Sziasztok!
Először is köszönöm mindenkinek az aggódást. Remélem, hogy hamarosan elfelejtjük ezt az egészet és nem is fog megtörténni máskor sem.
Szandra,
Utólag is Boldog Születésnapot Miettának! Nagyon aranyosan játszik a játékokkal és milyen aranyosan nézte a tortát
Igazi nagy lány már, hihetetlen, hogy milyen"pici" volt az első képen!
Benszi,
Az ikrek zabálnivalóak!
Strandolós képek nagyon jók lettek! Látszik rajtuk, hogy szeretik a vizet!
a férjem nigériai származású. magyarul-angolul és igbo-ul beszélünk a gyerekhez, mármint ő beszél hozzá az otthoni nyelvén, hiszen az az anyanyelve a férjemnek.
Timy,
Norina is nagyon nagy lány már! Ha tudsz majd tegyél fel képeket még róla, és írj, hogy mi van veletek!
Gomba,
Benedek nagyon aranyos abban a kosárban, hogyan került bele? vagy csak a fényképezés miatt? mondtátok már neki, hogy lesz pici testvére? mit szólt hozzá?
Elan,
Azóta változott már a helyzet? Megértelek, hogy kivagy, én is hasonlókat élek most át Uche-val. Reméljük, hogy hamarosan Gabinál is elmúlik és átalussza az éjszakát.
Gabiról az a huncut kép nagyon jó
a másikon meg igazi komoly pasi
Gabicsibe,
Szerintem is tök jó kajákat adsz reggelente a gyereknek. pl paradicsomos halat ő még nem ehet kiflivel?
Hárman mennétek a tengerpartra vagy menne kísérő is pl nagyszülők? Amúgy én a helyedben elmennék, azért szerintem hívd fel az oltóközpontot (attól függ, hogy hova mentek), mert vannak olyan helyek, ahol oltások kellenek, főként, ha gyerekkel mész.
Rebe,
csak ámultam és bámultam, gyönyörűek a képek és a lányok rajta csodássak! hol csinálták?
Mó,
Alexnek jó lett az új haja, máshogy nem akarjátok levágni, csak ilyen kerekre? valami új frizura?
köszönöm a párom is jól van.
Nika,
Ati hihetetlen nagy! és milyen ügyes, hogy már ülni tud, így találtad a kiságyban, vagy azért segítettél neki?
Kira,
Örülök, hogy újra jöttél! A kecsó az mi, gondolok valamire, de nem hiszem, hogy jóra
Olivér már igazi kis gengszternek tűnik, miket csinál még,?
Witch,
Jamina nagyon aranyos és nagylány! az usziban is csodálkoztam, hogy elaludt, de ez a kép nálam No1
a balcsis képek is nagyon jók! nagyon szép kislány!
Ágnes,
hihetetlen ügyes Zalán, le a kalappal! nagyon szépen tartja magát és ahol ketten vannak kép az haláli, Miló fogja a kutyust
Szerintem Zalán 8-9 hós korára már szaladni fog
Luki,
Nagyon örülök, hogy végre rólatok is van hír! Falatka nagyon aranyos baba. tényleg azóta a fülével minden rendben? akkor emlékszem, hogy nagyon szorítottam, hogy minden rendben legyen. Nagyon törékeny kis csajnak tűnik, igazi szép kislány!
Rólunk,
Uche még nem ül, igaz segítséggel már igen, és mindig hátról úgy emeli a kezét meg a fejét, hogy mindjárt felül, de nincs még kellő hasizom
nem akarjuk erőltetni, kb egy nap egyszer segítünk neki, ha már látjuk, hogy őt idegesíti, hogy nem sikerül neki
Amit most fejlődést látok nála az-az, hogy kb majd nem fél métert is képes kúszni valamiért ami nagyon érdekli illetve ha máshol vagyunk a szobában, akkor a hasán megfordul körbe-körbe:)
A kiságyat tegnap lejjebb tettük. Utána beletettük Uche-t, majd azt láttuk, hogy térdelve fogja a rácsot
igaz nem tartotta sokáig magát és utána lehuppant
Az éjszakáink még mindig tiszta kiábrándítóak, mert a kiságyban eszméletlenül rosszul alszik, szinte mindig menni kell hozzá, nincs nyitva a szeme, de mindig fészkelődik. Ha átviszem magunkhoz, akkor ott egy szava sincs, ahogy lerakom rögtön alszik, akár reggelig, mondjuk egyszer még éjszaka felkel enni.
A nappalaink viszont nagyon jók, sokat alszik még mindig.