Jo reggelt lanyok!
En aludtam egy hatalmasat, koran elszunditottam gyerekaltatas kozben. A ferjem jo fej volt, elvette mellolem Kristofot, engem betakargatott, reggel ruhastol ebredtem teljesen kipihenten. Kristof allva vigyorgott ram a kisagybol. Olyan jo nezni, ahogy all!
Csak meg furcsa a latvany, mert nekem ugy tunik, hogy meg csak most bujt ki.
Babakocsi: hat, lehet, hogy nalunk is indokolt lenne egy tesokocsi, de nem szeretnek. Az meg olyan messze van. Raadasul en kineztem a leheto legdragabb testverkocsit, ha lesz, akkor csak olyan lesz, de azt is tudom, hogy par honapig hasznalnank csak, utana adhatnam el joval olcsobban, mint ahogy megvettuk.
Szoval meg mindig az a tervem, hogy az elso honapokban Apa kiser majd bennunket a setakra, igy Kristof lesz az ujban, a pici a Kristof ujszulotteknek is jo Mamas&Papas kocsijaban, azutan meg a kisebbik majd atkoltozik a Kristof ulosebe, ha neki mar jol megy a seta. Ha egyedul kell mennem veluk valahova, akkor pedig a kicsi hordkendobe kerul.
Esetleg meg megnezem a testverfellepoket is, vagy Kristof baba kap egy kismotor.
De ugy nez ki, hogy lesz majd segitsegem, mert lehet, hogy jovo Aprilisban negy honapra, azaz nyarra hazacuccolunk. Mar jo regen tervezzuk, hogy par honapra hazamegyunk nyaralni, de mindig elmaradt. Most viszont a kisteso erkezesevel egyutt ez kulon jo lesz, mert egyreszt ott lesz a csalad segitsegnek az elso nehez felevre, mert szerintem az lesz a legnehezebb, masreszt Feri is nagyreszt velunk lesz, ugyanis azt mar most kikotottuk, hogy az o feladata az alatt negy honap alatt az lesz, hogy megcsinalja a C-s jogsit, valamint nekem segit a babak korul. Dolgoznia nem kell, mert az innen kapott anyasagimbol boven meg fogunk elni.
A pici szuletesekor az elso ket honapra viszont nagy esellyel osszekoltozunk valakikkel, mert ebben a lakasban ket gyerekkel mar nem ferunk el, masikat kivenni kulon meg mar nem akarunk ket honapra, mert ugy nem lehet, a szerzodesek minimum fel evre, egy evre szolnak. Nem szeretek masokkal egyutt lakni, de tekintve a ket babat lehet, hogy jobban jarok. Vagy a kisgyermekes baratnomekhez koltozunk oda, ha lesz szabad szobajuk, o mar felajanlotta magatol, plusz a segitseget is, vagy egy barati parral butorozunk ossze. Ket honap nem nagy ido, annyit kibirunk majd.
TEgnap nem voltam jo. A gyumolcsnap helyett zabalos napot tartottam. Ugyanis del korul jo ehesen vettem egy hatalmas feldinnyet, ravetettem magam es kiderult, hogy pocsek. Borzasztoan rossz volt. Mas gyumi nem volt itthon, lecuccolni gyerekkel mar nem birtam volna ismet, igy a melegszendvics nevu gyumolcsot ebedeltem. Estefele setaltunk es Feri vett nekem csokis rolot, amibol szinten megettem harmat. Azutan kitalalta, hogy ehes es beultunk mekibe, ahol ettem egy sajtburgert.
Osszessegeben talan ez nem volt olyan sok, de a minoseguket tekintve tobb volt, mint kellett volna, a ma reggeli wc latogatas el is maradt, ilyen kajakra nekem leall az anyagcserem. Ma inkabb nem merem meg magam.
Csak abban bizom, hogy a napi minimum negy oranyi babakocsis seta es a torna kompenzal egy ilyen napot.
Terhesgatya: tavaly szetneztem a nextben es vettem is egy farmert, ami nagyon jo valasztasnak tunt. Pocak alatti volt es azt hittem, hogy nagyon szuper lesz. Tevedtem. Ilyesmi volt a pocakresze:
http://cgi.ebay.co.uk/TOPSHOP-MOTO-BOYF ... otohosting
Tehat ket oldalt volt gumi benne a csiponel. Az elgondolas jo volt es meg jol is allt, viszont csak akkor volt kenyelmes, amikor alltam. Ugyanis ha leultem, akkor ott oldalt hiaba nyult a gumi, elol e nem tagulekony farmerslicc nagyon nyomta a hasam aljat. Borzasztoan rossz volt, ha nem gomboltam ki azonnal, akkor szinte egybol elkezdett gorcsolni a pocakom. Jah, es raadasul egyel nagyobb szamu gatya volt, mint kellett volna, tehat nem emiatt volt ott szuk, csak siman nem tagult elol. Szoval nem sokat hordtam.
De lehet, hogy szetnezek majd mas kialakitasuak kozott.
Az egyetlen baj az, hogy en itt angliaban meg normal gatyat sem tudok vasarolni. Nem rohogni, de en hazajarok Magyarorszagra nadragot venni. Az ok az, hogy itt nem igazan sokan vannak olyan testalkatuak, mint en, tehat magas veknyak. Nagyon sok elhizott ember van, es vannak veknyak is, viszont a leggyakoribb az alacsony es vekony csoport, aki magas, az altalaban mar duci is, vagy kifejezetten kover (foleg a nagy darab szines boru nenik).
Az en meretem ebben az orszagban a 8 extra long, vagy 10 extra long. Ilyen elvileg van, gyakorlatilag az uzletekben nincs. Peldaul a next honlapjarol tudnek rendelni, de ha bemennek nem talalnek. Rendelni meg nem merek, mert fel kellene probalnom.
Az otthoni gatyaszabasokat meg gondolom ismeritek, foleg a szovetgatyakat. Ott nincs long, extra long, vagy regular, csak siman veszek egy 38-as szovetgatyot (most inkabb 36-osat), aminek olyan hosszu a szara altalaban, hogy siman jo meg nekem is.
Most felhivtatok a figyelmemet a bandazsra. Lehet, hogy oszig hordok harisnyat, meg leggings-t, utana meg a normal gatyaimat bandazzsal. Jo lenne, ha nem hiznek sokat fenekre es ez igy mukodne. Akkor mar csak a kabat kerdes marad ismet fuggoben.
Szivhanghallgato: krem nelkul nekem sem mukodott, csak kremmel. En zselet nem vettem hozza, vizesebb allagu testapolo tokeletesen megfelelt (de peldaul zsirosabbal mar nem mukodott).
Szerintem en is rendelek egyet, vagy a nyavalya sem tudja. mert a 12. heten itt ugyis lesz uh, negy hettel kesobb otthon megyunk 4D-sre, a 20. heten meg itt ismet lesz. Utana mar nem lesz, de akkor meg mar mozogni fog biztosan a baba, szoval az is meg fog nyugtatni.