Új privát üzeneted érkezett!

Pandusika hű Panna nagyon szép helyen voltatok! Nagyon csinik vagytok! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


budabo:Igen hálaisten ténleg nagyon vidám baba :) Remélem hamar vissza áll Fügének a gyors alvókája :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


panna: nagyon jó ez a kép rólatok! Szép háttér, szépek alányok.

millye: jól bírja Andris az egész napos nem evést, bájosan elvigyorog. Nagoyn pocsék éjszaka volt? Füge is felsírt éjfélkor álmában.

nilababa: hát igen egy pici só, de vhogy azüveges mégis finomabb. Majd fog ízleni Bazsának hidd el.

Nagyonnagyonnagyon lelkiismeret furdalásom van. Tornáztam fügét beraktam a járókába, nem bírta, be is kakilt, gondotlam én naív gyors peluscsere és hátha ki bír pár percet még. A pelenkázón hasra akar állandóan fordulni, pisinél még csakcsak de kakinál :shock: én fogtam a lábát és próbáltam tartani hogy ne forogjon, de piszok erőszakos és csak azért is én megijedtem hogy kis butámnak baja lesz és felemeltem a hangom hogy Füge mit csinálsz? persze ettől megijedt és csak azért is még jobban nyomta magát. Minden csupa kaki lett, vittem a fürdőkádba, ott szintén üvöltöt a folyó víztől. Én meg nagyon szégyenlem magam hogy rákiabáltam, azóta is üvölt, de ez már hiszti, mert ahogy kézben van semmi baja. :oops: :oops:

Kép
budabo
 
 

 
 

Nekem is jól jönne még egy kávé, de asszem nem kellene eltúlozni. :wink:

Többé pediog nem panaszkodom, mert olvasom, hogy Jasmin "csak" ötször kelt éjjel. :shock: Nehéz is jó anyának lenni úgy... :? A Lányok gyönyörűségesek, Hozz többször képet róluk! Ha nem is tudsz írni, legalább képeket. Olyan jó gyönyörködni bennük. :) Amúgy pedig minden elismerésem a Tied!

Nila, hozz bizony képeket! Te jobban vagy végre? Fájdalmaid nincsenek?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


andrea: reméljük. Most itt a keresztlány és szórakoztatja, nem sokára gyümizünk és remélem alszik egy picit. Nem mentek tovább vhova? úgy emlékesztem :oops:

Kép
budabo
 
 


Egyszer éjjel én is elveszítettem a türelmemet Bogi! Akkor asszem ötödjére kelt és, már alig láttam fáradtságtól... Nem kiabáltam, de éreztem, hogy türelmetlen vagyok vele. Nagyon rossz érzés volt, rögtön megbántam. De sajnos ez megesik az emberrel.

No ne, Andris nem szokott éjszakázni! :? Csak nem a foga?

Pandus, valóban, mindketten gyönyörűek vagytok! :D És a háttér is!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi: én az elején még tök türelmes voltam, de most amíg ennyire be voltunk zárva megcsappant a türelmem és nagyon pocsék érzés, de ez van. Igyekszem visszafogni magam. :oops:

Kép
budabo
 
 


Juhéjj!!

Apa megfejtette az összes fellelhető kódolt szöveget a neten!! És ma már dolgozik is... :D

Szóval most totál le vagyok maradva...

Andrea: Hanna nagyon vagányan bírta a nyaralást úgy látom!! Mondjuk én úgy emlékeztem, hogy két hétre mentek.... De akkor gyanús, hogy nem. :)

Zsufi: Ööö, izé, akkor az összefoglaló már nem aktuális mi? :D Node tényleg Nila, nekem ki fog írni, ha eltűnök egy hétre??? :)

Nálunk ma csoda éjszaka, szerintem egy hónapja nem volt ilyen, hogy nem kelt fel... Reggel übersokat evett, szóval most boldog vagyok.

Amúgy az elmúlt napokban Eszterem is "sokat" fejlődött. Több nyálat képes kicsorgatni, mint az egész vízháztartása, a höööhöööhööö-t felváltotta a suttogó kkkukkuukkuu oszt ennyi. 4 kézláb vagy hasizom áááá.... Minek az!! :D

Valamint Crocus-Zsuzsi párosnak üzenem: megkezdtük a felzárkózást!!! Reszkessetek!! Egy hét alatt 160!! Jeeee! (Na jó, persze nem a tejemtől hízott a drága, hanem bepróbáltam a Sinlacot. Esténként 50 milit kap, de meg is van az eredménye.) Hihetetlen, hogy ilyen kis mennyiség kellett a normál hízáshoz, de sebaj!

A poén viszont: Sinlac pépet kértem, hogy kanállal pótoljuk, ne cumisüvegből. Na, a kanálból nem eszi meg. Tolja kifele, mintha méreg lenne (ergo szegénykém nem érett még meg a kanalazgatásra). No sebaj, akkor jön a táp pótlásnak. Bakker, azt meg nem eszi meg! Én azt hittem, hogy ilyen nincs is, mert miért ne enné meg....
Ebből lett a pép cumisból. Szívás, de legalább befolyik neki....
Jövök még, nem menekültök, csak megszerzem a kávémat!! Andrea rólad már lecsúsztam, de talán Nila tényleg iszik még egyet! :wink:

ladmon
 
 


Képek csodásak!
Nekem is úgy tűnt, hogy Andris óriási Füge mellett, pedig Fügebaba tök jól fejlődik.... És amit művel... Huhhh, én már a látványtól elfáradtam... :D
Ja, és én is Bogiékkal álmodtam, de frankón elfelejtettem, hogy mit!

ladmon
 
 


Hétvégén mi is arborétumban voltunk!

Kép Ilyen nagyra növök a friss levegőn!

Kép :)

ladmon
 
 


Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés tőlünk is. Azt hiszem, hogy Marcikánál is megindult az első fogacska kifelé, mert néha átmegy sakálba, minden megmagyarázható ok nélkül, és mintha már látnék is valamit a fogínyén :?

Nagyon sajnálom szegénykémet, kenem neki néha ezzel a csodakrémmel, utána abbahagyja a sakálkodást.

Ja, és a múltkor lebukott, hogy tud ám ő már hátról hasra is fordulni, ha akar. :D

Amúgy az éjszakáink jól telnek, általában 8-tól 5-ig alszik manóka. (A 1/2 7 az csak olyan tréfa volt).

A babák továbbra is nagyon cukik, mi szerdán megyünk a Balcsira, elmenekülünk a kánikula elől. :lol:

Holnap látom tali lesz, ha minden igaz, akkor mi is csatlakoznánk Marcikával. Apának dolga van, ne üljünk már itthon :lol:

Ugyanott, ahol a múltkor voltunk?? Az szerintem tök jó hely volt!!

Julcsi: az nem késő, ha te augusztusban akarod megkérni a gyedet?? Nekem júl. 17-én már lejár a tgyás!!

Na majd még bekukkantok ...

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


ladmon: hehe az utolsó kép király! virág a fülmögött! Előzö oldalon hálát rebegtem neked mert megcsináltam a pulykanyaklevest és jó lett. Esztered ügyes!!! Te jó ég, mi lehet a levegőben hogy velünk álmodtok????????? ezért kelt fel füge éjfélkor??

Kép
budabo
 
 


zsufi: de jó! legalább téged is megismerlek. Majd nekem még oda kell találnom ahol voltatok.

Kép
budabo
 
 


Éljen! Ladmon is back :) Ezek szerint Esztipapa elment dolgozni :)

Öööö az miért is van h eddig aludt a gyerekem estétől reggelig, most meg 9 kor nagy nehezen ágyba döngölöm, legközelebb fél egykor, majd fél háromkor, majd 5kor találkoztunk. Nem örültem ennek a sűrű mamiigénynek :oops: Hétkor visszabirkóztam még egy órácskára.

De most sikerült újra győznöm az alvásmumus fölött. Cumi be, egy perc rángatódzás majd a kövi percben totális elájulás. Ki érti ezt? Máskor 20 perc sem elég :shock:

Miket is akartam írni nagyon gyorsan?:

Zétivera - keresztelős képeket szeretnék :) Fejedet meg ragaszd má vissza lci... láttam a hintás képen, h annyira nem szörnyű :)

Bogi - megrendeltem hajnalban a cuccost a babacsodáról. Kb. mennyi idő alatt érkezik meg? (futárral kértem, hátha csönget és felébreszti Marcit :D )

Millye - Bogi - Édesek a babócák.
Nemkülönben a többi babóca! :)

Tali - ez nekem a mumus. Már megint másnap kell mennem Pestre, mint a tali van :( Ma került be az irodába a TBs papírom a gyed igénylés helyett. Gondoltam holnap 8ra megyek OEP, utána tali, éjjáóóóó. Na de a papír az irodába van és az csak 9kor nyit :( így holnap nem megyek végül Pestre, elsőbbségivel feladják nekem és szerdán megyek :( Jajj én annyira comorú vagyok :cry: én is akarok már szigetelni 8) )

Apa dolgozik (neeem, sajnos nem végeleges, még mindig a beugrós festés :(), de úgy vettem észre, h nekem jobban megy a Marcizás, etetés, játszi, altatás, ha egyedül vok itthon.... nem értem, miért.... na mindegy...

Megyek, ha már alszik kicsit dolgom :) Főzni nem kell, maradt sajttorta és húsleves is. Ki van takarítva. Egy dolog maradt el, ja nem. Kettő: pelus vasalás és hűtőtakarítás.... na azt majd a kövi alváskor (ami remélhetőleg még ma lesz :))[/b]

KépKép
hugic
 
 


hugic: azt hiszem két nap alatt itt volt. Én azt a futárt választottam akivel lehet egyeztetni,és fel is hívott reggel, hogy kb. mikor érkezik és lás csodát ténleg akkor jött. Remélem fog tetszeni ésjó lesz.

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!

Boginak már írtam, mi nem tudunk menni a talira! Bencusnak hőemelkedése lett, gyerekdokit felhívtam, a rota miatt van! Azt mondta, hogy ne nagyon menjünk gyerektársaságba, mert Bencusba benne van a vírus, és most üríti a szerveztéből, és elkaphatják állítólag így is a babák, csak enyhébb formába!Nekem örökre lelkifurdim lenne, ha valaki miattunk kapná el a rotát!

Ma nem mentünk arborétumba se, mert megy a nyügi, talán majd holnap, ha jobb napja lesz Bencusomnak! :roll:
zsu83
 
 


Nagyon cukik a babaképek! :)

Panna, remélem Bencus is hamar átvészeli a rotát, hosszú távon jót tettem vele az oltással, de most szegény szenved! :cry:

Millye, mi volt éjszaka? :shock:
zsu83
 
 


Bogi, neked meg ne legyen lelkiismeretfurdid, ilyen mindenkivel megesik, én is vesztettem már el a türelmemet! :oops:
zsu83
 
 


Jaja Bogi láttam, csak már elfelejtettem...
Szóval juhéjj pulykanyakleves!!! :D Na ugye, hogy nem is volt olyan gáz, amilyennek elsőre látszik?? Én is azóta lelkes húslevesgyártó lettem!! :)

Zsancy: Na, akkor most jól váltottuk egymást!
De 3 hétre eltűnsz??

Amy:
Amúgy Vendipopó hogy áll? Van már valami változás?


Hugic:
Igeeeen, apa végre a dolgozóban van! Én meg itt!! :D

Persze lyányom már lealudta a délelőtti felest! :twisted: Szóval minnyá megyek is dolgomra!

ladmon
 
 


Zsu
Mielőbbi jobbulást nektet! (ujját keresztbe-összeszorítós szmájli)
Én egy kicsit megbántam a rotát, bár úgy tűnik, h a második adag nem viseli meg annyira Marcit, mint az első. De az első nagyon meggyötörte :( Mondjuk hőemelkedése nem volt.... Szal Bencuskát sajna jobban megkínozza :( Remélem, holnapra sokkal jobban lesz.
Pandusikáéknál is megvoltak a mellékhatások... hát nem tudom, én kezdek bizonytalan lenni a rotában! Második gyerkőcimnek 2x is meggondolom, h beadassam-e :?:
Kitartááást!!!! Veled vagyunk!!!

KépKép
hugic
 
 


Sziasztok csajok és babókák!
Csak gyors bekukk, míg Alex alszik, utána irány a strand.
Remélem jól vagytok!
Mi jól vagyunk, Alex napirendje ua, mint otthon, és itt sem szeret enni hagyni minket :D , de ezzel elég sok gyerek így van itt. Mindig van egy gyerkőc aki telezengi az éttermet kajaidőben :D .
Sajna holnap már megyünk haza :( .
Sziasztok!
kreiszi
 
 


Újra szuper-nyugodt gyermekem most a hangfalat figyeli, nem érti, honnan jön a Vivaldi. :lol:

Zsu: Nagyon sajnálom! Azért remélem egy nap megismerünk téyleg, valahogy Neked mindig le kell mondani a talikat. :( Magdi, azt is nagyon sajnálom, hogy Veled nem találkozhatok újra, és gyönyörű, mosolygós Mancúrkáddal! :(

Annak viszont nagyon örülök, hogy Zsufiék jönnek!!!!

Millye, Bogi: Jöttök parkolni az utcánkba? (Telefonszámom a közösben.)

Mi nem adatunk be rotát. Nagy dilemma volt, de végül ez lesz. Egy dolog az ára, amiatt még beadatnánk, de: nem minden típusa ellen véd, megviseli a gyerekeket és a Tesóm szerint a rota akkor igazán veszéles, ha Gyerkőc 2 éves kora alatt közösségbe kerül. (Reményeim szerint pedig Marci nem fog.)
És nem kapjuk meg! Ha mégis, akkor van szoros orvosi felügyelet a családban :lol: , és megyünk a kórházba, ha kell. De nem lesz ilyen!

Esztike pedig még szebb természetközelben! :) És örülök a rohamhízásnak!!! :D

Ja, és Hanna is az Apukájával! Látszik, hogy nagy a szerelem apa és lánya közt. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Képzeljétek a párom ikertesójának a kisfia 7 hónapos és már felállt. :shock: :) El sem tudom képzelni, hogy Hanibaba bő 1,5 hónap múlva már áll. Bár ő szerintem még nem fog. :)

Köszi lányok a hozzászólásokat! :) Bajorországban gyönyörű helyek vannak, nagyon jókat lehet is kirándulni és még mindig van nagyon sok hely, amit nem is láttunk.

Tervezek ma délutánra egy jó nagy sétát, ha nem fog esni az eső. Borzalmas, itt nincs olyan nap, hogy ne esne, most is be van borulva. Hideg viszont nincs és olyan nyomasztó párás idő van.

És a megfordulás mellett a másik nagy fejlődési ugrásunk, hogy folyamatosan csak lö-le,mö-me hangokat próbálgatja. :)

Zsu: szegény Bencus! +++++++++++++++++++ Múlt hét csütörtökön mi is azért mondtuk le vendégséget, mert Hannának hőemelkedése volt. Remélem hamarosan ti is kilábaltok belőle!

Panna
pandusika
 
 


Bocsi, csak felületesen olvastam, lehet, lemaradtam erről-arról.

Kaandi, ne aggódj, hogy most nem vagytok vendégfogadó állapotban, majd pótoljuk később valamikor :D Tomi azt ígérte, lesz még szabin a nyáron :) (csak ugye autó nélkül ide tényleg jó messze vagytok...)
Elif/Kaandi, nekem a csütörtök délután lenne a leginkább ideális, nektek jó akkor? Elif, mailben írsz nekem címet, hogy hova menjünk? :) Almatea, török fincsiség, fagyizás mind-mind szuperül hangzik, már alig várom :D (meg akár a Müllerbe is benézhetnénk, még csak egyszer voltam... :D)

Nila, légzésfigyelős riasztás ma éjjel nekünk is megvolt, Adri lemászott az érzékelőről, bekucorodott egész a sarokba, hát Tomival szívbajt kaptunk, Adrika meg csak vigyorgott :D

Jasmin, de jó, hogy te is bekukkantottál!!! :D Azért ha nincs is időd írni, egy-egy képpel gyere, hadd lássuk a szép kislányaidat :D

András-Füge képek nagyon jók lettek :D

Zsu, nektek jobbulást! ++++++++++++++

Tomi itthon van a héten, úgyhogy mostanában nem nagyon jövök majd.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Így van stelly, bepótoljuk mindenképp!!! :lol: :lol: :lol:

jázmin minden elismerésem a tied is!!! hogy bírod!?

Én ma különösen szarul vagyok, leesik a fejem!! Piszkosul tudnék aludni, de Boti most alszik, dolgozom egy kicsit, közbe meg főzök a fiúknak,na mit? :hát persze,h tejszínes pmellet!! :lol: :lol: :lol: tegnapról meg szintén van még maradék brokkolikrém leveske...nyami,reszelt sajttal benne....

hát ezek a légzésfigyelők, biztos én is szívbajt kapnék....húúúúúúúúú,de hál i vaklárma! :D :D

7,5 hónaposan,szerintem Boti is közéjük tartozik majd, iszonyat erős,túlzás nélkül.... :lol: de tényleg nem semmi,most születtek és már mindjárt járnak!! :lol: :lol:

elif,akkor mi legyen? Tudod mi jutott eszembe? h a kocsimba csak 1 babakocsi fér el,az biztos, megoldod kenguruval? Mert arra gondoltam,h Julcsiékhoz kellene parkolni, ha tényleg ilyen egyszerű és ingyenes, mert a szigeten valószínű, h komplikált? Vagy valaki ott hova lehet parkolni? ill.honnan lehet felmenni a szigetre kocsival??? bár valami rémlik.....régről.... :cry:
Még azt sem tudom,h vigyek neki gyümit,aztán ott megetetem,mert mostanság pont 10-11 körül szokott enni, többnyire gyümit. Csajok,ma kibontottam a bébidesszert vilmoskörtét, mennyire finom, be is vágta madjnem az egészet!!!

:lol: :lol: de csak gyümiből eszik ennyit,főziből nem. Erről jut eszembe, Bogi ma én is agyaltam,h mit főzzek neki, pont a spenótra gondoltam én is,h kipróbáljuk!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


Budabo, Zsu83 A fiam háromszor kelt fel... de csak enni... gondolom pótolta az egész napos "koplalást" :shock: :? Én tegnap a tüsszentésemmel ijesztettem meg a fiamat... még a könnye is kicsordult... :( én már nem is merem írni, hogy rólad álmodtam... :D

Julcsi-79 lehet, hogy a fogzás is rátett egy lapáttal a felkelésre, de csak evett és aludt tovább... de nekem ez is elég volt! Minden elismerésem azoké akik éjszakáznak a babájukkal... :roll: parkolás, mi szerintünk a Margithídról közelítjük meg a szigetet, de ha mégsem akkor hívlak.

Ladmon örülök a hízásnak :lol: Már annyira hiányoztál! :D A holnapi talira nem akarsz feljönni? Tudom, hogy messze van, de kirándulnátok... :roll: egy kis feszültségoldónak jó lennél... :D Esztikéről a hasonfekvős kép nagyon jó lett! :D

Zsufi74 ugyan ott lennénk ahol múltkor! :D A jó idő garantálva...

Hugic szerintem a fogacska a bűnös nálatok is... :roll: jajj gyere már a talira... :roll:

Zsu83 ne mááááár! Jobbulást Bencusnak és sajnálom... :(

Kreiszi örülök, hogy jöttél és hogy minden rendben van!

Stelly akkor lesz csavizás ugye? Mentek valahova? :D

Kaandi nem semmi, hogy Boti is mennyire szereti a gyümölcsöt :shock: :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Kaandi: A parkolás nem annyira komplikált a Szigeten, csak éppen elég sokba kerül. :( Ha az Árpád-hídról mész lefelé, akkor ott van közel.
Szóval, ha jönnétek hozzánk parkolni, zsóljatok!

Verus vajon merre jár? Nagyon régen volt már!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Millye: Köszi, aranyos vagy, de nem egyszerű, mert távolsági buszra kéne pattannom Esztikével és úgy lenyomni másfél órát. Aztán az azért necces... De lesz ez még így se! Tegnap ugyanis hivatalosan is felavattuk a kengurut. Mondjuk hülye voltam, és magamra aggattam, hogy a kocsiig kisétáljunk benne az arborétumból. Az eredmény: lelkemvirága bealudt benne és csak egy óra múlva kelt fel. Addig meg sétáltunk még egy kört... Nemhogy apa cipelte volna a "kövér" fenekét! :D

Verusra én is gondoltam már, mert utoljára éppen ezerrel rohant és kikészülni készült... (Na, eztet is jólmegaszontam! :D )

ladmon
 
 


miért mennyibe kerül a parkolás???

apropó Gyed igénylés: aki már leadta, a fizetés nélküli szabiról külön kell írni 2 sort vagy elég a nyomtatványon írottak??? régen kellett külön két sor, de akkor nem volt kiegészítve a nyomtatvány ezzel? lehet, felhívom őket....ha nem tudjátok!

Kép
kaandi
 
 


millye,tényleg hívtad őket?

Kép
kaandi
 
 


Ladmon pedig jó lett volna... :roll: Na nekünk ezért nincs kengurunk... :D

Kaandi A Margitszigeten a parkolás 435 forint óránként. Igen hívtam őket és a hölgy azt mondta, hogy elég a másolat... úgyhogy ma feladtam postán... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


az nem is vészes, akkor lehet,h ott parkolunk....
tényleg jó a másolat,??? :shock: :shock: :shock:

Kép
kaandi
 
 


Kaandi tényleg... legalábbis remélem, hogy az ügyintéző tudta, hogy mit mond... :shock: :D na engem is ellátott a főnök munkával.. :? mintha nem lenne mit csinálnom... :evil:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Kép Nevetős Mesi baba

Sziasztok!

Már régen jártam erre, most van egy kis időm írni. Tettem fel egy fotót Mesi babáról.:)
Rólunk:
MEsit 3 és fél hónapos koráig tudtam szoptatni, aztán hirtelen úgy döntött, hogy nem mindig akar szopizni, ezért fejtem éjjel-nappal és cumisüvegből kapta. Sajnos ezzel a módszerrel eléggé elapadt a tej, na meg már lehet, hogy nem is volt annyi, azért ordított, amikor meglátta a cicit. Viszont jó hír, hogy hajnalban és kora reggel még elfogadja a cicit. Két hét kínlódás után döntöttünk úgy hogy elkezdjük a tápszert. A tej mennyiségét én elégnek gondoltam, mert folyamatosan hízott, na de amikor volt olyan hogy másfél óráig szopizott és utána is nyugtalan volt...hááát ettől lehetett frusztrált. Egyébként nagyon jókedvő, mosolygós, nevetős baba, rengeteget dumál és szeret hancúrozni:) Ha énekelek neki, olyan mintha ő is énekelne:)) Hason nemigen szeret még lenne, de minden nap gyakorlunk. Nyáladzás nálunk is rengeteg...Vannak pöttyei is a melegtől a szája körül...sokáig az epertől volt, mert én ettem és átment az anyatejbe, aztán még mindig pöttyi volt, így hanyagoltam a tojás és a paradicsomevést is, aztán a héten kiderült, hogy a melegtől lehet...
Napközben van egy hosszabb alvása, két óra, ekkor tudok itthon tenni-venni. Délután szinte csak járkálással és kézben hajlandó elalaudni, még mindig két - két és fél óránként eszik, kivéve éjjel, akkor 6 órát alszik, szopizik, visszaalszik 3 órát, megint szopizik és még 1-2 órát ráhúz:) Jó lenne, ha már elhagyná a hajnali kelést, ráadásul a könyvek azt írják, hogy most már át lehet állni a 4 óránkénti etetésre....
Gyümileveket a 3. hónaptól kapja (almas, baracklé). Ma kipróbáltuk a sárgarépalevet...hú de nem ízlett neki....Ti mikor kezdtétek el a püré adását? Meg kell főzni a gyümiket?

Üdv. Mindenkinek:Andabella:)

Kép
Kép
andabella
 
 


Andabella de jó, hogy jöttél! Annyit gondoltam rátok, hogy mi lehet veletek! Nagyon szép a kislányod! :D Nem jöttök a holnapi talira? :D MI még nem nagyon gyümölcsöztünk csak gyümilevet kap meg kétszer próbáltam reszelt almát...de kitolta a nyelvével... így marad a gyümilé, de ez sem mindennap mert a fiam még szopik.

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


zsu: köszi. :oops:

julcsi: nekünk úgy lesz, hogy 10 körülre tuti ott leszünk, mert
Füge akkor eszik. Apa megáll lehet hogy fizet egy órát, besétálunk
és utána ő elmegy és később jön vissza. Szóval szerintem nem, de
én mondtam neki. Pontosan melyik utca ez? Szóval ezer éve voltam a szigeten. Az uszihoz ha elérünk ott hollesztek? Na mindegy jöttök és ha láttok egy tanácsatalan duci :oops: - mert szerintem az- rövid hajú csajszit narancssárga bkocsival akkor az én vagyok és mentsetek meg!


kaandi: az biztos hogy erős baba, nagyon szépen ül. Mint Julcsinka írtam mi is akkor gyümizünk, én ott fogom. Nálunk ugyanez, megeszikegy üveg gyümit és főzelékben 50-eket. Ma krumpli-sóskátkapott, bocs zöld-zöld, nem tudtam. Lehet hogy megpróbálom neki a krumplit almával, mert a sütőtök krumplit imádja.

millye: szegény ti, ténleg nem jó hogy nem eszik máshol Andris. Rólam álmodni????????? már gyanus....de csak csupa jót álmodjatok velem-rólam..Megbüntettek haza fele :lol: már csak hogy velem álmodtál..

andabella: millye megelőzött..holnap tali???gyertek ti is.

Kép
budabo
 
 


Budabo az én számomat tudod úgyhogy majd ha eltévednél vagy nem találnál oda akkor majd csörögjél! Mikor jöttök kb.? Nem büntettek meg :lol: babáztunk arra emlékszem meg egy szép füves helyen voltunk. :D szóval nem rosszat álmodtam :D a tanácstalan duci-t meg majd megbeszéljük!!! Mert jobb személyesen átadni mint virtuálisan a fenékbe billentést! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


hello!!

andabella:de jó,hogy jöttél4Mesibaba csudaszép!

megvolt randi,jól sikerült4bár eleinte felváltva sírtak,de belejöttek a barátkozásba!íme a képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
nilabali
 
 


na,jó béna vagyok,sikerült két egyformát feltennem!

panna:nagyon szép helyen jártatok!

millye:neked még lógok a kóstolós képekkel!

Kép
nilabali
 
 


na mégegyszer:

Kép Kép Kép
nem nagyon ízlett neki,ma már egyszerűen képembe köpte!azt hiszem hanyagolom pár napig az almát,holnap a baracklével próbálkozunk!

később jövök még,most elmegyünk boltba!
ja,zsu:jobban van Bencus?

ladmon:jó,hogy visszajöttél4van ötletem az összefoglalóa:olvass vissza szépen és kéjük az összefoglalót4azt hiszem senki sem tud olyat összerittyenteni,mint te! :lol:

Kép
nilabali
 
 


Hogy ez a kópé Bazsalikom állandóan csajozik?! :lol:

ladmon
 
 


Sziasztok,
mi anyumnál vagyunk így most csak írok egy-két szót. Sok az intéznivaló, azt sem tudom hol áll a fejem... ma még át is ugrunk (elvileg 16-kor :roll: ) volt osztálytársamékhoz, ott márciusi baba van, szomszédjukban másik osztálytárs is ott lesz, neki februári, szóval minitalizunk... -nánk, mert Efe persze épp most aludt el anyum kezében hosszú nyűglődés után...

kaandi: igen ezzel számoltam, hogy csak egy babakocsi fér majd be. Már csak az jutott eszembe hogy azt az egyet is hogy cipeljük fel a régi fajta buszra ami arra jár, ha rajtam meg kenguru lesz. :? :roll: Jó kérdés?

Stelly: egyértelműen jó a csütörtök, addig még írom priviben a címet, de most mennem kell...

Képek szuperek!

Kép
Kép
elif
 
 


Nos, az úgy volt, hogy apa okos.
Én azt hittem, én is az vagyok...
Kaptam mailben egy jópofa IQ tesztet a barátnőmtől, hogy 15 perc van rá, de ő 2 perc alatt megcsinálta. Na Laci nekiesett... Ő is 2 perc alatt megoldotta.
Húúú, dekirály, akkor éniénis!
Vazzeg bebuktam... Csúnyán, és nem tudtam megcsinálni (már szidtam a rendszert, a gépet, a képet...). :D
Szóval ikúfájter vagyok, fogadjatok el így!!! 8)

No ezen bevezető után... Elif! Én sem vágom az ujgur tesó témát... Naaaa, világosíccsá föl léccilécci!! :)

ladmon
 
 


millye: :lol: :lol:

elif: mindegy hogy de gyertek!!!!!!

Ja nem is írtam ebédnél annak örömére hogy megjöttek a nagyszülők a wellnesről fügém úgy bekakilt hogy kifolyt a cuccos...ismét a bokájáig. Na és mégegy, minket a rota nem viselt meg, nem vettem észre fügén.

Lassan elhaladunk barátnőzni.

Kép
budabo
 
 


Zsu: gyógypuszika Bencusnak!! emlélszem a rota után nálunk is voltak gondok,hasmenés és tsai.............. :cry:

bakker elif, egyszerre írtunk,mármint te hszt én meg sms-t neked!! :lol: :lol: lol:

ne aggódj, én felbírom emelni vhogy a buszra,hát kenguruval nehezen lenne megoldható, na meg lehet,h mégis Julcsiékhoz parkolunk és gondolom együtt megyünk,nem???? azt mondta julcsi,h gyalog is lehet menni,akkor meg pláne ok! :D :D

ladmon, megmondom őszintén én sem tudom,h mit jelent az ujgur ciki!!???

basszus lett egy kiscicánk, aludtam rá egyet, Erik nagyon szerette volna, hát vettem egy nagy levegőt, legyen. Nem bírom a macskákat sem már, 20 éve én is szerettem őket, most meg............na ez van,nem tehetem meg a gyerekkel,h ne legyen neki,mikor nekem is volt sok anno gyerekkoromban...

Kép
kaandi
 
 


Nilabali micsoda jó kis csajozós képeket tettél fel :D na az alma látom nem nagyon jön be Bazsának... :D

Elif de jó hogy jössz!

Budabo érezzétek jól magatokat! Örülök, hogy van Fügének játszótársa és neked barátnőd :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Kaandi de jó, hogy te is jössz :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Köszönjük a gyógypuszikat!
Úgy látszik minket nagyon megvisel a rota!:( Délutánra elmúlt a hőemelkedés, kakilt egy óriásit, azóta nagyon kis vidám! :)

Emese, és Bazsi nagyon édesek! :lol:

Panna, nektek a rotától volt a hőemelkedés? :roll:
zsu83
 
 


megjöttünk a boltból,elnyaltam egy 5gombócos fagyit,Bazsa szerintem belefáradt a csajba ma,mert megnt alszik!

ladmon:hát,nem lehet elég korán kezdeni,ugye?kell a választék Bazsinak,mert itt nem kapkodnak utána :wink: !

egyébként,elég sz.r olvasni,hogy mennyire készültök a holnapi talira...egyszerűen megesz a penész4én is AKAROK találkozni veletek és a babákkal4olyan jó volt ezt a kiscsajt is dajkálni!

nem túl nagy a forgalom,ezért még hozok képeket,hátha valaki mégiscsak lecsap Bazsára:

Kép eláazstva játékokkal Kép kukucska Kép névnapomra virágot kaptam! Kép tornázós

Kép
nilabali
 
 


Zsu: szerintem attól volt hőemelkedése, mert akkor volt hasmenése is és kicsit fájt is a hasa. De szerencsére pár nap alatt rendeződött.

Nahát, Bazsalikom már most igazi úriember! :lol:

Panna
pandusika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?