Új privát üzeneted érkezett!

Andy,Ha jól határoltam be itt van. Kép
És mellette valamint a környéken van egy csomó hotel,szálloda,kiadó apartman.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote]a írta:gyamra ment a meleg...ettem a gyermekem

Orsi! Tényleg agyadra mehetett, hogy megkannibálosodtál :)

Kép
zölddisznó

Zöldi postacímet külddj légyszi privibe és megy a cd.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Cupp Sarmi! Ide írom inkább, bárki küldhet bármit ;)
Konkoly-Tálos Györgyi
1136 Bp.
Hegedűs Gy. u. 36. fszt. 7.

Kép
zölddisznó

gyerek megette mindkét telefonomat, azóta egyiket be sem lehet kapcsolni másik meg hiába hív bárki én hallom őt, de a másik engem nem
felébred beleharapok a seggébe és mehetünk siófokra szervízbe

suzy
ha Neked sikerül belépni akkor pls megválaszolnád a leveleimet ? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

szita az agyam, sarmi mit is másol ?
én is én is én is szeretnék
de mit is ?

kubuspace

De jó lenne tudni, hogy pontosan milyen idő lesz a talin....

Kép

Kép
dcili81

léálpápő., tucvmm vzu zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzv
nnnvhj hjjjjjjjjjjjjvhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhrz
7vh8tnmkjnnnnz fozb,km

Értitek, ugye? 8) 8) 8) 8) 8)

Kép

Kép
dcili81

Cili,
mindjárt megnézem a varázsgömböm és megmondom az időjárást.

kubuspace

brutál meleg volt éjjel,erkély ajtó ablakok nyitva, ventillátor ezerrel és gí is 30 fok volt a lakásba hajnalba.
gyerekem fél ill. óránként ébredt vmire a sok közül...

meleg, szomjas, üzletriasztófél órán át tartó sivítása, motor túráztatás a lámpánál, vonatfütty, padló reccsenés, "kedves "szomszéd "kedves" ismerősének monológja a telep közepén üvöltve, hogy gyere le te g..i, kihívhatod a rendőrséget, csak gyere le te......,apa horkolása és még saját mozgása is..:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

fél 5felé kidőltem a fáradtságtól a ringatástól a melegtől 8 felé keltem, bébi 9-ig húzta:)

andy: Halicar kapható bármelyik dm üzletbe a gyógyszereknél.

berni: nem szigorúan árnyékba sőt még napernyő ill/vagy szélsátor alá teszem
gyümilével csak az a gond, ha egyszer megszokja az életbe nem fog vizet inni, mert annak már nincs íze, meg csak felesleges cukor.
próbálj meg gyümölcsből készült teát (cukor nélkül)adni.
igazából ha tényleg szomjas lesz meg fogja inni,eleinte csak pár kortyot majd később többet. próbálkozni kell és nem feladni.

te még ugye szoptatsz? mert az fedezi a foly. igényét a szervezet ilyenkor hígabbra csinálja, hogy szomjoltóbb legyen.

fontos!

intenzíves tapasztalat, azok akik már nem szoptatnak csak tápszer/fözi, meg víz azok egy pár kristály sót tegyenek a vízbe, mert azok a babák akik nagyon izzadékonyak, mellette mozgékonyak is és vedelik a vizet abba nincs elegendő ásványi só, tegyetek bele minimálisat, nem kell sós ízűnek lennie, de pótolni kell a izzadással kiürült nátriumot.
sok baba kerül ilyenkor az osztályra, mert egyfajta natrium hiányos "kiszáradásuk" lesz...

zöldi: és amúgy jól néz ki? a fejvédő?
mert annyiért megéri...

enikő: nem mentem, mert anyósék lent maradtak a telken és nincs kire hagyni Rékát, ebbe a melegbe meg nem megyek ki vele csak késő du.-án az utcára
de megkértem zöldit, hogy nézze meg egy baba boltba és ott 2390 lehet kapni készet, lehet, hogy inkább benevezek arra.

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote="zölddisznó"]C írta:zölddisznóupp Sarmi! Ide írom inkább, bárki küldhet bármit ;)
Konkoly-Tálos Györgyi
1136 Bp.
Hegedűs Gy. u. 36. fszt. 7.

bármi....
hmm 3 adag vasalni való, két adag mosatlan és egy pár szőnyeg amit takarítani kéne....ez is mehet???

KépKép

Kép
orsimorsi

KépKép

Kép
orsimorsi

Na, előkerültem, olvasok vissza, mert nem semmi a termés :D

Kép
Kép
zsiraf8

KépKép

Kép
orsimorsi

aki kéri a nagy lángoskönyvet priviben adjom emilcimet

Kép
andy30

akartam mondani lányok....
hogy a jysk-be 6000 forint az utazóágy matraccal és táskával együtt.
60x120-s

az auchanba pedig hétvégétől 8000 forint lesz az utazóágy, csak abba semmi sincs.

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote]z írta:öldi: és amúgy jól néz ki? a fejvédő?
mert annyiért megéri...

...hát a legjobbat már elhoztam, és még 3 lányos és 3 fius van összesen. Szerintem mind édesaranyos.

[quote]b írta:ármi....
hmm 3 adag vasalni való, két adag mosatlan és egy pár szőnyeg amit takarítani kéne....ez is mehet???

Persze! Az ajándék szőnyegeket és a mosatlan vasalatlan ruhákat is tudjuk használni...mert vissza nem küldöm! :)

Kép
zölddisznó

orsi köszi a cikkeket. ha szoptatom akkor nem kell só ugye?

halicart megrendeltem pestről küldik. dmben nem is néztem.

andy

Kép
andy30

zöldi ez körbefejvédő? nekem nem vennél egy csajosat?

Kép
andy30

Sziasztok!
Remélem még mindenki bírja ezt a meleget!!! Én már nehezen!!! :cry:
Velünk minden rendben! Tegnap kipróbáltuk a zsiráfos medencét, nagyon tetszett neki. Ma ismétlés!! Most éppen alszik!!! :lol:
Kép
Kép
Vendég

[quote="orsimorsi"]a írta:orsimorsikartam mondani lányok....
hogy a jysk-be 6000 forint az utazóágy matraccal és táskával együtt.
60x120-s

Mi már vettünk olyant!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

DÓRÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!! :lol:
Vendég

Helló Csajok!

Cili!
Szuterén: föld alatti pincelakás. Félszuterén: ue. csak félig a föld alatt. Na már most a mi házunk lejtős telken áll, előröl 2 szintet látni (fsz és tetőtér), hátulról viszont már 3-at. Lényeg, hogy a föld alatti rész jó hűvös. Bár a nyitott oldala már így is szívja be a meleget, ma már ott is 24,5 fok van. :shock:

Orsimorsi!
Intenzíves tapasztalatod lécci egy kicsit oszd meg velem! Zsófi nem szopizik már és emellett iszik baromi keveset. A táp, meg a zöldségek, gyümik mellett naponta max. 10 ml vizet iszik meg. Ez baromi kevés??? Hogyan erőltessek bele többet??? A vízzel teli cumisüveggel csak játszik, nem szívja, nekem kell nyomni a vizet belőle... Lehet ki kéne próbálnom más módszert? Poharat, kanalat??? Teát nem akarok neki adni (én sem szeretem). :-D

Boci!
Marci a ruhák alatt milyen helyes kis hurkákat rejtegetett. :-D

Gabi!
DVD-ket előre is köszi!

Kép
Kép
lbernuska

zöldi: akkor vennél nekem egy csajosat?
ráér a jövő héten is, mert elutazunk és az utazóba nem veri magát pépesre.

KépKép

Kép
orsimorsi

Bernuska: hát nem egy alultáplált!!! :lol: :lol: 7820gramm és ehhez kemény 67,5cm!!!! :lol: Olyan Popejes a karja, igaz csak hétfőn kapott először spenótot!!! :lol: Talán próbáld meg a csőrös poharat, vagy én pl. Infacolos csepegtetővel is adtam neki! :lol:
Vendég

Csajok mennyire fontos a gluténmentes kaja??? :?: :roll: Eddig figyletem,hogy pl ha üveges bébiételet veszek,akkor gluténmentes legyen. De akartam venni (vettem is) Vininek teljes kiörlésü gabona+gyümi tejpépet, és nem gluténmentesek. Néztem a Bebivitától, Milupától, Hipptöl!Csak víz kell hozzá és fincsi tejpép lesz belöle.
susy75

Bocika!
annyira szép fiad van!!! :lol: :wink:
susy75

bocika igy könnyű ha ilyen jó terepetek van a pancsihoz!:)nekünk csak egy kis erkély...
ja és az őreb:)édes. persze csak Márton után!

zöldi küggyek pézt előre v h legyen?

Kép
andy30

Suzy: köszi! A tiéd sem semmi!!! :wink: :lol:
Vendég

Andy: neked is köszi. Ő csak az egyik őreb,a másik a másik oldalon figyelt!!!!!! :lol: :lol: Hát én is szeretem a teraszt, csak az a baj, hogy délután 3-tól van árnyék ott!!! Igaz előbb ki sem vinném a gyereket, tegnap is 4 körül pancsizott!!!! :lol:
Vendég

jöttem visszaolvasni!

ha van kedvetek nézzétek meg:

http://www.eskuvofoto.info/galeria/Geor ... efault.asp

Ezek mi vagyunk :lol:

KépKép
lyndee

Andi! Vennék én, de ma nem követem el azt a hibát, hogy 6 előtt kimerészkedek. Tegnap 38 °C-ot mutatott a Lehel téri hőmérő 3/4 6-kor.

Orsi! Veszek hát, de akkor majd csak ha hüvibb lesz.

Volt még 2 rózyaszín macis, meg egy sárga. A többi kék volt.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

csak gyorsban..

gyönyörűek a képek!

Szülinaposoknak utólag is nagyon Boldog Stzülinapot!

CSAJOK: valaki lenne olyan drága és venne nekünk egy zsiráfos pancsolót?
Ebben a koszos városban semmi nincs.. :evil:
vettem egy sima gagyit, 10 perc után csöpögött belőle a víz az alsó szomszédra.. :?
Mekkora a mérete és mennyibe kerül?
utalok pktg-el együtt.
KÖSZIIIIIIII :D

Kép
eszterke24

Lyn! Gyönyörűségesek vagytok a képeken!

Andi! Ráér utalni, ha már odaért.

Kép
zölddisznó

zöldi:ez már 2 éve volt csak most találtam meg!Kár hogy most +10kg-val vagyok több majdnem :oops:

Berni:ezt az oldalt neked is ajánlom
www.eskuvofoto.info

Boci:nagyon édes Marci :wink:

Sarmi:de jó lehetett a Balcsi!Szépek a gyerekek egytől egyig :wink:

Mi is estefelé merészkedünk ki,ráadásul nem csak meleg van hanem pára is :evil:

KépKép
lyndee

Na megtaláltam a kérdésemre a választ:A gluténra való érzékenység, a cöliákia nem allergiás megbetegedés, hanem egy öröklött állapot. Ha a babátok erre hajlamos, akkor mindenképp kijön rajta, akármikor is kap majd glutént. De a tünetek súlyossága csökkenthető, ha a glutén még akkor került bevezetésre a baba étrendjébe, amikor szopik. Szóval a gabonafélék bevezethetők 6hónapos kortól, először a gluténmentesek (pl. rizs), utána adható a többi is

Szerencsére nálunk nincs lisztérzékenység! :wink: :wink:
susy75

Lyndee!
Szépek voltatok! meg persze most is azok vagytok gondolom... :lol: :lol: :lol:
susy75

Sziasztok!

Bocika! Édes-aranyos Marci!!! :D
Mi is csak a medence és a klimatizált szoba között mozgunk. Tegnap amikor apa hazajött, kb egy órát medencéztünk Manóval a nagy medencében (29 fokos), majd mi este még apával megint, Manó pedig nagyon jó kisfiú volt, a hordozóból a parton nézett minket :)
Napközben egyedül sajnos nem tudok vele bemenni a nagymedencébe, így marad a kis pancsoló.
De most nálunk elromlott az idő, dél óta felhős és erősen fúj a szél.

Ma reggel egyébként 9-ig aludtunk (na jó, én csak fél 9-ig), azóta most alszik Szabi először. :? Most is úgy tudtam elaltatni, hogy lefeküdtem mellé a földre a játszótakaróra, és ott szopcsizott, és közben aludt el. Ott is hagytam, mert ha megmozdítom, azonnal fölébred.

Orsimorsi! Jó lenne találkozni, de az a hétvége nekünk nem jó. A munkahelyen lesz családi hétvége, a párom rendező, én pedig arcot fogok festeni.

zsebi_baba

lyndee nagyon szép a ruhád és te is nekem is ilyen sminkem meg éxerem volt:)
teszek képet
Kép
ha láccik vmennyire

Kép
andy30

zsebi irigy a medence miatt! igaz később én félnék h beleesik :roll:

zöldi címem megvan még v megirjam? nekem abban a sorrendben kéne (mármint nem mind hanem amelyik még van:) ah leirtad: rózsaszin, v sárga, v kék! köszi előre is! cupp!!

apa mit fog szólni? :roll:

andy

Kép
andy30

Lyndee nagyon szépek voltatok!
A kilók miatt meg ne izgulj, le fog menni!!!!! Pozitív hozzáállás!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
dcili81

Oké Andi! Kérek címet, mert már kitöröltem.

Kép
zölddisznó

[quote]i írta:gaz később én félnék h beleesik

Én is félek. Már gondolkoztam rajta, milyen megoldás lehetne, van valami biztonsági háló, amit rá lehet húzni, de még nem néztem utána, az idén még nem kell.

zsebi_baba

boci:Réka elolvadt a pancsizos képtől,hogy mekkora szemei vannak ennek a srácnak, asszem lesz kitől féltenünk a lányainkat...
Márton a hódító:D

KépKép

Kép
orsimorsi

amugy milyen vizet tesztek a pancsizóba? sima csapvíz? hány fokos? és meddig lehet benne a baba elvileg? gondolom nem órákig.. lassan kipróbáljuk mi is mert javulnak a foltok.

andy

Kép
andy30

Lyndee! Nagyon szépek voltatok! Mikor volt?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kubu a Jégkorszak 3 mozis verzió(Moziban vették fel minikamerával)van meg,ha kell írj priviben postacimet.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Lyndee!
Nagyon szépek voltatok az esküvőn! Köszönöm a linket! Árakat nem találtam, de írok nekik.

Zsebi!
Medencét akarok én isssssssssssss!!! De jó nektek! A borítást meg meg lehet oldani!

Andy!
De szép voltál menyasszonyként! Pancsolóba sima csapvíz, kézmeleg. (Mi a hőmérőt hónapokkal ezelőtt összetörtük, szóval már rég csak érzésre megyünk.) Amúgy kb. 15 percet van a vízben Zsófi. Addigra a hőség ellenére elkezd kihűlni. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Hülyére unom magam... Semmit nem lehet csinálni ebben a hőségben, még az udvarra sem tudunk kimenni... :evil: És tök álmos is vagyok, de Zsófi pörög...

Kép
Kép
lbernuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?