Megint jó kis kényes téma: SZEX
Azt hiszem terhességen kívül is eléggé színes az a paletta,amit érinthetünk vele, hát még az ember lánya ennyi hormonnal és földrajzi domborulattal
A férfiak is mások, én második apukát "fogyasztom", de úgy érzem nagyon sok múlott és múlik rajtunk, NŐKÖN!!!
Volt, hogy az elején 2 hányás közt (bocs undorító, de ez van), de "örömmel" nekiláttam a női "szerepemnek", amit persze nem bántam meg később, miután rendeződött a hormonszintem.
A harmadik harmadban vagyunk, ez tény! A mai napon belenézünk a tükörbe és tudnunk kell, hogy nem-nem, kisebbek nem leszünk, csak nagyobbak, de mégis, valami biztos van, amit a párunk szeret bennünk. Lehet elég egy kacér mondat, egy jól takaró tunika, egy film (bocs megint extrém , de segít ilyenkor)...egy jól irányzott csók közbeni "támadás".
Tudom, nem ez a legfőbb vágyunk, gondolatunk, pláne leterhelve a belső tusáinkkal, mint félelmek, kérdések, és ki kell mondani, de kinek nem fordult meg még a fejében, hogy a párunk máshol keres esetleg örömet, akár 5000 Ft-os kedvezményes áron?
Nem kell válaszolni, és nekem lehet beszélni arról, hogy feltétel nélküli bizalom, meg stb...sajnos öreg róka vagyok és skorpió, akit nem könnyű "beültetni a hintába". A férfiak kényes kérdések, témák elől szívesen húzódnak be a szótlanság csigaházába, és mi szereztünk ezzel egy másik komplexust, gratulálok nekik érte.
DE! Hangsúlyozom, NŐNEK kell maradni, sokan írtátok, a kulcs a kezünkben. Nekünk kell a férfit most is ilyen körülmények és helyzetek kialakulása után is meghódítanunk. Esetleg baromi jó röhögéssel hagyjuk félbe, és megpróbáljuk máshogy, de érezzük, hogy ketten vagyunk "bajban" és együtt kell áthidalni ezt az időszakot, ami szerintem nem szülés után 6 héttel kell, hogy elkezdődjön!
Erről saját tapasztalat, a vérzésem eltűnt a folyással együtt szülés után 2-3 héten belül. Kivártam a 6 hetet az elsővel, majd fél évig nődokihoz jártam mert iszonyatos fájdalmat éreztem minden egyes alkalommal. A második-harmadik gyermeknél 3-4 héten belül egy pohár pezsgővel megidézve nekiláttunk, és azt hiszem nem bántam meg!
Elnézést, hogy megint hosszú és okoskodó voltam, de ha nekem akkor valaki mert volna ilyen nyíltan beszélni a szexről, nem cseszek el dolgokat, ami lehet, hogy a válásom első lépcsőfokai közé sorolható, mert ugye 12 év alatt sok minden történt, de a mai napig vallom a férfit az otthonnal és az ággyal, persze a konyhával is lehet magunk mellé kötni egy életre!