Új privát üzeneted érkezett!

Kandi, részvétem! Borzalmas lehetett Neked közvetlen közelről szembesülni a tragédiával! Kitartást és nagy lelkierőt kívánok Neked!

Mimi, Regina baba nagyon szép és tényleg rengeteg haja van!

Kata, lehet, hogy a légzésfigyelő lesz az egyik legrosszabb beruházásunk, de a fene bánja, csak baj ne legyen :)! Én egyelőre úgy tervezem, hogy baba a kiságyához lesz szoktatva, aztán majd meglátjuk, ő hogyan vélekedik erről :).

Kép
angelita

Kata:
Koszi!!! Akkor most mar ertem. :)

baratodildi

Mimi,
hú de szép baba Regi. Nagyon édi.

Kandi,
őszinte részvétem. Azért gyere, ha úgy gondolod!!!

Mi ma délután bicikliztünk, hát baromi meleg volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok

Kandi, részvétem!

Mimi nagyon édes a kicsi lány.

Irab csak nem szülsz? köszi az érdeklődést. Én szerencsére elég jól vagyok a cukrom múlt héten 4,9 volt, így jövő héten kihagyhatom szurkálást. Én már 34 héttől járok CTG-re, eddig már 6-szor voltam. Volt amikor 1,5 órát voltam rajta, mert 200 feletti értéket mért a gép. Másnap meg mint a nagykönyvben olyan volt az lelet. Picur egyenlőre farfekvésű, mondjuk még van sok napja befordulni, ha mégse akkor császár lesz. Szerencsére nekem gyomorégésen kívül más gondom nincs így nem igazán tudok sokszor hozzászólni témához ezért szktam inkább csak olvasgatni titeket.

Szép estét mindenkinek

Kenderike
Kép
kenderike

Kandi, sajnálom, hogy ilyen bánat ért titeket, és épp pont most. Részvétem, és sok erőt kívánok!

Irdab, már mindenfélét fantáziálunk, hogy ennyi ideig nem jössz. Lehet, hogy hamarosan jó híreket kapunk?? :)

Sissi, milyen az első közös este otthon? ;)

Mimi, tényleg nagyon kis formás babád született. :) Mikor jöhettek haza?

Csilla, nem neked való már ez a sok mászkálás.... :) Főleg nem ilyen melegben..! Ahogy nézem a Yahoo Weather-t, dögletes meleg lehet most odahaza. Nekem szerencsém van, itt egész éjjel zuhogott az eső, ettől egész friss lett a levegő, és kb. 24-25 fok van. Köszi a tanácsokat egyébként dekoráció-ügyben, úgy néz ki, hogy a falvédő alakul. A figurákról van valami híred?

Képzeljétek, Pesten az elmúlt éjszaka 2 barátnőm is megszült! :shock: Mondjuk pont jó időben, mert az egyik 3, a másik 4 héttel járt előttem, szóval teljesen rendben van. De valami lehetett a levegőben. Irdab és Anett távolmaradása egyre gyanúsabb.. :)

Kép
bikmakk

Mimi: Regina baba nagyon szép. Tökre ügyesek vagytok, hogy már ennyit eszik.

Irdab: Hol vagy?????
nem tudjátok mit mondott, kinek fog sms-t írni??????

Anett:?

Kép

Kép
ádibaba

Jóreggelt,
Én vagyok, csak annyi munka van, mentünk tegnap is a telekkel kapcsolatban, jártuk a köröket.
Majd jövök, csak beköszöntem, hogy mi még 2in1.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Jó reggelt!
Én is egyben vagyok, köszönöm a hiányolást, csak tegnap bnős napom volt, és nem volt időm jönni a szgéphez. :oops:
Amikor meg nem volt senki itthon csak én nyomattam a klímát és aludtam, mivel a múlt éjjel csak kemény 2 órát tudtam aludni, Zorám ráfeküdt a vízhólyagomra meg valami idegre és egész éjjel járkáltam a lakásban meg 5 percenkén pisiltem. :roll:
Nah és elkezdek reagálni:

Adri

Kép

Kép
irdab

Jó reggelt !

Bikmakk:
Jöhetett volna ide is az esőből, bár most még elég friss az idő nincs az a nagy meleg.

Csilla:

Ennyi séta???? Nem csodálom, hogy majd leszakadt a pocid én nem sokat mentem tegnap du. de még az is bőven elégvolt. Vigyázz magadra.

Anetto:

Jó, hogy minden rendben veletek. Drukkolok, hogy sikerüljön jó helyen jó áron telken venni.

Én ma 5:30-kor keltem nem bírtam visszaaludni így nekiálltam vasalni. Legalább ne a melegbe kell. Cuccaimat még mindíg nem pakoltam el de már egy helyen vannak. :oops:

Akik már szültek babót megtudnák mondani mennyi nagy betétet vigyek kb.. vettem 1csomag tena extra pluszt, 1 cs. tena extra és 1 cs. tena normál. Ez kb elég????? Félek kicsit bevallom a szüléstől nem is a fájdalomtól hanem utána a vérzéstől. Az nagyon erős szokott lenni??? Meghát ugye nem is tudom mire számíthatok mi és, hogy lesz. Szóval van para rendesen. :)
nikó

Kandi, részvétem. Sajnálom, hogy így terhesen kellett ezt átélned. De azért ne tünj el örökre jó!

Mimi, gyönyörű ez a csajszi, mekkora haja van, és mikor jöttök haza.

Mindenkinek gratulálok az nst eredményekhez, meg az orvosi vizsgálat jó eredményeihez.

Noki, remélem apácskádnak összejön a munka nagyon szorítok nektek. És ez a meló most sopronban lenne? Lehet, hogy oda is költöztök?
Én is ezeket a bogyókat szedem. Azért nem semmi betervezett szülésed lesz a jövő héten-mivel akkor van a dokid. Én is ezeket a homeos bogyókat eszem egyébként, illetve a napi 2 bögre málnalevél nálam is befigyel. Holnap megyek uh, nstre , meg vizsgálatra kiváncsi vagyok majd mit mond enyém dokibácsi.

Nikó: remélem a vas elég lesz és nem kell több. Tegnap én is úgy döntöttem megemelem a vasadagomat, mivel mértem cukrot, és hiába tartottam felfelé az újjam nem állt el a vérzésem. Pedig a nagylaboros eredményem jó lett. Vagy ilyenkor hígul vagy sűsűsödik a vér a nagy melegben? Bikmakk nem tudod esetleg? Már nem emlékszem rá, hogy tanultam ezer éve. :oops:

Rilla, nekünk is ma van a 3. házassági évfordulónk, és nálunk is ez lesz az esti program, romantikus vacsi.
Nektek is a 3. ugye, jól emlékszem?

Ildi, de jó, hogy jöttél. Merre nyaraltál ennyi ideig?

Ádibaba majd amúgy Mandarannak írok smst ha megszülök, de ő is nagyon eltünt. Lehet szegénykém a 100 db palacsinta gyártásban kicsit elfáradt :?

Kenderike, nekem is voltak ilyen f@ca nst-ém, hogy a gyerekem szapora szívverést produkált (180-200 értékeket). Én holnap megyek (persze holnapra mndja a legnagyobb meleget 37C :shock: :roll: :? :twisted: :twisted: ) és remélem minden rendben lesz.Volt olyan hetem, hogy minden nap mennem kellet vagy napi 2x is.
Neked mondtak valamit mitől lehet? Enyém csajom is azt csinálja h egyszer magasabb, utánna fél órával meg tökéletes nst produkálunk.

Linácska még felültél a biciklire? :shock:
Kutyus fosik még?

Cscsi, nem csodálom, hogy tegnapi napodtól kipurcantál. Én remélem, nem lesz semmi baja a babának ha megszületik, és az utológaos vizsgálatok jó eredményt fognak mutatni. És - bocs Bikmakk- de gondolom az orvosin tanulnak a leendő orvosok pszihológiát, hogy mit, és hogy hogyan kell tájékoztatni a betegeket. Nah, most szerintem igen az orvos legyen tárgyilagos, de egy kicsit szociálisabban is közölhette volna veled amit mondott szerintem :twisted:

A h@lye védőnő is mondja nekem a múltkor" ha elvéreznék, akkor a kiskönyvemben legyen benne a vércsoportos papírom beletűzve, hogy tudják a kórházba milyen is a vérem, de ne aggódjak mindenent megoldanak már"
Nah ezt is lehetett volna másképp előadni :twisted:
Amúgy én is vízesedek nagyon, és már a pocakomon a bőrőm is fáj,egyre jobban szakadok szét, meg már minden csontom (szemérem, csípő) is nagyon fáj, úgyhogy én már nem bánnám ha lassan kikivánkozna a kisasszony.

Adri

Kép

Kép
irdab

Mimi, nem is dicsértem meg a lányodat tegnap, téyleg nagyon helyes babácska!

Bikmakk, nincs még új dekor, ha lesz szól, én meg neked szólok :) Gondolom most szabin vannak, vagy nyaralnak...

Nekem tegnap bediktálták jövő héten mikor ügyeletes a dokim, hátha akkora időzítem a szülést :))))))
Lányok szülési szabira ki ír ki? A körzeti vagy a nőgyógyász? Engem ide-oda küldözgetek, már a t..köm tele van :(
Vendég

Jó reggelt!

Elég car éjszakánk volt,feszt az orromat fújtam,Luca sem igen volt hajlandó aludni,bezzeg most húzza a lóbőrt :roll: aztán délben majd megint nem akar alukálni.

Anett,szurkolok a telekhez!!! :)

Nikó,én még nem vagyok összepakolva pedig egyidősek vagyunk :roll: Igaz nekem aug közepe felé meglesz Zsombi,de nem sietem el a dolgokat :)

Adri,marha rendes védőnőd van,nem mondom....
Ma is nagyon meleg lesz,de holnapra meg tényleg még melegebbet mondanak.

Piroska,nagyon sok boldog szülinapot! :)

Rilla,Adri nektek pedig nagyon boldog házassági évfordulót! :)

Kép
Kép
tundi24

Adri, a nyers stílusú doki a sokak által dicsért és elismert Hajdú Krisztina volt. Mivel szakmai körökben is őt tartják a legjobbnak, lenyelem stílusát, de őhozzá járok vissza.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk!!Muszáj valakinek leírnom, hogy ma nagyon, nagyon el kell majd a drukk!!Apáékkal tegnap közölték, hogy ma és/vagy pénteken nagy elküldések lesznek!!!Hát én nagyon be vagyok parázva!!Nem igazán örülnék neki, ha pont elküldenék!!!Máskor sem, de most meg pláne nem!!Ilyenkor - ebben a sz----r helyzetben - még nagyon munkát sem lehet találni!!!Bár régóta ott van és elengedhetetlen munkaerő, de ilyenkor az a baj, hogy nem mindehol lényeges szempont ez!!Most kettőig drukkolunk Dorinámmal ezerrel Apának, hogy ne mondjanak ilyesmifélét még véletlenül se!! :?
Bocsika, hogy itt fárasztalak ezzel benneteket!!!

Kép
bener

Piroska nagyon jó a hajd, nagyon jól áll. Én nekem is lassan be kell festenem, mert elkezdtem őszülni :cry: .
Szoptatás alatt lehet? Nem tudjátok?

Angelita Te is olyan ritkán jössz :cry:

Ildi én is dm-es eldobható bugyogót vettem, de ezek szerint sz@r?!
Nah mindegy ha nagyon az akkor leküldöm apát a kórházban van orvosi segédeszközök boltja, hogy vegyen nekem Tennát.

Noki, még azt akartam írni a szexel kapcsolatban, hogy eddig nem lehetett, most meg nem hiszem, hogy én pl nagyon élvezném már, és igen, hogy nem röhögöm szét magam :lol:
Figyi ha jövő hétre szülést tervezel, lehet hogy nem kellene ma sopronba kocsikázni Bp-ről, me vissza, azért nem kicsi távolság?!

Bikmakk, a szúrkálos érzés a hüvelybe az is minden napos, olyat is érzek, főleg ha megyek. Egyébként a héten egyre többet megyek- így lépcsőzök is a 4.re :lol: . Eddig nem tettem, nehogy megszüljek, és kihúzzam 37 hétig, most azért, hogy hátha beindulna.
Nagyon csini a pocakod :wink:

Gp: jó, hogy apácskádat egy kicsit felvilágosítottad, hogy mindjárt szülsz :lol:

Bim-bam vettél valami hazahozós cuccot a babának? Én is elraktam több variációt is,de dönteni még én sem tudtam a mai napig. :roll:

Zsizsa merre voltatok a Balcsin, és mennyi ideig? És hát mostmár nem ártana elkezdened készülődnöd tényleg, mert úgy hallottam a többedik gyerek már egyre gyorsabban kibújik?! :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri:

De jó fej a te védőnőd is! Komolyan mondom néha úgy fejbe tudnám csapkodni amikor a hülyeség dől belölük de hasznos tanácsot nem tudnak adni.

Tündi:

Akkor jó, nem vagyok lemaradva. Miért lesz neked császár? Biztos írtad már csak elsiklottam felette. :oops:

Irdab:

Én is remélem de ha kapok még egy adagot az sem baj, csak rendben menjenek a dolgok.
nikó

Bener!

Szurkolok nagyon, hogy apát ne küldjék el. Sajna tudom milyen érzés mert mielőtt táppénzre jöttem nálunk havi szinten ment, hogy műszak vége előtt 15 percel 15-20 embert behivattak az irodába és közölték ennyi volt , holnap már nem is kell jönni.

Szóval mennek a drukkok ezerrel!
nikó

Jó reggelt,

Irdab, Anetto
Izgúltunk értetek....mostmár bármikor jöhet a nagy pillanat ! :D

Irdab
Nekünk is ma van a 3. házassági évfordulónk !! :lol:
Mi végül moziba megyünk (Angyalok és Démonok), nem vacsizni, mert újabban annyit kajálunk étteremben (családi ünnepek, esküvők...), hogy inkább a mozit választottuk !
Na meg csináltam meglepi Demi Moor-os fotókat ! :wink:

Kovisziszka, Tündi
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál !!

Cscsi
"Jó fej" a dokinőd ! :? :evil:

Bener
Millió drukk a Párodnak !!!!

Nikó
Hogy főzted ki a cumikat ??
Én 2 csomag extra always betétet vettem és 4 db Tena bugyit a kórházba. Ha nem lenne elég, akkor majd valakivel hozatok be !

Holnap megyek NST-re ! Mi történik az NST-n ??

Kép
Kép
rilla_

Nah másfél oldalt sikerült visszareagélnom, mára ennyi ment, nem tudok többet bepótolni.

Rilla mi salit eszünk, (a cukrom miatt), na meg lehet utóvacsira lenyomok 2 gombóc diabetikus fagyit. Mivel holnap mi is megyünk baráokkal megint vacsizni (halasba).
Nah én most ilyen képeket nem gyártok az biztos egy bokám nem férne fel egy képre sem nem hogy a testem :shock:
Inkább egy gyerekkel szívesebben megajándékoznám ma apácskát :wink:

Bener nagyon drukkolok, hogy apácskád ne kerüljün bele, se ma se pénteken. El hiszem, hogy aggódsz.
De majd gyere tájékoztass a nemleges válaszról minket.

Cscsi: nem akartalak ezzel megbántani, és szakmailag biztos toppon van a nő, de én ezt így gondolom, nagy általánosságban is, csak leírtam őszintén a véleményemet. :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Rilla!

Csak sima vízbe főztem, mikor forrt akkor beleraktam és 5 percig főztem forrásba lévő vízbe. A cumisüvegek vízébe raktam 2 csepp citromlét, hogy ne legyen vízköves.
nikó

Adri, ne hülyéskedj már, dehogy bántasz meg vele! Kicsit sprőd, kicsit durva, de sokszor jobb ha nem udvariaskodik és nem mondja el a rossz hír felét.

Bener, megy a drukk!

Lina, mi volt tegnap???
Vendég

Niko,
én Jessa éjszakai betétet használtam, az egész jól bevált, most is olyat vettem, 20 db-ot. Olyan 1-2 hét után már elég egy nagyobb Always. De ez is változó. Pl. ha bent marad egy pici méhlepénydarab, és ki kell szedni, akkor ugye sokkal jobban ki tudnak tisztítani, és utána lehet, hogy alig vérzik az ember.
Amúgy sok vérre számíts. Sokkal többre, mint egy mensinél. Főleg szülés után. Nekem reggelre egy legalább 40x40-es vértócsa volt az ágyon.

Irdab,
a biciklizés nálunk úgy néz ki, hogy Lili biciklizik a kisbiciklin, én meg sétálok mellette :lol:
Kutyu még fosik, bár már nem annyira híg, de még hasmenés. De tegnap este jutottunk el odáig, hogy most már megeszi a száraz kaját, nem csak a konzervet, így talán jobb lesz.

Bener,
megy a drukk apának. Mikor Lili 2 hónapos volt, a férjemnek is le akarták csökkenteni a fizetését a felére. Ő volt az egyedüli családos az irodában, a többi huszonéves lányka. De most utólag úgy látom, hogy jó ötlet volt, mert a férjem abban a pillanatban eljött, és azóta nagyon jó állása van.

Cscsi,
írtam, hogy minden ok volt nst-n. Más nekem nem volt. UH-ra majd csak 29-én megyek.

Na megyek, megjött a pelenkázószekrény alá az oldalsó kis polcos elem, elhozom, meg ebédelek apukámmal egyet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Kandi: Sajnálom a történteket, igazán nagy lelki erőd van és drukkolok hogy azért ne te légy a következő anyuka.

Regi baba tényleg nagyon formás szép babuci, remélem az én lányom is hasonló lesz!

Tündi: köszönöm a köszöntést! te vagy a 7. de ha csak a mai napot nézem az 5. :lol:

Linácska: még te is kerékpározol? sajnos még én is kénytelen vagyok felülni rá.

Bener: drukkolok!
Vendég

sziasztok

Kandi
öszinte részvétem

Cscsi
reméljük h jó hir az h a felére csökkent biztos igy van csak hined kell benne :wink:
az álatkeri séta nem volt egy kicsit nagy válalkozás :?: :wink:

Tündi
miért lesz császár :?:

Anettoo
örülünk h minden rendben reméljük h sikerül mindent megoldanotok habár neked ez már biztos nem könnyü feladat :wink:

Bener
megy a drukk ezerrel
én tudom milyen érzés saját tapasztalat :cry:

Adri
jó h itt vagy már komojan agodtunk

én is érzek hüvelyi szurkálást az utobbi időben elég surün na meg tegnep este alhasi fájásokat is sikerült produkálni 10percen belül 4et. Rendes hajfestékkel festitek be a hajatokat :?: nekem se ártana tiszta ősz a fejem de én a terheség alatt csak szinezőt használtam de az nem valami tartos föleg h mindenap hajat mosok ebbe a nagy melegbe.

Margit
Vendég

vagyok ám én is, csak tegnap a fél familya itt volt, velük voltam egész nap, du. meg jöttek a barátaink 3.5hónapos kissráccal, úgyhogy babáztam egy kicsit.... :lol: Tök jó volt, néha átpasszoltam apának, hadd szokja... Tetszett neki is a móka.

Adri :lol: telefonom készenlétben!!! :lol: :lol:

Drága Kandi :lol: :lol: Nagyon sajnálom, amin keresztül kellett menned, próbálj azért pihenni!!!! :cry: :cry:

Bener :lol: drukk!!! Nehogymá!!!! nálunk egy hete esett le a nagy kő a vállunkról, hogy apit újabb 5 évre megválasztották!! Huh! Talán így éhen nem maradunk... :roll:

Mimi :lol: :lol: :lol: :lol: Regina tündériiii!!!!! Mikor mehettek haza???

Bikmakk a jó kis heidelbergi friss levegőből mi is kérünk!!!

Sissi :lol: :lol: Nagyon várjuk az otthoni bejelentkezéseteket!!!Bár biztosan nem ez az első... :wink:

hazahozós ruha :roll: én is két csomagot készítettem össze, de ha mondjuk ilyen meleg lesz, mint ma, akkor simán body lesz a vége...

Sziszka :lol: Ha nem lesz dokinéni, kinél szülünk???? ettől kicsit parázom... :wink: :wink: 8) :lol: 24 fok :lol: hú, de jó...

Főzni, vasalni kéne, de ezek nélkül is hőgutát kapok. Lehet, hogy ma fagyit ebédelünk :?: :?: :?:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Látom még 2 in 1 mindenki, aki tegnap is!
Kíváncsi vagyok ez az idő mit fog alkotni velünk és ki lesz a következő!

bener: megy a drukk, reméljük a párodat nem küldik el!

niko: vérzés: mindenki más, leht, hogy nem lesz olyan sok, de lehet, hogy baromi sok lesz! Az elsőnél nekem tovább tartott a vérzés, és baromi sok volt, a másodiknál sokkal kevesebb és hamarabb is elmúlt!
De volt aki, azt mesélte, hogy neki csak mensi szerű volt! Szerintem inkább készítsd fel magad lelkileg a nagyon sokra, és ha kevesebb lesz, az csak jó!

betét. egy csomag Tenát vettem, meg van itthon pát db always! Majd meglátom mi kell, és legfeljebb, ha sok a Tena, hoz be mást a párom!

irdab, rilla: Sok Boldogságot házassági Évfordulótok Alkalmából! :P

kovisziszka

Sziszka :roll: a 24 fokot nem is hozzád írtam, hanem bikmakkhoz... :roll: :roll: átrendezte :oops:

hát, Csilla :roll: le a kalappal , a tegnapi séta nem lehetett semmi! én az állatkerttől alapból írtózom, nemhogy 40 fokban!

Kérdés: ha hozzátok haza kocsiban a bébit, akkor ugye se légkondi, se ablak? Vagy azért a légkondi még mindig jobb, nem?? meg fogunk dögleni...

madaran

Nikó és Margit,azért lesz csázsár,mert Luca is azzal lett,mert még oxitoncinra sem voltak fájásaim.És itt nálunk ilyenkor egyértelműen a második baba is császárral lesz.

Piroska,szívesen :)

Lina,én is véreztem ám rendesen,tiszta égőnek éreztem,hogy műtét után felkeltettek..és ahogy felálltam elöntött a vér...szegény nővér meg takaríthatott utánam :?

Cscsi,biztosan minden okés lesz szülsé után a babóval.Fő a pozitív hozzáállás! :wink:

Bener,megy a drukk,hogy apa maradhasson!!!!!!És gyere nyugodtan írd csak ki ami benned van :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziszka :lol: A Kúvölgyiben v. az sztk.ban voltatok végül nst-n?v. a dokinéni csinálta?

madaran

madaran. aug közepén megy szabira a doki nénink! Legalábbis tudtommal! Úgy hallottam nagyon sok fórumon, hogy nagyon jó szülésznők és dokik vannak! Bár örülnék, ha a dokinéni ott lenne! Bár nekem úgy néz ki bármelyik pillanatban beindulhat! Tegnap nst is mutatta a jó erős jóslókat, le is hidalt a nőci, hogy nem semmi.

A párom két kollegája tuttira állítja, hogy ők meg tudják saccolni, hogy mikor jön ki a bébi! Az egyikük szerinte 21-e, a másikuk szerint 25-e! Nagyon kíváncsi vagyok! Vasalnom kéne, mert apa azt nem szeret, nem akarom itt hagyni neki! :lol: De ez a meleg...

kovisziszka

Sziasztok Lányok!

Tegnap mennem kellett Dokimhoz, mert a laboros csaj azt mondta, hogy vashiányos vagyok ezért behívott a dokim, De mint kiderült nem igazán vagyok vashiányos csak épp hogy és inkább vasban gazdag kajcikat egyek.

Kiderítettem végre miért dagadok alul, víz vagyis ödéma mint a bokán vagy bárhol :shock: azt mondta polcoljam fel a lábam és sok pihi és lemegy. :wink:

Meg is vizsgált és nem tetszett neki a méhszáj állapota extra sok pihenés. Kérdeztem meddig szedjem a gyógyszert amit felírt és a magne b6-ot jövőhét péntekig és azt mondta ha elmaradnak a gyógyszerek augusztus elejéig meg lesz Marcus. :wink: Amit nem bánok mert nagyon sokat görcsölök még így is hogy szedem a gyógyszert.

Mimi: nagyon gyönyörű kislány Regi.

Kandi: Őszinte részvétem.

Piroska: Boldog Szülinapot.

Évfordulósoknak meg kellemes romantikázást.

Mindenkinek szép napot, és kitartás ebben az iszonyat melegben.

Beus

Kép
Kép
beusmimi

Beusmimi: Köszike!

Csajok! Van valaki regisztrálva az anyuci.hu oldalon :?:
Vendég

Most volt itt anyosom tesoja ő egy bazi jó turiba vezető és hozott nekünk egy csomó vadi új AVENT-és cumit meg cumis üveget meg cumisüveg tarto táskát meg ilyeneket na meg sok sok babaruhát :D ha kifőztem meg a ruhákat is ki mostam rakok fel képeket na meg ha fényképezőg is megjön már mult hétre vártam.

Margit
Vendég

piroska: én regisztrálva vagyok az anyuci.hu-n!

madaran: most próbáltam hívni a dokinénit, de nagyon nem tudták adni, szerintem tutti szülése van! Azt mondát nem adnak időpontot csak menjek valamikor hétfőn vagy szerdán, de fél ötig érjek oda, mert sokan vannak!
Mondta is a dokinéni, hogy augusztus 11- ig rengeteg szülése van!

kovisziszka

piroska: Tök zizi vagyok, már többször akartam írni, de mindig lemaradt: Nagyon Boldog Születésnapot! :D

hajfestés: nekem sem ártana, de mindig halogatom! Nem tudom, hogy kikérdezte, bocsika:Lehet hajat festeni terhesség alatt és szoptatás alatt is! De én hennával szoktam, sokkal jobb minta sima hajfestékek!

kovisziszka

Sziasztok!

Mimi,
Regi nagyon cuki baba, gratula nektek!

Kandi,
Nagyon sajnálom, ami történt, ha van kedved, azért gyere ám!

Cscsi,
ez az állatkerti túra nem semmi, én nem is mertem volna ekkora melegben.

Lina,
az jó, ha kutyu végterméke kezd szilárdabb lenni. Nálunk, ha állatoknál ez van, a száraztáp mindig beválik.

Nálunk annyi, hogy tegnap voltam dokinál, a méhszáj 3100-es, tehát ez alapján a szülés nem mostanában lesz. El is vetették rögtön a júli 20-at, mint a menstri és a babaméret szerinti terminust. Vasárnap kell mennem CTG-re megint, abból állítólag már több fog látszani. Ha kell, akkor onnantól kétnaponta ctg + egy flowmetria is lesz. Hát, mint mondjak, örültem volna, ha Ábel kicsit előbb jön, mint aug. 3., mert már nagyon nehezen viselem ezt a meleget. Ráadásul nagy baba, összevissza nyom és feszít most már. Az az érzésem, hogy a hasam alja kezd is csíkosodni, pedig ezt eddig megúsztam. :( A derekam és a combtövem is nagyon fáj. Na jó, nem nyafogok, mert gondolom, mindenkinek megvan a maga baja....

Kitartás a melegben!

Adri

Kép
Kép
flake76

húú, Sziszka...
és mi van, ha én időre szülök :roll: :roll: :shock: :shock: Remélem, kicsiZsigi kikívánkozik 15-ig. Mert nekem is vmi ilyesmit mondott, hogy aug. elején sok szülés van... mi meg ugye nem várjuk ki a végét...
nem nagyon szeretnék ügyeletesnél szülni...

Margit :lol: De jó is, ha van egy turis ismerős, rokon!!! :wink:

madaran

flake :lol: hát, valamelyik nap nekem is úgy fájt az egész medencém, szeméremcs., minden odalent, hogy majd besz@rtam...Pedig még nőni fog bb... Ráadaásul ez a hüvelyi nyilallás egész iszonyat... Lehet, hogy tényleg pihi kellene? :roll: :?:

madaran

Köszi Sziszka!
Vendég

Jahj köszönöm szépen a köszöntőt, és én is pótolom.

Piroska boldog szülinapot :lol:

Noki neked is :lol:

Lilinek utólag is boldog névnapot :lol:

Remélem nem hagytam ki senkit, mert ezekben a köszöntésekben sajnálom de nagyon nem vagyok jó.
2 éve a szüleim szülinapját is elfelejtettem, de a család már megszokta h ez nekem nem megy és mindig szól valaki, hogy mi lesz :oops: :shock: :roll:

Nekem Mandaran lassan mindegy már h kinél szülök, csak szüljek már meg, mert mint Flake is írta már mindenem fáj, nah meg ez a meleg. Elöbb is úgy feszítette magát ki Zora kb 10 percig, azt hittem kiugrik a szemem.
:shock:

Én 5 db tennát viszek be, meg amit a Linácska is írt éjszakai olwayst, ha nem elég apa hoz be még tennát, de nem viszem be azt a bazi nagy zacskót.

Én még nem festem a hajam, csak ha így folytatom, akkor lassan kellene, és lehet h szoptatás alatt már nem ártana.

Margit én nagyon szeretek turizni, volt hogy már apa le is tiltott róla :lol:

Beus, akkor tényleg nem ártana visszavenni a tempóból, de így hogy költöztök be?

Ma megszült az egyik bnőm, tegnap meg a másik. Velük bandáztam mindig a terhestanácsadóban.

Adri

Kép

Kép
irdab

Köszi Irdab!

Sziszka milyen néven vagy az anyucin? Nem talállak!
Vendég

Ime egy pocifotó Kép
Vendég

Kandi - Nagyon sajnálom amin keresztül kellett mennetek. Vigyázz magatokra. Részvétem !

Hát nem hiszitek el, de ma hajnalban úgy keltem fel fél 5-kor, hogy Bakker, elfelejtettünk tegnap elmenni NST-re !
Hát gondolhatjátok, hogy mennyit tudok foglalkozni a terhességemmel. :oops: :( Szegény Matyi.

Most délelőtt pedig el is felejtettem felhívni a szülésznőt, hogy nem mentem, és annyira rendes, hogy ő hívott fel, hogy miújság? áááá, nem égett a fejem...persze mondtam neki, hogy eladtuk a lakásunkat, stb. és hogy nagy a káosz, de azért elég ciki.

Irdab - szerintem még vehetsz egy Tena neccbugyit, hidd el nem fogod megbánni, kb. 380Ft két darab. Tényleg nagyon jó és tényleg pikk-pakk megszárad.
Én egyébként eléggé véreztem, kb. három napig elég erősen, aztán még pár hétig szépen lassan elmúlt, de azt hittem, hogy soha nem lesz vége. Persze vicces, hogy azóta (pár nap kivételével) semmi.

Én is úgy vagyok vele, ahogy Irdab - nekem is mindegy már, hogy kinél (a dokim csak szombaton jön haza), csak szüljek már ! Mindenhol fájok.

Boldog évfordulókat !!!!

Mimi - annyira szép babád van ! Gyönyörű és nem tudom, hogy ezen a képen éppen mekkora, de egyáltalán nem látszik, hogy hamarabb szülted. :)

Na, most ennyi, de most már leszek. :)

Earhart Katával mizu? Vagy ki csinálja az új táblit?

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Hülye kérdésem lenne! Nem tudja valaki, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki védőnő, vagy esetleg szülésznő legyen?

kovisziszka

Itigram - jó nagy a pocid, de szerintem még egész fent van, nem? Persze a kép csalóka is lehet.

anettoo

anetto: én tegnap vérvételre nem mentem, a párom b...ott felkelteni! Én meg halál nyugiban szundikáltam! Aztán felkelés után automaikusan kávé, kakaó! Utána meg tök ideges lettem, hogy elfelejtettem a vérvételt! Holnap megyekde már ezer helyre felírtam, még a telefonba is!!! Szóval nem vagy egyedül!
Jut eszembe nst időpontot kell kérnem!

kovisziszka

sziasztok!

Piroska :P boldog szülinapot kivánok :P anyucin és is vagyok :lol:
A házzasági évfordulósóknak pedig sok.sok további boldogságot :P :P :P

Irdab nem tegnap nem kaptam ma az nst után beugrottam a Brendonba vettem oltári jó cuccost egy vagyonért :oops: remélem ez már bejönn apának ha nem akkor majd ő elmegy ..mert én tutira nem..... :?

Nst minden ok. volt szerdán megyek meginnt de akkor utsó u.h-ra is .

Festés :én festettem a hajam melir meg néha amiket kitalál a fodrászom...a szopi alatt is festettem és most is ez nállam valami megnyugvást ad vagy hasónló mert imádok fodrászhoz járni..jót tesz a lelkemnek :P

Irdab a barinődnek gratula és fiú vagy lány?

Ma rakott kelt főzők mindjárt neki is állok..ha apa hazajönn,hogy mit fog enni délben azt nem tudom :oops: majd csak kibirja valahogy hidegen estig....

vérzés bő vérzésre számítsatok én tennákat vettem.

Piroska bejelőllek :P

később még benézek
Bener megy a drukk ezerrel :P

Margit te most munkanélküli segélyen vagy?És akkor csak gyest fogsz kapni?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Anettoo
igen nagyon fent van még a hasam

Bim-bam igen munkanélkülin vagyok de én mostanig ugy tudom h ugyan olyan mintha dolgoznék :shock:
csak sokkal kevesebbet :cry:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?