Jó reggelt!
Vééégre végig aludta Adél az éjszakát! Tegnap este 9-től reggel 6-i!
Szopi és már alszik is.
Bejci!
Hívhatlak este 7 körül??? Mert csak akkor lesz egy kis időm. Majd, ha jössz írd meg, és jövök olvasni.
Bius!
Hát csodaszép. Jól látom,hogy copfja van?????
-most irigyen sárgul a fejem, mert Adél még mindig olyan éppen növeszti a haját fázisban van.. nem mellesleg szőke és semmit sem lehet látni a hajából
_
Örülök,hogy minden rendben volt veletek. Többit élő szóban!
Csibe!
Csodaszép lányaid vannak! Jázmin milyen nagy szempillákat növesztett. Benne lehet a versenyben Julival és Csongival!
Noni!
Már gondoltam,hogy miért nem jössz. Úgy hiányoztál! Jaj, nagyon sajnálom,hogy ilyen nehéz volt a kórházban. Azért meg is lett az eredménye és ez a legfontosabb!!!
Hozz képeket Te is!!!
Puszi!
Lanta!
Sokszor mondtam már,hogy Kornélia olyan igazi porcelánbaba hát itt a második képen is olyan szép!
Ramóna meg nagyon ügyes már! Akkor nemsokára Ő is elindul. Hajaj, akkor lesz neked nehéz sorsod
De olyannnn jóóó!!
Mi a baj???
Írd meg priviben, hátha tudok segíteni.. egy-egy jó szó mindig jól jön
Humanka!
Örülök, hogy Bendő már a javulás útjára lépett!!! Te jó ég, hogy ilyen rosszul vagy!!! Mi lehet ez a betegség??? - nemrég hallottam,hogy nálatok ugye most jön a tél, és ezt az új influenzát most nagyon emlegetik felétek. Nem lehet,hogy azt kaptátok el?? Ki tudja,hogy annak az új vírusnak milyen jellegű mellékhatásai vannak????
Jobbulást!!!! Anyukád meddig lesz még nálatok?????
Betti!
Jó nyaralást!!!
Most csak ennyire futotta.
Még rólunk egy - két szót ,ha érdekel benneteket:
Adél jár! Már vannak olyan időszakok, amikor már nem is mászik - Holkával beszéltem Emma szintén így van már - szóval elindult a drágaságom. Már nem egy-két-három lépést, hanem önállóan jár. Nem esik el, hanem a seggére csücccsen le. Olyan nagyon ügyes.
Ez által elég nehéz bárhova is elmenni, mert se a babakocsiban nincs el sokáig, se a kezemben, mert mindig, mindenhol menne
Egyre többet beszél:
pápá és inti is a pápát..
mama
anya - ez már régi
tente - lefekvéskor
diii - dinike ez is már régi "szava"
és napról, napra egyre többet próbál mondani. Azt hiszem,hogy a fejlődésének egy rohamos változata a jelenlegi.
Gyuszival még mindig a fasírt a formánk.. majd lesz jobb -remélem. Mert, ha nem
ezt kapja
Nekem meg jönnek ma a barátnőim vendégségbe.
Csodaszép idő lesz ma!
Szép napot!