Sziasztok!
Honey!
jaj, kitartást! Remélem a gyógyszer segít hamar! Hát, hohy hogy emelgesd kevesebbet Flórát, arra nincs nagyon tippem, bár, ha a földön pelenkázod, ölben a földön ülve eleted ( már, ha hagyja) és ülve ölelgeted-babusgatod, akkor azért csökken az emelgetések száma...
Remélem találsz végre egy rendes, lelkiismeretes jó dokit!
A.m!
Nagy-nagy gratula a pici-minihez! És hogy vagy???
Lanta!
Kérek szépen privit én is!
Minyu!
Lesül a bőr a képemről...de holnap mindenképp írok már....
Kicsi Csonginak jobbulást!
Angel!
Jaj, de szép kicsi tomid van! Kis csókos szájú Ő is!
Köszi a gratulációt!
Ja, hogy vártok még valamire?
Szóval van egy 5 mm-es, dobogó szívű kismanócskánk...
Doki bácsim nagyon őszinte volt, mikor elmondtam a dolgot, mondta, hogy Ő nagyon gyerekpárti, de nem lesz könnyű... mondtam, hogy tisztában vagyok vele, későbbre is terveztük 4évvel, de az élet másképp alakult. Mosolygott, Ő is járt így. Megnéztük uh.-on, napra egyezik a mérete a korával (persze, pontosan tudtam én, hogy június 13-án fogant). 6+2-nél tartunk ma.
Aztán elmondta, hogy irígyel, nagyon és őszintén gratulált vagy 5x!
Azt mondta, azért a 2 nagyfiú már úgysem olyan pici, meg fogjuk oldani a dolgokat...és búcsúzóul megkérdezte, adhat-e 2 puszit...komolyan nagyon sokat jelent, hogy így állt hozzá! Úgy értem, hogy nem a nyakamba ugrott olyan sziruposan, hanem igazán őszinte volt. Lehetett neki hinni.
Ő egyáltalán nem félt a terhességtől-szüléstől, hisz gyorsan regenerálódtam minden szülés után, neki is köszönhetően simán szültem az összes babát, egyáltalán nem látja úgy, hogy kockázatos lenne ez a terhesség.
3 hét múlva megyek újra!
És képzeljétek egyenlőre alábbhagyott a hányinger is!
Bár így maradna!
Köszi a drukkokat!
Márti