták, hogy elég a fénymásolat és csinált is nekem egyet az ügyfeles az oepben és holnap reggel elsőbbségivel feladom a pakkot, aztán lesz ami lesz. nem tudok egy majd 5 hónapos, ilyen melegben 2 óránként ciciző kisbabával bemenni a tevébe, h ott a 198. sorszámot kihúzzam
Talisképek csodásak, a babák változatlanul nagyon édesek, mamik pedig csinik.
Minitali Eliféknél hogyan sikerült? Képeket!!!
Ladmon - kiszerkesztetted, így lemaradtam arról amit cenzúrázni kellett
az ikres anyukáról írtál? Mert nekem rögtön Nila jutott eszembe, és hogy ez hihetetlen. Hihetetlen h ilyesmi megtörténhet ebben az században
Nila abban teljesen egyetértek veled, h olyan időszakot rabolt el tőled az a f.szkalap, ami az egyik legfontosabb, mamának és babának egyaránt. A plasztikai dolog hogy áll?
Mindentől függetlenül Bazsa annyira édes és ügyes! Nagyon is büszke lehetsz Rá és magadra!!!
Bogi - úgy volt, h visszamegyek dolgozni jövő tavasszal április környékén, de csak heti 2-3 napra. Most hogy megtudtam, h ha bölcsibe teszem a gyerkőcit akkor elveszik a gyedet, így nem megyek vissza. Egyszerűen nem éri meg. Alig kapnék több pénzt fél munkaidőre, mint a gyed és így nem éri meg h Marcus a 7-ből 3 napot nem velem van hanem bölcsiben.
Talán marad a távmeló.
Andus - Marcus nekem is mindig ülni szeretne, a pihiszékben is húzza fel magát, de nem tudom visszanyomni, mert nem akarok erőszakoskodni. Mondjuk Marcusom már félig ül (és abban a sorrendben történt ahogy te írtad feljebb, tehát hasalás, kinyomás, lábak felhúzása és oldalra kibillenés). Már a fürdőkádjában is a fejét tartja fent nagyonerősen, sokx nem tudom vissza"nyomni" (finoman) neki.
Kaandi - köszi a segítségeket, még 1-2 infot innen - onnan összeszedtem és így végül holnap postázok mindent.
Zétibébi - minden elismerésem a tiéd, de nem kellene már vmi "drasztikusat" lépni alvásügyben? Meddig bírod ezt így?
Megyek körbeszaladok a kertben, megnézem, mennyire égett meg a dísztök
Stelly - a fiznélküli szabadságos dologról Te vszleg azért nem tudsz, mert az a foglalkoztatói igazoláson szerepel, és azt a munkáltató tölti ki, és mivel a Te mhelyed TB kifizető így szerintem Te azt a papírt nem is látod, szal no para. Nem maradsz le semmiről, csak jóval egyszerűbb a dolgod, mint nekünk
Ladmon - végre Te is minitalizhatsz és ez még időben is igazi minitali lesz
azért képet kérünk