Megjöttem a dokitól!
Anyci, oké, hogy tudom, mit fog csinálni, pont azért félek!
Minden dokitól félek, parás vagyok, ha az utcán futnék össze dokival, akkor is kisroham jönne rám. Sajnos ilyen vagyok.
Szóóóóóóóóóóóóval..................képzeljétek, van egy széééééép,
21 mm-es tüszőcském! Azt mondta a doki, hogy péntekig semmi, de akkor igen!
Aztán elmeséltem neki, hogy laparoszkópiát akartak nekem, ő meg, hogy azért az már durvább beavatkozás, előtte gyógyszeres próbálkozás, ha az nem vezet eredményre, akkor átfúvás.
Mondott egy olyat is, hogy altatásban a hüvely hátsó falába szúrnak fel egy tűt, kontrasztanyagot fecskendeznek, és ha kijön, akkor egyik biztosan átjárható, csak azt nem tudják ilyenkor, hogy melyik.
De gondolom, azt sem tudják, ha mindkettő.....
Szóval ez a módszer sem szimpi nekem.
De talán összejön erre a nagy nyugalomra, ami ebben a hónapban jellemez.
Majd jó spontánok leszünk pénteken.
Itt lesz unokahúg, azért jó lesz, ha lesz rá energia.
Előttem volt bent egy nő, hallottam, hogy mit beszélnek, mert akkora volt a csend, csak én vártam.
Babát néztek, később megtudtam, hogy 10 hetesek, merthogy ikreket vár, de 3-nak indult, sőt, már van egy ikerpárja........spontán!
Szenthabakukk, gondoltam, mondtam neki, hogy nekem elég lesz egy is.......
Mondta, hogy lesz magának is!
Meg azon vigyorogtam kint (legalább nem fo.tam annyira), hogy mondta a nőnek:"Elég volt, vagy akarja még nézegetni?"
Ja, én meg menjek haza, ha nézegeti még egy órát, mi?!
De legalább megtudtam, hogy rendes doki, meg elmagyarázott neki mindent, hol a feje, kezei, lábacskái....én is láttam......még ott volt a kép a monitoron. Bakker, mikor megláttam, könnybe lábadt a szemem........pedig nem is az enyém volt.....
Értem a célzást, nem kutyafotó, lh-fotó......holnap lepisiltetek Benivel egy zöldet......
Azt aztán nem gondoltam volna, hogy egy nap alatt ennyit változik a csík a teszten! Bakker, akkor már értem, hogy miért volt olyan, hogy fájt, de a teszten nem volt annyira erős a csík........hm........
Ma is tanultunk valamit a Mestertől!