Új privát üzeneted érkezett!

Ez körkérdés akart lenni, tehát bárki válaszolhat rá, köszi!
zsuzska30

anyci most csütörtökön 16-án megyünk Debrecenbe ott lesz Uh és vérvétel az AFP-hez, amitől parázok, de azt már várom, hogy megint láthassam babucit :wink:
Kíváncsi leszek apára, mit szól az uh-hoz, mert a uh képen kívül Ő még nem látta Bogyókát.

zsuzska már hiányoltalak :!: :lol: Azt hittem elfogyott a tegnapi lendületed :P
Cuki a kutyus, ha el tudnánk költözni családi házba, szerintem az lenne az első dolgom, hogy legalább két kutymákot beszerezzek :lol: :lol: Imádom őket és családtagként szerettük a korábbi kutyusainkat is.

esthajnalcsillag úgy látom bőven van a szuper szomszédokból :twisted:

Kép
Kép
akella

zsuzska én szorítok Neked :!: :lol:

Kép
Kép
akella

Hát, biztos, hogy nagy öröm egy kutya, de a miénk ördögfiók!
Az a helyzet, hogy a kisebb kutyákat megfojtja.
A kettővel odébbi szomszédét jól megmarta, de megmaradt, a szembeszomszédét meg is ölte. Meg rátámadt már többször néhányra. :oops:
A kerítésünk magas, de átugorja. Egyszer felugrott egy akkora falra, mint én, tehát 173 cm magasra. :shock:
Azt hittem, lebabázok. :shock:
Mindig kujtorog, szökik.
Megkötni nem lehet, próbáltuk.
Az egész utca hallja, mikor láncon van, mert annyira üvölt, visít, nagyon vékony, éles hangon ugat.
Tavaly elmentünk a közelben levő helyi rendezvényre, megkötöttem, amit elért, műanyag székeket, pavilon vasvázát mind szétszedte, a fémvázat szétharapta több helyen, el is kellett dobni.
A székekben ott van a foga és a karmolása nyoma.......
Szóval erről az édibédiről láttok képeket. :oops:
Próbáltuk elajándékozni, hogy kiképezik, mert okos, ügyes, elvitte a muki, én sírógörcsöt kaptam, de másnap reggel itt is volt vele......szétszedte a kenelt, még a palatetőt is lebontotta...... :roll:
zsuzska30

Köszönöm, Akella! :wink:
zsuzska30

Zsuzska nem semmi kutyuli :lol:

Most megyek bekapunk valami ebédet :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

Sziasztok.

Anyci: ez mindig így van, nekem is vannak dolgok,ami pont akkor nem sikerül,amikor muszáj lenne:-(
Zsu: itt vagyok,hányingerem van, fáj a didim, meg fog jönni,most már érzem,de nagyon. Hőt nem mértem reggel,nem volt kedvem,úgyse lesz eredménye. Jövő héten péntken megyek dookihoz,akkor leszek szabadnapos, utána héten meg 2 napot dolgozok,és szabi,juj de várom :lol: Remélem jó idő lezs,mert az előző szabimpon nem volt valami frankó idő, csak egy nap :)
lujzedli

Jó étvágyat, Akella!

Lujzi, végre!
Mikor 'kéne' megjönnie?
zsuzska30

Jaj, de sügér vagyok!
Nem 10-es az lh-m, ami van, hanem 20-as.

Szóval 20-as és 25-ös érzékenységűt ne keverjünk össze?!
Ha már egyikkel nézem, akkor olyannal is folytassam, ugye?!

Abbahagyom a gépezést, mert úgy szédülök megint, mint a fene.
Kiderül, hogy attól van-e.......

Szép napot!
Sziasztok!
zsuzska30

Zsuzska, ne kevergesd a teszteket szerintem, csak egyfélével LH-tesztelj minden nap egy ciklusban.
Amúgy drukkolok 5 körül (is).

Jó kutyi, nem mondom :twisted:

Lujzedli, remélem, megoldódik most már a gondod, tudom, milyen fájdalmas a mellfájdalom, stb.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

26-án, még másfél hét.
lujzedli

Sziasztok!

Zsu ja lóra,csak nehogy beverjem a fejem az éjjeli szekrénybe ha leesek róla :lol:
Miért fosol annyira a dokitól?Ő csak megvizsgál és a likadon néz be nem a C vágányba téved :wink:Jó persze parázol de nem lesz semmi gond és szurkolok hogy találjon ott valami jót is :D
Ez a kutyátok nem olyan lökött minta gazdája :wink: Bocsi :oops:

Akella nem kell félni,meg a potya uhu mindig jó :lol:

Csillag nem is köszöntem meg,tegnap megkaptam és képzeld el ebben pozitív teszteket küldtél :D Mára mára már 100%-os kétcsíkos az lh tesztem :D Jó későn lett petim :roll:

Lujzikám én annyira szeretném hogyne piri legyen hanem más,pl.baba?Ha jövő hétig nem jön meg akkor a doki megtudja majd mondani mi,vagy ki van ott bent :wink:
Meddig leszel szabin?

Kép
anyci

Dia
látom megtaláltál :lol: :lol:
Szépikék a szivárványok!!! :wink:

Onlány
naon jók a képeid!!!

ÁÁÁ basszuskulcs, győőőzlek benneteket visszaolvasni!!!
2-3 napig össze vagyok ragadva Apával, utána meg győzöm behozni a lemaradást...ÁÁÁÁÁÁÁÁ :lol: :lol: :lol:

NNa folytatom az olvasást, és gyüvök! :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csibuc
Mi a baj? Miért tűnsz el kicsit?

Melike
Örülök, hogy minden rendben a babócával!

Akella
várjuk a képeket!

Bridget
azt mondd meg nekem, hogy honnan az istenből tudod, hogy még hány üzi van laptetőig??!! :shock:
Olvasom a topicodat, és mindig írod...még 2 üzi és laptető, még 4 üzi és laptetőő....látnok vagy?? :lol:
Honnan tudod?
És miért nem szeretsz ott lenni NYC-be? Meglátogassalak, hogy vidújjál?

Zsuzska
jók a képek nagyon!
Neked aztán van ám szájmenésed!!! :lol: :lol:

Most még minyá elmegyek, elolvasom Bri, és Csibuc blogját, ami kimaradt, oszt gyüvök is.

Velem semmi küli nincs, csak pislogok mint hal a szatyorban...

:lol:

Minyá elmegyek, lefotózom az LH-imat, aztán felteszem ide....ez mégiscsak egy tesztes topic :lol:

Mindenkinek ölelés, pocisoknak pocisimi

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia betty már azt hittem el tüntél csajszi :wink: :shock:

Kép
anyci

ÁÁÁ, én eltűnni??
Csak össze voltunk kicsit ragadva Apával.... :oops: :lol:
Most itthon volt 2,5 napot, egybe jött neki ki a szabadnapja, és jól éreztük egymást :lol:
Azéé kicsit hiányoztam?? :oops: :lol:

betty615

Naná hogy hiányoztál :!: :lol:
Akkor adtatok az érzésnek ebben a 2,5 napban,mi? :lol:

Kép
anyci

Hááát, mondhatni, igen... :oops: :lol:
Na minyá feldobom a tesztjeimet :wink:
És veled mi van Anyci?! Jól vagy?

betty615

Sziasztok Csajok! Bocsinka a hallgatásért, de gondjaim voltak a hétvégén. Tegnap szültem egy elég búskomor blogbejegyzést is erről, amit aztán végül nem tettem közzé, mert nem akartam világgákürtölni a bánatomat.
Anyósgondjaim voltak/vannak, emiatt összetűzés a párommal és igazából nem tudom hogy ezek valaha megoldódnak-e. No mindegy, nem offolom a topicot, ezen rajtunk kívül más úgysem tud segíteni.

Annyit termeltetek 3 nap alatt, hogy nem volt időm még visszaolvasni, de ennek egyúttal nagyon örülök is. Jó idejönni Hozzátok :D

Mindenkinek pusszantás és ölelés, később még jövök...
Vendég

nna, itt az első, ez a teljes kép, tegnap volt totál pozi, DE... Kép

DE...kiemelném a tegnapi eredményeket, ugyanis 3 tesztet csináltam a nap 3 szakában, így látván mennyit változik a teszt 1 nap alatt :shock: :lol:
Kép
Az első délelőtt 10 órakor, a második délután 4-kor, a harmadik este 8-kor készült.

betty615

NA megint produkáltatok!!!!!!! Szegény fejem ha dolgoznom kellett egész nap és nem jutottam ide :cry: .

Esthajnal nem lehet nem idegeskedni, ma is volt. Aztán hab a tortán mikor a férjem bevágja, hogy neki jár egy hatalmas puszi :shock: na és minek, mert ő létezik :lol: :lol: :lol: ja van ki őszítsen rendesen 8) az agyamra megy olyan akaratos :evil: De szó ami szó tényleg imádom így ahogy van.

Anyci ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG a lánykádat, az a "kicsit" már ő is nagykorú lett úgyhogy ne parancsolgass neki, remélem nem vagy olyan akaratos mint az én anyukám. Nem rossz ember csak ha nem úgy alakul valami akkor vérig van sértődve.

Betty jó, hogy jöttél. Basszus ennyire számít a nap melyik órájában tesztelsz?????????????? Akkor még ma is próbáld behálózni apát, bár nekem mindig akkor nem sikerül miután + a teszt. Sok sikert ehhez a hónaphoz!

Mindenkinek ölelés nehéz volna mindenkinek válaszolni és írni. Megyek haza, mert éhes vagyok :wink: lehet még jelentkezem.

Anyci ezt a lányodnak küldőm
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.07.14 15:51-kor.

Kép
Kép
melisch

Csibuc, minyá olvasom a blogodat...
ne légy szomi, gyere vidúni
:lol:

betty615

Húúúú Anyci :shock: :shock: :o
Észre sem vettem...tényleg :oops: :oops: :roll: Bocsesz...
Nagyon sok boldogságot kívánok a "kis"nagylánykádnak szülinapjára!!!!

betty615

Az okos kutya bandukolt a sivatagban, amikor egyszercsak észrevette, hogy egy leopárd rohan felé, amely minden kétséget kizáróan fel akarja őt falni.
Gyorsan elkezdett gondolkodni, mit tehetne. Észrevette, hogy éppen mellette van néhány csont a földön. Gyorsan odament és elkezdett egy csontot rágcsálni.
Mikor a leopárd már közel volt, felkiáltott:
- Hú de finom volt ez a leopárd! Bárcsak lenne még egy itt valahol a közelben!
A leopárd ezt hallva hirtelen megállt, majd rémülten felmászott a legközelebbi fára. Ott ezt gondolta magában:
- Hú ez meleg helyzet volt. Ez a kutya majdnem elkapott.
Igen ám, de volt az egyik közeli fán egy majom, aki látta a történteket.
Gondolta, hogy szerez egy jó pontot a leopárdnál ha elmondja neki az igazságot, hátha azután már nem fogja őt bántani.
A leopárd hallva az igazságot dühösen lemászott a fáról és azt mondta:
- Gyere majom, ülj fel a hátamra és majd meglátod hogy jár az a kutya aki engem lóvá tett!
A kutya észrevette, hogy mi történt és látta a majommal a hátán közeledő leopárdot. Gyorsan elkezdett gondolkodni, hogy vajon mit tegyen. Végül leült a csontok mellé, háttal a közelgő leopárdnak, mintha nem vette volna észre, hogy jön. Amikor már úgy érezte, hogy közel járnak, hirtelen megszólalt:
- Hol a fenébe lehet már az a majom. A majmokban nem lehet megbízni. Már legalább fél órája elküldtem, hogy kerítsen nekem még egy leopárdot...

George Bush meghal és a pokolba kerül. Az ördög már várja.
- Nem tudom, mit tegyek, rajta vagy a listámon, de egyetlen szabad szobám sincs. De mivel neked mindenképpen a pokolban kell maradnod, valamilyen megoldást kell találnom. Van itt néhány különc, akik messze nem annyira rosszak, mint te. Egyet közülük szabadon fogok bocsátani, te pedig elfoglalod a helyét. Eldöntheted, kinek a helyére akarsz kerülni.
- Ez jól hangzik - gondolja Bush, így el is indulnak.
Az ördög kinyitja az első szoba ajtaját. A szobában egy nagy uszodában Reagan fuldoklik. Elmerül, felmerül, elmerül, felmerül...
- Á, nem - mondja Bush - ez nem nekem való, én nagyon rossz úszó vagyok.
Az ördög kinyitja a második ajtót. A szoba tele van sziklákkal és Nixon próbálja a köveket egy fakalapáccsal összetörni.
- Nem, nekem problémám van a vállammal, nagy kín lenne nap mint nap követ törni.
Az ördög kinyitja a harmadik ajtót. A szobában Clinton fekszik a hátán, kezénél és lábánál fogva a padlóhoz kötözve. Clinton fölött Monica Lewinsky guggol és elégíti ki orálisan. Bush tágra nyílt szemmel bámulja őket, majd megszólal:
- Na, ezt el tudnám viselni.
- Rendben van - röhög fel az ördög. - Szabad vagy, Monica!

Fizika érettségi:
- Tanár: Foglaljon helyet. Mondjuk, hogy maga utazik a vonaton, és nagyon melege van. Mit tesz?
- Diák: Lehúzom az ablakot.
- Tanár: Nagyon jó. A vonat 130 km/h sebességgel halad É-ÉK irányban. Odakint 25 km/h DK-i szél fúj. A lehúzott ablakon egy 250 mm * 900 mm-es rés van, ezen áramlik be a levegő. A fülke térfogata 6,3 köbméter. Mennyi idő alatt cserélődik ki a fülkében teljesen a levegő?
A diák hozzá sem tud szólni, úgyhogy kivágják. Odakint elmeséli a többieknek, hogy mi történt bent. Bemegy a következő delikvens:
- Tanár: Foglaljon helyet. Utazik a vonaton, és nagyon melege van. Mit tesz?
- Diák: Leveszem a pulóverem.
- Tanár: De nagyon meleg van. Mit tesz?
- Diák: Leveszem az ingem is.
- Tanár: Ne őrjítsen meg, 38 fok van és 85%-os a páratartalom!
- Diák: Akkor leveszem a gatyámat is.
- Tanár: De hát nem látja, hogy a fülke teljesen tele van buzikkal?
- Diák: Nem bánom, de ha egy vagonnyi buzi megerőszakol, AKKOR SEM NYITOM KI AZ ABLAKOT!!!

Móricka szülei szeretkezni akarnak, de ott van Móricka, és nem akarják, hogy lássa. Kiküldi apukája Mórickát az erkélyre, hogy mondja, mi történik odakint.
Kimegy Móricka, és elkezdi mondani.
- Pisti bácsi a papagáját eteti.
- Marika néni a kukát viszi ki.
- És Pistike szülei dugnak.
Kérdezi apukája Mórickát.
- Kisfiam, te ezt honnan tudod?
- Onnan, hogy Pistike is kinn áll az erkélyen.

Az öreg postás már 35 éve hordta ki a küldeményeket nap, mint nap, hóban és szélben éppúgy, mint a legnagyobb forróságban. Lassan elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik ismerték és szerették (mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták valamivel utolsó munkanapján.
Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe.
A másiknál kapott egy doboz finom szivart.
A harmadiknál (akivel többször váltott pár szót horgásszenvedélyéről) nagy doboz csalit kapott.
Az egyik háznál pedig a gyönyörű, fiatal szőke háziasszony sokat sejtető hálóköntösben várta, megfogta a kezét, bevezette a háloszobába, és élete legszenvedelyeseb szeretkezésében részesítette. Miután kipihenték magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszerű reggelit készített. Miközben evett, meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul.
- Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni! - mondja a postás. - De szeretném megkérdezni, a százast miért kapom?
- Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod - válaszol a lány - és megkérdeztem, mit adjak neked.
Azt mondta: "Bazdmeg, adj neki egy százast!" A reggeli már az én ötletem volt.

Találkozik az olasz és az ukrán maffiavezér. Kérdezi az olasz az ukránt:
- Van négyemeletes házad?
- Nincs!
- Akkor te nem is vagy igazi maffiózó!
Ismét érdeklődik az olasz:
- Van fekete limuzinod?
- Nincs!
Újabb kérdés:
- És van ujjnyi vastag arany nyakláncod?
- Nincs!
Erre nagyon mérges lesz az ukrán. Hazamegy, kiadja a parancsokat:
- A hat emeletből kettőt lerobbantani, a helikoptereket eladni, a kutyáról meg vegyétek le a láncot, mától én fogom hordani!

Amerikai-magyar vállalat gyárába látogatóba érkezik az amerikai vezérigazgató. Nagy felhajtás, lógó nyelvek mindenfele, egyszer csak megszólal a nagyfőnök:
- Hát a Kovács Béla merre van?
Elkerekednek a szemek, szaladnak rögtön a gyártósorra a Béláért.
Mondja is neki a vezérigazgató:
- Hi Béla, jó látni Téged, este lesz egy kis muri náliunk, küldöm érted limuzint, te jönni el.
Másnap a Béla elkésik a munkahelyéről, jön az üzemvezető:
- Béla, te miért késtél?
- Hát tudod főnök, tegnap a vezérigazgatóval kicsit felöntöttünk a garatra, reggel nem bírtam felkelni.
Főnöke felméri az erőviszonyokat és inkább hallgat.
Két hét múlva az Államok elnöke érkezik gyárlátogatásra. Újból nagy a felhajtás, egyszer csak megszólal a president:
- Hát a Kovács Bélát merre találom?
Szemek újra elkerekednek és már szaladnak is a Béláért.
- Hi Bélám, hogy Te vagy? Este Bécsben tartok egy partyt, küldöm érted helikoptert, te jönni el.
Másnap a Béla megint elkésik. Főnöke dühöng, hogy a Béla tegnap az elnökkel itta le magát, de már nem bír magával és megkérdezi:
- Béla, te honnan ismersz ennyi befolyásos embert?
- Én még a Pápát is ismerem. - mondja Béla.
Főnöke lefehéredik, de nem hiszi el a történetet. Béla, hogy bizonyítsa állítását repülőre ülteti főnökét és elrepülnek egyenesen a Vatikánba. Megállnak a Szent Péter Bazilika előtt és azt mondja a Béla:
- Én most bemegyek és öt perc múlva a Pápával együtt fogok integetni Neked azon az ablakon. Eltelik öt perc, a főnök felnéz, és az ablakban tényleg ottvan a Béla a Pápával. Ott helyben összeesik és elájul. Jön egy japán turistacsoport és elkezdik élesztgetni a főnököt, aki nagy nehezen magához tér.
- Mi történt magával? - kérdezik a japánok.
A főnök erőtlenül mutogat az ablak felé:
- Látják... azt... ott fenn.
A japánok felnéznek és megszólal az egyik:
- Jééé.. ki az a fehér ruhás ember ott a Béla mellett?

betty615

anyci:sok boldog szülinapot a kis nagy lányodnak.
lujzedli

Sziasztok!

Anyci lánykádnak NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

Csibuc olvastam a blogod, nagyon tetszik és a magas prolaktin szintre a gyógyi nagyon jó, a barátnőm is elkezdte szedni és nem értette miért hány 2 hét elteltével. Én mondtam neki, hogy már mástól van az de nem hitte. Aztán persze kiderült, hogy baba van a dologban. Remélem neked is nagyon hamar eredményes lesz! Lengyel nyelv :lol:

Betty már kezdet azt hinni előlem menekülsz :lol: de ha apával voltál oké. Látom fene jókedved van :lol: ez tetszik!

No felnyergelem a biciklimet a gyerekkel aztán kerekezünk anyósomékhoz kicsit, legalább meglesz a napi sport is :lol:

királylány

Betty
Kint a forumoknal amikor a listat nezed balra vannak a topik nevek ugye.Jobbra pedig ilyenek vannak:Utolsó küldő , Válaszok , Megtekintve , Legutolsó üzenet
Na a valaszokat kell figyelni 8) nem mintha szoktam volna de ha ugy jon ki akkor elcsipem es elviszem...viszont van amikor meg pont dirrekt nem csipem :wink: a lenyeg a vegszam 50 es 100nal van laptetu azaz 23450.hsz laptetu es amikor latom,hogy 23448 valasz van abban a topikban akkor tudom irok meg egyet es jon a laptetu :wink: Este kicsit konnyebb a helyzetem mert akkor ti mar alszotok de a nappali nagy kavalkadban mire irok lehet irnak meg ketten velem egyutt de a lenyeg a valaszok szamat kell figyelni 2.rublika :wink:

Nem jo nem akarok rola beszelni mert nem akarom magam lehuzni :roll: de igen lecci gyere ki es viditsd fel :D nalunk barmikor megszallhatsz 8)

Es igen ngyon is hianyoztal :!: :D Tesztjeid szuperek akkor megvolt a pe-d :wink:

Esthajnal
KOszi de kepzeld elkezdtem mar fozni 6korul elotte meg boltban oltam stb surges forgas es mire eszrevettem magam mar 10ora volt :x nem lottem akkor mar :roll: de majd ma odateszem a tesztet a csaphoz :wink:

Zsuzska
Jaaah en is csak lestem es magyaroknak akcios felar milyen popec mar :wink: :lol:

Akella
Nem vegleges azert a fejemre nem estem :lol: 1-2ev tuti de max 5ev viszont kozben attehetik San Francisco-ba ahol jobb az elet :wink: szal remenykedem :roll: vgy akarmi kozbejohet es visszakuldik japanba :wink:

Melisch
Enis mindig ugy vagyok vele,hogy de nekem nincs szerencsem :roll: de majd nekunk is lesz :wink:

Csibuc
Neha en sem tudom kiadni magambol teljesen mert nekem anycim olvassa a blogot es nem akarom,hogy mindig azt olvassa milyen szar nekem itt pl....haaat igen...mar nem sok van hatra es koltoztok addig meg kitartast :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kiralylany
Ciiijaaa :D

Anyci
Lanykadnak Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Bridget! Nem írtál a blogba :( tessék gyorsan pótolni :wink: Ezt a költözködős dolgot nem értem :roll: leírod vagy keressek vissza? Esetleg a blogban?

királylány

Megjöttem a dokitól!

Anyci, oké, hogy tudom, mit fog csinálni, pont azért félek! :?
Minden dokitól félek, parás vagyok, ha az utcán futnék össze dokival, akkor is kisroham jönne rám. Sajnos ilyen vagyok.

Szóóóóóóóóóóóóval..................képzeljétek, van egy széééééép,
21 mm-es tüszőcském! Azt mondta a doki, hogy péntekig semmi, de akkor igen! 8)
Aztán elmeséltem neki, hogy laparoszkópiát akartak nekem, ő meg, hogy azért az már durvább beavatkozás, előtte gyógyszeres próbálkozás, ha az nem vezet eredményre, akkor átfúvás.
Mondott egy olyat is, hogy altatásban a hüvely hátsó falába szúrnak fel egy tűt, kontrasztanyagot fecskendeznek, és ha kijön, akkor egyik biztosan átjárható, csak azt nem tudják ilyenkor, hogy melyik.
De gondolom, azt sem tudják, ha mindkettő.....
Szóval ez a módszer sem szimpi nekem.
De talán összejön erre a nagy nyugalomra, ami ebben a hónapban jellemez.
Majd jó spontánok leszünk pénteken. :lol:
Itt lesz unokahúg, azért jó lesz, ha lesz rá energia. :shock:
Előttem volt bent egy nő, hallottam, hogy mit beszélnek, mert akkora volt a csend, csak én vártam. :oops:
Babát néztek, később megtudtam, hogy 10 hetesek, merthogy ikreket vár, de 3-nak indult, sőt, már van egy ikerpárja........spontán! :shock: Szenthabakukk, gondoltam, mondtam neki, hogy nekem elég lesz egy is....... :roll:
Mondta, hogy lesz magának is! :lol:
Meg azon vigyorogtam kint (legalább nem fo.tam annyira), hogy mondta a nőnek:"Elég volt, vagy akarja még nézegetni?"
Ja, én meg menjek haza, ha nézegeti még egy órát, mi?! :twisted:
De legalább megtudtam, hogy rendes doki, meg elmagyarázott neki mindent, hol a feje, kezei, lábacskái....én is láttam......még ott volt a kép a monitoron. Bakker, mikor megláttam, könnybe lábadt a szemem........pedig nem is az enyém volt.....

Értem a célzást, nem kutyafotó, lh-fotó......holnap lepisiltetek Benivel egy zöldet...... :roll: :lol:

Azt aztán nem gondoltam volna, hogy egy nap alatt ennyit változik a csík a teszten! Bakker, akkor már értem, hogy miért volt olyan, hogy fájt, de a teszten nem volt annyira erős a csík........hm........
Ma is tanultunk valamit a Mestertől! :lol:
zsuzska30

A laptető kifogásának leírását nem nagyon értettem első olvasatra, de azt hiszem, nem is akarom.
Most nagyon fel vagyok dobódva, hogy magamtól érik a petém, ja, és azt is mondta, hogy tökéletes, a méhnyálkahártya is gyönyörű!!!!!!!!!!!
Jupppppppijééééééééééééééééé!

Néztem én is a monitort, mert tudni akarom, mi merre hány méter......azaz milliméter. :lol:
És láttam egy fekete foltot.....
"Az mi?! Az a fekete folt?!"
"Az a tüsző!"
" :shock: "

"Az mi a méh közepén?!"
" Az a méhnyálkahártyája, nagyon szép, olyan, amilyennek lennie kell."
" 8) "
zsuzska30

Anyci: happy birthday a lánykádnak! jelentem hátsó fertáji gondjaim megoldódni látszanak, körömvirágkrém segített :)

bridget: köszi a bíztatást, igen, lassan költözünk... megértem, hogy mindent nem teszel fel a blogba, én sem tettem fel végül a tegnapit, mert ha anyós olvassa majd egyszer, nem akarom hogy azt is az orrom alá dörgölje (mint egyébként minden mást). remélem jól vagytok ott a messzi NYC-ben :)

királylány: most már beazonosítottalak :D bridget nekem írta a költözést, mi költözünk nemsokára

betty: de jó hogy újra itt vagy és jönnek a szokásos viccek. már hiányzott a humorod :D a tesztek szépek, remélem hamarosan zebrásat tesztelsz :D

akella: lassan de biztosan félidőnél jársz, gratulálok Neked csak így tovább... Hogy viseled ezt a dög meleget?

zsuzska: te is nagy humorzsák vagy, a hozzászólásaidon jókat kuncogok időnként

melisch: örülök, hogy jól sikerült a szülőlátogatás, jó hogy újra itt vagy

lujzi: esküvő milyen volt? (ha már írtad akkor bocsi, még nem tudtam mindent visszaolvasni)

melike: neked is kitartás a pocak miatt (is), jó látni újra itt, olyan ritkán írsz...

csillag: elajándékoztam az összes hcg tesztemet, lassan megint bekopogok újabbakért :D LH-ból ipari mennyiséget vettem, de ha így folytatjuk, akkor a babásodni vágyó barátnőim kifosztanak ezekből is :D
Vendég

Meg csináltattam citológiát is, mert letelt az egy év.
Szóval nála citológia, kézi és uhu együtt 5e volt.

Felétek?!
zsuzska30

Kiralylany elso utam mindig ide vezet :oops: de most megyek es potolom :oops:

Zsuzska grat a tuszidhez es a szep mhnyh-hoz :wink: A leirast szerintem Betty erteni fogja :wink: nem tudom jobban elmagyarazni :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

zsuzska: ezek nagyon jó hírek, apára fel :)

Lányok szerintem nekem ebben a hónapban nem volt PÉ-m, mert az LH teszteken egyértelműen pozitív 2 csík nem látszott. Viszont jó hír, hogy ma vagyok 27 cn. és a cickók feszülnek már vagy 3 napja ami a közelgő menzit jelzi. Lehet, hogy a diéta tette, de az előző ciklusomhoz képest most már egészen normálisnak mondható hosszúságú ciklust várok (előző 46 napos volt :shock: ), úgy kb. 30-33 nap körülit.

Ráadásul hívtak a klinikáról (ahova aug. 6-ra kaptam időpontot diabetológiára), hogy mehetek most csütörtökön, mert valaki lemondta az időpontját. Huhh ennek nagyon örültem. Plusz jó hír, hogy ma reggel -1 kg-ot mutatott végre 2 hét után a mérleg... Gyorsan átkalibráltam a tickeremet, annyira büszke vagyok magamra. Pár hónapja még el nem tudtam volna képzelni, hogy kibírom édesség nélkül és most mégis megy. Ha kapok gyogyit, szerintem ez csak még jobb lesz.

Lányok! Valaki hozzon már nekünk zebrás tesztet, olyan jó lenne.
Hajrá Kép !!!
Vendég

szasztok,már itthon vagyok.
csibuc: borzasztó volt, sajna anyukám nagyon rosszul viselte,hogy többet voltam a férjemmel,mint vele.
lujzedli

Betty, nagyon jók a viccek, főleg a Monica-s és a Bélás tetszett!
zsuzska30

csibuc: szerintem nekem em volt, már két hete fáj a mellem, lassan megjön, talán napok kérdése.
lujzedli

Bridget, nem is akarom tudni!
Jó ez így, hogy meglepi!

Lujzi, szia! Még mindig ramatyul?
Azért másfél hét még messze van.....gondolod, előbb fog jönni?
Csibuc, nagyon ügyes vagy, de azokat a kilókat átpasszolhatnád ide nekem, mert egy nyamvadt dekát nem vagyok képes hízni! :(
zsuzska30

Már több doki is mondta, hogy ha fáj a mell, az annak a jele, hogy volt pé.
zsuzska30

egébént zsu,ezt én is úgy tudtam,hogy a icfájás pét jelent. még anno egy nődoki mondta nekem, de már nem avgyok benne biztos.
hááát cici nagyon fáj, a fajem most nem.
lujzedli

Ezek az anyuk, anyósok! Mi van velük?!
Az enyémet is vasárnap építettem le, mert hol máshol, mint az utcai virágoskertben érett rá a gyereknevelés.......
Szóltam, hogy ne lépjen rá a virágaimra (a vadhajtásokat metszette le a rózsáról), erre, hogy ő, hogy akkor hova, stb. stb.
Aztán lerendezett, hogy ne pofázzak!!!!!!! :shock:
Én meg ott és akkor közöltem, hogy 30 éves vagyok, ne beszéljen úgy velem, mint egy gyerekkel, és ne alázzon le állandóan, főleg úgy, hogy más is hallja!!!!!!!!
Aztán otthagytam.
Nagyon rosszul bír esni, és inkább hallgatni szoktam és belülről őrlődni, csakhogy ne bántsam meg. De ami sok, az sok!
Ez a hátránya, hogy az ember együtt él az anyjával....még mindig nem vagyok életképes szerinte. :?
zsuzska30

Nem kéne egy hormonvizsgálat neked, Lujzi?
Nem lehet, hogy a prolaktin magas? Akkor is szokott fájni.
Nem jön a cickóból semmi nedv? Ha nem, az jó.
zsuzska30

én 14 éves korom óta nem élek vele,velük, egy ideig hazajártam hétvégén,de most már jóideje ne. Anyámnak van rajtam kivül 3 fia, nekem féltestvéreim, de le sem sz@rják a fejét,ezért a szeretete már-már teher nekem.... mert rajtam igyekszik mindent bepótolni,de én meg tehernek veszem, magamban örlődöm. lagzin már sírtam is,mert annyira kiakasztott,hogy semmi sem tetszett neki,amit csinálok. Féltékeny a férjemre, mert ha szabin vagyok,inkább kettesben megyünk el valahova, őt nem hívjuk. Apunak is nagyon nehéz így,mondta, hogy neki nem felesége van,hanem egy gyereke, mert úgy viselkedik. :cry:
lujzedli

Anyós? Hmmm... Nálam csak jelölt egyelőre, de úgy viselkedik velem mint ha már vagy 20 éve a menye lennék. Egyszem kisfiát szerettem el, aki 30 éves koráig otthon élt szülőkkel. Folytassam még, vagy ezt nem kell ragozni tovább? :D
Néha vannak jó pillanatok, de az utóbbi időben (főleg a költözős mizéria kirobbanása óta) csak sopánkodás megy no meg időnként a szurkapiszka. Olyankor aztán minden előjön, még a 3 évvel ezelőtt nem alaposan kivasalt ingek is :D
Csak az vigasztal, hogy ez sokkal rosszabb is lehetne, no de no problemo. Alig 1 hónap múlva elhúzunk ebből az országból egy időre, oszt ottan doszt mindegy lesz, hogy anyuka szórja-e rám a keresztet vagy sem. Néhanapján majd meglátogatjuk őket és határozottan próbálok hinni abban, hogy ez a távolság minden szermpontból jót tesz majd a kapcsolatunknak anyóssal.
Egyébként alapvetően rendes az öreglány, csak olyan agyament módon tálalja időnként a mondanivalóját, hogy a hajam is égnek áll, jjjjáááááááááááájjj :twisted:
Vendég

Nem jön semmi,egy éve viszgálták,nem volt olyan gáz.....
lujzedli

lujzi: prolaktint mértek?
Vendég

zsuzska: kűdöm a kilókat, szugizlak innen a távolból :D
Vendég

mi anyósom miatt költöztünk el kb 20km-rel arrébb. Rendes, bírom is néha, de mindenbe beleszólt,mit hogyan főzök, hogyan mosok,vasalok, mit csinálok,volt úgy,hogy délután be jött hozzánk,mert csöndben voltunk. Elaludtunk,este le is szidott minket,hogy lehet ilyet csinálni.
lujzedli

Lányok és lépek, megyünk moziba apjukkal, megnézzük a mokányokat :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?