Új privát üzeneted érkezett!

Iszok palástfűteát, meg egy rakat gyógyszert, vitamint... úgyhogy ennek el kell múlnia... muszáj!!!

Barbi

KépKép
hbarbi80

Sziasztok! :lol:
Bódottág van! Voltam a dokinál és ultrahangon is. Minden rendben van, egészséges a bébikém, akit elneveztem Bugyboréknak, mert olyan, mintha egy nagy bugyburék képződött volna a hasamban, és ráadásul még bugyog is. Bár ezt az okosok szívverésnek nevezték. Jajj, olyan kis cuki volt. De sajnos képet nem kaptam, lehet, hogy azt kérni kellett volna... :? Ja, és 15 mm-es.

Viszont mióta nem voltam, szörnyen szomorú dolgokat olvastam itt vissza - sajnálom a történteket. :(

Most viszont utazunk vidékre a családjainkhoz, mert a férjuram már tűkön ül, alig várja, hogy elújságoljuk a hírt - mert ő a szívdobogásra várt, nem a 12. hétre. :wink:

De azért még be fogok nézni. Addig is sok puszi.
Én, a BugyborékHordozó :)

Kép
zsizell

Barbi!

Ezt találtam egy hsz-ben.
Lehet, hogy olvastad. Hátha:
A haematoma egy olyan bevérzés mind a visszér, ez azért következik be mert a méhfal és a petezsák kapcsolódásakor a vérnek még nincs kialakult útja, kell egy kis idő ,amig a vérfal létrejön. A meleg ,a szauna az alkohol hatására vérbőség alakul ki és ez okozhatja az ürülést. Beszélgettem egy szülésznővel és ő végzett kutatásokat ebben a témában. A táplálkozásunkban talált egy kis lyukat, a szervezetünkben nincs elég cink és b vitamin (a gyógyszeres vitamin nem ugyanolyan hatású ,mint amit az étellel viszünk be). Cink van a halban és a májban.
Vendég

Meg nézd:
ARNICA MONTANA 15 CH

a beavatkozás előtt 1x10 golyó, utána napi 3x5 golyó A kapillárisokra hat, csökkenti a vérzés mennyiségét, felgyorsítja a vérömleny (haematoma) felszívódását. Fájdalomcsillapító hatású is.

Ez műtétekre vonatkozik, de a haematoma, az akkor is haematoma. Nem?
Vendég

Ananácska: A kabáton már én is gondolkodtam. Van egy olyan pelerines féle kabátom, az jó lesz egy darabig, de az nem túl meleg. Utána nem tudom.

Monyó: Nem tudom, én akkor vagyok nyugodt, ha látom hogy minden rendben. Egyre hosszabb időt kell várnom és egyre rosszabbul viselem. Most is kedden voltam és vasárnapra meg előjött ez a világvége hangulatom. Ezért gondoltam erre a szívhangfigyelőre, hátha jobban bírnám a két uh közötti időt. Te meg az uh-tól tartassz, nehogy rossz híreket kapj. Ettől nem vagy rossz anya, ne hülyéskedj. Mondjuk előtte nekem se mérjen vérnyomást az asszisztencia. Még uh után is magas volt legutóbb.

Rucik: Megmondom nektek őszintén, én nem vagyok ennyire igényes az öltözködésben. Farmer és valami dagiblúz. Ebből van bőven, szerintem sokáig jók lesznek, egész nyáron ezekben fogok járni dolgozni. De legalább színesek. A kismama nacit nem nagyon tudom elképzelni magamon, amíg nincs nagy hasam. Akartam a mostani gatyáimhoz bandázst venni, de a méretemben lévő akkora volt, hogy még a gatyám derekát sem fogta össze. Szóval addig marad a gumi a gombon.

Mozgás: Kéne, de a sétálásban ki is merül. Bár van egy wii játékkonzolunk, amivel lehet mozogni, azt néha előveszem és játszunk vele. Nálam nagyon bevált.

Zsizell: A családi bejelentés fantasztikus dolog, nálunk mindenki annyira örült. Mi is megvártuk a szívhangot és hogy hány baba is marad.
vicky79
Budapest III. kerület

Ronci
Igen, tudom h nem megy mindig ez a szomorúság, elhiszem h mindenkit megviselnek a történtek. Sajnos én is jártam már így, pont 2 éve. De aztán rögtön jött Nóri és hamar megvígasztalódtam.

Babacska
Ha még olvasol minket... fel a fejjel! Nemsokára jön a Ti kisbabátok is!!!!!!! Nagyon drukkolunk nektek!

Ananacska
Nekem nincs bajom a terhesgyatyáimmal, igyekeztem a csinosabbik fajtákból válogatni (C&A-sok). Bár amit a végén hordtam az most még elég viccesen néz ki rajtam, de sztem most is bele fogok nőni:oops: . Vannak egyébként olyanok is amik nem pocakbetétesek, hanem pocak alatt kell őket hordani, ezek nyárra, őszre nagyon praktikusak. Én télen nagyon szerettem ami a mellem alá ért, tök jól melegítette a derekamat! :lol:
Egyébként azért nő most előbb a hasad (nekem is) mert nemrég szültél és még elég lazák a szalagok. Ez teljesen természetes. Nekem is elég furi hogy már domborodok, pedig marhára nem akarom még világgá kürtölni :twisted:
Gratulálok Kristófnak a felálláshoz :)

Monyo
Jó lesz az az uh, menj csak bártan!! :D :wink: Nem vagy rossz anya, csak kicsit hormonbajos, ahogy itt mindannyian :lol:

Mozgás: azt hiszem egy 13 hónapos fel-alá ide-oda és össze-vissza futkosó gyerek mellett nincs okom panaszra ilyen téren! Aki úgy érzi keveset mozog, az jöhet nekem segíteni Nóra után rohangálni az utcán :lol: :lol:
kapcsa

Sziasztok!

Kép

Az első és utolsó képem a babámról. Ma voltam dokinál, s csinált először hasi uh-ot, majd mondja, inkább megnézi hüvelyi uh-gal is. Szóval a babám elhalt. Kép
Azt irta 36 mm-es szabálytalan petezsák látszik, életjelenséget nem mutató magzattal. Missed ab. Holnap megyek be, akkor csinálják meg.

Aztán nem követni a példánkat!!! Néha azért jövök, s megnézem mi van veletek.

Mindenkinek jó egészséget, pocakosodást és probléma mentes terhességet kívánok.

Sziasztok! Kép

És puszi nektek! (meg a babótoknak) Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Nmarya
Jaj, nagyon sajnálom! :cry: Holnapra kitartás neked és remélem pár hónap múlva visszajössz majd a jó hírrel!
kapcsa

Nmarya, ez szörnyű. Tegnap este óta azon agyalok, hogy miért nem érzi az ember hogy gond van? Ez olyan csúnya kitolás a sorstól, nem? :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

nmarya: Nagyon sajnálom!
Ezt én nem hiszem el, hogy ennyi baj történik! :(
Ennyire gyakori dolog, hogy elhal a magzat az első trimeszterben?
Nem is gondoltam ilyesmire eddig, mert Kristóffal nem fórumoztam és nem is aggódtam. Most viszont már bennem van a para rendesen...
Vendég

Annyira sajnálom! Azt hiszem sokkot kaptam.
Csak néztem azt a babát... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Nmarya: Rettenetesen sajnálom én is. Két baba két nap alatt. Egyszerűen nem hiszem el.
vicky79
Budapest III. kerület

Nem véletlen, hogy Angliában nincs UH hamarabb. Ez Mo.-on brutálnak hangzik, de pont azért, mert nagy a kockázata a vetélésnek, inkább nem mutogatnak ficánkoló, szívveréses 8 hetes babákat, mert akkor tényleg megszakad az édesanya szíve! :cry:
Én tudatosan nagyon ritkán megyek UH-ra. Ugye az elsőnél csak megállapította a terhességet, majd direkt 4 héttel későbbre tettem a következőt. Nem mentem vissza, csak azért, hogy szívhangot lássak.
Most azért kell mennem ugye 2 hét múlva, mert az genetikai.
De utána megint 1 hónap szünet.
Aztán meg már lehet érezni a mocorgást is talán.

Mindenkinek kitartás, akinek elment a babája!

Nem tudom, Marcsi mikor voltál utoljára UH-on, de engem nagyon szíven ütött a dolog, mert már a 12. hétnél tartottál.
Vendég

Nmarya! Nem hiszem el, ne máááááááár! Mindjárt elsirom magam, annyira sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:

Pammut, én is elég randa kiskönyvet kaptam. Régen szép fotó volt az elején, most meg semmi, állitólag az állam költségcsökkentő intézkedései egyike..nemtom ezen mennyit spórolhattak..
Nekem még azt is mondta a védőnő, hogy minden vérvizsgálat eredményét alá kell iratni a háziorvossal, aki naplózza azt. Régen ilyen sem volt..Neked is mondták ezt? Ez is valami új találmánya valamelyik okosnak.

Vicky, köszi a linket. És te már láttál olyat aki ilyet használt? Anno az első babánál én sztetoszkóppal próbálkoztam, mert egy könyv azt irta, hogy azzal is lehet hallani. Na én még a szülés előtti napon se hallottam vele a baba szivhangját. Persze ez biztos valami speckó készülék, lehet, hogy olyan mint amit a dokik használnak a doppler.
Amúgy mi az a bandázs? Ezt már többször irtad, de én nem hallottam még ezt a szót.(kicsit beszélni magyar :) )

Kapcsa! Szia!

Zsizell! Gratulálok a jó hirhez és 1,5cm-es bugyborékhoz :D

Kismamaruhák: én tudnék jókat választani, de én annyira sajnálom, hogy olyan iszonyat drágák és csak pár hónapig kell. Persze muszáj lesz venni..
lara

nmarya!!! Nagyon-nagyon sajnálom..és már megint csorognak a könnyeim!
Lányok, ezt most hagyjuk abba!!! Nem akarok még egy ilyet olvasni!!!!!Nem akarom, hogy ezt a trendet folytassuk! Nem lesz 3nap, 3baba, és kész, oké??? /Most már én sem tudom mi lenne a jobb: azonnal egy UH, vagy nem is látni egy ideig../
Na de nem lesz több ilyen, minden rendben lesz és mindenki pozitiv marad továbbra is!!!!Remélem ezt megbeszéltük!!! :lol: :lol:
marya! gyere hozzánk sokat, jó??? főleg a mihamarabbi jó hírrel!!!

Kép
Kép
ronci

Lara!

Ezek bandázsok:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... nd%C3%A1zs

Én használtam azt a fajta szívhang figyut. De én még sokkal később is csak a sajátomat hallgattam vele! :twisted: :twisted:
Vendég

Lara
Nem engem kérdeztél de remélem nem haragszol meg h válaszolok.
A bandázs egy nagyon praktikus széles (kb 25-30 cm) rugalmas anyagból varrott derékpánt arra az esetre ha már nem ér össze a póló és a nadrág vagy ha még tudod hordani a sima gatyóidat de csak kigombolva. Nekem van, és imádtam. (C&A-ban is lehet kapni, 2500 Ft körül van az ára)
kapcsa

Ja, tényleg, ilyen bandázsom is van. Amiről az előbb írtam az sokkal keskenyebb (kb fele) és ráncoltan varrott. :wink:

Akkor most én is kérdezek ha nem bánjátok:
Van köztetek aki tuti császárral fog szülni valamiért?
kapcsa

Kapcsa, én tuti császáros leszek.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Lucababa, köszi a linket. Akkor a bandázs arra való, hogy lehet vele használni az eddigi felsőket, csak mivel azok köldök fölé érnek, ezt a bandázst ráhúzva elfedi azt, ugye? Nekem nagyon tetszik, tán veszek majd egyet!!!

Kapcsa, hát igen pont az lett volna a következő kérdésem, hogy vajon a kigombolt nadrágot is összefogja-e :-) Anno én beföttesgumival fogtam össze a farmert és erre ha ráhúznék egy ilyet, királyság lenne :-)
Jaj de tetszik!!

Még azóta is Lettin és Nmaryán gondolkodom, nem térek magamhoz :cry: :cry: :cry:
lara

nmarya!!! Te voltál már ezelőtt is Uh-on? Vagy ez volt az első, hogy írtad, hogy az első és utsó fotód???

Kép
Kép
ronci

Csuppancs
Megkérdezhetem miért?

Én is az leszek, az előző is az volt, azért :)
kapcsa

Nekem a lyme kór miatt, ugyanis a járásomat érinti az idegrendszeren keresztül. Gondolom így találja biztosabbnak a dokim én meg még egyelőre nem döntöttem el hogy ennek örüljek, vagy sem. A fiam normál úton született anno.

Én most teljesen para lettem ez után a két szomorú eset után. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

nmarya...
Nagyon sajnálom... nem találok szavakat, nekem hónapokba telt annó, mire feldolgoztam, de nekem az volt az első terhességem, előtte 4 év sikertelen próbálkozás után, és azóta is csak most jött össze... Nagyon remélem, hogy ez nem fog többet előfordulni itt a fórumon...
Sok sikert, és kitartást, holnap gongolok rád, küldöm a pozitív energiákat, hogy könnyebb legyen...
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Köszönöm lányok az együttérzést.

5 hete ( 6+1 napos) voltam először dokinál, akkor megállapította a terhességet, s hüvelyi uh-on is megnézett. Akkor volt 10 mm-es a petezsák. Még kérdeztem is a védőnőt, hogy nem kicsi ez? Mert mikor novemberben voltam, akkor az 5+4 napos terhességnél volt 15 mm-es. azt mondta, hogy megvan az az értékhatár aminek lenni kell, akkor nincs baj. Ha nem mondta a doki, hogy kicsi, akkor jó.
Még délelőtt a védőnőnek is mondtam, (nem az enyém volt, mert szabin volt) hogy furcsálom, hogy nem hívnak vissza kb. a 8. hét körül, hogy megnézzék a szívhangot. Mondta, hogy, ha nem muszáj, feleslegesen nem csinálnak. Akkor megemlítettem neki, hogy decemberben elvetéltem, azt mondta, hogy kellett volna a dokinak magzat megtartásra gyógyszert felírni. Mondtam nekem nem írtak fel semmit, bár már úgyis mindegy lenne.
Aztán délelőtt elintéztük a papírokat, hogy visszamegyek aug. 1-től dolgozni, Albin veszi igénybe a gyest. Délben hazaértünk, mondom akkor bejelentkezek a kartonzóba, hogy mikor délután megyek vissza a dokihoz, már ne kelljen. A kartonzóba mondta a nő, hogy nyugodtan felmehetek, itt a doki. Felmentem, senki sem volt. Aztán behívtak. Megvizsgáltak... a többit tudjátok.
Azóta csak bőgők, fogalmam sincs, hogy mitől lehet. A múltkorinál bevéreztem, most semmi. Még megemlítettem, hogy most olyan jól vagyok, pedig a másik kettőnél ilyenkor még javában hánytam.
Mondta a doki, hogy örüljön, hogy jobban van.
Ő is csodálkozott, hogy nem hiszi el, hogy nincs életfunkció. Talán a szövettani eredményből többet megtudok. A múltkorinál, úgye minden kijött, most bent van, tehát van esélyem rá, hogy megtudjam, miért nem akart velem lenni. :(
Pedig annyira vártuk...

Ilyenkor eszembe jut, hogy aki végig cigizi, issza a terhességét, egészséges gyereket szül, akkor nekem miért nem sikerült, most már másodszorra is???
Most már csak a hüvelyi uh-ra tudom ráfogni, az első két gyereknél nekem csak hasi uh-ok voltak, s nem volt semmi baj. Ennél a kettőnél meg hüvelyi uh-ok is voltak. Lehet, hogy azt a zselét nem bírom.

Tényleg jól esik, hogy aggódtok értünk ( értem + Letti), de NE RÁGÓDJATOK RAJTA, POZITÍV HOZZÁÁLLÁST!!!

Nekünk úgy látszik ez volt megírva. :( :(

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Lyme kór?? Hű, nem tudtam! És ez gyógyítható? Vagy kezelhető? Milyen tüneteid vannak egyébként tőle? Bocsánat a sok kérdésért... de nem ismerem ezt a betegséget.
Hogy örülj-e... hát a lényeg ugyanaz. Én végigvajúdtam huszonvalahány órát, az utsó 2-ben már 2 percesekkel, szóval félig átéltem a sima szülést is. Utána a császár borzasztóan rémes volt, de akit vajúdás nélkül viszik a műtőbe, annak azért sokkal kibírhatóbb. Azt mondják legalábbis.
Én is elég parás vagyok, sajnos nagyon gyakori manapság a vetélés, DE velünk nem lesz semmi gond és punktum!!!!!!! :wink:
kapcsa

Nmarya
Érdemes lenne a következő próbálkozás előtt kivizsgáltatnod magad, mert esélyes lehet h alacsony a progeszteron szinted. Erre adják a terhesség megtartó gyogyit. Tudnak adni előre is kezelést, úgy sokkal jobb esélyekkel indulsz majd! Remélem sikerül!! Őszintén sajnálom h most nem jól alakultak a dolgok! :cry:
kapcsa

Kapcsa, antibiotikummal elvileg gyógyítható, csak nálam eltelt 5 év mire egyáltalán kiderült hogy mi a bajom. Konkrétan baromi csúnyán megyek, nem úgy jutnak el az utasítások az izmokig mint kéne. De nagyon sokféle más tünetet is tud okozni. A második trimesztertől antibigyót is kell majd szednem 8 hétig a bébi biztonsága érdekében. Talán inkább az érzéstelenítéstől félek, mert amúgy is zsibbad a lábam, úgy ne maradjak. :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hát lányok én most sokkot kaptam :roll:
Ez borzasztó! Persze tudjuk, hogy ilyen sajnos előfordulhat, de amikor két ilyen vidám anyukával történik, akik végig pozitív szemléletükről voltak híresek, hát nem is tudom....

Nagyon sajnom, ami veletek történt, de látva nmary mosolygós arcocskáját bízom benne, hogy az örök optimizmusa megmarad.
Babácska, ne add fel!

Pammut felvetésére, azt gondolom, hogy ez nem elsősorban vallási kérdés. Pár éve, talán még a gyermekeim megszületése előtt azt válaszoltam volna, hogy én kizárt, hogy elvetessem a babám, ha beteg. Ma már (talán sajnos) nem így gondolkodom. Van két egészséges lányom, akikre nem nyomhatok egy ekkora terhet és talán önzőn hangzik, de vállalom, hogy se magamra, se a férjemre, ha nem muszály, akkor szintén nem tehetem. Természetesen függ a döntés a lelet eredményétől is, hiszen vannak nagyon súlyos problémák, amivel a babámnak sem teszek jót (és ebben az esetben talán megtartani önzőség), de vanna kevésbé komoly dolgok, amikkel meg együtt meg lehet birkozni.

Ruhák: nekem nagyon nagy szerencsém van, mert gyakorlatilag minden ruhám megvan (igaz, közben sok kismami hordta :D ) és mindig került hozzá egy két darab. (mi csak a nővéremmel 5 terhességen estünk túl, így nem volt nehét gyűjtögetni)

Egyébkén tiszte para vagyok. Pár napja tényleg minden tünetem eltünt, kivéve az időnkéni hasfeszülés, nincs hányingerem nem szédülök, még csak annyira fáradt sem vagyok. Nem akarok hazudni, aggódom...
De már csak 2 nap az UH-ig (én mindig nagyon várom)

üdv,
Judit
szevasz

Bizony, kapcsa jól mondja. Egy teljes (3 lépcsős) hormonszint vizsgálatból sokminden kiderülhet. És sajnos az csak egy dolog, hogy az előző gyerkőcöknél rendben ment minden. Nyilván történtek benned változások, hiszen -SAJNOS- nem az első hasonló eset a mostani. És ha újból összejön, ragaszkodj az Utrogestanhoz. Az 100% progesteron, ami segíti a megtartást. Vicky is tudna róla mesélni - meg most már Barbi is asszem.

Lányok...
megvolt az első rosszullétem. :? Nem kívánom senkinek. A Rossmann-ban kérnem kellett egy széket, mert kis híján elájultam. Alig vártam, hogy vissza vonszoljam magam az irodába. :? Hogy megyek így haza? Hogy fogok így a héten dolgozni???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kati, meg aki dolgozik rosszullét mellett!

Miért nem íratjátok ki magatokat pár napra? Így akár tovább is lehet titkolni a dolgot, mert foghatod valami rejtélyes hasi influenzára...
Vendég

Lara: Olvasgattam a szívhangfigyelő után a neten és eléggé megoszlanak a vélemények. Volt aki könnyen megtalálta a baba szívhangját és ő szerette. Volt aki meg csak ideges lett tőle, hogy nem találja. Én mindenesetre szeretnék venni, aztán ha nem találom vele, akkor meg eladom. A másik, amit lehet kapni, csak a 7. hónaptól használható, hát arra azt mondom, hogy már minek. Akkor már úgyis mocorog. Nekem erre az átmeneti időszakra kéne, amíg nem érzem. A bandázzsal örülök, hogy jó ötletet adtam. Amit én most felpróbáltam, az még nagyon nagy volt. Majd télre a nagy hasamhoz én is veszek. Én 2000 Ft-ért láttam. Olcsóbb, mint a kismama naci 12.000-ért. Azt meg annyiért láttam.

Lucababám: De a saját szívhangod legalább meg volt. Ha meg van még a ketyeréd nem adod el?

Nmarya: Tényleg nem értem a doki flegma hozzáállását a decemberi vetélésed után. Majd a következő erősebb lesz, mint a két szép gyereked. Drukkolok neked és kitartás holnapra.

Csuppancs: Az altatásos császár nem nyugtatna meg jobban? Majd kérdezz rá a dokinál, ha már téma lesz. Ott nem babrálják az ember gerincét, de sajnos a babát sem láthatod rögtön. Valamit, valamiért. Sajnálom a betegségedet, kullancstól kaphattad?
vicky79
Budapest III. kerület

Kakti
Nekem is kellett ma helyet kérnem a buszon, ráadásul a gyerek is velem volt. Elég gáz, de mást nem tudok tenni, bízom benne h ennél rosszabb nem lesz. Mondjuk 100 fok volt, amit amúgy se bírok vmi jól! De ha elfogadsz egy jótanácsot! Keksz és víz MINDIG legyen nálad, ha csak a szomszéd utcába mész át, akkor is! Életmentő lehet! Előző terhességemnél volt h még az arcomra is locsoltam a vizet az utcán h ne boruljak fel... hát, néztek kicsit hülyén az emberek, de szerencsére nem lett soha baj.
Ez is elég igazságtalan h pont akkor vannak a legdurvább rosszullétek amikor még nem látszik a terhesség. Így az emberek sokszor azt hiszik h részeg, vagy drogos az ember lánya. Marha jó... rögtön a legrosszabbra gondolnak! De hát ilyen a világ...
kapcsa

Szevasz: Hajrá uh. Te most milyen idős terhes is vagy?

Kakti: Sajnálom a rosszullétet. Sajnos nekem minden reggel elég rossz hányingerem van. Nem tudom mit csinálni, elszopogatok egy homeós bogyót és várom hogy elmúljon. Napról-napra jobb, de még mindig nem az igazi. Azért ez az ájulós dolog elég gáz. Anyu azt mondta, hogy velem egyszer lepadlózott. Lehet, hogy azért vagyok ilyen lüke? Meg egyszer fejre is ejtettek. :D Mondtam már hogy egyszer fejreejtettek? :)
vicky79
Budapest III. kerület

Kiiratás jó ötlet :D

Én szívhangfigyelőt biztos h nem vennék. Amíg nagyon pici a baba, sztem alig-alig lehetne hallani, utána meg már úgyis mozog! 10 hét múlva már mozogni fog!! Addig meg lesz egy csomó vizsgálat, 12. heti uh meg minden, elfoglaljuk magunkat. :lol:
kapcsa

kapcsa: Egyetértek, nálam is van mindig víz és keksz. Pedig én még nem is voltam terhes. Úgy látszik ez ösztön. Meg én a hányingerre vettem ezt a homeós bogyót és az is nagyon jó szolgálatot tesz néha.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!!
Én is dolgozom, de nem olyan egyszerű nem menni! Embernek muszály lenni a kocsin én meg elengedtem 2embert szabira, a többiek meg dolgoznak még vagy 2helyen, ugyhogy még átadni se nagyon tudom a szolgálataimat. De még összesen 4szolgálat és aztán nem megyek egy ideig ha minden jól megy. Csütörtökön, vasárnap, hétfőn, meg rá 1hétre hétfőn megyek még dolgozni, aztán dobbantok táppénzre. még aug.1 előtt. :lol: :lol: Utánna még mennem kell be zárást csinálni,meg ilyenek, de az kötetlen lesz..
Hát én ma szinte ki se mozdultam ide bentről mióta délben haza jöttem. nem akarok a melegbe kimenni!!!
Amúgyis ma a sírós napom van..ma már kétszer is sikerült, egyszer Letti, egyszer meg nmarya miatt.. :cry:
Nekem még 3hét van az Uh-ig, de most először bennem is megfordult, hogy mi van ha.. de gyorsan el kell felejteni és minden rendben lesz.. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Vicky, nem tudom, majd rákérdezek. De az is lehet hogy addig még meggondolja magát és simán szülünk. Kullancstól van igen, csak sajnos nem volt bőrtünetem, ezért egy ideig azt mondták, nem lehet az a bajom. Hja, kérem, az orvosok...

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

csuppancs: Hát időnk még van a szülésen gondolkodni.
vicky79
Budapest III. kerület

Játszom a gondolattal, hogy a héten nem jövök többet. Holnapra megálmodom.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok lányok!

Csak most olvastam, hogy mik történtek az elmúlt napokban (én is dolgozom).
Nmarya, Letti nagyon -nagyon sajnálom, együttérzésem, sok kitartást kivánok és mielöbbi jó hireket az újabb babásodásokról !! :) Nagyon szoritok!

Csuppancs: valószinüleg mi is császárosok leszünk mert Domival is azok voltunk de a doki szerint ez még változhat ha ez a babóca megfordul és kisebb lesz mint Domi volt..

Andi

KépKép
andee73

Viki!

Odaadtam ajándékba a babakocsi mellé! :twisted:
Én a helyedben megkeresném a forgalmazót, hátha ki lehet próbálni. Én úgy emlékszem, hogy nem lehet visszacsomagolni, mert olyan Barbie baba csomagolása van. Hegesztett nylon doboz. De akár a Brendonban is meg lehet kérdezni, hogy ki lehet-e próbálni.
De inkább itt próbáld:
http://www.angelsounds.hu/index.php?mkt=termek

Ha kipróbáltad és működik, akkor persze, hajrá!
És szólj, mert veszek én is! :lol: :lol: :lol:
Vendég

De ha lesz tali én meg tudom Neked hozni 10%-kal olcsóbban, mert van kedvezményem.
Biztos írtad már, de merre laksz Pesten?
Vendég

Andi
Az én dokim azt mondta h minimum 2 év korkülönbség kell (nála) h engedje a sima szülést csaszi után. Hát nekünk ez nem lesz meg (annyira nem is bánom). Kivi vagyok nálatok hogy lesz majd :) Egyébként engem már senki nem tudna rávenni h most megpróbáljam simán :roll:

Jaj, babakocsik...
Én hajmeresztően babakocsi-mániás vagyok. Amióta terhes lettem, nap mint nap nézegetem a neten, az üzletekben, mindenhol. És már a sokadikat fogyasztjuk! Keresem az igazit! Elég sok kritériumnak meg kell felelnie, úh nem könnyű (kicsi lift, nagy gyerek, sokat bkv-zunk tehát pehelykönnyűnek kell lennie, bazi magas vagyok így a tolókar se mindegy stb)

Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel? Vagy korai még erről beszélni? 8)

Ja, és lehet h nekünk kell majd tesókocsi is. Andi, szerinted nektek is kell? Meddig igénylik a tologatást ezek a lurkók?
kapcsa

Sziasztok Csajok!

Először is a sajnálatos rossz Nmarya borzasztóan sajnálom, hogy sorstársak lettünk 2.x is ugyan úgy hiszen ha emléxel már megbeszéltük az előzőt is egyformán veszítettük el :cry: Nagyon vigyázz magatokra és tudod ahogy itt mondták a tündérek csak pozitívan!

Csajok most hozzátok szólok, köszönöm , hogy erőt adtatok nem kell sírdogálni ez van , biztosan ennek így kellet lennie nem keresek már miérteket megnyugodtam. Roncika , Te meg végképp ne keseregjél!
Megfogadtam , most más leszek mint eddig! Nem bújdoklom el, nem merülök nyakig a depresszióba , hanem itt maradok és erősítelek Benneteket, hiszen iszonyatosan hiányoztatok már ma rá kellett jöjjek! Szóval nem siránkozni, pozitív csíííííííí, szúúúúszáááááá meg minden ilyenek :D Most gyorsan bemegyek az ügyeletre mert nem vagyok valami fitt érzetű és be is lázasodtam, de legkésőbb holnap délután megint itt nyomom a smilye-kat Nektek :D És jönnek majd a beígért történetek is !

Puszillak Benneteket TESSÉK MOSOLYOGNI :D

Letti
letti73

lucababám: Szerintem nem nagyon lehet ezt kipróbálni, mert olyan zselét kell használni hozzá, mint az uh-nál. Szóval szerintem higiéniai okokból nem lehet kipróbálni, de szerintem ha nem válik be, akkor el lehet adni. Én békáson lakom, de találtam a neten egy boltot, ahol az olcsóbb 8990 Ft. Ha ott nem kapok, akkor majd még beszélünk.

kapcsa: Én már kinéztem a babakocsit, azt hiszem már raktam is fel linket.

http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosit ... t_kod=1788
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Jó régen jártam már erre felé, de olvaslak ám titeket. Remélem azért emlékeztek még.

Letti, Nmarya nagyon sajnálom a történteket, de én úgy gondolom hamarosan ti is a kezetekben tarthatjátok majd a babátokat. Tudom, hogy most nehéz, de pozitívan kell hozzáállni. Sok erőt és kitartást nektek.

Üdv az újaknak.

Én tegnap voltam ultrahangon. Mensi szerint 7 hetesek voltunk és volt egy 13 mm-es élő embrióm, akinek dobogott a szíve. Kaptam egy halom papírt, hogy ezeket a vérvételeket meg ekg-t csináltassam meg a köv. 3 hétben, keressem fel a védőnénit.

Itt lenne egy kérdésem hozzátok. Én vidékre vagyok bejelentve állandó lakcímre, de Csepelen lakunk és ugye nem szeretnék hazajárni a védőnénihez. Ha itt csak tartózkodási helyre jelentkeznék be akkor elmehetnék az itteni védőnőhöz?

Kapacs: Hozzád is lenne kérdésem, láttam te is Csepeli vagy. Hol találom meg itt a védőnőt. Nemrég költözünk ide és eddig nagyon nem is foglalkoztatott a dolog, de most hogy aktuálissá vált ...

Babakocsit mi is kinéztünk egy Chicco márkájút, travel systemes és mózeskosár, hordozó meg egy csomó minden van hozzá, csak az ára van az egekben. :roll:

A rosszullétekről annyit, hogy én még hányni nem hánytam, de néha lehet jobb lenne. Nekem inkább csak hányingerem van, de az is délután. Nem tudom, hogy csinálom. :shock: Cickók még feszülnek kicsit, meg fáradt vagyok egész nap. A hányingerre valaki írta, hogy szed homeopátiás bogyót, megadná a nevét, beszereznék én is olyat, hátha segít.

Ruhákat már én is nézegettem, de nekem sem nagyon tetszenek. A II. kerületben van egy kismama ruhás bolt, csak ott meg nagyon drágák a ruhák. Hála az égnek én még egy dekát nem híztam (gyorsan le is kopogom) sőt fogytam egy kilót. Viszont a pocakomon nekem is látsz valami. Hát még biztos nem a baba, hanem a puffadás. Be sem tudom húzni.

:)

Na, jó hosszúra sikeredett, ne haragudjatok. Vigyázzatok magatokra, jó pocakosodást.
Vendég

A homeós bogyó nekem nagyon bevált és cocculine a neve. Utazási rosszullétekre van alapból de nekünk is jó.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki!

Akkor tisztázzunk valamit. Én SOHA nem használtam zselét. Lehet, hogy ez volt a baj???? :lol: :lol: :lol:

Babakocsi: van ehhez mózeskosár? Mert ha nem, nagyon nem egyszerű egy újszülöttet egyből sportba tenni. A hordozóban meg hadd ne mondjam mennyire egészségtelen a testtartás. (ha már a szívhagfigyuba nem tudok belekötni :twisted: )

Na én is dilemmában vagyok. Ami megfelel az igényemnek, majd 150e alsó hangon. Mondjuk ha lány lesz, más nem is kell. Ehhez képest hol van Luca 600-800e költsége. :oops: (most ég a pofám)
Vendég

lucababám: Én azt olvastam, hogy vagy krémet, vagy uh-s zselét kell hozzá használni. ez állítólag pár 100 Ft a patikába. Lehet hogy ez volt a baj. Babakocsi: amelyik kocsit én kinéztem, ahhoz csak hordozó van. Én azt hittem, hogy a fejszűkítős rész jó helyzetben tartja a babát benne. Nem így van? Mózeskosarat nem nagyon akarok venni, nem lehet igazán kihasználni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?