Köszönöm lányok az együttérzést.
5 hete ( 6+1 napos) voltam először dokinál, akkor megállapította a terhességet, s hüvelyi uh-on is megnézett. Akkor volt 10 mm-es a petezsák. Még kérdeztem is a védőnőt, hogy nem kicsi ez? Mert mikor novemberben voltam, akkor az 5+4 napos terhességnél volt 15 mm-es. azt mondta, hogy megvan az az értékhatár aminek lenni kell, akkor nincs baj. Ha nem mondta a doki, hogy kicsi, akkor jó.
Még délelőtt a védőnőnek is mondtam, (nem az enyém volt, mert szabin volt) hogy furcsálom, hogy nem hívnak vissza kb. a 8. hét körül, hogy megnézzék a szívhangot. Mondta, hogy, ha nem muszáj, feleslegesen nem csinálnak. Akkor megemlítettem neki, hogy decemberben elvetéltem, azt mondta, hogy kellett volna a dokinak magzat megtartásra gyógyszert felírni. Mondtam nekem nem írtak fel semmit, bár már úgyis mindegy lenne.
Aztán délelőtt elintéztük a papírokat, hogy visszamegyek aug. 1-től dolgozni, Albin veszi igénybe a gyest. Délben hazaértünk, mondom akkor bejelentkezek a kartonzóba, hogy mikor délután megyek vissza a dokihoz, már ne kelljen. A kartonzóba mondta a nő, hogy nyugodtan felmehetek, itt a doki. Felmentem, senki sem volt. Aztán behívtak. Megvizsgáltak... a többit tudjátok.
Azóta csak bőgők, fogalmam sincs, hogy mitől lehet. A múltkorinál bevéreztem, most semmi. Még megemlítettem, hogy most olyan jól vagyok, pedig a másik kettőnél ilyenkor még javában hánytam.
Mondta a doki, hogy örüljön, hogy jobban van.
Ő is csodálkozott, hogy nem hiszi el, hogy nincs életfunkció. Talán a szövettani eredményből többet megtudok. A múltkorinál, úgye minden kijött, most bent van, tehát van esélyem rá, hogy megtudjam, miért nem akart velem lenni.
Pedig annyira vártuk...
Ilyenkor eszembe jut, hogy aki végig cigizi, issza a terhességét, egészséges gyereket szül, akkor nekem miért nem sikerült, most már másodszorra is???
Most már csak a hüvelyi uh-ra tudom ráfogni, az első két gyereknél nekem csak hasi uh-ok voltak, s nem volt semmi baj. Ennél a kettőnél meg hüvelyi uh-ok is voltak. Lehet, hogy azt a zselét nem bírom.
Tényleg jól esik, hogy aggódtok értünk ( értem + Letti), de NE RÁGÓDJATOK RAJTA, POZITÍV HOZZÁÁLLÁST!!!
Nekünk úgy látszik ez volt megírva.