Sziasztok!
Először is mindenkinek köszönöm apácska nevében a köszöntéseket!
Nagyon aranyosak vagytok!
Enis
Az ünnepi menü sült csirke, rántott tök, és párolt rizs, krumplipüré volt. És gyümölcstorta.
Mi történt akkor anyósoddal? És annyira felhúztad magad, hogy megjött??? Te jó ég! akkor tényleg jól felhúztad magad..
Zsu
Ez milyen jó eredmény!
Minden oké!
Nagyon örülök nektek!
Jajj de szép Benőke!
És tényleg látszik a kis kukija.
Jajj meg azok a csöpp kis lábacskák!
Na és a kis pofija...
Megvallom könny szökik a szemembe... Hogy mennyire várom már, hogy láthassam a teljes valójában!
GOndolom te még jobban.
Kitty
nem véletlenül lett így összehozva.
engem kapott meg a születésnapjára.
Amikor bejelentettük otthon, hogy szeretnénk összeházasodni, elmondtuk miért, és hogy... akkor a sógorom megkérdezte a páromat: Nem jártál volna jobban egy pár zoknival?
Hát nagyon jót nevettünk.
Anyci
Húú de szenya vagyok.. Össze-vissza szégyenlem magam! Tegnap elmaradt a lánykád köszöntése, de most pótolom.
Bridget
Ne haragudj, de tényleg sietek,és csak kutyafuttában tudok lenni. Szabi most még alszik, ezért tudok írni. Tegnap jó sokáig fenn volt. Amíg itt van, ez így is lesz.Ne haragudj! Ígérem, hogy majd többet fogok jönni, ha már lecsitulnak körülöttem a dolgok.
Nócika
Hatalmas ölelés nektek! Ezt még olvasni is rossz! elhiszem, hogy kibuktál. Regi baba fel fog épülni! Olyan mint anyukája! igazi erős csaj! Nagyon szorítok nektek! A tejcsi meg jót fog neki tenni. Attól fog igazán erőre kapni!
Jajj de csöpp kis lány!
Annyira rossz, hogy ilyen csövek meg szerkentyűk vannak körülötte.
De nagyon szép kislány!
Az első képen tiszta Peti.
Többiek???
SZöszke te megint eltütél!!!!
Ne haragudjatok, de én még mindig lassított üzemmódban vagyok. Péntekig van itt unokaöcsém, de szombaton melózom. Azért igyekszem jönni, amikor csak tudok.
Csókollak benneteket!