Új privát üzeneted érkezett!

Süti, nálam sajna nem amiatt volt.

Alig ettem / eszem kenyeret, a vérvételes nőci is mondta, hogy napi három zsömlénél ne egyek többet, hát én nem is eszem a terhesség eleje óta. Sőt, csak tönkölybúza kenyeret ettem az x. hétig, abból sem nagy adagokat.

Tésztát kb. a 26-27. héten ettem először, nem kívántam addig (kivétel a szülésfelkészítők utáni fél lángos:):):), krumplit sem nagyon sokat.

Süteményeket (férjuram legnagyobb bánatára:)) nem sokszor sütök.

Szóval én csak a pajzsmirigyre tudom fogni.

Terhesség előtt nem ettem édességet, a terhességtől ettem valamennyit (fagyi, kevés csoki), de azt sem mértéktelenül.

Sok zöldséget és gyümit eszem, sőt, aminek nagyon örülök, hogy a leveshez amikor terhes vagyok meg tudom enni a főtt sárgarépát, amire addig még ránézni sem bírtam.

Persze nem azt mondom, hogy mintaétrendem van, közel sem, van, amikor elcsábulok, van, amikor rendszertelenül táplálkozom, csak ez a hirtelen hízás szerintem kizárt, hogy a kajáktól lett volna.

De azért köszi az ötletet :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.13 18:53-kor.
Vendég

Én már nem is tudom mennyi túlsúllyal indultam, de most tartok 8-10 kg-nál, ami szerintem sok. De ha magamat vizslatom egyszerűen sehol nem látok + kilót csak a hasamon. És mások szerint sincs máshol. Tegnap volt itt egy barátom, akit nem láttam vagy fél éve és ő is ebben erősített meg. :D :D
Azt meséltem, hogy az ügyfelek között sok doki van? A múltkor is megkérdezte egyikük, hogy mikor jön ez a baba? Mondom neki. Aha én is akörül saccoltam és fiú ugye? Néztem nagyot. És akkor megkérdeztem, ha már ennyire ért hozzá, mekkora lesz? Nézeget, nézeget, aztán közli, hogy 3,5 fölött. :roll: :roll:
bex13

kicsit elmentem strandolni, meg vacsi, most fürdetés ... erre tessék, nem győzöm olvasni, annyi az info, a téma, hogy .... :roll: muszáj összeszednem a gondolataim :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

Boboka, ahhha.... pedig tök evidens lett volna... :oops:
Madar na látod, így jár aki strandol :lol: :lol: Ha most bárkiben megfordult a gondolat, h irigy vagyok, jelentem tök igaza van!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bex, ez tök jó sztori :) :) :)

Az, hogy ki mennyit szedett fel aztán végképp egyénfüggő... De tényleg az a lényeg és semmi más, hogy
az ember

érezze jól magát a bőrében!

A többi nem érdekes, sőt le van sz.rva :D :D :D

vicger

Boboka,hát sajna akkor tényleg nem fog segíteni,de gondolom ha rendbehozzák a pajzsmirigyed akkor van remény a fogyásra nem?????

Bex,nem sok!!!!!!!!!!!én úgy tudom 13kg -ig okés a hízás,utána kezdenek el a dokik diétáztatni,persze ez sztem doki függő.
Nekem csakis azért kell vigyáznom,amit nem teszek annyira,de szerencsére a szervezetem vigyázz helyettem is,mert én igen :oops: egy nagyon lusta dög vagyok sportolni,és fogyózni vagy diátázni meg méginkább nem tudok.

sutimano76

sutimano76

Húúú, Süti, ennek a cikknek csak a címét mertem elolvasni :oops: :oops: tovább nem mertem

Hát ja, én is remélem, hogy ez a pajzsmirigyes gyogyi jó lesz valamire.

Ha meg nem is a terhesség alatt mennek le a kilók (amire már nem sok esélyem lenne), akkor utána már jól bevált receptjeim vannak a fogyásra, persze van, amit majd csak szopi után fogok tudni csinálni.

Ha elhatározom magam akkor tök szépen le tudok fogyni tizen kilókat, már csináltam párszor.

De tényleg, a lényeg, hogy egészséges kisbabáink legyenek :), a többi csak másodlagos dolog (legalábbis számomra).

Madar, ügyik voltatok a stranddal :wink:
Vendég

hát több a cikkből se derül ki!!!

sutimano76

Scooper, remélem hamar megoldódik a tp-s dolog.

Sex,hát igen erről már volt szó,pont én hoztam asszem szóba,mert nálunk az eleje óta akadozik,tudod én véreztem az elején és akkor nem lehetett 2 hónapig,addigra apika meg el kezdett leállni,úgyhogy mire bennem elkezdtek dolgozni a hormonok,addigra ő szinte teljesen leállt.Bár nálunk volt hogy a melóhelye veszélybe került és anyagi gondok is megnehezítették a dolgot.Mire kilábaltunk,addigra már nagy lett a pocakom,sztem tudatallatt ez is közrejátszhat.Szóval,most abban reménykedek hogy a szülés utáni 6 hét után visszatérnek a dolgok a rendes kerékvágásba,mert így nem hiszem hogy meg lehet tartani egy jó házasságnak.

sutimano76

tök édesek ezek a zsebes ágyracuccok.... csak ollan drágák....
http://folt-bolt.hu/shop_art.php?shop_i ... t=329815,2
nem tudtok olcsóbban valahol?

KépKép
dorkamartini

Dorka,én ezt az oldalt szeretem,de sajnos nincs ár:
http://www.freeweb.hu/kockias/index.php

Kép
v.andi

Az én terhességem pont a naptár szerinti hetekkel működik.Kaptok tőlem új vonalzót,és látjátok hányadik héten járunk :wink:

Madar,most már jó lesz,ha a strandra is viszel laptopot és internet hozzáférést Kép Kép Kép

Kép
v.andi

Ígértem képet a tegnapi szerzemény babakocsiról. Egyelőre csak a hordozós résszel fotóztam le, a mózeskosárral és a sportkocsirésszel nem, de teszek be linket is, ott azok is láthatóak. A szín pedig élénkebb a valóságban. :)

Kép Kép

http://www.brendon.hu/ProductSearch/Col ... 28&whid=25

A kádat nem fotóztam le, de az pedig ez lett:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... tid=127936

Nekem Julcsival is ugyanilyen volt és nagyon szerettük, csak amikor feladtam, hogy lehet még kistesó, na akkor dühömben ezt is jól elajándékoztam.

KépKép
KépKép
madar

Bibi: ígértem fotót a domonyvölgyi strandról, íme, hátha segít a döntésben :wink:

Kép Kép Kép Kép

Ja, a hétközbeni felnőtt belépő ára 500,- Ft volt, Julcsiért nem kellett fizetnem és ebben benne van a napernyő használata is. Hétvégén azt hiszem ugyanez 700,- Ft.

KépKép
KépKép
madar

Andi: jó ötlet :lol: akkor nem kellett volna várni a képekre estig. :wink:
És mi lesz velünk a szülésed után? Honnan fogom tudni, hányadik naptári hétben járunk? :wink:

Dorka: tényleg jók ezek a zsebes cuccok, el lehet bennük rejteni ezt-azt :)

Boboka: igazad van, nem lesz itt gond a kilókkal. Egyébként szerintem egy csomó dolog fejben dől el, ha tudsz hinni benne, akkor tenni is tudsz érte :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

Megyek aludni, zuhany, alvás, holnap korán kelünk. :roll: Ja, és Balaton helyett csütörötökön-pénteken festés a házban. De nem bánom, én pörgettem így fel a dolgokat. :wink: Utána pedig jöhetnek a bútorok. :)

Jó éjt Mindenkinek. :)

KépKép
KépKép
madar

Süti, én pont ma tettem megjegyzéseket, mert állítólag szeret. Mondtam, hogy mozognom kéne valamit, mert most, hogy itthon vagyok tényleg bálna leszek és akkor lenne oka, hogy hozzám se érjen 2-3 hónapig. Erre, persze miért nem mindjárt 5? Aztán közöltem vele, hogy a 8 hét az két hónap. Mert eltelik 8-10 hét 2 alkalom között. Mondtam, hogy tényleg x-elnem kéne a naptárban, meg, hogy a 30 éves házasok is többször vannak együtt, mint mi. De ez nálunk sajnos nem a babával kezdődött. Hullámzó a dolog, néha jobb, néha rosszabb, csak időnként kiakadok. Ilyenkor elgondolkozok, hogy akarom-e én ezt folytatni.
Bocsi, de nem a legjobb a hangulatom, főleg, ha az okát sem tudom. Mert könnyebb beszélni egy struccal, mint vele.
Oké, most fáradt is, mert hétközben meló, hétvégén meg apuval a kerítést csinálják, most éppen betonoztak 2 napig. De akkor is... Baromi sok az eltelt idő. Én meg időnként a falat kaparnám le...
És amikor említetted, hogy férjednek barátai sem nagyon vannak, hát arra gondoltam összeköthetnénk őket. :D Mert az tényleg nem barát aki csak akkor hív ha kell valami. Neki nincs is. Időnként annyira jó lenne tudni mi jár a fejében, rólunk a babáról és még folytathatnám.
De egyébként ezt leszámítva minden oké, csak időnként elkámpicsorodom. Főleg ha idegen pasiktól is azt hallom, hogy milyen csinos kismami vagyok.
Reméljük változik a helyzet, hisz a remény hal meg utoljára! :lol: :lol: bocs a leírtakért...
bex13

Bex: bocs, hogy belekotyogok, de zuhany után visszanéztem. Csak egy apró észrevétel. Próbálj vele úgy beszélni, hogy azt ne támadásnak, kritikának stb. vegye. Szerintem nem biztos, hogy az a helyes módszer, ha azzal szembesíted, hogy 2 hónapja nem is igazi férfi. Lehet, hogy ezt már próbáltad, de talán inkább kérdezz, mit gondol erről, miért lehet így, mit szeretne Ő stb. stb. stb. talán ha így kezditek akkor Ő is beszédesebb lesz. Tudom, hogy nehéz, mert közben Te is abban az időszakban vagy, amikor több odafigyelést igényelsz, de valakinek ezt a kört meg kell szakítani.

Manó: a zuhany alatt jutott eszembe, hogy nem is tudom, Ti végül melyik járgány mellett voksoltatok. Szóval, és megvettétek már?

Na, most már tényleg megyek. :)

KépKép
KépKép
madar

Bex: mégegyszer elolvastalak. Tényleg jó lenne tudnod, mi jár a fejében. Éppen ezért KÉRDEZD MEG! Menni fog, hidd el, csak elkezdeni nehéz. :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar köszi, (nem belekotyogás) de már mindent megpróbáltam és amikor időről időre ugyanott kötünk ki, akkor kissé ingerült, csalódott és még sorolhatnám mi vagyok. És ha kérdezed nem válaszol vagy elterel vagy elhülyüli, (miért nem mindjárt 5?) vagy baromságokat mond amit mind ismerek már. Egyébként nem támadtam, tényleg abból indult, hogy mozognom kéne, mert a térdemnek is jót tenne a bicaj valószínűleg. A szobacangáról csak nem esem le. :lol: :lol:
Jó éjt.
bex13

Erről oldalakat tudnék írni milyen vele beszélni. Röviden csak annyit, hogy amikor hazaköltözött a saját anyja és apja nem tudta kihúzni belőle, hogy 5 év után mit keres otthon? Én ennél kicsit előrébb vagyok, de mint írtam könnybben szót lehet érteni egy struccal, aki a fejét a homokba dugja és madárfóbiám van! :lol: :lol:
De nem panaszkodom, csak leírtam. Ő a férjem és remélem ez így is marad!
bex13

Hát igen Bex.Hasonló a helyzet.Sajna én ma is visszautasítást kaptam.Nem kívánja és nem tudja miért,nem is gondol rá,stb.Vagy amit nekem nem akar mondani,hogy már nem vagyok olyan szexi ,mint rég,és ezért nem.De ha ő nem tudja akkor én honnan tudjam.Na mindegy hagyom,aztán majd megváltozik ha megszültem!!!!Csak elég gáz,merthogy 40 fölött van már,remélem még nincs itt a vége a dolognak.Mindenesetre az anyagiak nagyon zavarják.ezt legalább kiszedtem belőle.Meg gondolom az is hogy hirtelen csak az ő fizuja van,mert a tp-m ugye nem sok.És most lehet hogy hülyén hangzik,de ha valami csoda folytán,holnaptól olyan havi 100 e-vel több jönne a családi kasszába,akkor lehet javulna a helyzet.No mindegy majd kiderül.

sutimano76

Dorka,tudom,hogy csak nekem,de ezeket az ágyra függőket nem olyan nehéz legyártani,a kövi két hétben nagyrészt leáll a nővérem varrodája,ha veszel anyagot,feljössz ide,akkor megcsináljuk. a héten csinálok egyet,ha kész felteszem ide,sajna anyagom nincs csak egy kevés,de hogy milyen lenne azt meg tudom mutizni!!!

sutimano76

Madar nekem nagyon tetszik a strand,de ez természetes víz???Vagy bányató???

sutimano76

Kép Kép Sziasztok itt van két ötlet zsebestartóra

Kép
lipót beatrix

Én tépözárat raktam a fülekre!

Kép
lipót beatrix

Boboka... megnéztem a naptárt (sajna nekem sem volt először egyértelmű amikor először olvastalak... :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :) )
De azóta rájöttem, hogy én az orvos szerint a 35. naptári héten fogok szülni... de ez még a jövő zenéje.... (a kisbabánk fej-nagysága miatt....) :? :? :?
vikiviktor

Madar.... tök jók a szerzemények... :)

Süti... nekem eddig még nem szólt se doki... se überokosvédőnéni... hogy sokat híztam volna... :oops: :oops: :oops:
Talán ez azért is van... mert nagyon sovány voltam régebb.... :oops: :oops: nem tom.... :)

Beatrix... tök jók ezek a zsebes dolgok... asszem én is csináltatok! egy ilyent... :) :) :)
vikiviktor

Viki,nekem a versenysúlyom amire szívesen visszafogynék 51 kg.Az hogy közben 54 és 58 között ingadozok,és a terhességet 60 kezdtem,így végül is nem 9 kg,híztam,hanem attól függ,hogy honnan veszem.Az átlag 55-56 képest is már több mint 13 kg.Ha te alapból sovány voltál és terhesség nélkül is kellett volna híznod,akkor nem sok a 20.de amíg se a doki,se a leleteid nem igazolják a sok hízást,addig nem is kell diétázni.Amúgy amennyire vizesedett a lábad már a közepén,lehet a nagyrésze víz,és tényleg nem híztál sokat!!!!!A képen nem látszik a 20 kg.

sutimano76

Zsebes cuccokra visszatérve:nekem is nagyon tetszenek,de mit lehet a zsebekbe rakni,mert próbálom én kitalálni,de nem jövök rá.Dorka,Andi és többiek ti mit tennétek bele?????

sutimano76

én tenék bele kicsi mesekönyvet meg rágcsazörgőket amik éppen nincsenek a babánál meg minden csudi jó dolgot:))) a lényeg, hogy csdi aranyos:)

amugy micsin illen későn? én épp berágtam páromra....

KépKép
dorkamartini

péntek óta raftingol..ma pestre ment ugyan de üzletfelekkel nyamizni...a héten szabin lesz amugy....... és amikor kedvesen mondom neki, hogy húúú iszonyat hisztis vagy...húzósak voltak a spanyolok... válasz: ha én is délben keltem volna biztos nem lennék hisztis
na ez az amitől nagyon ki tudok akadni..... és már látom előre amikor megkapom, hogy mit panaszkodsz hiszen te csak itthol vagy a gyerekkel......
ilyenkor legszívesebben........ és azt utálom, hogy tök örültem, meg szerelmes voltam meg vártam haza meg készültem, meg csináltam vacsi..pedig keményedtem rendesen...és akkor nemhogy az ember kapna sok simit meg babusgatást... hanem nesze bmeg.... te csak henyélsz egész nap.....

KépKép
dorkamartini

Hát igen Dorka én is érzek egy kicsit ebből a te itthon vagy és ne várj extra kedvességet vagy elismerést azért ,mert terhes vagy.De nálunk sztem még az anyagiak is bejátszanak.Sajnálom de néha megmondom a magamét,hogy a kaja nem terem a hűtőben,a porszívó se magától műkszik,a felmosó se egyedül töröl,és jé mindig van vasalt ruha a szekrényben,pedig az se terem.

sutimano76

Sutimano: Ezt a két zsebestartót az unokahugaimnak csináltam. A felsö részben kis zsebek vannak oda rakták a krémet popsitörlöt stb.Alulra nagy zsebek kerültek amibe a pelenkát tárolták!

Kép
lipót beatrix

[quote="dorkamartini"]
írta:
dorkamartini

amugy micsin illen későn? én épp berágtam páromra....

Tudod én enm vagyok annyira álmos,és mivel holnap nem lesz áram ki tudja meddig,így alhatok sokáig,mert amíg nincs áram nem tudok semmit csinálni,szinte.

sutimano76

húúú aki késztetést érez ilyenekre azt irigylem naon....
http://regiuj.blogspot.com/
nekem tökre teccenek amiket kitalálnak
én régen csináltam ilyeneket anyuval de mióta nem lát valahogy átálltam a inkább megvszem kategóriába.... pedig akár egy kis erőbedobással én is megtudnám csinálni... - őszintén szólva kedvet kaptam....

ez a nemtud az ember semmit csinálni ismerős.....amúgy én azért is vettem fel ma ezt nagyon mert éppen délután volt egy kiakadásom mert egyszerűen tehetetlen vagyok... és ez néha kiborít. Nem ehhez az életritmushoz vagyok szokva, nehéz belenyugodni néha... aztán nehéz abba belenyugodni, hogy sajna nincsenek a baráti körben -legalábbis a közeliekben - babásak...mindenki azt a tempót nyomatja mint én is a baba előtt...magyarán totál nincs rám idejük....és néha kva nehéz ez a része..........

KépKép
dorkamartini

Szép jó reggelt mindenkinek!

Vicger: Köszi, sikerült kicsinyíteni, majd kiderül, ha beszúrom a képet hogy ment.

Kata:: Enyim apa szeptemberre kérte a szabiját, azért csak egy hetet volt itthon júniusban. Meg jár 5 nap apasági szabadság is, amit elvileg kötelesek kiadni. Ha aug-ban szülünk, akkor van gáz, mert náluk előre van ütemezve a szabadság, és akkor is csak szeptemberben kapja meg. De aug-ban meg anyukám van szabin, úgyhogy majd lesz valaki itt.

A sex az elején még nem okozott gondot, most már apát zavarja a baba a pociban. Mióta mozog azóta. Azt hiszem ezt el kell fogadni.
De az a hathetes sztori jó Babcika!

Kép Kép Kép Kép

Vicger: Nagyon jó, végre sikerült!

A kocsi az örökölt.
A szobát meg csak így három részletben sikerült, de remélem látható. Kicsit nagylányosabb már, de lesz öcsisarok is, majd ahogy növögetnek a gyerkőcök.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Jó reggelt!

Csak gyorsan egy-két reagálás, mert rohanok:

Viki: Kösz :)

Süti: nem bányató, természetes. :)

Taranee:
szép szoba és teljesen jó kis kocsi ez, ügyesek vagytok. :)

Bex: azért ne add fel, úgy látszik, ez az időszak nekik is nehéz és számos változással jár. :wink:

Most rohanok, szép napot. :)

KépKép
KépKép
madar

Kép
Vendég

Szép jóóóó reggelt!

Gondoltam indítsuk egy ilyen tablicskuval a napot. Ha már számolunk visszafele. :wink: :lol:

Kép

Kép Kép
manósziget

És akkor....

Dorka, ha teccenek ezek a zsebes tárolók és van elképzelésed, akkor összehozhatlak anyummal, ő szokott mindenféle patchworkös dolgokat csinálni. Én is most varrattatok vele Mírának falvédőt.
Ami pároddal volt sajna ismerős.. de hát férfiból van, és ők soha-de-soha nem fogják megérteni és a csepp kis agyukkal felfogni, hogy mit jelent terhesnek lenni, majd később itthon lenni egy sokszor egész nap nyekergő kisbabával hosszú távon! Én is sokszor kaptam és kapok hasonló dolgokat, de azt hiszem már kezdek beedződni és elengedem a fülem mellett. Nem eccerű, de rájöttem semmi értelme velük vitatkozni. Valahogy ők is másként élik meg a terhességet és ez náluk is vmiféle megváltozott lelki- és idegállapottal jár együtt.

Madar, naon cééép a járgány! :) A strand meg, áááááááá. Irigy-irigy vagyok, hogy nektek ilyen jó kis hely van a közeletekbe. De látom nektek kimarad a Balcsi most, majd gondolok rátok a hűs (? 29-30 fokos :D) habokban. :lol:
Babakocsi... :d Hááát, végül teljesen más lesz, mint ahonnan elindultam (Quinny --> Abc-Design --> Concord --> Peg Perego... asszem ezek voltak az állomások :D) Na, és végül Graco Trekko lesz. Mivel nekem a súlya és a mérete nem számít, így maradt a többi nyolcvanmillió kritérium és annak ez az egy felel meg. Természetesen mózessel (textil) és bázistalpas hordozóval. ;)
Majd mostanában akarom megrendelni, és olyan 2-3 hét alatt jön meg.
Kép

Huh, ma is qrva meleg lesz, van. :?

Kép Kép
manósziget

Dorka, ne írjam át Dominikre a nevet?

Kép Kép
manósziget

Sziasztok!

Manó: brumika Lotti lesz, átírnád? :)

köszi!!!

Éppen Bobokára várunk, nemsokára ideér ... délután pedig Süti jön hozzánk, szalvétatechnikázunk majd :)

Bazi meleg van, takarítottam most reggel, fürdőkádat mostam, WCket pucoltam, beágyzatam mindenhol, konyhát kitakarítottam, Lilla után összepakoltam .... és TOTÁL KÉSZ VAGYOK !!!! ... legszívesebben beülnék egy kád vízbe, olyan melegem van és elfáradtam ... és még csak fél10 ... ma mjuszáj elmennünk bevásárolni is, tegnap passzoltam, de ma már nem lehet ... :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi, átírtam.
Sikítson még az, akinek vmi nem stimm. Elvileg ha vki jól vezette a picasás listát, annak minden jó. ;)

Kép Kép
manósziget

Madar, Manó nagyon jók a babakocsik tetszenek!

Manó, nagyon jó a tábla!

Taranee, nagyon jó lett a babaszoba, élőben is megnézem majd. Képzeld jövőhéten lehet már megyünk haza takarítani. Babakocsi is szupi!

Kép
kata05

Megint jó kis kényes téma: SZEX

Azt hiszem terhességen kívül is eléggé színes az a paletta,amit érinthetünk vele, hát még az ember lánya ennyi hormonnal és földrajzi domborulattal :lol:

A férfiak is mások, én második apukát "fogyasztom", de úgy érzem nagyon sok múlott és múlik rajtunk, NŐKÖN!!!

Volt, hogy az elején 2 hányás közt (bocs undorító, de ez van), de "örömmel" nekiláttam a női "szerepemnek", amit persze nem bántam meg később, miután rendeződött a hormonszintem.

A harmadik harmadban vagyunk, ez tény! A mai napon belenézünk a tükörbe és tudnunk kell, hogy nem-nem, kisebbek nem leszünk, csak nagyobbak, de mégis, valami biztos van, amit a párunk szeret bennünk. Lehet elég egy kacér mondat, egy jól takaró tunika, egy film (bocs megint extrém , de segít ilyenkor)...egy jól irányzott csók közbeni "támadás".

Tudom, nem ez a legfőbb vágyunk, gondolatunk, pláne leterhelve a belső tusáinkkal, mint félelmek, kérdések, és ki kell mondani, de kinek nem fordult meg még a fejében, hogy a párunk máshol keres esetleg örömet, akár 5000 Ft-os kedvezményes áron?

Nem kell válaszolni, és nekem lehet beszélni arról, hogy feltétel nélküli bizalom, meg stb...sajnos öreg róka vagyok és skorpió, akit nem könnyű "beültetni a hintába". A férfiak kényes kérdések, témák elől szívesen húzódnak be a szótlanság csigaházába, és mi szereztünk ezzel egy másik komplexust, gratulálok nekik érte.

DE! Hangsúlyozom, NŐNEK kell maradni, sokan írtátok, a kulcs a kezünkben. Nekünk kell a férfit most is ilyen körülmények és helyzetek kialakulása után is meghódítanunk. Esetleg baromi jó röhögéssel hagyjuk félbe, és megpróbáljuk máshogy, de érezzük, hogy ketten vagyunk "bajban" és együtt kell áthidalni ezt az időszakot, ami szerintem nem szülés után 6 héttel kell, hogy elkezdődjön!

Erről saját tapasztalat, a vérzésem eltűnt a folyással együtt szülés után 2-3 héten belül. Kivártam a 6 hetet az elsővel, majd fél évig nődokihoz jártam mert iszonyatos fájdalmat éreztem minden egyes alkalommal. A második-harmadik gyermeknél 3-4 héten belül egy pohár pezsgővel megidézve nekiláttunk, és azt hiszem nem bántam meg!

Elnézést, hogy megint hosszú és okoskodó voltam, de ha nekem akkor valaki mert volna ilyen nyíltan beszélni a szexről, nem cseszek el dolgokat, ami lehet, hogy a válásom első lépcsőfokai közé sorolható, mert ugye 12 év alatt sok minden történt, de a mai napig vallom a férfit az otthonnal és az ággyal, persze a konyhával is lehet magunk mellé kötni egy életre!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Amúgy csajok tök szuper babaszekereket szereztetek be!!!

Én sajnos még mindig semmit, mert egyszerűen nem tudom, hogy vegyem meg az egyiket 70 ezerért használtan, vagy egy no name kocsit, ugyan ennyiért új állapotában??? :? :?

Amúgy a másik dilemmám, hogy szeptember, és lassan tél, ami miatt órákat nem sétálhatunk amúgy sem, és akkor tavasszal meg már a sportkocsi az, amit használunk :? :? :?

Fene tudja mit tegyek, ha elsők lennének, akkor biztosan nem gondolkodnék ennyit a pénztárca kímélő üzemmód miatt, de tudom, hogy többet akkor sem szülök, ha falhoz állítanak puskával a számban (elnézést) :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

mano lécci írd át:) bár lehet szülőszobai kérdésre reflexből martint fogok mondani:)))) ezen kezdtem el parázni a múltkor:))) de jobb szeretnék egy kis Domit. és legyünk inkább csíkosak egy rózsaszín egy kék....... ööööö..... más kívánságom nincs..... ja de van......én inkább aug végén szeretnék szülni:)))

ma téényleg iszonyú meleg van - menjen vízbe aki teheti

ja mano - akkor nézek ki anyagot és megbeszéljük a zsebit mert nekem nagyon bejön...... ha van bézs - barna gyerekmintás anyag amit láttál esetleg valahol annak is örülök.... én nem nagyon találok..... mivel nem tudjuk rózsaszín vagy kék ezért azok kiesnek... a sárgát nem szeretem.... meg az egész minden úgyis csoki árnyalat nálunk...kivéve a játékok:)).....ajjj de jó.... ki is nézem mellik fajta teccik nekem:))) köszi

KépKép
dorkamartini

Sziasztok,

Manó: jó a tábla. A pihenőszék megjött, egyenlőre csak egyet rendeltem, mert van egy hinta is, így majd eldöntik kinek mi jön be - és ha szükséges, akkor majd rendelek még egyet.

Én azt hiszem összerakhatom a kezem a kicsi férjem miatt: állandóan könyörög, hogy ki se kelljek az ágyból. Ha netán van olyan nap, amikor tényleg sokat pihenek, akkor mindig dicséretet kapok. amikor meg mondom neki, hogy még egy csomó dolgot el kell intézni a gyerkőcök érkezéséig, akkor arra mindig az a válasz, hogy írjam össze és majd ő...

Hízás: nea ez volt az egyetlen, amire azt mondta, hogy ugye nem leszel dagadt után - igérd meg :) Erre most, hogy 9 kg híztam az ikrekkel eddig és az orvos is állandóan nézeget, hogy nem híztam sehova csak a hasamra (sok buta férfi, nem tudják, hogy a gyerek az ott van ..), így már erre is azt mondja, hogy miért nem hízom már?? De persze azt is hozzá teszi, hogy majd ha meglesznek a törpök, akkor edzenem kell ám....

Hát a kezem egyre rosszabb:
eddig csak a jobb kezemen a két középső ujj pattogott - az izületek-, amikor kinyitottam ill. behajlítottam. Erre ma reggel már ki se tudtam nyítni az a két ujjamat - a másik kezemmel kellett kifeszíteni. Azóta bejáródott, de azért mégis :shock:

Szerintetek mitől lehet, tudok vele valamit csinálni? Vagy reménykedjek, hogy szülés után visszaáll?

Egyébként ti hogy vagytok? Én tegnap elég carul voltam és ma is folyamatosan keményedik a hasam - pedig el kellene mennem hálórucit venni a kórházba. Valahogy úgy érzem már, hogy bármikor indulni kell..... és még össze sincs rakva a cuccunk....

t-pk

csunyeszka szerintem tök igaz amit írtál....
egyszer egy barátnőm mondta, hogy jobb anyáink ezt tanítanák meg nekünk..hogyan tratsuk meg a pasit és nem a nagy egyenjogúságot.... mert azt max elhitetni lehet... mert ollan nincs..

bennem viszont az okoz néha bajokat asszem......a: mindig én engedjek és oldjam meg???!!!

és nagyon úgy tűnik ha ember lánya kicsit belefárad ezekbe akkor lesz a baj.....
és néha igenis fárasztó sakkozni.....

mert nem lenne e jobb ha mondjuk mi járnánk terhes gondozásra a pasik meg előkészítőre vagy nemtudom... egy kocsmának álcázott pszichológushoz, vagy futás közbeni megbeszélésre.. amikor is kibeszélhetik magukból mi nekik ez az egész és megtudnák mi is az ő szerepük ebben...... mert halvány lila gőzük sincs szerintem
nekünk is mennyivel jobb lenne ha értenék mi folyik bennünk és hogyan segíthetnek....- és ne mondjátok, hogy ha ezt mi magyarázzuk akkor el is hiszik.....szerintem nem.....

és azt hiszem tényleg ott van a legnagyobb baj, hogy ezt a témát valahogy nem tudják meg és kibeszélni, nincs tapasztalatcsere...azt se tudják mi folyik körülöttük, csak próbálnak alkalmazkodni valamihez aminek örülni kéne de egyenlőre nekik csak bajjal jár.... és még persze ezért is vívódnak magukban....

nnna befejeztem....:)))
lehet hüleségek...de még morcos vagyok a tegnapi miatt:))

KépKép
dorkamartini

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?