Kandi, részvétem. Sajnálom, hogy így terhesen kellett ezt átélned. De azért ne tünj el örökre jó!
Mimi, gyönyörű ez a csajszi, mekkora haja van, és mikor jöttök haza.
Mindenkinek gratulálok az nst eredményekhez, meg az orvosi vizsgálat jó eredményeihez.
Noki, remélem apácskádnak összejön a munka nagyon szorítok nektek. És ez a meló most sopronban lenne? Lehet, hogy oda is költöztök?
Én is ezeket a bogyókat szedem. Azért nem semmi betervezett szülésed lesz a jövő héten-mivel akkor van a dokid. Én is ezeket a homeos bogyókat eszem egyébként, illetve a napi 2 bögre málnalevél nálam is befigyel. Holnap megyek uh, nstre , meg vizsgálatra kiváncsi vagyok majd mit mond enyém dokibácsi.
Nikó: remélem a vas elég lesz és nem kell több. Tegnap én is úgy döntöttem megemelem a vasadagomat, mivel mértem cukrot, és hiába tartottam felfelé az újjam nem állt el a vérzésem. Pedig a nagylaboros eredményem jó lett. Vagy ilyenkor hígul vagy sűsűsödik a vér a nagy melegben? Bikmakk nem tudod esetleg? Már nem emlékszem rá, hogy tanultam ezer éve.
Rilla, nekünk is ma van a 3. házassági évfordulónk, és nálunk is ez lesz az esti program, romantikus vacsi.
Nektek is a 3. ugye, jól emlékszem?
Ildi, de jó, hogy jöttél. Merre nyaraltál ennyi ideig?
Ádibaba majd amúgy Mandarannak írok smst ha megszülök, de ő is nagyon eltünt. Lehet szegénykém a 100 db palacsinta gyártásban kicsit elfáradt
Kenderike, nekem is voltak ilyen f@ca nst-ém, hogy a gyerekem szapora szívverést produkált (180-200 értékeket). Én holnap megyek (persze holnapra mndja a legnagyobb meleget 37C
) és remélem minden rendben lesz.Volt olyan hetem, hogy minden nap mennem kellet vagy napi 2x is.
Neked mondtak valamit mitől lehet? Enyém csajom is azt csinálja h egyszer magasabb, utánna fél órával meg tökéletes nst produkálunk.
Linácska még felültél a biciklire?
Kutyus fosik még?
Cscsi, nem csodálom, hogy tegnapi napodtól kipurcantál. Én remélem, nem lesz semmi baja a babának ha megszületik, és az utológaos vizsgálatok jó eredményt fognak mutatni. És - bocs Bikmakk- de gondolom az orvosin tanulnak a leendő orvosok pszihológiát, hogy mit, és hogy hogyan kell tájékoztatni a betegeket. Nah, most szerintem igen az orvos legyen tárgyilagos, de egy kicsit szociálisabban is közölhette volna veled amit mondott szerintem
A h@lye védőnő is mondja nekem a múltkor" ha elvéreznék, akkor a kiskönyvemben legyen benne a vércsoportos papírom beletűzve, hogy tudják a kórházba milyen is a vérem, de ne aggódjak mindenent megoldanak már"
Nah ezt is lehetett volna másképp előadni
Amúgy én is vízesedek nagyon, és már a pocakomon a bőrőm is fáj,egyre jobban szakadok szét, meg már minden csontom (szemérem, csípő) is nagyon fáj, úgyhogy én már nem bánnám ha lassan kikivánkozna a kisasszony.