Új privát üzeneted érkezett!

ja és üdv soalone :)
Vendég

Csibuc. Nem tudom, fogalmam sincsen, nem tudom a blogod elérhetőségét,úgyhogy meg sem tudom nézni, huszonvalamennyi,21,22 azt hiszem.
lujzedli

Küldtem privit lujzi... Sajna nekem nem ezekkel a mértékegységekkel mérték. Így nem tudom, hogy ez jó vagy nem jó sajna :(
Vendég

Szia Csibuc! :)
soalone

Kétségek közt vagyok lányok... Gondoltam, leírom, hátha tudtok segíteni. Július 11.-én 32 napra megjött. Visszaszámoltam 14 napot, és (mivel mindig jegyzem ;) ) láttam, hogy 27.-én voltunk együtt a párommal. A menstruációm 3 nap után elmúlt. Tegnap nagyon rosszul voltam egész nap. Hányinger, szédülés, stb... Mivel van itthon ovulációs tesztem, gondoltam használom jóstesztként. Két csíkos lett. A második csík igaz, hogy halványabb, de határozottan ott van. Tehát a mai nap a menstruációm ötödik napja, de már tegnap se volt semmi. Elrohantam a gyógyszertárba, vettem terhességi tesztet, de negatív. Meg is nyugodtam, gondoltam majd ebben az új ciklusban, ovuteszttel megpróbáljuk. Igenám, de a hányingerem nem múlik. Nem kívánom a kaját és émelygek. Lehet, hogy a negatív terhességi teszt ellenére mégis terhes vagyok? Vagy csak ez a nagy meleg szórakozik a szervezetemmel? Szerintem ennyi idős terhességet már ki kellene mutatnia a tesztnek, nem? Hát, most rendesen összezavarodtam...
soalone

Soalone:a terhességi tesztnek már ki kellett volna mutatnia, szerintem ott más lehet a dologban. az éelygés mástól is lehet, de azért kívánom,hogy baba legyen a dologban.
lujzedli

Sziasztok Lányok!

Szeretnék MINDENKITŐL holnapra egy nagy drukkolást kérni :!: :roll:
Remélem lesz képecskénk is és akkor persze felteszem Nektek.

csibuc remélem most már Nálatok is rendben lesz minden és jön a baby :wink:

soalone szia! Én nem tudok 100%-os választ adni, majd a szakértő csajok talán tudnak Neked válaszolni, de szerintem a mensi napján már ki kellene, hogy mutassa a teszt a terhességet, én akkor csináltam, amikor meg kellett volna jönnie.Nekem ilyen korán még egyéb tüneteim (hányinger stb.) nem volt, de nem vagyunk egyformák. Reggel első pipiből csináltad?

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Melisch nem hinném, hogy azért lett volna magasabb a hőd mert be voltál takarózva. reméljük más miatt van :wink:

Soalone szia. Előfordul, hogy nem mutatja ki a terhességi teszt, hogy baba van. A tünetek lehetnek ettől is - attól is. Ebben a nagy melegben nekem is van némi hányingerem kaja után akkor is ha keveset eszem. Azért én szorítok, hogy ne a meleg legyen a ludas :wink:

Akella rajtam nem fog múlni a dolog, de a főnöknél ments ki miért nem tudom majd használni a kezem :lol:

Lujzedli sajnálom a lagzit meg anyukád hozzáállását...

királylány

Megint nem vagytok elnézőek a dolgozókkal :evil: sokat kellett olvasnom :lol: :lol: időm meg nem sok van.

Esthajnal én nem hiszek az ilyen csodákba, na meg a hő sem volt nagy bumm, meglátjuk reggel mi lesz. Ennél többet mi nem tudunk tenni a babáért, igazán kitettünk magunkért ebbe a hónapba, már jól eset pár "szabad nap is". Volt amikor én intéztem annak, hogy nem feküdtem le egyszerre a párommal így elaludt, mert nagyon fáradt volt :oops: :oops: :oops:

Csibuk nagyon jó hírek, bár a baba jobb lenne, de előbb ki kell gyógyulj a bibiből és hipp-hopp ott lesz a baba.

Zsu neked nem is írtam ,hogy sajnálom ami anyukáddal történt :oops: elfelejtettem leírni. Sajnos lehet igaza van a férjemnek, hogy a legveszélyesebb az amikor 70-80 km/h közlekedik valaki. Látom én magam is hányan előznek csak mert úgy látják lassú vagy. Bezzeg elé nem vágnak olyan sokan mikor 120-130 km/h -val száguld. Még jó, hogy jó a féke ha mégis valaki vagánykodik.

Nagy puszi mindenkinek, még jelentkezem, bár rengeteg a dolgom, nem is tudom mikor megyek haza :roll: ha megéhezek :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Zsuzska levél: :lol:

Csibuc nagyon ügyes vagy a diétával, küldhetnél nekem is egy kis akaraterőt :roll: Blogot tessék szorgalmasan írni, hogy legyen mit olvasnom :D és nyugodtan panaszkodjál csak meghallgatunk. Nekem szerencsém van anyósomékkal, de sógornőmről tudnék mesélni :? - remélem a zuram nem olvassa, mert akkor kikapok :roll:

Betty nem is ajánlom, hogy megszökjél, mert megkereslek osz dádá lesz :mrgreen:

Anyci durci: :lol: Apának fenyítés lesz! Enyém uram is alszik mostanság, mert zsinórban dolgozik hajnalban megy későn jön, holnap viszont szabadnapos :P

királylány

Melisch szíííííííííííja! De jó, hogy itt vagy. na én otthon voltam 2 napig, de gép elé ülni nemnagyon volt időm, bezzeg a munkahelyen........de csak mert nincs itt a főnök :P :lol:

királylány

Helló!

Soalone, lehet nálam teszteket rendelni, igen. Írj privit, miből mennyit szeretnél. 30 db felett kedvezményes ár vagy ingyen teszt jár.

Valóban, amennyiben nem közvetlenül mensi előtt volt ovulációd, ami igen ritka, de azért előfordul, akkor a tesztnek ki kellett volna mutatnia, ha babás vagy. DE kivételek mindig vannak, és hát nem tudom, mennyire volt erős a mensid, mert ha gyenge volt, akkor akár még terhes is lehetsz, mindenképpen javaslok egy reggeli első pipis, érzékeny terhességi tesztes otthoni vizsgálatot, és meglátod. Amúgy bármitől lehet ez a rosszullét-féle, akár a melegtől is, vagy valami bújkál benned (mármint baci, vírus), esetleg hormonális bibi van. Nehéz így megmondani!

Zsuzska, hát remélem, ezt nem azért írtad nekem, mert az ellenkezőjét gondolod :shock:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 3000 Ft/db doboz nélkül, vagy 5900 Ft/2 db dobozban.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Részletekről érdeklődj nálam privát vagy email üzenetben.

FIGYELEM!

Minimum 30 db teszt rendelésekor árkedvezmény!!!

30-50 db teszt vásárlásakor a tesztcsíkok ára: 100 Ft/db!

50 db feletti teszt vásárlásakor a tesztcsíkok ára: 90 Ft/db!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Köszönöm, hogy ennyien válaszoltatok, nagyon aranyosak vagytok! :) Megmutatom, mi zavart be... Kép
Remélem, sikerül elsőre feltöltenem. :oops: A kép minősége nem a legjobb, telefonnal csináltam, félhomályban... Ovulációs teszt. Gondolom, ez nem pozitív. Vagy kapjam el este "apánakvalót"? :D
soalone

Szia Esthajnalcsillag! De jó!!!!!!!! :) Mindjárt kalkulálok, és írok! :)
soalone

királylány köszönöm, aranyos vagy!

melisch remélem, hogy baba van a dologban :lol: Mikor csinálsz tesztet?

Kép
Kép
akella

Írtam privit Esthajnalcsillag!
Visszatérve a másik témához... Nem volt gyenge a mensim, piros volt, mint rendesen, csak három napig tartott. Legbelül tudom, hogy nem vagyok terhes, mert tegnap este megvizsgáltam a méhszájamat is, és az bizony szépen lent van, és nem zárt... Az utolsó fűszálba kapaszkodván azért megmértem előbb a hőmet. :lol: 37.1 Na jó, tudom, hogy ez nem számít, mert nem reggel van, a másik meg, hogy ilyen kánikulában ez talán természetes. :) Köszönöm még egyszer mindenkinek, aki válaszolt!
soalone

soalone, szia! Nem tudok konkrétumot de saját tapasztalatból írom, hogy piri előtt 1-2 nappal kb nekem is szokott ilyen erős lenni az LH teszt :cry: és nekem nem jelentett semmit. Tehát piri környékén is nyugodtan lehet első vizeletből 2 csíkos LH-t pipilni. Mondjuk én utána/közbe nem néztem csak előtte 8)

Akella nagyon kis türelmetlen lettél :lol: :lol: :roll: ... de megbocsájtok, ki tud haragudni egy kismamára :wink: :lol: :lol: 8) Teszt csak ha 1 hetet késik lesz, csak 25-ős tesztem van, semmit nem ér piri napjáig. Addig meg már úgysincs sok kár volna elpocsékolni a tesztet, főleg, hogy nem igazán hiszem, hogy terhes vagyok, csak szeretném 8) Sajnos nekem nem éri meg innen Esthajnaltól tesztet rendelni egyenlőre, mert annyi volna a banki levonás mint vagy 6 hónapi LH teszt és HCG ára.

Esthajnal ha szeptemberig nem leszek babás nem úszód meg :lol: :lol: Unokahúgomat felvették Debrecenbe egy 2 éves tanfolyamra, kozmetikára 8) aztán csak rendelje meg nekem ő a teszteket, ha babázni akar :lol: :lol: :lol: :lol: mindig babát kért tőlünk karácsonyra amióta megesküdtünk. Már februárba megírta az idén is a levelet a Jézuskának :lol: :lol: :lol:

Királylány nekem manapság kijut a melóból is most is dolgoznom kéne csak szünetelek kicsit :roll: nem tudok egész nap írni, sőt még olvasni sem. Otthon meg csak gyorsan írok mert manapság römizni szoktam a netten és nincs időm írni csak olvasni egész este :oops: :oops: Na meg viráglocsolás minden este, főzögetek is tehát hamar 1 óra lesz. Este is 12:30 fele feküdtünk le, férjem persze egész este aludt igy nem volt álmos és egyből egyebet akart alvás helyet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.07.15 13:34-kor.

Kép
Kép
melisch

Melisch! Majd kiderül, hogy mensi előtt is ilyen lesz-e, mert nézni fogom minden nap, ha beszereztem Esthajnalcsillagtól. :) De ez mensi után van. Vagyis igazából nem utána, mert ma van az ötödik napom, de már nincs semmi. (Ennek nagyon örülök, mert a kánikulának köszönhetően felmelegedett a víz medencében, este csobbanunk apucival! :lol: )
soalone

Nnnnna. Főnök sehol, kollégnő lelépett mert ma 6-ra jött be dolgozni mondván, hogy meleg van :shock: Még jó, hogy a nyitvatartásunk 9-17! Na mindegy én ezt nem tudom felfogni. Mi lenne ha én is hazamennék Mondtam a főnökasszonynak, hogy holnaptól éjjelli műszakot vállalok mert meleg van :roll: :twisted: Érdekes dolgok vannak............
Szóal most van egy kis időm beszélgetni

királylány

De jó nektek én már szilveszter óta nem voltam strandon azaz medence közelébe sem :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch én sem, remélem mikor megyünk nyaralni akkor is ilyen jó idő lesz!

királylány

Strandon én se voltam már vagy három éve. :lol: De beszereztünk itthonra egy medencét, és nagyon jókat szoktunk benne pancsolni. Mint két gyerek néha... :lol:
soalone

Húúúúúúúúú bakker csurog a víz rólam, mindjárt beülök a csap alá............és munka után szoliba megyek :roll:

királylány

királylány ez durva :o :lol: :lol:
Én biztos nem bírnám ki most a szolit. Igaz fehér is vagyok, mint a fal,
de már így a babával pláne kerülöm a napot és a strandot.
A tópartot jobban szeretem, mert nincs ott az a sok ember, elég belőlük a munkahelyen :lol:

Kép
Kép
akella

Akella én sem mennék a szoliba ha nem mennénk hamarosan nyaralni, ilyenkor előtte elmegyek pár alkalommal és nem égek le. 5 percnél többet nem bírok belőle....

királylány

királylány ez igaz, korábban én is ezt csináltam, de nagyon meleg van és nem irigyellek :wink:

Kép
Kép
akella

Jájjjjjj ebben a dög melegben is megtalálnak az idióta taknyos jánkák! még szerencse, hogy a varrónőt kereste az meg nincs már itt. Volt már vele problémám mikor szalagavatós volt tavaly és megmutattam merre lehet kimenni az ajtón a kedves anyukájával együtt...... :twisted:

királylány

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch mit is röhögsz ilyen nagyon? :lol: Ejnye - bejnye! :lol:

királylány

No most ráérek beszélgetni és nincs itt senki. Nem baj, jóban vagyok magammal majd elbeszélgetünk mi így együtt na meg a majré is velünk van........... :mrgreen:

királylány

Örülök, hogy a nagy meleg ellenére így pörög a topic. Pirivel nem tom mi van nálam, reggel úgy tűnt, hogy megjött, mostanra viszont van is meg nincs is :(

királylány: küldök egy kis akaraterőt :D
Blogomat meg írom majd, csak most annyi minden egyéb más van porodon, hajjaj :)
Vendég

csajok,meg fog jönni,már barnázok,halvány még,de megjön :cry:
de lagalább nem akkor lesz meg,amikor dokihoz kell mennem :)
lujzedli

Jaj csajok mindenkinek jön piri, sajnos a fenébe lassan de biztosan beállok majd közétek. Nem olyan rózsaszín ez a világ :cry: csak az uram látja mindig annak :twisted:

Kép
Kép
melisch

lujzedli sajnálom :cry:

Kép
Kép
akella

Részben sajnálom,részben nem,mondjuk azt,hogy már megszoktam, de engem ez a 23.cn zavar. 12 nappal előbb akar megjönni?????
lujzedli

Sziasztok!

Lujzi a francba én már reménykedtem hogy végre baba lesz :( Simi a lelkednek :D

Csajok én már nem erőltetem apcival a dolgokat,nem érdekel ha lesz gyerek lesz hanem akkor nem,már ez se érdekel.Itt volt rá a lehetőség de mindig volt valami kifogás miért nem.Hát így jártam.

Mindenkinek nagyon szurkolok hogy sikerüljön babásodni!!
Aki már babás annak boldog gömbölyödést!
Most én hanyagolom ezt a dolgot,ha egyszer nem kellek neki,akkor nem kellek neki :(
Sajnálom majd jövök valamikor :roll:

Kép
anyci

Mai sziporkák:

Kedves Erste Bank!

Mivel Önök állandó kapcsolatban vannak Mátyás királlyal, jó lenne ha megadnák elérhetőségét!
Esetleg újra koronáznánk, ezek helyett ...

Ősi repülőgép törvény: Az óceánban több repülőgép található, mint tengeralattjáró az égen...

rendőr számolja az előállítottakat:
- Egy, kettő, három...
Meghallja a főnöke,és azt mondja:
- Nem úgy kell azt számolni, hanem így: egy fő , két fő...
Elmegy a főnök, a rendőr pedig betartja az utasítást:
- Egy fő , két fő ... hat fő, hét fő, kedd, szerda,csütörtök...

Amikor először olvastam az ivás veszélyeiről, azonnal leszoktam az olvasásról
Idős székely házaspár ül kint a teraszon békességben, mikor a néni megfogja a seprűnyelet és olyan irgalmatlan nagyot, vág rá az öreg orrnyergére, hogy az felbukik székestűl. Felordít:
- Asszony, megőrültél? Miért kaptam ezt?
Mire a néni:
- Azon gondolkoztam, hogy ötven éve együtt élünk és miattad nem volt még egyszer sem egy jó szexünk!
Szép csendben üldögélnek vagy öt percig, mikor az öreg feláll és kegyetlenül hátbarúgja a nénit, hogy az legurul a teraszról.
A néni felül a muskátlik között és rábődül az öregre:
- Hát ezt most miért kaptam?
Mire a bácsi:
- Honnan tudod te, hogy milyen a jó szex?!

Szőke nő: - Főúr, mennyibe kerül a sör?
Pincér: - A pohár 220, a korsó 330.
Szőke nő:- Aha, értem. És a sör?

Miután megalkotta Isten Ádámot és Évát, azt mondta nekik:
- Még két adományom maradt. Az egyik, az állva pisilés művészete és...
- Én!!! Én!!! Én!!!! Én akarom Istenem, kérlek, kérlek, kérlek!!!!! - szakította félbe
azonnal Ádám - ez annyira leegyszerűsítené az életemet....
Éva beleegyezett, neki nem volt fontos ez. Isten Ádámnak adta az első ajándékot. Ádám kiáltozott örömében, szaladgált az édenkertben, minden fa mellett megállt pisilni,
kiszalad a tengerpartra, pisilve rajzolt a homokba... Isten és Éva nézték egy darabig a
boldog férfit, aztán Éva a Teremtő felé fordult és megkérdezte :
- Melyik a másik ajándék?
- Az agy, Éva, az agy...
A méhek nem olyan szorgalmasak, mint hisszük, csak nem tudnak lassabban zümmögni.

királylány

Anyci apa nem akar babát?

királylány

Sziasztok, szép napot!
Minyá visszaolvasok, oszt gyüvök....
8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

anyci sajnálom, hogy ez a helyzet :cry: Remélem azért változik, de mi várunk ide sok szeretettel :!: :wink:

Megyek csajok, rákészülök lelkiekben is a holnapi Uh-re és AFP-re :?
Kár, hogy nem lehet tudni az eredményt csal 2 hét múlva, de legalább láthatom babócát :wink:

Puszi Mindenkinek holnap vagy legkésőbb holnapután jelentkezem!

Kép
Kép
akella

ÓÓÓ Akella, köszke a hiányolást, jól esik! :wink:
Egyébként te is simán jöhetnél sűrűbben..
Várjuk a képeket 8)

Bri
ha holnap 8:50-kor indul a repülőm, akkor 17:50-re ott vagyok... 8) ...de hogy ott olyankor mennyi lesz az idő??!! :idea: Majdnem annyi, mint mikor elindultam... :shock: :lol:

Melisch
nálad az már nem is jöhet számításba, hogy esetleg bébike van a pociban hm?! :wink:
Lehet, hogy nem is a nyakig betakarózástól megy fel a hőd :)
Reméljük!!
Nagyon szép a görbuszod sztem!

Csibuc
örülök, hogy örülsz, hogy piri bekopogott hozzád...bár jobban örültem volna, ha esetleg egy gólya lett volna... 8)
És köszke a drukkot

EHCS
mivel műtötték anyóst? Jobbulást kívánok neki!

Zsuzska
a "levél" naon tetszett :lol: :lol:

Üdv a klubban Soalone!
Mielőbbi babásodást kívánok neked!!! :wink: Kép

Dia
ne aggódj, nem szökdécselek el tőletek, mert imádlak benneteket...csak nehogy előbb unjatok meg ti engem... :lol:

Lujzi
pirit le kő lőőni!!! :evil:

Anyci
nem feladni, mert meglátogatlak, ráfektetlek a térdemre, és jóóól elfenekellek!!! Csak türelem, türelem...

Melike, Recon, többiek?? :idea:
Hun vagytok??

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

anyci: sajnálom. nálunk is hasonló a helyzet,apa akkor sosem akar velem lenni,amikor aztán nagyon kellene, ezért is nem sikerül a projekt, szerintem. De augusztusig kapott határidőt, onnéttól beindul az üzem. nem hagyom, fenyegettem én már válással is,de kiröhög. :?
lujzedli

Lassan megyek haza. Nagyon fájok,jaj,de rossz éjjelem lesz a mensi miatt. :cry:
lujzedli

A rendőr lemeszel egy kb. kétszázzal száguldozó autóst.
- Hova ilyen sietősen?
- Ne is kérdezze biztos úr! Most lőttem le az anyósomat, itt a hullája a csomagtartóban.
A csőre töltött pisztolyt meg nem volt időm eldobni, itt van a kesztyűtartóban.
A rendőr döbbenten előrántja a pisztolyát és a sofőrre fogja, a másik kezével meg rádión sürgős segítséget kér.Megjön az erősítés.
- Mire volt a nagy riadó, őrmester?
- Hadnagy úr, jelentem, ennek az egyénnek ott az anyósa lelőve a csomagtartóban, a pisztoly meg a kesztyűtartóban!
Átvizsgálják a kocsit se hulla, se pisztoly, semmi különöset nem találnak.
Egyszer csak megszólal a sofőr:
- Fogadjunk, most meg azt is rám fogja majd, hogy kétszázzal száguldozok!

Két rendőr járőrözik és találnak az erdő tisztásán egy tehenet. A tehén borzasztóan bőg! A rendőrök tanakodnak, hogy mi lehet a baja. Az egyik kitalálja, hogy biztosan szomjas. A rendőrök elviszik a közeli tóhoz megitatni. Az egyik megfogja a szarvát és belenyomja a tehén fejét a vízbe. A másik rendőr pedig hátul a farkát pumpálja. A tehén iszik, majd fosik egyet. A hátsó rendőr odaszól a társának:
-Te! Ne nyomd már le annyira a fejét, mert már az iszapot szívja!

Rendőrök először vannak helikopteres őrjáraton. Egyik kérdezi a másikat:
- Te mi ez a lapátos izé a fejünk felett?
- Mittomén - mondja a másik -, tán a klímaberendezés lehet.
- Miből gondolod?
- Hát mer a pilóta azóta izzad, amióta nem forog.

Borotválkozik a cigány, áll a tükör előtt, a purdé a lába között.
- Hé te Gazsi, hát nem szégyelled magad, a gyerek a faszoddal játszik! - szidja a felesége.
- Hát mivel játsszon - beretvával?!

Azt bizonyára tudod, hogy akinek leharapják a pöcsét, az pösze lesz.
Most pedig jöjjön a vicc:
Hárman üdülnek a Nilus mellet: egy német, egy orosz és egy cigány. Bemegy a német, pár perc múlva kijön és euz mondja:
- De jót püjödtem.
Bemegy az orosz is, majd mikor kijön a következőt mondja:
- De jót püjödtem.
Végül a cigány megy be a vízbe és hamarosasan kijön egy krokodil és a következőt mondja:
- Ki püjdött utoljára?

A cigány család elmegy az önkormányzathoz segélyért. A cigányasszony viszi a szót: - Ádjanak már egy kis segélyt, má két hónapja nem volt hús a számban.
A cigányember megszólal:
- Asszony, miket nem beszélsz itt összevissza? Az én faszom talán karalábé?

Az aranyhal és a cápa jó barátok. Egyszer megbeszélik, hogy egy napra helyet cserélnek. Az aranyhal egy napig a tengerben, a cápa pedig a tóban fog lakni. El is jött a nagy nap. Megvolt a helycsere, mindketten megtudták, milyen a másik élete. Másnap, mikor találkoznak, elbeszélgetnek.
- Na, aranyhal, milyen volt a tengerben lakni?
- Hát, elég unalmas. Na és milyen volt a tó?
- Nem volt semmi különös. Csak egy halász kifogott a horgászbotjával.
- És mi történt?
- Mondtam neki, ha visszadob, teljesítem egy kívánságát.
- Mi volt a kívánsága?
- Az, hogy a farka érjen a földig.
- És teljesítetted?
- Hát persze!
- Na és hogyan?
- Leharaptam a lábait...

Angyal száll le a földre, odamegy a vakhoz:
-Láss!
Csoda történt, látok!
Odamegy a bénához:
-Járj!
-Csoda történt, tudok menni!
Odamegy a romához, mire a roma:
-Ne közeliccsé, most százalékóltak le!

- Miért nem figyelsz, Móricka?
- Figyelem én, plébános atya!
- Akkor ismételd el, hogy mit mondtam az előbb!
- "Miért nem figyelsz, Móricka?"

A tanárnő az órán felteszi a kérdést:
- Tudna valaki mondani egy óhajtó mondatot?
Pistike jelentkezik:
- Tanárnéni én úgy meg....-ám, ha lehetne!
- Na azonnal kifelé az osztályból, de gyorsan!
Pistike megindul lehajtott fővel az ajtó felé.
- Nem te, a többiek!!

betty615

Nagyon köszönöm a szívélyes üdvözlést Betty! :) Az egész napom azzal telt, hogy a topikot olvasgattam, nagyon sok hasznos infót megtudtam általatok. Örülök, hogy idekeveredtem! :) Esthajnalcsillaggal már felvettem a kapcsolatot privát, úgyhogy remélem, hogy hamarosan örülhetek én is! :) Most viszont megyek, és csobbanok egyet! :lol: Jók legyetek, bírjátok a meleget! Holnap este benézek.
soalone

vAGYON VALAKI?
lujzedli

Hormontablazat: http://www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm

Lujzi
Nekem 25naposak a ciklusaim barnazas meg meg nem menzi :roll:

Kiralylany
:D Repulos vicc :shock: :oops:

Akella
Holnapra Kép

Betty
Okes varlak 8) de ha nem jossz elfenekellek :twisted: :lol:

Melisch
A hod a kitakarozastol nem megy fol vgy le foleg nem szajban vgy huvelyben ahol ugye alapbol merni kell :roll: en ezt nem ertem :roll:

Csibuc
latom mentel lejebb 1kilot 8) gratula :wink: es oruloka 28napos menzidnek is :D En paromnak nem naon tecc ez a virtualis dolog :roll: mindig ezzel cukkol...ulok a neten...aszongya mit csinalsz?babaaanet? :twisted: meg ha nem is oszerinte akkor is itt vgyok :roll: http://www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm

Anyci
Akkor jo az en parom nem egy internet fuggo max megnezi a tozsde ilyenek de semmilyen oldalon nincs fent :roll: es nem erti meg ngyon hogy mi itt mit tudunk annyit beszelni :oops:
En kieroszakoltam tegnap :twisted: muszaj jon a pe :roll:

Csillag
Igen sikerult de meg nem teljesen 2csikos csak csikozodik :roll: szal meg csutin is meg szombaton is jo lenne egyutt lenni....vgy penteken nem tom majd a tesztjeimtol azaz a te tesztjeidtol fugg :wink: Anyosnak meg drukkolunk mi is :wink:

Zsuzska
Ez naon jo volt bar regebben olvastam mar de aki ilyeneket kitud talalni.... :lol: :lol: :lol: (az elozo oldali lap alja iras)

soalone
Kép de ha mar rendelsz miert nem 10-es hcg-ket rendelsz ha ugyis a terhesseg kimutatasara kell :roll: Ugy ahogy mondod ennyi idos terhesseget kikene mar mutasson a teszt hacsaknem pont belenyultal egy rossz tesztbe...lh van en ennyi idosen mar nem probalkoznek viszont csillagtol rendelj inkabb 10-es hcg tesztet ne lh-zgass ilyenkor mar :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget lehet marhaság de tényleg melegem volt és majdnem kezdtem izzadni is és ebből gondoltam magasabb a hőm. Amúgy számba mérem. Na de volt nekem szép görbém is pirivel. Rá se ránts!!!!!! Én nem vagyok terhes! Most éppen sörözök a párommal. Nem akarok más életet élni mert akkor nagyon fájó a pofára esés.

Látom jó kedves van!

Kép
Kép
melisch

Melisch
Meg sosem lehet tudni...a gorbed szep es ha jol latom apait anyait beleadtatok :lol: Addig amig nem bizonyosodik be a terhesseg nincs is ertelme mashogy elni....ugyhogy jo sorozest 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?