Pendi
Hat ugy ahogy mondod de azert azt ne felejtsuk el,hogy o volt az aki kiakart jonni ide en vgyok az aldozo...es ez nekem idobe telik amit neki adnia kene...de ne tudd meg min veszekszunk...tegnap 2szer is a kajan
hogy mit egyunk
mert en olyan nehezkes vgyok es nekem semmi nem jo
hagy ne mondjam mindig mondom valasszon o de o ramteszi eme nagy feladatod es en nem ertek a kajakhoz...tudod o szeret kint enni uj kajakat kiprobalni stb. jol megis kaptam a magamet tegnap,hogy sok turelem kell hozzam es o kezdi elvesziteni
de ez mind csak a kajalas,hogy hol egyunk amiatt
nooooormmaaaalis
Latod latod mondtam en,hogy az elozo vonalzi jo
Koszi a Nocis hireket
Anyci
No para en nem csak panaszkodni hallgatni is tudok
Hat mondassz valamit...en is ugye hiztam jo jo nem tehen lettem de apacska kifejezetten a vekony lanyokat szereti...erre most mar neha azt hiszem lehet azert nincs birkozas mert nem tetszem neki...mert mondom oke,hogy o hetkoznap kel melo aztan haza es faradt...de hetvegen?amikor bulizni van energiaja akkor ne mond ma,hogy egy 15perces akarmi megerolteti...nincs kedve hozza es kesz
csak azt tudnam mitol
Nem baj most elterveztem,hogy tenyleg kicsit leformalom a hasam meg a popom,barnanak mar barna vgyok
veszek fel sexi rucikat aztan majd meglatom mit szol.
Multkor pl ugy voltunk egyutt jo az meg mondjuk lombik utan volt...hogy mondtam neki most ingye csinalhat gyereket
Ugyhogy gyere es panaszkodj csak nyugodtan legalabb jol kibeszeljuk a "dununket"
Furtoske
Ngyon kedves a sztorid a 47eves anyukarol
mit meg nem adnek ha en is meg jo sokaig termekeny maradhatnek
Bar nekem az is dukal,hogy donorpete vgy orokbefogadas de apacskanak muszaly legalabb egy kozos gyermeket adnom
nem tudom egyenlore elkepzelni,hogy ha elsore nem egy verszerinti a gyerek,hogy hogy allna hozza...szerintem elobb kell nekunk egy kozos azzal jonnek az apai erzesei es aztan majd meglatjuk a tesot
Na most ezt csak ugy irtam am nem mintha valami olyasmit irtal volna
Privit minnya nezem
http://bridget0801.blogspot.com/
Kitty
Jah iPhone de ez is erdekes kerdi tolem mit szeretnek...persze gey telefonvasarlast nem lehet letudni 1nap alatt mondom majd korulnezek...es hat maradt a BlackBerry meg az iPhone aztan mivel nekem nehezkes a b.b.-in az uziiras ezert az ip.mellett dontottem es akkor jottek az ellenervek szerinte igy meg ugy meg amugy meg bb-vel jobban jarnek
konyorgom ha o jobban tudja es o valaszt nekem telefont akkor miert kerdi?
waze most akkor en valasztok vgy o?A hetvegi helyzet meg nem megegyezes volt mint irtam o rameroszakolta a bulit es meg raeroszakoltam a birkozast
Amcsi szorakozohelyek?Hat egyben voltunk ahova meg vacsizni vittek olyan hangos bulizos hely volt alig hallottuk egymas hangjat...
Jaj Kitty anycid ngyon jol javul
csak igy tovabb es ne siettessen semmit mert a szervezetet ez most naon megterhelte
Pihenjen amig ottbent van
Tovabbra is drukkolunk
Zsu
Koszonjuk a Nocis hireket
Peti szama neked megvan?
Asszem most akkor Reginanak megy egy nabgy drukk
Csucsu
Naon kemeny...nagy csata lesz ez a szamomra es ha a parom is allandoan vitazik velem ugy nehez lesz
Veletek mizu nem karsz valamit irni magatokrol
m
ndig mondom irj es sosem irsz