Új privát üzeneted érkezett!

nincs meg a blogcímed :?
Vendég
 


Sziasztok!

Nóciról tudtuk valamit?

Zsu
jók a viccek :lol:

Anyci
mi mikor három éve költöztünk még anyuval meg bátyámmal, direkt olyan házat kerestünk, ahol nem nyílnak egybe a szobák. Ahol ilyen volt, már mentünk is tovább :lol: Gondolom a lányodnak is jobb lesz így :wink:

Bridget
iPhone tök jó 8) Na akkor jól megegyeztetek apával :lol: Mindenki megkapta azt, amit akart! Amúgy milyenek az amcsi szórakozóhelyek?

Pendi
no majd azt én eldöntöm, hogy eleresztetted-e magad, vagy sem :wink:

Fürtöske
szia! :D
Bátyádnak hatalamas gratula! Biztos nagy az öröm, hogy lány lett! Mi a neve?

Anyu: jól van már, a vágás fáj neki kicsit, már levették róla a kötést, amúgy szépen gyógyul (csak szegényt félbevágták :( ). Meg a keze fáj, mert neki nincs vénája (még előző műtétnél szétcseszték mindet), és tiszta lila-kék a két karja.
Amúgy már mocorog, tegnap előtt a nővérkével vissza is kellett raknunk, mert jött volna már. Tegnap is azzal fogadott, hogy menjünk haza, ő itt nem marad. De még muszáj. :(
Veséje már tökéletesen működik infúzióval, most megpróbálják tablettás gyógyszerrel, ha azzal is OK, lekerül az intenzívről, onnan meg egy ugrás, és haza :)
Vendég
 


Jó reggelt lányok!

Nóci hírek:
Este Ginus babát át kellett szállítani másik kórházba, mert nem tudott lélegezni. De szegény Nóci úgy tudta meg, hogy elviszik a babát, hogy kihívták vért adni, és ott leszólta magát a vért vevő nővér.... jó mi :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Nincsenek kifejlődve a hörgők és nem tud levegőt venni rendesen Regi. Állítólag valami fertőzést kapott el a méhben. Ha már jobban lesz, majd vissza viszik Tarcsára. Ha minden jól megy, Nócit holnap vagy szerdán haza engedik és ha Ginust vissza vitték Tarcsára, akkor Nócit vissza veszik az osztályra. A sebe nem fáj, csak a seneke.
Peti halad a kéménnyel, már félig kész van. De ma már ment dolgozni. Szegények teljesen kész vannak.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

Fürtöske,nekem is ez a bajom,hogy van 6 kiló feleslegem és nem érzem jól magam így mert nem oszlik el rajtam hanem az egész a hasamon a fenekemen a combomon van,na a cicimre oda aztán nem jött :?
Gratulálok a tesódéknak :D :!:
Nem baj ha már ilyen eleven a kicsid csak győzz utána futni majd ha elindul :D

Kitty jó olvasni hogy anyukád egyre jobban van :D Eddig nem volt gond igazán mert a fürdőn keresztül tudott közlekedni csak most már van pasija és azért ahogy vihog elég zavaró,meg hát mi se tudunk nyugodtan lenni kettesben :wink: Most majd mindenkinek meg lesz a maga kuckója a pici szoba meg ha valaha lesz babánk jó lesz neki :wink:

Kép
anyci
 
 


Zsu jaj szegény Ginus,csak jöjjön rendbe :!: :!: Milyen dolog ez hogy az anyának nem szólnak hogy elviszik a gyerekét egy másik kórházba :?: :!: :shock: Sok erőt és ölelést kívánok Nóciéknak :!:

Kép
anyci
 
 


Zsu, köszi a híreket Ginus babáékról :(
Most nagyon-nagyon nagy szükségük van a drukkokra és az Úr segítségére!!!!!
Hú, lányok......de bízzunk, hogy nem lesz semmi baj, nem lehet!!!

Igen, anyci, nekem is hasam van sajna, meg a csípőre rakodott le :evil:

Kitty, örülök,h.anyud jól van, egy jó hír legalább!
Köszi a bátyus nevében is, de kisfiú lett.Már van egy nagyfiú és egy kislány :)
Vendég
 


Zsu
köszi a Nóci híreket! Drukkolunk nekik! Minden Ok lesz Ginácskával! Máshogy nem is lehet!

Anyci
hát igen , mikor már a gyerek is a maga életét éli, akkor egy kicsit már szét kell válni a szülőktől :wink:

Fürtöske,
bocsi, akkor nagyon félreolvastam :oops: De így is nagy gratula!
Vendég
 


Pendi!
Szerintem is sokkal szebb volt a másik vonalzód :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Fürtöske!
Igen, első baba lett volna. Szerencsére sokkal jobban van már barátnőm és csak előre néznek. Már nagyon várják, hogy neki láthassanak a következőnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratula Tesódéknak :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kitty!
Annyira örülök, hogy anyud ilyen szépen javulgat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Puszilom és még mindig kitartást kívánok neki/nektek :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Anyci!
Én tuti kivetrem volna már tegnap este a palávert.... hogy képzelik, hogy nem szólnak???????
Arról nem beszélve, hogy amikor a multkor bent volt a kórházban Nóci, már sejteni lehetett, hogy Ginus koraszülött lesz. Már akkor kellett volna tüdőérlelőt kapnia. Most nem lennének ilyen gondok :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Fürtöske!
Ne tudd meg, nekem mennyi fölöslegem van :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nócika: Minden rendben lesz majd meglátod. A lányok nagyon erősek és a kislányotok is meg fog erősődni.
Kitartást és sok erőt.
De hidd el nem lesz baj. Ha át vitték másik kórházba az jó mert csak jobb kezekben van szerintem.


Zsu: Barátnőm írtó erős nő lehet ha már most előre tekint.
Biztos kemény egy élethelyzet ez most nekik.

Bridget: milyen az új hely? Nehéz gondolom beilleszkedni egy más világba.

Kitty: Végül anyukádat mivel műtőtték? Javulást beki.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!
Igen, nagyon jó kezekben van szerencsére.... Az I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikán van. A koraszülötteknek ez a legjobb.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szisztok!

Az előbb tettem le a telefont Nócival!

Jól van, pozitívan áll hozzá a dolgokhoz!
Nagyon köszöni a gratulációkat, és a bíztatásokat!
Puszil mindenkit!


Én mindjárt visszaolvasok, csak kiteregetek! :)
Vendég
 


Pendikém!
Ez a vonalzód sokkal, de sokkal szebb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Közkívánatra kicseréltem a vonalzómat. :)
A régi meg is adta magát. :) eltünt. :) Biztosan ráolvastatok valami igét :) :) :) :)

Anyci
Ne butáskodj már, hol híztál te???? Annyira csinos vagy!!! Nehogy bebeszéld magadnak, hogy nem vagy csinos! Nagyon is az vagy!
34 évesen meg még simán van időd! Az én nagymamám 45 évesen szült. Az egyik kolléganőm meg 40 évesen. SZóval nem vagy te lemaradva semmiről!!!
Húúú ribizli!!! :):) Az is nagyon finom.De az idejét nem tudom mikor ettem utoljára olyat. :) Pedig gyerekkoromban volt a kertben. Meg málna , meg piszke. :)

Fürtöske
[quote]K írta:épzeljétek, én most olyan anyukával járok a játszóra, aki 47!!!! éves és van neki egy 24 éves, egy 5 éves, egy 3 éves és egy 10!!!!!hónapos fia

:) :) ejhaaaaaaa! erre nem lehet mást mondani! :) :)
ez is egy példa arra, hogy soha ne add fel!!! :) És ez mindenkinek szól! :) :)
Kicsikédet sajnálom, hogy nyűgi. Gyorsan meglesznek azok a fogacskák, és vége lesz a nyűginek! :)
Tesódéknak:
Kép

Kitty
Nagyon örülök, hogy anyukád már ilyen "jól" van. A karját meg sajnálom, néha vannak ilyen nővérek, hogy szétcseszik a vénát.
Az a jó, hogy nem hagyta el magát anyukád. Nagyon erős asszony lehet. :) És hamar haza is fog menni. :)
[quote]n írta:o majd azt én eldöntöm, hogy eleresztetted-e magad, vagy sem

:) :) :) na oké... :) :)

Zsu
Nagyon köszönjük a híreket Gina babáról!
És köszi a vonalzó dicséretet! :)
Vendég
 


Zsu
köszi!

Csucsu
vesedaganat miatt műtötték, csak voltak komplikációk. :(
Írhatnál magatokról is!

Pendi
de jó, hogy Nóci pozitív! Nagyon sokat segít (én már csak tudom). Reméljük, hamarosan haza mehetnek együtt!
Nekem is jobban tetszik ez a volnalzó, a másik kicsit komor volt.
Anyunál az a jó, hogy ő soha nem hagyta el magát, nem panaszkodott meg sajnáltatta magát, pedig a műtét előtt már nagy fájdalmai voltak, de mégis tette a dolgát. Talán ezért is bírja most így.

Én meg eddig a konyhában voltam. Csináltam rakott cukkinit meg cukkinikrémet, mivel rengeteg c. terem.
Vendég
 


Kitty: Nem tudok sok mindent irni. szabin vagyok egész nap a lányommal játszok stb. Sok minden nem töreténik velem. Sajnos. Most valahogy az élet össze területén pihis állapotban vagyok. Remélem eztán fellendül a szerencse csillagom :)

Kép
csucsu05
 
 


En is itten minnya visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi
Hat ugy ahogy mondod de azert azt ne felejtsuk el,hogy o volt az aki kiakart jonni ide en vgyok az aldozo...es ez nekem idobe telik amit neki adnia kene...de ne tudd meg min veszekszunk...tegnap 2szer is a kajan :? hogy mit egyunk :roll: mert en olyan nehezkes vgyok es nekem semmi nem jo :? hagy ne mondjam mindig mondom valasszon o de o ramteszi eme nagy feladatod es en nem ertek a kajakhoz...tudod o szeret kint enni uj kajakat kiprobalni stb. jol megis kaptam a magamet tegnap,hogy sok turelem kell hozzam es o kezdi elvesziteni :( de ez mind csak a kajalas,hogy hol egyunk amiatt :roll: nooooormmaaaalis :twisted: Kép Latod latod mondtam en,hogy az elozo vonalzi jo 8) :lol: Koszi a Nocis hireket :wink:

Anyci
No para en nem csak panaszkodni hallgatni is tudok :wink: Hat mondassz valamit...en is ugye hiztam jo jo nem tehen lettem de apacska kifejezetten a vekony lanyokat szereti...erre most mar neha azt hiszem lehet azert nincs birkozas mert nem tetszem neki...mert mondom oke,hogy o hetkoznap kel melo aztan haza es faradt...de hetvegen?amikor bulizni van energiaja akkor ne mond ma,hogy egy 15perces akarmi megerolteti...nincs kedve hozza es kesz :roll: csak azt tudnam mitol :twisted: Nem baj most elterveztem,hogy tenyleg kicsit leformalom a hasam meg a popom,barnanak mar barna vgyok 8) veszek fel sexi rucikat aztan majd meglatom mit szol. :roll: Multkor pl ugy voltunk egyutt jo az meg mondjuk lombik utan volt...hogy mondtam neki most ingye csinalhat gyereket :?
Ugyhogy gyere es panaszkodj csak nyugodtan legalabb jol kibeszeljuk a "dununket" :wink:

Furtoske
Ngyon kedves a sztorid a 47eves anyukarol :) mit meg nem adnek ha en is meg jo sokaig termekeny maradhatnek :cry: Bar nekem az is dukal,hogy donorpete vgy orokbefogadas de apacskanak muszaly legalabb egy kozos gyermeket adnom :roll: nem tudom egyenlore elkepzelni,hogy ha elsore nem egy verszerinti a gyerek,hogy hogy allna hozza...szerintem elobb kell nekunk egy kozos azzal jonnek az apai erzesei es aztan majd meglatjuk a tesot :roll: :roll: Na most ezt csak ugy irtam am nem mintha valami olyasmit irtal volna :lol: Privit minnya nezem 8)
http://bridget0801.blogspot.com/

Kitty
Jah iPhone de ez is erdekes kerdi tolem mit szeretnek...persze gey telefonvasarlast nem lehet letudni 1nap alatt mondom majd korulnezek...es hat maradt a BlackBerry meg az iPhone aztan mivel nekem nehezkes a b.b.-in az uziiras ezert az ip.mellett dontottem es akkor jottek az ellenervek szerinte igy meg ugy meg amugy meg bb-vel jobban jarnek :roll: konyorgom ha o jobban tudja es o valaszt nekem telefont akkor miert kerdi? :roll: waze most akkor en valasztok vgy o?A hetvegi helyzet meg nem megegyezes volt mint irtam o rameroszakolta a bulit es meg raeroszakoltam a birkozast :? Amcsi szorakozohelyek?Hat egyben voltunk ahova meg vacsizni vittek olyan hangos bulizos hely volt alig hallottuk egymas hangjat... :roll:
Jaj Kitty anycid ngyon jol javul :) csak igy tovabb es ne siettessen semmit mert a szervezetet ez most naon megterhelte :roll: Pihenjen amig ottbent van :roll: Tovabbra is drukkolunk :wink: Kép

Zsu
Koszonjuk a Nocis hireket :) Peti szama neked megvan? :roll: Asszem most akkor Reginanak megy egy nabgy drukk :roll: Kép

Csucsu
Naon kemeny...nagy csata lesz ez a szamomra es ha a parom is allandoan vitazik velem ugy nehez lesz :roll: Veletek mizu nem karsz valamit irni magatokrol :roll: m :roll: ndig mondom irj es sosem irsz :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jah ZSuu
Jo a vonalzid naon popec 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu
attól még írhatsz, minket minden "semmiség" érdekel ;) Szívből kívánom, hogy ez a nyugalom most jót tegyen nektek minden téren :)

Bridget
érdekes apa, akkor miért nem lepett meg egy bb-vel, és akkor nem rángat el választani, és nincs veszekedés?
Szerintem amúgy még neki is meg kell szokni az új helyet/helyzetet, és akkor egyenesbe jöttök! Baba témát még nem hozta fel? Vagy most hogy álltok vele?
Köszi a drukkot Anyu nevében :)
Vendég
 


Kitty
Ferfi mit varunk tole :roll: Most spontan honap lesz mivel ott a ciszta nem lehet lombik egyenlore de azert jo lenne kovi honapban pl vgy az utanalevoben :roll: Kerdeztem mar dokiugyben,hogy okes e ha keresek egyet mert kell mennem kontrollra :roll: mondta ok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Sajna nincs meg Peti száma se nekem, se apának :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Köszi a vonalzó dicset :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu nekem asszem megvan bar lehet kitoroltem azota :roll: majd megnezem :wink: Vonalzi telleg naon jo hogy talaltal ra ilyet meg nem is lattam :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Friss Nóci hírek:

Délután Peti kiszöktette a kórházból és meglátogatták Regit. Csináltak róla képeket és videót is. 46 cm-es a kisasszony. És a legjobb hír: nagyon sokat javult a légzése, valószínű, holnap már leveszik a lélegeztetőről :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Nócika pedig valószínű, holnap már haza is mehet. Délelőtt hívom majd, hogy mi a legfrissebb hír.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Az egyik topicban találtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
Koszi Nocis hireket.Hogyhogy megszoktette a korhazbol :shock: nem veszelyes ez neki igy szules utan :shock: :roll: A jo hireknek orulunk Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nóci teljesen jól érzi magát. Szerencsére csak a feneke fáj, más nem.... azt hiszem, én is megpróbáltam volna megszökni :oops: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridget
drukk a spontán hónaphoz! Meg hogy jó dokit találj, ez nagyon fontos!

Zsu
köszi a Nóci híreket! Örülök, hogy jobban vannak!
Vendég
 


Az elso jo hir miota kijottunk :D
Talaltam egy meddosegi kozpontot itt tolunk nem messze es magyar a doki :shock: 8) jah es igy magyaroknak fel arert melozik :D legalabbis a konzi ar felar :roll: 650$ vgy a fele 325$most nem tom :roll: azert igy is huzos es a leleteim nincsenek itt mert a hajon vannak utban ide :twisted: merthat en arra szamitottam,hogy ugye indul a lombik meg ott es addig mire ide kier a papir en is ittleszek :roll: remelem a lombik is felar lesz mert az ngyon jo lenne :roll: 20-an megyek beszelore 8) halat adok az egnek ezert Kép meg lehet akkor magyar doki hozza ossze nekem a babot 8) :lol: Most jott egy email is toluk 9200$ a lombik de akinek nincs biztositasa annak adnak valami akciot :roll:

Kitty
Koszi 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

Bridg!
Úgy örülök a jó hírnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És mindjárt itt van 20-a :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Én ma nem leszel. Találkozóm van anyummal, aztán délután 4D. Majd csak holnap jövök.

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridget: Hú ez fantasztikus hír. Valahogy ez egy égi jel. na most meglátod sikerülni is fog. :) Nagyon örülök és 20-a mindjárt itt is van.

Kép
csucsu05
 
 


Nócika megy haza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én meg indultam.... kitartást a melegben!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Zsu milyen fantasztikus hírekkel jöttél,köszönjük :D

Bridget köszi :D Még lehet jövök neked "nyafogni" :lol: Jaj de jó hogy pont magyar dokit találtál :D Lehet ő hozza meg a szerencséd :wink: :shock: :?: Komolyan mondom a pasik hülyék,mindig olyan hülyeségeken tudnak veszekedni hogy az már röhej :evil: Az én párom is olyan dinka tud lenni hogy néha ezt az imát mormolom magamban:
Imádság
URAM,kérlek adj nekem értelmet hogy értsem meg a páromat,
Szeretetet hogy megbocsájtsak neki
Türelmet a tettei elviselésére.
Mert URAM ha erőt és hatalmat kérek,és meghallgatod az imámat és adsz erőt,
Akkor olyat húzok be neki hogy az életben többet nem jön helyre!!

Pendi egész alakos képet nem láttál rólam :wink:
Tudom hogy nem vagyok le maradva semmiről csak néha elvagyok kenődve,pedig azt beszéltük még a párommal ha most sikerül újra a baba akkor lehet még egyet szeretnénk még ha 40 is leszek :wink:

Kitty akkor most még a füleden is cukkini jött ki :?: :lol:

Csucsu szia írhatsz amiről akarsz ami bánt vagy csak úgy :wink:

Szia fürtöske :D Nem semmi az a kis nő hogy annyi idősen szült még,le a kalappal előtte :shock:

Kép
anyci
 
 


Sziasztok drága kedveskéim!!!

Nem is tudom mivel kezdjem, mert csak itt szipogok és törölgetem a könnyeim!
Talán kezdek nektek egy kis szülés beszámolóval ami nagyon nagyon nem tudom milyen lesz! Probálom majd nektek átadni azt az érzést ami akkor magába ragadott hisz ez egy leírhatatlan élmény volt mindhármunk részéről!!!
Nos szombaton lefeküdtem, hogy nézem a szobában ahogy apos meg a sogor meg apa rakják a kéményt! Bealudtam és fél óra mulva gyerek zsivajra ébredtem! Jöttek sogornőmék aminek koránt sem örültem!!!! Mert így semmit nem csináltam mert másnapra vendéget vártam! Nos este elmentek kb 21 órakor! Mikor hazavittük apost utána fürcsi és irány az ágy! Kb 23-30-kor kikapcsoltuk a tévét és gyorsan beájultunk!!! A jobb oldalamon ébredtem, hogy uristen én minjá bepisilek! Fordulok a másik oldalamra, hogy gyorsan menjek, de nem birtam tartani! Féluton rohanásban folyik már a lábamon mondom na bumm majd összetakaritom! Erre a bugyim full olyan! Na jó ülök a wc és csak csurog és nem éreztem az ingert de erősen kezdett bugyogni! Na végre elállt!!! Hurrá! Látom a wc papiron, hogy rózsaszin!!! Na nézem a wct abban meg darabok!! Erre megállok bugyi nélkül a szobaajtoban és szolok apának, hogy maci!!!! Aszongya na mi van??? Mondom megyünk szülni!!! Erre vissza szól, hogy na nem bassssz.....!!! MOndom óóóóóó kérdi mi van?? ÁÁÁÁÁÁ mondom semmi csak folyik a magzat vízem!!!! Aszongya az nem lehet! És pattan ki az ágyból!! MOndom ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ már megint mi van kérdi mondom megint mennem kell és csak csurog!!! Bementem a zuhany alá és tusolok apa jön kérdi jól vagyok?? Mondom igen csak rettenetesen fázom!!! Oké és mi legyen kérdi??? Mondom hozz bugyit nekem! Hozza berakok egy betétet és lefeküdtem!!! Felhivtam anyut jöjjön mert mi van erre a tesomat hivtam! Kérdi mi van hogy ilyenkor hivom?? Mondom ugy pár perce elfolyt a vizem egy része! Aszongya bepisiltél?? Mondom lehet!!! Na jó keltem anyut! Anyu rohan csori!!! Mutatom aszonygya igen ez magzatviz! Na kasa mert semmi nincs összepakolva én ismét a zuhany alatt anyuék meg pakolnak apa közben öltözik! Kb negyed 2 tájt indultunk is! Mondom kell egy éjjel nappali, mert éhes vagyok és se innivalo se csoki se szőlő cukor! Na akkor irány át a másik városba mert csak ott van éjjel-nappali! Apa száguldozni kezd mondom csak nyugi, mert nem sietünk! van még időnk bőven! Első fájás amugy 0-53-kor volt! Beértünk a korházba 2-re! Fél 3-kor megvizsgált a doki nem volt valami kiméletes! Mikor kivette a kezét csak ugy csobogott a vízem! Mire közölte 1 ujnyi és szülünk! ÓH mondom!!! Jó akkor mehetek! Felvette az adataim mindent 3x kérdezett marhára figyelt rám! Utána megkaptam a szülöszobát ahol jól éreztem magam!!! Egyből NSt ami persze nem mutatott semmit! Cukormérés ami 4,6 lett vérnyomim 150/90 Szal még befértem a keretbe! 1 óra NST után felkelhettem! Mentem aláírni meg sétafika! Nagyon ment az idő mert 5-kor kérdezték jöhet-e a beöntés!!! Mondom még ne!!!! Oké még ne hangzott a válasz! 7-kor müszak váltás szülésznöm csori még sehol, mert Ő szegény bulizott! Ugye nem voltam betervezve és nekem sem ez volt a 7végi progim!!! De sebaj kb negyed 10-re ért be! Nagyon aranyos volt! Imádom ŐT!!!!!!! JÖttek a fájások ezerrel!!! DE most is ugy érzem, hogy nem fájtak annyira mint amikor megjött anno a piri és ájultam! Sokat beszélgettünk tanitotta, hogy hogy lélegezzek! De sajna nem mindig ugy jött ki a dolog, hogy ügyesen csináltam bevallom! Bár tudtam mit kell tegyek, de a testem nem engedelmeskedett! Bár lehet még felkészületlen voltam?? Nem tudom! De a lényeg, hogy még hajnalban megkaptam azaz nem túl hajnalban kb olyan fél 9 felé a beöntést és majdnem teljesen leborotváltak mert én csak alul csináltam meg és ők meg leszedték a tetejét mondván lehet csaszi lesz és akkor kell!!! No a beöntéstől nagyon féltem, de ettől rosszabb volt a branül ami nagyon fáj még most is!!!!!!!!!! Nos vénásan kaptam augmentint!!! Déltől már nem kelhettem fel amit felfogtam, de nagyon rossz volt!! Mert mondván gyorsan kezdtem tágulni és még a gyogyszer miatt várni kelett! Nem emlékszem már mért pedig elmagyarázták!!! Hát ez vagyok én!!! NOs Innentől felpörögtek az események!! Mondták, ha érzem a kakilo ingert akkor szoljak! Én éreztem valamit, de nem tudtam, hogy ez az e! Mert én ténnyleg azt vártam ehelyett mást kaptam szerintem!!! Valahogy olyan volt mintha nyomták volna az agyam! Jöttek az infok halottam, de nem bírtam csinálni semmit! Ja mikor fájás alatt vizsgáltak az fájt kegyetlenül!!! És ezt 2x éltem át! Már tudom, hogy a végén eluralkodott rajtam a feszkó és kiabáltam! Gondolataimban átfutott a rettegett csaszi is! Amit nem gondoltam komolyan!!! Mert tudtam, hogy érezni akarok mindent, de a testem nem ugy engedelmeskedett mint ahogy én azt akartam!!! 3 negyed 1kor megtelt már emberekkel a szülöszoba! Már nem csak az én drága Párom és az imádott szülésznőm Ildi volt ott, hanem sorakoztak az emberek! Gyerek orvos meg másik szülésznő! Elösször arra gondoltam, hogy most ennyien néznek majd??? Na mondom le van tojva! Nyomnom kell!!! De nem lehet még várjak! Apa szoritja a kezem! Talán nagyon aggodott, mert láttam a könnyeit és ez még feszültebbé tett!!! Leszerelte a Ildikom az ágy végét és jön az ukász huzzam fel a lábam és karoljam át a térdem felett! De nem engedelmeskedett a testem!! Éreztem, hogy ha kiabálok könnyebb és ha a fenekem felemelem! Apa rámhajol és mondja csak azt sutoggta, hogy gondolj a lányodra midjárt itt van!!! És ez ment végig! Na és mondták, ha ugy érzem szoljak és nyomjak! Ekkor kb olyan 12 óra 55 perc körül volt ugy láttam az órát! És szoltam, hogy jön! Akkor nyomjon jön a doktor nénitől a válasz! Én nyomok! Apa szoritja a kezem és én csak azt hallom, hogy szolnak, hogy ne kiabáljak és tegyem le a fenekem! innentől elszált a világ! Tudtam, hogy szem száj csuk nagy levegő és nyomni! Én nyomtam szerintem ha kellett ha nem!! És 3 nyomés után kinnt volt a kicsikém! Én nem tudom, hogy én sírtam e de apa igen!! Én csak azt látam, hogy egy rettentő pici emberke van a lábam között és nem sír! Csak azt hallom, hogy add gyorsan a gyerekorvosanK! Na itt sem fogatm fel semmiT! Mondom kb 1 perc után, hogy nem sír! Apa mondja, hogy de mozog látja! MOndom rendben! És itt kezdtem vissza szálni önmagamba! Hamarosan megszületett a lepény és össze vartak! Közben elvitték a prünytit is! Ki Gáspár Regina Tímea Nevet kapta! nagyon csepp és gyönyörüséges emberke lett! Mikor vartak Közöltem mindenkivel aki még ott volt, hogy én szülni akarok még egyszer! És csak néztek rám! A doktornő Dr Szabó Andrea volt és a szülésznőm Hanák Ildikó! MIndkettöjüknek öszintén és tiszta szívből köszönök mindent amit akkor átéltünk!!!! Ezt az érzést nem lehet átadni igazán senkinek, ezt át KELL élni!!!!
Mert azt amit én 13 óra 1 perckor átéltem az több volt mint csoda és gyönyörűség!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócikám ez gyönyörű volt ahogy leírtad,még én is bőgtem ahogy olvastam :roll: Igen ezt át kell élni és nincs is szebb dolog annál amikor a gyermeked a világra hozod.Gratulálok a kis Regina Tímeához és ahhoz is hogy ilyen ügyesen végig csináltad!!!
Végre ANYUKA lettél!!!
Picuri hogy van,mikor lehet már tudni azt hogy haza hozhatjátok?

Kép
anyci
 
 


Drága Nóci Anyuka!!!!!

Szívből gratulálok mégegszer a kis Regihez!!!
Gyönyörű volt a szülitörténeted vége, ahogy leírtad a vajúdástól végig!!!
ISTEN HOZTA REGI BABÁT!!!!!!!!!!!

Tejcsid hogy alakul?
Képet kérünk majd!Iwiw-en még nincs fenn?
Vendég
 


Zsu
Hat meg eeen gondolhatod :lol: mostamar csak azon imadkozom jo doki is legyen :roll: meg rendes meg ari :) 20-an csak beszelgetes ciszta ellenorzes :roll: de mar ha megtudom a reszleteket itt,hogy is megy az sem olyan rossz :wink: Jo anyuzast neked es varjuk a 4D felveteleket 8)

Csucsu
Hat igen pedig ugy kerestem ra a neten,hogy a legjobb meddosegi center :) kijott ez beleolvastam es lattam valami noi nez is mintha magyarul lenne :roll: aztan mikor telon felhivtam oket es kerdeztek a biztositasomrol mondtam hogy hat van japanban is meg magyar o-is de azok itt max surgossegire jok szerintem.Es erre monja a no hogy magyaroknak felaras discont van 8) es akkor kerdeztem ra,hogy a dr ur is magyar?Persze a noverkevel tarsalogtam dea kkor is :) Veletek mizu?

Anyci
Ha te tudnad en mennyit nyafiztam a csajoknak :oops: :lol: ugyhogy csak gyere :wink: Az imad meg halaaaaaliiiii :lol: :lol: :lol: Ez komoly? :shock:

Pendi
Hun vgy :roll:

Enis
Hun vgy :roll:

Noooooooooociiiiiiiiiiiii 8)
Ez a nem semmi ocsem 2napja szultel most meg otthonrol nyomod :shock: Ez a szulestortenet :shock: megrigatott :cry: latod ha valakivel olyan dolog tortenik ugy tud irni mint egy iro :wink: Es fajt? :roll: Regi jo kis pici mano de majd megerosodik :) Nocikam most aztan kep nelkul nem uszod meg!Muszaj valahogy mutass nekunk valamit :wink: Es milyen anycinak lenni?Mikor mesz Regi utan? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Anyci Lanyodnak

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!!

Itthon vagyok ismét!! Csak még épp, hogy befejeztem az írást mer mentünk is apával a kis szerelmünk csümölcséhez!!!
Nos közölte a mai doktor néni, hogy a lánykánk nagyon kis ficánka!!! Ami ugye jó! Nagyon jó!!! Ha holnapra tudok kisajtolni akár 1 g ramm tejcsit akkor azt már holnap meg is kaphatja!!! A lélegeztetőről meg még nem vették le mert még nem elég érett a dologhoz! DE nagyon igyekszik! Ma pont alukált mikor odaértünk! Finorgott ám álmában, de nagyon!!! Hol nevetett hol a szemöldökét huzkodta hol mint aki sóba nyalt vagy épp citromba harapott! Jókat mosolyogtunk apával!!! Meg vittünk neki kis játékot!!! Amit majd odaadnak neki és Ő lesz a védőszentje!!!

Örülök, hogy tetszett a szüléstörténet! Bevallom nekem is! Bár ma részletesen bezséltünk róla apával uton a korházba és azért vannak olyan dolgok amikre nem emlékeztem! Pölö, hogy a végén sokat kiabáltam! Hát ez van! Nem lehet minden tökéletes!!!

Brid! Igyekszem képeket tölteni! Ha birok akkor még ma, de most első a fejés! Muszály!!!!!!!!!!! De mindent potolok!!! Esküszöm!
És hogy milyen anycinak lenni??? Csak egy szó van rá! Fasza!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Orulok,hogy minden rendben es mennek tovabbra is a drukkok Reginanak :!: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Nóci
de jó, hogy jöttél! Örülök, hogy szép élmény volt a szülés! Renginának drukkolok, hogy minél előbb hazamehessen!
Te pedig pihenj sokat, hogy legyen tejecskéd!

Anyci
lányodnak
Kép

Bridget
jó, hogy magyar orvost találtál! Ez biztos vmi égi jel, hogy most sikerülnie kell!
Vendég
 


Szia Nocika!
Gratulálok Regi baba születéséhez.
Remélem nemsokára otthon lehet veletek!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok!

Nócika,
nagy-nagy gratula Reginához!!!!Holnap átolvasom a szüléstörténeted,most csak átfutottam,nem tudtam beleélni magam :)

Anyci,
még nem késtem le,Isten éltesse a lányodat :D

Bridget,
ne is kérdezd,Pesten voltam,kivagyok...testileg is lelkileg is :? Semmi komoly,csak meleg volt,fáradt vagyok,anyós meg :? ...én 5 év alatt,mióta ebben a lakásban laknak még nem láttam,hogy ennyire kosz van :? Hétfő éjjel alig bírtam lefeküdni,már azt sem hittem ,hogy tényleg cserélt ágyneműt,vagy amit felhúzott,az tiszta :x

Próbálok visszakapcsolódni,szerintem holnap még nem,mert főznöm,mosnom kell :roll: De hiányoztatok 8)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Kitty
Ahogy mondod ez egy eeegi jel :lol: Anyud jobban van? :roll:

Kataaaaaaaaaaaa
Szijaaaaaaaaaaaaaaaa :D Piros potty kiutesek eltuntek mar Lillarol 8)

Enis
Helllo belllo :lol: Te is hianyoztaaaal :D Poston mi jooot csinaltal :shock: csak nem megvan a nyari csimma :lol: Na majd ha lesz holnap idod gyere


Jelentes
Apacska bejelentette,hogy megy Californiaba holnap este :x faca pont amikor pe-m lesz akkor nem lesz itthon :twisted: Ezert minnya piplantok egy LH-t es megnezzuk hogy allunk :arrow: vgy ma vgy holnap birkozas es remelhetoleg ha holnap este megy masnap este jon is na akkor is muszaly lesz :twisted: mert megmondom neki ez ingye van es meg jo is de ha nem jon ossze akkor megyek lombikra amit 2millanal occsobban nem usz meg ha ennyire mind1neki akkor nekem is az lesz :roll: Na majd jelentek mi volt 8) Anyci neked is Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


jaaah es mindenkinek joooo regggggeeeeeelt :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Nem sok időm van, mert mindjárt ébred az unokaöcsém. :)
Én is most ébredtem, és gyors kihasználom az időt.


Nócika
Nem is tudom mit mondjak. csak azt, hogy a leírásod végét, már a könnyeimtől alig tudtam elolvasni.Gyönyörű nap volt.
De hogyhogy már otthon? Nem korai ez még????? Hogy vagy Szívem? Tejcsi ügyben hogy állsz? Van már valami?
Nagyon örülök, hogy ilyen jó hirekkel jöttél! Figyeld meg, hamarosan otthon lesztek 3-asban. :) És, majd amikor már erősebb lesz kicsi Regi, majd felmegyünk, és megnézzük a ti kis szépségeteket!

Cscsu
Jó pihenést kívánok a szabidhoz!

Bridget
na igen, ha nem szeretnétek egymást annyira, amennyire szeretitek, nem tudnátok ilyen dokgokon is összezörrenni, mint a kaja. Nem sokára megszoktok ott kinn, megismeritek az ízeket, és minden visszatér a rendes kerékvágásba. :)
Ez milyen jó! magyar doki!??? Ez nem lehet véletlen! :)
Hajrá!!!!

Zsu
nagyon jó az új vonalzód! :)

Anyci
Micsoda imádság! :)
És még simán belefér a két baba. :) Ma már nem ritka, hogy 40 felett szülnek a nők.

Enis
óhhh! Ennyire gáz volt anyósnál? De hát mi lelte? Ilyen volt régen is? Vagy ez csak most volt?

Ma nem ígérem, hogy jövök. Apácskának születésnapja van, és ma lesem a kedvét. :)
Vendég
 


Pendi,
Isten éltesse apácskát :D
Mi jót főzöl neki? :wink:
Azt hiszem anyós nem volt ilyen :? ,legalábbis még nem tűnt fel....lehet én is érzékenyebb vagyok,az este már meg is jött :roll:

Bridget,
na,majd mindjárt figyelmesebben elolvasom a magyar dokis story-t 8)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok!

A 4D-s eredményünk:

BDP: 64 mm
HC: 245 mm
AC: 227 mm
FL: 51 mm
Becsült magzati súly: 1024 g

A biometriai adatok alapján 26 hetes 6 napos terhesnek felel meg.
Az uterus üregében egy élő magzat látható koponyavégű hosszfekvésben. Ép koponya, szabályos arc, normál agyszerkezet. Oldalkamrák normál tágasságúak. Gerinc párhuzamos, követhető. Szabályos négyüregű szív. Ritmusos szívműködés. Bal kamrában egy hyperechogén papilláris szívizom látható.
Kp. gyomortelődés ábrázolódik. Kp. hólyagtelődés ábrázolódik.
Mindkét vese ábrázolódik, üregrenduseri tágulat nincs.
Zárt hasfal és mellkas. Épnek imponáló testkontúrok.
Bégy végtag látható.

Lepény: mellső falon, mélyen tapad.
Magzatvíz: átlagos mennyiség.
Köldökzsinór: három érkeresztmetszet ábr.

Egyebekben, amennyire a vaskos anyai hasfalon megítélhető, az érvényben lévő szakmai protokoll szerint elvégzett vizsgálat során jelenleg durva anatómiai eltérés nem ábrázolódik.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nócikám!
Hát gyönyörűséges volt a szüléstörténeted.... csorognak a könnyeim.
Itt is nagyon nagyon gratulálunk neked apával együtt :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Anyci!
Lányodnak:
Kép

Pendi!
Köszi a vonalzó dicset :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apának:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Bridget
akkor apát letepered ma? ;) És igazad van, ez ingyé van, és jó is! 8)
Anyu jól van, ma engedik ki az intenzívről :D A veséje is jól műkszik, ma kap még művese kezelést, de csüt. óta nem kapott :D

Pendi
Istinek:
Kép

Jól összehoztátok, hogy ma szülinap, holnap meg házassági évforduló :lol:

Zsu
gratulálok a jó eredményekhez!

Enis
várunk egy bővebb beszámolóval!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?