Sziasztok lányok!
FIGYELEM!!! Fél napos hideg élelmet a gép mellé, hosszú leszek! Bár lehet, hogy már a felét el is felejtettem!!
Súly:
Bibi, mi foghatunk kezet, én is 73-ról indultam, tehát kb stimmel. Én is Janóval +15kg-val jöttem ki a kórházból, és meg is maradt, és most + 10, tehát már 83., pedig meg voltam ilyesztve,hogy cukors vagyok, és míg nem fogadott a cukordoki addig diétáztam, 3 óránként ettem, csak teljes kiörlésű kenyeret, egy fél kilós 3-4 napig is elég volt, és mégis 4-5 hetente 2.5 kg feljött, de a védőnéni azt mondta ez még ok. Hát nem is tudom. Ami tapasztalatom Janó után. Én depis voltam, és mindent és mindenkit alárendeltem a gyereknek. Énnek hatására, és hogy lelkiismeret furdalásom ne legyen, hgoy éppen miért hagyom ott, enni mentem általában, és ettem is mikor hazajött apa, ennek eredménye,hogy még kövérebb lettem... Apát nem annyira, de magamat elhanyagoltam kicsit, aztán észbe kaptam, Norbi UPdate, 5 hét=-10 kg. Már 61 kg voltam, de aztán meguntam és rendesne kezdtem étkezni, nem zabálni, csak rendesen enni, és visszajött, sőtt. Most úgy esetem teherbe, hogy 90 naposoztam, hát meglátjuk mi lesz a vége, de le fogom adni én is, mert apát szerintem zavarja, bár nem mondja, de zavarja.
Sex:
Ebben nem látszik,hogy apát zavarna bármi, inkább az elején. Engem néha zavar, de " a kezdő lökés" után már nem igazán. Nem kell semmit erőltetni, megy minden a saját utján. És szerintem a lényeg, hogy szülés után is természetes legyen, hogy szeretitek egymást ,testileg is. Én a 6 hetes vizsgálatról gumival és szexi fehérneművel mentem haza, és elhihetitek,hogy apát nem a +15 kg érdekelte akkor
Mosás: Én a mi mosóporunkkal mostam 60 fokon,külön a rucikat, és nem öblítőztem, mert azt mondta egyszer valaki,hogy fogjam meg a rucit, amikor öblÍtő után kiszedem a gépből,hogy olyan nyálkás, csúszús féle, és hogy ez fogja allergizálni a babát. Onnantól nem öblítettem, és vasalás. A Janó ruháit 1* sikerült
, azt mondják a nap a legjobb fertőtlenítő, úgyhogy nálunk a nap vasal.
Szédülés, hányás Erről beszéltem nektek kb. 1 hónapja, de bibibi nekem már elmúlt, csak jött és ment, hogy mitől nem tudom. De le is kopogom....
Élménybeszámoló!
Köszönöm ,hogy szorítottatok a gyerek medencéje miatt, bejött nagyon tetszik neki
Kriszti azt hiszem Te adtad az állatparkos tanácsot, az is bejött, apát nem is kellett noszogatni, és még meglett a bevásárlás is. Így tegnap reggel 8-kor elindultunk a Nyh-i piacra és aztán az állatparkba. A piacon sok már holmi mellet megvettük Blanki hazahozós ruciját. Narancs, és fehér és csíkos.... Olyat találtam, hogy magyar termék, a csaj varratja magának és feliratozzák. Mi most olyat vettünk,hogy " bár én vagyok a családban a legkissebb, mégis én vagyok a főnök" ebből teljes garnitúra. Volt olyan is ,hgoy " Tesóm eladó, minden megoldás érdekel" ,de azt nem mertem bevállalni.
És az állatparkot is élvezte Janó nagyon, mentünk fóka bemutatóra, az nagyon bejött neki, meg a nagytestű állatok, nagyon jó volt, utána még apa elvitt bennünket vacsorázni, teljes volt a nap és nagyon jól éreztük magunkat. Igaz hogy 3*2 mg b6-tal,de jól bírtam, ma már nem bírtam volna, mert 10 Cfokkal melegebb van,így az időzítés is jó volt.
Na és most pofa be nekem, mert már sokkkkk vagyok!!!!