Sziasztok!
Meg vagyok én is köszönöm a hiányolást.
Be szoktam kukkangatni, csak mindíg közbejön valami amikor írni akarok.
Most végre sikerül, sehogy sem megy az alvás, nem bírom ezt a nagy meleget.
27-28°C fok van a lakásban még este is.
Elviselhetetlen!!!
Jaimee:
Nagyon édes Réka a fotón, egyre szebb!
Kitartás a kistesóhoz, bíztos nemsokára megérkezik.
De ahogy látom nem vagy türelmetlen, ami nagyon jó.
Hát én sajnálom, hogy nem használtam lh tesztet, azzal biztosabbra lehet menni, ha fiút, ha lányt szeretne az ember.
Persze a lényeg, hogy egészséges legyen, csak én is úgy szerettem volna egy pici lányt.
Na de nem baj, majd a következő életemben...
Ha megszületik a kistesó, biztos vele is olyan nagy lesz a szerelem mint Domival, és nem fogok ilyenen rágódni, hogy de jó lett volna egy kislány!
Néha bűntudatom van, hogy ilyeneket írok, vagy gondolok bíztos érzi ezt a pici is.
Pedig már nagyon nagyon várjuk!
Én egyre türelmetlenebb vagyok!!!
Betsy:
Hát ez a névválasztás nem egyszerű....
Még mindíg nincs olyan ami mindkettőnknek tetszene, és szerintem nem is lesz.
A férjecském folyton azt mondaja, hogy legyen a neve Alex, de mit csináljak ha nem tetszik.
Valahogy nem tudok megbarátkozni ezzel a névvel.
Amit én mondok az ugye semelyik sem tetszik Neki, hát én már azt mondtam, hogy nem foglalkozok ezzel, legyen Ő is Csabika mint apuci, de persze már ez sem jó.
Én már feladom...
Balatonlellére 7.- én vagyis jövő hét kedden indulunk, és 13.- án hétfőn jövünk haza.
Már nagyon várom, mert nagyon nem bírom a hőséget.
Domcsival jól elpancsizunk majd egész nap.
Szegény férjecskémre is ráfér a pihenés, egy ideig biztos nem megyünk nyaralni, ki kellesz használni ezt az egy hetet.
Mostanság nem nagyon csinálunk képeket mert Domcsi elintézte a fényképezőnket.
Betört az lcd kijelző, bár csak annyi baja van a kukucskálón lehet képet csinálni, csak valahogy azóta hanyagoljuk.
A héten sikerült rendelni Hong- Kong- ból jó lenne ha megérkezne a nyaralás előtt.
De a nyaralás után mindenképp rakok fel friss fotókat.
Hát a beszéddel kapcsolatban nincs sok változás, pár új szót tud csak.
Mostanság számolni tanulunk, nagyon megy Neki az 1, 5, 6 7.
valahogy nem nagyon akar beszélni, csak szavakat mond, ráadásúl rászokott arra, hogy bármit akar csak annyit mond: anya őőő....
Még ha tudja is mondani sem mondja csak azt hogy őőő...
Nem tudom ez most miért van, de remélem gyorsan leszokik róla.
Iszonyatosan akaratos lett, rögtön földhöz vágja magát, ha nincs az amit akar és van, hogy még az ajtót is rámcsapja nem tetszik Neki valami.
Egyébként egy tündér imádom!!!
Már egy jó ideje egyedül csúszdázik, szépen fel tud mászni egyedül és le is csúszik.
Focizni is imád, kifáraszthatatlan!!!
Na befejezem megyek aludni, majd még igyekszem írni, addig is puszilok mindenkit!!!!
A gyerkőcök egytől egyig zabálnivalóak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!