Sziasztok Lányok!
Nagyon szépen köszönöm a drukkokat!!Nagyon aranyosak vagytok!Lehet, hogy ezért is úsztuk meg a mai napot!!!A mai napi szórásban nem volt benne Apa!!
Alig vártam, hogy haza jöjjön!!!Már csak a pénteket kell átizgulni és utána egy darabig megint nyugi lesz!!!De addigra a termelés is beindul remélhetőleg!!!
Irdab, Rilla:Gratulálok a házassági évfordulótokhoz!!!
Kandi:Fogadd őszinte részvétem!!!Nagyon sok erőt kívánok nektek!!!
Nikó:Örülök, hogy jobb lett a vasad, és hogy sikeresen rendeződött!A fáradékonyság az egyik jele ezek szerint!?Ezt nem is tudtam!!
Cscsi:Végig tudtál még sétálni egy napot az állatkertben?!?Le a kalappal előtted!!!Én például nagyon szeretek havonta egyszer elmenni shoppingolni, de most ha fizetnének se mennék!!!Nem csodálom, hogy elfáradtál!!!Vigyázz magadra!
Irdab:Hát tényleg elég érdekesen adta elő a védőnő ezt a vércsoportos dolgot!!
Nekem szerencsém volt, mert 9-10 évvel ezelőtt volt egy mandula műtétem és akkor meg lett határozva a vércsoportom is, ami fel is lett tüntetve egy leleten!!Szóval az alapján a védőnő be is tudta írni a megfelelő rubrikába!És nekem is ezt mondta, amit neked, hogy ezért van rá szükség!!
Tényleg azt mondta, hogy a dokid, hogy non stop szex?!?!
Nekem sajna nem mondott ilyet!!
Bár holnap mondhatja, ha megyünk!!!
Hajfestés:Egyszer még mi is elmegyünk a fodrászhoz, mert ahogy Irdab és Itigram is írta, én is rendelkezem egy pár ősz hajszállal!!Örököltem Apukámtól ezt a korai őszülést!!Ő is már húsz évesen tiszta ősz volt!!
Nikó:2 csepp citromlét mennyi vízhez tettél?!?A héten én is hozzá akarok látni a cumik és a cumisüvegek kifőzéséhez!!!És amiket kifőztél, azokat hova tetted, hogy sterilen maradjon!?!
Linácska:Honnan rendeltétek a pelenkázószekrény alá a kis szekrényt hozzá?!?Ott helyi valakitől vagy a neten?!?
Madaran:Hát most én is betudnék egy nagy fagyit túrni!!
De végülis mindegy mit, csak az legyen a lényeg, hogy hideg legyen!!Nagyon hideg!!!Nálunk is olyan meleg volt, hogy volt behűtve egy kis rostos üdítő!!!Amíg pár perc alatt elmosogattam, úgy bemelegedett a doboz, mint a bűn!!És tényleg csak pár perc volt!!De nem is csodálom ebben a negyven fokban!!
Ez a hazahozatalos dolog engem is kíváncsivá tett!!Nekünk a kocsiba nincs légkondi!!Szóval csak legfeljebb az ablak maradhatna!!!Egy kicsit szerintem azért lefogjuk majd húzni, mert néha még mi is majd meghalunk így!!!Majd valamit próbálok a kis pofija elé tenni valamit, hogy ne menjen rá a huzat!!
Beusmimi:És mit mondott neked a doki, hogy milyen kajcsikat egyél a vashiányodra?!?
Itigram:Ilyen anyós tesó nem is olyan rossz, ha van!!!
Nagyon aranyos pocakod van ám!!!
Elsőre én is azt mondanám, amit Anetto a pociddal kapcsolatban, de valóban a kép is lehet csalóka!!!
Vpiroska:Boldog születésnapot!!!
Tündi24:Hát megtudlak érteni!!Nálunk is meg lehet halni, olyan meleg van!!Mi padlástérben lakunk!!Szóval még meg is szorul itt nagyon ügyesen!!!Van egy ventilátorunk, de szegény csak szenved!!!Ha meleg van fenn, más levegőt forgatni nem nagyon tud!!!
Hát a lagzis dolgot, lehet, hogy én is kihagynám!!Hiszen még a kis Mazsola is fiatalka, nem biztos, hogy egy ilyen hosszú jót tenne neki és hát amint Csilla is írta, egy ilyen pici babának az immunrendszerének jót tenne a nagy tömeg!
Bár kitudja!!Lehet, hogy én is belevágnék a nagy útba!!De elsőre nemet mondanék!!!
Anetto:Nem irigyellek a költözéssel kapcsolatban!!Mármint konkrétan a tényleges költözéssel kapcsolatban, de gondolom lesz segítségetek!!!
Baratoildi:Mi ez a hasmenéses dolog?!?Valami bacit kaptál el vagy csak a meleg hozta ki?!?Igyál sok vizet, nehogy kiszáradjál!!!Pláne, hogy még ilyen meleg is van!!!Vigyázz magadra!!!