Sziasztok!
Betti: rendben, de ráért volna ám! De ha már arra mész (Takarék), akkor útba esünk mi is, ha kocsival mész, főleg. Akkor meg inkább ide gyere, lefutok a pénzért és viszem a szalagot, ha az úgy jó. Annyit (két perc) itt tudom hagyni őket Emesére. Egyeztethetünk is, mikor mondjuk alszik Bence, Dórit felkapom és lefutunk a ház elé! Jó így?
Nagyon szuper, hogy lesz baba a családban! Hány hetes az anyuka? Lehet már tudni a nemét? Jóban vagytok tesóddal?
Talira majd gyertek, mindig örülök Nektek (is).
Lola: Anyuék már odaadták a bicót, nagyon örült neki, volt persze vita rajta Bencével. Ő is azzal akart játszani. Úgyhogy egyenlőre kint tároljuk (helyhiány is), majd levisszük. De most Bence miatt még nem vittük le.
Édi Zotyó, hogy fogtündért játszott!
Nálunk is ez van, volt kis meglepi, de pénz is már a párna alatt.
Tornacipő: semmi esetre se vegyél márkásat, minek? Emese ugyan nem hagyta el, de azért a heti két óráért tényleg felesleges. Mi a dechatlonban vettünk TÉPŐZÁRAS könnyű kis tornacipőt, kb. 1800 forintért. Most is ott akarok, mert már kicsi. Sz.fehérváron is van, gondoltam, Siófokról hazafelé megvesszük ott, ha van.
Táska: hát a Hannah Montanas, ami tetszik neki és amilyet én hajlandó vagyok megvenni (ergónomikus) az 15000 forint. Már utána néztem. Kodály tériben még nincs, de majd hoznak. Azt úgy veszem meg neki, megbeszéltem vele, hogy alsóban azt kell hordani. Hátizsák fazon, úgyhogy simán jó nagyobb lánynak is. Mondtam, az sem érdekel, ha már nem bírja Hannah kiscsajt, akkor is azt kell hordania!
A másikra próbálok vevőt találni. Anettéket esetleg nem érdekli? Semmi baja, egy mosást elbírna. Tavaly 11ért vettem.
Moncsi: örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Gondoltam ám Rátok, mikor itt szakadt az eső! A lényeg, hogy együtt volt a család és pihentetek!
Köszi az ajándék ötletet Neked is, megnézem majd a képet, amit raksz! Rollert szereti Zsoci?
Velünk minden ok. Délután voltunk tesóméknál mega köszöntésen (minden családtagnak van valamije júliusban). Jókat kajáltunk. Tesóm édes volt, mint mindig. Még tortát is kaptunk!
Úgy néz ki, Bencének is a három napos láz vírus van. Ma már egyáltalán nem volt lázas, csak hőemje, nem is csillapítottam. Ma még volt fosi, de nem vészes, este egyet hányt sajnos (tápit), és mára ő is kiütéses lett. Arcán néhány, nyakán főleg, hátán és hasán. Király! De legalább nem szalmonella! Attól nagyon paráztam!
Gabi: Gergő jobban van? És mit mondott Nektek a doki erről? Nem kell akkor semmit csinálni? Normaflore és kész? Meddig tart, várhatólag mikor múlik el? Fertőző? Köszi előre is a válaszokat!
Na megyek, Bencuska már alszik, Dóri és Emese még elvan. Mindjárt altatom Dórit.
Sziasztok, jó éjszakát!
Szilvia
TALI: akkor szerda délután 16 óra körül Jubi park? Vagy más ötlet a helyszínre? Szívesen vesszük szerintem, bár én szeretem a jubit!