Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

JÁgi!
Hmm nagyon fincsi a mai ebédetek.

Lola!
A férjed tündéri tündér volt hogy elszaladt tescoba.
Gondolom nagy volt az öröm. :D
Melóhoz kitartást.Furcsa lesz bizti.
Noé baba kivel lesz?
Tesóm még otthon lakik egy utcányira tőlünk,de már készül a lakás ahova mennek.A csajszié a kéró egyébként.
Sajna az első babájuk elment tavasszal(méhenkivüli volt),szerencsére spontán elment,ha nem ki kellett volna venni a lány bal petevezetőjét.

Moncsi!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat!

Sztem ma elég hüvös van.Szomszéd gyerkőcök meg simán fürdenek,a kétéves is.Én meg Istire melegítőt adtam.
Ebédet már jól evett.Sztem semmi komoly.
Bár ha taknyolni fog továbbra is akkor sztem mi kihagyjuk a talit.

Emeseanyu!
Holnap akkor beviszem a melóhelyedre és befizetem a pénzt.Igy a biztos.Hátha nem tudunk menni talira.

Betti

Kép
berna23

Vagyis hétfőn viszem be a pénzt.Vasárnap senki nem fog fogadni. :D

Kép
berna23

Betti, felváltva lesz Velük Apu (táppénzen van épp, műtét utáni lábadozás) Anyu meg férjem (ők szabiznak felváltva 1-1 napokat).

Kíváncsi leszek hogy bírják. Somától nem aggódok, ő max. lefárasztja a nagyszülőket (Apu mindent megenged Neki sajna... :? ) Anyunak szót fogad. Inkább Noéra leszek kíváncsi, Ő azért reggeltől egész kora délutánig nem volt még Nélkülem...
Bár csak 8-ra megyek, max 2-ig, lesz mikor csak 12-ig leszek, de akkor is... furi lesz na!

Igen, örült nagyon Soma a sulis bizgentyűknek, mondta is, hogy Anya lett 2 iskolás dolgom és nem került pénzbe!!! :shock: :wink: Édes szívem úúúúgy elhiszi még ezt a fogtündéresdit! bár az elsőnél nagoyn alaposan rákérdezett, hogy biztos nem mi raktuk oda????

Fürödtek ma somszédban? Bár ahol sütött a nap, ott azért meleg volt, de sokszor fújt a szél!

Zsanka: Lilit, kádat, csempét, ázást megbeszéltük ma! Tényleg tetszik a hajad, fiatalos, laza! :D

Szilvianyu, holnap délelőtt megyek Anyuékhoz át Sárberekbe, otthon lesztek esetleg?Nem alkalmatlankodnék, meg Rá is ér a karszalag tényleg mondd ám meg, ha nem jó! Vagy Jubiba nem jöttök esetleg délután? Vagy sétálni másfelé? (stop, játszó?hm??)

lola77

Sziasztok!

Betti: rendben, de ráért volna ám! De ha már arra mész (Takarék), akkor útba esünk mi is, ha kocsival mész, főleg. Akkor meg inkább ide gyere, lefutok a pénzért és viszem a szalagot, ha az úgy jó. Annyit (két perc) itt tudom hagyni őket Emesére. Egyeztethetünk is, mikor mondjuk alszik Bence, Dórit felkapom és lefutunk a ház elé! Jó így?
Nagyon szuper, hogy lesz baba a családban! Hány hetes az anyuka? Lehet már tudni a nemét? Jóban vagytok tesóddal?
Talira majd gyertek, mindig örülök Nektek (is).

Lola: Anyuék már odaadták a bicót, nagyon örült neki, volt persze vita rajta Bencével. Ő is azzal akart játszani. Úgyhogy egyenlőre kint tároljuk (helyhiány is), majd levisszük. De most Bence miatt még nem vittük le.
Édi Zotyó, hogy fogtündért játszott! :) Nálunk is ez van, volt kis meglepi, de pénz is már a párna alatt.

Tornacipő: semmi esetre se vegyél márkásat, minek? Emese ugyan nem hagyta el, de azért a heti két óráért tényleg felesleges. Mi a dechatlonban vettünk TÉPŐZÁRAS könnyű kis tornacipőt, kb. 1800 forintért. Most is ott akarok, mert már kicsi. Sz.fehérváron is van, gondoltam, Siófokról hazafelé megvesszük ott, ha van.

Táska:
hát a Hannah Montanas, ami tetszik neki és amilyet én hajlandó vagyok megvenni (ergónomikus) az 15000 forint. Már utána néztem. Kodály tériben még nincs, de majd hoznak. Azt úgy veszem meg neki, megbeszéltem vele, hogy alsóban azt kell hordani. Hátizsák fazon, úgyhogy simán jó nagyobb lánynak is. Mondtam, az sem érdekel, ha már nem bírja Hannah kiscsajt, akkor is azt kell hordania!
A másikra próbálok vevőt találni. Anettéket esetleg nem érdekli? Semmi baja, egy mosást elbírna. Tavaly 11ért vettem.

Moncsi:
örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Gondoltam ám Rátok, mikor itt szakadt az eső! A lényeg, hogy együtt volt a család és pihentetek!
Köszi az ajándék ötletet Neked is, megnézem majd a képet, amit raksz! Rollert szereti Zsoci?

Velünk minden ok. Délután voltunk tesóméknál mega köszöntésen (minden családtagnak van valamije júliusban). Jókat kajáltunk. Tesóm édes volt, mint mindig. Még tortát is kaptunk! :oops:

Úgy néz ki, Bencének is a három napos láz vírus van. Ma már egyáltalán nem volt lázas, csak hőemje, nem is csillapítottam. Ma még volt fosi, de nem vészes, este egyet hányt sajnos (tápit), és mára ő is kiütéses lett. Arcán néhány, nyakán főleg, hátán és hasán. Király! De legalább nem szalmonella! Attól nagyon paráztam!

Gabi: Gergő jobban van? És mit mondott Nektek a doki erről? Nem kell akkor semmit csinálni? Normaflore és kész? Meddig tart, várhatólag mikor múlik el? Fertőző? Köszi előre is a válaszokat!

Na megyek, Bencuska már alszik, Dóri és Emese még elvan. Mindjárt altatom Dórit.

Sziasztok, jó éjszakát!

Szilvia

TALI: akkor szerda délután 16 óra körül Jubi park? Vagy más ötlet a helyszínre? Szívesen vesszük szerintem, bár én szeretem a jubit!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola: holnap délután készülünk át anyósékhoz, egész héten nem voltunk Bencuskám miatt. De délelőtt előreláthatólag itthon leszünk (bár elfutnék valamikor plázába, de nem biztos, csak Dórival, kinőtte a sport cipőjét, de akkor is itthon lenne anyu, ha vigyáz Bencura). Szóval szerintem itthon leszünk délelőtt és nem alkalmatlankodsz egyáltalán! Tényleg, még nem is voltál nálunk! Mikor jönnél? Inkább korábban, vagy mikor?

Munka: szerintem jó lesz. Neked is kell ennyi kikapcsolódás. Cicizik még Noé? Kettőig hamar elmegy az idő! Somával meg beszélj, hogy fogadjon szót Papának, aki elsős nagyfiú az már inkább segítsen a papának, ne hátráltassa! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Hugi
sajnálom Ronit......nem is tűnt fel a szülinapi bulin,hogy sántít.....
Kíváncsi leszek Pesten mit javasolnak neki,dönts úgy ahogy Neki a legjobb lesz,tudom nehéz,nekem is voltak 20 évig macskáim,jártunk mi is jó sokat állatorvoshoz.
Virág nagyon ügyes!!!!!sütivel kapcsolatban..én ha ezt a sütit csinálom, a tetejére krémet szoktam tenni,rá a gyümi,majd tortazselével vonom be. :wink: Volt amúgy sikere?

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Berna
nagyon jó lázra,náthára oscillococcinum nevű homeós golyócska gyereknek is és felnőttnek is.
Én 1/2-1/2 adagot szoktam Vikinek adni baj esetén naponta,nem baj ha összerágja,jó íze van.
Jobbulást!!!!!++++++++++++++++++++++++++++

Keresztelő
Vikinek 17 hónaposan volt a keresztelője az alsógallai templomban és utána a Vadvirág étteremben ettünk vacsit,nagyon fini volt.

Tali
nekünk kedd,szerda jó talira......Jubi parkra szavazunk mi is :P

Lola
aranyos dolog ez a fogtündéres sztori,de mi eldöntöttük,hogy az elsőnél kap valami apróságot,aztán 100-200 ft/fogacska a perselybe...
Ari a férjed,hogy képes volt elmenni a tescóba ajándékért....... :D

EDB anyu
írtam privi választ....

Ma a veresegyházi medve otthonban voltunk töltök fel majd képeket a picassamba......meg ide pár képet a névnapozásról....

Sziasztok:Erika

cseriviola

Névnapos képek.....
Ajándék mesekönyvvel
Kép Kép
Rég áhított babával....
Kép Kép

Imádom!!!!! :P
Kép

a képen látható babának van egy története.....
Viki tavaly szeptemberben szokott le a pelusba kakilásról és tért át a bilibe kakilásra....ez a baba kint volt a virágbolt kirakatában és nagyon tetszett neki....akárhányszor elmentünk előtte mindig emlegette,hogy ő ezt nagyon szeretné.
Mondtuk neki,hogyha majd a wc-be fog kakilni akkor megkaphatja...ez teljesült szerencsére,és most boldogok vagyunk :wink:

Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Szilvianyu: mondjuk 9.30-10.00 között? De menjél nyugodtan cipőért Dórival ám. Megcsörizlek akkor v.mikor 9 után, oks? Táskát megkérdem Anetéktól oks!?

Cseriviola:
A medveparkról hallottam hogy jó... már néztem a honlapjukat is! És szeptember óta még megvolt a virágboltban a baba?
Lili napot tényleg tartjátok Vikinek? (Mi egyik fiúnak sem, azt sem tudom fejből mikor van Márkó ill. Vince nap! :) )

lola77

Sziasztok!

Húú! Nagyon kész voltam estére. Még sírógörcsöm is lett. Gergő 2 órán keresztül sírt, hullámokban (percenként). Már azon voltam, hogy ha még az utolsó próbálkozásom (hideget fújó hősugárzó) sem jár sikerrel, akkor szólok Zolinak, hogy jöjjön haza (délután 6-ra ment dolgozni) és vigyük a gyereket ügyeletre. Ciciztettem, teáztattam, ringattam, adtam Viburcol-t, mosdattam az arcát hideg vízzel (na ekkor gyanakodtam, hogy melege lehet, pedig nincs meleg a lakásban) amint leraktam és kimentem a látószögéből sírt. Lehet hozzászokott ebben a két napban, amíg hajnaltól magam mellé vettem, hogy ott vagyok mellette. Ma reggel is fél 8-tól még 10-ig aludtunk még a nappaliban egyet és szinte meg sem moccant, olyan jól aludt. Én meg még reménykedtem, hogy már nincs láza, akkor jobb lesz az esténk, éjszakánk. Utóbbi még lehet.

EDB anyu!

Háromnapos láz (exanthema subitum)
Vírus okozta fertőző, kiütéssel járó betegség, mely három napos lázas szakot követően a láz megszűnésekor jelenik meg. A betegség cseppfertőzéssel terjed, a fogékonyság nem nagy. Hat hónapostól a 3 éves korig gyakori gyermekbetegség. 1-2 éves kor közt a leggyakoribb. A betegség lezajlását tartós immunitás követi.
Szövődmény: A magas láz alatt néha lázas görcs jelentkezik.

Ezt találtam interneten róla. Még arra lettem volna kíváncsi, hogy meddig fertőz, meg hogy mikortól kell a bizonyos napokat számolni, a láz megszűnésétől, vagy a pöttyök eltűnésétől, de gondolom az utóbbi. Valami olyan rémlik Daninál, hogy 2 napig fertőző képes még a "beteg".

Dokinéni még annyit mondott, hogy a hasmenés azért van ilyenkor, mert úgy kell elképzelni, hogy amilyen kiütések jelentkeztek a bőrön, hogy olyasmi van a beleiben is és ezért van a hasmenése. Erre javasolta a Normaflore-t, de semmi más teendő nincs ilyenkor. Ezt neten is írták. Ami jó, hogy Dani mivel megkapta már, pl neki semmi baja nem is lett, mert immunis rá.

Nálatok akkor azért kell vigyázni, mert Dórika ezt még nem kapta el. Így fogékony lehet rá.

Gyorsan elküldöm. Hátha olvasod!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Lola!

Irigyellek is meg nem is a munka miatt! De ami jó és gondolom emiatt nyugodt szívvel fogadtad el az ajánlatot, hogy jó helyen tudod a gyerekeket.
Milyen ügyes Soma, hogy ilyet "barter-olt" a fogáért cserébe. Nagyon szupi férjed van!

Liliknek Boldog névnapot!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Betti!

Az tök jó, hogy babázhat a család megint. Nálunk is ugye jöttek az unokák, mint az orgona síp. De mi nem nagyon jártunk egymáshoz babázni. Okát nem tudom. Valahogy a férjem nővérével ritkán tartjuk a kapcsit. Pedig tbányaiak. Még telefonon sem. Így olyan érdekes állandóan a szitu, ha netalán hónapok elteltével találkozunk.

Cs.Eri!

Azt szeretném kérdezni, hogy a marcipán masszákat hol szoktad venni? Létezik belőle sötét barna, esetleg fekete? A Szamos marcipán oldalán találtam ilyet, meg Mickey-es figurát is, de nem tudom hol lehetne beszeretni is Tbányán! Tudnál segíteni nekem ebben?? Előre is köszönöm!
Nagyon szép ajcsikat kapott Viki! De ezért cserébe Ő is adott valamit nektek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Megyek aludni!

Jó éjszakát!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Lola: 9 óra teljesen megfelel. Úgy néz ki, nem megyünk cipőért, mert anyu nem ér rá délelőtt. De tescoba majd utána lehet elfutunk, mert kéne Bencunak a nyaralás miatt melegítő, meg hosszú gatya (csak farmere van). Iszonyat a kölyök. 86-ost hord, de már csak 92-est veszek neki. Dóri 92-es, 98-ast.
Köszi, ha megkérdezed a táskát. Nem tudom, mennyire ragaszkodik az ujjhoz Anett, szerintem jó a táska, csajos, 11-ért vettem, jóval olcsóbban odaadnám.
Akkor várunk 9 felé!

Gabi:
köszi az infókat, közben én is hasonlókat találtam neten! Nekem is nagyon nyűgös Bence, legszívesebben mindig kézben lenne. Sokat sírdogál. Azért biztos fáj a pocakjuk is! Ráadásul a héten 3 foga jött ki Bencének. Kemény időszak!!! De mivel van itt még kettő, nem tudom állandóan kézben tartani. Neki általában elég, ha lát engem (bár most nem, itt nyöszörög mellettem a földön). Gergőnek is jobbulást továbbra is! Szegény!! Állítólag a pöttyök után 1-2 nap még. Lappangási időre 5-15 napot olvastam.

Remélem Dórika nem kapja el, de sajnos várható, mert néha dinka módon beveszi Bence cumiját, pedig mindkettőnek van külön-külön vagy 5. Egyik nap is, mióta beteg Bence, láttam a szájában kék cumit, rögtön kivettem. Pedig igyekszem, hogy ne legyen a keze ügyében. Már csak abban bízom, hogy ha kijön, nyaralás előtt túl legyünk rajta. :(

Na mentem, rendezem őket. Most kakált be Bence, kíváncsi vagyok, milyen.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Cserieri: Viki cuki a képeken, főleg a dinnyésen. Nekünk is van Emesével ilyen képünk! Néztem medvés képeket, szuper az is! Mezítlábas park is jó ötlet! Kicsit nagyobbak lesznek a kicsik (jövőre) most már mi is nyakunkba vesszük az országot szerintem! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

EDB anyu!

Hát foggal párosítva ez a betegség biztos még cudarabb lehetett. Embert próbáló időszak az biztos. Kivi vagyok én is Bencu pelustartalmára! Hogy rendeződött-e már!
Gergőmé is most van folyamatban. Drágám már vagy fél órája nyögdös.
Éjszaka jól telt. Fél 2-kor kelt enni, nem olyan könnyen mint szokott, de visszaaludt és háromnegyed 7-kor kelt legközelebb. Mostanában ha hason van, olyan jókat alszik. Biztos így jobb a pocijának!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na pelustartalom normális volt reggel! Igaz adtam is neki a krumplit, banánt, amit a dokinő székletfogó kajának javasolt és a Normaflore!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: nekünk is normálisabb volt a kaka, most már arra vagyok kíváncsi, hogy hányszor lesz egy nap, mert az a lényeg. Látszik, hogy gyógyul azért Bence, mert most három napig végig aludta az éjjelt, tök sokáig aludt reggel is, de ma éjjel fent volt kétszer és csak velem volt jó neki.
Csak helyrejönnek....
Jók az új vonalzóid..

Lola: örülök, hogy itt voltatok! Azért legközelebb gyertek is be! :)

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, nálunk is ez a menü. Három napja Bence csak répát, krumplit eszik, meg almát. Meg tápit. Inni nagyon sokat ivott, ügyeske. Még a sodioralt is megitta, mindennap.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Remélem mostmár minden babuci kigyógyul a betegségekből.
Istike nem lázas szerencsére viszont sűrű jön az orrából.Kedve étvágya kiváló,de azért holnap megmutatom dokinéninknek.

Emeseanyu!
Rendben nekem igyis jó hogy hozzátok viszem a pénzt.
Majd priviben ird meg légyszi hányas házban laktok.
Holnap akkor a nap folyamán majd egyeztetünk és megyek.
Jaj hogy velem mennyi gond van. :P :? :D

Tesómék babája még csak 7-8 hetes.Még nagyon az elején járnak.
A neme?Hát kislány lesz,Istikénk azt mondta.Én hiszek abban hogy a gyermekek megéreznek ilyesmit.
Amúgy tesóm 27 éves nagyon jó a viszonyunk.Egy szobában nőttünk fel.Mikor éjszakás volt,alig tudtam elaludni annyira hiányzott a szuszogása.

Lola!
Bizti jól érzik majd magukat a srácok.Agyon lesznek kényeztetve.
Soma de édes hogy azthitte ingyen lett meg a tancucc.Majd a suliba dicsekedhet hogy ö az elhullajtott tejfogaiból beszerezte a tanszereket. :D

Gabi!
Szegény Geri.
Dani hogy viseli ha sokat sír az öccse?

Betti

Kép
berna23

Tali helyszíne,időpontja nekünk megfelel.sztem addig kutya baja sem lesz a törpének.

Remélem Ági hamar tud jönni.Már nagyon kiváncsi vagyok a szüléstörténetre,főleg Levi bébire.

Kép
berna23

Sziasztok!
Liliknek Nagyon boldog névnapot!
Most rohanok!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Most már Dórikám is beteg! :( :( Egész nap semmi baja nem volt, délután volt egy híg kakija, akkor még nem gondoltam semmire. De egy óra múlva megint és tök büdi. Hazarohantunk, már hőemelkedése volt. Gyorsan elkezdtem neki adni, amit Bencének. Remélem gyorsan túl leszünk rajta. Nagyon kemény két pici beteggel! :( Úgyhogy lehet, hogy most először kihagyjuk a talit. Szerdára szerintem nem gyógyul meg Dóri, talán addigra megy le a láza és kezdődik a pöttyösödés. Sajnálom, nagyon... a talit is, de őket még jobban. Bence változatlanul nagyon nyűgös. Most már alszik mindkettő. Nagyon fáradtak voltak.

Na megyek is, rendezem Emesét. Remélem ő már nem kapja el, bár azt olvastam, hogy kicsiknél fordul ez elő. Hurrá.

Sziasztok

Szilvia

UI: extra mennyiségű pelust használtunk/használunk ebben a pár napban! :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Azért egy kis szerencse a szerencsétlenségben, így mire megyünk üdülni biztos helyrejönnek! (addig még van két hét).

Szilvia

UI: Betti, olyan aranyosan írtál a bátyádról! Én is hiszek abban, hogy a kisgyerekek sok mindent megéreznek.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, megvettük Dórika ajándékát. WADER-es építő. Mert mindig az Emese legójával akar játszani, de azzal nem engedem. Jópofának tűnik. Meg egy aranyos pólót.
Sok játékot semmiképp nem akartam, tényleg alig tudjuk eltenni a sok játékot abban a szobában (három gyerek mellett).

Kép
Kép
Kép
emesedora

És még fini Cserieri tortája lesz! :lol:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Most csak gyorsan......

SAjnos nekünk sem jó a tali,mivel kedden du-tól csüt-ig kint leszünk anyósoméknál,mednce,jó levegő,kert....illetve én csak szerda estig,de ki akarjuk használni a jó időt,anyósom is szabdnapos lesz :wink:
Ma is kint voltunk és bár nem volt igazán strandidő,Vikit alig lehetett kiszedni a medencéből :lol:

EDB anyu
írtam priviket....

Sziasztok,jó éjt:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Cserieri:
írtam privit!

Betti:
délelőtt vagy délután jönnél? Délelőtt megyünk a Kodály térre, visszaviszem dokihoz a kicsiket, viszem magammal a szalagot, ott is találkozhatunk. Hívj fel légyszí, ha olvasod ezeket a sorokat. Max. negyed tízig maradunk ma itthon (10-ig van rendelés). Ha addig jössz, ide gyere, ha utána érsz csak rá, akkor hívj már fel.
Köszi.

Tali:
bár ugyan mi nem megyünk (betegség), azért Ti nyugodtan tartsátok meg. Cserieriék nem tudnak menni. Ki lesz ott?
Szerda, délután 16 óra, Jubi park.

Résztvevők:
.
.
.
.
.

Na mentem, rendezem őket. Éjjel Dóri lázas volt, hasmenése egyszer, de kedélye elég jó. Bence nyűgösebb (biztos foga is). Nekem pluszban megjött. Úgyhogy most KÁNAÁN van itt! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Ági!

Remélem hazértetek a kórházból..Dorka hogy fogadta Levi babát??Amint tudsz tegyél fel képeket pici Manóról, már nagyon kíváncsiak vagyunk rá..

Puszi Nektek, Ági

Kép Kép
joosneagi

Csak egy esti kép rólunk.. Kép

Kép Kép
joosneagi

na mag még egy... Kép

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Most csak gyors jöttem:

Ági: Levi baba születéséhez gratulálunk!! Jó egészséget és sok-sok tejcit kívánunk.

Lilikéinknek boldog névnapot!!

Hugi üzeni, hogy nem tudja mikor fog tudni jönni, mert elromlott a laptopjuk. Melóból olvasni tud, de necces az is.

EDB: Bencusnak, Dórikának jobbulást!

Joósnéági: helyesek vagytok a képen :)

Megyek,mert el kell pakolnom az ablaktól a konyhába meg a Máté szobájába, holnap jön a redőnyös javítani.

Erika:remélem én is, hogy addigra itt lesznek a könyvek.

Pusz!

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!
Húúú Szilvianyu, tarol Nálatok most a pechsorozat. Sok puszi és jobbulást Dórikának is, pedig tegnap délelőtt abban a csini "hálóingben" olyan édi volt, ahogy rohangászott a lépiben! Édes. Bence jobban van már azért? Dokinéni mit mondott Rá?
Nyaralás előtt még adj Nekik sz.tem c-vitamint, akkor talán nagyobb eséllyel túlélitek bacik nélkül. Szorítok hogy így legyen!
Köszi a karszalagot.

Tali: akkor eddig még csak Én v.ok???
Jelentkezzetek még azért. Angika is mondta, hogy jönne!

J.Ági: nagyon jó rólatok ez a kép, Bius hogy vigyorog, de édes...

Cseriviola: megn éztem a maciparkos képeket, ahol Viki etet és eszik, az n.on jó (látom kezében a szendvics). És ott lehet venni mézet a maciknak, vagy vittétek? Nagyon jó képeket csináltatok!

lola77

Képeket is teszek:

Kiskutya:
Kép

Pakolok a tesó dolgai közt:
Kép

Új zoknikat kaptam Dédiéktől nézzétek:
Kép

Találtam valami finomat, Anya:
Kép

lola77

Sziasztok!

Tegnap írni akartam neked EDB anyu, de Geri pont felkelt és iszonyat sírós volt. Megjegyzem éjfél volt. Volt vagy 1 óra mire elaltattuk. Férjem már azt mondta, inkább megy dolgozni. Mondtam, hogy és ebből nekem 5 ilyen csudi jó éjszaka jutott.
Szóval azt akartam írni, hogy sejtettem, hogy Dórika is elkapja, csak nem akartalak elkeseríteni. Kívánom, hogy peregjenek most hamar a napok. Kitartás! Tényleg nagyon rossz a 2 pici beteg gyerek, de még Emeséd is ott van! Tudsz azért vele is foglalkozni? Vagy azért most többet alszanak a picurok? Be tud segíteni valamiben Emese?

Lola!

Nagyon helyes Noé a képeken. Kis csibész!
Már dolgozol, vagy majd jöv héttől?

Végre megcsináltam azt amit már régóta akartam és vágyam volt. Takarítógéppel átmentem a nappalin, az étkező székein, a hálóágyon (plüss) a háló szőnyegén és most várom, hogy Gergőm is ébredjen, mert még a gyerekszoba szőnyeget is megakarom csinálni, ha már egyszer összeszerkesztettem a gépet.

Na fel is ébredt! Megyek folytatom!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi:ma már 8.30-tól 13-ig dolgoztam igen.

Micsoda vágyaid vannak!!! (Ahogy megfogalmaztad hallod!) Anyuka-sors! :? :D

lola77

Lola!

És milyen volt? Te Soma és Noé között dolgoztál?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi:
hát igen... várható volt. Főleg, hogy egymás szájába nyúlkálnak, egymás cumiját bekapdossák. De hát ez van. Legalább túl lesznek rajta. Dórika különben sokkal jobban viseli, láznál nyűgős kicsit, de ma még csak egyszer volt láza, csillapítottam és azóta semmi. Viszont neki is megy a hasa, ma már volt 3 kaka. Bencének halványodnak a pöttyei, dokinéni szerint.

Neked még megy a hasa Gergőnek? Bencének reggel volt egy normális, tök örültem, aztán délután egy hasmenés, azóta még semmi. Jó, kevesebb van, mint eddig, de már elmúlhatna. Amíg pöttyei vannak, lehet hasmenés? Erről mit mondott a Te dokid. Enyém semmit! :roll: :evil:

Lola: tök ari a fotókon Noé. Édes szívem, úgy bírom! Jól szétpakol! És milyen volt meló?
Hát igen, most aztán ránk jár a rúd. De hát ez van. Ezután már csak jobb jöhet. Mondtam ma a Rossmannban, hogy most többször fognak látni (pelenka miatt). :)

Betti:
Örülök, hogy találkoztunk reggel. Kedves voltál, és Istike is jó fiú volt. Mondta anyukám (az volt az anyukám), hogy nagyon szépen és tisztán beszél Istike. Utána még mentetek játszóra?
Nagyon drukkolok Nektek minden tekintetben (ház, böli, munka, stb).

Igen, elég keveset tudok most Emesével foglalkozni, ezért is engedtem meg, egyik nap húgoméknál aludt, ma délutánra barátnőjéhez ment Kertvárosba, de lehet, hogy holnap is megy. Van ott kert, mit tartsam itt. Levittem ma őket, direkt délelőtt, nem volt más a játszón, csak mi (ne fertőzzünk senkit), de húsz perc után szaladtunk fel, Dórának hasmenése volt, ki is folyt neki és lázas lett. Hát ez van... Remélem hétvégére már okésak lesznek.
Szegény Bence változatlanul nyűgös, gondolom a foga miatt. Dokinéni mondta, milyen szép nagyok lettek (már rég látott minket, keveset voltunk mostanában betegek).

Tali: tényleg nehogy már egyedül legyenek Éviék! :) Joósné Ági, Angiék írták, hogy mennének, nem? Zsankáék, Csilláék, Moncsiék, Ritáék? Szilviéknek is írhattok sms-t (Évi?), hátha elmenne (aznap megy párja pont ki). Én is nagyon sajnálom, de nem merem bevállalni, semmi értelme, hogy mást is megfertőzzünk. De jövő héten ha lesz, mindenképp megyünk!

Sziasztok
Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

A "találtam valami finomat Anya" képet be kéne valahova küldeni! Annnnnyira cukkkkerrrr! És mit talált különben? Remélem ehetőt! :wink:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi: ha már ennyire belejöttél és ez vágyaid ne továbbja, nálunk is lenne egy-két tisztítani való: nagyszoba ágy, nagyszoba szőnyeg, kisszoba ágy, kisszoba szőnyeg! Mit szólsz?? :shock: :P

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Gyerekek már fél 8 óta (Geri kicsit korábban) alszanak. Dani drágám a hajába kente a gyógyitári popókrémet, míg én gyorsan lezuhanyoztam. Ekkor Ő már túl volt a fürdésen, így újból ruha le, kádba be és hajmosás. Megjegyzem nem sikerült kimosnom (nagyon zsíros állagú a krém) így holnap még vissza kell térnem a dologra. Vacsizott és mivel nem aludt napközben. Így ment is aludni.
Gergőmnek konkrétan nem megy a hasa, mert nem híg a széklete. Hanem Ő valamiért alapból szenved a kakával. Kérdeztem, hogy miért van ez, azt mondta a dokinéni, hogy még valszínű neki több idő kell a hozzátápira átállásra (bél ügyileg). Na meg kicsit folyik az orra és ilyenkor szokott fájni a hasa, minimálisat hurutos a széklete.

Jobbulást el is felejtettem kívánni Dórikádnak és Bencusodnak. Igen, ami pozitív legalább az egészben, hogy immunisak lesznek erre (legalább is Daninál működik).

Szilvi!

Megbeszélhetjük a takarítást, ha bevállalod még "maradék" két gyermekemet addig. :D
Lehet nekem kerülte el a figyelmemet, de Bencének megvettétek már a szülinapi ajcsit.? Dórikáét olvastam.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja és hogy pöttyös időszak alatt is lehet-e hasmenés, nem is kérdeztem. De szerintem még előfordulhat, mert ekkor még a vírus ürül és még lehet hogy utána is "normális" miután pöttyök is eltűntek, mert "belül" ki tudja hogy néz ki a kis belük.

Tali:

Apa délutános a héten, így nem tudnánk eljutni (autóhiány).

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi:
igen dolgoztam Soma 20 hónaposan bölcsis lett, onnantól dolgoztam majdnem 4 évet Noéig. Én direkt így akartam, bevált Nekem. Most viszont megint tök jó itthon. Főleg a mai nap után látom-érzem.
Jó volt azért felnőtt körökben dumálni, dehát úgyis a gyerekekről beszélgettünk, gondolhatjátok... :)
Melóba azért vissza kell rázkódni, lassan ment minden. 1 év kihagyás, az 1 év kihagyás. Még jó, hogy lesz újra 1 évem pont jövő nyárig....
Reggel 6-kor keltem, így értem be kocsival 8.30-ra (út autóval kábé 8 perc...) Na jó 1 gyereket vittem is ugye. De jövőre 2-t 2felé kell majd lerakni, áááá nem várom!

Szilvianyu, tényleg Szilvinek lehet küldök sms-t de csak holnap este, ha leszünk azért legalább 5-6-an!

V.erika, Cirmike? Veletek mizú, ki jön?

lola77

Ja, Szilvianyu, igen úgy emlékszem kiflit ettünk Somával és abból pottyant le darab, Ő meg lecsapott rá... :D

lola77

Lola!

Az igen! Jó korai kelés.
Ezen én is elgondolkodtam, hogy hánykor kell kelni, hogy mindkettőt a helyén tudjam. Nagyon kemény lesz ez is. Én sem várom!

Gergőm már fent is van! Evett egy jó nagyot. Kihoztam mert kicsit sírt, nyomta a kakát is. Bementem a szobába, hogy hozzak pelust neki és mire jöttem már játszott. Kicsit hagyom, nincs olyan késő még.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

sziasztok!

Liliknek boldog névnapot kívánok!
És azt hiszem Somákat sem köszöntöttem :oops: így ezt is pótolnám! Isten éltesse őket :)

EDB anyu!
Bencének és Dórinak jobbulást kívánunk!!! Reméljük hamar túl lesznek rajta! Julcsi 6 hósan kapta el ezt a 3napos lázat+pötyiket, de én nem emlékszem, hogy hasmenése is lett volna.
Így legalább a nyaralásra újúlt erővel mehettek majd :lol:

Az idén mi csak strandra megyünk majd, szerettünk volna a Balcsira, de sajna a festések, szobarendezések miatt nem lesz rá időnk, meg pénzünk se nagyon :( De jövőre majd bepótoljuk!!! :D

Lola!
Nagyon aranyos Noékutyus :) ! Mi megyünk a talira! De mikor lesz? Keresem, de sajnos nem találom. Szerda, CSütörtök biztosan jó !!! A Jubi park nekünk is jó, de ha máshol lenne mobilisak vagyunk :)

Hugi!
Nagyon sajnálom a kutyusotokat! :(
Virág milyen ügyes a konyhában!

Erika!
Nagyon szép ajándékokat kapott Viki! A medence miatt kissé irigykedem :oops: én is el tudnám viselni :)

Gabi!
Takarítabi való nálunk is akad :roll:
Remélem hamarosan rendeződnek az éjszakáitok, jobbulást Gerinek is!!

JoosnéÁgi!
NAgyon arik vagytok a képen :)

Hétvégén Itt voltak Zolti nővéréék. Sajnos évente csak 1x-2x találkozunk, mert a Tisza mellett laknak :( De szombaton ott voltunk anyóséknál mindannyian. !en vannak tesók, két nővére és egy huga van. A lurkók nagyon elvoltak! 11 unoka volt jelen, alig tudtuk néha szemmeltartani őket :)

Jó éjt mindenkinek!

Angi
angika

Sziasztok!

Először is a Szilvi tesóknak kívánom, hogy most már gyógyuljanak meg. Egyenek sok C vitamint, az biztos segít a vírus pusztulásában és a szervezetük is erősödik.

Mi nem megyünk a szerdai talira. Kihasználjuk a jó időt meg azt, hogy az Apa is szabizik és megnézzük a gyémánt fürdőt. Hétvégén nem akarok menni mert biztos sokan vannak. Akkor inkább kimegyünk a kertbe. Vettünk kis medencét abba lubickolhatnak majd.

Megyek aludni!
Jó éjt!
Móni

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok,

Jó sokat írtatok megint, alig tudom visszaolvasni.
A névadónk jól sikerült, a csajok egész jól bírták, bár Vivi éppen abban a negyed órában nem volt kibékülve a világgal és csak az anya kezében érezte biztonságban magát. Mikor át akartam adni tesómnak, vagy sóginőmnek, hogy ők fogják, egyből nekiállt sírni. Így az én kezemben hallgatta végig a műsort, nem mintha nagy jelentősége lett volna ennek.

Utána a Vadvirágba mentünk vacsizni. Jóosné Ági azt hiszem ezt te kérdezted. Az is nagyon jól sikerült. A vacsi fincsi volt. Vivi már kissé nyügös volt a vége felé, sajna nem bírtam elaltatni, mert minden érdekessebb volt számára. Kicsit pihizett csak az ölembe, de ennyi elég is volt neki, mert 20 perc pihi után újra kivirult.
Este persze hamar ágyba dőltek. Aranyos volt a Niki, nagyon odavan a sóginőmért, hazafele azt hajtogatta, hogy hazavisszük Krisztit :-)
Rakok fel egy pár képet. A ceremónián apósom fényképezett, azok a képek még nincsenek meg, de majd abból is rakok fel.

EDB anyu,

Dórikának és Bencének mihamarabbi jobbulást kívánunk. Szegények, olyan rossz, amikor betegek a picik. Átérzem a helyzetet, hogymilyen nehéz két beteg picivel. Nekem is ha betegek,akkor mindig egyszerre azok. Hál istennek nem sokat voltak eddig azok, de amikor elkapnak valamit, akkor mind a ketten ágynak tudnak dőlni.

Lola,

Aranyos a képeken Noé.... A kiskutyusos kép a legjobb. Igen Vivi nekem nagyon hamar felállt és szinte mindent hamarabb csinált mint Niki. Már oldalava lépeget is a kanapé mellett és ha fogm a kezét, próbál menni is. Kis ügyeske. Persze ezt látja a nővérétől....

Gabi,

Nektek is mihamarabbi jobbulást kívánunk. Most nem tudom hirtelen ki (Gergő vagy Dani) de mitől alszik rosszul? Irtad, hogy sokat kell éjszakázni....
Engem Niki kezd kikészíteni. Sajna őt még altatni kell, vagy csak ott kell ülni mellette míg el nem alszik, és ha netán éjjel vagy halnalban vmitől felébred és nem lát egyből elkezd sirni és be kell mennem. Na innentől már kiosonni sem tudok olyan könnyen mert mindig felébred. Mostanában pedig már nem akar köztünk aludni. Szóval ilyenkor eléggé kikészülök, mert keveset alszom.
Vivi ennek az ellentettje,. Altatnom sem kell, beteszem a kiságyba és elalszik magától, és reggelig fel sem kel. Hát mindig is mondják, hogy az első yereket nagyon el lehet rontani....

Talira mi sem tudunk menni, mert mi is kimegyünk a strandra ha már ilyen jó időt mondanak.

Ágiról annyit, hogy ma délután jöttek haza. Levi jól van, nem cukros, jók a veséi. Ági is jól van. Dorka meg sürög-forog körülöttük,alig tudnak lépni, Dorka mindenben segíteni akar:-) Édes kicsi szivem.....

Bocs ha nem mindenkinek reagáltam.....

Jönnek a képek..

Kép Viviennel :-)

Kép Sóginőm Nikivel, én meg Vivivel

Kép Az étterem előtt :-)

Kép Kicsit közelebbi

Kép Keresztanyu és Niki

Kép Vivi is rámozdult a tortára :-)

Csilla
lexyca

Sziasztok!

Köszi továbbra is a jobbulást üziket (Moncsi, Csilla). Bencének tegnap egy normális, egy hasmenéses kakija volt. Tök furi, nem tudom, hogy ez még belefér e. Még pöttyös, de halványodik. Emellett a foga is jön, talán attól hasmenéses?
Dórika tegnap egyszer volt lázas, meg éjjel egyszer. De csillapítható neki is, hál istennek. Neki is van hasmenése rendesen.

Tali: (besegítek a szervezésbe). Akkor ha jól szűröm le, hogy kik lennének ott:

Lola+2 gyerek
Betti+1 gyerek
Angika+1 gyerek+1 pocaklakó
Zsanka?
Cirmike?
Ritáék?
Szilviék?
.
.
.

Jövő héten mi is megyünk. Ha helyrejönnek.

Csilla: szuperek a képek, nagyon csinik voltatok, a lányoknak ari az egyforma ruha. Sóginődet látásból ismerem.
Köszi az infókat Ágiékról, szuper, hogy minden rendben van! Aranyos Dorka, ahogy segít, hagyni is kell neki, amit szabad, nehogy kirekesztve érezze magát. Majd ha lesz ereje Áginak, kis lopott fél órákat próbáljon csak Dorkával tölteni, ne legyen féltékenység.

Na megyek, Bence (szokás szerint) itt sír az ölemben. Lassan egy hete állandósul a sok sírás, nyöszörgés.

Sziasztok

Szilvia

UI: VIGYÁZZATOK, NAGYON MELEG LESZ MA! HŐSÉGRIADÓ!!!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Hú, szörnyű ez a hőség...Mi lesz még holnap????Itt bent is nehéz elviselni, jó lenne kimenni a strandra, de két Manóval egyedül nem tudom bevállalni.

Képzeljétek..Írtam tán, hogy Antónak felül már kifehéredtek a fogai és az egyiknek ma úgy láttam, hogy az egyik csücske ki is bújt.De aztán tegnap észrevettem nevetés közben , hogy alul is ottvannak a foltocskák, így min. 3 foga jön egyszerre, de a túloldalon is meg van duzzadva z ínye. Bár észre is veszem, mert napok óta nagyon visítós a drágám és hiába ecseteltem neki felül az ínyét, ezek szerint azért sírt tovább, mert alul is fájt neki..Neki is most jó csűnya zöldes trutyis a kaksija, de ezt a fogacskának tudom, be..
Szerintem Biusban is volt valami múlt héten, mert minden nap ment a hasa, vagyis napi egyszer volt csak wc-n, de akkor folyós volt neki.Ezen kívül más baja nem volt, szerencsére..

Csilla!

Nagyon csinik voltatok mindannyian!!!Kösz az infókat Ágiékról, remélem ő is mihamarabb jön és mesél...

Én nagyon szívesen mennék a talira, de félek, hogy 4-kor még megbolondolunk ebben a melegben...

ost megyek, mert Antika elaldudt, Bius meg még kínlódik, oda kell mellé feküdnöm...

Kép Kép
joosneagi

Ja, és a legfontosabbat el is felejtettem írni.Már pár kanál főit elfogad pici fiút..A banánt meg nagyon szereti, tegnap csak simán összetörve adtam neki és tök jól ette, ma kikevertem egy kis darált kekszel és ez végre ízlett neki, úgy ette ahogy azt kell..Kíváncsileszek, hogy mejd a mai főzihez mit szól...De inni még mindíg nem akar üvegből..

Kép Kép
joosneagi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?