Tündér,
ne csüggedj, én is csak nem jutottam gépközelbe, egyébként a férjem aszonta, hogy mi megyünk, bármi légyen is
Azért a kutyákat készítsd fel a lányaimra
De tényleg, már Nelli is kérdezte, melyik égtáj felé laktok, csakhogy felmérjem a túra nagyságát? Válasz jöhet magánba is
Urszila,
autós sztori
Én ígérem, tanulok belőle, bár általában azt se tudom, merre áll a fejem, amikor Timi már kiszállt,de Zsebit még épp kaparom ki az ülésből és attól félek, a nagyobbacska közben meglóg.
Sofka,
jobbulást Orsinak
Tényleg, a legapróbbról nem mesélsz? Naaa...
Zsuzsó,
nekem a dokinéni a Timi lábán lévő gombás pötyikre első körben mindíg a Canestent mondta. Nekünk eddig bejött.
Psandi,
láccik, hogy pesti vagy (meg ne sértődj
). Nekem a legközelebbi patika 1,5 km-re van, ez kb 20-30 perc gyalog (+babakocsi kölkökkel megrakva)
Szóval én egy kicsit elámultam, amikor a 10 percre lévő patikát említetted
Szerintem is járj inkább oda, ha fényévekkel kedvesebbek veletek, annyi séta nem árt meg senkinek
Tortát kíváncsian várom...
Fiad olyan szép azon az alvós képen, hogy csoda
Voltunk délelőtt az egyszem játszón, szokás szerint tök kihalt volt, de legalább nyugisan hintázhattak meg csuszizhattak a csajok
viszont Zsebi gondolt egyet, és már elég nagynak érezte magát, hogy megmássza a csúszdához vezető rámpát, ha Timinek megy, neki se lehet olyan nagy ügy
Én meg folyamatosan kaptam a frászt, amíg felkúszott 1,5 méter magasságba, szóval igyekeztem kiterebélyesedni minden irányba körülötte
Na a lecsúszásnál azért tele lett a pelus, de amikor leért, elégedett vigyor öntötte el a képét...és már rohant is a következő körre. Én mondom, 1-2 év és megőszülök
Viszont Timi annyira megörült a Zsebi alkotta csúszdatársaságnak, hogy az alapszabályokra fittyet hányva belecsúszott Zsebi nyakába
Ordítás ezerrel, anya teper szétválasztani a homokban fetrengő gombolyagot, persze a marha azt már nem nézte, mekkora a homokozó szélén a cölöp, így gyönyörű ívű tigrisbukfenccel landol a csajok mellett...csak a nagy hasam rontott a sikkes összképen
Beütöttem magam itt-ott (lábam sebes, kezemen randa kék-zöld folt lesz holnapra), de szerencsére a pocimnak fel se tűnt
Na, mai tornagyakorlataimról ennyit
pá
Momo