Sziasztok Lánykák!
Megérkeztünk szombat d.e. Montnegróból.
Először is nagyon csúcsszuperek a képek ,amiket feltettetek. MIndegyik gyerkőc hihetetlen mekkorát nőtt!
Álmos is milyen kislegényke már!
És hát Menyasszon, NAGY GRATULA az esküvőhöz!!!
Szupper! És jól látom, előtte májusra tervezitek a kistesót?
akkor már szurkolhatunk ezerrel?
De jóóóóóó!
A nyaralás klassz volt nagyon, bár sajna voltak negatívumok is.
Andoromnak nagyon tetszett a tenger, de az első 2 nap után csak a láblógatóz pancsi maradt neki,m ert eléggé lehűlt a víz. Mi bementünk fürdeni, de úszás közben is éreztem,hogy iiiigen hideg, így Andort nem mertünk betenni az úszógumiba nehogy megfázzon. Meg ő is eléggé hidegnek érezte sztem, így nem akartuk azt sem,hogy valami negatív élménye legyen esetleg.Nagyon felkapdosta alábait,amikor belelógattam, meg úgy hijjentett jelezvén,hogy ez biza hűs
Az utat nagyon jól bírta. Éjjel mentünk, reggelre értünk oda. Aludt végig,néha nézett fel (határokon) és akkor nagyokat vigyorgot a fényekre, majd visszaaludt.
A hőséget meglepően jól bírta napközben, de a lefekvés előtt mindez kijött belőle és szegénykém még soha nem látott sírásba, nyüglődésbe kezdett minden nap. Ettől függetlenül miután elaludt nem volt gond reggelig
Most,hogy itthon vagyunk már egyértelműen az ottani hőségnek, élményeknek tudható be az esti sírás, mert itthon ismét minden a régi kerékvágásban :este leteszem és alszik (lekopogom).
Csodás volt a hely,a kilátás naaagyon pazar, de a "kedves" utazási irodás elfelejette közölni, hogy ez az apartman (és talán a város sem-Budva) nem csecsemővel érkezőknek és nem 60 év felettieknek a legideálisabb. :S
Hogy miért? Mivel csodás panorámánk volt a városra, tengerre, így az apartman a hegy oldalában volt elég magasan, ahonnan ugyan a hirdetés szerint 400m-re van a strand, e helyett ez volt vagy 1.5-2 km! Csupa lépcső, meredek, babakocsival sajnos egy katasztrófa volt (szegény apum fájós térdéről meg nem is beszléve, hogy neki ez milyen volt)
(anyum megszámolta és a ház közelében levezető lépcső csupán 75 volt!!! )
Nagyon hosszú strand volt,de a hirdetéssel ellenben egyáltalán nem volt homokos, tele volt alapból kitett nyugágyakkal, napernyőkkel, így baaaromi messze kellett menni,hogy egy pici fűves, árnyékos területet találj,ahova a 40 fokban le tudsz telepedni a babáva. Mert Andorom nem ül meg 1 helyben,hanem imád mászkálni felfedezni. A forrró közveken meg ez elég nyüglődéses lett volna neki. (van szélfogó sátrunk,de az kicsi mozgástér neki egész napra) szóval vagy 40 perc séta volt,míg elértük a kiszemelt helyet.
Kocsival meg nem volt pálya lemenni astrandra, mert parkolás nuku és úgy vezetnek ott!!!!!! törnek,zúzna, nekimennek. Boooorzalom!!!
Amúgy nagyon babaszerető nép, kedvesek mosolyognak,dumálgatnak a babákhoz.
De ez egy bulizós, szórakozós hely, nem pedig kikapcsolódni vágyó kisbabások paradicsoma. Sajna
Éjjel szól a tamtam,ami felhallattszott vadul hozzánk.
Ettől függetlenül nagyon szép hely, érdekes élmények kavarognak bennem.
Jah és képzeljétek: a légkondiért külön fizetni kellett, ezt tudtuk is, de lőre nem kértük, mert gondoltuk majd meglátjuk mennyire van meleg. Hét bbbaromi meleg volt amikor megérkeztünk,szóval rögtön be is fizettük, ami nem kevés 50 euro volt. Ami a csúcs,hogy csak a nappaliban volt, szóval így a másik 2 szobát totál nem hűtötte le (anyumékkal, meg hugommal mentünk ugye),így nekünk kellett a nappaliban aludni Andorral, mert másképp nem bírta voltna ki szegényem. És akkor a hab a tortán: megkértek,hogy nem menjen egyfolytában ill. akkor a légkondi, mikor nem vagyunk itthon, mert leéghet!
ez persze csak takarékoskodás, nem hiszem,hogy leégett volt, na meg basszus akkor mire fizetünk???? Azért kikapcsoltuk mikor elmentünk, de egyszer direkt nem, és képzeljétek bejött a nyanya a lakásba míg nem voltunk otthon és kikapcsolta!
csjjúúúúú mondom.
Azért ez elég dühítő (nem vagyok rasszista, de ez a nő szerb származású volt és észlelhető volt a különbség ott nagyon,hogy ki a szerb és ki montenegrói :S )
Bocsánat, ha kicsit negatív lett a beszámoló, de ez annyira felbosszatott Lányok, hogy ennyire mocsok módon elhalgatott az iroda dolgokat előlünk! a legrosszabb ez a távolság, közlekedés volt.
Ne féljetek, lesz is panaszkönyv.
Egyelőre anyum fogja intézni, mert ők intézték a foglalást pécsről, de most mindjárt megnézem az oldalukat, hogy ott lehet-e bármi véleményt írni. Mert szerintem ez azért gáz. Nem gondoljátok?
Ezen kívül:Andor szuperul mászik, feláll,lépeget a bútoroknál. Imád kergetőzni. Nagyokat visongat, sikoltozik.
Mondja,hogy ma-ma-ma, ha engem akar. A napokban nagyon anyáás -lehet elindultak most meg az alsó további fogak.
Ha megkérdem,hogy hogy csinála a kutya,akkor modja,hogy vau-vau meg az oroszlánra "vadabb" mély áááááá-t csinál, mitha kiáltana az oroszlán
Megzabálom!
Puszit ad, nagyon utánoz.Ha mondom neki,hogy nem szabad, akkor csóválja nemlegesen a fejét és többnyire szerencsére abbahagyja a tiltott dolog matatását (lekopogom)
Sajna igazából csak 1 érdemleges videó készült a nyaraláson, ez is csak a vauvauzásról, de ezt már fel is töltöttem az új oldalára.
Képeket meg majd hozok, csak azokat még nem töltöttük át a gépezetre.
Videó:
www.youtube.com/user/gabolinoo
Majd beszerkeztem ide ezt a linket is
Szép napot mindenkinek!!!
Jah, Menyasszon, hol hánykor lesz az almazene kertesen? Bár tudom Andor kicsi még, de imádja a zenét, ha mondom,hogy tánci tánci akkor rázza magát
de sokszor magától is,hogy zenét hall. Lehet tetszene neki, na meg a sok gyerek