Új privát üzeneted érkezett!

Na, visszajöttem. Bevágtunk Andrissal 6 db isteni finom-édes őszibarackot. Nyam!

Nem is meséltem, hogy voltunk körbenézni hazahozós ruci ügyben, de nem sikerült találnom semmit. :cry: Mindenhol lányrucik voltak, pedig néztem C&Aban, H&Mben és Tescoban is. Így most marad az, hogy pénteken UH után (Andris Anyumnál lesz) elmegyünk a Kenguruba. Ott biztosan találunk valamit. :lol:

Hízás, még egyszer: Le a kalappal mindenki előtt, aki képes önszorgalomból, egyedül leadni több 10 kilókat. Szoktam nézni a Travel&Living-en a Family Fat Surgents-t. Hát, hogy hova nem jutnak egyesek, ahol már csak a műtét segíthet. :roll:

Kép

Kép
hgrita
 
 


hát akkor nem vagyok egyedül... bár hál istennek nálam minden oké, tehát lehetne, de...
az alternatívákkal meg az a baj, hogy bár nekem nincs semmi bajom vele, sőt, "szeretem" csinálni - mert miért ne, ha neki jó - csak ez fordítva nem igaz. Apa nem igazán szereti csinálni. Annyira meg nem hiányzik, hogy segítsek magamon :D :oops: Szóval akkor várni, várni, vágyakozni...

KépKép
Kép
scooper
 
 


Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka
 
 

 
 

Astrid egyetértünk :) csak azt írtam, hogy nem kell Dunának menni egy + 25-től, hanem elhatározni magunkat, s hajrá előre :D Nálam is az a helyzet, hogy én nem vagyok/voltam magammal kibékülve, nem a Párom. Most perpill jól érzem magam a bőrömben, nem érzem túlsúlyosnak magam, de azért jó lesz a diétát folytatni, mert tökéletes komfort érzést biztosít, teljesen jól érzi magát az ember a bőrében. Szóval ez már azért nem annyira a kilókról szól.

Scooper Már kezdtem aggódni, hogy mi van Veled :) figyu, ha nagyon zavar ez a pár plusz, akkor lehet tenni ellene. Két variáció közül is lehet választani, az egyik a ch-s diéta, amit a csajok csinálnak Bibi, Andi, Erika, Anna, s van a 90 napos ésszel változat, amit én műveltem amíg nem jött a nyaralás és a szülinapok bűnbe hozó pokoljárása :lol: :lol: :lol: nem tudom, h ismered e ezt a fajta étkezést, a lényege tömören, h naponta csak egy fajta ételt eszel, van fehérje nap, zöldség nap, tészta nap, és gyümölcs nap. a kajákat nem lehet keverni, s minimális a kenyér fogyasztás /jobb ha egyáltalán nincs/ és a cukor is csak szénhidrát napon megengedett. Reggelire gyümölcs, ebéd s vacsora pedig egy egy normál adag kaja, vacsira kicsit kevesebb. nagyjából ennyi.

Ami pedig a fürdőruhát illeti én bikiniben drasszáltam a Balcsin, és Debrecenben, még sem tiltottak ki sehonnan :D szóval hajrá :) :) :)

Magnézium göcsoldó ugye, s a 37. héttől már nem kell visszafogni a méhtevékenységet, ha jönni akar a baba, had jöjjön :)

Rita, ilyen oldalról megközelíthető pelenkázókat én is láttam, de szerintem én nem tudnám oldalról pelenkázni a gyerkőcöt... pedig lassan rutinos öreg tyúk vagyok :D

Viki, jól tetted, h aludtál egyet! :) Az ágyat majd elfelejtettem megdicsérni, tényleg nagyon klassz!!!! Ráadásul nagyon olcsó is!

vicger
 
 


Köszönöm az aggódást, aggódom én is :S Ma délután megint volt hasmenésem, és folyamatosan érzem, hogy húzódik a pocim. De próbálok pihenni, más dolgom úgy se nagyon van.
Ismerem a 90 napos diétát, de nem bírnám végigcsinálni. :D:D:D Könnyen elcsábulok a finomságoktól. Bár mostanában erőltetni kell a kaját, mert éhes se vagyok.
Hát, bikinit azért én nem veszek fel, de majd nézek egy pólót az jó lesz. :)

KépKép
Kép
scooper
 
 


Taranee, küldd el nekem emilben, lekicsinyítem ha gondolod. Vagy jobb egérrel rákatt a képre, ott kiválasztod a szerkesztést A fenti ikonok közül a kép-re katt, s elvileg ott van nyújtás döntés kategória, arra katt, s a nyújtásban %-ban kell megadni a kép méretét, én általában 50, vagy 40% ra állítom be, s az már jó. A végén kép mentése és kész. Remélem érthető volt... :oops:

Erika, micsoda nagy nevek! Lux Elvíra, Vekerdy... stb.. nem semmi!

Szex: Nálunk Apa az aktív most, én húzódnék vissza .. nem, mintha nem lenne jó, de valahogy a kezdő lökés /h stílszerű legyek :D/ hiányzik, utána már minden klassz :oops: :lol: Atinál pedig mindketten aktívak voltunk :oops: :lol: :oops: :lol: hm. Hülye hormonok, teljesen megkergítenek.

Vérnyomásom közben megmérésre került, 106/60 /ha jól emlékszem :oops: / pulzus 100. Ez nem magas , hanem átlagos, ugye? Ehhez /is/ hal vagyok...

Mabe, merre csavarogsz?????

Floranan ha nincs ihleted reagálni, akkor legyél önző és azt írd le, hogy mi van veled :)

vicger
 
 


Kriszti... kép kicsinyítéssel kapcsolatban.... az avatarhoz én nem tudok beszúrni képet.... :oops: :oops: :oops: :? :? :? :? béna vagyok vagy mi a szösz.... nem is ajáln fel semmilyen képet... (olyan átlagosakat sem... mint kisbaba... kiskutya...stb... ) de saját képet sem tudok berakni, mert arra meg azt írja nagy... és azt nagyon kicsire kell méretezni... azt hogyan???? :oops: :oops: :oops:
vikiviktor
 
 


Scooper, jut eszembe, mizújs a könyvelővel? Kiadta a papírokat?

vicger
 
 


Viki, válassz egy képet a saját képeid közül, s azzal a módszerrel, amit Taranee-nak írtam kicsinyítsd le, s így be lehet tenni.

vicger
 
 


[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Scooper, jut eszembe, mizújs a könyvelővel? Kiadta a papírokat?


Még nem jutptttunk el odáig, de rajta vagyunk.

KépKép
Kép
scooper
 
 


Köszi Kriszti! Addig szórakoztam amíg sikerült.... :D :D :D

Hetek óta ezzel szenvedek... yuppiiiii :D
vikiviktor
 
 


Látszik,hogy már nem az aktív dolgozók közé tartozunk,sokkal többet írunk napközben.:lol: :lol: Dógom támad másfél órára,és nem bírok visszaolvasni.

Mabe biztos valahol élvezi a kánikula előszelét. :wink: :lol: :lol: :lol:

Én megettem a 4 órás kis 20 egységemet,míg a fiamnak meg a kis barátnőjének tojásos nokit adtam,salátával (nyamm,de irígy vagyok)

Tényleg,melyik lisztet kell vennem,amiből én is ehetek???

Kép
v.andi
 
 


Brumi, nagyon csini voltál! Lehet h te érezted a pluszokat, de a képen nem jön át! :wink:

Madar, szerzeményekről kérünk majd képet.

Aranynap, nagyon Boldog Szülinapot! Hogy vagy? Hiányzol ám!

Vicger, nekem a múlthéten volt ilyen 3 napig szédelegtem. Aztán elmúlt. :roll:

Boboka, lazíts!! :D Úgyis rá fogsz jönni mindenre idővel. (mondom én aki szintén az első gyerköcöt várom :oops: ) Sajnálom hogy nem tudtok 4 d-re menni.

Floranan, tegyél képeket a polcokról. Nyugi biztos a front okozta a feszültséget. Meg én sem örülnék ha párom nem lenne kézközelben aug végén. Igaz dolgozni fog, mert kell, de legalább Pesten lesz.

Andi, én teljes kiörlésű rozslisztet használok, bár egy kicsit fűrészpor de már megszoktam.

Hízás: Jól megbeszéltétek a dolgokat.

Nektek a párotok otthon lesz ha megszületnek a csemeték? Kinek mennyit?

Kép
kata05
 
 


Kata,nálunk megoldható,hogy itthon lesz férjecske,mert olyan a munkája.Szabadúszó,és

Hogy vannak tesódék és Bende baba?

Kép
v.andi
 
 


Naaa én bevágtam a kajszisédesalmáspuncspudingot.... :oops: :oops: és az előbb ettem koviubit magára.... :oops: :oops: olyan jól esett... :) :) :)

Enyém apa kap egy hét szabit a cégtől a babaszületésétől... de szerencsére van még ezenkívül szabija.... így remélem többet lesz itthon.... :oops: :oops: :oops: :) :) :)
vikiviktor
 
 


Andi, jól vannak, tegnap mentek haza. Van tejcsi bőven.

Viki, egészségedre! :lol:

Kép
kata05
 
 


Én is lustiztam idáig. Reggel ugye felébresztett a légy (azóta sikerült kinyírnom), aztán valamikor visszaaludtam. 2 körül keltem, elmosogattam és csináltam megint pár darab palacsintát. Bocsi :oops:
De az idővel nem vagyok kibékülve, már a teraszajtót is becsuktam mert csak a meleg ömlik be. Ti hogy bírjátok?
Ahogy felkelek húzódik nekem is a hasam, és pici fiam alig akar mozogni. Az előbb hasra feküdtem, akkor jelezte, hogy nem oké, de kész. Pedig rendesen 3 óránként fel szokott ébredni. :D 7-kor kel, aztán 10-kor, a 13-órás többször kimarad, de 16-kor újra. Na meg éjszaka 11-12 között virul nagyon. Remélem ha kibújik is így marad, a 7 óra megfelelő a kelésre. :D :D
Hívtam főnökömet, azt mondta, hogy beszélt a fiúkkal is és szerintük sem érdemes kockáztatnom, inkább pihenjek. Mondtam, hogy én is így gondoltam, mert már egyébként is csak 3 hetet mentem volna. Lehet már nagyon kezdene az utódom, nem tudom megvan-e már...... Egyébként is már 2 hete is azt mondta, hogy menjek betegállományba.
Scooper csak azért, mert az unokatesóimnak tavaly született baba a barátnőmnek meg áprilisban, így onnan kapok. De egy-kettőt biztos beszerzek. A kék meg zöld csíkosaktól meg tudok őrülni. :D :D :D Bár a fiú cucokkból tényleg jóval kevesebb van, mint lányból. A pénz miatt ne aggódj, mert azt sokan megtehetnénk, de akkor teljesen besavanyodnánk. Sokáig agyaltam én is, hogy mikor miből, de mindig lett valahogy. :D :D Az esküvőnkön esett az eső!
A pelenkázót nekem se lenne helyem hová tenni, de anyu kitalálta, hogy lehetne a szobát úgy átrendezni, hogy kicsivel több hely legyen. Így lesz egy komód, (még el kell hozni pároméktól, az övé csak még nem volt hová tennem)az lesz övé és a tetejére teszek pelenkázólapot. De ki tudja még mit agyalok ki addig.
bex13
 
 


Sziasztok lányok!

FIGYELEM!!! Fél napos hideg élelmet a gép mellé, hosszú leszek! Bár lehet, hogy már a felét el is felejtettem!!

Súly:

Bibi, mi foghatunk kezet, én is 73-ról indultam, tehát kb stimmel. Én is Janóval +15kg-val jöttem ki a kórházból, és meg is maradt, és most + 10, tehát már 83., pedig meg voltam ilyesztve,hogy cukors vagyok, és míg nem fogadott a cukordoki addig diétáztam, 3 óránként ettem, csak teljes kiörlésű kenyeret, egy fél kilós 3-4 napig is elég volt, és mégis 4-5 hetente 2.5 kg feljött, de a védőnéni azt mondta ez még ok. Hát nem is tudom. Ami tapasztalatom Janó után. Én depis voltam, és mindent és mindenkit alárendeltem a gyereknek. Énnek hatására, és hogy lelkiismeret furdalásom ne legyen, hgoy éppen miért hagyom ott, enni mentem általában, és ettem is mikor hazajött apa, ennek eredménye,hogy még kövérebb lettem... Apát nem annyira, de magamat elhanyagoltam kicsit, aztán észbe kaptam, Norbi UPdate, 5 hét=-10 kg. Már 61 kg voltam, de aztán meguntam és rendesne kezdtem étkezni, nem zabálni, csak rendesen enni, és visszajött, sőtt. Most úgy esetem teherbe, hogy 90 naposoztam, hát meglátjuk mi lesz a vége, de le fogom adni én is, mert apát szerintem zavarja, bár nem mondja, de zavarja.

Sex:


Ebben nem látszik,hogy apát zavarna bármi, inkább az elején. Engem néha zavar, de " a kezdő lökés" után már nem igazán. Nem kell semmit erőltetni, megy minden a saját utján. És szerintem a lényeg, hogy szülés után is természetes legyen, hogy szeretitek egymást ,testileg is. Én a 6 hetes vizsgálatról gumival és szexi fehérneművel mentem haza, és elhihetitek,hogy apát nem a +15 kg érdekelte akkor :D :oops:

Mosás: Én a mi mosóporunkkal mostam 60 fokon,külön a rucikat, és nem öblítőztem, mert azt mondta egyszer valaki,hogy fogjam meg a rucit, amikor öblÍtő után kiszedem a gépből,hogy olyan nyálkás, csúszús féle, és hogy ez fogja allergizálni a babát. Onnantól nem öblítettem, és vasalás. A Janó ruháit 1* sikerült :oops: , azt mondják a nap a legjobb fertőtlenítő, úgyhogy nálunk a nap vasal.

Szédülés, hányás Erről beszéltem nektek kb. 1 hónapja, de bibibi nekem már elmúlt, csak jött és ment, hogy mitől nem tudom. De le is kopogom....

Élménybeszámoló!


Köszönöm ,hogy szorítottatok a gyerek medencéje miatt, bejött nagyon tetszik neki :D

Kriszti azt hiszem Te adtad az állatparkos tanácsot, az is bejött, apát nem is kellett noszogatni, és még meglett a bevásárlás is. Így tegnap reggel 8-kor elindultunk a Nyh-i piacra és aztán az állatparkba. A piacon sok már holmi mellet megvettük Blanki hazahozós ruciját. Narancs, és fehér és csíkos.... Olyat találtam, hogy magyar termék, a csaj varratja magának és feliratozzák. Mi most olyat vettünk,hogy " bár én vagyok a családban a legkissebb, mégis én vagyok a főnök" ebből teljes garnitúra. Volt olyan is ,hgoy " Tesóm eladó, minden megoldás érdekel" ,de azt nem mertem bevállalni. :D

És az állatparkot is élvezte Janó nagyon, mentünk fóka bemutatóra, az nagyon bejött neki, meg a nagytestű állatok, nagyon jó volt, utána még apa elvitt bennünket vacsorázni, teljes volt a nap és nagyon jól éreztük magunkat. Igaz hogy 3*2 mg b6-tal,de jól bírtam, ma már nem bírtam volna, mert 10 Cfokkal melegebb van,így az időzítés is jó volt.

Na és most pofa be nekem, mert már sokkkkk vagyok!!!!

Kép
babcika
 
 


Aranynap
Kép
Vendég
 


Bibi, nagyon csini vagy a képen, tényleg nem látszik a + 30 kiló.

Én is szédülős vagyok pár napja, vérnyomit most mértem: 110/74 pulzus: 93.

Kriszti, palacsinta: én is kérek :wink:

Babcika, örülök a jól sikerült napotoknak, tényleg elég sok mindent csináltatok :wink:
+ tök jó, hogy Janóka így élvezi a medencét :)

Viki, irigyellek a mobil posta miatt. Én már a postára sem nagyon merek elindulni, mert kb. fél óra egy helyben ácsorgást jelentene, mert általában nem engednek előre, a mi postánk meg sajna nagyon forgalmas, mindig sokan vannak.

Bex, hason feküdni :?: :?: :?: :shock: Azt meg hogy a csudiban :lol: :lol: :lol:
De milyen kis rendes fiacskád van, hogy ilyen jó időbeosztása van :lol:

Viki, jó az új avatarod :wink:
És a puding is jól hangzott :)

Én ma estére körözöttet csinálok, tegnap nagyon rákattantam :lol:

Kata, én is megkukkantottam tesódékat, nagyon édes a pici :)
Mond meg nekik lécccci, hogy sok boldogságot kívánunk nekik :wink:
Vendég
 


Lányok, tök hibbant vagyok, most nézegettem a telefonomat, Aranynapnak elfelejtettem válaszolni egy hete kb.
Basztikuli, tényleg, amit nem írok fel az elmarad :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Aranynap, innen is bocsika, mindjárt írok, jobb későn mint soha :lol:

És várjuk a 4D-s képeket :wink:
Vendég
 



KépKép
dorkamartini
 
 


Jesszus csajok itt a vééééég!!!! :? Most értünk haza a kis körutunkról. Én ezt nem fogom bírni, 32 fok árnyékban. :twisted: Nuku légmozgás. És még főznöm is kell. Na jó csak egy kis zöldbabfőzit csinálok, de akkor is.

Kép Kép
manósziget
 
 


kismama polók:
http://vampiregang.com/catalog/index.php?cPath=301

nekem úteccik egyik de nemtom millen méretet rendeljek..:)))

KépKép
dorkamartini
 
 


Jó sokat írtatok, amig én csavarogtam... :wink:

Vicger
Jó a jégkása...de nem gondoltál még fagyigép beszerzésére?
6-7000 Ft körül már lehet kapni és pillanatok alatt lehet otthon fagyit gyártani! (lehet olyan fagyit is gyártani, amit diabetesesek is ehetnek :wink: )

Viki
Strandoltam ma egész nap :lol: :lol: :lol:
És még annyira nem vagyok bálna, hogy miattam kiöntsön a medence :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Tök jó volt egyébként, 2 nagypocakos kismama+ 4 kiskorú strandolása :lol: :wink:

Lábgörcs
Okozhatja Mg-, Ca-hiány.

Súly
Én világéletemben vékony voltam, minden erőfeszítés nélkül. Most jócskán szedtem fel magamra. DE nem estem depresszióba ettől. Sőt, nevetni is szoktam, hogy én még fizettem is, hogy átélhessem a terhességet, minden kellemetlenségével együtt.
Nem fogom fel tragédiaként, hogy most nagyobb lettem.
És ezt tartom lényegesnek... a testkép változásának lelki kihatását.
Párkapcsolat... biztos vagyok abban, hogy apának nem az lesz a lényeges, hogy én szülés után 2-3 hónappal megint úgy nézzek ki, mint várandósság előtt... :wink:

Astrid
Elvileg tudja az ember, hogy a baba napi igénye 150ml/kg tej/tápszer... DE... a folyamatos méricskélést sehol se ajánlott már. Inkább azt kell nézni, hogy van-e a babának napi 5-6 pisis pelusa, egyenletesen fejlődik-e, úgy ránézésre is lehet látni, hogy nem egy éhező, idegbeteg az a gyerek...
(pisis pelus: öntsetek kb. 1,5-2 dl vizet egy pelusba... ehhez lehet viszonyítani :wink: )
Vendég
 


Babcika, örülök, h jól sikerült a meglepi és a kirándulás :D :D :D!!!
A 6 hetes sztorid nagyon tetszett, el is meséltem Apának :) egyetértett, s azt mondta, h kishitűek vagyunk mi Nők :)

Dorka
, de jó h ezt belinkelted, pont ilyet kerestem :)

Boboka
, sajna elfogyott a palacsin... :(

vicger
 
 


hűűűű akkor jó hogy én nem indultam neki...
párom későn jön ma és nem mertem kockáztatni ha nagyon bekeményszik pocak........ a múltkor is minden harmadik padon ültem negyed órát és pihengtem amikor nem volt itthol hogy hazaérjek....

különben meg uuuuuutálom a külföldi partnereket akiknek ki kell nyalni a seggét mindenféle etetésekkel...!!!!!! grrrrrrr...... a páromat akarom!

KépKép
dorkamartini
 
 


Dorka ... ez tök jó! Teccik... :) :) :)
vikiviktor
 
 


Andi!

Durumtésztát javasolják az okosok!

Én Graham toast kenyeret szoktam enni, abból egy szelet 9,3 g.CH

Az Algida light jégkrémet büntetlenül ehetitek,mert szinte elhanyagolható a CH-ja.

Kép
arvaerika
 
 


A pólók kismamiknak tetszene... ha nem csak feketében lenne... én ezen a nyáron tuti nem húzok feketét (ha lehet...)... :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink: :wink:

Imola... az előbb néztem meg, hogy a hozzánk legközelebb lévő strandon van éjszakai fürdő... de a férjem leszavazott... úgyhogy megyünk barátokkal beülösestére... az is jó! :) Nooo rohanok fürdeni.... :)
vikiviktor
 
 


Kriszti köszi... ez a nyaraláskor készült egyik kedvenc képem.... :oops: :oops: :) :)
vikiviktor
 
 


[quote="dorkamartini"]k írta:dorkamartiniülönben meg uuuuuutálom a külföldi partnereket akiknek ki kell nyalni a seggét mindenféle etetésekkel...!!!!!! grrrrrrr...... a páromat akarom!

Ez ismerős... csak nálunk én voltam az akinek részt kellett venni hivatalos vacsikon... import beszerző vagyok...

Kép Kép
manósziget
 
 


Nemtom erről hallottatok-e... ha már szóba került a durumtészta:
http://tenyek.tv2.hu/Belfold/TenyekCikkek/2009-06-30-fuzarium_anyag

Kép Kép
manósziget
 
 


:)
a multkor ment a tvben.... mondom páromnak baszus akkor át kell nézni mink van itthol aztán kidobni.... Erre azt mondja..: áááá hülyeség ugysem eszik meg senki annyit hogy baja legyen tőle... ez max a kisgyerekekre veszélyes....
én meg nézek rá mosolyogva..... erre azt mondja: mi van?!.... én meg nem szólok csak mosolygok....mosolygok
aztán azért leesett neki:)))))))

másik kedvenc beszólásom tőle amikor tök őszintén rácsodálkozik: Kicsim, te naagyon terhes vagy!:))) (ez akkor van amikor olyan felső van rajtam ami jól kiemeli a pocakot...... bár múltkor éjszaka amikor nullsemmiben kimentem pisilni akkor is megjegyezte fél kómásan...:))) és még reggel is emlékezett rá..pedig nála ez nagy szó....:))))

KépKép
dorkamartini
 
 


Én nem is merek tésztát venni :( , és nem tudom mi lesz a mostani aratás után, hogy volt ez a rettenetesen sok eső...

Bibi, én ettem palacsintát, szigorúan kimérve (megméred a lisztet, cukrot, mézet stb. nem tettünk bele, megszámolod hány palacsinta lett belőle, elosztod, hogy mennyi szénhidrát van egyben, és máris ki tudod számolni, hogy mennyit ehetsz persze a tölteléket is figyelembe véve. :wink: )

Erika, az a baj, hogy nem csak a kórházban, de a kórházon kívül sem érzem magam biztonságban. Ráadásul a kórházi szüléseim során mindig sérült a nőiségem is. Félek a fájdalomtól, különben olyan hülye vagyok. 8 gyereket szültem normálisan komplikációk nélkül, egyszerűen érthetetlen ez a hülye félelem. A Pánik is mindig akkor tör rám, amikor úgy érzem, vagy azt gondolom, hogy húzódik a hasam. Persze vastagon benne van ebben az édesanyám, aki mindig úgy állította be, hogy a szülés az egy rettenetes, kibírhatatlan valami - öt gyerek után képes volt nekem az mondani: "Semmit se tudsz te a szülésről, Kisanna" Volt amelyikkel nagyon megszenvedtem (1., 5., 6.,), de végül minden rendben volt. Persze az is benne van, hogy a másodiknál szerzett gáthegem azóta mindent sokkal fájdalmasabbá tesz.

Dolgozom teljes erővel - van egy pár ember, akinek meg kellene bocsátanom, hogy felszabaduljanak az erőim, de egyenlőre nem sikerült, de nem adom fel.

Holnap megyek vizsgálatra, 32. hét, remélem lesz ultrahang is, jó lenne már tudni, hogy fiam vagy lányom lesz, hogy keressek így nevet neki...

Különben szerintem a kitolás már nem fáj, kivéve, ha extra nagy feje van egy gyereknek. A legrosszabb az átmenet, és nekem olyankor mindig muszáj kiabálni...

Na, most olvashattok...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Dorka, ügyi vagy, hogy nem indultál el.

Csajok, most írtam be a naptáramba, hogy ki mikorra van kiírva (mert a picasat nem mindig néztem, meg igaz, hogy ki is van nyomtatva, de a naptáramat többször nézem)

2009. (naptári hetei)
35. hét: 3 kismami
36. hét: 4 kismami
37. hét: 7 kismami
38. hét: 8 kismami
39. hét: 4 kismami
40. hét: 2 kismami

És most tartunk a 29. héten, pár hét és tényleg bébi bummok várhatók :roll: :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.13 18:24-kor.
Vendég
 


anna, tényleg kiabálsz? sosem gondoltam...azt hittem akik ennyire lélekkel élnek meg mindent azok inkább tudnak akkor is befelé fordulni

remélem én képes leszek rá..... bár asszem a mostani babavárás az a periódus az életemben amikor eszméletlen sok dolog ami addig természetes és magától értetődő volt..arról kiderült, hogy abszolút nem az..... Szóval amíg én el nem tudom képzelni magam kiabálva..... lehet utána azt fogom mondani hogy,egyszerűen akkor és ott nem tudtam máshogy......

KépKép
dorkamartini
 
 


nekem nincs itthol naptáram.... a 35. hét mikor van?

KépKép
dorkamartini
 
 


ok.... rájöttem, hogy internetem viszont van.....
uuuuuu de súlyos vagyok

KépKép
dorkamartini
 
 


Dorka:
Petra, Madar és Astrid kezdik a sort a 35. héten: augusztus 26-27-30-án (hacsak nem akarják hamarabb kezdeni :wink: )

Azt azt követő héten jöttök ti :wink:
Vendég
 


Azta mennyit írtatok,hát igen végre mindenki(majdnem betegácsiban.

Én megint nővéreméktől írok,de holnap nem lesz áram,Így ha bárki velem szeretne kapcsolatba lépne azt telcsin tegye.

Andi,hát nem bízod a véletlenre a vendégeskedést.De ígérem az egyiket megpróbálom legyártani,apán letesztelem aztán jöhettek.

sutimano76
 
 


megmutizom egyik kedvenc blogom:
http://gyermekszoba.blog.hu/

szerintem nagyszerű ötletekre lehet rátalálni benne

KépKép
dorkamartini
 
 


Most dobtunk össze vacsira egy sajtkrémes-szalonnás csigát, majonézes kukorica- és sajtsalátával. Andris miatt mindig kell kukoricakonzervet nyitni, a felét a végére magában megeszi. :D

Anna: Drukkolok, hogy holnap megmutassa magát a kis pocaklakó!

Kép

Kép
hgrita
 
 


Boboka én ezt most nem értem.... mármint a hetek szerinti felsorolást :oops: :oops: :oops: :oops: A Te terhességi heteidre osztottad be a kismamikat?

Anna, ha kiabálni kell, akkor kiabálni kell :) ha csendben kell lenni, akkor pedig csendben kell lenni :) belső kényszer, ha muszáj, akkor muszáj :) :) :)
Nagyon sajnálom a pánikokat, még jobban azt, h nem tudok segíteni...

vicger
 
 


Ne haragudjatok,de most nem tudok reagálni,megzavartak közbe és már nem emlékszem,hogy miről olvastam.Megyek eszek egy kis gyümit,aztán jövök,ha tudok!!!!

sutimano76
 
 


Kriszti, nem a terhességi heteimre (ez csak a véletlen műve :lol: )
hanem 2009. év 29. naptári hete van most.
És a naptári hetek szerint írtam, hogy hány kismamink van / lesz az adott naptári heteken.

Mostanában kicsit félreérthető vagyok :oops: :roll: :?: :wink: :) (na jó, nem sorolom fel az össz. emotiont :lol: )
Vendég
 


2009.
35. hét (aug24- aug30) : 3 kismami
36. hét (aug31- szept6) : 4 kismami
37. hét (szept7-szept13) : 7 kismami
38. hét (szept14- szept20) : 8 kismami
39. hét (szept 21- szept27): 4 kismami
40. hét (szept28- okt4) : 2 kismami




most a 29. hétben járunk..:))))))))

KépKép
dorkamartini
 
 


Igeeeen :lol:
:) :) :)
Vendég
 


Jaaaaaa,de egy dolog eszembe jutott!!!

Boboka és mindenki akit érint,én is eléggé hízós lettem a terhességem előtt 1-2 évvel,és az álom 52 helyett 60.nal indultam.most 69 vagyok,és ezt szerintem egy dolognak köszönhetem,nekem mindenem a kenyér a tészta és krumpli,de a terhesség alatt a szendvicseket kívántam a legjobban.Nos ez a dolog a Lidl-ben kapható teljeskiörlésű kenyér,és szerencsére a zöldség és a gyümik is nagyon feltudnak izgatni.Viszont a húst nem annyira.Szóval ez az én titkom,hogy miért nem tartok +20kg-nál.

sutimano76
 
 


Nekem is egyszserű, ránézek a telómra, most van a 29. hét, akkor pénteken töltöm a 29. hetet. :)
Azért tényleg közeleg már...
bex13
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?