Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jaj Ancsi gyorsan gyorsan gyógyuljon meg Dorka, sok sok gyógypuszi neki. Az egyik legnagyobb rémálmom, hogy mit csinálok majd a gyerekemmel ha nagyon beteg lesz? El tudom e tökéletesen látni?

Mancsa akkor biztos jó volt a cirkusz ha nálatok is az van porondon :lol: A tesóm is nagyon jól elvan a Matyival és Matyi is imádja köztük 13 év van köztem meg az öcsém között 15 szóval tudom milyen jó egy kicsivel babázni :lol:

Sarmon hogy szőkül Írisz :lol: Még mindig csuda jól néznek ki a gyerkőcök :lol: :wink: És az az őzike.... Én is akarok.... :lol:

A taliban benne vagyunk csak egy kis logisztikai szervezést igényel. Ancsi jössz a friss jogsiddal és elviszel minket? Akkor megvárunk :wink: :lol:

Ja a program amivel csinálom a képeket:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ph ... -KQ13.html

innen ingyenesen letölthető

KépKép
winchi

Mancs anyuék Pázmándon laknak-ha ez mond valamit,-tőlünk 60 km.
Tényleg jó a szék,Írisz nagyon szeret csak úgy benne csücsülni,és nézni a család többi tagját,ki hogy jön-megy a lakásban.
Ancsi jobbulást nektek.
Winch tök jó a Balatoni képeslap,ügyes vagy.
Milánnak nagyon boldog szülinapot.
Gégéé úgy hiányzol.
Hettuli hahó mesélj mivan veletek???
Bende,anyany?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Eddig csak olvasó üzemmódban voltam, egyszerűen nem tudtam leülni írni is egy kicsit. Most gyorsan beraktam egy mosást, aztán engedélyeztem magamnak kicsi kilengést.
Voltunk mi is Bp-en négy napot, Apa szerzett szállást az egyik szállodájukban, szupi volt. Voltunk a várban, a Margitszigeten, strandoltunk is egyet, fogaskerekűztünk, gyerekvasutaztunk, libegőztünk, váci utcáztunk, elmentünk Szentendrére (meg hazafelé beugrottunk az Ikeába :wink: ). Meg csomót tömegközlekedtünk, vettünk családi jegyet, így megérte, Lili nagyon élvezte. Nati is jól elvolt, ha elfáradt, aludt a babakocsiban, ha elzsibbadt, mindig kivettük kicsit. A strandolást nagyon csípte, élvezte nagyon a vizet.
Kedden Zalakarosra megyünk egy hétre Lili keresztszüleivel, önkormányzati üdülőbe, a szállásért nem kell fizetni. Remélem, az időjárás is velünk lesz, tervezünk kirándulásokatt is a strandoláson kívül.

Nati közben kis örökmozgó lett, egyre több helyen feláll, megtanult mászni, rájött, hogy a nappalin kívül is van élet. Pl. állandóan a cipőket vadássza le nagy örömömre. :roll: És itt az ideje az óvintézkedéseknek, mert egy lépcsőfokot már fel tud mászni. És közben a beszéden is finomított kicsit, az új sláger a dededededeeee.

Ancsi, Dorkának jobbulást, sok-sok gyógypuszit küldünk!

Sarmon, Írisz nagyon helyes és a nagyobb gyerkőceid is. :D Örülök, hogy Jázi szeme mégis rendben van. 8)

Winchi, Matykó is naggyon helyes kispasi, jók a Balatonos képek. :wink:

Mancsa, nagyon jó lehetett a nyaralás, szépek a fényképek.

A szülinapos Milánnak utólag is gratulálok. :D Jól sikerült kis szülinap volt.

És a strandolós Hannát nehogy kifelejtsem, látom ő is élvezi nagyon a vizet. És tényleg jól áll neki a pöttyös ruci. 8)

Taliban mi is benne lennénk, bár én sem vagyok nagy országúti sofőr, de valamikor el kell kezdeni. Ugyanis Apa szerintem nem jönne. Így viszont tudok fuvart felajánlani egy anyukának és egy babának. Hová mennénk?

Na, mennem kell teregetni, hajat mosni, aztán barátnőzünk.

Szép napot,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Hello Csajok!

Jelentem, már javul a helyzetünk. Ma vettem nyanyának lándzsás utifű szirupot, hogy estére könnyebben lélegezzen. Már eszeget és a kedve is sokkal jobb. Már mindent pakol, rámol, úgyhogy kezd visszatérni az életkedve is. Bár még rekedt, de már beszélgetni is hajlandó.
Szerencsétlenségünkre apát megfertőzte, úgyhogy most két gyereket ápolok :) Bár apa nem jött el tp-re, hogy ne legyen kevesebb a pénzünk.

Képzeljétek most néztem a hír tv-ben, hogy a munkahelyemről 850 embert küldtek el. Szomorú, de ez van.....(nekem még 650 mondott a kolleganőm szombaton) Remélem azért vissza tudok majd menni oda jövőre, vagy 2 év múlva...

Katinka: de jó nektek, hogy ennyi helyre mentek nyaralni. Nekünk sajna idén kimarad, de majd talán jövőre. Nati nagyon ügyes, hogy ilyeneket csinál már. Kérünk ám majd fotókat is a kis hölgyekről!

Winchi: szívesen elmegyünk értetek, de akkor apa vezet. Azért még friss jogsival nem merek bevállalni egy mamát a gyerekével! :)
Még olyan friss a jogsim, hogy meg sem száradt a tinta rajta!!! :D:D
Én is attól rettegtem, hogy mi lesz, ha beteg lesz a gyerekem, de az ösztönök azért ott vannak, és a gyerkőcök szerencsére hamar túlteszik magukat a betegségeken. Talán mi aggódjuk túl a dolgokat.

Gégéé!!!!!!!!!!!!! HIÁNYZOL NEKEM IS!!!!!!!!! Tessék jönni!!!!!!

KépKép
ancsi_pancsi

Ancsi: örülök, hogy jobban van Dorka! Levi is mindig utifű szirupot kap, nekünk bevált.

Katinka: Nati is vitatkozik? Dorcsi megy a konnektor felé, mondom neki nem szabad és kiabál dededee. :lol:
Tök jó, hogy ennyit tudtok menni nyaralni.

Sarmi: Pázmánddal képben vagyok, tőlünk kb 15 km, azt hittem közelebb laktok anyudékhoz. Csak az őzike miatt jutott eszembe, hogy ha én anyuméknál lenne mindennap ott lenne Levi. Imádja az állatokat. Olyan fantáziája van, akárhová megyünk jönnek velünk az állatai is.

Képzeljétek kaptam egy mosogatógépet. Az uram haverja kőműves és ahol most dolgozik azt mondták vigye el, vagy kidobják, mert vettek újat. Mivel nekik már van, így nekünk adták. Hát nem tudom, kicsit idegenkedek tőle, bár a kezemnek biztos jó lesz, mert nagyon fáj. Tiszta ekcéma és sokszor vérzik, úgy kireped. Párom mindig piszkál, hogy kesztyűben mosogassak, de úgy meg nem tudok, folyton eltöröm a poharakat. Majd meglátjuk milyen lesz, csak ahhoz át kell rendeznünk a lakást. A mosógépem is a konyhában van, máshol nem fért el.
Vendég

Jó reggelt!

Katinka ti sem unatkoztok, ahogy olvasom :lol: :wink:

Ancsi örülök, hogy jobban van Dorka Ezt az útifűszirupot már mástól is hallottam, hogy hatásos

Mancsa neked orvosi rendelvényre kellene felírni a mosogatógépet! Tudom milyen lehet a kezed anyumnak tud szörnyűn kinézni, néha olyan mintha nem is lenne bőr rajta :?

Matyi is vitatkozik dedededede :lol: Tegnap meg csak lestünk apával: virágoztam kint a kertben Matyival mondogattam neki hogy hapci. Először csak azt mondta, hogy ha-ha aztán ci-ci és végül összerakta és kimondta egybe érthetően hogy hapci :lol: Tökéletes hangutánzás volt :lol:

Valami kicsípte a posiját szegénykémnek tegnap a törlőkendő is csípte neki, gyorsan bekentem sudokremmel és már halványabb, még nem volt ennyire piros neki.
Tegnap lementünk anyuékhoz a Balcsira, falunapoztunk és pizzériába vacsiztunk, Matyi etetőszékben ült és rendkívül élvezte, anyu csak lesett, hogy ezzel a gyerekkel lehet élményfürdőbe menni ( pénteken voltunk) és étterembe is jól viselkedik :lol: Persze csak akkor ha kap abból amit mi eszünk :lol:

KépKép
winchi

Szia Winch!

Hát az uram már sokszor mondta, hogy vesz nekem egy mosogatógépet, csak hát nincs rá keret. Sajnálom, hogy anyud is ezzel küzd. Sokszor az is fáj, ha behajlítom az ujjaimat. És igen van hogy tényleg nincs rajta bőr. De majd most meggyógyítom, ha beköti apci a gépet. Tegnap a helyére raktuk, csak az egész lakást kellett átrámolni miatta, de hiányzik 15 cm cső, ami miatt még nem műkszik.
Matyi hapci: :lol: nagyon ügyes!!!
Azt tudod, hogy sok picinek kiütéses a popsija fogzásnál? Barátnőm kisfiának brutál volt a feneke, pedig előtte soha nem volt kiütéses. Pár nap múlva foga lett.
Dorcsinak még mindig nincs.
Jajj és majdnem elfelejtettem újságolni, Dorcsi van, hogy 1-1 percre! megáll egyedül, kapaszkodás nélkül. Levi kisszékébe kapaszkodva végigmegy a lakáson, úgy tolja és siet utána. Jó hangja van.
Megyek nekiugrok a fürdőnek, kirámolom az egészet. Tegnap az kimaradt.
Vendég

Sziasztok,

tudom, h eltűntem ... sorry. most is segítségért jöttem, hátha valaki tud nekem segíteni?! tegnap estére 38,3 lett a hőmérséklete a gyereknek, ma reggel 37,2, viszont (ahogy tegnap az ügyleten telefonon mondták) eléggé tünetszegény. se nem köhög, se nem folyik az orra. az ínyét nem látom, h be lenne duzzadva illetve mintha egy kicsit, de nem mondanám rá határozottan, ráadásul nem is ott ahol (elvileg) kibújnak az első fogak, hanem mellette. szval esetleg van valakinek valami ötlete?

Szép napot!
Vica
wicca

Mancsa a fürdőtakarítás is gondolom jót tesz a kezeidnek! Tanítsd meg rá a gyerkőcöket hogy kell csinálni :lol: Akkor már csak 15 centi és nem kell mosogatnod :lol:

Wicca Matyival a múltkor én is így voltam, hogy két napig csak lázas volt semmi más tünete nem volt, a doki szerint picit piros volt a torka. Kapott antibiotikumot amit két adag után abbahagytunk, mert pöttyös lett tőle a gyerek háta meg hasa.
Estére ment fel a hője akkor kapott éjszakára egy fél germicidet és hamar túl is lett rajta.
De ha gyanús neked kicsit is akkor holnap menjetek dokihoz inkább mondja ő azt, hogy semmi baja a gyereknek.
Egyébként hogy vagytok? Bálint mekkora már?

KépKép
winchi

köszi winchi! bálintkám már nagyon nagy, éppen hogy jók rá a 68-as rucik és olyan 7,80 kiló környékén járunk. csütörtökre pedig kérek nagyon sok drukkot, most még nem írom le, majd inkább csak a vizsgálat után, h miért. keresek képet is mingyá (ha hagy a fiatalúr) és megmutatom mekkorák vagyunk :D! a lázra visszatérve egy kicsit, éjszaka lement neki (valószínűleg) a kúp hatására, most már megint 37,8-nál járunk, tehát szépen lassan kúszik felfelé. az ügyleten tegnap azt mondták valószínű a foga. csak azt nem tudom, h lehetséges-e, h ilyen "sokáig" magasabb a hője, olyankor nem csak egyszer-kétszer megy fel neki? egyébként pedig gondolkodom, h kihívom az ügyletet ha megint 38 fölé megy!

Szép napot!
Vica
wicca

ja és rendesen eszik, a kedve is jó, sokat mosolyog :D, ugyanannyit alszik mint máskor, csak egyfolytában ásítozik.

Szép napot!
Vica
wicca

Kép tiszta apja
Kép teraszon
Kép a 3 szerelmem
Kép imádom mikor így mosolyog
Kép állandóan rángatja a tornáztatóját :D
Kép így tartjuk a buksinkat

Szép napot!
Vica
wicca

sziasztok lányok!

Wicca: mekkorát nőtt Bálint baba, mióta nem láttuk. Rá sem ismerek. Nem semmi már 7,8 kg. Szép gyorsan fejlődik. Majdnem akkora súlyban, mint Dorka. Ez igen.
Szerintem, ha láza marad vidd el orvoshoz, lehet, hogy van a torka, vagy valami. Nálunk is így kezdődött a gennyes mandula, bár Dorcsinak nem volt láza. Inkább vidd el potyára, minthogy baj legyen.
A teraszos kép nagyon szupi, mintha integetne nekünk! :)

Winchi: nahát micsoda jókisfiú a vőlegénykénk :) Igazán nem lehet egy szavad sem! :wink:

Mancsa: Nagyon ügyes Dorkád, szerintem nagyon gyorsan megtanul majd járni, megy Levi után. Van kellő motiváció.
Én Dorkám is megáll már kis időre egyedül. Főleg, ha elfeledkezik magáról. Aztán mikor észbe kap, gyorsan elkap valamit, vagy seggre csüccsen. Nálunk a komp-ot toligálja, erre jó, amúgy nem nagyon használtuk, mert elég vadmalac módon közlekedett vele.

KépKép
ancsi_pancsi

Wicca: szóval hülyeségeket írok, láza volt, csak étvágya nem.

Kicsit elfáradtam, tegnap baracklekvár főzés volt.

KépKép
ancsi_pancsi

szia Ancsi, holnap viszem dokihoz, bár az én dokim pont szabin van :(, úgyhogy csak helyetteshez tudom vinni. ma 38 alatt maradt idáig a hője, nem is adtam neki lázcsillapítót vagy kellett volna??? hmmm nyam nyam baracklekvár, ha tudnám hogy kell csinálni?! majd jövőre, akkor talán jobban rá is érek! (egyébként pedig már barack sincs)

Szép napot!
Vica
wicca

Szia Wicca!
Az én dokim mindig azt mondja, hogy 38 alatt ne adjak lázcsillapítót, mert így dolgozik a szervezete a betegség ellen. Remélem nem lesz semmi komoly, de tényleg jobb, ha megnézik. Hallottam valami 3 napos lázról, ami mással nem jár, de nem tudok róla semmit, nekünk nem volt ilyen. Hatalmas lett Bálintbaba. Szépséges nagyon!
Vendég

Wicca: én is úgy tudom, hogy 38 alatt nem kell lázcsillapító. Én nem szoktam adni. Kíváncsi vagyok ma mit mond a doki. Még van barack, legalábbis nálunk, csak már befőttes üvegünk nincs, mert mind tele van lekvárral, befőttel, ilyesmi. Már unom ezt a befőzési szezont.

Ma megyek tortát rendelni a kisasszonynak, még nem tudom milyen lesz. Szombaton tartjuk a szülinapi banzájt, akkor ér rá a család apraja-nagyja. Remélem jó idő lesz, mert valami medencefélét kap majd a banya.

Kép Huncut
Kép :)
Kép Süt a nap!!
Kép Olvas Kép Dömperezünk Kép A kis parasztlány a lovaskocsin :)

KépKép
ancsi_pancsi

jó reggelt!

De jó képek :lol: Bálint eszeveszetten sokat változott, nagyon helyes kissrác :lol: Nem mondanám meg a képek alapján, hogy akkora a súlya mint Matyinak a 8 hós mérésen :wink:

Dorka is nagyon helyes ám :lol: még mindig :lol: Milyen jó kis haja lett a csajszinak :lol:

Barakcot én is raktam el isteni íze lett csak kicsit folyós lett a dzsem, na de azért el fog fogyni :lol:

Kiscipő: milyen az első cipőcskéje a gyerkőcöknek? És mikortól legyen rajta? betétes vagy nem betétes? ja és hányas? én most olyan 17esre tippelem Matyi lábméretét

KépKép
winchi

winchi: köszönjük a dicsit.Dorkának 19-es volt az első szandija, de már lassan kinövi. Nem siesta, hanem deichmann-ban vásárolt Baren Schue, német jó minőségű. kb. 5000 Ft volt. Ebben mondjuk nincs betét, de épp most teszveszeltem egy siestát, egy 20-ast az betétes, szerintem a lényeg, hogy tartsa a kis bokáját. Én akkor adtam rá mikor már állni tudott egyedül, és megpróbált lépkedni. Meglepően jobban tipeg a szandiban, mint mezítláb. Mezítláb mindig lábujjhegyen akar közlekedni :)
Mi úgy vettük, hogy felpróbáltam rá egy csomó szandit, mert 18-as-ra tippeltem, de az majnem kicsi volt, a 19-es meg majdnem nagy, de olyan hamar kinövi. (állva előre csúszik a lába, úgy próbáld rá) Így a 19-es mellett maradtunk, de nem bántuk meg, mert május közepén vettük, most meg már a 20-as kell, mert lelóg a lábujja, ha feláll. :)

KépKép
ancsi_pancsi

Köszönjük a dicsiket :D!!

Huncut Dorka nagyon édes!!! Na meg az a telivigyor!!! Haláli a kiscsaj!!

No megjkártuk a dokit, nem talált semmit. azt mondta az ínye kicsit meg van duzzadva, de lehet csak egy hét múlva bújik elő a foga :shock: , mi meg csak néztünk a férjemmel. ilyen hamar jönne az első fogacska?? bár a jelek nagyon erre utalnak, de akkor sem hiszem el!! az ájszakám is pocsék volt :(, keltem 2-kor etetni, aztán 4-kor nagyon sírt, vagy 1 óra volt mire megnyugatattam és visszaaltattam aztán meg felkelt 6-kor, háááát nem pihentem túl sokat ... ilyenkor azzal nyugtatom magam, h nem lesz mindig így, csak addig nem tom honnan szerzek energiát :lol: :lol: :lol: ???

Matyi már felállt??

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Gondoltam, pár sor erejéig bejelentkezem még a nyaralás előtt.

Winchi, képzeld, ma délelőtt Natival nézegettük az iwiwet és Matyi képénél egyszercsak megszólalt, hogy babababa :lol: Most próbálom babaképekkel tesztelgetni, hogy tudatos vagy véletlen volt-e. Egyébként Matykónak nagyon jól áll a kezében a szalámis szendó. :wink: Mostanában Nati is szinte mindig kap fél kiflit a kezébe, ha mi eszünk, akkora disznóólat tud rendezni belőle, mint a csuda. De egyre több elfogy belőle.

Wicca, örülök, hogy Bálintnak végül semmi baja, csak az a fránya fogacska. Mi is megszenvedtük rendesen, több körben is ezt a kettőt. Nagyon nagyot nőtt a Kiscsávó, Natit le is körözte már. Cukipofa és ügyeske a képeken. :D

Ancsi, Dorkáról is szupi fotókat tettél fel, a huncutkodós meg a teli szájjal vigyorgós tetszenek legjobban. :D

Mancsa, mosogatógép. 8) Nekünk az új lakásban lett, lassan két éve, de még mindig hálás vagyok neki minden mosogatásnál. Pedig én csak egyszerűen úúútálok mosogatni.

Na, megyek is, fejben meg vasalásügyileg már készítem elő az utazást, 1 hétre még nem mentünk, mióta négyen vagyunk, remélem, azért beférünk az autóba. :roll:

Puszi Mindenkinek,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Kép
Lányok a szállodában

Kép
Kukapakolás után boldogan

Kép
Gyerekvasúton

Kép
Lányaimmal és a gazpacho romjaival :wink: (és az limonádé, nem mojito ám :lol: )

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok Lányok!

Ancsi:Dorka nagyon édes :D :D :D :D :D :D :D és milyen szép hosszú haja van :D :D :D :D
Végül milyen tortát rendeltél?Még én sem tudom hogy milyen lesz majd,meg azt sem hogy mit fog kapni.Örülök hogy Dorka meggyógyult!!!!!!!!!

Katinka:De jó nektek hogy ennyi helyre mentek pihizni :D Nagyon jók a képek nagyon édesek a lánykáid. :D :D :D :D Én se szeretek mosogatni ha majd elköltözünk nekem is lesz mosogatógépem 8)

Wicca:Milyen nagy már Bálint baba,nagyon helyes kispasi :D :D :D :D és ügyesen tartja már a kis buksiját :D :D :D

Winchi:Én siesta szandit vettem Hannának 6 ezer ft volt egy ajkai kisboltba amúgy mindenhol 9 körül láttam a honlapon is.18-as a legkisebb mi azt vettünk mert a Hannának olyan picurka a lába hogy még mindig nagy neki 1,5 hónapja vettük neki mikor elkezdett felállni meg lépkedni.Nagyon tetszik a balcsis képetek :D

Sarmon:Nagyon aranyosak a gyerkőcök és milyen szupi széke van Írisznek :D

Mancsa:De jó hogy már van mosogatógéped :D

Nálunk ma volt a védönéni Hannus nagyon tetszett neki :lol: Ma megcsináltattuk az útlevelet Hannusnak remélem tényleg ideér 30 napon belül mert egy hónap múlva nyaralunk :D
Vendég

http://siestacipo.hu/product.php?productid=17287&cat=270&page=1

Hannus szandija ilyen,úgy örültem mikor unokatesóm mondta hogy náluk ennyivel olcsóbb egyuttal őket is meglátogattuk 2 hét van a gyerköceink között.
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket mindenkinek.
Sajnos el kell napolnunk a szülinapot, mert apának dolgoznia kell a hétvégén. Úgy döntöttünk, majd unokabátyóéval együtt meg lesz tarva egyszerre, ő aug. 11.én lesz 4 éves. Remélem sikerül majd a családot összecsődíteni. Mamámék sem végeztek még a felújítással, úgyhogy várunk. Persze itthon megünnepeljük 3-asban, de a nagy buli későbbre marad.

Torta: végül is egy Hello Kitty figurás torta lesz, de majdnem leütem amikor az árát mondták, 5400 Ft. Azt hittem elájulok, de már nem volt pofám visszamondani. Azt mondta a cukrász csaj, hogy álló figurát most nem csinál, mert nagyon meleg lesz hétvégén, és azok meg ugye tiszta marcipánok, és szétolvadnak. Na, bumm. Azt hiszem ez lesz az első, és utolsó ilyen drága tortánk.
Hogy mit kap a nyanya, még nem tudom. Valami medencefélét akarunk neki a kertbe, meg valami homokozó szerűséget. Apa megígérte, hogy majd hintaállvány is lesz, de hát nincs ideje rá....

katinka: szépek a lányok a képeken. Nagyon aranyosak. És Nati milyen kis huncut. Jó nyaralás nektek. Irigy-irigy irigysmile!!!
Aztán majd kérünk beszámolót.

Lara: mi is most siestát vettünk, illetve tesz-veszeltem, holnap megjön. Remélem jó is lesz majd rá. Nagyon olcsón sikerült nektek megvenni 6000-ért azt a szandit.
Hová is mentek nyaralni, hogy a Hannusnak útlevél kellett? Nektek is irigysmile!! :)
Képzeld, már vezetgettem hétvégén. Persze, úgy hogy apa mellettem ült. Jó érzés volt, bár azért még elég bizonytalan vagyok, egyedül nem mernék elindulni. Pénteken megyek vissza dokibácsinkhoz. Már megint randizunk :D

KépKép
ancsi_pancsi

Szia Ancsi!

Sopronba megyünk nyaralni,ha már ott vagyunk akkor átmegyünk ausztriába is egy kicsit.Bizti jó lesz a szandi Dorkának :D Különben nem értem hogy lehet hogy egy bolt ennyivel olcsóbban adja a szandit pedig ugyanolyan mint ami a brendonba van 4 ezerrel többér.Na mindegy de ősszel is oda megyünk cipőt venni :D
Biztos nagyon szép és finom lesz Dorka tortája.............jaj hogy megy az idő.Nem semmi mennyi pénzt elkérnek.
Nekem is majd menni kell a doki bácsihoz de majd jövő héten akkor talán a párom is jobban ráér.
Örülök hogy vezetsz nekem is kellene :oops: Majd mindig jobban megy :D

Képzeljétek a Hanna 2 napja felmászik az ágyra :shock: most meg folyamatosan onnan kell levadászni nehogy leessen.
Ma túróstésztát csinálok Hannus is azt eszik remélem izlik majd neki.
Olyan meleg van strandra kellene menni......
Vendég

Sziasztok!

Ancsi: örülök, hogy már jobban van Dorka! És mindjárt egy éves! Kíváncsi vagyok milyen lesz a torta, majd biztos láthatjuk képen! :wink: Nagyon édi a képeken! :D

Katinka: De jó Nektek, hogy nyaraltok! Jó időt fogtatok ki! Helyesek vagytok! :D

Wicca: De jó, hogy előkerültetek! Jó nagyot nőtt Bálint baba! Drukkolunk csütörtökre, majd mesélj! A háromnapos lázról mostanában nagyon sokat hallok, annyit tudok róla, hogy három napig tartó magas lázzal jár, más tünet nincs mellette, utána pedig piros pöttyös kiütések lesznek a babán.

Mosogatógép: Hát nekünk is van, és imádom!!!! Az én kezem is eléggé kikészül a mosogatástól, mondjuk én megtanultam gumikesztyűvel mosogatni, muszály volt, nem bírtam elviselni, hogy hogy néz ki a kezem. De még mielőtt Réka megszületett, kaptam a páromtól egy mosogatógépet! :D Hát azóta már el sem tudnám képzelni, hogy boldogulnék nélküle! :lol:

Strand: Talán csütörtök délután eljutunk mi is! Apa megígérte, hogy korán hazajön, és elugrunk Siófokra. A múlt héten is készültünk, de elromlott az idő! :evil:

Képzeljétek le kellett engednünk a kiságyat! Ezért:
Kép

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Köszi a cipőcskeinfókat hát nem semmi milyen árak vannak :evil: Nekem még a pediped tetszik nagyon.
Ancsi nekünk is van olyan baren schue-s bakancsunk csak az 20as majd őszre-télre lesz jó de tényleg szupi minőség.

Itt nálunk körülnéztem a mindenes áruházban és tök jó minőségű -sztem siestával vetekszik- magyar gyártmányú kiscipőket szandikat árulnak, és csak ötezer körül vannak sztem ki fogjuk próbálni nagyon jól néznek ki.

Katinka de helyesek vagytok :lol: Sokat nőttek a lányok :wink:
Jó nyaralást nektek!

Nálunk a nyaralás: Matyi ül a medencében délutánonként és pancsol én meg szurkolok neki
:lol: Apa hazaér és csatlakozik a szurkolótáborhoz :lol:

KépKép
winchi

Szia Szösz!

Remélem hazaér a párod hogy tudjatok strandolni most nagyon meleget mond a hétre.Nagyon édes Réka :D :D :D Hannusnak ugyanilyen a kiságya :D De még a fejvédöje is ugyailyen csak nekünk körbeéri az ágyat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.14 12:06-kor.
Vendég

húha Réka baba de ügyes vagy :lol: :wink:

Remélem Szösz lejuttok a héten strandolni a Balcsi vize biztos jó meleg lesz.

KépKép
winchi

szia Lara látom te is itt vagy :wink:

Mit csinálnak a Manók nálatok?

Matyi pakol mászik újságozik, a hosszabítók érdeklik, én meg nem győzök kapkodni. A szgép elé már ide van húzva az újságtartó, hogy ne tudja kikapcsolni :D

KépKép
winchi

Szia Winchi!Hannus épp alszik ha felébred kimegyünk sétálni igaz nagyon meleg van majd árnyékba leszünk.Hannus is mindig kikapcsolja a gépet meg ujságozik mindig meg akarja enni.
Nálunk is egész nap pakolás van kis rosszcsontok :lol:
Itt van még az öcséd?
Vendég

Én is néztem a pediped cipőt de nem mertem neki azt rendelni mert az nem tartja a bokáját.
Vendég

Már nincsen a hétvégén hazament anyuékkal így kettesben vagyunk napközben.

Matyi mostanában délelőtt alszik fél12-12ig így csak kb 1 óra múlva alszik újra csak ez az időszak nagyon meleg nem tudunk kimenni. Tegnap ilyenkor ki tudtunk menni de csak azért,mert pont be van borulva, nincs normális árnyékos részünk az udvaron.

Ilyenkor van sétapartneretek?

KépKép
winchi

Lara, Winchi! Aranyosak vagytok, köszi! :D Én is remélem,hogy sikerül Balcsiznink, már nagyon várom,és nagyon kíváncsi vagyok hogy fog tetszeni Rékának!

Réka is leginkább a nem játékokkal szeret játszani! :wink: Tegnap óta a kedvenc játéka a mérleg,illetve annak a gombjai. :D A héten úgyis megint hóforduló lesz, majd kap valami nyomkodós játékot. Bár az biztos nem lesz olyan izgalmas.

Szösz

KépKép
szosz

Mi a sétát áttettük reggelre, 9-11-ig sétálunk, utána már félek a naptól! Ha apa időben hazaér, még este sétálunk hármasban is. De ez elég ritka. :(

Szösz

KépKép
szosz

Szösz Matyi kapott játék mobilt anyutól pont azért mert minden nyomkodós kellett neki, de a saját mobilja nem olyan érdekes mint a miénk vagy mint a távírányító :lol: Nem lehet átvágni őket :lol:

KépKép
winchi

Sajnos most egyedül sétálunk :cry: nem sürün van sétapartnerünk :cry: Igen Hannusnak is a telefon a kedvenc meg a távirányító laptop meg ilyenek.Hannus felébredt majd este még benézek.
Vendég

Jó sétálást! :wink:

Én közbe elkaptam az a kisbüdibogarat aki a lábam alatt cirkált és tisztába tettem :lol:

KépKép
winchi

szosz:nahát, Réka baba de kis ügyes már. Meglátod olyan hamar elkezd majd tipegni, észre sem veszed. Persze, hogy teszek majd fel képet a tortáról. Ennyiért mondjuk már beszélnie is kéne ennek a tortának.

Lara: Sopron szép hely, biztos jól érzitek majd magatokat. Hannus nagyon ügyes, hogy felmászik az ágyra. :) Dorka csak lefelé akar mászni, és azt is fejjel lefelé. De megtanítottam, hogy lábbal menyjen lefelé, de néha elfelejti, ha nagyon siet :D
Jó sétát nektek! Majd ha Dorcsi felkel megyünk mi is.

winchi: én is láttam nálunk itt a bababoltban ilyen magyar gyártmányú szandikat, és szerintem jó minőségűek, csak az a baj, nekünk nem volt a méretünkben.

Olyan jó idő van, nem érvényes, hogy itthon dekkolunk, úgy mennék a Balcsira........ olyan de olyan mehetnékem van.

KépKép
ancsi_pancsi

Ancsi:Nagyon szép vonalzója lett Dorkának :D olyan édes ezen a képen :D :D :D Nekem is mehetnékem van főleg a balcsira de a páromnak most van a szezon igy hétközbe nem tudunk lemenni,van amikor hétvégén is dolgozik :cry:
Remélem jó lesz a nyaralás kicsit félek az ottani éjszakáktól mert itthon a Hannus külön alszik,de remélem elfárad és akkor majd alszik szépen.
Vendég

http://www.tanodacipo.hu/hungary/magyar.htm

én tavaly nyárra vettem tanodás szandit, rengeteget használta a fiam, vízben, sárban... szerintem tökéletes volt és nem annyira drága, mint a siesta

Kép

Kép
hettuli

ha jól emlékszem az Auchanban lehet a cipőboltban kapni

Kép

Kép
hettuli

Igen, Hettuli, mi is ezt vesszük minden nyáron. Szuper szandi és az ortopédián is azt mondták Levinek, hogy ez jó. Dorcsika is ilyet kap majd.
Te mikor alszol? Hogy vagytok?

Nálunk is van egy kisbolt, ahol mindig van féláras siesta, ősszel meg télen arra szoktam lecsapni csak sajna elkapkodják gyorsan.
Nyáron meg sem nézem a kisboltot, akkor a tanodás szandit vesszük.
Vendég

Sziasztok!

Anyám de meleg van..... :shock: Kint voltunk Matykóval fél 9től negyed10-ig és már vinnyogott a melegtől, hogy jöjjünk be. Én is csak kicsit kapáltam meg a paradicsomot kötöztem kicsit feljebb de csurgott rólam a víz.

Képzeljétek ma néztem az órát Matyi felállt az ágy mellett és már 4 percig állt kapaszkodva :lol: Egyre tovább bírja :lol:

Nagyon jól néznek ki ezek a tanodás cipők, szandik, és milyen áron lehet őket venni?
A honlapon nem írják

Tegnap előrelátó voltam és délután megfőztem a gyümilevest és már a hűtőben csücsül, nyami :D

KépKép
winchi

Winch: 3990 volt a szandi 26-osig, Levinek most a 28-ast már 5990-ért vettem. De ha jól emlékszem az újak már a kisebbekből is ennyibe kerülnek, de nekünk megfelel a tavalyi divat is, csak 28-asba nem volt.

Tegnapról maradt zöldbablevesem most csak gyorsban csináltam bolognait, meg a mamának külön milánóit párizsival, mert a bolognai túl fűszeres neki, a husit meg nem nagyon eszi mostanában.
Vendég

hello csajok!

Úgy látszik mindenki szenved a melegtől. Már elképzeltem magam egy tengerparton! :D:D:D De jó is lenne. Mi is voltunk kinnt egy kicsit, lementünk a forráshoz vízért, meg a mamát is megnéztük, de rettenet meleg van. Dorka úgy megizzad, és elfáradt, hogy be is aludt. Remélem azért este is elalszik.

Jól néz ki ez a szandi, és az ára sem vészes.

Lara: mi apánk is dolgozik most hétvégén, meg lehet még 2-3 hétvégén keresztül szombat, vasárnap is. :( Mondjuk annyiból jó, hogy legalább lesz túlóra pénze, mert abból most elég szűkösen állunk. Lesz itt Cecén juliális hétvégén, kárpótlásul kiviszem Dorkát az elmaradt szülinapi buliért. Azt hiszem a Desperado együttes is jön.

Na, puszi mindenkinek!

KépKép
ancsi_pancsi

Puszi Siófokról!
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Megérkeztem. :)
Visszaolvasni még nem tudtam mert dolgoztam, de igyekszem visszacsatlakozni.

Szösz: Az egyik szemem sír a másik nevet a kép láttán. Nagyon ügyi Réka baba! Nekünk nem kell leengedni az ágyat, ugyanis szemünk fénye nem hajlandó a lábát használni.
Neurológiára kell mennünk vele :(

Barni nem volt 8 hónapos és mászott, Bianka nem, csak ne legyen komoly baj.

Zajlik az élet.

Sarmon:nagyon jók a képek. Irigy vagyok hogy ti már nyaraltok, bár szombaton mi is indulunk nyaralni.
Jó időt fogtatok ki :)

Winchi: Őszintén megvallom kicsit fájó szívvel gratulálok, de tény hogy nagyon ügyi Matyi is :)

Lányok, ne haragudjatok nem olvasok tovább mert kicsit szontyika lettem Biankám miatt. Ő nem hogy nem áll fel de a fenekét sem emeli arra törekedve hogy másszon :(

Tündi
Kép
Kép
trundike

Holnap jövök, csak most még friss a neurológiai eset. Lányok! Azért veletek örülök ám, csak mellette megjelent a keserűség is. Remélem nem haragudtok meg ezért.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?