soalone, szia! Nem tudok konkrétumot de saját tapasztalatból írom, hogy piri előtt 1-2 nappal kb nekem is szokott ilyen erős lenni az LH teszt
és nekem nem jelentett semmit. Tehát piri környékén is nyugodtan lehet első vizeletből 2 csíkos LH-t pipilni. Mondjuk én utána/közbe nem néztem csak előtte
Akella nagyon kis türelmetlen lettél
... de megbocsájtok, ki tud haragudni egy kismamára
Teszt csak ha 1 hetet késik lesz, csak 25-ős tesztem van, semmit nem ér piri napjáig. Addig meg már úgysincs sok kár volna elpocsékolni a tesztet, főleg, hogy nem igazán hiszem, hogy terhes vagyok, csak szeretném
Sajnos nekem nem éri meg innen Esthajnaltól tesztet rendelni egyenlőre, mert annyi volna a banki levonás mint vagy 6 hónapi LH teszt és HCG ára.
Esthajnal ha szeptemberig nem leszek babás nem úszód meg
Unokahúgomat felvették Debrecenbe egy 2 éves tanfolyamra, kozmetikára
aztán csak rendelje meg nekem ő a teszteket, ha babázni akar
mindig babát kért tőlünk karácsonyra amióta megesküdtünk. Már februárba megírta az idén is a levelet a Jézuskának
Királylány nekem manapság kijut a melóból is most is dolgoznom kéne csak szünetelek kicsit
nem tudok egész nap írni, sőt még olvasni sem. Otthon meg csak gyorsan írok mert manapság römizni szoktam a netten és nincs időm írni csak olvasni egész este
Na meg viráglocsolás minden este, főzögetek is tehát hamar 1 óra lesz. Este is 12:30 fele feküdtünk le, férjem persze egész este aludt igy nem volt álmos és egyből egyebet akart alvás helyet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.07.15 13:34-kor.