brutál meleg volt éjjel,erkély ajtó ablakok nyitva, ventillátor ezerrel és gí is 30 fok volt a lakásba hajnalba.
gyerekem fél ill. óránként ébredt vmire a sok közül...
meleg, szomjas, üzletriasztófél órán át tartó sivítása, motor túráztatás a lámpánál, vonatfütty, padló reccsenés, "kedves "szomszéd "kedves" ismerősének monológja a telep közepén üvöltve, hogy gyere le te g..i, kihívhatod a rendőrséget, csak gyere le te......,apa horkolása és még saját mozgása is..
fél 5felé kidőltem a fáradtságtól a ringatástól a melegtől 8 felé keltem, bébi 9-ig húzta:)
andy: Halicar kapható bármelyik dm üzletbe a gyógyszereknél.
berni: nem szigorúan árnyékba sőt még napernyő ill/vagy szélsátor alá teszem
gyümilével csak az a gond, ha egyszer megszokja az életbe nem fog vizet inni, mert annak már nincs íze, meg csak felesleges cukor.
próbálj meg gyümölcsből készült teát (cukor nélkül)adni.
igazából ha tényleg szomjas lesz meg fogja inni,eleinte csak pár kortyot majd később többet. próbálkozni kell és nem feladni.
te még ugye szoptatsz? mert az fedezi a foly. igényét a szervezet ilyenkor hígabbra csinálja, hogy szomjoltóbb legyen.
fontos!
intenzíves tapasztalat, azok akik már nem szoptatnak csak tápszer/fözi, meg víz azok egy pár kristály sót tegyenek a vízbe, mert azok a babák akik nagyon izzadékonyak, mellette mozgékonyak is és vedelik a vizet abba nincs elegendő ásványi só, tegyetek bele minimálisat, nem kell sós ízűnek lennie, de pótolni kell a izzadással kiürült nátriumot.
sok baba kerül ilyenkor az osztályra, mert egyfajta natrium hiányos "kiszáradásuk" lesz...
zöldi: és amúgy jól néz ki? a fejvédő?
mert annyiért megéri...
enikő: nem mentem, mert anyósék lent maradtak a telken és nincs kire hagyni Rékát, ebbe a melegbe meg nem megyek ki vele csak késő du.-án az utcára
de megkértem zöldit, hogy nézze meg egy baba boltba és ott 2390 lehet kapni készet, lehet, hogy inkább benevezek arra.