Sziasztok!
Eddig csak olvasó üzemmódban voltam, egyszerűen nem tudtam leülni írni is egy kicsit. Most gyorsan beraktam egy mosást, aztán engedélyeztem magamnak kicsi kilengést.
Voltunk mi is Bp-en négy napot, Apa szerzett szállást az egyik szállodájukban, szupi volt. Voltunk a várban, a Margitszigeten, strandoltunk is egyet, fogaskerekűztünk, gyerekvasutaztunk, libegőztünk, váci utcáztunk, elmentünk Szentendrére (meg hazafelé beugrottunk az Ikeába
). Meg csomót tömegközlekedtünk, vettünk családi jegyet, így megérte, Lili nagyon élvezte. Nati is jól elvolt, ha elfáradt, aludt a babakocsiban, ha elzsibbadt, mindig kivettük kicsit. A strandolást nagyon csípte, élvezte nagyon a vizet.
Kedden Zalakarosra megyünk egy hétre Lili keresztszüleivel, önkormányzati üdülőbe, a szállásért nem kell fizetni. Remélem, az időjárás is velünk lesz, tervezünk kirándulásokatt is a strandoláson kívül.
Nati közben kis örökmozgó lett, egyre több helyen feláll, megtanult mászni, rájött, hogy a nappalin kívül is van élet. Pl. állandóan a cipőket vadássza le nagy örömömre.
És itt az ideje az óvintézkedéseknek, mert egy lépcsőfokot már fel tud mászni. És közben a beszéden is finomított kicsit, az új sláger a dededededeeee.
Ancsi, Dorkának jobbulást, sok-sok gyógypuszit küldünk!
Sarmon, Írisz nagyon helyes és a nagyobb gyerkőceid is.
Örülök, hogy Jázi szeme mégis rendben van.
Winchi, Matykó is naggyon helyes kispasi, jók a Balatonos képek.
Mancsa, nagyon jó lehetett a nyaralás, szépek a fényképek.
A szülinapos Milánnak utólag is gratulálok.
Jól sikerült kis szülinap volt.
És a strandolós Hannát nehogy kifelejtsem, látom ő is élvezi nagyon a vizet. És tényleg jól áll neki a pöttyös ruci.
Taliban mi is benne lennénk, bár én sem vagyok nagy országúti sofőr, de valamikor el kell kezdeni. Ugyanis Apa szerintem nem jönne. Így viszont tudok fuvart felajánlani egy anyukának és egy babának. Hová mennénk?
Na, mennem kell teregetni, hajat mosni, aztán barátnőzünk.
Szép napot,
Katinka