Új privát üzeneted érkezett!

Miért is jó, ha minnél késöbb jön ki a fogacska??? Biztos én vagyok a tudatlan, de nem értem. :oops: Azért mert kevesebb ideje lesz elromlani?? Vagy miért?? Szerintem tök mindegy mikor jön ki. Ha kijön, mosni kell és nem etetni, itatni este cukros dogokkal. Olivér fél éves és imádja ha mosom a fogát. Ha kész, odaadom Neki a fogkefét és Ő is próbálgatja. Tök jó muri. Ja! 6 foga teljesen kint van és 3 foga most bújik. Úgyhogy van mit mosni.
Kriszta! Én is ezt a bioboltos lekvárt hallottam.

Kép
kira76

Szandra
Szupi a torta és ötletesek az ajándékok is!A lányod pedig gyönyörű :D

Kriszta
Nálunk a tápszer volt a hunyó szorulás ügyben!Mi váltottunk és rendbe jött a széklete.Próbáld meg a jó érett sárgabarackot bár az én fiam ilyen kicsinek nem ette,de most már szereti(szerintem azért mert haraphatja :D )és utána megy is a kakilás.

Rebe
Nézegettem én is Zatont,de annyira nem volt szimpi.Én is olyan partot keresek ahol inkább homokos,apró kavicsos.Bár nem nagyon örülök a kavicsnak,mert az 1 hét alatt Boti szerintem megeszi az egész partot :? Szállodát keresünk ahol van gyermekmedence is hátha Botinak nem jön be a tenger.Van egy pár aki szeretne velünk jönni,én ecseteltem milyen is gyerekessel nyaralni,de nem rettentek vissza.Ha megtudunk eggyezni szállásügyileg akkor ők jönnek velünk.Ha tudsz valami jót szívesen veszem :D Mikor mennétek?

Gomba
Hát igen ilyen a fiús anyukák élete :D műszaki téren is toppon kell lenni :lol: Boti is kezd érdeklődni az autók és motorok iránt.Szereti tologatni pedig senki nem mutatta neki hogyan kell.Talán ezt is hordozzák a gének :D

Süni
majd ha már kicsit nagyobb lesz akkor többet tudsz majd jönni!Nem vagyunk telhetetlenek de kérhetünk képet Zétiről?

De jó hogy ezt a fogas dolgot elmesélted!van egy ismerősöm akinek a 8 hónapos kisfiának még egyáltalán nincs foga!na majd megnyugtatom :D

Elan
Nálunk most jött el az alvási probléma.Igaz Boti csak fél5-5 között ébred meg,de van hogy nehezen alszik vissza, van hogy elég ha csak mellénk rakom és durmol tovább.ma fél5-kor keltünk :(

Kira
Hát igen nagyrészt az elveket el kell felejteni :D

Lányok!
Van valakinek ötlete,hogy az autóban mivel tudnám lefoglalni Botit.Lassan itt az ideje hogy ne csak egyedül autókázzak és nagyon tud unatkozni ha nincs alvásidő.
gabicsibe

eggyezünk=egyezünk :oops: :oops:
gabicsibe

Kép Kép
gabicsibe

Elan!

Igen, volt ilyen gondunk, idegi óráig segített, de már beszéltem Krisztával, remélem tudtunk neki segíteni :)

Képzeljétek tegnap biliztünk. Szorulása volt megint, és ilyenkor úgy kakil, hogy a térdemre ül velem szemben, és a két térdem közt van a popsija, és úgy jön a dolog. Tegnap meg csak a póz miatt próba képpen ráültettük a bilire (még az enyém volt, de anya eltette, ha jön hozzánk kisgyerek legyen) Stabilan ült rajta, ott megnyugodott, és élvezte a helyzetet :) Jött is pisi bele, a kaki addigra már "kifogyott" :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Kira
nem vagy a tudatlan :lol: :lol: mindegy mikor jön ki a fog,nem ettől függ hogy később milyen lesz,nekünk is korán jött és a családban mindenkinek,és jó fogak lettek.
attól függ hogy ápolod és persze az öröklés :wink: :wink:

Benszikém
:lol: :lol: pusszantalak,és jó strandolást :wink: ja és jó a szöveged

Gabicsibe
de szép ez a pasi :wink: :wink:nekem csak az evés foglalja le ha megyek vele autóval,ha rágcsál akkor minden rendben.

Rebe
mi is voltunk a halfőzőn Baján :lol: :lol: kár hogy nem taliztunk!!

bocs lányok most nem tudtam visszaolvasni,megjöttünk a nyaralásból.,szuper volt,de jó itthon lenni is :wink: :wink: :P :P
pár kép,és majd igyekszem visszaolvasni :oops: Kép

Kép

Kép

Kép

bibar

Kira!

Ezt nekem is mondták, de én meg tudom cáfolni.....:)

Nekem már 4 hónaposan volt fogam és még egész jók, a tesómnak meg majdnem 1 évesen jöttek, és mr 15 évesen koronái voltak......

Bibar!

Nagyon jók a képek! Milyen cuki Olivér fürdőnaciban. ;)

Kép
nika28

Pontosítok.....Más is mondta....

Kép
nika28

Sziasztok!

Kriszta! A Milupának van egy Frupatura nevű alma-szilva kajája, nekünk az indít. A másik, hogy a kamillateába sok cukor kell, mert az segít, nem önmagában a kamilla. Amivel még tudsz segíteni, az, hogyha popsikenőcsbe erősen mártod a fülpucolópálcikát, és mintha mérnéd a lázát, úgy CSAK a vattás részig kicsit bedugod a popsiba, persze a lázmérő is jó a célra, csak én szerettem eldobni a fülpucolót utána.

Ez a fog dolog mendemonda. Kb. olyan mint a csúcsos- kerek pocak dilemma. :lol:

Bibar, milyen kis pocis Oli! :lol: Tiszta pasi. :D

Gabi! Boti már nem mászik? Nem jön le a flazúr a térdéről gatya nélkül? :roll:
torolve_20130114141731

Nika írtam püt! :lol:
torolve_20130114141731

Sziasztok!

Köszönjük a születésnapi köszöntéseket! Nagyon jól eset.

Megnéztem a babák képeit. Gyönyörűek!!!
Olyan jó látni őket. Szépen fejlődnek.
Az anyukák is csinosak.

Sajnos megint nem olvastam vissza. Pedig megfogadtam, hogy addig nem jelentkezek mig vissza nem olvasok. Irni mindenkinek pár kedves szót. De erre képtelen vagyok.

Igy csak pár szó rólunk.
Marcell betöltötte az 1 évet. Hihetetlen. Most született.
Orvos megcsinálta az 1 éves felmérést. Mikor született 50 cm és 2600 g, most 80 cm és 9200 g. Mindez szinte szopival. Van 10 fogunk. Jön négy örlő és az egyik szemfog is jelzi már magát.
Alvás nulla. Most már megint decembert játszuk. Óránként kell. Semmi homeo nem segit. Csak kint lennének. Már ülve alszok.
A kajával megint hadilábon vagyunk. Már harmadjára kezdjük ujra az étkezést. 11 hósan bedurantak az örlök és több mint 1 hétig csak szopival élt. Most megint kezd eszegetni.
Már segitség nélkül közlekedik. Sőt megtanulta a lépcső és az ágy mászását. Beszélni még mindig a maga nyelvén, de amit mondok azt megérti. Doki szerint készüljek, eleven lesz nagyon.
Járunk továbbra is Dévény tornára. Az orvos és a gyógytornász szerint is 1 hónap alatt is sokat javult a fejtartása. Használom továbbra is az aloeverás kenőcsöt is. Remélem szeptemberben a korházban is azt mondják.

Néhány kép.

Kép
5 naposan

Kép
A család

Kép
A kecvenc ajándék.

Kép
még ajándék

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Juci! Köszi az immun- os választ! :wink:

Hogy van időd ilyen jókat főzni? :shock: :lol:
torolve_20130114141731

Vikkata, egyre kevésbé sajnos...meg most anyu szabin van (óvónéni) és hát el vagyok kényeztetve, mert főz ránk is :oops: :oops: :oops:

jucicuki

Ha errefelé jártok, beugorhatnátok egy kicsit játszani :wink: Ez vonatkozik MINDENKIRE, Balcsira jövet-menet be szabad ám jelentkezni hozzánk, itt van mellettünk a Bory-vár is, meg lassan kész a játszótér az udvaron :lol:

jucicuki

Kata!

Ment a válasz! ;)

Ma megjött!! :(
Azt szeretném kérdezni, hogy változtat e ez a tej mennyiségén, és minőségén??
Elan, Gabi, ha jól emlékszem Ti szoptattatok.......Nálatok hogy volt??
Persze mástól is szívesen veszem a választ. ;)

Kép
nika28

Jerika!

Helyes Marcell!:) Örülök, hogy javul a nyaka!!

Kép
nika28

Nika, én is szoptattam, van, hogy a gyerkőcöknek pár napig nem ízlik a tej állítólag ilyenkor, de én nem tapasztaltam ilyesmit...

jucicuki

Juci!

Köszi! :)

Kép
nika28

Nika, sajnos nem tudok segíteni, 11 és fél hónapos volt Gabi, amikor abbahagytuk a szopást, és rá 2 hónapra jött meg először...

Erika, Marcell nagyon édes, boldog szülinapot neki!!! Sajnálom az éjszakákat, és NAGYON együttérzek, de ezt tudod...

Most sajnos nincs időm többet írni, mindenkitől bocsi :(

Kép
elan

gabicsibe,hát igen akkor nyugtasd meg a barátnődet,hogy még nincs foga a kicsijének semmi gond.hát azt,hogy jobb ha később jön ezt nem én mondtam ,én is hallottam,de akinek rosszak lesznek a fogai ,mert éppen úgy örökli vagy ,mert nem mossa annak mindegy mikor bújik szerintem is.az én gyerekeimnek 1éves koruktól tanítom a fogmosást,mert már az első fogacskáknál elkell kezdeni,de hála istennek a férjemtől örökölték a hófehér jó fogakat.

mó73

profil: még gyereknapon készült,azért homályos,mert nem digitálissal készítették. Kép

mó73

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat! Sajnos nekünk a kecskeméti szilva sem jött be, mert volt, hogy egy nap egy másfél üveggel is megevett és semmi hatás nem volt. úgyan így jártunk a milupa alma-szilvával is.
most kipróbálom majd amit Witch javasolt, hogy a kajálás előtt adok neki gyümölcslevet, mert ezek szerint a gyümölcsök sem jöttek be. nagyon, remélem, hogy a lé igen. Ma elég sokat ivott kb két decilitert gyümölcsléből, ami nála nagy csoda. Meg evett tejes joghurtot, amit hat hónapos kortól lehet adni. Ha ez sem jön be, akkor jön a bioboltos lekvár. De remélem, hogy megoldódik.

holnap írok még, csak most hulla fáradt vagyok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Tubikriszta, az jutott még eszembe, hogy ha a hátára fekteted és biciklizel a lábával és feltolt combokkal lábkörzést végeztek, hogy minél közelebb legyen a pocakjához, az is tud segíteni...

jucicuki

Juci,
Köszönöm, azt is csináltam már :( remélem, hogy rendbe jön, kíváncsi vagyok, hogy a mai kakilása milyen lesz.
köszönöm szépen a segítséged.

Kép
tubikriszta

Sziasztok,

végre lett egy kis időm, hogy alaposabban visszaolvassak és írjak is. Kész csoda...
Gombahölgy, Benedek nagyon nagyfiú lett, és nagyon jóképű srác. Azt hiszem, ő már az a korosztály, akire nem írhatom, hogy "szép", az olyan csajos dolog ;) De azért az! :D Hol van ez a játszóházas templom? Még nem is hallottam ilyenről. Mi is majdnem eljutottunk most egy lagziba, de persze kész csoda lett volna, ha ilyen szerencsém adódik... végül nem tudtunk elmenni, most meg ki tudja mikor adódik még egy alkalom, amikor kettesben elmehetünk valahova a férjemmel... Én is csak anyukámra merném hosszabb időre bízni Gabimat, ő meg nagyon messze él.

Szandra, nagyon klasszak a szülinapos képek, tényleg csodás a torta! Hol vettétek? Kockásfülü nyuszink nekünk is van, de Gabi nem egy plüssmániás, nem nagyon érdekli...

Rebe, ami a kakaót illeti, magamból indulok ki: én ha vacsorára azt iszom, sehogy sem bírok elaludni, csak hánykolódom...

Süni, ilyen pindur korban még nem lehet elrontani egy babát :)

Gabicsibe, Boti nagyon édes a képeken, Rád hasonlít, ugye? Vagy inkább a párodra? Milyen szép füvetek van, nálunk csak ilyen szúrós vacak, nem is nagyon teszem ki az udvarra...inkább játszóterezünk.

Witch nem semmi a bilizés, korán kezdi a kiscsaj! :) Bár gondolom, ez egyelőre nem lesz rendszeres :)

Bibar, hol nyaraltatok? Írd meg légyszi, ötleteket gyűjtök ;)

Rólunk: Az alvásokkal még mindig gondok vannak, és, hogy én is hozzászóljak az együttalvás-témához: már írtam, hogy 1 éves koráig Gabi talán ha 2-3 éjjel aludt a nagyágyban, most meg több mint egy hete minden éjjel ott köt ki. Tulajdonképpen erre a saját kényelmem miatt sikerült rászoktatnom: egyszerűen zombi voltam attól hogy állandóan a kiságyhoz ugrálok, meg ücsörgök mellette órákon át. Így, ha fel is ébred, könnyebben visszaaltatom, és szinte fel sem ébredek közben, mert nem állok fel. Most pihentebb vagyok így, de azt hiszem, hosszútávon meg lesz ennek a böjtje. Jó lenne már megint inkább a férjemmel aludni éjjel, aki a cirkuszok miatt emigrációba kényszerült a dolgozószobába :) Mondjuk el sem férnénk a nagyágyban hárman...:(
Hogy az élet ne legyen egyszerű, a nappali altatásokkal is visszatértek a balhék, szóval nagyjából arról szólnak a napjaim, hogy altatok és altatok és altatok, és már előre rettegek a következő alkalomtól. Lehet, hogy hagynom kéne, hadd pörögjön a gyerek és ájuljon be, ahol épp eléri a fáradtság...de teljesen meggyőzően elő tudja adni a "mindjárt elalszom álltamban" műsort, hogy aztán 1 órán át szórakozzunk, mikor beteszem az ágyába. Váá.
Még szerencse, hogy idénre nem tervezünk nyaralást, minek?
Különben talán mégis fogzik, mert nyálzik ezerrel és mindent töm a szájába, de persze nem hagyja, hogy belelessek a szájába, összeszorítja, ha bele akarok nézni. Rutinos, mert imád kavicsot enni ő is, és tudja, hogy ilyenkor kikotrom.
Ja, képzeljétek, amikor otthon voltunk, anyukám levágta a haját, és neki hagyta! Mondjuk ollóval csinálta, meg fésűvel, mint az igazi fodrászok, nagyon jó lett a frizura. Mondtam is neki, hogy mindig rá fogom bízni :)

Kép
elan

Elan
Baján nyaraltunk,a Sugó parton :wink: :wink: nehéz lehet ezekkel az altatásokkal,nálunk kb fél éve olyan jól megy,délben elfárad,lefekszem mellé és kb 10 perc alatt elalszik,este apa altat,kb 30 perc neki :wink: :wink: képet kérünk az új frizuráról!

TubiKriszta
remélem ma már jobban ment a dolog :oops: :oops:

Nika
nekem akkor jött meg amikor abbahagyta a szopit Olivér,igy nem tudok segiteni :oops:

Jezsóerika
utólag is boldog szülinapot a manónak :lol: :lol: nagyon édesek a képek!!

Vikkata
pocak az van bőven,családi vonás,apának és anyának is akad :lol: :lol: :lol:

bibar

Kép Kép Kép Kép

jucicuki

Nika
Én nem vettem észre Botin,hogy kevesebbet evett volna vagy nem izlene neki a tejci.

Bibar
Édes a pocak Bercid :D

ERika
Sajnálom,hogy ilyen rosszak még mindig az éjszakáitok :( Én most több anyukával beszélgettem és kiderült hogy a szopi befejezése után szinte mindegyik gyerek végig aludta az éjszakát!Örülök hogy javul Marcell nyakincája!
Ez a kormány engem is érdekelne!HOl vettétek és mit tud?

Juci
Tüneményesek a csajok :D Ezt maguktól találták ki?

Elan
Te most az én fiamról írtál :? Bár nálunk szerencsére nincs fönt éjszaka órákat.Igaz 3 körül megébred sirdogálva de van hogy vissz alszik magától vagy elég ha csak megsimizem a buksiját.
A fű szépsége a gondos ápolásnak köszönhető :D apósnak van ideje iilyesmire.

kriszta
Sajnálom hogy ennyire szenvedtek!Nem próbálsz ki másik tápi?
gabicsibe

Juci
édesek a csajok nagyon :lol: :lol: szeretném megkérdezni tőled hogy a fagyi krémes állagú lett??mert nagyon jól hangzik,szeretném megcsinálni én is :lol: :lol: remélem azért lesz még időd sok finom receptet leirni mert én mindig kukkolom :wink: :wink:

bibar

Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon rendesek vagytok! :)
Hála az égnek semmi problémát nem okozott!

Kriszta!

Segített valami???

Juci!

Csoda szépek a csajok! :) És milyen nagyok! :) Gondolom, hogy nem lehet unatkozni mellettük....

Elan!

Ati sem enged benézni a szájába. Pedig Ő még nem eszik kavicsokat..:)
Úgy összeszedi, hogy szinte csak egy kis pont lesz belőle. :D

Rólunk:
Atinak jön alul 2 foga. Már látszanak.....
Rengeteget eszik.Ma megevett 200 gr főzit, és utána még szopott. :shock: Ugyan nem sokat, de még fért bele...:D
Idáig is tudtam, hogy nagy kajás, de most engem is sikerült meglepnie.......

Kép
nika28

A kakaóról csak annyit írok,hogy Alex több,mint egy éve 1 üveg kakaóval alszik el,este fél 8-fél 9 közt és reggel 7-ig ,mint a bunda,és délbe 12-től 3-ig is szintén 1 üveg kakaóval alszik el,tehát neki bevált. kriszta,minden rendben van? witch,hogy vagytok?hogy bírjátok ezt a meleget?én ki se mentem még ma ,csak a jó hideg szobában vagyok.

mó73

Juci, nagyon szépek a lányaid, és biztosan nagyon okosak is már. Lehet, hogy már írtad, csak nem emlékszem: mondanak már dolgokat? Kell még tornára járnotok?

Nika, nem semmi a kis haspókod :D

Bibar, ezek szerint kb. 1 éves kora óta már csak egyszer alszik Oli? Nem volt nagyon fáradt estére eleinte? Vagy korábban letettétek?

Gabicsibe, én ma délután besokalltam, miután én 1 órán át altattam őkelmét, a férjem meg fél órán át. Végül babakocsiban tologatva beájult. De kész, ennyi volt, holnaptól megpróbálom a napi 1x alvást. Biztos nehéz lesz, de most is az. Maximum eleinte nem 9kor teszem le aludni, hanem 8-kor, ha már nem bírja tovább.

Kép
elan

Sziasztok!

Nika, nekem is akkor jött meg először amikor Rami féléves lett és semmit sem zavart be! Utána még közel ugyanennyit szoptattam. Inkább nekem volt furi görcsökkel szopiztatni. De hát a női test nem semmi egy gépezet! :lol:
De látom nálatok sem volt probléma.

Mi máig együtt alszunk Ramival. Nekünk egy szép nagy francia ágyunk van, Rami alszik középen. Én ezt imádom! Mi is az éjjel szopi miatt kezdtük, aztán így maradtunk. Egy ideig mi is csináltuk, hogy matracon aludt, de nem igazán jött be neki. Sokan különben úgy néznek rám e miatt mint egy hülyére..de nem izgat.. mindenki alszik estétől reggelig. Szuper!!

Erika, Rami is 5-6x kelt amíg szopizott. Amint vége lett átaludta az éjszakát..

Juci, tuti jók a képek!! :lol: :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Bibarka, végre újra itt! Szuper lehetett a nyaralás! Figyu, kérhetünk még olyan képeket amin Apa is rajta van?? :lol: :lol:

Kép

vicuska2007

Elan, Rami már olyan 10 hónapos kora óta 1x alszik. Én is ennyit szenvedtem vele mint Te. Próbáld azt az alvás dolgot kicsit lazábbra venni. Majd beájul ha fáradt. Nekünk olyan 2 hónapja volt megint egy hullám, hogy nem is aludt egész nap, mert nem akart. Így én abba hagytam a ringatást, éneklést, befejeztem. Aztán 1x csak megint elkezdett aludni 15 órától olyan 17 óráig. Aztán 22 órától reggel 9-ig alszik. Szóval ne akard görcsösen, csak ideges leszel tőle, hagyd hogy játszon, pakoljon, ismerkedjen, aztán egyszer csak el fog aludni.
Szerintem.

:lol:

Kép

vicuska2007

szerintem jó lehet,ha a kicsi a is a szülőkkel alszik,persze egy ideig.nálunk nem volt rá szükség,mertvégig aludták az éjszakát a saját ágyukban,de az orvos szerint az is közre játszott,hogy tápszeresek voltak.nem tudom.

mó73

Bocsi, csak Elannak írok gyorsan.
Szerintem szeparációs szorong Gabi. Lőrinc is új szokásokat vett fel.
Kb. 1-2 hónapja csak 1-et alszik. Először 11 tájban beájult, utána meg már fél 12-kor viribityült, estig tiszta nyügi volt, de nem tudtuk elaltatni. Aztán meg szépen kihúztuk a déli alvást! Most 12.30 körül teszem le, van hogy 3-ig alszik (ritka előfordulás :lol: ), de általában fél óra után megébred, addigra én megebédelek és a fotelban elringatom, majd aztán odaveszem magam mellé a heverőn, és együtt alszunk egyet úgy 3-ig. Én ebből is egy ilyen kis rutint csináltam, mint az estéből. Pelus csere, redőny félig le, és berakom a járókába. Odaadom a pici cumisüveget a vízzel és mondom neki, hogy alvás van. Szopikázza, dünnyög neki, :lol: aztán el is alszik. És hát, mint írtam, van, hogy ébred, van hogy nem 3- ig.

Este már olyan 8. 30- kor alvás előtte fürcsi és éjszakai tápszer, kis ringatás és a vállamon alvás, majd kiságyba teszem és hajnalban egyszer kel, akkor kap tápit és, ha tudom visszafektetem, még alszik, változó meddig 7-8.30 között.

Próbáld ki a Mildibé Szép álmokat! tápszert! Én mindet kipróbáltam, de ez a föld legnagyobb találmánya. :lol: Lőrinc 3 dl-t is megiszik alvás előtt este.

Szóval a rajtad alvás szerintem a szeparációs szorongás miatt van. Lőrinc régen mindenfajta segédeszköz cumi, cumisüveg nélkül saját ágyában aludt el, régen nekünk SOSE kellett altatgatni, ringatni pici kora óta. Ez a velem és rajtam elalvás olyan 1- 2 hónapja van kb. vagy több vagy kevesebb, húú nem is tudom mióta van. Biztos szorong, mert rajtam egy pillanat alatt visszaalszik. Délutánonként vagy hajnalban van olyan, hogy csak rajtam alszik vissza és akkor a fotelban maradok vele, és így ő alszik még, én hát öö nem annyira. :lol: :? De mostanában, főleg délután már működik ez a fotelban ringatás, majd magam mellé veszem és együtt alszunk módszer is, de tényleg csak akkor miután előtte a fotelban elringattam.

Hú, remélem segített, nem tdom mennyire érhető a leírás, de próbálok segíteni, ha még bizonytalan vagy.

Bocsi, hogy most másnak nem írok! :oops:

Szép álmokat Mindenkinek.
torolve_20130114141731

Sziasztok!

hát jelentem, hiába iszunk már kb három deci gyümölcslevet, a mai kakival is megszenvedtünk, megint sírni kezdet egy nyomásnál :(
pedig ma csak reggel és ebédkor kapott tápszert, mert a többi gyümölcs meg főzelék volt.

mi most a BEBA tápszert esszük, mit ajánlotok helyette? biztos, hogy a váltásnál megoldódik ez a dolog?

vagy lehet, hgoy marad a bioboltos lekvár

Kép
tubikriszta

Sziasztok!
Hát igen! Egy előnye van a tápszernek! Kimaradnak ezek az éjszakai ébredezések. Olivérem 2 és fél hós kora óta 8 fél9-től reggel 6-ig 7-ig alszik.
Ez az egy ágyban alvás meg egy érdekes dolog. Én asszem 2 hónapig aludtam egy ágyba Olivérrel, de az Ő szobájába és imádtam. Annyira jó volt vele aludni. De már egyedül alszik. Jó ez így, meg nem is. Úgy pótolom, hogy nappal sokszor vele alszom a hálószobánkba. :)
Nappali alvás már nekünk is csak kétszer van, egyszer fél óra és egyszer 1,5-2 óra. De milyen furi volt, hogy nem akar 2 óránként aludni...
Jucicuki!
Tök jók a képek. :D Aranyosak nagyon.

Kép
Élete első hintázása! :)

Kép
kira76

Sziasztok!
Hát igen! Egy előnye van a tápszernek! Kimaradnak ezek az éjszakai ébredezések. Olivérem 2 és fél hós kora óta 8 fél9-től reggel 6-ig 7-ig alszik.
Ez az egy ágyban alvás meg egy érdekes dolog. Én asszem 2 hónapig aludtam egy ágyba Olivérrel, de az Ő szobájába és imádtam. Annyira jó volt vele aludni. De már egyedül alszik. Jó ez így, meg nem is. Úgy pótolom, hogy nappal sokszor vele alszom a hálószobánkba. :)
Nappali alvás már nekünk is csak kétszer van, egyszer fél óra és egyszer 1,5-2 óra. De milyen furi volt, hogy nem akar 2 óránként aludni...
Jucicuki!
Tök jók a képek. :D Aranyosak nagyon.

Kép
Élete első hintázása! :)

Kép
kira76

kira,aranyos a kép!

mó73

Szijjjjjasztok csajszikák!!!!!!

Hu jo régen voltam már :oops: :oops: És bevallom őszintén nem ios nagyon olvasgattam :oops: :oops:
Nagyon ugytünik Benszi, Ágnese stb és még egy páran tudják miért is.mondjuk időm sem nagyon van de nem az volt a fő ok!! Na de hagyjuk!!

Vicuska!!!

Végre valahára életljelet adtál!! A lánykád egyszerűen gyönyörű!!!!Naggggyon csajos a drága!!!És veletek mi van?? Pároddal minden oké??

Luki!!!!

Itt is mondhatom hogy végre valahára!!!Mi van veletek??, Falatka gyönyörű mint mindig!!!

Benszi!!!

Én megszoktam ám nézn i a skacokat az iwiven! Nekem nem volt olyan feltűnő a változás!!Gyönyörűek!!!! A puszis kép az nagggyon jo. és a strandolós is!! És ugy egyáltalán mindegyik!!
Ja !!Én is szeretném ha nekem is küldenél egy privit!!Légyszi!! :lol:

Bibar!!

Jo kis hapsi lett a fiad!! Szoritok hogy őszre sikerüljön a kistesó!!Nem emlékszem mit irtál van még fagyisotok??vagy ujra a stimu meg m,inden???

Rebe!!!!

Na végre végre!!!!gyönyörűek a lánykáid és csuda nagyot nőttek!!!Jaj és tényleg naggggyon nagggyon szépek!!

Gabi!!

Boti gyönyörű nagyfiu már :lol: :lol: És ha megtaláltad hogy mivel lehet lefoglalni légyszi ird meg nekem is :roll: :lol: :lol:

Ágnese!!

Nagyon szépek a gyerkőcök!!! Milonak még a szeme sem áll jol!!

Kira!!!

Jo a hintás kép!! Bence is szeret hintázni!De a csuszda jobban bejön neki :wink:
Oli édes nevetős kis gézenguz :lol: :lol:

Juci !!

Gyönyörűek a lányok!! És tényleg nagyotz nőttek!!Tudnak egymással játszani??

Bocsika most nem irok mindenkinek mert márt hulla vagyok.
Magunkrol:Bence megkapta a barihimlő oltás másodikját is. mind a kettőnél megbetegedett. az elsőnékl jobban mert azt a 15 hos oltással eggyütt kapta. Akkor lázas lett kiütéses és nagyon nyügi volt 2-3 napig. most megint volt pár pöttye és lájtos höemelkedése. De most nem volt annyira vészes mint az első.
Képzeljétek szombaton somlóit evett uzsonnára és másnapra a lába tiszta csalánkiütéses lett.aztmondja a dokinéni valoszinüleg a diótol. még eddig nem evett most először.
Bence tiszta zabagép lett. :lol: Nem lehet előtte enni semmit mert nem hagy békén amig nem adsz neki. állandóan eszik valamit! És ez nekem nem nagyon tetszik :roll:
De ami jo !! Minden gyümölcsöt szeret!!A dinnyét imádja! Az öszi és sárgabarackot is almát is meggyet is minden gyümit. :lol:
Most egyenlőre ennyit majd jövök még!!
"régiek" nem eltünni ám..... :lol: :lol: :lol:

Puszika Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
fiona66

Hűha, köszi mindenkinek a dicséretet!

Maguktól találták ki, ha tudnátok miket csinálnak néha :shock: hajam sokszor hullik tőlük, Lili tuti kaszkadőr lesz, a Kicsi meg minden hülyeségben megy utána...

Pár hete kezdtek el beszélni, egyre több mindent mondanak, most vagyunk a MIAZ? korszakban, egész nap ezt hallgatom, anya, miaz? miaz? és csak magyarázok, magyarázok, de nagyon édesen, tök komoly arccal figyelnek :lol: :lol: :lol:

Néha egész szépen eljátszanak kettesben, de lényeg, hogy legyek a közelben és sokszor jönne, hogy anya csüccs, anya építs, anya gyeje, de nem mindig kell konkrétan csinálnom is valamit, csak legyek ott mellettük...

Torna, havonta egyszer elvileg, de gyógytornászunk ikerterhes :lol: , az elején rosszul volt, most meg már nem tudom, meddig fogja bírni, így lassan vége lesz szerintem...

jucicuki

fiona jók a képek.milyen kutyátok van? most jöttünk a szomszédból ,a barátnőm kisfia 3hetes és a lányom mindig átmegy babázni,na meg a barátnőjéhez is,mert neki született kistestvére. dobok egy-két képet: Zsanett lányom: Zsanett és Alex babázik, és Alex zorrót játszik. Kép Kép Kép

mó73

Fiona!

Véééégre Te is itt vagy!
Bence kész fiatal ember lett! :)
Nem látszik rajta, hogy zabagép. ;)Gyere ám még, és képeket is tegyél.....:)

Kira!

Így akarod behozni a lemaradásodat? :D ;)
Kétszer nem ér......:) :) :)

Kép
nika28

Bibar, szállodában voltatok? Vagy panzió? Ha nem titok, elkérném a címet :)

Vicuska és Vikkata! Nagyon köszönöm a segítséget, megfogadom a tanácsokat. Ma Gabi 7-kor kelt, és fél 12-kor ájult be. Persze nem kellett altatgatni... Közben is voltak mélypontok, amikor dörzsölte a szemét és ásítozott, de kitartottunk :) Most durmol. Kiváncsi leszek, tudjuk-e tartani ezt a ritmust, jó lenne. Ebben a szeparációs szorongásban lehet valami... más jeleit is tapasztalom. Mondjuk ma éjjel kivételesen az ágyában aludt, miután agyba-főbe vert a nagyágyban, átraktam a sajátjába :D Szerencsére nem reklamált, elaludt. De hát ma se aludtunk sokat éjjel... 10-kor elaludt, 11-kor már felsírt, aztán 1-2 között végig fent volt, és 5-től 7-ig kb. 20 percenként sírdogált kicsit csukott szemmel...

Vikkata, kipróbálom ezt a tápszert, pálinka van benne? :) Mondjuk Gabi nem éhség miatt ébred, nem tudom, ilyen esetekben is használ-e...

Kriszta, sajnálom, hogy nem segített a gyümölcslé :( Gabi is Bebát evett, eszik, és neki nem volt ilyen gondja, talán Gabicsibe tud valami alternatívát.

Kira, de édes Olivér! Nagyfiú :) Látszik, mennyire odavan a hintáért! Hintázzatok sokat, nagyon jót tesz mindenféle fejlesztési szempontból is, és hát nem utolsósorban jóóóóóó :)

Fiona, aranyos a kis pucérkád :) Jó, hogy jöttél, mizujs Veletek? Apa külföldön? A nagygyerekeid? Úgy emlékszem, Bence sem volt oda a darabos kajáért, azért idővel megbékélt vele? Hogy segítettél rá? Nagyon szép az a sharpei kutyus, a tiétek?

Gombahölgy, azt szeretném kérdezni (nem kötözködésből, isten ments, én is szimpatizálok az együttalvással), hogy ha jön a pici, akkor hogyan fogjátok megoldani ezt a dolgot? Nem fog Benedek ráfeküdni? Van már erre valamilyen ötletetek?

Juci, nálunk is "miaz" korszak van, csak úgy hangzik, hogy "abba" :) Gabi mindenre rámutat, amit lát, és el kell neki mondani, hogy mi az, különben abbázik egyre hangosabban :D Ti mentek idén valahová a lányokkal? Aranyosak lehetnek, ahogy játszanak együtt, ezt irigylem az ikresektől ;)

Tápszer/alvás témához: talán még emlékeztek, hogy Gabi anyatejes és tápszeres baba volt, és hát estére kevés volt a tej nagyon, szóval elég sok tápszert kapott. Ennek ellenére 5 hós kora óta nagyon rosszul alszik éjjel, szóval sajnos ha a nagykönyvben ez van megírva, akkor a tápszer sem segít :(

Kép
elan

A nagy könyvbe nincs megírva,de a kivétel mindig erősíti a szabályt. :)

mó73

kriszta,azért ha már mindent kipróbáltál,és nincs más megoldás ,akkor az orvosnak segítenie kell ebben a kérdésben.

mó73

Elan
kb 1 éves kora óta alszik egyet,elötte kb 10 kor elaludt délelött,na ezt kezdtem el húzni,volt hogy 11,volt hogy elöbb,de sikerült végül 12 ig,és erre ugy beállt,olyan jó neki is meg nekem is :lol: :lol: az elején este korábban fektettük ezért,most meg már csak 9 kor :wink:
nem szállodában voltunk,hanem egy rokonom átadta a vizparti lakását :wink: :wink: az én egész családom bajai :lol: igy sajna nem tudok segiteni :cry:

Fiona
na akkor neked sem eltünni :wink: :wink: aranyos a fiad,jóóó nagy már :lol: :lol: az enyém is imádja a gyümiket hála az égnek :wink: van még 3 fagyi babánk,reméljük az sikerül,Lukival majd együtt megyünk szeptemberben,szeretnénk megint együtt kismamák lenni :wink: :wink:

Vicuska
drága vagy :lol: :lol: hát majd inkább bemutatom személyesen neked az uram :lol: :lol: msn-en majd kereslek,csak most nagyon nem vagyok a gépnél,jövünk megyünk egyfolytában.

Kira
annyira aranyos az első hintázása :lol: :lol: nagyon nagy már a manód :wink:

Tubikriszta
sajnálom szegénykét :cry: :cry: :cry:

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?