Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta
Sajnálom ami veletek történt!Még szerencse,hogy az ijedtségen kivül nem lett nagyobb baj!

Agnese
Én olyan jót nevettem :DLátom segítséged is akad a főzésben :lol: nekem a közös kép nagyon tetszik.Tojáskrém jó ötlet köszi,sajna a körözött annyira nem jön be Botinak,a halkrémet is próbáltuk nem aratott nagy sikertIgaz régen volt megpróbálom hátha most rá kap :? .Bezzeg a kolbászt mega szalonnát azt enné. :D

Witch
Látom nem éhezik a lány :D viszont tiszta anyja!

Rebe
Szépek a csajszik :D Hol csináltattátok a képeket?Merre mennétek nyaralni?
gabicsibe

Kriszta,örülök,hogy Uche rendben van,hála istennek! a férjednek jobbulást!

mó73

Rebe!

Csoda szépek a lányok! :)
Milyen nagyok már! Kész hölgyek! :)

Witch!

Nagyon jók a képek!
A vízbe elalvós a kedvencem :)

Agnese!

nem semmi Miló szövege....
Nagyon helyesek a srácok! Szuper a közös kép! :)

Kriszta!

Nem semmi, hogy mi történt!
Az a lényeg, hogy semmi komoly baj nem történt! Szegénykém biztos nagyon megijedt azért sír fel....

Rólunk:
Ati egyre biztosabban ül, néha már megpróbál játszani is ülve, igaz nem mindig sikerül. :)
Azonban, nem elég, hogy felül, de már emeli a fenekét, hogy állni akar, erő viszont még nem sok van. :D
Teszek képeket: Kép Kép Kép

Kép
nika28

witch,épp eszembe jutott,hogy kb.pont egy éve voltunk nálad Alex-al,és egy éve írogattunk a fórumba,hogy mennyire vártad Jamina születését,meg Krisztának is megjósoltam,hogy fia lesz. :) ez az egy év úgy elrepült,mint ha tegnap lett volna.hát ez van.ez a hetem egy kicsit mozgalmas volt,mert 1 hete itt van nálunk a gyerekeim keresztanyjuknak a fia,aki elég "rosszacska,"de azért el vagyunk,imád nálunk lenni. :D

mó73

Sziasztok!

Köszönöm midenkinek a lányom dicséretét! :lol: :lol: :lol:

Lehet,hogy tényleg anyás lett.Sajnos nem tudom kire hagyni. :( Amíg kicsi volt,a párom anyukája néha vigyázott rá,de mostanában senki.Ritkán jönnek a nagyszülők,és idegenkedik tőlük.Anyukámhoz átviszem Gödöllőre hetente 1x,de ez egyelőre kevés.

Gabicsibe

De jó,hogy Boti már ennyi mindent tud enni. :) :) Mi ébredés után tápszert eszünk,majd 1/2 10 felé tejpépet.Mietta sem eszik még annyi darabos kaját,hogy azzal jóllakna. :(

Rebe

Nagyon jók a képek.Édesek a csajok.Igazi huncut mind a kettő. :P :P :P
A fotózáson nem mászkálnak el?

Witch

Csuda nagy lány Jamina. :D Micsoda sonkák... Annyira aranyos,ahol alszik a vízben.De a többi képen is tündéri. :P

Ágnes

Köszönjük szépen!A tortát a párom rendelte,úgyhogy én sem tudom,hogy néz ki.Először úgy terveztem,hogy sütök neki tortát,de a csajok tapasztalataiból kiindulva a rendelésnél maradtam.Egy-két falat nem árthat.Így legalább a többit megesszük mi. :oops:
Jópofa lehet Miló,ahogy mondja a magáét. Én is várom már,hogy beszéljen a lánykám.
Nem semmi,milyen tempót diktál Zalán.És hát gyönyörű! :P
Az utcsó képen nagyon aranyosak.

Kriszta

Jajj! Örülök,hogy nem lett nagyobb baj.Párod sem ütötte meg magát? Ez borzasztó lehet,hogy akármikor elájulhat.

Nika

Ati édes pofa.Az első képen meg kell zabálni,annyira édes. :lol: :lol:

Rólunk: JÁRUNK! :lol: :lol: :lol: :lol: Mietta egyedül mászkál a szobában, körbe-körbe.Sokat esik,de imádja. :P

Kép
Kép
vszandra

Köszönjük a dícséreteket :)

Nika!

Ati nagyon ügyes, Jamina is eljátszik már ülve, de ha elfárdad borul :) Nekünk nagy a popsi, ezért nem igazán emeli, de majd fogja ráérünk :)

Vszandra!

Gratula Miettának, ügyes lányka :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szandra!

Miettának Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánok! :)

Kép

Gratulálok a sétához. :)

Kép
nika28

Szandra!

Kislányodnak Boldog Születésnapot Kívánok!

Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Vszandra!

Miettának boldog szülinapot :)

Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Mietta! Boldog szülinapot! :D

Elan! Annyira szép Gábor! Olyan szép kis formás! :D Figyu, Gábor mennyit eszik egy nap? Megeszi a főztöd? Vagy bébiételt eszik?

Agnese, azon a közös képen, olyan édesek! :D

Gabi! Nem semmi, miket esztek! Hú! Lőrinc még nagyon messze van ettől! :roll: Olyan mintha nem is pár nap lenne közöttük! A pépes kajákat is megeszi már egyedül? Hogy eszi a kenyeret vagy a kalácsot? Elharapdálja? Én ezt el se tudom képzelni! Lőrinc pár szem rizst csipeget fel max az etetőszékről, de semmi más így nem érdekli.

Lukrécia! Nagyon szép ez a lányzó! Komolyan! Olyan igazi kishölgy! :D Gyertek gyakrabban! Amúgy nekem is igen fejlett az igazságérzetem. :lol: Bár így utólag azt hiszem, semmi értelme sem volt, nem lett sok eredménye.. :wink:

Rebe! Hol voltatok fotózáson? Jók lettek a műtermes képek!

Juci! Köszi! Nekünk IGG, IGM, IGA vizsgálat volt, de az IGA 0,04 !! lett csak. Nektek erre az IGA- értékre mit mondtak? Lehet vele valamit csinálni? Van valami vitamin vagy kezelés? Én nem is értem, hogy lett ilyen alacsony, Lőrinc egy pár napos hasmenést :oops: leszámítva még nem is volt beteg. :?

Kriszta! Örülök, hogy nem lett komolyabb baja a picinek!

Benszi! Ilyenkor, ha nappal nem esznek, nem ébrednek sűrűbben? Én Lőrincet rendesen tömöm, különben éjjel felkel 2-3 X is enni.

Megyek, így is tovább aludt Lőrinc, mint szokott! :wink:
torolve_20130114141731

Na még gyorsan visszaolvastam, köszi a szülinapi gratulációkat! :D

Szandra, a vonat érdekelte a legjobban. A tortát meg se nagyon turizta. A vonatot legalább emlékbe elraktuk.. :wink:

Ja és ezt a vigyori Ramilányt elfelejtettem megdicsérni! Nagyon nagy lány! Igazi csendes jókislánynak látszik! :lol:
torolve_20130114141731

Miettának nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Vikkata, állítólag három éves korára elnövi!
Immunerősítőt tudsz íratni a gyerekorvossal...

jucicuki

Sziasztok!
Miettának boldog szülinapot kívánok!!!!
Kriszta! Ez nagyon durva! Szegénykém biztos sokkot kaptál! De minden jó, ha jó a vége! Szerencsére senkinek nem lett komoly baja. Biztos hamar elfelejti a fiad is és nem fog sírni. Bár ezt az ilyen pindur gyerekeknél nem lehet tudni...
Nika!
Szépen ül Ati! :) Olivér is megül, bi-bi-bíííí! :lol: :lol: :lol:
Na, most már megpróbálom követni az eseményeket... :wink:
Egy kérdés! Mikortól lehet adni a kakaót??? Én adom a kecsótejet már, de pl. tápszerbe is bele lehetne keverni. De mikortól???

Kép

Kép
kira76

Sziasztok,

Először is nagyon boldog szülinapot Miettának!!! Kérünk szülinapos fotókat! ;) És szuper ügyes, hogy jár!

Rebe, de jó, hogy előkerültél! Megértem, hogy nem tudsz gyakrabban jönni, én még 1 gyerek mellől sem igazán tudok :( A csajócák annyira édesek, szuperek a fotók! Ki csinálta őket?

Witch, szuper lehetett a nyaralás, kettesben voltatok? Nagyon szépek vagytok együtt, látszik, hogy tökéletes a harmónia.

Agnese, nagyon jópofa Miló :D Gondolom, nem unatkoztok mellette, és hát Zalán sem nagyon hagy ezek szerint. Szépek együtt és külön-külön is! A kutya látom, még favorit ;)

Kriszta, nagyon sajnálom, ami a pároddal és Ucheval történt :( Gondolom, mennyire megijedtetek... remélem, a párod nem vádolja magát! Nálunk volt egy hasonló eset, talán még emlékszel, amikor 2-3 hónapja a párom elejtette Gabit a lépcsőnkön és a kicsi legurult több lépcsőfokot. Nálunk sem lett baj, és, várakozásaimmal ellentétben, Gabi nem fél a lépcsőktől, pedig azt hittem, zokogni fog, ha csak meglátja őket. Gyorsan felejtenek ezek a picurkák, ne aggódj!

Nika, Attila csudaszép kisfiú és nagyon ügyesen ül!

Vikkata, Gabi reggel tápszert kap, tízóraira gyümölcsöt, ebédre főzeléket (220-250 grammot), uzsonnára általában 1 joghurtot, vacsorára megint főzeléket vagy zabkását. Elalvás előtt még iszik egy kis tápszert, ha van kedve. Az üveges kajákból azokat veszem neki, amik kicsit már darabosak, 10 hós-1 évesnek valót, mikor mit. Ezekből mindent megeszik, imádja őket. Főleg a HIPP-esek meg a Nestlé cuccai jönnek be, a Kecskeméti nem annyira, bár abból is vannak jók. Drága ízlése van a lelkemnek. Főzni csak főzeléket szoktam neki, változó sikerrel... de általában legalább az egyik étkezésre főzök, a másikra üvegeset kap. Sajnos olyasmit, amit magunknak csinálunk, nem esz meg, nem szereti a fűszeres dolgokat, mi meg igen. Mondjuk húslevest, rizst, fasirtot, lecsót, ilyesmit megeszik, de szigorúan turmixolva. Ha neki főzök, igyekszem alig-alig fűszerezni, különben kiköpi. Mostanában már hajlandó megkóstolni a mi kajáinkat, de csak falatkákat, ő sem eszik belőlük komoly mennyiséget. Szerintem ne izgasd magadat ezen a kérdésen, majd megérik a te fiad is a darabos kajára. Ma Gabi kifejezetten kinézte a szánkból a meggyes piskótát, és meg is evett belőle egy szelettel, szóval ha olyasmiről van szó, ami ízlik neki, akkor át tud lendülni ezen a darabos problémán :)

Kira, én nem adnék kakaót még, szerintem már szabad, de a koffein-tartalma miatt eléggé felpörgeti a gyereket, amennyire én tudom...

Hát csajok, nem tudom, meddig tartanak az éjszakai cirkuszok, gondolom minden gyereknél más, de én kezdek nagyon belefáradni... nemhogy javulna a helyzet, de romlik. Már harmadik éjszakája felébred Gábor, és ahelyett, hogy könnyen visszaaludna, ahogy szokott a kis cumijával, vízével, fél-másfél órán át szórakoztat. És nem egyszer, hanem több alkalommal. A derekam kész van attól, hogy folyton lefektetem (mert mindig feláll, és sír), így általában magam mellé veszem a nagyágyba, ahol cirkuszol még vagy egy órát, belefejel-, könyököl az arcomba, egy élmény. Az a legszarabb, hogy nem is látom, hogy jönne a foga, szerintem ez megint csak valami hiszti nála, minden ok nélkül.
Ilyenkor persze tiszta zombi vagyok egész nap, hiába fekszem le vele délután... valahogy nem ugyanaz, mintha éjjel kialudná magát az ember. Tudom, hogy ez is elmúlik, ahogy jött, csak győzze kivárni az ember.

Kép
elan

vszandra,Boldog szülinapot kívánok
miettának!!!! mégse mentünk ma állatkertbe,leszavazták,maradt a dunapláza,mozi,kfc,és séta.most jöttünk haza 2 órája ,de nem fáradtam el,mert az egész kertbe lenyírtam még a füvet is.lépek is.

mó73

kriszta, a férjed jobban van?

mó73

Sziasztok Lányok! Kihagytam egy hetet itt a topikon, próbáltam visszaolvasni, hát ledöbbentem, hogy mik voltak... na nem is akarom feszegetni, Benszi vagy más aki tudja nekem is elárulhatná akár priviben, de nyíltan is, hogy mi (volt) a gond. Sajnos én sem látom/tudom mi történt a "régiekkel", én azt hittem én is régi vagyok... velem van gáz? Kérdeztem egyszer Sharet, de ő nem igen tudta mi van. Szóval...?

Képeiteket végig néztem, olyan jó látni picibabákat, mindegyik olyan édes, én is sokat gondolok rá mostanában, hogy milyen lesz az új babánk. Már nagyon sokat mocorog és olyan nagy a hasam, Benedekkel nem volt ekkora.... most voltunk a terheléses cukor vizsgálaton (Benedek is ott feszített, nem tudtam hol hagyni:), mert vinni akartam a nőgyógyihoz a leletet, erre elfelejtettem visszamenni az eredményért, na ez a kis történet jól jellemzi a mostani állapotomat.

Rakok fel pár képet Benedekről. Most voltunk lagziban, őt csak a templomba vittük, ahol volt egy hangszigetelt játszószoba, én mindent láttam és hallottam, de mi nem zavartunk senkit, tök király volt. Amúgy anyukám vigyázott rá, ő is jött velünk. Féltünk mi lesz éjszaka, mert még soha nem hagytuk ott senkivel, de képzeljétek el, felkelt éjfélkor keresett engem. Anyukámnak körbe kellett vinnie, hogy tényleg nem vagyok ott, mondta neki, hogy most ő vigyáz rá és Benedek szépen odabújt hozzá és elaludt. Így hajnal 3-ig maradtunk. Nagyban örültünk, hogy milyen szerencsénk van, hogy kifogtuk azt az éjjelt mikor nem kelt föl, aztán kiderült, hogy anyukám volt ügyes. Szóval király volt.

Kriszta! Még jó, hogy Uchenak nem lett semmi baja. Minden jót nektek.

Bocsi, hogy nem írtam most senkinek, de nagyon késő van már.
egy kosár Benedek
Kép
Benedek már tud cuppanós puszit is adni Kép
gombahölgy

gombahölgy,tetszik az a kosaras kép,hogy belefér Benedek. :)

mó73

Szandra
Boldog szülinapot a lánykádnak :D Gartulálok a menéshez!Tuti jó fogyokúra lesz számodra :lol:

Nika
Nagyon ügyes Ati!Csak ne engedd sokat ücsörögni,!nekem annó azt mondta a doki hogy még nincs it az ideje.Elöbb a kúszás,mászsás és abból az ücsörgés.

Gomba
Nagyon édes mind a két kép!Örülök,hogy jól vagytok és Benedek okos kisfiú!Mi Augusztus elsején megyünk Szegedre és nálunk is az lesz az első éjszaka nélkülünk.Reménykedem hogy Boti is ilyen jól veszi majd az akadályt!Elköltöztetek már?Ha igen hogy érzitek magatokat?

Kira
Még én sem adok neki kakaót,úgy tudom csak másfél-2 éves kórtól ajánlott.A kecsó tejen mit értesz?Milyen nagyfiú már Oli is :D

Elan
Nálunk szerencsére nincs ilyen,ötletem sincs.Talán Vicuskának,mert Ramika csinált ilyet ha jól emlékszem.Azt tudom,hogy másfél éves kór körül van ilyené és pár hét alatt megszünik!Kitartás!!!

Kata
Boti van hogy harapja a kenyeret vagy a kalácsot,de nagyrészt én adom a falatkákat.Most az a legújabb szokása,ha valamit nagynak talál köpi ki azonnal.Ne stresszeld ezen magad,Boti látod mindent jóval előbb csinál mint a kortásai.Nem biztos,hogy ez olyan jó ám.
Boti már megeszi a mi kajánkat is,de akkor nem fűszerezek annyira,üvegest már ritkán adok neki,inkább főzicskézek minden nap.
gabicsibe

Erika
Marcellnek is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!Gondolom buliztatok a hétvégén,majd kérünk képeket és élménybeszámolót :D
gabicsibe

Elan!

Köszi, aranyos vagy. Anyuval és a keresztanyámmal voltunk, ez még csak egy két napos kis kiruccanás volt, a "nagy nyaralás 08.01.-08.08-ig tart. Oda jön a dédi papi és unokahugom is :) Már nagyon várom....
Gabinál nem tudom mi lehet majd megkérdezem anyut. Öcsi sem volt angyalka, ő 5 éves koráig minden éjjel felkelt és sírt. Mikor már beszélni tudott anya megkérdezte miért, de sose mondta meg, csak üvöltött... Nagy élmény volt, akkoriban egy szobában voltunk ...

Gomba!

Benedek cuki nagyon :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Megvolt a nagy esemény.Nagyon jól sikerült.Mietta nagyon elemében volt,teljesen felpörgött.Még a délutáni alvást is kihagyta.Nagyon örült az ajándékainak,mindegyikkel játszott egy kicsit.Legjobban a zenélő kisvonat tetszett neki,meg a toronyépítő doboza.Mi is vettünk neki ikeás gyöngy hullámvasutat,ami szintén kedvenc.(Elan,köszi az ötletet.)A tortát imádta,és nem kellet noszogatni,hogy megkóstolja.A kockásfülű nyulat és a pónit,csókolgatta.Jobban mondva,"arcon" nyalogatta őket.Annyira édes volt.Később,órákig sétáltatta az apukáját és a nagymamákat.Estére nagyon elfáradt,és gyorsan elaludt. :lol: :lol:

És a képek: Kép Ilyen volt. Kép Ilyen lett. Kép A torta Kép

Kép
Kép
vszandra

És még egy pár: Kép kisvonat Kép Kép Kép

Kép
Kép
vszandra

Elnézést ez előbb lemaradt. :oops:
Mindenkinek köszönöm, Mietta köszöntését!!!!! :P :P :P

Erika

Marcellnak utólag is nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!!! :lol: :lol:
És gyere hírekkel és fotókkal.Hiányoztok!!

Kép
Kép
vszandra

Sziasztok!

Bocsi, csak gyorsan Marcell miatt jöttem! :oops:

BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :D

Hú, de tuti tortátok volt Szandra!!

Bocsi, nem olvastam vissza! :oops:

Később még jövök!
torolve_20130114141731

BOldog szülinapot Marcellnek :)

Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek az aggódást. Remélem, hogy hamarosan elfelejtjük ezt az egészet és nem is fog megtörténni máskor sem.

Szandra,
Utólag is Boldog Születésnapot Miettának! Nagyon aranyosan játszik a játékokkal és milyen aranyosan nézte a tortát :) Igazi nagy lány már, hihetetlen, hogy milyen"pici" volt az első képen! :)

Benszi,
Az ikrek zabálnivalóak! :) Strandolós képek nagyon jók lettek! Látszik rajtuk, hogy szeretik a vizet!
a férjem nigériai származású. magyarul-angolul és igbo-ul beszélünk a gyerekhez, mármint ő beszél hozzá az otthoni nyelvén, hiszen az az anyanyelve a férjemnek.

Timy,
Norina is nagyon nagy lány már! Ha tudsz majd tegyél fel képeket még róla, és írj, hogy mi van veletek!

Gomba,
Benedek nagyon aranyos abban a kosárban, hogyan került bele? vagy csak a fényképezés miatt? mondtátok már neki, hogy lesz pici testvére? mit szólt hozzá?

Elan,
Azóta változott már a helyzet? Megértelek, hogy kivagy, én is hasonlókat élek most át Uche-val. Reméljük, hogy hamarosan Gabinál is elmúlik és átalussza az éjszakát.
Gabiról az a huncut kép nagyon jó :) a másikon meg igazi komoly pasi :)

Gabicsibe,
Szerintem is tök jó kajákat adsz reggelente a gyereknek. pl paradicsomos halat ő még nem ehet kiflivel?
Hárman mennétek a tengerpartra vagy menne kísérő is pl nagyszülők? Amúgy én a helyedben elmennék, azért szerintem hívd fel az oltóközpontot (attól függ, hogy hova mentek), mert vannak olyan helyek, ahol oltások kellenek, főként, ha gyerekkel mész.

Rebe,
csak ámultam és bámultam, gyönyörűek a képek és a lányok rajta csodássak! hol csinálták?

Mó,
Alexnek jó lett az új haja, máshogy nem akarjátok levágni, csak ilyen kerekre? valami új frizura?
köszönöm a párom is jól van.

Nika,
Ati hihetetlen nagy! és milyen ügyes, hogy már ülni tud, így találtad a kiságyban, vagy azért segítettél neki?

Kira,
Örülök, hogy újra jöttél! A kecsó az mi, gondolok valamire, de nem hiszem, hogy jóra :)
Olivér már igazi kis gengszternek tűnik, miket csinál még,?

Witch,
Jamina nagyon aranyos és nagylány! az usziban is csodálkoztam, hogy elaludt, de ez a kép nálam No1 :)
a balcsis képek is nagyon jók! nagyon szép kislány!

Ágnes,
hihetetlen ügyes Zalán, le a kalappal! nagyon szépen tartja magát és ahol ketten vannak kép az haláli, Miló fogja a kutyust :)
Szerintem Zalán 8-9 hós korára már szaladni fog :)

Luki,

Nagyon örülök, hogy végre rólatok is van hír! Falatka nagyon aranyos baba. tényleg azóta a fülével minden rendben? akkor emlékszem, hogy nagyon szorítottam, hogy minden rendben legyen. Nagyon törékeny kis csajnak tűnik, igazi szép kislány!

Rólunk,
Uche még nem ül, igaz segítséggel már igen, és mindig hátról úgy emeli a kezét meg a fejét, hogy mindjárt felül, de nincs még kellő hasizom :)nem akarjuk erőltetni, kb egy nap egyszer segítünk neki, ha már látjuk, hogy őt idegesíti, hogy nem sikerül neki :)
Amit most fejlődést látok nála az-az, hogy kb majd nem fél métert is képes kúszni valamiért ami nagyon érdekli illetve ha máshol vagyunk a szobában, akkor a hasán megfordul körbe-körbe:)
A kiságyat tegnap lejjebb tettük. Utána beletettük Uche-t, majd azt láttuk, hogy térdelve fogja a rácsot :shock: igaz nem tartotta sokáig magát és utána lehuppant :)
Az éjszakáink még mindig tiszta kiábrándítóak, mert a kiságyban eszméletlenül rosszul alszik, szinte mindig menni kell hozzá, nincs nyitva a szeme, de mindig fészkelődik. Ha átviszem magunkhoz, akkor ott egy szava sincs, ahogy lerakom rögtön alszik, akár reggelig, mondjuk egyszer még éjszaka felkel enni.
A nappalaink viszont nagyon jók, sokat alszik még mindig.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Erika,
Boldog Születésnapot Marcellnak!!!!
tubikriszta

szandra,nagyon jók a képek!! Kriszta,hát nyáron szoktuk géppel is rövidre levágatni,csak most azt nem engedte,pedig jó lenne.most üresnek érzem a házat ,a 3 nagyobb gyerkőcöm nyaralni ment rokonokhoz .10 napra. A 3 kisebb pedig a kis medencében pancsol,le is kaptam őket: Kép Kép Kép Kép

mó73

Mindenkinek köszönjük a dicséreteket! :D
Többen kérdeztétek, hol csináltattuk a képeket: http://www.gyermek-foto.hu/

Benszi, Az ikresbe azért nem jövök, mert már egy jó ideje nem tudom sajna követni :oops:, így inkább nem írok, mert azt meg nem akarom, hogy csak magunkról írok, aztán ennyi. :oops: Majd lehet megpróbálok újra írni oda is, de szerintem nem igazán fog sikerülni. :oops:

Witch, Jamina nagyon cuki bébi! Milyen hurkás! :D

Agnese, Hogy én milyen jót nevettem Miló szövegén! :lol: :lol: :lol:
Kaja ötleteket jó hogy leírtad, ki fogjuk mi is próbálni! :wink:
És hát a fiúk nagyon szépek!

Kriszta, Hű nagyon sajnálom a történteket, szegény párod! Még jó, hogy semmi baja nem lett Uche-nek!
Ne is erőltessétek többször az ülést, mert nincs még itt az ideje! :wink:

Gabi, Ha megyünk, akkor vagy Zaton üdülőtelepre (én már voltam ott korábban és gyerekbarát), vagy ajánlották Pag-ot, Crikvenica-t. Mindenképpen olyan helyre akarunk, ami aprókavicsos, homokos. Most találtam egy tök jó weblapot, amin össze vannak szedve az ilyen partok. Nézelődöm, aztán kiderül! Ti 3-an mentek :?: Hova tervezitek?

Nika, Az első kép szenzációsan jó! :D
Nem semmi, hogy így ül a fiad! Magától ül fel? Már bizti írtad, csak elkerülte a figyelmemet.

Szandra, Először is nagyon boldog szülinapot kívánok Miettának!
Gratula a járáshoz! :wink: A torta nagyon gyönyörű volt, és hát persze a csajszid is. :D
A fotózáson nem mászkáltak el, meg voltak illetődve. Nem volt egyszerű, mert nyűglődtek közben, szerintem éhesek lettek pont. De azért lett egy pár jó kép. :D

Kira, Én úgy tudom, hogy leghamarabb 10 hós kortól lehet kakaót adni. Nekem a védőnőm azt mondta, hogy 11 hós koruktól egy kicsit egész nyugodtan lehet rakni a tápszerbe. Én szoktam néha-néha adni reggel, egy kávéskanálnyit teszek kb. 2,5dl tápba. Szerintem még nektek korai. :wink:

Elan, Én nem vettem észre, hogy jobban felpörgetné őket a kakaó! :lol: Na mondjuk nem is kapnak sokat!
Sajnálom az éjszakai cirkuszokat! Ötletem nincs.

Gomba, Jó a kosaras kép!

Erika, Marcellnek nagyon boldog szülinapot! Kérünk beszámolót és képeket is!

Mó, Jók a képek!

Tegnap voltunk a bajai halászléfőzőn a csajokkal. Nagyon jól bírták, jól is érezték magukat. Elbűvölte őket a körhinta, a fények, a villódzás. :D Sikerült is jó későn visszaindulnunk, úgyhogy hullák vagyunk! :lol: Na megyek, mert indulunk vásárolni!

Kép
rebe
Dunaharaszti

rebe,megnéztem tényleg jó az a fotó studió,egyre modernebb már ez is.még 12 éve mikor a 2 nagyobbam volt kicsi,elvittem őket az Erzsébeti studióba és annyira jók lettek a képek,hogy megkért a fotós ,hogy had tegye ki a képeket a kirakatba,úgyhogy nagyon büszke voltam,hogy a gyerekeim képe volt kitéve.harasztin most jól beépítették ezt a sok üzletet,egymást érik. Kriszta,örülök,hogy már minden rendben van.

mó73

[Boldog Szülinapot Marcellnak!color=blue][/color]

mó73

végre rájöttem,hogyan kell színessel írni, :D

mó73

Sziasztok!!!
Kecsó= kecske :lol: :lol: :lol: :lol: Kecsketejet iszik!!!!
Természetesen háziorvos és védőnő engedélyével!!!!

Kép
kira76

Sziasztok gyors berohanás ahogy szoktam. :)

Nagyon nagyon boldog szülinapot Miettának (a képek fantasztikusan jók)

és a kis Marcellnak is. :)

Az összes baba és gyerek csodaszép, öröm nézni a képeket! :)
(Régieket jó újra látni!!!! :lol: )

chesti

kira,az nagyon egészséges ,mármint a kecsketej! én is szoktam venni. chesti,szia mi van veletek? Kriszta,rátudtuk venni Alexot,hogy levághassuk a haját,mert már nagyon melege volt a nagy hajtól.én gépeltem le neki,egy kicsit furcsa,de nagyon édes és kényelmes,dobok egy képet,itt még vizes,de majd szárazon is csinálok róla,meg itt a nagy hajkupac is ami lejött: Kép Kép

mó73

Sziasztok!
Hát, ikres mamik, nem csodállom, hogy nem nagyon tudtok fórumozni. Még 1 gyerekkel sem olyan egyszerű :D

Miettának és Marcellnak boldog születésnapot kívánok!

Rebe, csodaszépek a lányok!

Kriszta, sajnálom, ami a pároddal történt. Lényeg, hogy nem lett semmi komoly baj.

Witch, nem semmi méretekkel rendelkezik Jamina :D Nagyon klassz lehetett a nyaralás.

Agnese, csodaszép a két fiú. Azok a szemek :shock: Kergethetitek majd a csajokat.

Gomba, mikorra is várjátok a tesót? Benedeknek hogy magyarázzátok el?

Mó, jó lett Alex sérója!

Én ma egész kipihent vagyok. Igaz, volt éjszaka etetés, de a reggeli után még visszafeküdtünk együtt a nagyágyba. Pedig eleinte nagyon nem akartam ilyet, de olyan jót szunyáltunk együtt. Ezzel nem hiszem, hogy elrontjuk. Most is a saját ágyában húzza a lóbőrt :D

Szép napot mindenkinek!

Puszi

KépKép
süni76

Én most kivagyok akadva,most értem haza,a gyerekorvoshoz akartam menni gyógyszert íratni,és olyan rossz hírrel fogadtak,hogy éjjel meghalt szívrohamban a dr nő.nem semmi.

mó73

Süni!
Én is nagyon, de nagyon ellene voltam a nagy ágyban alvásnak. DE! Már nem is vagyok ellene!!! :lol: :lol: :lol: Pl.: napközbe ha alszik Olivér, szoktam olyat csinálni, hogy én is ledőlök ha van időm és akkor a gyerkőc is velem alszik a hálószobánkba. De egyáltalán nem szokott oda. Most nem volt időm és a saját ágyába húzza a lóbőrt. Ha itt is és ott is alszik, nem fog rászokni... Annyi elvem volt mielőtt megszületett a fiam és sorra dőlnek meg! :lol: Na persze nem minden!

Kép
kira76

Vszandra! Csoda az a torta, marcipán a külseje? Boldog szülinapot utólag is.

Gabi! még sajna nem kötöztünk el, de már elkezdtem bedobozolni a cuccokat, Benedek is segít, hol be hol kipakol a dobozokból :) nagyon sokáig tartott míg kaptunk végül hitelt, most már aláírtuk a hitelszerződést, kész mizéria volt szocpol, kedvezményes hitel munkahelyi kölcsönök, szóval mindent kihasználtunk ahonnan pénzt lehetett kapni és emiatt kb. 10-szer kellett módosítani a szerződéseket. Teljesen kivoltunk már, mert ugye júli. 1. és mindennek vége, de szerencsére még belefértünk. Most már azt várjuk, hogy be is fejezzék a házat, még egy pár dolog van hátra, remélem augusztusban már mehetünk.

Tubikriszta, Süni! Októberre várjuk a kistesót és Benedeknek próbáljuk mondani, hogy lesz egy kisbaba, aki most anya hasában van, mutattam neki képeket is mikor vele voltam pocakos. Simogatja meg puszilgatja a hasamat, meg a köldökömön keresztül enni meg inni akar adni a kisbabának, sőt be is szeretne nézni (hogy ezt honnan veszi?), de hogy valójában mennyit fog belőle nem tudjuk. Múltkor kérdeztük tőle, hogy hol van a kisbaba és apa hasára mutatott, szóval majd kiderül. Mondom neki azt is hogy nemsokára a cici nemcsak az övé lesz, hanem a picibabáé, erre apukájának felajánlotta, hogy próbálja ki ő is. Kíváncsi vagyok nagyon én is mi lesz. Ott fog üvölteni a pici, Benedek meg a maga fontosságával majd velem akar játszani. Nagyon igényli a figyelmet, és őrült sok mozgásra van szüksége, szinte egész nap kinn vagyunk, úgyhogy már szervezem a segítséget az első hetekre (nagymamák 2hét, bár remélem több, férjem2hét, barátnőm1hét) utána meg karácsony, kicsit parázok azért...

Süni! már én is írtam többször, bocs, hogy ismétlem magam, de mi sokáig egy ágyban aludtunk, egyszerűen annyit szopizott éjszaka, hogy még 1 évesen is nekem pihentetőbb volt együtt aludni, mint mindig kelni hozzá. Van saját matraca, azon altatom (kiságy nálunk elég hamar felejtős lett), hogy ne essen le az ágyról, amíg mi még nem vagyunk benn. És szépen lassan eljött nálunk is az az idő (mindjárt 20 hónapos), hogy most már csak egyszer kel éjjel, valamikor hajnalban és akkor jön föl hozzánk a nagyágyba. Ha beteg akkor ott van velünk, de amúgy tök jól alszik egyedül is. Mondjuk mi pártoljuk az együtt alvást :)

Benedek már egyre többet "beszél", legfontosabb szavak
kak-mindenféle munkagép, traktor, markoló
kuka-kuka (szereti kivinni a szemetet)
pak-kap, mikor kér valamit ezt mondja
slucs-kulcs, mindig kulcsozik
cici-cici
nem-nem (ezt nagyon tudja)
csak egy kis ízelítő volt:) van egy markolós könyvünk, amit naponta többször is végig kell nézni, kielemezve az összes részletet, nem is gondoltam, hogy ennyi mindent fogok én is tanulni még... lengőkar, szellőző, tolólap, exkavátor és sorolhatnám, másik kedvenc egy Nyári, téli, őszi böngésző nevű sorozat, nagyon jó könyvek még nekem is érdekes. Mondjuk még mindig a téli a kedvenc, szerintem azért, mert abban van a legtöbb jármű, na majd még jelentkezem. Sziasztok!
gombahölgy

gomba,mennyi idős most Benedek?

mó73

Kép
Utólag is Boldog Szülinapot Marcellnek!!

Kriszta!

Én segítettem Neki, de ha megkapaszkodik már egyedül is megy. :)
Sőt, már fel is akar állni. :shock: Kicsit fel is emeli a popsiját, de inkább pucsítás lesz belőle. :D ahhoz még kell kicsit edzeni.

Szandra!

Nagyon szuperek a képek!! Csodaszép ez a lány! :)
A torta pedig fantasztikus.....nagyon ötletes.

Kira!

Mondtam én neked, hogy idő kérdése, hogy Olivér üljön. :)
nekünk viszont még mindig nincs fogunk. ;)
Mégis mertél adni Neki kecsó tejet? :)

Süni!

Nálunk kb. 2 hónapja a reggeli szopik az ágyban zajlanak.
Nagyon bírja, viszont, ha elalszik átviszem az ágyába. :)
Nem csinálsz ezzel rosszat.....

Gomba!

Édes lehet Benedek ahogy "olvassa" a könyveket. Gondolom az utcán is el tud mélázni egy-egy nagyobb jármű miatt. :)
Hogy bírod ezt a meleget?

Kép
nika28

a fog annál jobb,minél később bújik ki, nekünk az első mindegyik gyerekemnek 10hónaposan jött.de biztos a férjemtől örökölték,mert egyiknek sincs rossz foga,meg persze a férjemnek se,de nekem nem túl jók a fogaim.

mó73

Lányok,

egy kérdéssel jövök, remélem, hogy valaki tud segíteni.
Uche olyan nehezen kakil, hogy tényleg sajnálom kakilás közben. Egy hogy rajtunk kakil, mármint a hasamon támaszkodva nyomja magát. a feje olyan, mint egy jól érett paradicsom és ma már a könnye is kijött. Sok gyümölcsöt eszünk, szilva, őszi stb. Almát és körtét ritkán. Szinte minden étkezéhez eszünk gyümölcsöt. Inni keveset iszik, pedig próbálom. Van valakinek valamilyen ötlete, mert a mai kakilás már nekem is fájt komolyan :( utána pár percig még reszketett is, sőt ma már úgy láttam, hogy a szeme fehérjében a pici hajszálerek is látszanak. A doktornője nem mond semmit, csak annyit, hogy a tápszertől lehet, ami ok, de nincs más megoldás?????
Laevolacot is próbáltam már.

Rám férne a tanácsotok!

köszi
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Kriszta,sárgabarack??vagy a kubu italt nem szereti?Alex megiszik mindennap 1-2 üveggel,mikor olyan kicsi volt akkor még többet ivott. Az lenne a legjobb! Elég furcsa orvosotok van,hogy nem segít.esetleg narancslé. majd még utána nézek neked,mert nekünk nem volt ilyen gondunk.

mó73

Kriszta még a meggy is nagyon jó,most jut eszembe!enyémek is ették,és szeretik is a babák,enyémek is ették.a friss meggylé,pont még meggy szezon van.

mó73

bocsi a szóismétlésért :)

mó73

Kriszta!

Mi is sokat kínlódtunk a szorulással, de nekünk a gyümi segített.
Amikor még kisebb volt akkor pedig kamilla teát adtam Neki. A védőnő mondta, hogy jól cukrozzam meg, 1 decibe jó púpozott kávéskanál cukrot tegyek. Ez hála az égnek bevált! :)

Kép
nika28

Tubikriszta, azt hiszem a kecskemétinek van tiszta szilva babakajája, nekünk az szokott segíteni, ha szorulás volt. ESetleg bioboltban érdeklődj utána, mert van valami lekvár is, amiből elég egy-két kiskanál a tápszerbe...

jucicuki

Kriszta, Witchnek volt ilyen gondja, és azt hiszem nekik is a Kecskeméti szilva segített.

A lekvárat, amit Juci emleget azt hiszem Tamarindusznak hívják. Próbáld meg, hátha.

Kép
elan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?