Éljen! Ladmon is back
Ezek szerint Esztipapa elment dolgozni
Öööö az miért is van h eddig aludt a gyerekem estétől reggelig, most meg 9 kor nagy nehezen ágyba döngölöm, legközelebb fél egykor, majd fél háromkor, majd 5kor találkoztunk. Nem örültem ennek a sűrű mamiigénynek
Hétkor visszabirkóztam még egy órácskára.
De most sikerült újra győznöm az alvásmumus fölött. Cumi be, egy perc rángatódzás majd a kövi percben totális elájulás. Ki érti ezt? Máskor 20 perc sem elég
Miket is akartam írni nagyon gyorsan?:
Zétivera - keresztelős képeket szeretnék
Fejedet meg ragaszd má vissza lci... láttam a hintás képen, h annyira nem szörnyű
Bogi - megrendeltem hajnalban a cuccost a babacsodáról. Kb. mennyi idő alatt érkezik meg? (futárral kértem, hátha csönget és felébreszti Marcit
)
Millye - Bogi - Édesek a babócák.
Nemkülönben a többi babóca!
Tali - ez nekem a mumus. Már megint másnap kell mennem Pestre, mint a tali van
Ma került be az irodába a TBs papírom a gyed igénylés helyett. Gondoltam holnap 8ra megyek OEP, utána tali, éjjáóóóó. Na de a papír az irodába van és az csak 9kor nyit
így holnap nem megyek végül Pestre, elsőbbségivel feladják nekem és szerdán megyek
Jajj én annyira comorú vagyok
én is akarok már szigetelni
)
Apa dolgozik (neeem, sajnos nem végeleges, még mindig a beugrós festés
), de úgy vettem észre, h nekem jobban megy a Marcizás, etetés, játszi, altatás, ha egyedül vok itthon.... nem értem, miért.... na mindegy...
Megyek, ha már alszik kicsit dolgom
Főzni nem kell, maradt sajttorta és húsleves is. Ki van takarítva. Egy dolog maradt el, ja nem. Kettő: pelus vasalás és hűtőtakarítás.... na azt majd a kövi alváskor (ami remélhetőleg még ma lesz
)[/b]