Mellesleg szep jo reggelt mindenkinek!
Ez lemaradt. Mint ahogy a tegnap esti bejelentkezesem is, ugyani Kristof nehezen aludt el, viszont reggel koran kelt. Epp most szundit megint egyet, lehet, hogy nekem sem artana, mert zug a fejem, mintha masnapos lennek, de nem fog menni, mert neha felsir.
Most erkezik a hetedik es nyolcadik fogacska, pontosabban a hetediknek ma reggelre kikerult a teteje, gondolom emiatt nyugos.
Velem es a kisebbik babaval annyi tortent, hogy vasarnap sikerult degeszre ennem magam a vasarnapi ebeddel. Nagyon ra voltunk mar mozdulva. Tudni kell, hogy vasarnaponta en igen ritkan fozok kerek ebedet (tehat husleves, plusz porkolt, sult husi, rantott hus, vagy ilyesmi), mert mindketton csaladja igen hagyomanytisztelo. A ferjemmel ugy nottunk fel, hogy nem telt el vasarnap husleves nelkul, epp emiatt szeretjuk, viszont ha nem muszaj, akkor nem esszuk heti ket napban (merthogy mindig annyit sikerul fozni, hogy marad hetfore is).
Most megis megkivantam es csirkehuslevest foztem jo sok uj zoldseggel, valamint rizseshust. Nagyon jol esett, viszont akkora voltam vasarnap estere, mint egy torokbasa.
Gondoltam ez reggelre elmulik, de nem tortent meg, reggel meg mindig hatalmas volt a hasam, hiztam is egy kilot.
De ma reggelre ez az egy kilo eltunt, a pocak viszont maradt, a ferjem szerint ez mar inkabb a terhessegtol van, nem a rizses hustol.
Szerintem feljebb koltoztek a beleim, vagy nemtom. Ma tartok egy gyumolcsnapot, mert elegge erzem, hogy puffadt vagyok es nem vagyok teljesen "tiszta", egy kis meregtelenites nem art.
De a ruhakkal nekem meg igy sincs gondom, legalabbis tegnap este meg mindig a legszukebb farmeremben mentem vasarolni es nem volt kenyelmetlen, azon kivul hogy vasarlas elott es utan is meglatogattam a wc-t pisi miatt mas gondom nem volt.
Terhesruha: ne vessetek meg, de tegnap eloszedtem egy olyan terhes gatyamat, amit nem ajandekoztam tovabb. Ki sem hajtottam teljesen, csak raneztem a derek reszere, meg a szabasara es olyan szanalmasnak ereztem magam a gatyaval egyutt, hogy csak na. Azutan nezegettem neten a kismama ruhakat, hogy szokjak a gondolathoz, de egyszeruen nem megy. Nem talalom oket szepnek, csinosnak. All a hatamon a szor, ha arra gondolok, hogy megint felveszem a terhesnadragjaimat, megint a mellemig fog erni szinte a derekresz, megint en leszek bennuk a leglaposabb seggu no a keruletben a szabasuk miatt es szenvedhetek, hogy milyen cipot vegyek fel hozzajuk, mert olyan szuk a szaruk. En keptelen voltam tavaly talalni igazan jo allasu kismama nadragot, amiben igazan jol ereztem magam. Ami a legkenyelmesebb volt, az brutalisan rosszul allt.
Tudom, hogy nyapic vagyok, de asszem, hogy amit fel tudok huzni leggings-t vagy harisnyat a hasamra, illetve amig megtom oldani a csipogatyaim viseleset, addig en nem fogok terhesnadragot felvenni es az is kizart, hogy egyel nagyobb szamu nacit magamra huzzak a pocakom miatt.
A felsokkel meg ki is egyezek, de a nadragok!!!!
Nektek tetszenek egyebkent? Nem ugy allnak rajtatok, mint tehenen a gatya? Csak en vagyok ennyire valogatos?
A masik: azon gondolkodom, hogy mi legyen telen a kabattal. Kristofot november vegen szultem. Nem vettem terheskabatot, mert jo sokba kerult es nem is neztek ki valami jol, sajnaltam ra a penzt. Anyukamtol kaptam egy kabit, ami nagyobb volt ket szammal minimum, mint az eredeti meretem, igy a pocakomon osszeert, viszont minden mas porcikamnal oriasi volt, logott, igy soha nem hortam. Kardiganban es ket pulcsiban jartam (egyutt), vagy a regi kabatomban, amit nem gomboltam ossze.
De ott csak ket hidegebb honapot kellett atveszelnem, most meg mi atvisszuk az egesz kemeny telet es epp akkor leszunk a legkerekebbek.
Ti gondolkodtatok mar a kabat kerdesen?
Venni fogtok?