Új privát üzeneted érkezett!

Röff!

Eltűntem egy napra családozni. Szokásos havi összeröfi volt. Szuper volt.

Olvasok...

Kép
zölddisznó

Azt majdnem elfelejtettem, hogy Peti tegnap megkapta első nagyfiús ülését az autóba. (Ami húszezer ftal olcsóbb volt az ugyanilyen, de idei színűnél. Nem tudom mi lesz velünk ilyen divatjamúlt színnel)
:)
Ilyen: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32

Kép
iokka

[quote]k írta:isasszony 7970gr es 69cm. (zoldi ez ugye oke?)

persze hogy okés.

[quote]S írta:zobabicikliztem több mint fél órát (21 km)

erika, jó az a kilométeróra? ez a sebesség lens armstrongnak is becsületére válnék .)

[quote]z írta:oldi. milyen csini kismami voltal!

:oops: köszi musi!

[quote]T írta:ényleg arról hogy szoktassam le, hogy ne kelljen ennyit?

Na, elaludt, van nagybetű!
Boci! 7 keléssel mi nyertünk? Én tömöm a cicit. Szinte alig eszik, pár korty, és aészik, de cumi nem jó neki. Szerintem a foga miatt van, és én nem küzdök ellene, hagyom, hogy megoldódjon magától. Amíg mellettem alszik, és nem kell felkelnem hozzá és visszapakolászni kiságyba, addig nem vészes a dolog.
Vasalnivaló meg úgyis Lellén van ;)

[quote] írta:s apa a talin mindenkit szívesen továbbképez

Vasal is? Én apámat ezirányú továbbképzésben kéne részesíteni :)

Trombi! Mi a baj a fém edénnyel?

Kép
zölddisznó

Zöldi!Biciklivel 20 km-t kb 1 óra alatt tekertem le régen, de szobabiciklin ez azért jóval könnyebb. 8 erősségi fokozat van a bicón és ez a 3-ason sikerült ennyi idő alatt, ami nem nehéz. :wink:

Nem félsz, hogy Hanna lemászik az ágyról? Vagy inkább hozzád bújva alszik?

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika! Nem tud lemászni, mert sarokban van, és mivel ez egy kinyitható kanapé, ezért még karfája is van (párnás), én meg középen fekve elzárom az utat. Majd lefotózom, csak most le van merülve az akksi.

Kép
zölddisznó

jo reggelt!

berni. mindig elfelejtek valaszolni aug 9-14 leszunk lent Lellen.

gabi.lyndee. koszi. :oops: majd teszek fel kepet a ruha hatuljarol. nekem az nagyon tetszett.

kubu. na ja nem egyszeruek angolek!
pizza. :lol: :lol:
ilyen chipset kapsz:
http://www.kettlechips.co.uk/our-hand-c ... c-vinegar/
ebbol talaltam nagyobb zacsival. de valoszinu, hogy morzsa lesz belole mire eljut majd hozzad. :roll:

ejszaka.10-f12-ig aludt. majd 5szor altattam vissza (cici, ringtas, simi), de amint "foldet ert" felberedt. mar eleg zehernyes, meg faradt is voltam 1 ora korul, igy atvittem a nagy agyba, ahol meg egy jo fel ora nyekerges utan vegre elaludt. cici se kellett, cumis se. nemtudommibajavolt. tobbszor ebredt, de cicivel hamar visszaaludt, es 9-ig nyomtuk igy.

erika. nalunk sajna semmi sem vedi ket oldalrol a bebit. ezert nalunk ilyenkor apa atkoltozik a vendegszobaba. igy a sorrend az agyban. egy nagy parna(ez tamasztja a hatam), en, bebi, es meg egy parna, hogy le ne essen. aztan minden ebredesnel megfordulunk, mert egesz ejjel nem tudok ugyanabban a pozban aludni.
de pl most ejjel a bebi egy darabig nem hozzam simulva, hanem 90 fokos szogben tolem aludt, de a buksijat hozzam nyomta. :lol:

lyndee. nalatok milyen volt?
szivesen irok barmirol. mit meseljek? :roll:

alig eszik a bebim. szopizni se nagyon akar, meg gyumibol is csak 40-50eket eszik. fozibol talan meg annyit se. sot tegnap meg sinlacbol is csak 30-at evett meg. nem tudom mi lehet a problemo. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

milyen gyakran cserelitek a bebi agynemujet?

na megyunk a torzskavezonkba reggelizni. ha vmit elfelejtettem majd potolom.

KépKép
KépKép
mush589

Épp ez az, hogy nem tudom, mi a baj a fémmel, csak már több helyről hallottam, és gondoltam, megkérdezem, hátha mostmár megtudom..

Ezt a zománcozott edényt most olvastam tegnap az egyik lányok által belinkelt honlapon, de nem volt megmagyarázva.
Aztán meg a múltkor vittem vissza egy termoszt boltba, mert nagyon büdös bakelit szaga volt a kupakjának, és többszöri mosogatás, szellőztetés után sem ment el, mondom ott a nőnek, hogy így nem tudom használni, pláne, hogy kisbabának használom, erre ő: "hát fémet kisbabának egyébként se..."

Aztán meg etetésnél is mondják a műanyag kanalat, mondjuk azt azt használok, de még erre se hallottam magyarázatot, hogy miért is kell így...

Kép
trombibébi

[quote="trombibébi"]
írta:
trombibébiMusi - nem semmi sztori - de valahogy illik is hozzád ez a sok bonyodalom :wink:

miert? mit vetettem? :oops: :roll: :wink: :lol: :shock: :o

KépKép
KépKép
mush589

És Panka éjjeli alvókája is elromlott, már ő is többször kel, és cicivel alszik vissza.
Védőnéni erre azt mondta, hogy lehet tartalmasabb kajákat igényelne... Szerintetek lehet ez is?

Kép
trombibébi

kötelező olvasmány óránként ébredő babák szüleinek:
http://www.kismama.hu/baba/gyakran_ebre ... heckpoint2

Kép
zölddisznó

...én ezzel értek egyet.

Kép
zölddisznó

A vásárlásokkal nem sok szerencsém volt a hétvégén...
Tegnap etetőszéket néztünk, minimanóban votl olcsóé jó (1 db volt belőle), de mivel olyan vagyok, hogy nem veszek meg mindent azonnal, míg szét nem néztem, ezért otthagytuk. Persze a többi boltban csak rosszabbak voltak (brendon elmehet a fenébe, a kenguru gold is szánalom), ma megnéztük elefániban, mert a honlapon volt ilyen többféle, persze abban a boltban nem :evil: Mindegy, de legalább vettem magasságmérőt olcsóé...

Ja, és délután megnézzük a Jégkorszak 3.-at 3D-ben. Úúúúúgy várom :lol:

Zöldi: apa mindenféle vasalásban nagyon profi :oops: :P :wink: :lol: . A szó "Manna-előtti" értelmében véve mostanában többet vasal, mint én... :oops: :)
Ha Kobi 200-250 körül eszik főzit ebédre és letol még rá kb. 100-120 tápit, akkor mikortól számít a dolog kiváltásnak?

Mush: igazi regénybe illő sztori :D

Iokka: nagyon jó az ülés. Mi pont ezen röhögtünk tegnap az etetőszékeknél. "Keki" színben majd 10e Ft-tal volt olcsóbb ugyanaz, mint bordóban. :twisted: És mi az idei trendszín amúgy?

Kép

Kép
gabilany79

gabi az már két kaja egyben, nemhogy sima kiváltás

Kép
zölddisznó

a zöld mindig trendi ;)

Kép
zölddisznó

Zöldi: nem tehetek róla, ennyit eszik... még ha tízóraizik, akkor is, bár az néha az alvás miatt kimarad :? És utána nem bukik vissza szinte semmit, 10 perc múlva már hason pörög a habtapin... és átlagban 40-60-akat hízik hetente.
Azért nem gáz, hogy ennyit zabál, ugye?

Kép

Kép
gabilany79

Dehogy gáz! Ha nem dagul tőle, mert lemozogja - márpedig így van - akkor csak "zabáljon" a lelkem! :)

Kép
zölddisznó

hahó

gabi milyen 40-60akat? dekákat?? nekem 5-6 dekát hizik hetente!

berni a sima zsirozó krém elmulaszthatja ezt a xart a bőréről? kezdek kételkedni.. igaz ma van 4.napja h kenem vele de semmi javulás uolyan priso tehát gyulladt. de nem is értem ez mér vinné le a gyulladást :roll: este kentem r megint sudocremet meg de. is eccer... az legalább multkor levitte igaz aztán megint kijött még csunyábban. nemtom. meddig várjak a szteroidossal? de ugy tom attól is visszajön utána! akkor mi a megoldás? brr má kivan a ...

mondjuk koszmó meg peluskiütés legalább eltünt az is vmi. de a tarkóján is megint visszajött.

andy

Kép
andy30

Andi! Dehogy dekát, grammot! 40 dkg*4 hét az több, mint másfél kg!
A zsírozó csak a száraz bőrt ápolja, nem múlasztja el az ekcemát. Mennyire csúnya? Muti!

Kép
zölddisznó

ezért csodiztam én is :roll: bár mi hiztunk annyit az első pár hónapban:)

ha felébred próbálok fotózni de nehéz ügy. amugy erős rózsaszin a szine a pöttyiknek.

amugy megint elkezdtük tegnap a hozzátápit most krumplival kezdtem de ugy h teljesen felhigitottam anyatejjel. izlik neki! tegnap 20at ma 40et kapott és most akkor egy hétig csak ezt kap egyre többet. nemtom utána mit vezessek be.. lehet alma.

andy

Kép
andy30

azta gabi. Kincso cicizik (nem tudom mennyit), aztan max 60ml (ez mult heten meg 100ml volt, most lecsokkent) kajat nyom be meg utana. jo evokeje van Koboldnak! :wink:
van mar etetoszek?

zoldi. mitol lehet ez a lecsokkent etvagy?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.12 14:14-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Andy: :lol: :lol: az nagyon sok lenne most már (az elején még okés, pláne anyatejtől). Végülis most kb. 8,5 kiló a 74-75 centijéhez, úgyhogy inkább hosszú, mint széles :lol:

Mush: nincs :evil: de ez annyira tipikusan rám/ránk vall. Mindig mindent annyira körbejárunk, átrágunk túlmolyolunk, hogy mire döntenénk, pont az nincs, amit végül akarunk...
Kobiéknak pedig majd nagy fazekakat adunk nászajándékba :P :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

gabi. ne izgulj, majd lesz! mennyit szantok ra? azt az egyet elvittek a minimanobol? a tobbek altal vett fisher price neked nem jon be?

no menek fejni, aztan ha bebi hagyja meg vasalok is (ruhat). amig nem volt net egy csomot sikerult vasalnom.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="mush589"]
írta:
mush589milyen gyakran cserelitek a bebi agynemujet?

KépKép
KépKép
mush589

zöldi

bőrgyógyihoz igy vittem
Kép
most kb
Kép
és a labda nálunk
Kép

Kép
andy30

a combokat is nézzétek:)

Kép
andy30

ezek lemaradtak tegnap, meg van, amit csak most talaltam meg(vasalas helyett)
Kép Yorkban
Kép Parizsban
Kép apa naszajandeka tolem ;)
Kép es a ruham hatulrol

KépKép
KépKép
mush589

musi de jó képek! kincső tiszta apja! és a nászajándék :oops: :D apa hol tartja őket?

Kép
andy30

andy. jok kis sonkai vannak Reginek! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

nalunk most ezt csinalja folyton(uszik a levegoben):
http://www.youtube.com/watch?v=ilmjItExh94

KépKép
KépKép
mush589

koszi andy!
egyenlore nincs kiteve, mert apa lusta szogeket verni a falba... :? de amugy a nappaliban lesz, vagy a haloban meg nem tudjuk.

KépKép
KépKép
mush589

Musi - szupi nagyon a nászajándék fotó!

Kép
trombibébi

szája körül a nyálától csúnya kiütéses lett... arra mit tegyek sztetek? :?

Kép
andy30

Szasztok,
jöttem, olvastam megyek apa mellé az ágyba, holnaptól egyedül leszek all week, nem is tudom mi lesz velem nélküle...

Musianyu ha olvasol minket, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kukac nem vállt be, kikészültem, persze csak idézőjelben, de gyerkőc nagyon élvezi hogy rugozhat a kukacokon, ergo tegnap óta a gyerek kapaszkodik a kukacba és ÁLL én meg őszülök mert folyamatosan vele kekll lennem h ne dőljön el mint egy zsák. Majd mutatok képet, kész vagyok, a gyerek rugózik, rötyög és rugózik és ÁLL.
SEGÍTSÉG VÉGE A NYUGALMAMNAK.

Megyek bújni. Holnap jövök

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Helló Csajok!

Szuper hétvégén vagyunk túl! Szüleim itt voltak, segítettek egy csomót a házban, a kertben, Zsófiztak, amennyit bírtak, anyu hozott kb. 4 napra való kaját éssssssssssss... tegnap délután elmentünk Apával moziba!!! Jégkorszak 3-at néztük, nagggyon jó volt kikapcsolódni!!! :-D

De az éjszakánk... általában rosszak, de a mostani extrémen k*rvára brutál volt!!! Az hagyján, hogy a 8 órási fektetés után felsírt 9-kor, 10-kor és 11-kor (ezen alkalmakkor kézben nyugodott csak meg), de hajnali 4-kor megint felsírt, kivettem az ágyból és észrevettem, hogy kifolyt a pisije a pelusból, tiszta víz volt a rucija. Ritkán, de előfordul még. A tisztába tevés kikészítette, teljesen felébredt, üvöltött, mint a sakál, aztán iszonyat nehezen és sokára aludt vissza... de legalább délután tudtam aludni, anyuék meg az udvaron lazítottak Zsófival. :-D

Zsófi ma iszonyat mennyiségeket kajált! Csak egy példa: uzsira betolt kb. 230 ml alma-banán-sárgadinnye kompozíciót és még behúzott rá 70 ml tápot! Csak lestem. :-D Nála ez durva adag!

Trombi!
Én fém edényben főzöm Zsófi kajáit, fém a termosza belseje... azért minden hülyeségre szerintem nem lehet figyelni. A zománcos edényről meg lepattoghat a zománc. Nekem nincs is. Ja és a turmixgép kése is fém... És szerintem a műanyag sem annyira nyerő, abból sokkal könnyebben kioldódhat bármi, mint a fémből.

Spenót:
Én krumplival főzöm, Zsófi így imádja (nem tudom, miért szereti, mert krumplival sem annyira fini...), ma is kb. 220 ml-t tolt be belőle.

Mush!
Akkor pont kerüljük egymást Balcsin. Jók a fotók! A nászajándék nagyon tetszik! Jó ötlet! :-D

Andy!
Helyedben már elkezdeném használni a szteroidos kencét. Kréme válogatja. Amit a gyerekorvos írt fel nekünk, azt sokáig használtuk, de 2 hét tünetmentesség után újra kijöttek a foltok. Amit a bőrgyógyi írt fel az után kb. 1 hónapig volt tünetmentes. A cél az, hogy nem szabad hagyni, hogy elfajuljon a folt, hogy szétvakarja, hogy felülfertőződjön. Nekünk már van ilyen fertőzött foltra való fertőtlenítő krémünk is. Basszus, mint valami patika, úgy nézünk ki. Apa egyszer véletlenül a szteroidos krémmel kente be Zsófi popsiját. :-D Amúgy Zsófinak ennyire kiterjedt pötty-rendszere, mint Reginek még soha nem volt! Szegényke!!! De most már jobban néz ki!

A combok meg nem semmik! :-D

Zöldi! Erika! Manna! Zsiráf! Vera! és többiek...
Jövő heti tali lesz??? Mikor és hol?

Kép
Kép
lbernuska

Hétvégén:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
lbernuska

Musi! Nagyon szép volt a ruhád és a nászajándékos kép tuti!
Gergő ezt a kádban csinálja, gondolhatod hogy néz ki a padló fürcsi után.
Lepedőt én kb. 4-5 naponta cserélek, mert összenyálazza, de a takaró huzatát csak 2-3 hetente, mikor eszembe jut. :oops:

Kubu! Már akartam írni, hogy nálunk ez a kukac nem lenne jó, mert Gergő simán átmászna rajta és ő is ha valamibe bele tud kapaszkodni, simán feláll. Ma már megtalálta a kiságy szélét is, úgyhogy holnap lejebb kell raknunk.
Ja és két napja úgy közlekedik, mint Cili Danija, mikor kergette a Janas palackot.
Kiváncsi vagyok mikor jön rá, hogy a kezét is használni kéne.

Berni! Nekem elvileg jó lenne bármikor, de rohadt meleg lesz.
Nagyon jó képek!

Andy! Regi combik! :shock: :D

Kép
Kép
Kép
erika26

vera boldog névnapot!:)

berni nagyon jók a fekete fehér képek!
Hát pöttyök: holnap jön a szteroid ja. már a bal karja is tele van:( ugy el vok keseredve mint a kutya nemtom mi van csak terjed az egész testén:( ráadásul jövő hét oltás is.

a fejem durván szétrobban:(

anyu holnapra igérte h megy dokihoz (kb 5.x) kiv leszek. még ez is.

na megyek mert ki se látoka fejemből és még emileket kell irnom.

andy

Kép
andy30

Zöldi! Anyukám megígérte, hogy megvarja a hintát Gergőnek. Te végülis meg is varrtad teljesen készre, vagy menet közben jöttél rá, hogy gyenge az anyag? Remélem sikerül neki.

Kép
Kép
Kép
erika26

Jégkorszak 3. 3D-ben nagyon tuti volt!!!!
Sógornőm jól lefárasztotta Kobit, a vacsi felét félálomban töltötte, arra sem ébredt fel, hogy leraktuk. Kíváncsi leszek a továbbiakra.

Berni: Zsófid se semmi kajákat tol akkor! Pont ma kérdeztem Zöldit, hogy nem gáz-e az a mennyiség, amit Kobi ebédre megeszik...
Nagyon tutik a képek :) Édes Zsófi ebben a kalapban (vagy sapkában :?)

[quote] írta:s szerintem a műanyag sem annyira nyerő, abból sokkal könnyebben kioldódhat bármi, mint a fémből.

öööö.... hát, ez nem egészen így van (szakmából adódóan véletlenül tudom)... ha pölö vízmintát veszünk, akkor bizonyos általános vízkémiai paraméterekre kifejezetten műanyag és üveg mintavételi cuccot kell használnunk, mert a fém bezavarhat az eredményekbe...
De ezt csak így érdekességképp mondtam, én is fémedényben főzök, annyi, hogy fémkanalat mondjuk nem használok (egyébként én ezt a homeós bogyóknál hallottam, hogy azzal nem lehet beadni :roll:)

Vera: láttam ma valahol, hogy Izabella napja van, és akartam is kérdezni, hogy ti is ma tartjátok-e? Akkor:
Kép

Mush: nagyon jók a képek :)
Az elején én is olyan etetőszékben gondolkodtam, de egyrészt csak neten lehet venni, és tudom, hogy itt mindenki dicsérte meg minden, de ettől függetlenül én szeretem kipróbálni/megnézni az olyan dolgokat, amiért ennyi lóvét adok ki :oops: :). Másrészt majd meglátod, hogy mennyi helyünk van (vagyis inkább nincs :oops: :lol:), és most a járókától nem fér be egy olyan etetőszék, aminek lába van, ezért kezdtünk el olyat keresni, ami vagy székre vagy asztalra szerelhető.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Már megint jól lemaradtam!
Kép

Manna! Utólag is boldog hetediket Dominak! Nagyon szépek vagytok! Tetszik a hajad! Jól emlékszem, hogy a talin göndör volt?

Nagyon édik a labdás képek!

Vera! Részvétem apósod miatt!

Mush! Jók a képek! Az a tánciskolás nagyon tetszik! Megtanultatok jól táncolni?
A térténet meg nem semmi! Hihetetlen bunkó családhoz kerültél, de összességében megérte! :lol:
Az étvágy nálunk is lecsökkent. Van olyan nap, hogy csak 800 körül eszik, pedig 2 hósan sokszor a napi 1000 sem volt elég. Ráadásul egyfolytában kínálom, mert egyszerre kb 50-et eszik meg!
Nagyon szép nászajándékot kapott apa! Én a hálóra szavaznék! :lol:

Iokka! Szuper ülést vettetek! Ha olyan sok pénzem lenne (mint amennyi nincs) én is tuti ilyet vennék.

Éjszakai ébredések: nálunk egyelőre csak a szokásos van (1-2 alkalom/éj),, de Leventénél is ugyan ez volt, mint amit most meséltek 6-7 hónapos korában kezdődött és tartott 9 hónapos koráig, aztán egyik pillanatról a másikra megszünt. Igaz Levente cicizett. Kiváncsi leszek Milánnál is lesze, mivel ő nem cicizik!

Gabi! Milyen magasságmérőt vettél? Én ilyen micimacis habitapiszerűt vettem Leventének, kb 1 órát birta, rögtön leszerelte.
200-250 kaja után nem is kellene anod neki tápit szerintem csak vizet. Max hamarabb kér enni, de szerintem elég neki annyi!

Andy! Ne aggódj Regi hízása miatt! Ő az elején nagyobb mértékben hízott, most meg nem is baj, ha csak keveset hízik, van tartaléka! Milán is lelassult az tolsó 2 hónapban!

Ibernuska! Jégkorszak 3??????? Már megy? Imádom!
Szuperek a fotók! Zsófi gyönyörű!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó estét!

Panka, Márton, Boldog hófordulót!

Mush! Nagyon jók az esküvői fotók. És a nászajándék!!! Gyönyörű vagy rajtuk!!!

Berni! Nagyon szépek vagytok Zsófival. Szuperek ezek a fekete-fehér képek!

Azt hiszem, hat a homeós bogyóm. Mostanában Huni 6-szor szik 1 nap, ebből 3 csak cici!!! És most este (igaz 40-et megevett közben üvegből is), de a két cici után 70-et fejtem! :lol:

Huni 2-3 "lépést" mászik négykézláb. És minden kaját kinéz a kezünkből és tátja a száját. Íme:
Kép Kép Kép

Itt van anyukám, a héten ő lesz az ügyeletes bébicsősz. Olyan jó érzés együtt lenni az anyukámmal és a gyerekeimmel!

Lyndee! Holnap teszek fel a sütiről fotót, csak lemerült a fényképezőben az elem és nincs itthon tölthető. Egyébként csak akkor tudtam lefotózni, amikor még egyben volt, aztán sutty, eltűnt! :wink: Nagy sikere volt!

Na megyek tusizni, holnap nehéz napom lesz. Értekezlet, nagyfőnöki látogatás stb., mindez reggel 7-től 17 óráig.
Jó éjt! Laura

Kép
Kép
szeles4

Enikő: hát, én is olyan micimacis habtapisat... ha Kobinak szerelni támad kedve, befúratom apával a falba (végül is fából van, 3 másodpercig tart, és ha kivesszük, könnyen eltüntethető a helye :lol:). Nyilván a habtapit, nem Kobit :lol:
Én szívem szerint nem adnék neki plusz tápit (nem is kell neki mindig ennyi), de ez úgy van, hogy főziből kb. ennyit csinálok, elfogy, adok neki vizet megiszik max. fél decit, aztán általában reklamál és hisztizik. És nem hagyja abba. Ha kiveszem a székből, akkor se. Viszont ha megkapjaa tápit, utána tök vidám meg pörgős :)
Ki kéne próbálnom, mennyi főzit tudna egyszerre megenni... :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Gab! Nálunk az etetőszéket kipróbálhatod! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

BOLDOG HETEDIKET BOCIMARCI ÉS TROMBIPANKA!

Enikő: oksa, de sajna csak a szívem fájdítanám vele, mert télleg nem fér... viszont rádcsörizek jövő héten. Kedd kivételével elméletileg ráérünk :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.07.12 20:42-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! Igen azt tényleg kipróbálhatod, hogy annyi főzit adjál, amennyit kér!

Laura! Gyönyörű szemei vannak Zalánnak!

Mindjárt hozok én is képeket! Milán is mászik pár lépést már és négykézláb olyan erővel hintázik, hogy mozog a járóka , ha benne van!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi! Ok! Én elméletileg itthon leszek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vera! Erika!
Verára és a kánikulára való tekintettel akkor tali elnapolva. :-D Tényleg most láttam, keddre már 34 fokot mondanak...

Vera!
Izádnak boldog névnapot!!!

Andy!
Nagyon sajnálom szegény Regid! Ez az ekcéma jól elkapta a kiscsajt! Jobbulást neki!!! És a fejednek is! Zsófinak nem ilyen szétszórt pöttyei vannak, hanem foltban vörös bőrszárazsága, ebből kb. 5 Ft-os nagyságúak a legnagyobbak és eddig a maximális darabszám 6-7 volt. Most 4. napja szteroidozunk, nagy része már eltűnt...

Gabi! Enikő!
Amíg Zsófi 71 centijéhez 7080 g arányt hozza, addig nem aggódok azért, hogy mennyit "zabál". :-D Egyen amennyit akar, úgyis pörög eleget!

Gabi!
Te vagy a profi! Meghajlok tudásod előtt! Amúgy ajándékba kaptunk Aventes pohár + kanál készletet, szóval a kajatároló dobozok, kiskanál nálunk is műanyag. De a fém lábosból mi oldódik ki???

Enikő!
Jégkorszak függő vagyok én is. :-D Igen már vetítik, sőt Gabiék 3D-ben látták! :-D

Zsófi elég rossz alvó, éjszakánként minimum 2-szer kelek hozzá. Egyszer azt álmodtam, hogy valaki azt mondta, hogy 9 hósan el fog múlni és örültem, hogy addig már csak 2 hót kell kibírni alvajárósan. :-D Akkor lehet, hogy tényleg így lesz? De jó lenne!!!

Laura!
Huni palacsintát eszik? Azta!

Kép
Kép
lbernuska

Köszönjük a hófordulósat!

Zöldi - neked meg a cikket, tényleg jó. Nálunk is ez van szerintem, amit a cikkben írnak, hogy a fokozott mozgás, felülni-állni akarás stb miatt lehetnek az ébredések, mert mindig úgy találom ilyenkor küszködik éppen, nyomja fel a fenekét stb..

OFF kérdésem lenne - bedöglött a mosógépünk, és azon gondolkodunk, hogy kombi mosó-szárítót veszünk (tudom, hogy a külön szárító 100x jobb, de nincs helyünk), mert télen penészedünk, és nem mellesleg a nappali se lenne állandóan tele száradó ruhákkal. Van valakinek tapasztalata ilyennel, esetleg milyet érdemes stb?

Kép
trombibébi

PANKÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!

Iokka, Szeles, Gabi: köszi a köszöntéseket!!!! :lol:

Izának BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Bernuska: szépek vagytok!!!

Mi ma csavarogtunk Kecskeméten!!! Nagyon jó volt. Márton élvezte!!! :lol: :lol:
Kép Reszkess Vale, jövök
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X