Helló Csajok!
Szuper hétvégén vagyunk túl! Szüleim itt voltak, segítettek egy csomót a házban, a kertben, Zsófiztak, amennyit bírtak, anyu hozott kb. 4 napra való kaját éssssssssssss... tegnap délután elmentünk Apával moziba!!! Jégkorszak 3-at néztük, nagggyon jó volt kikapcsolódni!!!
De az éjszakánk... általában rosszak, de a mostani extrémen k*rvára brutál volt!!! Az hagyján, hogy a 8 órási fektetés után felsírt 9-kor, 10-kor és 11-kor (ezen alkalmakkor kézben nyugodott csak meg), de hajnali 4-kor megint felsírt, kivettem az ágyból és észrevettem, hogy kifolyt a pisije a pelusból, tiszta víz volt a rucija. Ritkán, de előfordul még. A tisztába tevés kikészítette, teljesen felébredt, üvöltött, mint a sakál, aztán iszonyat nehezen és sokára aludt vissza... de legalább délután tudtam aludni, anyuék meg az udvaron lazítottak Zsófival.
Zsófi ma iszonyat mennyiségeket kajált! Csak egy példa: uzsira betolt kb. 230 ml alma-banán-sárgadinnye kompozíciót és még behúzott rá 70 ml tápot! Csak lestem.
Nála ez durva adag!
Trombi!
Én fém edényben főzöm Zsófi kajáit, fém a termosza belseje... azért minden hülyeségre szerintem nem lehet figyelni. A zománcos edényről meg lepattoghat a zománc. Nekem nincs is. Ja és a turmixgép kése is fém... És szerintem a műanyag sem annyira nyerő, abból sokkal könnyebben kioldódhat bármi, mint a fémből.
Spenót:
Én krumplival főzöm, Zsófi így imádja (nem tudom, miért szereti, mert krumplival sem annyira fini...), ma is kb. 220 ml-t tolt be belőle.
Mush!
Akkor pont kerüljük egymást Balcsin. Jók a fotók! A nászajándék nagyon tetszik! Jó ötlet!
Andy!
Helyedben már elkezdeném használni a szteroidos kencét. Kréme válogatja. Amit a gyerekorvos írt fel nekünk, azt sokáig használtuk, de 2 hét tünetmentesség után újra kijöttek a foltok. Amit a bőrgyógyi írt fel az után kb. 1 hónapig volt tünetmentes. A cél az, hogy nem szabad hagyni, hogy elfajuljon a folt, hogy szétvakarja, hogy felülfertőződjön. Nekünk már van ilyen fertőzött foltra való fertőtlenítő krémünk is. Basszus, mint valami patika, úgy nézünk ki. Apa egyszer véletlenül a szteroidos krémmel kente be Zsófi popsiját.
Amúgy Zsófinak ennyire kiterjedt pötty-rendszere, mint Reginek még soha nem volt! Szegényke!!! De most már jobban néz ki!
A combok meg nem semmik!
Zöldi! Erika! Manna! Zsiráf! Vera! és többiek...
Jövő heti tali lesz??? Mikor és hol?